Ero sivun ”Kuore pp2” versioiden välillä

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
(9 välissä olevaa versiota 3 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kuoretta''' eli '''norssia''' saadaan muutamista vesistöistä. Ne ovat pelissä harvinaisia, ja niiden saanti on satunnaista.
+
[[Tiedosto:Kuore47.jpg|thumb|250px|Kuore 47 grammaa]]
 +
 
 +
'''Kuoretta''' eli '''norssia''' saadaan muutamista vesistöistä. Ne ovat yleensä harvalukuisia. Kuoreella ei ola alamittaa. Suurin Kaizzun ennätyslistalle ilmoitettu Kuore on painanut 54g, ja se on saatu Linlonlahdelta.
  
 
== Kalastus ==
 
== Kalastus ==
  
Kuoreilla ei voittoon yleensä ylletä. Niiden koko on pienehköä (20-40g). Hyviä paikkoja ovat ainakin [[Jormuanlahti]] ja [[Saarijärvi]]. Kuoreita kannattaa pilkkiä pystypilkeillä sekä morreilla. Tasapainoihin ne eivät ota.
+
Kuoreilla ei voittoon yleensä ylletä. Niiden koko on pienehköä (20-40g). Hyviä kuorepaikkoja ovat ainakin [[Jormuanlahti]] ja [[Saarijärvi]]. Kuoreita kannattaa pilkkiä pystypilkeillä sekä morreilla. Tasapainoihin ne eivät ota.
Kun kuoreita tulee useampi kappale peräkkäin, niin kannattaa kokeilla vaihtaa tasapainopilkkiin, koska kuhat liikkuvat yleensä kuoreparvien lähistöllä.
+
Kun kuoreita tulee useampi kappale peräkkäin, niin kannattaa kokeilla vaihtaa tasapainopilkkiin, koska [[Kuha pp2|kuhat]] liikkuvat yleensä kuoreparvien lähistöllä.
 +
 
  
== Ennätyksiä ==
 
[[Tiedosto:Kuore47.jpg|thumb|Kuore 47 grammaa]]
 
Suurin saatu kuore on 56-grammainen [[Jormuanlahti|Jormuanlahdelta]].
 
  
 
[[Luokka:propilkki 2:n kalalajit]]
 
[[Luokka:propilkki 2:n kalalajit]]

Nykyinen versio 18. lokakuuta 2023 kello 00.21

Kuore 47 grammaa

Kuoretta eli norssia saadaan muutamista vesistöistä. Ne ovat yleensä harvalukuisia. Kuoreella ei ola alamittaa. Suurin Kaizzun ennätyslistalle ilmoitettu Kuore on painanut 54g, ja se on saatu Linlonlahdelta.

Kalastus[muokkaa]

Kuoreilla ei voittoon yleensä ylletä. Niiden koko on pienehköä (20-40g). Hyviä kuorepaikkoja ovat ainakin Jormuanlahti ja Saarijärvi. Kuoreita kannattaa pilkkiä pystypilkeillä sekä morreilla. Tasapainoihin ne eivät ota. Kun kuoreita tulee useampi kappale peräkkäin, niin kannattaa kokeilla vaihtaa tasapainopilkkiin, koska kuhat liikkuvat yleensä kuoreparvien lähistöllä.