Chat

Kirjoittaja Aihe: Strömman kanava, Kemiö  (Luettu 14566 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Japeli66

  • Viestejä: 1
    • Profiili
    • Sähköposti
Strömman kanava, Kemiö
« : Toukokuu 31, 2015, 21:56:11 »
Millaisilla vieheillä porukka on nostellut kalaa Strömman kanavasta siitä nostosillan kupeesta? Käytiin tänään koittamassa ja millään ei tullu yhtään mitään. Ei minkäänlaista kosketusta edes... Vai saako siitä tähän aikaan mitään yleensäkään?
Sen verran paljon siinä porukkaa on heittämässä aina kun siitä ajaa ohi että tuskin sinne pelkästään vaimoa lähdetään pakoon  :-D


JepaHile

  • Viestejä: 1
    • Profiili
Vs: Strömman kanava, Kemiö
« Vastaus #1 : Elokuu 02, 2015, 20:58:22 »
Siis aina, jos on iha perus matojigillä mennyt heittelemään, niin aina on tullut joku ahven tai kuha siitä kanavan suulta. Tänä kesänä on kyllä tilanne muuttunut täysin. Kalat on ihan kadoksissa. Olen monta kertaa mennyt heittelemään, eikä ole edes näykkinyt. Poikkeus oli kesä-heinäkuun vaihteessa, kun ahvenet olivat todennäköisesti tulleet kutemaan sinne kanavan alueelle. Ainahan sieltä muutaman hauen saisi ylös, mutta ahvenet ovat täysin kadonneet.
   Teoriani tähän kalattomuuten on, että vanhan kanavan siltaremontti on karkottanut kaikki kalat o_O , koska siltaa varten pystytetyt rautapalkit resonoivat ja aiheuttavat värähtelyä vedessä. Värähtelyn aiheuttavat siis rakentamisesta syntyneet värähdykset. Ja kuten kaikki tiedämme, ääni kulkee vedessä paljon nopeammin kuin ilmassa. Onhan Strömman kanavan alueella kova kalastuspaine, mutta siellähän on aina kalastettu paljon. Mutta niin... toivottavasti kalat löytävät takaisin.


Kirjaudu sisään palveluiden tunnuksilla

 center>