Lehmilampipilkki -2003-

kalapediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 17. huhtikuuta 2011 kello 08.06 käyttäjän Kipster (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kisaraportti 2003 Lehmilampipilkistä[muokkaa]

Oli taas se aika vuodesta, jolloin ratkottaisiin pasuripilkinnän jaloimmat taiturit perinteisellä kisa-areenalla. Vuodesta 1999 asti on kerran vuodessa kokoonnuttu Lehmilammen jäälle ja taisteltu erikoisten sääntöjen ja palkintosarjojen ehdoilla. Tällä kertaa osallistuvia joukkueita oli peräti 7, joten väkeä pienen lammen jäälle riitti.


Pasureita! Näistä kilpaillaan tässä kisassa.

Alkuvalmisteluja[muokkaa]

Varsin epäilevin katsein tutkailin verhojen raosta säätilaa. Ennustajat povasivat vuosikymmenen talvimyrskyä puuskineen ja sateineen.Lumi tuiskusi kattojen yllä, mutta pakkasta ei oikeastaan ollut kuin muutama aste. Laitoin termospullon ja eväsleivät reppuun. Eväitä ei ollut niin paljoa, että niillä voitettaisiin kisan ”eniten eväitä” sarjaa. Hyppäsin haalarini sisälle ja menin pihalle tunnustelemaan tuulen hyytävyyttä. Sää vaikutti yllättävän leudolta ennustuksiin verrattuna, joten kyllä tästä kunnon kisapäivä vielä tulisi!


Vilskettä autopaikalla.

Kilpailijat saapuvat kisapaikalle[muokkaa]

Tienvarteen alkoi kerääntyä autoja tasaista tahtia ja tiettyä jännitystä ja levottomuutta oli jo aistittavissa. Kairan teränsuojuksia poisteltiin paikoiltaan ja viimeisiä pilkinvaihtoja tehtiin hieman salaillen. Kilpailun ennakkoasetelmat olivat varsin selvät. Aiempien vuosien hallitseva mestari Fish kings, eli Toni ja Timo olivat kotivesillään yhä ennakkosuosikin maineessa. Suurimpana haastajana tänäkin vuonna toimi Team Procyon eli minä itse ja Olkkosen Janne. Hiprostarin kunniaa ylläpitävät Tomi ja Lennu. Kokemusta taas edusti konkarijoukkue ”Isä ja poika”, eli Pauli ja Ari. Vuoden ennalta pelätyin uusi haastaja oli Team peltihippo, eli kalassa.netin jäsenet Jeh (Janne) ja Perskeles (Risto). Toinen uusi haastajajoukkue oli ”Tarmo-Harri”, joka koostui serkustani Harrista ja hänen appiukostaan Tarmosta. Seitsemäs joukkue nimettiin ”Me naiset”-joukkueeksi. Siinä kilpailivat Taimi ja Lasse.


Harri ja kaira.

Kilpailu alkaa[muokkaa]

Kello mateli kohti kymmentä ja lähtöpaikalla alkoi tunnelma tiivistyä. Vaihdeltiin muistoja edellisvuosien tiukoista kamppailuista ja pohdittiin tämän vuoden kalantuloa. Kaksi minuuttia ennen starttia Fish kings otti varaslähdön ja juoksi 100 metriä pikavauhdilla toiseen suuntaan. Muut kilpailijat jäivät ihmettelemään teon ”rehellisyyttä”. Lopulta lähtövihellys kajahti ilmoille ja tasainen kairojen rouske täytti äänimaailman. Itse otin nopean juoksulähdön pois suurimmasta sumpusta ja asetuin kauas muusta porukasta. Joukkuekaverini Janne taas lähti peesaamaan Fish kingsiä lammen toiselle rannalle. Liian päättäväinen oli niiden startti, että ne uskallettaisiin jättää sinne omaan rauhaansa. Kairatessa huomasin, että sääennustajat olivat valehdelleet ja pahasti. Minulle tuli tuskallisen kuuma jo muutaman kierroksen vääntämisen jälkeen. Vaatetta oli päällä ja liikaa. Ei ollut aikaa alkaa niitä vähentämään. Pilkki oli saatava veteen ja mitä pikimmin. Harjoittelukertojen perusteella tiesin olevani kovalla haukipaikalla ja juuri kisan alussa tästä olisi se hauki saatava. Myöhemmässä vaiheessa tällekin paikalle eksyisi kokeilijoita, jotka muuten saattaisivat hauet nostaa itselleen. Pilkiksi valitsin Rianlinnan ”Viima”-pilkin. Se oli pelannut hauille vallan mainiosti, eikä kisakala pasurikaan sitä suustaan sylkenyt. Ensimmäinen nykäisy tuli melkein heti ja kohta ensimmäinen ahvenkin tuli jäälle. Kala oli noin 10 gramman painoinen, joten eipä suurempia juhlia vielä pystyisi järjestämään. Kohta tuli toinen ja kolmaskin, jonka jälkeen syönti taukosi hetkeksi. Sitten riuhtaistiin kunnolla ja vavasta kuului lupaava ”tsänk”. Harmikseni paino tuntui kevyemmältä heti tärpin jälkeen, joten hauki ei pysynyt kiinni. Tarkistin siiman kunnon ja pistin pilkin uudestaan pyyntiin. Mitään ei kuulunut, joten ajattelin tehdä toisen reiän. Samalla hetkellä Harri vei kairan lainaan ja alkoi porailemaan itselleen reikiä. Ilmeisesti minua oli vakoiltu, sillä lähituntumaan alkoi miehitystä tulla. Sain seuraajaksi koko Tarmo-Harri- joukkueen! Lopulta kaira vapautui ja pääsin tekemään itselleni reikää.


Näillä ei tätä kilpailua voiteta.

Kalaa tulee[muokkaa]

Pientä ahventa alkoi tulla heti ja sitten tuntui taas raskas ”tsänk”. Aivan identtinen kopio edellisestä reiästä! Haukikin otti ja vieläpä karkasikin. Ei auttanut uittelut eikä pilkin vaihtamisetkaan. Ei iskenyt toista kertaa. Tappio hauelle oli myönnettävä. Tarmo-Harri touhusi lähistöllä. Sivukorvalla kuuntelin pilkkikeskusteluja, että ”tuleeko kalaa” ja ”särki tuli ja ahvenia on muutama”. Tein johtopäätöksen, että tähän ei kannattane jäädä, jos mielii pasurikilpailun voittaa. Vain pasureista on luvassa mainetta ja kunniaa ja nimet kiertopokaaliin. Siispä kaira olalle ja menoksi. Nousin ylös ja taas minulta vietiin kairaa lainaan. Eikä auttanut muu kuin odotella.

Jannet vierekkäin.
Kiiskenkiskoja Ari.


Kairan saatuani kävelin ratkaisevasti syvemmälle vedelle ja istahdin odottelemaan kaloja. Mitään ei tapahtunut. Oli aika tarkkailla tilanteen kehittymistä. Fish kings oli kävelemässä lammen poikki kohti laskupuron suuta. Ilmeisesti vastarannalta ei ollut tullutkaan kalaa. Olkkonen sinne oli jäänyt kykkimään ja kädet heiluivat välillä. Perhana jos se nyt sinne jotain pikkuahventa jäi nostamaan! Peltihippolaiset myös olivat eristäytyneet muusta porukasta hieman erilleen ja haarukkavavan kehimistä näkyi tasaiseen tahtiin. Hiprostar, Isä ja poika ja Me naiset olivat vieläkin päättäväisesti tulopuron edustalla. Sillä suunnalla kuitenkin kairailtiin varsin tiuhaan, joten kalantulosta tuskin oli riesaa. Harjoitusreissuilla puronsuulta ei ollut tullut kuin pikkuahvenia ja särkiä, joten sinne ei suurempia kiireitä ollut. Kairailin omaa rantaani eteenpäin, mutta sitten huomasin että Fish kings alkoi kiinnostua minun tekemisistä sen verran, että käänsin selän sinne päin ja jatkoin pilkkimistä. Ahvenia tuli silloin tällöin, mutta muista kalalajeista ei mitään havaintoa. Yksi isompi tempaisi taas välissä, mutta ei pysynyt kiinni. Mielestäni se ei ollut hauki, mutta lajimäärityksen tekeminen oli pelkän tempaisun perusteella varsin vaikeaa tehdä. Olkkonen näkyi vaihtavan paikkaa ja suunta oli kohti puronsuuta. Se pysähtyi siihen, mistä se sai isoja ahvenia treenireissullaan. Sen jälkeisillä käynneillä siitä kohden ei ollut tullut juuri mitään, paitsi yksi iso lahna. Piti kaivaa puhelin taskusta ja soittaa, että tule perhana tänne kun täällä hauet tempoo! Vastaus oli tyly, että mulla on jo repussa yksi hauki. No, ei siinä mitään. Jatkakoon kisaa. Itse päätin vaihtaa paikkaa. Päätin mennä Tarmo-Harrin toiselle puolelle alueelle, joka jää tulopuron ja niiden väliin. Siinä oli vielä korkkaamaton kohta. Vieläkään ei kukaan ollut saanut pasuria, vaan istuivat hiljaa omilla alueillaan. Kisa alkoi muuttua mielenkiintoiseksi. Yhdelläkin pasurilla oltaisiin tänään vahvoilla!


Sorva on kaunis kala punaisine evineen.


Kala syö ja kisailijat myös[muokkaa]

Osa porukasta alkoi jo syödä eväitä. Syönti alkoi olla todella heikkoa. Alun ahventen ja haukien rynnistys oli päättynyt ja mitään suurempaa ei tuntunut tapahtuvan. Hiljaisuuden kuitenkin rikkoi Harrin huutelu. ”Mikä tämä on? Joko tämä on se? Onko tämä pasuri!!”. Tarmo oli kiskaissut kisan ensimmäisen pasurin jäälle ja Harri siitä huuteli kovaan ääneen. Palkinto sarjassa ”ensimmäinen pasuri” meni siis Tarmolle. Aiemmin pasurin saaminen keräsi porukan pieneen sumppuun ympärille, mutta nyt mitään liikehdintää ei tapahtunut. Ainoastaan se, että Fish kings vaappui hitaasti tulopuron suulle ja alkoi syödä eväitä. Lennu kiskaisi jonkun kalan ja pisti nopeasti pussiin. Jotain kommenttia kuului, joten ilmeisesti kyseessä oli lahna. Päätin siirtyä hieman lähemmäksi. Hetken päästä kuului Lennun vavasta jarrun surahdus ja kohta ilme vakavoitui. Kisailijoita siirtyi lähemmäksi seuraamaan väsyttelyä. Kohta jäälle nousi hieman alle kilon painoinen säyne! Tämä kala sai monen kilpailijan naaman kateellisen vihreäksi. Pienillä ahvenilla ja särjillä ei tuota kilon etumatkaa ihan helposti otettaisi enää kiinni. Jotain muutakin oli saatava.


Hiprostarilla alkoi muutenkin julmettu kiri. Tomi kiskoi kalaa koko ajan. Kädet viuhtoivat ja puhettakin alkoi kuulua. Apatia muuttui riemuksi. Suurempi sorvakin vilahti pussiin välillä. Oli aika vaihtaa taas paikkaa. Kairasin tarkkailuetäisyydelle. Kohta alkoi minullakin vavan kärki heilua ja kalaa tulla. Ensin sieltä nousi särki, tosin isohko sellainen. Sitten tuli sorva ja toinenkin sorva. Sitten pientä särkeä ja pari ahventa. Kalan nostamisen lopetti se, että Lennu kiljaisi riemuissaan taas. Epäusko alkoi tulla muille kilpailijoille, kun jäälle nousi edellistä suurempi säyne. Hymy oli herkässä. Edellisvuonna Lennu kiskoi yli 7 kg kalaa ja monta isoa lahnaa. Molempina vuosina lainavälinein. Alkoi näyttää pahasti siltä, että tämä oli syntynyt erittäin onnekkaiden tähtien alla. Sivusilmällä näin, kun Olkkonen nosti ensimmäisen pasurin. Hyvä juttu. Pelissä mukana.


Kisassa alkoi selkeästi uusi vaihe. Kalaa alkoi nousta. Itse tein taktisen päätöksen ja siirryin Tarmon pasuriapajan ja Lennun säynepaikan välille. Se oli taas tarpeeksi lähellä Harria, joka vei heti kairan lainaan. Samalla se teki varsin kyseenalaisen tuon ja katsoi minun kalapussiin! Se rikkoi kirjoittamatonta sääntöä, jonka mukaan toisen saalis on kisassa pyhä! ”Vuoden vakoilija” palkinto meni heti sinne! Taktinen veto tuntui osoittautuvan vääräksi. Lähempänä puron suuta kädet kävivät koko ajan. Minä sain vain yhden pienen ahvenen. Nyt oli ratkaisujen hetki. Oli pakko vaihtaa paikkaa ja mennä jonnekin keskelle sumppua. Kaikki joukkueet olivat pienen alueen sisällä. Ainoastaan Peltihippo oli edelleen omilla teillään pienessä nurkkauksessa. Siellä kädet kävivät tasaisesti. Jännitys ja epätieto kasvoi. Ovatkohan ne saaneet pasureita?Loppukiri alkaa[muokkaa]

Tein reiän mahdollisimman keskelle oletettua jäänalaista puron aiheuttamaa virtausta. Strateginen sijoitus mahdollisimman keskelle kaikkia muita ja reiän sijoitus vielä siten, että mahdollisimman kauaksi muiden rei’istä. Kalaa alkoi tulla heti. Ahventa nousi, mutta se ei juuri lohduttanut, kun lähistöllä nostettiin isoja. Olkkonen nosti suuria sorvia, Tomilla särki ja sorva vuorottelivat, Timo ja Toni mässäilivät myös sorvilla. Tilanteen katkaisi Ari, joka kääntyi sijoillaan ja nakkasi jotain. Yllätyshyökkäys oli täydellinen, mutta heitto jäi vajaaksi. Kiiski putosi hankeen eikä osunut lähellekään ketään. Säännöissä sanotaan, että ”kiiskellä saa nakata kaveria”. Palkintoja jaetaan myös sarjassa ”eniten osumia kiiskillä”.

Minullakin alkoi vaihteeksi nykimään. Nostin tällä kertaa särkiä putkessa. Huojennusta herätti seuraavaksi noussut sorva, tosin se ei ollut niin iso kuin ympärillä saadut kalat. Sitten tuntui, että joku pieni kala nykii. Pettymys muuttui riemuksi, kun minun ensimmäinen pasuri nousi ylös! Pikaisesti pussiin. Ei kuitenkaan tarpeeksi pikaisesti. Timo oli nähnyt ja katse seurasi entistäkin tarkemmin minun edesottamuksiani sillä avannolla. Tarmo nosti lahnan taustalla. Olkkonen sujautti pasurin muovipussiin. Toni salaili saalistaan, mutta punaiset evät paljastivat lajin, sorva. Timo huusi, että nostoapua tarvitaan. Menin paikalle ja nappasin niskasta keskikokoisen sorvan jäälle. Taustalta kuului, että ”jos sie Timo vaehat toukkaa, niin ei sun tartte siihen apua pyytää!”. Niin, eihän tuo ollut päivän suurimpia kaloja lähelläkään. Syönti alkoi hiipumaan. Kisaa oli vielä 1,5 tuntia jäljellä. Monet kaivoivat eväspussejaan esille. Itse sinnittelin vieläkin ilman aamupalaa. Jos syönti tähän päättyisi, niin nyt olisi kalat myös otettava ylös! Sain kaksi pasuria melkein peräkkäin. Olkkonen näki, muut ei. Olkkonen istui leipäpala suussa ja nosti sorvan jäälle siinä sivussa. Rennoimmat kisailijat kuvailivat kalansaaliitaan. Jäälle ilmestyi myös ”kannustusjoukkoja” ja sekalaista liikehdintää alkoi muutenkin tapahtua. Myös Peltihippolaiset keräsivät romppeensa ja alkoivat lompsia kohti tulopuron suuta.

Vuoden ”kyseenalainen performanssi” –sarjan ”arvostettu” voittaja Toni suorituksessaan ”sorvan kuritus”. Palkinto myönnettiin harvinaisen epäkalastajamaisesta käytöksestä. Taustalla asiantuntevaa kannustusta.

Viimeinen tunti alkoi. Itsekin jouduin nöyrtymään nälän edessä ja eväät piti kaivella repusta. Samalla kerkesi haastattelemaan muita. Janne H sanoi, että oli hauki vienyt pilkin. Olipahan saanut vielä hauen ylöskin ja sillä oli ollut vielä pilkki suussaan! Risto taas kaiveli pussistaan mukavan kokoisen lahnan. Muuten olivat pelkkää ahventa nostaneet. Tai eivät ainakaan myöntäneet saaneensa pasureita. Eväät syötyäni pakkasin kamppeeni ja kävin kokeilemassa aiempien vuosien ratkaisupaikkoja. Tyhjiä olivat, ei nykyäkään joten kiireesti takaisin tulopuron suulle. Kairasin reiän ja vakoilin ympäristön liikehdintää. Janne H nosti kaksi pasuria peräjälkeen. Olkkonen irvisteli taustalla. Oli kuulemma pasuri karannut avannon pinnasta. Itselläni karkasi kaksi lähes varmaa pasuria. Se tuntuu nostettaessa sellaiselta ”lepattavalta”, joten laji melko varmasti oli tiedossa. Valitettavasti tärppejä ei lasketa tuloksiin. Ei auttanut kuin yrittää keskittyä saamaan se pasuri sieltä ylöskin. Aika alkoi käydä vähiin. Puhalsin pilliin minuutin merkin. Silloin jokaisen on syytä valmistautua nostamaan pilkkiä avannosta, sillä ne joilla on viehe pyynnissä ajan loppuessa, sääntöjen mukaan hylätään.


Lennun säyne puntarissa.
Saalista kisan päättyessä..


Punnitus ja palkintojenjako[muokkaa]

Joukkueet kasaantuivat punnitukseen. Ensin punnittiin kalapussin paino 0,02 kilogramman tarkkuudella. Sitten jokainen vetäytyi omille paikoilleen lajittelemaan kalalajinsa ja suurimmat ja pienimmät kalansa. Palkintoja jaettaisiin sarjoista eniten x-lajia, suurin x-lajin kala, kisan pienin kala (eli siittiö-säälisarja) ja eniten kalalajeja -kuningassarja.


Tänä vuonna oli minun ja Olkkosen vuoro toimia tuomareina, joten ei muuta kuin mittanauha esille. Onneksi mittaus suoritettiin aiemmista vuosista poiketen millimetrin tarkkuudella. Jos niin ei olisi tehty, olisi tuloksissa nähty runsaasti tasapelejä. Kilpailu oli harvinaisen tasainen.

Heti oli kuitenkin havaittavissa se, että osa joukkueista oli liikkeellä selkeästi väärillä taktiikoilla. Kisan suurin maine ja kunnia ratkaistiin pasureilla. Ahvenspesialistit jäivät armotta rannalle itkemään. Suuret palkintovuoret valuivat ohi, kun kalapussista ei löytynytkään mitään suurta.

Riston saalista.
Siittiö-sarjan voittajaehdokas..


Palkintoina tänäkin vuonna oli 2 kpl kiertopokaaleita (Saurumin sponsoroimia), 20kpl kaiverrettuja palkintolusikoita (Saurumin sponsoroimia), kolmet korvakorut (edelleen Saurumilta), kello (Saurum), kännykkäkotelo (Nordea), avainnauha (nordea), pipoja ja lippiksiä (taffel), soiva bassi, kalentereita, herätyskello, erilaisia kirjoja (mm. pilkkijän opas), mormyskoja noin 50 kpl, DDR:läiset tennarit, ruokalippu Outokummun teollisuuskylään, kahvilippu Hirvaskankaan essolle, Hessu-lippis, 2 vuotta vanhaa latvialaista svetku-suklaata, maansiirto E&T Kontkasen pipoja, juhlapöydän konvehteja, mikroaaltouunin lämpömittari, vanha autoradio, vaippoja jne jne… Palkinnoista ei siis ollut pulaa. Myös perinteiset kiertopalkinnot sarjoissa ”huonoin häviäjä” ja ”vuoden valittaja” jaettiin. Niissä palkintoina toimivat Gideon-Raamattu ja sotilaan virsikirja. Palkintoja on siis ”oikeita” ja huumori-palkintoja. Ne kuvastavat myös hyvin itse kisan luonnetta: tosissaan, mutta leikillään.

Tuomarit tarkkana.
Mittaus oli tarkkaa puuhaa tänä vuonna.Tässä mittaillaan kisan pienimpiä kaloja..


Kisan viralliset tulokset julkistettiin virallisessa palkintogaalassa (katso linkit artikkelin lopussa). Tuomaristo, eli Team Procyon, toimi tänä vuonna palkintojen virallisena arpojana ja jakajana. Tulokset varmistivat sen, että kyseessä oli äärimmäisen tasainen taistelu. Vaikka kuittailua voittajan puolelta olikin havaittavissa, tuskin kukaan voi myöntää voiton tulleen helpolla? Ensi vuonna jälleen kerran uudestaan. Hieno kilpailu, hienot palkinnot ja hienot ihmiset! Olisipa jo kevät 2004!

Teksti: Mikko Happo 2003


Kuvat: Lennu Keinänen 2003 Janne Holopainen 2003

Kilpailun säännöt[muokkaa]

Kilpailuaika[muokkaa]

 1. Kilpailuaika päätetään erikseen joka vuosi. Normaalisti käytetään neljän tunnin kisaa.
 2. Jos pilkki on avannossa kisan päätöshetkellä, pilkkijä diskataan.

Rajoitukset[muokkaa]

 1. Kaira ei saa olla moottorikäyttöinen eikä pilkkijällä saa olla avustajaa kairaamiseen.
 2. Välimatka toisen joukkueen pilkkijään on oltava vähintään kairanmitta. Kairan on oltava täysmittainen. Jos toinen pilkkijä antaa luvan, saa pilkkiä myös lähempää, vaikka samasta reiästä.
 3. Mäskääminen on kielletty. Vanhat kärpäsentoukat saa pudottaa avantoon.
 4. Pilkkiä saa vain yhdellä vavalla kerrallaan. Pilkissä saa olla vain yksi (1) tartuttava koukku (joko yksi- tai kolmihaarainen). Tasapainopilkit ovat kuitenkin sallittuja. Ootto-onget ym. ovat hylkäämisen uhalla kielletty.
 5. Muita pilkkijöitä ei saa millään tavoin häiritä tahi muulla tavoin estää. (Huom. Katso oikeudet)
 6. Muita pilkkijöitä ei saa huijata valheellisilla pasuri-ilmoituksilla.
 7. Pilkkiavantoa ei saa varata esim. sohjokauhalla.
 8. Avantoon kuseminen ankarasti kielletty. Avantoon saa paskantaa, jos pystyy tekemään sen nauramatta.
 9. Pilkkiavannolta lähdettäessä avantoa ei saa turmella esim. sohjolla
 10. Kalapussiin ei saa lisäpainoksi tunkea lunta tai muuta vastaavaa.

Oikeudet[muokkaa]

 • Toisen pilkkijän kairaa saa lainata, kunhan se ei vaikeuta hänen kilpailusuoritustaan. Kaira on palautettava samaan paikkaan.
 • Samaan joukkueeseen kuuluvat saavat porata pilkkiavantoja toisilleen.
 • Itse saadulla kiiskellä saa heittää toista pilkkijää. Heitto on suoritettava istualtaan, siltä avannolta, jolta kiiski on saatu. Osumasta heittäjälle tulee hyvä mieli, heitetylle kova himo saada kiiskiä.
 • Kahvi- ja ruokataukoja saa pitää niin monta kuin huvittaa.
 • Toisen joukkueen pilkkijälle ei tarvitse antaa syömistä tai juomista.
 • Riettauksien huutelu toisille on luvallista. Tätä ei lasketa häiritsemiseksi.
 • Saaduista pasureista ei tarvitse ilmoittaa.
 • Kilpailupaikkaan tutustuminen etukäteen on sallittua, jos vain onnistuu saamaan selville millä Lehmilammella kilpailu käydään.

Kilpailutulokset[muokkaa]

Lehmilampipilkki 2003[muokkaa]

Tulokset 2003 Pasuri, ahven
Sijoitus / Laji Pasuri kpl Suurin pasuri cm Ahven kpl Suurin ahven cm
1 Janne Olkkonen
Toni Ahonen
8 Janne Olkkonen 23,9 Risto Tanskanen    114 Janne Olkkonen 17,6
2      Toni Ahonen 22,9 Janne Holopainen    111 Taimi Räsänen 16,3
3 Timo Räsänen 6  Timo Räsänen 22,3 Toni Ahonen 78    Pauli Räsänen 16,2
4 Risto Tanskanen 5 Tarmo Karhula 19,0 Harri Happo 70 Lasse Kunnasluoto 16,1
5 Mikko Happo
Janne Holopainen
4 Janne Holopainen 18,9 Timo Räsänen 50 Risto Tanskanen 15,0
6     Pauli Räsänen 17,4 Mikko Happo 35 Toni Ahonen 14,7
7 Tarmo Karhula 2 Risto Tanskanen 17,3 Pauli Räsänen 34 Harri Happo 14,3
8 Pauli Räsänen 1   Mikko Happo 16,0 Janne Olkkonen 25 Ari Räsänen 14,2
9 -----   -----   Ari Räsänen 24 Tarmo Karhula 12,5
10         Taimi Räsänen 16 Timo Räsänen 12,3
11         Tarmo Karhula 11 Lennu Keinänen 12,3
12         Lennu Keinänen 6 Janne Holopainen 11,8
13         Tomi Räsänen 5 Mikko Happo 11,5
14         Lasse Kunnasluoto 3 Tomi Räsänen 11,3
Ensimmäinen
pasuri
Timo Karhila     ----- -----      Tulokset 2003 (Särki ja Lahna)
Sijoitus / Laji Särki kpl Suurin särki cm Lahna kpl Suurin lahna cm
1 Mikko Happo 28 Mikko Happo 22,3 Lennu Keinänen 3 Risto Tanskanen  41,4 (700g)
2 Harri Happo        22 Harri Happo 19,8 Timo Räsänen 2 Ari Räsänen  38,4 (570g)
3 Janne Olkkonen 22 Taimi Räsänen 19,3 Tarmo Karhula 2 Toni Ahonen  33,5 (340g)
4 Risto Tanskanen 22 Ari Räsänen 18,0 Risto Tanskanen 1 Timo Räsänen  32,0
5 Ari Räsänen 19 Timo Räsänen 17,8 Ari Räsänen 1 Tarmo Karhula  31,9 (340g)
6 Janne Holopainen 16 Janne Olkkonen 17,6 Toni Ahonen 1 Lennu Keinänen  31,4 (370g)
7 Pauli Räsänen 15 Risto Tanskanen 17,5 Janne Holopainen 1 Janne Holopainen  22,6
8 Toni Ahonen 13 Toni Ahonen 17,1        
9 Tomi Räsänen 11 Pauli Räsänen 17,0        
10 Timo Räsänen   7 Tomi Räsänen 16,8        
11 Taimi Räsänen 6 Lasse Kunnasluoto 16,6        
12 Lasse Kunnasluoto 6 Janne Holopainen 16,0        
13 Lennu Keinänen 5 Lennu Keinänen 16,0        
14 Tarmo Karhula 4 Tarmo Karhula 15,5        


Tulokset 2003 (Sorva, säyne)
Sijoitus / Laji Sorva kpl Suurin sorva cm Säyne kpl Suurin säyne cm
1 Janne Olkkonen 16 Janne Olkkonen 29,3 (340g) Lennu Keinänen 3 Lennu Keinänen 39,1 (900g)
2 Tomi Räsänen Timo Räsänen 11 Tomi Räsänen 28,8 Timo Räsänen 2   32,4
3     Timo Räsänen Lasse Kunnasluoto 28,2 Mikko Happo 2   31,2 (370g)
4 Mikko Happo 8     Janne Olkkonen 2   24,3
5 Toni Ahonen 5 Toni Ahonen 26,6        
6 Lasse Kunnasluoto Taimi Räsänen Risto Tanskanen 3 Mikko Happo 26,1        
7     Taimi Räsänen 23,9        
8     Risto Tanskanen 22,0        
9 Lennu Keinänen 1 Lennu Keinänen 16,0        


Tulokset 2003 (hauki, kiiski,joukkue)
Sijoitus / Laji Hauki kpl Suurin hauki kg Kiiski kpl Suurin kiiski cm
1 Janne Olkkonen Risto, Tanskanen, Janne Holopainen 1 Janne Olkkonen 49,1 cm (670g) Pauli Räsänen 2 Ari Räsänen 13,4
2     Risto Tanskanen 38,4 cm (340g) Ari Räsänen 1 Pauli Räsänen 11,5
3     Janne Holopainen 35,4 cm Harri Happo 1 Harri Happo 10,0
                 
  Joukkuesarja pist Eniten palkintoja kpl Vähiten palkintoja      
1 Fish Kings 14 Janne Olkkonen 9 Taimi Räsänen, Lasse Kunnasluoto 0    
2 Procyon Team 12 Risto Tanskanen 5        
3 Team Peltihippo 9 Lennu Keinänen, Tommi Räsänen, Tommi Ahonen 3        
4 Tarmo & Harri 2            
5 Ari ja Pauli Räsänen 1            Tulokset 2003 (eniten kaloja, kiloja ym.,)
Sijoitus / Laji Eniten kaloja kpl Eniten kiloja kg Eniten kalalajeja -
kuningassarja
lajeja Vuoden siittiö -säälisarja cm
1 Risto Tanskanen 146 Janne Olkkonen 5,330 Janne Olkkonen, Timo Räsänen Risto Tanskanen 6 Janne Holopainen 6,9
2 Janne Holopainen 133 Timo Räsänen 3,420     Risto Tanskanen 7,3
3 Toni Ahonen 105 Risto Tanskanen 3,080     Toni Ahonen 7,4
4 Harri Happo 93 Lennu Keinänen 2,820 Janne Holopainen, Mikko Happo, Toni Ahonen, Lennu Keinänen 5 Tarmo Karhula 8,2
5 Timo Räsänen 78 Toni Ahonen  2,610     Harri Happo 8,2
6 Mikko Happo 77 Mikko Happo 2,580     Mikko Happo 8,4
7 Janne Olkkonen 73 Tomi Räsänen 1,950     Timo Räsänen 8,4
8 Pauli Räsänen 52 Janne Holopainen 1,710 Tarmo Karhula, Ari Räsänen      Pauli Räsänen 4 Taimi Räsänen 8,5
9 Ari Räsänen 45 Ari Räsänen  1,610     Ari Räsänen 8,6
10 Tomi Räsänen 27 Harri Happo  1,280     Tomi Räsänen 9,2
11 Taimi Räsänen 25 Pauli Räsänen  1,140 Harri Happo, Taimi Räsänen
Lasse Kunnasluoto, Tomi Räsänen
3 Pauli Räsänen 9,6
12 Tarmo Karhula 19 Lasse Kunnasluoto 1,010     Lennu Keinänen 10,2
13 Lennu Keinänen 18 Tarmo Karhula 0,970        
14 Lasse Kunnasluoto 12 Taimi Räsänen 0,810        
15     ----- -----        


