Alueittaiset keskustelut > Itä-Suomi

etelä kallavedellä...

<< < (2/3) > >>

kiso:
joo kyllä siellä taimentakin on,mut tahtoovat olla aika saavuttamattomissa tällä hetkellä.
tänä vuonna on istutettu pohjoiskallavedelle kaislastenlahteen tiedettävästi taimenta(moni on saanut 200g taimenia)mutta varmuutta ei ole ???kiso

tonireps:

--- Lainaus ---Jep! Haukia on tullu, mutta ei taimenta. Pari vuotta sitten tuli taimentakin, mutta ovat vissiin lopettaneet kalojen istutukset. Ja verkoilla pyytäävät kaikki viimeisetkin kalat. Sanokaa jos jostain vielä löytyy taimenta??????
--- Lainaus päättyy ---


 Kyl ne vielä sinne taimenta istuttaa mut se onniii pientä ......vielä

Anonymous:
Joo,olen itse vuosia kalastellut sekä etelä- että pohjois-kallavettä ja aina vaan tuntuu että kala kanta on huononemaan päin,en tiedä onko totta vai tuntuuko siltä???
Olen aika lailla täysi painoisesti siirtynyt tuonne juurusveden maisemiin ja kesän saldo vähistä käynti kerroista huolimatta ollut todella hyvä!Suosittelen!!!

kiso:
missäspäin juurusta kalastelet???vihjeitä ;Dkaveri isukilla on vene siinä lennoston kupeessa,siitä pääsis jonnekin kun tietäs paikkoja....viime syksynä kaveri otti t-laiturista 8.3kg hauen calico catilla,0.10 firelinellä ilman peruketta,vähän jännitti karkaako tuo isomus :o

JuurusRules:
No aika vähäiset on vielä ne alueet joita juuruksella kerennyt kiertelemään,ja vielä kun sitä aluetta piisaa aika runsaasti.Mutta jos lähdet ihan siitä lentoaseman tuntumasta niin itse olen pääosin kierellyt sitä selkää siinä ihan joka puolelta ja hieman myös sinne rahvonsaaren taka puolelle jossa pari aika hyvää kalapaikkaa.
Kannattaa mennä kokeilemaan!!!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta