Kalassa.net Keskustelut

Muut keskustelut => Sekalaista juttua => Topic started by: Reaper on December 02, 2002, 21:17:47

Title: Airsoft
Post by: Reaper on December 02, 2002, 21:17:47
onko kokemuksia jos niin onko teillä mikä ase ja miten pelaatte? itselläni on H&k mp5 ja sig sauber-pistooli ja M4-rynnäkkökivääri.
Title: Re:Airsoft
Post by: Petri on April 14, 2004, 16:33:08
Itsekkin tuli tota harrasteltua jonkun verran noin 2 vuotta sitten. Ihan kivaahan toi on mutta hiipu sitten toi sotimis into kun kaikilla kavereilla oli sähköt ja itelläni vemppu niin ei oikein ikinä tahtonut voittaa. Itselläni on aseena KWC delta elite joka on omasta mielestäni ihan ok ase (kaveri kehu sitä niin oli pakko ostaa). Minkäslaisia maskeja/laseja käytätte itse yleensä ihan tavallisia laskettelu tai semmosia mitä saa rauta kaupoista, ovat riittäneet ihan hyvin ainakin vempuilla sotiessa mutta sähköjen kaa kaipais jotain kunnon maskia.
Title: Re:Airsoft
Post by: Reaper on April 15, 2004, 19:06:06
Joo, noista maskeista... Itse käytän naaman peittävää Sansei SG-5 maskia, joka on osottautunu todella hyväks hintaansa nähden myös(9€).

Itse siihen aikaan vielä kun itse ammuskelin jousiviritteisella ja kaverini sähköaseilla, niin ei siinä siltikään intoa menettänyt, kun oli mukana vähän haastetta. Itse tällä hetkellä sodin Marui MP5 A5 High Grade sähkötoimisena. Ihan kelpo vehe.
Title: Re:Airsoft
Post by: koutsi on April 15, 2004, 21:01:52
Mulla on TM CAR-15 tällä hetkellä, kiikaritähtäimellä ja muilla sälöillä varustettuna.
Myös Academy Desert Eagle löytyy.
On muuten CAR myynnissä, et jos jotain kiinnostaa...
Title: Re:Airsoft
Post by: Petri on April 15, 2004, 21:45:22
Reaper mistä olet löytänyt sansei sg-5 maskin noin halvalla ? Itsekkin olen katsellut sitä kun noi lasit huurtuu kokoajan mutta hinnat on ihan pilvissä 35e!
Title: Re:Airsoft
Post by: Reaper on April 16, 2004, 17:14:26
Jooh, tilaan aseeni ja varusteeni www.airsoft-finland.com sivulta. Siellä on halpaa ja porukassa tilatessa on vielä halvempaa. Toinen mistä löytyy hyviä on www.proairsoft.com .
Title: Re:Airsoft
Post by: Deathis on April 16, 2004, 18:15:01
Kuinka kovaa se sattuu kun tommonen tavallinen kuula ammutaan jotaki ihmistä kohti tollasella mp5:sella?Olis tuo todella kivaa mutta katoin hieman ikärajoja ja k-18 oli.
Title: Re:Airsoft
Post by: Reaper on April 16, 2004, 19:40:22
Joo, totta tuo sattuminen riippuu myös siitä minkälainen vaatetus sinulla itselläsi on ja minkälainen lähtönopeus aseella on.

Noista kaupoista. Olen kuullut yhtä sun toista juuri tuosta airsoft-finlandista, mutta ei minulla ole siitä mitään valitettavaa. Ja proairsoft ja nemesis-airsoft ainakin testaavat aseensa. Niiden tietoihin kyllä luotan, mutta tilaan aina airsoft-finlandin kautta, sen hinnan takia(yleensä puolet halvempaa kuin muissa).
Title: Re:Airsoft
Post by: koutsi on April 16, 2004, 22:48:16
Minua ammuttiin softaamassa mp5:lla 5 metrin päästä Systeman satasen vireillä käsivarteen n. 5 laukausta, muissa kohdissa paita, mutta hihat vähän lyhyet niin yksi pati osui suoraan iholle. Veri tirskahti, vielä on kädessä jälki, ehkä ikuinen ihana muisto tuosta hetkestä.
Mutta ei siinä mitään vaaraa ole jos tajuaa pitää suojalasit päässä.
Title: Re:Airsoft
Post by: Anonymous on April 21, 2004, 15:38:46
Onhan tuo Airsoft-Finland aika huono paikka. Kaverini tilasi sieltä MP5 K CQB limited editionin eikä se koskaan tulut ja 500 euroo vietiin tililtä. Tilasin aseeni (MP5 K PDW:n) osoitteesta: www.proairsoft.com Sieltä mun kaverinikin sitten lopulta aseensa osti. Siellä tietää ettei laitteet mene liian kalliiksi ja siellä ei viedä rahoja tai jätetä tavaraa toimittamatta. Ajattelin sieltä vielä toisenkin aseen ostaa.


Helpottaa kun tietää että paikka ei vie rahoja ja se on helsingissä. Kun taas Airsoft-Finland on itseasiassa tokiossa. Kaverini kaverikin oli tilannut aseen meriteitse ja nyt siitä on kulunut noin vuosi eikä se ole vieläkään saapunut vain rahat katosivat tililtä. Airsoft-finlandhan on ollut myös konkurssissa monta kertaa ja vaihtanut nimeä pari kertaa. Sen voi myös löytää juoksuhauta.netin chattisivuilta että on sitä muiltakin rahoja viety.

Esim yksi niistä: 600 euroa viety rikosilmoitus tehty. on se kyllä epäluotettava paikka sanon minä.  >:(
Title: Re:Airsoft
Post by: Joel on April 28, 2004, 12:54:59
Harrastin vielä noin vuosi sitten. aseena mulla oli scorpion eli skorppari. Minusta sitä oli ihan kiva pelailla mutta kuulat sattu hiukan kun ei ollu maastopukua. Olisi varmaan olla vielä hauskempaa jos olisi ollut sähköaseet ei ollu ku tavalliset vemppu aseet. Yhellä tyypillä meidän porukasta oli m-16 vemppu sitä vastaan ei ollu oikein kiva taistella mutta sen puolella oli turvallista olla. Mekin pelattiin noita kyttää ja terroristia ja lipunryöstöö. Kerran taisi olla kaikki vastaan kaikki.
Title: Re:Airsoft
Post by: Reaper on April 28, 2004, 15:47:09
Noista pelityyleistä, et myös yöllä tätä on mahtavaa olla toisen ryhmän "eliminointia" tai jotain yhden tiimin jäsenen pelastusta. Sillon on kyl tunnelma täysillään.
Title: Re:Airsoft
Post by: Joel on May 05, 2004, 12:34:44
Olet oikeassa yöllä on mahtavaa. Tossa kaveri kysy että voitasko käydä lähiaikoina pelaamassa taitaa taas herätä harrastus eloon pitäs saada vaan porukka kasaan.
Title: Re:Airsoft
Post by: PERA---- on May 05, 2004, 19:30:01
JEEE-E!! mul on pari asetta mut ne on noit marketti pyssyjä. Siis ihan paskoja! Mutta mä oon jo tilannu netistä maruin desert eaglen ja se tulee varmaan kohta. Sitten alkaa paukuttelu. mä pelaan kavereitten kanssa vaikka mettissä, talojen pihois ja puistoissa missä on kallioita. Vaikka aseet eivät ole tehokkaita niin silti on mukavaaa. Eli tämä harrastus rulettaaa jos suoraan sanotaan.  ;)
Title: Re:Airsoft
Post by: Ernesti on May 09, 2004, 19:09:57
Mulla on sellanen Model 75 jousi. En oo vielä kerenny pelaa yhtää mutta kesällä pitäs käydä.
Title: Re:Airsoft
Post by: Reaper on May 10, 2004, 14:35:42
Hullu, on tullut airsoft-finlandista tilatessa paketti perille. Ja terroristi ja kyttä tyyli on sitä, että jaetaan pelaajat kahteen, toiset terroristeja ja toiset poliiseja, sit terroristit yrittää viedä jonkun "pommiksi valitun kohteen" paikkaansa ja sitten poliisit yrittävät estää tämän tai yrittävät purkaa sen jossain ajassa.
Title: Re:Airsoft
Post by: Kokslax on May 10, 2004, 14:39:19
Minulla on Sig Sauer P228
Title: Re:Airsoft
Post by: HerraHame on May 10, 2004, 14:51:46
Mulla on jousitoiminen Glock 17L varaaseena ja sitte pääaseena just ostettu Steyer AUG SR, aika hurja pelihän tuo on.

Kuulun tiimiin nimeltä AST-Perkele, ja kotisivut löytyvät myös.. www.ast-perkele.tk

AST-Perkele pelaa tiistaisin ja perjantaisin (satunnaisesti sunnuntaisin) Turussa, tarkemmin ottaen varissuolla. Yleensä pelaajia on siinä 10~, suurimmalla osalla vemput, muutamalla sähköt. Pelipaikkaan on rakennettu kunnollinen "bunkkeri" jota sitten yleensä käytetään pelattavissa skenaarioissa.

Tiimin kotisivuilta lisätietoja, kaikki halukkaat voivat ottaa yhteyttä ja tulla mukaan pelaamaan. Myös haasteita otetaan vastaan.

edit. Ja näköjään sana P3RK3L3 sensuroidaan sanaksi höpöhöpö... kiitoksia vain.
Title: Re:Airsoft
Post by: Hiirivaari on May 17, 2004, 14:30:40
Mulla on: Pietro Beretta pistooli. Semmonen aika tehoton mutta kuitenki ihan hyvä. Meni tossa kuukausi sitten vaan lunastuskuntoo kun ammuskelin. Eli sillä ei enää vissinkää ammuskella. :(
Title: Re:Airsoft
Post by: jukka poika on May 25, 2004, 00:44:09
mäki tota harrastin ja joku parituhatta eguu laitoin haisee noihin aseisiin nyt mulla on socom sniper ja sit kaasu sigsauer p228 ja kaikkia muita mitkä kyl on rikki!
Title: Re:Airsoft
Post by: Reaper on June 02, 2004, 13:20:24
Eikös tämä Socom mk23 full set ole kaasu ase ja P90 on taas sähkötoiminen. Niin, riippuu ihan miten sinulla rahaa on. P90 on halvempi sähkökäyttöisenä ja Socomiin joudut taas ostamaan nuo kaasut aina purkin loppuessa. Toki kaasuaseissa on se, että ne ovat tehokkaampia kuin muut. Ja Socomin muut varustukset (muistaakseni äänenvaimennin ja punapistetähtäin) ovat aika kalliita, että se kyllä tulee edullisemmaksi ostaa ne sellaisenaan "paketissa", kuin ostaen esim. erikseen. Mut itse olisin kyllä P90 kannalla.
Title: Re:Airsoft
Post by: Exodus on June 13, 2004, 09:53:04
Tuosta Airsoft- Finland kaukotukikohdasta. Sitä pyörittää yksi mies, joka tunnetaan nimellä Mikio. Lafka sijaitsee Japanissa ja se on vain nettimyymälä. Mikio on asunut Suomessa ja hänellä oli jonkinlainen firma pystyssä silloinkin. Se ilmeisesti teki konkurssin. Hänellä on myös toinen nettikauppa, Tokyo Hobby.

Mikio on huijannut monia tietämättömiä tilaajia. Porukka on lähettänyt rahat tilille, on tullut tilausvahvistukset yms. Kun pakettia ei ole kuulunut on otettu yhteyttä, vastausta saamatta.

Itse tilasin kavereideni kanssa kaupasta neljä asetta ja muutamia lisätarvikkeita. En tiennyt Mikion aiemmista touhuista. Paketin piti saapua 4- 8 viikossa. Kun pakettia ei alkanut kuulua, saati sitten Mikion vastauksi, otimme yhteyttä Suomen kuluttajaviranomaisiin. Sieltä sanottiin, että Mikio on heille tuttu heppu, ja että hä ovat onnistuneet saamaan aseita Suomeen muutaman kerran. Nyt on puoli vuotta kulunut ja kaikki aseet ovat saapuneet. Ei pahemmin, vain 4 kk myöhässä. Uskonpa, että jos emme olisi alkaneet hirvittäviin toimenpiteisiin, olisi aseet ja rahat jääneet sille tielle.

Seuraavassa muutama linkki, jotka varoittavat Mikiosta.

http://koti.mbnet.fi/comppu/AF.txt

http://www.juoksuhauta.net/forum.php?init=2&msgid=2286

Näitä kyllä löytyy lisää. Paljon.
Title: Re:Airsoft
Post by: Exodus on June 15, 2004, 01:00:44
Muutama linkki kertoo; Mitä on airsoft?

http://koti.mbnet.fi/ronins/airsoft.html

http://www.airsoftcentteri.com/artikkelit.php?subaction=showcomments&id=1082223540&archive=&start_from=&ucat=2&

Kuvia:

http://www.airsoftgalleria.org

Kannattaa kokeilla. Se on hauskaa.
Title: Re:Airsoft
Post by: NuuskaMuusi on June 15, 2004, 02:33:12
Ite en ole vieä ruennu tätä lajia harrastaan, mut kaveria ammuttiin parin sentin päästä ohimoon se sattu ja turpos aika pahasti. ;)
Title: Re:Airsoft
Post by: Reaper on June 15, 2004, 12:47:13
No ei ihmekkää, näköjään ollu ampujallaki ruuvi löysällä, kun noin läheltä ruvennut toista ampumaan PÄÄHÄN! Siis ei se ase ole mikään lelu, kuten jotkut olettavat, vaan se on melkein yhtä tehokas, kuin melkeinpä ilmakko!


Järki hoi älä jätä...
Title: Re:Airsoft
Post by: Reaper on June 17, 2004, 15:45:45
Joo, Siitä kaupasta, jos siinä on halvempaa tavaraa kuin tilatessa, niin miksi ei? Itse ainakin ostaisin, jos olisi sellainen mahdollisuus.

aloittelu maskiksi käy ihan hyvin jotkut laskettelulasit, mutta  jos on pakko tarve ostaa täysin naaman suojaava, niin köyhän miehen malli on laskettelulasit ja kommandopipo alle.

Aloitteluaseeksi juuri kannattaa ostaa sellainen jousiviritteinen ase, ja vähän kokemusta tullessa lisää ja tulee tunne tuhlata rahat johonkin, niin sitten ostamaan niitä tykkejä.
Title: Re:Airsoft
Post by: hesep on June 29, 2004, 14:11:51
Nyt olis kuulkaas airsoft-ase halvalla myynnissä, kun pitäis saada nopeesti myytyä. Ase on hyvin toimiva n.2 vuotta vanha Mp5 a4  kurz. Aseessa on pieniä ulkoisia vaurioita(mm.etutähtäin on joskus lohjennut irti, mutta on sittemmin liimattu kiinni, myös pieniä ulkoisia naarmuja on havaittavissa), nämä vauriot eivät kuitenkaan vaikuta aseen toimintaan. Hintaan kuuluu:
Kaksi 9,6 viri ak-akkua
Laturi
Lataus- ja puhdistustikku
Kaksi peruslipasta (28bb)
M100-jousi + laakerit ja suutin
Boksi + manuaalit

Jos paketti kiinnostaa niin ota yhteyttä sähköpostilla ([email protected]) tai soita (0408258941) ja kysy lisää.
Title: Vs: Re:Airsoft
Post by: Hiirivaari on June 08, 2006, 10:58:24
aloittelu maskiksi käy ihan hyvin jotkut laskettelulasit, mutta  jos on pakko tarve ostaa täysin naaman suojaava, niin köyhän miehen malli on laskettelulasit ja kommandopipo alle.
Vaikka onkin vanha aihe, niin pakko sanoa, että laskettelu lasit eivät ole tarkotettu softaamiseen! Ne eivät kestä sitä! Tyhmänä olin kyllä 2 ekaa kertaa laskettelu laseilla, mutta nykyään on tällaset: http://www.pcb-airsoft.com/kauppa/product_details.php?p=1870 En suosittele kellekkään, että käytätte laskettelulaseja softaamisessa!
Laitetaan nyt vielä linkki, missä on tosta juttua...
http://www.nemesis.fi/phpBB2/viewtopic.php?t=5841

:roll:
Title: Vs: Airsoft
Post by: allu_ on February 25, 2007, 16:29:29
Vähän vanha aihe mutta miksi tekisin uuttakaan kun tämä on jo olemassa.

Tosiaan tulee harrastettua, aseena nykyään Famas F1, ennen oli sig552, mutta en pitänyt siitä. Vaikka famasilla onkin naskiaseen maine, pidän siitä. Erinomainen peliase mielestäni, mutta ei sillä paljoa lesoilla.

Varustukseen on mennyt niin paljon etten viitsi edes alkaa laskemaan, hätäisesti arveltuna jotain 600-700e.

Tiimikin löytyy, mutta nyt ei ole pariin kuukauteen tullut pelattua, koska kaupunki vei meiltä pelipaikan. Kesällä softasin noin kolme kertaa viikossa.
Title: Vs: Airsoft
Post by: allu_ on February 25, 2007, 22:03:24
mun mielest airsoft on kaikkein turhin harrastus!!!!(mun mielipide, ei tarvii kenenkään vetää herneitä nenään!!!)

Perustele toki kantasi. Olisi mielenkiintoista kuulla miksi. Ja mielellään vähän laajemin kuin yhdellä virkkeellä.
Title: Vs: Airsoft
Post by: allu_ on February 25, 2007, 22:12:54
Koska siinä menee v*tusti rahaa!!! Leikkisitte mieluummin vaikka impuilla sotaa jos pitää leikkiä!!! :-P

Ei siinä mitään leikitä. Siinä pelataan. Se ei ole mitään "sotaleikkiä". Aseet eivät ole mitään leikkiaseita, et ole tainnut koskaan ampua airsoft-aseella? (en meinaa mitään markkinoiden "kuulareita") Yleensä lähtönopeudet ovat 80-100m/s ja viritetyissä tarkkuuskivääreissä 170m/s, joten ilman asiallista aseen käyttöä sekä silmäsuojainten käyttämistä voi saada aikaan pahaa jälkeä. Kopioin tekstiä mitä olen kirjoittanut heittiksen puolelle, kun en jaksa samoja asitoita kirjoittaa uudestaan.

Lainaus käyttäjältä: HeQ - 30.01.07 - klo:14:59
Joop. Lelupyssysota tulee harrastettua kesällä melkein joka viikko. Kuva aseesta kun olin ostamassa sitä:


Väärä asenne. Airsoftaseet eivä todellakaan ole "lelupyssyjä", ei siis todellakaan. Tiedät varmaan itsekin millaista vahinkoa ne aiheuttavat väärin käytettynä, esim pelatessa ilman silmä- ja hammassuojia. Hammassuojia ei tosin käytä juuri kukaan, itsekään en niitä käytä niitä hampaan/muutaman hampaan menettämisen uhalla. Kaksi kertaa on tullut sarja hampaille, toisen kerran seinän kautta kimmokkeena, ja toisen kerran suora osuma. Tuo suora osuma sattui niin pirusti, että olin aivan varma että nyt katkesivat etuhampaat, ennen kuin kädellä koitin. Kävi kyllä onni ettei hampaille käynyt mitään.

Puhut lelupyssyistä, et varmaankaan ole koskaan saanut osumaa 300% teholle viritetystä APS-2:sesta otsaan? Lähtönopeus kronometrillä mitattuna 174m/s 0,2g kuulalla.  Ei ihan lelu. Itse sain otsaan osuman, verta kyllä lensi. Ihan "perus" M120- teholle viritetystä Coltista naamaan saaminen aiheuttaa yleensä verisen naarmun tai valtavan mustelman, varsinkin jos osuu otsaan. Nykyään mulla käytössä kypärä & kommandopipo, ei tosin suojaamistarkoituksessa, vaan koska ne sopivat muun varustuksen kanssa.