Erikoisarjat
Sarja Nimi huom.
Vuoden tulokas Risto Tanskanen  
Vuoden yllättäjä Tomi Räsänen  
Reilun pilkijän pokaali -----  
Hauki Perkele- kunniakirja Janne Holopainen (hauki toi pilkin takaisin)
Eniten eväitä ansiomerkki Toni Ahonen  
Vuoden vakoilija Harri Happo (törkeä kurkistus Mikon pussiin)
Vuoden valittaja Pauli Räsänen (”pora pystyyn, enkö minä ole opettanut”)
Huonoin häviäjä Tomi Räsänen (valitti kohtaloaan: ei pasureita)
Erikois-Pasuri Tomi Räsänen (viime vuoden voittaja, nyt ei yhtään pasuria)
Vuoden kyseenalainen teko Toni Ahonen (sorvan kuritus)
Vuoden Insinööri Janne Olkkonen  
Vuoden Hätähousu –sarja Fish Kings (startti)
Vuoden Teenjuoja Mikko Happo  
”Ari Räsänen haluaa luovuttaa edellisen vuoden palkintonsa takaisin” – Radio –sarja Mikko Happo  
”Mikko Happo haluaa luovuttaa Ari Räsäseltä takaisin saamansa autoradio-palkinnon pois” –Radio – sarja: Risto Tanskanen  

Löysät housuissa –sarja

Procyon Team  
Vähiten Kaloja (kpl) –sarja Lasse Kunnasluoto  
Sopeudu naiseksi –sarja Lasse Kunnasluoto  
Seipisarja -----  
Eniten osumia kiiskillä –sarja -----  

 

 

Voittajat 1999-2003[muokkaa]

Pasurisarja:
Vuosi: Pasurisarja Suurin Pasuri Ensimmäinen pasuri Joukkuesarja
1999 Toni Ahonen (77) ----- ----- -----
2000 Toni Ahonen (62) Timo Räsänen ----- Fish Kings (Toni Ahonen / Timo Räsänen) (113)
2001 Toni Ahonen (24)

Mikko Happo

----- Fish Kings (Toni Ahonen / Timo Räsänen) (42)
2002 Tomi Räsänen (40) Timo Räsänen

Timo Räsänen

Fish Kings (Toni Ahonen / Timo Räsänen) (73)
2003 Janne Olkkonen (8)
Toni Ahonen (8)

Janne Olkkonen

Tarmo Karhula

Fish Kings (Toni Ahonen / Timo Räsänen) (14)


Ahven, särki ja kiiski:
Vuosi: Ahvensarja Suurin ahven Särkisarja Suurin särki Kiiskisarja Suurin kiiski
1999

Timo Räsänen (97)

----- ----- ----- ----- -----
2000 Toni Ahonen (94) Timo Räsänen Toni Ahonen (26)

Janne Olkkonen

Toni Ahonen (1)

Toni Ahonen

2001 Toni Ahonen (39)

Janne Olkkonen

Toni Ahonen (31)

Toni Ahonen

Janne Hämäläinen (2)  

Janne Hämäläinen

2002 Ari Räsänen (44) Janne Hämäläinen

Toni Ahonen (13)

Tomi Räsänen

Toni Ahonen (14)

Timo Räsänen ja Toni Ahonen

2003 Risto Tanskanen (114)

Janne Olkkonen

Mikko Happo (28)

Mikko Happo

Pauli Räsänen (2)

Ari Räsänen


Lahna, säyne ja sorva:
Vuosi: Lahnasarja Suurin lahna Säynesarja Suurin säyne Sorvasarja Suurin sorva
1999

Timo Räsänen (97)

----- ----- ----- ----- -----
2000 Toni Ahonen (94) Timo Räsänen Toni Ahonen (26)

Janne Olkkonen

Toni Ahonen (1)

Toni Ahonen

2001 Toni Ahonen (39)

Janne Olkkonen

Toni Ahonen (31)

Toni Ahonen

Janne Hämäläinen (2)  

Janne Hämäläinen

2002 Ari Räsänen (44) Janne Hämäläinen

Toni Ahonen (13)

Tomi Räsänen

Toni Ahonen (14)

Timo Räsänen ja Toni Ahonen

2003 Risto Tanskanen (114)

Janne Olkkonen

Mikko Happo (28)

Mikko Happo

Pauli Räsänen (2)

Ari Räsänen


Hauki, eniten kaloja ja ym.:
Vuosi: Haukisarja Suurin hauki Eniten kaloja kpl Eniten kiloja yhteensä Vuoden tulokas Vuoden yllättäjä
1999

Timo Räsänen (97)

----- ----- ----- ----- -----
2000 Toni Ahonen (94) Timo Räsänen Toni Ahonen (26)

Janne Olkkonen

Toni Ahonen (1)

Toni Ahonen

2001 Toni Ahonen (39)

Janne Olkkonen

Toni Ahonen (31)

Toni Ahonen

Janne Hämäläinen (2)  

Janne Hämäläinen

2002 Ari Räsänen (44) Janne Hämäläinen

Toni Ahonen (13)

Tomi Räsänen

Toni Ahonen (14)

Timo Räsänen ja Toni Ahonen

2003 Risto Tanskanen (114)

Janne Olkkonen

Mikko Happo (28)

Mikko Happo

Pauli Räsänen (2)

Ari Räsänen

Ranking 2003[muokkaa]

Henkilökohtaiset tulokset[muokkaa]

Pasuri, ahven -ranking
Sijoitus / Laji Pasuri Suurin pasuri Ahven Suurin ahven
1 Toni Ahonen77 (1999) Timo Räsänen 26 cm (2002) Risto Tanskanen 114 (2003) Janne Hämäläinen 25 cm (2002)
2 Mikko Happo56 (1999) Ari Räsänen 24 cm (2002) Janne Holopainen 111 (2003) Toni Ahonen 21 cm (2002)
3 Timo Räsänen 51 (2000) Lennu Keinänen 24 cm (2002) Timo Räsänen 97 (1999) Ari Räsänen 20 cm (2002)
4 Janne Olkkonen 45 (2000) Janne Olkkonen 23,9 cm (2003) Toni Ahonen 94 (2000) Tomi Räsänen 19 cm (2002)
5 Tomi Räsänen 40 (2002) Tomi Räsänen 23 cm (2002) Mikko Happo 84 (1999) Janne Olkkonen 17,6 cm (2003)
6 Lennu Keinänen 19 (2002) Toni Ahonen 22,9 cm (2003) Harri Happo 70 (2003) Taimi Räsänen 16,3 cm (2003)
7 Ari Räsänen 8 (2002) Tarmo Karhula 19,0 cm (2003) Ari Räsänen 44 (2002) Pauli Räsänen 16,2 cm (2003)
8 Saara Honkala 7 (2001) Janne Holopainen 18,9 cm (2003) Pauli Räsänen 34 (2003) Lasse Kunnasluoto 16,1 cm (2003)
9 Risto Tanskanen 5 (2003) Pauli Räsänen 17,4 cm (2003) Janne Olkkonen 25 (2003) Timo Räsänen 16 cm (2002)
10 Janne Hämäläinen 5 (2001) Risto Tanskanen 17,3 cm (2003) Taimi Räsänen 16 (2003) Risto Tanskanen 15,0 cm (2003)
11 Janne Holopainen 4 (2003) Mikko Happo 16,0 cm (2003) Tomi Räsänen 15 (2002) Harri Happo 14,3 cm (2003)
12 Tarmo Karhula 2 (2003) Janne Hämäläinen 14 cm (2002) Janne Hämäläinen 14 (2002) Tarmo Karhula 12,5 cm (2003)
13 Pauli Räsänen 1 (2003)   Tarmo Karhula 11 (2003) Lennu Keinänen 12,3 cm (2003)
14 Sanna Räsänen 1 (2001)   Lasse Kunnasluoto 7 (2002) Janne Holopainen 11,8 cm (2003)
15     Lennu Keinänen 6 (2003) Mikko Happo 11,5 cm (2003)


Särki-, kiiski -rankinig
Sijoitus / Laji Särki Suurin särki Kiiski Suurin kiiski
1 Tonini Ahonen 31 (2001) Tomi Räsänen 24 cm (2002) Toni Ahonen 14 (2002) Timo Räsänen 15 cm (2002)
2 Mikko Happo 28 (2003) Mikko Happo 22,3 cm (2003) Timo Räsänen 9 (2002) Toni Ahonen 15 cm (2002)
3 Harri Happo 22 (2003) Toni Ahonen 20 cm (2002) Tomi Räsänen 3 (2002) Toni Ahonen 15 cm (2002)
4 Janne Olkkonen 22 (2003) Harri Happo 19,8 cm (2003) Ari Räsänen 3 (2002) Pauli Räsänen 11,5 cm (2003)
5 Risto Tanskanen 22 (2003) Taimi Räsänen 19,3 cm (2003) Pauli Räsänen 2 (2003) Tomi Räsänen 11 cm (2002)
6 Ari Räsänen 19 (2003) Lasse Kunnasluoto 19 cm (2002) Janne Hämäläinen 2 (2001) Harri Happo 10,0 cm (2003)
7 Janne Holopainen 16 (2003) Ari Räsänen 18,0 cm (2003) Harri Happo 1 (2003) Janne Hämäläinen 8,4 cm (2002)
8 Pauli Räsänen 15 (2003) Timo Räsänen 17,8 cm (2003) Janne Hämäläinen 1 (2002)  
9 Timo Räsänen 14 (2000) Janne Olkkonen 17,6 cm (2003) -----  
10 Tomi Räsänen 11 (2003) Risto Tanskanen 17,5 cm (2003)    
11 Lasse Kunnasluoto 11 (2002) Pauli Räsänen 17,0 cm (2003)    
12 Taimi Räsänen 6 (2003) Janne Holopainen 16,0 cm (2003)    
13 Lennu Keinänen 5 (2003) Lennu Keinänen 16,0 cm (2003)    
14 Tarmo Karhula 4 (2003) Tarmo Karhula 15,5 cm (2003)    
15 Janne Hämäläinen 3 (2001) Janne Hämäläinen 15 cm (2002)    
16   Lennu Keinänen 14 cm (2002)    


Lahna- , sorva -ranking
Sijoitus / Laji Lahna Suurin lahna Sorva Suurin sorva
1 Lennu Keinänen 12 (2002) Risto Tanskanen 41,4 cm (700g) (2003) Janne Olkkonen 16 (2003); Janne Olkkonen 29,3 cm (2003)
2 Timo Räsänen 10 (2002) Lennu Keinänen 40 cm (2002) Tomi Räsänen 11 (2003) Tomi Räsänen 28,8 cm (2003)
3 Tomi Räsänen 3 (2002) Ari Räsänen 39 cm (2002) Timo Räsänen 11 (2003) Timo Räsänen 28,2 cm (2003)
4 Tarmo Karhula 2 (2003) Toni Ahonen 33,5 cm (2003) Mikko Happo 8 (2003) Lasse Kunnasluoto 28,2 cm (2003)
5 Toni Ahonen 2 (2002) Timo Räsänen 32,0 cm (2003) Toni Ahonen 5 (2003) Lennu Keinänen 27 cm (2002)
6 Ari Räsänen 2 (2002) Tarmo Karhula 31,9 cm (2003) Lasse Kunnasluoto 3 (2003) Toni Ahonen 26,6 cm (2003)
7 Risto Tanskanen 1 (2003) Tomi Räsänen 27 cm (2002) Taimi Räsänen 3 (2003) Mikko Happo 26,1 cm (2003)
8 Janne Holopainen 1 (2003) Janne Holopainen 22,6 cm (2003) Risto Tanskanen 3 (2003) Taimi Räsänen 23,9 cm (2003)
9 Janne Hämäläinen 1 (2002) Janne Hämäläinen 20 cm (2002) Lennu Keinänen 2 (2002) Risto Tanskanen 22,0 cm (2003)
10 ----- -----   Lennu Keinänen 16,0 cm (2003)


Säyne-, hauki -ranking
Sijoitus / Laji Säyne Suurin säyne Hauki Suurin hauki
1 Lennu Keinänen 3 (2003) Lennu Keinänen 39,1 cm (2003) Saara Honkala 2 (2001) Janne Olkkonen 49,1 cm (670g)
2 Timo Räsänen 2 (2003) Timo Räsänen 32,4 cm (2003) Janne Olkkonen 1 (2003) Risto Tanskanen 38,4 cm (340g)
3 Mikko Happo 2 (2003) Tomi Räsänen 32 cm (2002) Risto Tanskanen 1 (2003) Janne Holopainen 35,4 cm
4 Janne Olkkonen 1 (2003) Mikko Happo 31,2 cm (2003) Janne Holopainen 1 (2003)  
5 Tomi Räsänen 1 (2002) Toni Ahonen 29 cm (2002)    
6 Toni Ahonen 1 (2002) Janne Olkkonen 24,3 cm (2003)    


Seipi ym
Sijoitus / Laji Seipi Suurin seipi Eniten osumia kiiskilla
1 Saku Karvonen 1 (2002) Saku Karvonen 26 cm (2002) Toni Ahonen 15 (2002)
2 Tomi Räsänen 1 (2002) Tomi Räsänen 20 cm (2002) Timo Räsänen 5 (2002)
3 Timo Räsänen 1 (2002) Timo Räsänen 17 cm (2002)  


