Kalastuslajit > Heittokalastus

Säynävän virvelöinti?

<< < (2/7) > >>

Monni:
Kuulin tälläisen konstin säynävälle yheltä kalastaja tutultani. Että ota suhteellisen iso koho ja pujotat siiman ihan normaalisti siitä ja sitten paat sinne päähän pienen jigipään. Siis pelkän jigi pään ja ison kasiaisen siis kastemadon. Silla tulee kuulemma hyvin säyneitä. En ole kokeillut kun ei tuo säyneen kalastus hirveesti kiinnosta...

jani vaan:
Kokeile pieniä lippoja (esim. vibrax, mepps ja lotto). Näillä kaikilla oon ite saanu. Ja tietysti parasta säyneen kalastusta on perhokalastus!! Välillä otta tosi hyvin!!

matiaz:
Säynävää kannattaa yrittää ainakin jigeillä ja pienillä lipoilla. Jigeillä silloin, kun kalat ovat syvällä, ja lipoilla silloin, kun ne ovat pinnassa... Itelläni ei ole kokemusta sitten muutakun säynävän koskikalastuksesta...  ;)

Anonymous:
Jos säynävää lähet kalastamaan nii ota lippoja ja jigeja lipan värillä ei ole väliä ainakaan paljoa kaikki tuntuu kelpaavan. mut uskokaa tai älkää ni viimekesänä tuli 1,7 kilonen(suurkalastajan ansiomerkki) säynävä ja vieheenä oli 8 senttinen ruohikko minnow spoon papukaija värinä. lisäks tuli lipoilla noin 15 muuta kilon säynävää.

Kala_Jökke:
Luulisin että se melko samallainen kala kuin turpa, joten pienet lipat(vibrax, mepps) toimii. Lisäks taikulla(siis taikinalla). Samoihin aikoihin kutee kun turpa. Jos jostain loydät sellasen meppsin thunderbugin niin sillä tulee. Hyvä väri on vihreä ja sininen

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta