Ero sivun ”Minustako huippupropilkkijä?” versioiden välillä

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Ak: Sivun sisältö korvattiin sisällöllä ”No ei ikinä.”)
Merkkaus: Korvattu
 
(3 välissä olevaa versiota 2 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
Kuten monet verkkopelaamiseen tutustuneet ovat huomanneet, erittäin monet aktiivivirtuaalipilkkijät kuuluvat jonkinlaiseen joukkueeseen. Monella aloittelevalla pilkkijällä olisi haluja saada hieno tag myös itselleen, mutta joutuvat hyvin usein torjutuksi. Mitä nämä aktiivipilkkijät ovat tehneet päästäkseen
+
No ei ikinä.
pelaamaan ProPilkkiä huipputasolla? Artikkelin tarkoitus on antaa muutamia hyviä neuvoja asiaan liittyen.
 
 
 
== 1. Julkisivu kuntoon! ==
 
 
 
Kovin moni (ilmeisen nuori?) pilkkijä on asenteella "hetimullekaikkinyt": viikko sitten ollaan tutustuttu Propilkkiin ja heti ollaan pyrkimässä IceKings:iin (tai muuhun vastaavaan ryhmittymään) Ei näin. Kannattaa nyt ainakin ottaa selvää ihan peruskäyttäytymissäännöistä verkkopeleissä ennen kuin edes alkaa harkitsemaan liittymistä tiimeihin. Mikäli on vähän epätietoa, kuinka verkkopeleissä tulee toimia, kannattaa ihan reilusti kysyä hostilta - erityisesti siinä tapauksessa kun host on varustettu arvostetun tiimin tagilla. Kyllä he neuvovat pelaajia ennen kuin alkavat vihoittelemaan.
 
 
 
Ensimmäinen askel kohti menestyvää propilkkijää on siis asiallinen käytös. Hiukan parempi tiimi kyllä löytää asiallisen pilkkijän suht nopeasti, vaikka suurella osalla huipputiimeistä onkin ikärajana se 18 vuotta ja skypen käyttöpakko. Tästä syystä ensimmäiseksi ei kannata mennä kyselemään liigatason tiimeihin, sillä vastaus on helposti kielteinen. Tietysti jos kokemusta on monelta vuodelta ja pärjää hyvin verkkopeleissä, tilanne saattaa olla eri. Esim. Divaritason tiimit hakevat lähes koko ajan uusia pelaajia. Jos siellä menestyy, hyvät tiimit huomaavat kyllä ja tarjouksia tulee melko varmasti!
 
 
 
== 2. Innostusta, aikaa ja motivaatiota! ==
 
 
 
Ei elämässä menesty missään, ellei tavoiteltua asiaa kohtaan ole suurta motivaatiota. Samoin virtuaalipilkissä - jos löytyy halua pelata huipputasolla, ei pidä antaa pienten vastoinkäymisten masentaa vaan pyrkiä vain oppimaan koko ajan uutta. Pienet tavoitteet ovat kaikki kaikessa - heti ensi alkuun ei kannata alkaa opettelemaan jokaista mahdollista mappia, vaan pyrkiä opettelemaan aivan muutaman vesistön metkut ensi alkuun. Luonnollisesti tämä vaatii paljon aikaa, mutta oikotietä ei ole. Huippupilkkijät ovat kulkeneet saman polun ja tulevat huippupilkkijät tulevat tekemään saman.
 
 
 
Suurin syy, mikä erottaa normaalin verkkopelaajan huippupelaajasta on yksinkertaisesti pelaamiseen käytetty aika. Ja tämä lienee suurin este sille, miksei joistain pelaajista koskaan ole mahdollista tulla menestyvää Propilkkijää. Harjoittelut, haastepelit ja muut turneet kun vievät erittäin suuren osan pelaajien vapaa-ajasta. Kovin moneen muuhun harrastukseen ei pysty panostamaan, mikäli on pääharrastuksena "pilkki" on.
 
 
 
Toinen askel: Ole motivoitunut. Sinulla on riittävästi aikaa pelata. Tavoitteet maltillisena. KuKa:n MaicK ei heti ollut ProPilkki 2:n Suomen maajoukkueen vakiokalustoa - kyllä hän on tehnyt töitä menestyksen eteen.
 
 
 
 
 
== 3. Panostakaa hakemukseen, tuo mukanasi positiivisuutta! ==
 
 
 
Toisin kun yleisesti luullaan, kyllä huipputiimiin on mahdollista päästä hieman tuntemattomallakin nimimerkillä. Se vain vaatii tiimiin pyrkivältä erittäin luotettavan oloista hakemusta, ja yleisesti myös kokemusta. Mikäli aikaa on pilkkiä, innostusta asiaan ja halu kehittyä paremmaksi, tuskin mikään joukkue tyrmää suoralta kädeltä tällaisen kuvan antavan hakemuksen; siksipä useilla tiimeillä onkin koeaika käytössä.
 
 
 
Muutamia vakuuttavan hakemuksen tuntomerkkejä:
 
#) Kielioppi luettavalla tasolla.
 
#) Viestistä ilmenee millä asialla ollaan.
 
#) Kerrot tarpeeksi itsestä, pelikokemuksesta ja siitä, miksi haluat pyrkiä juuri tähän joukkueeseen.
 
#) Annat sen kuvan, että sinulla on mahdollisuus pelata silloin kun tarvitsee. (normaalisti pelit painottuvat hyvin usein klo 19-22 välille)
 
 
 
Asiallisella hakemuksella voi nousta huomattavan nopeasti aivan huipulle - vaikkei pelitaidot vielä täysin viimeistellyt olisivatkaan. Huipputiimin opastuksissa kyllä selviää monia asioita hyvin nopeasti. Pitkäjänteisyys on näissä piireissä arvostettua - ei olla lähtemässä tiimistä, mikäli tulee tappioita, ei pääse pelaamaan lempimappia etc. Yksi erittäin hyvä tapa saada muiden tiimiläisten vihat niskoilleen on se, että tappioasemassa poistutaan pelistä! Ei missään nimessä näin - pelit pelataan loppuun saakka ja vaikka otetaan turpaan, tehdään se joukkueena. Joukkuehengen merkitystä ei voi liikaa painottaa. Älä ole joukkuehengen pilaaja - ole joukkuehengen nostattaja!
 
 
 
[[Luokka:Propilkki 2:n taktiikat ja vinkit]]
 
[[Luokka:Artikkelit]]
 
[[Luokka:Verkkopelaaminen]]
 

Nykyinen versio 23. heinäkuuta 2021 kello 18.00

No ei ikinä.