Pienet-, kpl-, kilot-, ja joukkue- -ranking
Sijoitus / Laji Vuoden siittö (pienin kala) Eniten kiloja Eniten kaloja Joukkue
1 Janne Holopainen 6,9 cm (2003) Lennu Keinänen 7,4 kg (2002); Risto Tanskanen 146 (2003) Fish Kings (Toni Ahonen / Timo Räsänen) 113 (2000)
2 Risto Tanskanen 7,3 cm (2003) Janne Olkkonen 5,33 kg (2003) Janne Holopainen 133 (2003) Procyon Team (Mikko Happo / Janne Olkkonen) 87 (2000)
3 Toni Ahonen 7,4 cm (2003) Timo Räsänen 5,1 kg (2002) Toni Ahonen 109 (2002) -----
4 Tarmo Karhula 8,2 cm (2003) Tomi Räsänen 3,8 kg (2002) Harri Happo 93 (2003) Hiprostar (Tomi Räsänen / Lennu Keinänen) 59 (2002)
5 Harri Happo 8,2 cm (2003) Toni Ahonen 3,7 kg (2002) . Timo Räsänen 78 (2003) -----
6 Mikko Happo 8,4 cm (2003) Risto Tanskanen 3,08 kg (2003) Mikko Happo 77 (2003) Ädlöt (Saku Karvonen / Antti Savolainen) 26 (2002)
7 Timo Räsänen 8,4 cm (2003) Mikko Happo 2,58 kg (2003) Janne Olkkonen 73 (2003) Tomi Räsänen / Janne Hämäläinen 21 (2001)
8 Janne Hämäläinen 8,4 cm (kiiski) (2002) Ari Räsänen 1,8 kg (2002) Tomi Räsänen 68 (2002) -----
9 Taimi Räsänen 8,5 cm (2003) Janne Holopainen 1,71 kg (2003) Ari Räsänen 60 (2002) -----
10 Ari Räsänen 8,6 cm (2003) Harri Happo 1,28 kg (2003) -----
11 Tomi Räsänen 9,2 cm (2003) Janne Hämäläinen 1,2 kg (2002) Lennu Keinänen 39 (2002) Team Peltihippo 9 (2003)
12 Pauli Räsänen 9,6 cm (2003) Pauli Räsänen 1,14 kg (2003) Taimi Räsänen 25 (2003) Saara Honkala / Sanna Räsänen 8 (2001)
13 Lennu Keinänen 10,2 cm (2003) Lasse Kunnasluoto 1,01 kg (2003) Janne Hämäläinen 24 (2002) Ari Räsänen / Taimi Räsänen 8 (2002)
14   Tarmo Karhula 0,97 kg (2003) Tarmo Karhula 19 (2003) Tarmo & Harri 2 (2003)
15   Taimi Räsänen 0,81 kg (2003) Lasse Kunnasluoto 12 (2003) Ari & Pauli Räsänen 1 (2003)
16   Saara Honkala 0,68 kg (2001)    
17   Sanna Räsänen 0,04 kg (2001)    


Joukkue ranking[muokkaa]

Ahven, särki, kiiski, lahna
Sijoitus / Laji Ahven Särki Kiiski Lahna
1 Team Peltihippo 225 (2003) Team Procyon 50 (2003) Fish Kings 23 (2002) Hiprostar 15 (2002)
2 Fish Kings 131 (2000) Fish Kings 40 (2000) Ari&Pauli Räsänen 3 (2003) Fish Kings 13 (2002)
3 Tarmo&Harri 81 (2003) Team Peltihippo 38 (2003) Hiprostar 3 (2002) Ari&Pauli Räsänen 3 (2003)
4 Procyon Team 67 (2000) Ari&Pauli Räsänen 34 (2003) Tarmo & Harri 1 (2003) Team Peltihippo 2 (2003)
5 Ari&Pauli Räsänen 58 (2003) Tarmo & Harri 26 (2003) Lasse K. ja Janne Hämäläinen 1 (2002) Tarmo & Harri 1 (2003)
6 Ari&Taimi Räsänen44 (2002) Hiprostar 16 (2003) Lasse K.&J.Hämäläinen 1 (2002)  
7 Lasse & Taimi 19 (2003) Lasse K.&J. Hämäläinen 14 (2002)    
8 Hiprostar 17 (2002) Lasse & Taimi 12 (2003)    


Sorva, säyne, seipi ja hauki
Sijoitus / Laji Sorva Säyne Seipi Hauki
1 Procyon Team 24 (2003) Hiprostar 3 (2003) Fish Kings 1 (2002) Team Peltihippo 2 (2003)
2 Fish Kings 16 (2003) Procyon Team 3 (2003) Hiprostar 1 (2002) Saara ja Sanna 2 (2001)
3 Hiprostar 12 (2003) Fish Kings 2 (2003) The Ädlöt 1 (2002) Procyon Team 1 (2003)
4 Lasse & Taimi 6 (2003)      
5 Team Peltihippo 3 (2003)      


Paino-, kpl- ja laji-ranking
Sijoitus / Laji Paino Eniten kaloja Kalalaji (kun molemmilla on sama kalalaji)
1 Hiprostar 11,2 kg (2002) Team Peltihippo 279 (2003) Hiprostar 6 (2002)
2 Fish Kings 8,8 kg (2002) Fish Kings 183 (2003) Team Peltihippo 5 (2003)
3 Procyon Team 7,91 kg (2003) Procyon Team 150 (2003) Procyon Team 5 (2003)
4 Team Peltihippo 4,79 kg (2003) Tarmo & Harri 112 (2003) Fish Kings 5 (2003)
5 Ari& Pauli Räsänen2,75 kg (2003) Hiprostar 107 (2002) Ari&Pauli Räsänen 3 (2003)
6 Tarmo & Harri 2,25 kg (2003) Ari&Pauli Räsänen 97 (2003) Lasse & Taimi 3 (2003)
7 Lasse & Taimi 1,82 kg (2003) Ari&Taimi Räsänen60 (2002) Tarmo & Harri 2 (2003)
8 Ari&Taimi Räsänen1,8 kg (2002) Lasse K.&J.Hämäläinen 42 (2002) Lasse K.& J Hämäläinen2 (2002)
9 Lasse K.& J.Hämäläinen 1,6 kg (2002) Lasse & Taimi 37 (2003)  
10 Saara ja Sanna 0,7 kg (2001)