Rahan käyttäminenkin on henkilökohtaista, niinkuin kalastuksessa. Saa kalastuksessakin kulumaan paljon rahaa, helpostikin. Airsoftissa et tarvitse kuin kuulia, silmäsuojaimet ja aseen, se riittää pelaamiseen. Edelleenkään sotaa ei leikitä, vaan pelataan, sekä mallinnetaan oikeita taistelutilanteita joita sitten puretaan pelaamalla.

Mitäs nyt sanot?
Title: Vs: Airsoft
Post by: Haugi_94 on February 25, 2007, 22:14:34
mun mielest airsoft on kaikkein turhin harrastus!!!!(mun mielipide, ei tarvii kenenkään vetää herneitä nenään!!!)
Minustakin...!
Title: Vs: Airsoft
Post by: Haugi_94 on February 25, 2007, 22:19:56
Ei se kyllä mitään leikkiä ole. Olen itse ampunut sähkökäyttöisellä aseellä missä lähöt 90
Title: Vs: Airsoft
Post by: allu_ on February 25, 2007, 22:27:24
Mitäs nyt sanot? Kalastuksessa on sentään järkeä, siinä kun saa perheelle ruoan!!! On kalastus järkevämpää ku kyykiä jossain metsässä kuset housussa!!! Airsoftissa kun ei saa mitään muuta kun niitä sinun mustelmiasi kun kalastuksesta on sentän jotain hyötyä!!!

Ota kaveri ihan rauhassa. Mä en lähde tälle linjalle. Saa perheelle ruoan? Toki, mutta tarviiko kaikissa harrastuksissa saada? Tuskin teidänkään perhe elää kalastamiesi kalojen varassa, vai kuinka? Meillä ei ainakaan näin ole. Ensinnäkin, tuskin kovin monella on kuset housussa pelitilanteessa. Ainakaan ei ole vastaan tullut tällaista softaajaa. Voihan se toki olla järkevämpää, mutta pitääkö aina kaiken olla niin hirveän hyödyllistä mitä tekee? Joskus voi myös pitää hauskaa - mitä airsoft on.

"Airsoftissa kun ei saa mitään muuta kun niitä sinun mustelmiasi kun kalastuksesta on sentän jotain hyötyä!!! "
Päinvastoin. Airsoftissa saa uusia kavereita, tapaa muita kavereita, kokee jännittäviä tilanteita ja onnistumisen iloa. Mustelmia toki tulee, mutta tämä ei olekaan mikään herkkänahkaisten harrastus.

Koittaisit edes perustella väitteesi kunnolla.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Haugi_94 on February 25, 2007, 22:30:56
Kyllä kalastuksessakin kavereita saa.
Title: Vs: Airsoft
Post by: allu_ on February 25, 2007, 22:32:56
Kyllä kalastuksessakin kavereita saa.

No saa saa, mutta kyse ei ollutkaan siitä.

Kyllä kalastuksessaki hauskaa pietää ainaki enemmä ku jossai v*tun airsoftissa!

Kalastuksessakin tietenkin hauskaa pidetään, mutta miksi ei airsoftissa voisi pitää? Et ole kuitenkaan itse edes kokeillut ko. lajia. Lisään sut meseen niin keskustellaan toki lisää. Siellä voin puhua vähän vapaammin.

Modet, eikä hänen pikkuhiljaa pitäisi alkaa siistimään suutansa vai olenko ollut joku erikoistapaus kun vain minuun on puututtu?
Title: Vs: Airsoft
Post by: Haugi_94 on February 25, 2007, 22:37:15
Mitä hauskanpitoa on ampua toista?
Title: Vs: Airsoft
Post by: allu_ on February 25, 2007, 22:37:45
Siellä vaa hiippaillaa siellä metikössä joillai lelupyssyillä, mutta sitte ku on joku kovan luokan airsoft peluri ja ku se joutuu oikeeseen tilanteeseen missä ei leikitäkkää millää muovilelupyssyillä ni mitäs sitte??? Vielä ollu nii kovaa kaveria ku ampuu pari headshottia, mutta kun on oikeessa tilanteessa ku ei enää leikitäkkää ni on sitte kuset housussa

Aseet eivät edelleenkään ole leluja. En ole tietääkseni oikeista tilanteista puhunutkaan? Ei tässä mihinkään oikeaan tilanteeseen valmistauduta. Tuskin oikeassa tilanteessa sinäkin niin kovaa kaveria olet, mitä täällä foorumilla esität. Lähinnä vain teet itsesi naurunalaiseksi.
Title: Vs: Airsoft
Post by: allu_ on February 25, 2007, 22:42:28
Mitä hauskanpitoa on ampua toista?

Ei airsoftin hauskuus perustu pelkästään siihen, että ammutaan toisia. Vaikka onhan siinäkin oma hupinsa, koska kaveria ei yleensä edes pahemmin satu, ellet sitten ammu yliviritetyllä aseella liian läheltä. Esim M170 aseessa (170m/s) turvaraja on noin 15 metriä.
Title: Vs: Airsoft
Post by: allu_ on February 25, 2007, 22:44:05
Sitä minäkin ihmettelen!!!

Mitä sinulla on airsoftia vastaan harrastuksena? Onko sinua kenties ammuttu airsoft-aseella, joka teki kipeää? Olet kateellinen, haluaisit itsekin pelata, mutta vanhemmat eivät anna? Joku syy sinullakin on kun ilmeisen selvästi jonkin asian takia nyt vihaat airsoftia.
Title: Vs: Airsoft
Post by: miigu on February 25, 2007, 22:47:14
Kyllä minä voisin rueta airsoftaa harrastaa jos olis mahdollisuus moiseen,. ennemmin minä siellä metässä hyppisin mitä jossain hallis jonkun pallon perässä. ja hauskaahan se olis kevereita ampuu ja yllättää metän keskellä.. mut kuka tykkää mistäkin..  ite en ole airsoftaa ikinä kokeillut mutta värikuulilla olen käyny ampuu ja ollut sotaa,,,
Title: Vs: Airsoft
Post by: kaivo on February 25, 2007, 22:49:32
Siellä vaa hiippaillaa siellä metikössä joillai lelupyssyillä, mutta sitte ku on joku kovan luokan airsoft peluri ja ku se joutuu oikeeseen tilanteeseen missä ei leikitäkkää millää muovilelupyssyillä ni mitäs sitte??? Vielä ollu nii kovaa kaveria ku ampuu pari headshottia, mutta kun on oikeessa tilanteessa ku ei enää leikitäkkää ni on sitte kuset housussa
Mihin ihmeen "oikeaan tilanteeseen"? Kysehän on airsoftista, siis harrastuksesta muiden joukossa, ei sodankäynnistä. Suomen armeijassakin hiippaillaan näkymättömän vihollisen perässä. Tämän oikeampaan tilanteeseen aseiden kanssa ei normaalielämässä monikaan joudu.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Haugi_94 on February 25, 2007, 22:55:14
Meni jo vähän liian pitkälle!
Title: Vs: Airsoft
Post by: allu_ on February 25, 2007, 22:56:30
on ammuttu mutta ei oo tehny kipeetä! Vanhemmilla ei oo mitää lajia vastaa!!! Mun mielest airsoft on vaan niin turha harrastus(Mutta edelleenkin vain omasta mielestäni, toisin kuin ehkä se sinun mielestä on maailman paras harrastus mutta minua se ei innosta!!!) Jokaisella on eri mielipiteet!!!

Kootaas vähän. Sun mielestä airsoft on turha harrastus, koska siinä ei saa perheelle ruokaa, siinä istutaan kuset housuissa (aika kyseenalaista, mutta voi kyllä sun kohdalla ollakin totta, mene ja tiedä. Ja oikeassa tilanteessa ollaan taas kuset housuissa vai? Ja mielestäsi tylsää? No nyt löytyi se perustelu! Hyvä! Olisit sanonut aiemmin että se on mielestäsi tylsää. Siihenkin vaikuttavat monet seikat, kuten oma aseesi (huonolla on tietenkin tylsä pelata kun ei pärjää), pelitaidot (huono ei pärjää ja on tylsää  :-)), pelipaikka, porukan koko, säännöt, muiden ja oma varustetaso jne..
Title: Vs: Airsoft
Post by: Mikko_-Procyon- on February 26, 2007, 00:40:22
Moderaattorin kommentti väliin:

...jahas.. delete-sormea syyhyttää jo. Tappelut privana, kiitos. Provoilu ja flametus ovat molemmat vastoin hyviä foorumi-käytöstapoja. Pitäkäähän keskustelu aisoissa, ettei tarvitse alkaa jakelemaan "oikeutta". ;)
Title: Vs: Airsoft
Post by: JazzSinatra on February 28, 2007, 12:24:00
Siellä vaa hiippaillaa siellä metikössä joillai lelupyssyillä, mutta sitte ku on joku kovan luokan airsoft peluri ja ku se joutuu oikeeseen tilanteeseen missä ei leikitäkkää millää muovilelupyssyillä ni mitäs sitte??? Vielä ollu nii kovaa kaveria ku ampuu pari headshottia, mutta kun on oikeessa tilanteessa ku ei enää leikitäkkää ni on sitte kuset housussa
Mihin ihmeen "oikeaan tilanteeseen"? Kysehän on airsoftista, siis harrastuksesta muiden joukossa, ei sodankäynnistä. Suomen armeijassakin hiippaillaan näkymättömän vihollisen perässä. Tämän oikeampaan tilanteeseen aseiden kanssa ei normaalielämässä monikaan joudu.
Joutuupas mailmassa on niin paljon sotaa...
Title: Vs: Airsoft
Post by: Tosimies on March 03, 2007, 18:25:22
Jonim1  :roll:

Jos suomeen tulee sota euraavan 50 vuoden sisällä ni ostan sulle koko pro air soft kaupan sisältöineen....
Title: Vs: Airsoft
Post by: JazzSinatra on March 04, 2007, 17:31:40
en väittänytkään että suomessa olisi tai tulisi sota.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Hiirivaari on March 09, 2007, 16:25:40
allu_: Hyvä ku oot pitäny täällä "meiän" puolta.  :wink: Tulin pitkästä aikaa käymään ja huvikseen laiton hakusanaksi "airsoft". Kunnon väännöt menossa.  :-D

Näinhän se on, että tämä ei ole mitään "sotaleikkiä" vaan ihan pelaamista. Monet ihmiset pitävät tätä pikkulasten "sotaleikkinä". Kieltämättä suomessa softaajien keski-ikä on helposti alle 18v., mutta se ei tarkoita sitä että tämä on sitä pikkulasten "sotaleikkiä". Vaikka ikävä kyllä on näitä 8v. jani-pettereitä, jotka "sotivat" kaupungin puistissa ja yrittävät "tappaa" mahdollisimman monta "kanssasotijaa". Joskus ampuvat "vahingossa" ohikulkijoita jne. Itse en pidä tätä airsoftina, vaan jonakin ihan muuna. Valitettavasti tälläiset pilaavat helposti airsoftaajien maineen ja se maine ei ole kyllä nytkään mikään hirveänä hyvä Suomen maaperällä. Esimerkiksi ruotsinmaalla asiat ovat paljon paremmin. Airsoftaamaan saa alottaa vasta 18v. joka on sinänsä hyvä juttu, koska sitten näitä naskeja ei ole niin paljon. Toisaalta, jos Suomessa laitettaisiin k18 ikäraja, niin softaajien lukumäärä romahtaisi.

