Ero sivun ”Pro Pilkki 2” versioiden välillä

kalapediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 1: Rivi 1:
'''ProPilkki 2''' on jatko-osa [[Pro pilkki|ProPilkille]]. ProPilkkiin tehdään jatkuvasti uusia osia, joista uusin on 0.8 versio, joka julkaistiin 16. Huhtikuuta 2010. Ohjelman pääarkkitehdit ovat '''Mikko Happo''' ja '''Janne Olkkonen''', [[Procyon Products]].
+
'''ProPilkki 2''' on jatko-osa [[Pro pilkki|ProPilkille]]. ProPilkkiin tehdään jatkuvasti uusia osia, joista uusin on 0.851 versio, joka julkaistiin 16. Huhtikuuta 2010. Ohjelman pääarkkitehdit ovat '''Mikko Happo''' ja '''Janne Olkkonen''', [[Procyon Products]].
  
 
== Pelin idea ==
 
== Pelin idea ==

Versio 24. helmikuuta 2012 kello 18.28

ProPilkki 2 on jatko-osa ProPilkille. ProPilkkiin tehdään jatkuvasti uusia osia, joista uusin on 0.851 versio, joka julkaistiin 16. Huhtikuuta 2010. Ohjelman pääarkkitehdit ovat Mikko Happo ja Janne Olkkonen, Procyon Products.

Pelin idea

Pelissä on tarkoitus saada enemmän kalaa kuin muut kilpailijat. Siinä on tähän mennessä 28 vesistöä:

Propilkki 2 pelissä on useita pilkkejä, neljä vapaa (muistuttavat delfiinejä) sekä neljä eriväristä toukkaa (punainen, keltainen, sininen, vihreä)

Pelissä voit valita vuodenajan kolmesta vaihtoehdosta: syksy, keskitalvi ja kevät. Eri vuorokauden aloitusaikoja ovat aamu, keskipäivä ja ilta. Pelin pituuden vaihtoehdot ovat 10min, 15min, 30min, 1h, 1h30min ja 2h.

Aikakerroin on 6, joten esimerkiksi 10min peli tarkoittaa tunnin istumista oikealla pilkillä.

Pelin kalalajisto on runsas, tällä hetkellä on tarjolla 31 eri kalalajia:

Hevosen jättimäinen penispumppu ja anaalitappi

Peliä voi pelata yksin kotona pelin hahmoja vastaan, tai verkkopelinä muiden pelaajien kanssa.

Aiheesta muualla