Muokataan sivua Planktonsiika

Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa. Harkitse käyttäjätunnuksen rekisteröimistä: se ei vaadi henkilökohtaisia tietoja ja tuo mukanaan lisätoimintoja. IP-osoitteellesi lähetetyt viestit näkyvät keskustelusivullasi.

Ole hyvä äläkä tallenna testimuokkauksia. Voit harjoitella muokkaamista hiekkalaatikolla.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
 
[[Tiedosto:plsiika.jpg|300px|thumb]]
 
[[Tiedosto:plsiika.jpg|300px|thumb]]
  
'''Planktonsiika''' on nopeakasvuinen ja virtakutuinen ''[[siika]]muoto''. Sitä käytetään istukkaana erilaisiin järviin Järvi- ja Pohjois-Suomessa. Planktonsiika on suosittu kotitarve- ja ammattikalastajien saalislaji erilaisilla pyydyksillä, myös virkistyskalastuspaikoissa. Lajina planktonsiikasiika on Suomen tärkeimpiä talouskaloja.
+
'''Planktonsiika''' on nopeakasvuinen ja virtakutuinen ''[[siika]]muoto''. Käytetään istukkaana erilaisiin järviin Järvi- ja Pohjois-Suomessa. Suosittu kotitarve- ja ammattikalastajien saalislaji erilaisilla pyydyksillä, myös virkistyskalastuspaikoissa. Lajina planktonsiikasiika on maamme tärkeimpiä talouskaloja.
  
  
 
==Lähteet==
 
==Lähteet==
* [http://www.rktl.fi/vesiviljely/viljeltavat_kalat/tuotantolajit_kannat/planktonsiika.html http://www.rktl.fi]
+
[http://www.rktl.fi/vesiviljely/viljeltavat_kalat/tuotantolajit_kannat/planktonsiika.html http://www.rktl.fi]
  
 
{{tynkä/Kala}}
 
{{tynkä/Kala}}
 
[[luokka:lohikalat]]
 
[[luokka:lohikalat]]

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Kalapedia:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetyt mallineet:

Tämä sivu kuuluu seuraavaan piilotettuun luokkaan: