Muut keskustelut > Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia

Valittajien thread

(1/58) > >>

Mikko_-Procyon-:
Ennenkuin valitat foorumin tasosta missään muualla, niin lue tämä ja vastaa tänne. Jos valittamista ei ole, tai et valittamisellasi pyri mihinkään muutoksiin, niin elä vaivaudu vastaamaan.
 
Tämän threadin tekeminen alkoi tuntua tarpeelliselta. Mitään suinpäin valittamista täällä ei siltikään sallita, vaan tätä moderoidaan siinä missä muitakin aiheita. Jopa voimakkaammin, sillä perusteettomat valitukset pääsevät bittitaivaaseen.

Syy tämän threadit perustamiselle on se, että foorumista jaksetaan narista jatkuvasti. Tämä thread ei ole aloitettu minkään yksittäisen tapauksen ansiosta, vaan niiden kaikkien narinoiden tuloksena.

Naristu on mm. moderaattoreista (yllätys, pitäähän sitä syyllinen löytää?). Toiset haluavat, että moderointia ei olisi ja kirjoittaminen olisi vapaata. Toiset taas ovat sitä mieltä, että sisältö on p*skaa ja deleteä saisi painella tiuhempaan. Näiden kahden ääripään välissä toimiminen ei tunnu siltikään kaikkia miellyttävän, vaan narinaa esiintyy.

Narinaa on tullut aiheista. Superlatiiviaiheista ollaan jo ohjeistusta annettu ja moderointia tiukennettu. Sama myös gallupeista. Olisi kuitenkin mukava tietää, mikä on se aihe mistä oikeasti jaksettaisiin tai haluttaisiin keskustella. Loppujen lopuksi kalastus on kaikessa laajuudessaankin varsin suppea harrastus. Kaikki perustuu kalan saamiseen ja mitä sen jälkeen, kun se on ylös otettu? Uusia aiheita ei voi sadella taivaasta, vaan kaikki on takuulla jo kertaalleen puhuttua.

Narinasta sanotaan, että "pitää kestää kritiikkiä". Kyllä sitä kestetään, mutta aiheetonta narinaa ei. Siksi tämä thread on juuri perustettu. Aiheellista kritiikkiä saa/pitää antaa, mutta ENNEN KUIN SITÄ ANNETAAN, VASTAA NÄIHIN KAHTEEN KYSYMYKSEEN JA PERUSTELE HYVIN. Perustelemattomat ja varsinkin kohtaan 2 vastaamatta jättäminen johtaa todennäköisesti "aiheettomana narinana poistamiseen".

1) Mitä mielestäsi pitäisi tehdä, että kukaan ei valittaisi tällä foorumilla mistään asiasta?

2) Mitä SINÄ olet valmis tekemään sen hyväksi?

Anonymous:
1, Ainoa tapa saada voorumi tilaan, jossa kukaan ei valita siitä, on sulkea voorumi ja vetää se netistä, silloin voorumilla ei kukaan valita mistään.

2, Pysyn pääsääntöisesti poissa.


/abo

Selenius:
Aivan, eipä enään särky haittaa.

Aina valitetaan, tekipä asiat ihan miten tahansa. Sen kanssa ei voi kuin elää, ja kenties miettiä mihin suuntaan (ja kelle) foorumia ohjaa.

Ja kakkos kyssäriin, kerron mielipiteeni (valitan) kun sen koen tarpeelliseksi aivan kuten ennenkin.

Salmo:

--- Lainaus käyttäjältä: Pertti Kallio - Kesäkuu 22, 2004, 17:11:50 ---Jos vastauksesi kysymyksiin on tällainen kuin allaolevat, älä vastaa ollenkaan.
Miten nämä vastauksesi palvelevat keskustelua ?

Tässä vastauksia muutamissa viimeisissä threadeissa olleisiin kysymyksiin:

busteri... ---Vetouisteluveneestä

ahaa. hyvä tietää. mä mietinkin tota ilmaruuvin roolia...---Mercuryn käyntiongelmasta

eikös se riipu veden lämpötilasta ja ilmasta jne... ---Uistelusta syksyllä

niinhän toi on... ---Plaanarikeloista

eipä oikeestaa. noi edellä mainitut on hyviä... ---Jippoja uisteluun

onhan tota noussu... ---Uistelukausi on alkanut

ethän sä meidän lupaa tarttee. ei oo kokemusta...---Vedosta

vaikea sanoa. ei oo kokemusta... ---Onko tässä hyvä uistin

uusimmassa kalastus lehdessä oli hyvä juttu noista... ---Vaapun väristä


Joku moderaattoreistakin voisi puuttua tähän päättömään touhuun.

--- Lainaus päättyy ---

Olen seurannut samaa nyt jo vähän aikaa. Kyseessähän on erään kirjoittajan kommentteja, joista suurin osa ei todellakaan palvele keskustelua. Tästä oli juttua vähän aikaa sitten, mutta haluan vielä painottaa, että viestejä keräämällä ei hankita tällä keskustelupalstalla uskottavuutta tai mitään! Tuskin ketään kiinnostaa yllä olevien kaltaiset kommentit. Koitetaan luoda laadukasta keskustelua ja kirjoitetaan viestejä, joista on muillekin hyötyä!

Ja tämä koskee kaikkia, en kohdista tätä vain yllä olevien viestejen kirjoittajaan!

Reaper:
Ja itse haluaisin sanoa yhden sanan tähän asiaan:


"vaikea sanoa. ei oo kokemusta"

Tollaisia on tosiaan ihan turha lähetellä, koska se ei tosiaan mitenkään helpota tätä, joten!

Jos ei tiedä johonkin threadiin vastausta/ei tiedä asiasta, niin onko siihen aina sitten ihan pakko vastata? Siis olen nähnyt monia threadeja tuolla, jossa vastaajat eivät ole laittaneet kuin, että "no en tiedä koko hommasta mitään", niin ihan tälläisiä viestejä on monia tuolla joukossa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta