Chat

Kirjoittaja Aihe: viinikanjoki, parkano  (Luettu 2523 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Anonymous

 • Vieras
viinikanjoki, parkano
« : Elokuu 27, 2003, 10:54:49 »
Ollaan menossa Parkanon viinikanjokeen perhokalaan. Saamamiehiltä vinkkejä kaipailtaisi, koska vierailu Parkanossa on ensimmäinen. Vesitilannetta, telttapaikkoja, ottipaikkoja, perhoja...Suuret kiitokset kaikista tiedoista!


hk

 • Viestejä: 145
  • Profiili
  • Sähköposti
Re:viinikanjoki, parkano
« Vastaus #1 : Elokuu 27, 2003, 18:04:33 »
Olin parkanossa joku viikko sitte junnujen sm kisoissa (perhokalastuksen) ja sain ylös 3 taimenta kiakki vihreäkurkkuisella tinselillä. Ja karkuutin yhden tinselistä ja yhden kirjolohen valkeasta larvaleechistä. Silloin vesi ainakin oli matalaa ja lämmintä. Kireitä! Kerrohan kokemuksistasi reissun jälkeen!
Jepulis

visa

 • Vieras
Re:viinikanjoki, parkano
« Vastaus #2 : Helmikuu 11, 2004, 08:32:08 »
Kävin Viinikanjoella kerran viime syksynä(7.9.) ja kalaa tuli sen verran kuin 1 kirre ja 4 taimenta. Taimenet oli kaikki alamittasia, mutta yks mitta pääsi pakoon :( Vesi oli joessa todella alhaalla ja se vaikeutti kalastusta huomaavasti. Kaikki kalat tulivat ylimmältä koskelta(Kairokoski???). Suurin osa sillan yläpuoliselta alueelta. Perhoina toimivat oliivin väriset larvat koossa 10, ruskea-vihreät ja harmaa-vihreät siivelliset uppoperhot koossa 8.

Hyviä paikkoja oli vain ne jossa vettä oli yli saappaan varren(ei kahluusaappaan ;)). Kirjo tuli kosken ylimmästä poolista, eli siitä missä kuusen oksa tulee ärsyttävästi kosken päälle ja jossa hieman vesi ryöpsähtelee. Muita hyviä paikkoja oli ylävirrasta alaspäin katsoen oikean puoleisella rannalla, jossa oli herkullisia poteroita.

Suosittelen, että käyt Viinikanjoella paremman vesitilanteen aikaan eli keväällä. :)

kale007

 • Vieras
Re:viinikanjoki, parkano
« Vastaus #3 : Huhtikuu 24, 2004, 18:51:24 »
Juuri ennen koskea / kosken alussa on hyvä ahven paikka


Tuntematon kalastaja

 • Viestejä: 19
  • Profiili
viinikanjoki, parkano
« Vastaus #4 : Heinäkuu 15, 2004, 12:55:53 »
No siinä haapaskosken niska on erinomanen paikka siitä tulee taimenta ylös ja myös toi visan sanoma kairokoski siitä tulee kans ihan hyvin taimenta ja myös kirree.Niin muuten piti sanoo et siinä haapaskoskessa on luontanen purotaimenkanta
Ei sitä kuule noin kalasteta,vaan näin


Kirjaudu sisään palveluiden tunnuksilla

 center>