Tuolla aikaisemmin puhuttiin tuosta kuulan aiheuttamasta "kivusta". Tähän voin sanoa, että riippuu vähän sattuuko esim. siitä
vakiosähköstä ammuttu kuula. Jos takki ei ole yhtään kireällä selästä ja saat osuman siihen, niin kuula ei välttämättä satu ollenkaan vaikka kyllä tuntee ja kuulee, kun se osuu. Mutta taas omastakokemuksesta voin sanoa, että olen saannut n. 10m päästä osuman paljaaseen sormeen ja silloin kieltämättä kirpaisi. Hetken päästä sormesssa "komeili" veripaukura joka vuoti vielä seuraavanakin päivänä vähän. Eli se riippuu paljon mihinkä se kuula osuu. Sitten kun vielä mietitään, että saat vaikkapa siitä allu:n mainitsemasta 300% vesurista tai apsista, niin siinä se voi sattua vielä enemmän. Tässäkin riippuu paljon myös siitä, kuinka kaukaa kuula on ammuttu.

Itse aloitin tämän harrastuksen 2006 vuoden keväällä kavereiden innostamana ja voin sanoa, että en ole oikeastaan hetkeäkään katunut päätöstäni. Tästä harrastuksesta löytää uusia kavereita, pääsee irtaantumaan koulusta ja muutenkin tavallisesta arjesta, peleissä saa kokea jännittäviä tilanteita jne.

Pelikäytössä on tällä hetkellä HFC:n vsr-11 joka on toistaiseksi ihan vakio pulttilokkoinen tarkkuuskivääri.

Laitan nyt lopuksi muutamia airsoft-aiheisia sivuja:

www.tarkkailija.net
-Suomenkielinen airsoftia käsittelevä uutissivusto.

www.pcb-airsoft-com
-Suomalainen airsoft-kauppa, jossa myydän paljon eri airsoftiin liittyviä tavaroita. Kannattaa käydä tutustumassa.

www.nemesis.fi
-Suomalainen airsoft-kauppa sivusto, jossa myös mm. foorumi.

www.varusteleka.fi
-"Suomalainen armeijavarusteiden ja -vaatteiden erikoisliike". Liikeessä myydään myös joitakin airsoft-tarvikkeita.

http://www.leka-airsoft.fi/index2.html
-"Varustelekan" heppujen ylläpitämä airsoft-aiheinen sivusto, jossa on mm. arvosteluita eri aseista.

http://www.leka-airsoft.fi/forum/
-Samojen heppujen ylläpitämä foorumi.

http://www.wgcshop.com/
-Ulkomaalainen airsoft-kauppa. Ihmisten kokemuksia voit lukea foorumeilta.

www.juoksuhauta.net
-Suomalainen airsoft-sivusto, jossa on kauppapaikka, arvosteluita jne.

www.proairsoft.fi/
-Myös yllätys,yllätys, suomalainen airsoft-kauppa.

Tuossa nyt oli jotain. Jatketaan ihmeessä rakentavaa keskustelua tästä harrastuksesta.  :-)


Edit: Lisäsin yhen kaupan
Title: Vs: Airsoft
Post by: Yuz on March 17, 2007, 15:23:15
en väittänytkään että suomessa olisi tai tulisi sota.
Joten Suomessa ei airsoftista mitään irti saa  :wink:
Kyllä tuli vuosi, pari sitten käytyä joitain kertoja softaamassa.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kurppa on May 17, 2007, 14:15:38
Harrastan, aseenani toimii TM Mp5K A4 PDW, mutta jonkin ajan päästä saan CA M15A4 Tactical Carbinen.
Title: Vs: Airsoft
Post by: TuomasTheKalastaja on June 14, 2007, 22:29:58
Itse en ole airsoftia harrastanut, menee tuon metsästyksen puolelle mulla, pari vuotta sitten sain kortin.
Title: Vs: Re:Airsoft
Post by: Siikapossu on June 15, 2007, 09:55:22
aloittelu maskiksi käy ihan hyvin jotkut laskettelulasit, mutta  jos on pakko tarve ostaa täysin naaman suojaava, niin köyhän miehen malli on laskettelulasit ja kommandopipo alle.
Vaikka onkin vanha aihe, niin pakko sanoa, että laskettelu lasit eivät ole tarkotettu softaamiseen! Ne eivät kestä sitä! Tyhmänä olin kyllä 2 ekaa kertaa laskettelu laseilla, mutta nykyään on tällaset: http://www.pcb-airsoft.com/kauppa/product_details.php?p=1870 En suosittele kellekkään, että käytätte laskettelulaseja softaamisessa!
Laitetaan nyt vielä linkki, missä on tosta juttua...
http://www.nemesis.fi/phpBB2/viewtopic.php?t=5841

:roll:
Tuosta on kokemusta. Kaveri oli 20 metrin päässä laskettelulasit päässä ja ammuin siltä lasit keskeltä halki...
Sen jälkeen ollaan pidetty oikeita suojuksia.
Title: Vs: Airsoft
Post by: tiTYY on June 21, 2007, 11:51:39
mulla on maruin m16 vietnam (sähkö) versio ja 2 aseena on Marui M92 Military ST (jousi)

Title: Vs: Airsoft
Post by: kala paikka10 on June 28, 2007, 15:26:30
2 Minimanin aseita ja yks Maruin Uzi.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Rapalapa on June 28, 2007, 17:07:21
Josku kävin sotimassa mutta ase hajos ja se loppu siihen.
Suojalasit kannattaa olla asian mukaset eikä mitää laskettelu laseja.
Eihäs sitä tiiä jos kaveri hyppää 2m päästä ja vahingossa laukasee aseen nii se voi tehokkaimmilla aseillla mennä lasesta läpi jollon muovi palaset puhkasevat silmän.
Sillon ku sodin nii joka kerta tuli 3-5krt kuulasta laseihin että ei ne ihan turhat ole.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Rapalapa on June 28, 2007, 17:09:30
100 vastaus tässä topickissa.  :-D
No laitan vielä vähän asiaakin ettei tule turhaa viestiä.
Eli mitään alle 50€ asetta ei kannata ostaa jos aikoo softata ihan kunnolla ne hajoaa kovassa käytössä. :|
Title: Vs: Airsoft
Post by: Bommari on June 28, 2007, 22:36:24
Harrastan, enempää en jaksa juur nyt kertoa kuin että käytän normi sankatyölaseja (maksaa 5), jotka kyllä kestää ja suojaa. On testattu kiväärillä, jossa lähtöjä 146m/s, eikä jälkeäkään ja sähköllä ammuttu sarjaa.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Hiirivaari on July 09, 2007, 10:49:35
Ensinnäkin, mä en ainakaan sodi, vaan pelaan.  :wink: Tuo kannattaa oikeasti muistaa, ku varsinkin netissä puhuu ja myös jollekkin, joka ei ole ennen kuullut ko. lajista ja on kauheet ennakkoluulot. Aivan sama mitä te sitte pelikavereittenne kanssa sömpläätte.

Eli mitään alle 50€ asetta ei kannata ostaa jos aikoo softata ihan kunnolla ne hajoaa kovassa käytössä. :|
Kyllähän alle 50€ saa hyviä vemppupistooleja. Maruin ja KWC:n hop-upilliset. Esmes mulla on Maruin USP, jolla kuula lentää yhtä pitkälle kun Maruin vakiosähköllä. Tai siis lensi, tein pikku moan ku purkasin ja hajos siihen paikkaan. Mutta jos ei kovin retkilapiona käytä pistooleja, niin kyllä ne kestää. Kun muistaa vaan, että rajansa kuitenki kaikella.


Bommari: Ai väität, että kestää yhtä hyvin, kuin esmes Bolle x500, tai x800? Voin sanoa heti että ei kestä, jotenka onko ne silloin kovin turvalliset? Vaikka onki testattu n.2j tehoilla ja sähköllä, niin se rakenne väsyy pikkuhiljaa. Onko se sitten mukava pelata sellasilla laseilla, kun saa kokoajan pelätä, että koska hajoaa? Ei oo kiva olla loppu elämä puolisokea. Ja toisekseen, et pääsisi noilla edes mihinkään isompaan peliporukkaan, jossa oikeasti välitetään, mitä silmäsuojaimia porukka käyttää. Eipä sansein sg-5 paljoa maksa, n. 20€ tai alle.

Oon monesti ihmetelly, ku jotkut ostaa monen sadan euron edestä varusteita ja aseita ja sitten silmäsuojaimet ovat juuri tätä hitsauslasi luokkaa. Eikö se silmäsuojain ole juuri tärkein varustus tässä lajissa?
Title: Vs: Airsoft
Post by: Bommari on July 09, 2007, 12:20:41
Eipä tarvii pelata tota rakenteen väsymistä, kun saan about kolmet lasit kuukaudessa äipän työpaikalta. Toisekseen, olen porukassa jossa on 8+20 jäsentä, eli ei ainakaan tällä hetkellä ole tarvis mihinkään isompaan porukkaan. Eri asia jos skenuihin menossa niin pitänee ostaa ne lasit.

