Keskustelu käyttäjästä:Kala erkki

kalapediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 1. elokuuta 2010 kello 09.49 käyttäjän Kala erkki (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta.
Siirry navigaatioon Siirry hakuunInfo.png Kirjoita tälle sivulle, mikäli sinulla on jotain asiaa, kysyttävää tai huomautettavaa Kalapediaan liittyen.
  • Muista allekirjoittaa viestisi kirjoittamalla neljä tildeä (--~~~~), tai klikkaamalla ylhäältä työkalurivistä "Allekirjoitus aikamerkinnällä" -painiketta.
  • Jotta keskustelusivu pysyisi selkeänä, muistathan laittaa kuvaavan väliotsikon ennen viestiäsi. Esim. == Kysymys == ja väliotsikon alle kysymyksesi. Asiattomat kommentit, sunmuut voi kuka tahansa poistaa.
  • Edellisen kuun viestit arkistoidaan. Arkistoluettelon löydät alta.
  • Muista kirjoittaa kirjoituksesi näiden laatikoiden alle.


Arkistot

Hei!

Liityin vastikään tänne ja haluaisin parantaa Propilkki-osiota. Mulla on nää käytännöt vähän vielä pimeänä, niin voisitko joku päivä kun kiireiltäs ehdit niin auttaa mua? Kiitos jo etukäteen! :) --Moi 31. heinäkuuta 2010 kello 23.39 (UTC)

Hei! Lämpimästi tervetuloa! Hienoa, että haluat auttaa Kalapediaa! Laitoin keskustelusivullesi opaslaatikon, jossa on linkit moneen hyödylliseen Kalapedian muokkausohjeeseen ja käytäntöön. :) --Kala Erkki (Keskustelu - Muokkaukset - Estä - Lokit) 1. elokuuta 2010 kello 09.46 (UTC)