Hiirulainen

kalapediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 22. marraskuuta 2011 kello 21.55 käyttäjän Kala erkki (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

https://www.xvideos.com/video14577839/excuse_me_5_inga

Jos Setä näkee lapsen, lapsi menettää neitsyytensä. Ellei lapsi osaa juosta pakua nopeammin, lapsesta tulee prostituoitu.

GENTOO LINUX ON AINOA OIKEA KÄYTTIS!!!

Feminismi on vaarallinen ääriliike!!!

  • Ruohosuoja: Kaksi paksua ( Ø n. 0.45mm) monifiilisiiman pätkää. Siimat sidotaan koukun mutkasta kiinni ja toinen pää lopuksi perhon pään kohdalle. Mutkan kiinnityskohta kannattaa vahvistaa lakalla, vähintään kahdesti.
  • Korvat: Leikataan nahasta ja sidotaan delta -asentoon. Myös silmät voidaan halutessaan lisätä.


Monille on varmaan tuttuja tällaiset hiiriperhot, jotka lähinnä nostavat hymyn suulle, mutta harva on kokeillut näitä vakavissaan. Se onkin heidän oma tappionsa, sillä hiiriperhot todella toimivat! Eikä pelkästään hauki ota näihin vaan myös taimen, tosin taimenta jahdatessa kannattaa muotoilla perhoa suipommaksi ja käyttää muutenkin pienempiä perhoja. Eikö lohenkalastuksessa käytettävä, todella tehokkaaksi osoittautunut, Bomber voisi olla rinnastettavissa tähän viattomaan Hiirulaiseen? Eihän siitä puutu kuin runkohäkilä niin se näyttää entiseltäänkin Bomberia!

Lähteet[muokkaa]


Anton Panton Klönttipää