Vielä näistä laseista, että miksi en haki jotaa parin kympin softaukseen tarkoitettuja laseja on se, että saa pidettyä tuntuman peliin. Sankalasit eivät pahemmin tule tähtäyksen edelle
Title: Vs: Airsoft
Post by: Hiirivaari on July 09, 2007, 12:49:25
Väitän edelleen (ja tulen aina väittämään), että ne on vaaralliset lasit. Mutta loppujen lopuksi se on oma asia ja eipä oo mun silmät, onneksi.

Mikä ase sulla on? Ookko koskaan koittanu mitään Kunnon laseja? Sillä esmes bolle x800 eivät ole mitään isoja, jotenka ei hirveesti pitäis olla tähtäilyssä ongelmia. Tottakai sankalasit on vielä pienemmät, mutta kun niissä on aina se pelko että tulee kuula takakautta sisälle ja noissa sun omissa vielä se rikkoutumisen pelko. Pcb:ssä (http://www.pcb-airsoft.com/kauppa/product_catalog.php?c=233) on suht halvat sangalliset suojalasit. Ja onhan noita lisääkin tuolla ja myös Nemessä on mynnissä sangallisia.  :-)
Title: Vs: Airsoft
Post by: Bommari on July 09, 2007, 15:33:38
Väitän edelleen (ja tulen aina väittämään), että ne on vaaralliset lasit. Mutta loppujen lopuksi se on oma asia ja eipä oo mun silmät, onneksi.

Mikä ase sulla on? Ookko koskaan koittanu mitään Kunnon laseja? Sillä esmes bolle x800 eivät ole mitään isoja, jotenka ei hirveesti pitäis olla tähtäilyssä ongelmia. Tottakai sankalasit on vielä pienemmät, mutta kun niissä on aina se pelko että tulee kuula takakautta sisälle ja noissa sun omissa vielä se rikkoutumisen pelko. Pcb:ssä (http://www.pcb-airsoft.com/kauppa/product_catalog.php?c=233) on suht halvat sangalliset suojalasit. Ja onhan noita lisääkin tuolla ja myös Nemessä on mynnissä sangallisia.  :-)

Marui Ak-47 BS, uutta himottais :drool:

Btw, tälläisissä laseissa, joita käytän, on suurempi suojausalue kuin noissa sangallisissa mitä myydään PCB-softissa. Wurth Uvex-Astrospec on merkki
Title: Vs: Airsoft
Post by: samwagen on July 19, 2007, 22:21:26
No jonkin verran kavereiden kanssa on ammuskeltu, mutta kaikilla pyssyt hajos, joten siihen se jäi.
Title: onko kenelläkään kuulapistoolia?
Post by: Miggomies666 on January 27, 2008, 21:18:25
tänne voi pistää kuulaaseista ja mistä sen on ostanu.itellä ei vielä oo mutta aion ostaa.vaikka Äiti sanoo että:"et sää saa semmosta oikeaa" niin isä sanoo että voin mä omalla rahalla semmosen ostaa. :-D
Title: Vs: onko kenelläkään kuulapistoolia?
Post by: jork on January 28, 2008, 18:00:56
baintball ja airsoft ei oo läheskään sama asia baint aseissa käytetään 6mm muovikuuli ja baintballissa  n1,5cm kuulia joissa on maalia sisällä baintball aseet toimivat pääsäännöllisesti kaasulla ja airsoft aseet jousella sähköllä taikka kaasulla. jos oot ostamassa pistoolia osta marui taikka kwc niitä saa halvalla maruin 45e ja kwc 26e muistakaa ne suojalasit! :roll:
Title: Vs: onko kenelläkään kuulapistoolia?
Post by: -Juippi- on January 28, 2008, 19:48:36
PaintBallissa ammuntan väriä jättäviä maalikuulia, kun taas Airsoft aseissa (kuula-aseissa) juuri noita 6mm muovikuulia, jotka eivät jätä väriä. Itelläni on ASG SAM-7 jousiviritteinen kivääri.
Title: Vs: onko kenelläkään kuulapistoolia?
Post by: Nuuskis on January 28, 2008, 20:20:39
Airsoftist-aseistahan tässä on kysymys. Kyllä se Paintball on aivan eri laji. Airsoft voi olla vakavampaakin peliä, ukin pelkkää huvittelua; skenaarioita, jota pohjautuvat historiallisiin tapahtumiin, esimerkiksi Vietamin sota-skenaario. airsoftissa käytetään myös aidon näköisiä replikoita aseista, lukuunottamatta ehkä niitä <20€ leluja.

itse olen omistanu Tokyo Maruin VSR-10 pulttilukkokiväärin, mutta myin sen tässä puoli vuotta sitten pois pölyttymästä.
Title: Vs: Airsoft
Post by: NightPiker on January 28, 2008, 20:56:20
Jooh mulla löytyy kaapin pohjalta miljoona rikki mennyttä jousitoimista pistoolia ja sitten rakas helmeni eli Viritetty Tm Mp5k A4 PDW jonka vaihdan ensikesänä markkinoille tulevaan G&G Valmistamaan Rk-95 :wink: :wink:
Title: Vs: onko kenelläkään kuulapistoolia?
Post by: puolisukeltaja6 on January 28, 2008, 21:12:18
Airsoftist-aseistahan tässä on kysymys. Kyllä se Paintball on aivan eri laji. Airsoft voi olla vakavampaakin peliä, ukin pelkkää huvittelua; skenaarioita, jota pohjautuvat historiallisiin tapahtumiin, esimerkiksi Vietamin sota-skenaario. airsoftissa käytetään myös aidon näköisiä replikoita aseista, lukuunottamatta ehkä niitä <20€ leluja.

itse olen omistanu Tokyo Maruin VSR-10 pulttilukkokiväärin, mutta myin sen tässä puoli vuotta sitten pois pölyttymästä.

Kysehhän oli kuulapistooleista? Multa ainakin löytyy yks halppismalli, kiva viritellä.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Miquel on June 17, 2008, 19:09:49
Harrastan airsoftia ja aseenani on SPAS-12 tilasin www.sabe.fi:stä Jousitoiminen on tietenkin koska on haulikko lähtee kuitenkin jopa 92m/s. Maksokin ihan kivasti 190€.
Title: Vs: Airsoft
Post by: miika71 on June 17, 2008, 20:59:45
Juu kyllähän mäkin joskus käyn vähän räiskimässä,aseena on Classic Army M15 A4
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kalastaja.94 on June 17, 2008, 21:27:18
Onhan nuita kuulia tullu ammuttua. Aseena TM Glock 18c sähköpistooli.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Ihmevirveli on June 22, 2008, 16:44:08
Itse harrastan Airsoftia, enkä mitään "kuulasotaa". Sellaista metsässä "kuulareiden" kanssa juoksemista en laske airsoftiksi ollenkaan. Kertokaahan (jos täällä nyt oikeita airsoftin harrastajia on) vähän varustuksistanne. Itse pelaan sellaisella varustuksella joka tuntuu hyvältä, mutta myös näyttää jossain määrin hyvältä. Kesäisin pelaan wnb-jenkki-varustuksella eli Tru-specin woodland-puku, Guarderin woodland-väriset modulaariset liivit joiden tarkkaa mallia en juuri nyt muista, boonie tai kypärä ja kasvovärit mielialasta riippuen ja aseena CA:n M15 A4 rifle. Talvisin päällä on BW-lumipuku, über-taktiset hong kong-swatliivit, ja kypärä lumipäällisellä. Ja tietysti kaikkea isoa ja pientä härpäkettä on mukana, mutta niitä en tähän jaksanut listata.

Eli älkää sanoko harrastavanne airsoftia, ellette oikeasti kunnolla pelaa.

käytän normi sankatyölaseja (maksaa 5), jotka kyllä kestää ja suojaa.

Suomen airsoft-yhdistys päätti, että alle 18-vuotiaat eivät saa käyttää sankalaseja virallisissa peleissä. Epäilempä, että sinä et ole yli 18-vuotias, joten pummaappas äitykältäsi hiukan rahaa ja käy ostamassa kunnon suojalasit. Luulen, että hän suostuu maksamaan muutaman kymmenen euroa poikansa turvallisuudesta. Suosittelen bolle x800 laseja, itselläni on sellaiset ja hyvät on. Saattavathan ne välillä huurtua, mutta huurteenestoaine auttaa siihen ongelmaan.

Ja hommatkaa luvat sinne missä ikinä pelaattekin ja katsokaa, että siellä ei ole sivullisia silloin kun pelaatte. Se nimittäin maksaa paljon jos satutte puhkaisemaan jonkun marjanpoimijan silmän pelatessanne.

softaus siis on juuri tätä, missä kuula-aseilla soditaan.

Murr.. Minä aina raivostun, kun ihmiset "menee sotimaan". Sanokaa mieluummin vaikka pelaamaan tai softaamaan. Airsoft ei siis todellakaan ole sotaa vaan peliä.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kalastaja.94 on June 22, 2008, 17:21:36
Varustus ei nyt mitään A-luokkaa ole mutta tässäpä jotain: PASGT kypärä päälisineen, jokamies maastopuku, taisteluliivit ja vielä saattaa olla jotain.
Title: Vs: Airsoft
Post by: ashrak on June 22, 2008, 17:57:41
Harrastan, enempää en jaksa juur nyt kertoa kuin että käytän normi sankatyölaseja (maksaa 5), jotka kyllä kestää ja suojaa. On testattu kiväärillä, jossa lähtöjä 146m/s, eikä jälkeäkään ja sähköllä ammuttu sarjaa.

Noista työlaisesta menee kuula heilahtamalla läpi, ostakaa nyt vaikka ne 20€ maksavat sansein ritilämaskit. Silmät on ne tärkeimmät kapistukset kuitenkin. Jokaisella suuremmalla paikkakunnalla on kyllä joku porukka joka järjestää pelejä luvallisilla alueilla, ohjatkaa ne pihapuskavemputtajat niihin luvallisiin peleihin. Ainakin meillä Joensuussa www.jnssoft.net otetaan kaikenikäiset peliin mukaan ihan mukisematta, suojalasit on ainut pakollinen varuste.  Sillä vempullakin pärjää kyllä sähköä vastaan jos vaan osaa, ts pitää vaan istua piilossa ja odottaa että vihu tulee lähemmäs.  :wink:
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kurppa on June 24, 2008, 09:43:47
Offtopiccia: Ostakaa multa TM MP5K A4 PDW ja Swiss Arms SA1 trk kivääri.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kalastaja.94 on June 24, 2008, 11:46:19
Uutta asetta oisin kohta haalimassa, mutta en tuommoisia. Olen harkinnut G&P:n M4A1 Carbine kiint. tukilla, ja siihen sitten tark. piippaa. Varustehankinnat jäävät tältä kesältä vähäisemmäksi.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kalanluinen Kantele on June 26, 2008, 21:42:37
Airsoftia harrastin vielä jonkinaikaa sitten. Yhä löytyy kaapista Maruin Centimeter Master, Glock, reisitaskuun Vector CP1, SPAS-haulikko ja AK. Käyttö nykyään siirtynyt liveroolipeliharrastukseen, mutta tarkoitus aloitella airsoftaus taas kun aikaa ja mammonaa riittää. Vanhaa tiimiä tuskin saa enää kasaan, kun on porukka melkoisesti Suomen eri puolille hajaantunut. Mutta ehkä joskus...

Sen verran vielä. Äsken lueskellessani huomasin, että joku suositteli käyttämään aloittelijalaseina vanhoja laskettelulaseja. Älkää sitä tehkö! Olen nähnyt muutaman metrin päästä, kuinka sähkösoftin kuula kirjaimellisesti murskasi laskettelulasit. Muovinpalaset viilsivät kaverin naamaan syviä haavoja, mutta onneksi silmävahingoilta vältyttiin. Hankkikaa vaan kunnon suojat, itse suosittelen koko kasvojen peittävää maskia, ritilän kanssa. Jos ei kunnolliseen suojaukseen viitsi muutamaa kymppiä panostaa, ei harrastusta kannata edes aloittaa. Kolmenkympin maski on kuitenkin halpa hinta ehjistä silmistä.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Loimu on January 20, 2009, 21:13:35
Airsoftissa tärkeimmät suojat ovat tottakai silmäsuojaimet. Muu varustus oikeastaan luo vain tunnelmaa peliin.
.
Title: Vs: Airsoft
Post by: JP_Fisher on January 20, 2009, 21:34:39
Sen jälkeen kun kaveri pamautti sähkö m16 sukukalleuksille kesällä (mulla oli shortsit jalassa) lopetin suoraan, tyhmä harrastus.
Title: Vs: Airsoft
Post by: jompsu on January 20, 2009, 22:30:16
Aika turha harrastus.
joskus ollaan kaveri porukassa harrastettu pikku pistooleilla ja maskit päässä :-) ei sen kummempaa
Title: Vs: Airsoft
Post by: Jake-zxc on January 22, 2009, 19:16:39
Onhan sitä pari kertaa kavereitten kanssa tullut pelattua. Aika turha ja kallis harrastus.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Loimu on January 22, 2009, 20:38:46
Onhan sitä pari kertaa kavereitten kanssa tullut pelattua. Aika turha ja kallis harrastus.
Turha harrastus :-o??? Jokseenkin tyhmä väite. Mistä tahansa harrastuksesta voi sanoa noin. Airsoft voi tuntua aluksi kalliillta, mutta kun ase on ostettu, rahaa menee enää vain kuuliin ( olettaen tietenkin että ase on sähkö tai jousitoiminen)
Title: Vs: Airsoft
Post by: Ihmevirveli on January 22, 2009, 20:41:36
Airsoft voi tuntua aluksi kalliillta, mutta kun ase on ostettu, rahaa menee enää vain kuuliin

Voi kun asia olisikin näin, mutta kun lajiin sitten kunnolla innostuu niin sitä rahaa saa uppoamaan kyllä niin paljon kun vain haluaa ja (yleensä) enemmänkin.  :-)
Title: Vs: Airsoft
Post by: lareman on January 23, 2009, 13:30:39
Airsoft voi tuntua aluksi kalliillta, mutta kun ase on ostettu, rahaa menee enää vain kuuliin

Voi kun asia olisikin näin, mutta kun lajiin sitten kunnolla innostuu niin sitä rahaa saa uppoamaan kyllä niin paljon kun vain haluaa ja (yleensä) enemmänkin.  :-)
Kyllä saa kalastukseenkin.... Kyllä kunnon vene, moottori, vavat, kelat ja uistimet maksaa paljon enemmän kuin kunnon sähköase + varusteet.
Title: Vs: Airsoft
Post by: [TLV]Fisu on January 23, 2009, 13:32:20
olen harrastanut 1.v (airsoftia) ja on se hieno harrastius kyllä tarvii myöntää  :wink:
Title: Vs: Airsoft
Post by: Loimu on January 30, 2009, 15:44:33
Tottakai rahaa saa menemään muihin varusteisiin esim. liiveihin ja lippaisiin mutta eivät ole pakollisia.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Termis on January 31, 2009, 13:50:15
Joskus olen harrastanut ja aseena oli Marui P-90.
Harrastus loppui kun kaveri ampui metrin päästä minua nokkaan ja vieläki näkyy arpi nokassa. :-D
Title: Vs: Airsoft
Post by: El Dorado on February 08, 2009, 15:18:29
Olen eri mieltä...

Kertoisitko lisää? Mistä kaikesta olet eri mieltä?
Oho, piti lainata tuon Jake-zxc:n kirjotus.
eli omasta mielestä Airsoft ei ole kallis harrastus, niinkuin Inarikin sanoi.
Minulla M-16 ja AK-47, ostin käytettynä, ja yleensä jotain suomalaisia halppis kuulilla softaan.
Näillä mennään.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Jake-zxc on February 08, 2009, 15:30:42
Tarkotin sillä että jos aikoo tosissaan harrastaa; monta asetta, kaasu aseita, paljon varusteita (suojat, puku, kengät, hanskat...)
Title: Vs: Airsoft
Post by: jormavirveli on February 21, 2009, 23:22:51
Haluisiko joku ostaa maskin?
Title: Vs: Airsoft
Post by: Ihmevirveli on February 22, 2009, 08:56:50
No pistetääs tuohon perään, että haluaako joku ostaa BW lumipuku-kopion tai übertaktiset Strike Systemsin SWAT-liivit? Halvalla lähtee!
Title: Vs: Airsoft
Post by: XxFilthxX on March 03, 2009, 22:24:57
Noin pari vuotta sitten tuli harrastettua melko aktiivisesti. Nyt olis myynnissä halvalla täysin toimiva melko vähän käytetty jousitoiminen Marui H&K MP-5 A3. Myyn sen koska harrastus into on lopahtanut ja nyt ase lojuu vaan tuolla kaapissa. Lisätietoja saa kysymällä. http://www.proairsoft.com/acatalog/HBB11_Marui_MP5A3_A_iso.jpg (http://www.proairsoft.com/acatalog/HBB11_Marui_MP5A3_A_iso.jpg) Tuollainen ase kyseessä. Kyselkää jos on vähänkin jotain.  :-)
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kokardi 65 on March 16, 2009, 18:09:41
juu terveisiä vaan täältä pohjanmaalta ikää on kertynyt mittariin 40:mentä vuotta,ja aloitin airsoftauksen viime kesänä kaverien kanssa.laji tuntuu ihan kivalta harrastukselta,aseeksi olen hommannut netistä,milgearin kauttaAK-47 rynnäkkö kiväärin(CYMA) metallirungolla ja puuosilla,lähtönopeudella 120m/s vara aseena on
(marui)colt M1911A1 kaasupistooli lähtönopeudella n.90m/s
Sotilas lookiksi olen ottanut mallia pohjoisvietnamin,sekä etelävietnamin sotilaiden varustuksesta.
Tänä kesänä harrastus todennäköisesti jatkuu koko kesän kuntoa kohottaessa,ja vyötäröä kaventaessa koko kun sattuu olemaan tällä hetkellä luokkaa xl,tavoitteena
olisi jahka varusteet,sekä kunto antaa myöten osallistua vähintään 2 päivää kestäviin peliskenaarioihin kavereiden kanssa.
Silmä suojaimista haluaisin sanoa että,käyttäkää niitä aina kun pelaatte airsoftia,ja jos ostatte ne jostain K-marketin leikki hyllyltä tehkää ensi niille ampumis testi ennen
käyttöön ottoa,tuli nimittäin itse ostettua,testattua,ja hylättyä sen jälkeen kun olin ampunut niihin reijät rynkylläni n. 5:stä- 10;stä metristä.
lopuksi sanoisin,että airsoftaus,ja kalastus harrastus ovat molemmat ihan mukavia harrastuksia,ja euroja ne nielevät suurin piirtein saman verran.
Jos joku ei airsoftauksesta pidä,tai lajin luonteesta tiedä, häntä kehoittaisin ostamaan vaikka kaupasta SOFTAAJA lehden,ja tutustumaan lajiin syvemmin.
olipa jaji tai harrastus mikä tahansa,niin kallista se tuppaa olemaan ainakin suomessa (ei voi mitään) hyvät kesät kaikille :-D
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kokardi 65 on September 04, 2009, 14:26:54
tässä olisi pieni tiedote airsoftaajille http://www.jvisoft.net/ jalasjärvellä käydään tänäkin vuotena peliskenaario 19.9:ttä
nimeltään operaatio suomyrsky. Skenaarioon on mahdollista vielä osallistua,peli kestää noin vuorokauden :-o
Title: Vs: Airsoft
Post by: Fisumiäs on September 05, 2009, 13:29:08
Kavereitten kanssa softataan joskus. Aseena on sähkökäyttöinen G&G MP5 Combo (huollossa) ja vemppu KWC Model P226.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kokardi 65 on September 20, 2009, 16:31:07
tässä olisi pieni tiedote airsoftaajille http://www.jvisoft.net/ jalasjärvellä käydään tänäkin vuotena peliskenaario 19.9:ttä
nimeltään operaatio suomyrsky. Skenaarioon on mahdollista vielä osallistua,peli kestää noin vuorokauden :-o

no niin operaaatio suomyrsky on nyt sitten pelattu paikalla oli noin 130 pelaajaa iältään 13v.-45v. pelaajien keski-ikä öli siis 20v-25v.
Peliskenaarion edetessä erilaisia tehtäviä suoritettaessa olimme päivän lopussa siinä tilanteessa että,EU:n joukot hyökkäsivät kdf:n avustuksella,tampesterin
kiimalan valtion miehittämälle alueelle,vallaten alueen kiivaiden taisteluiden jälkeen itselleen palauttaen kiimalan valtioon rauhan sekä asukkaille ihmisoikeudet.
Tampesteri yritti vielä miehittää kiimalan valtion,mutta joutui raskaiden tappioiden jälkeen luovuttamaan alueen EU:haltuun.
Tästä tilanteesta jatketaan ehkä ensi vuonna,katsotaan mitä pelin johto ensi vuonna suunnittelee
Title: Vs: Airsoft
Post by: Koskenkylänjoki on September 21, 2009, 17:46:12
Oisko teidän mielestä ihan kohtuuhinta, jos myisin DE -M83 aseen, kolme lipasta, 2 akkua ja laturin hintaan 50e?
Laittaisin huuto.nettiin
Title: Vs: Airsoft
Post by: [TLV]Fisu on September 21, 2009, 19:09:38
Oisko teidän mielestä ihan kohtuuhinta, jos myisin DE -M83 aseen, kolme lipasta, 2 akkua ja laturin hintaan 50e?
Laittaisin huuto.nettiin


minusta hinta ei ainakaan kuulosta pahalta jos ase vain toimii ihan ok..!!
Title: Vs: Airsoft
Post by: moikkapoika on September 25, 2009, 21:12:39
Softaan minäki ja aseena on uhc mp5 jousi. Olen ostamas jotai sähköä 100-150e niin mitä suosittelette?
Title: Vs: Airsoft
Post by: Jokuvaiin on September 25, 2009, 21:22:57
Tänään olin ensimmäisessä pelissä.
Olihan siellä ihan mukavaa.  :-)
Yksi kaverini ampui suoraan minua maskiin ja nostin tassut pystyyn ja huusin "Osu!".
Vähän sen jälkeen oman joukkueeni johtaja sanoi jotain sinne päin että "Nollataan kaikki osumat".
No minähän rupesin tulittamaan taas, sitten vastajoukkueen johtaja kysyi että "mitä v*ttua sinä siellä ammut!?".
No, olisikin pitänyt kävellä aloituspaikalle...
Seuraava erä menikin jo edes vähän paremmin.
Joukkueeni johtaja käski minun kaverini ja minut menemään oikealle päin ja hän lähti kahden kaverinsa
kanssa vasemmalle päin.
Niinhän sitten tehtiin, ja lähes hetihän minut tulitettiin pois.

Onkos muuten ketään Airsoftaajaa perhossa?
Ensiviikon lauantaina on Halsua vs. Perho.
Itse olen Halsuan puolella.

E: Niin itsellä on vain Colt 45 Auto Double Eagle... , mutta 4H:han pitää ainakin Halsualla tuota kerhoa
ja tällä kerholla on omiakin aseita, joita kaikki AirSoft kerhon jäsenet saavat käyttää.
Itse käytin MP5:a. (En ole varma oliko MP5)
Huono jousi kyllä lippaassa, kun lataa pyssyn, niin ase ei otakaan ammusta ja jos laukaisee, ampuu tyhjää...
Ase katsos pitää kääntää ylösalaisin ja ladata vasta sitten, koska muuten se ei ota lippaasta ammusta.
Ammuin muuten koko softin ajan tyhjää kun en tiennyt tuota... :-D

E2: Löysin ainakin ensivaikutelmaltaan hyvän AirSoft sivuston: http://www.jvisoft.net/index.php
Sivustolla mm. erilaisia pelityylejä, mitä on airsoft yms.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Fisumiäs on September 25, 2009, 22:07:33
Softaan minäki ja aseena on uhc mp5 jousi. Olen ostamas jotai sähköä 100-150e niin mitä suosittelette?
Yhellä kaverilla on tuollainen ja on saakelin hyvä ja muuta. http://www.milgear.fi/kauppa/product_info.php?cPath=25_49_54_84&products_id=420 (http://www.milgear.fi/kauppa/product_info.php?cPath=25_49_54_84&products_id=420)
Title: Vs: Airsoft
Post by: Jokuvaiin on September 25, 2009, 22:22:17
Softaan minäki ja aseena on uhc mp5 jousi. Olen ostamas jotai sähköä 100-150e niin mitä suosittelette?
Yhellä kaverilla on tuollainen ja on saakelin hyvä ja muuta. http://www.milgear.fi/kauppa/product_info.php?cPath=25_49_54_84&products_id=420 (http://www.milgear.fi/kauppa/product_info.php?cPath=25_49_54_84&products_id=420)
Omallakin kaverilla on muuten tuommoinen, mutta ei ollut tänään mukana harjoituksissa, joten en tiennyt tuon tehokkuudesta.
Hän varmasti myy sen kohta, koska on hankkinut jonkun snipperin, jonka lähtönopeus oli jotain 129m/sec... :-D

E: Niin laittakaa myös linkkejä joihinkin halpoihin lippaanlataajiin.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Koskenkylänjoki on September 26, 2009, 08:45:02
Meikä myy nyt mun asetta.
Menkää ostamaan:

http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=115934089

Tai jos ei teillä ole tarvetta, niin laittakaa kaveri ostamaan.
Kiva ase on.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Jokuvaiin on September 26, 2009, 15:26:03
Meikä myy nyt mun asetta.
Menkää ostamaan:

http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=115934089

Tai jos ei teillä ole tarvetta, niin laittakaa kaveri ostamaan.
Kiva ase on.
Mikä on aseen alkuperäishinta?
Title: Vs: Airsoft
Post by: Koskenkylänjoki on September 26, 2009, 17:07:54
73e + lippaat 5 e kpl + akku 12e + punapisteen lisäpatteri 3e
Title: Vs: Airsoft
Post by: Jokuvaiin on September 26, 2009, 20:11:29
On semmoinen rahatilanne, että en kyllä rupea ostamaan vaikka on jo 25€ alennusta.
Voin kyllä kertoa kavereilleni tuosta jos suostuisivat ostamaan.   :-)

Olisiko muuten hyviä (mahdollisimman halpoja myös) lippaanlataajia missään verkkokaupassa?

E: Kuinka nopeasti muuten tavarat tulee, jos tilaa jamatikin sivuilta?

E2:No jo on hävytöntä!
Väittää että on suomen halvin airsoft-verkkokauppa ja meinasin tilata lippaanlataajan, jonka
hinta oli 6.50€, mutta kun lisättiin toimituskulut hinta nousi jo 22.50€!
Voiko tuolta mitenkään poistaa tunnustaan, kun ne saanut poistettua siitä "Poista" napista?

Vaikutti muutenkin epäilyttävältä sivustolta, koska piti tilauksen tehdessään laittaa henkilöturvatunnus.
Parempi sitten vain ostaa syyslomalla ProAirsoftista Oulusta.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Koskenkylänjoki on September 26, 2009, 21:37:14
On siinä hieman tinkimisen varaakin siinä mun softis.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kokardi 65 on September 27, 2009, 00:49:17
http://plasticsoldier.eu/index.php
http://www.varusteleka.fi/
http://www.a4a.fi/
http://www.milgear.fi/kauppa/index.php
http://www.vm-arms.com/
http://swat-team.fi/products.php?lang=fi
http://www.operator.fi/
http://www.fairsoft.fi/tuotteet/index.php
http://www.sabe.fi/budo/index.php?grpid=216
http://www.proairsoft.com/
http://www.genesistactical.fi/suomi/index.php
http://www.summaneravaruste.com/
http://www.coolairsoft.fi/epages/PPO.sf
http://www.pcb-airsoft.com/epages/PCB.axl/?ObjectPath=/Shops/PCB
http://www.hiflow.org/
http://www.jamatik.fi/airsoft-aseet-c-21.html
http://www.6mm.fi/cat/
fisupojalle! sekä muillekkin
tässäpä olis pari sivua mistä saa tilattua airsoft kamaa ensi hätiin,eiköhän se lippaanlataajakin löydy joltain sivulta.
Valitettavasti postikuluja kertyy yleensä se joku 10:n euroo mutta vois kokeilla vaikka kimppatilausta esim. milgearilla,ja fairsoftilla on tällaista toimintaa
sekä joillakin airsoft yhdistyksillä esim. sillä jalasjärven yhdistyksellä taisi,mikäli oikein muistan olla pcp:lle pitää olla kylläkin yhdistyksen jäsen
ja maksaa jäsenmaksu.Mukavaa että olet löytänyt kivan harrastuksen airsoftauksen parissa.
Eikä ne pienet kömmähdykset haittaa muistaa vaan säännöt ja pitää lasit päässä,eikä ota liian vakavasti
Title: Vs: Airsoft
Post by: Jokuvaiin on September 27, 2009, 01:34:14
^ Kiitos paljon noista sivuista!  :-)
Olisiko tämä muuten hyvä haulikko? http://www.proairsoft.com/acatalog/info_TS-870C2.html
Kavereilta on ainakin tullut huonoa palautetta, kun olen kysynyt kannattaako ostaa.

E: Mistä muuten saa tarranauhaa?
Tarkoitan tuolla siis sitä, mitä on pistoolikoteloissakin.
Ajattelin tehdä oman pistoolikotelon, koska sehän on paljon halvempaa kuin ostaa suoraan kaupasta.
Vai onko?

Ei tarvikaan neuvoa, löysin itsekin.

E2: Halvin noista mainitsemistasi sivuista taitaa olla PCB-airsoft.com, mutta en noista
postikuluista en sitten tiedä.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Olli83 on September 27, 2009, 02:11:24
Kannattasko jo vähän *erkele haeskella ite,eikä kysy täältä joka asiaa  :wink: järki hoi älä jätä.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Jokuvaiin on September 27, 2009, 02:24:32
Kannattasko jo vähän *erkele haeskella ite,eikä kysy täältä joka asiaa  :wink: järki hoi älä jätä.
Kysyin vain mielipidettä haulikkoon, siihen ei voi etsiä googlellakaan mitään.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Ihmevirveli on September 27, 2009, 12:20:32
Kannattaa kysellä ennemmin jossain airsoft-foorumeilla. Tämä on kalastusfoorumi.  :wink:
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kokardi 65 on September 27, 2009, 14:41:19
jaa haulikkoa hmm.... vähän kinkkinen kysymys niitä kun sattuu olemaan monenlaisia tuoda,tuoda on olemassa täys muovisia,sitten on täysmetallisia jotkut
ampuvat 1:den kuulan kerrallaan,jotkut kolme kuulaa.Toiset on kaasutoimisia jotka toimii ihan hyvin kesä kelillä toiset toimii jousen avulla joissakin on lippaat aseeseen
toisissa on haulikon hylsy johon menee 30:ntä kuulaa.
itse olen nähnyt peleissä jonkin verran käytettävän mossbergin haulikkoa,sitten on se ääripään maruin valmistamaa haulikkoa jota piretään parhaimpana aseiden
valmistajana ainakin ne on erittäin tarkkoja kopioita oikeista aseista lähtönopeudet on vaan vähän jäänyt kehityksestä,verrattuna muihin valmistajiin,olen noilla foorumeilla nähnyt juttua että maruin haulikoissa se latausliikkeen tekeminen millä kuulan,kuulat laitetaan piippuun olisi maruin heikkous.Mutta en tiedä onko
marui korjannut jo asian kuntoon haulikoissaan,tuoda,tuoda oikeastaan sivuja vaan kannattaa käydä läpi ja valita sitten mieleisensä,ehkä minä tarkkailisin haulikon
lähtönopeutta,käyttötarkoitusta(sisä vai ulkopelit)sekä kestävyyttä,ja tietenkin aseen hintaa/laatua

niin ja vaikka tämä on kalastusfoorumi niin aiheena tällä sivulla on airsoftaus mikäli joltain pääsi unohtumaan kröhöm,voin tähän myöhemmin yrittää linkittää
ja muutkin voivat linkittää airsoft foorumeita itse kun en kaikkia foorumeita muista/tiedä,jep,jep :-D :?
Title: Vs: Airsoft
Post by: Jokuvaiin on October 04, 2009, 16:08:11
Niin oli eilen Perhossa airsoft peli, mutta ei jaksanut oikein kirjoitella, niin kirjoitan nyt.

Eli isäni vei minut Halsuan kotipesälle, jossa oli jo muitakin softaajia ennen minua. Siinä sitten puhuttiin jonkin aikaa ja tuli lisää softaajia paikalle ja kyytikin tuli lähes heti paikalle. Halsualaisia nyt oli siis menossa 8. Siinä matkallakin sitten puhuttiin ja tutkiittiin aseita. Lopulta saavuttiin perille ja Perhon partisaanit olivat jo paikalla. Siinä sitten Perhon joukkueen johtaja selitti säännöt. Tämänlaisesta pelimuodosta en ollut kuullutkaan. Eli maastostapiti etsiä savikiekkoja. Sääntöjen selostuksen jälkeen ajettiin autoilla sitten itse pelipaikalle ja ruvettiin latailemaan aseita ja jakamaan joukkueita.Sitten joukkueesta valittiin johtaja ja yksi medic mies. Katsottiin kumminkin ennen pelin alkamista pelialueen rajat. Rajana oli kaksi tietä, joidenvälissä pelialue oli. Sitten otettiin aseet ja maskit ja lähdettiin kävelemään metsään. Metsässä oli paljon kallioita. Sitten saavuttiinkin yhden kallion luokse, jossa näkyi vihollisjoukkue. Alkoi hirveä tulitus, ja itse syöksyin äkkiä maahan ja ryömin n. 2x2m kiven taakse, jonne 2 oman joukkueen jäsentäkin oli ehtinyt paeta, medic ja snipu. Joukkueen johtaja ja toinen snipu olivat vielä keskellä tulitusta. Minä yritin vähitellen edetä vihollisjoukkueen taakse, mutta minut ja kaverini ammuttiin. Huusin medicciä ja kohtahan hän tuli. rupesin taas tulittamaan surkealla vemppupistoolillani. Yhtääkkiä tulitus loppui. Vihoolisjoukkue oli paennut. Jatkoimme matkaa ja olimme jo löytäneet 6 kiekkoa, jotka kätkimme sammaleiden alle. Saavuimme jälleen vieläkin isomman kivenlohkareen juurelle, tai sitä voisi paremminkin kutsua jo jonkinlaiseksi kukkulaksi. Kukkulan laella oli vartiotorni, jossa oli Halsuan ja Perhon airsoft-kerhojen pitäjät. Rupesimme etenemään kohti kukkulan lakea, mutta toinen joukkue oli ehtinyt sinne ensin, eli alkoi hirveä tulitus, jolloin juoksin äkkiä ison kiven taakse suojaan. Koitin kiivetä ylemmäs, mutta vihollisjoukkueen snipu ampui suoraan kyynärpäähän, joka sattui ihan mukavasti, koska ase oli jonkin verran vielä viriteltykin. Ehdin siinä sitten vähän aikaa istuskella ja putsata maskiani huurusta, kunnes oman joukkueeni medicci ammuttin. käveltiin sitten off-game alueelle lataamaan uudelleen aseita ja lähdettiin taas kävelemään äskeistä paikkaa kohden. Kävelimme kukkulan vieressä ja näimme snipun kävelevän kukkulan laella. Joukkueemme sniput koittivat ampua hänet, mutta eivät ehtineet, kun hän jo juoksi pakoon kiven taakse. Ehdittin vähän aikaa taas kävellä, kunnes sama snipu, jonka näimme äsken ampui joukkueemme medicin, eli taas oltiin kävelemässä respalle. Taas samaa juttua, eli latasimme aseita ja taas lähdettiin kävelemään samalle kukkulalle, mutta tällä kertaa siellä ei ollut toisia joukkueita. Lähdimme kävelemään paikalle, jossa olimme ensimmäisellä kerralla, mutta taas meidät väijytettiin. Eli samaa tuttua hommaa, respalle ja takaisin metsään. Nyt Jouduimme kahden eri joukkuueen väliin, mutta saimme ammuttua toisen niistä, kunnes aika loppui. Piti ottaa lippaat irti ja laittaa varmistimet päälle. Lähdimme hakemaan kätkettyjä kiekkoja. Eihän me sitä kätköä millään meinattu löytää, mutta löytyihän se kumminkin. Kauhuksemme kumminkin huomasimme, että joku oli astunut kätkön päälle. Rikkoutuneita kiekkoja ei hyväksyttäsi. Kaikki kiekot olivat kumminkin ehjiä. Sitten kävelimme off-game alueelle, jonne saavuimme ensimmäisinä, josta saatiin lisäpisteitä. Muutkin joukkueet saapuivat ajanmittaan. Lisäksi pelissä oli yksi valkoinen kiekko, josta sai 50 pistettä. Tavallisista kiekoista sai vain yhden pisteen. Selvisimme toiseksi joukkueeksi, koska saimme lisäpisteitä saapumisajastamme. Palailtiin sitten kotiin ja matkalla kävimme s-marketissa ostamassa kaikenlaista tavaraa. Tämähän oli ihan mukava reissu ja vielä tämän kuukauden aikana Perholaiset tulevat käymään pelaamassa Halsualla.  :-)
Title: Vs: Airsoft
Post by: DoupleV on October 04, 2009, 16:14:17
Hyllyllä makailee Maruin Colt 1911A1 GBB. Eipä ole muuten tullu ammuttua, kun taulua. Joskus piti ruveta pelaileen, mutta innostus lopahti. Hauskoja nuo ainakin ovat. Varsinkin kun nuo kaasut "potkii". :-)
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kokardi 65 on October 07, 2009, 13:21:08
omintakeinen pelimuoto tuo savikiekkojen maastosta etsiminen,en ole koskaan pelannutkaan moista pelimuotoa hmm.
itsellä on kans maruin M1911 colt GBB,olen käyttänyt siinä ABS, BLOW BACK,(American Eagle)kaasua,hyvä pistooli sisäpeleihin,käy myös hyvin ulkopeleihinkin,talvella
vaan ei oikein toimi(liian kylmä sää)apropoo,nyt on avattu muuten uusi airsoft kauppakin valikoima ei vielä ole suuri mutta myy esim.käytettyä tavaraa,sekä purkuosia
http://www.airsoftnurkka.fi/
Title: Vs: Airsoft
Post by: jormavirveli on January 31, 2010, 14:18:33
Olisko kellään ylimääräistä asetta myytäväksi, kaasu tai sähkö?
Tietääkö kukaan ruotsalaista sivua mistä vois tilata aseita halvalla?
Title: Vs: Airsoft
Post by: Ihmevirveli on January 31, 2010, 16:54:24
Minulla olisi yksi Classic Armyn M15 A4 Carbine myynnissä, jos kiinnostaa. Mukaan kasa lippaita, äänenvaimennin, punapistetähtäin, kaksi akkua ja boksit + muut härpäkkeet. Varustettakin voi kysellä jos kiinnostaa. YyVeetä vain minulle jos kiinnostuit.
Title: Vs: Airsoft
Post by: ALLU97 on February 10, 2010, 17:04:46
Itse käytin MP5:a. (En ole varma oliko MP5)
Huono jousi kyllä lippaassa, kun lataa pyssyn, niin ase ei otakaan ammusta ja jos laukaisee, ampuu tyhjää...
Ase katsos pitää kääntää ylösalaisin ja ladata vasta sitten, koska muuten se ei ota lippaasta ammusta.
Ammuin muuten koko softin ajan tyhjää kun en tiennyt tuota... :-D
Niin ei siinä huono jousi oo ku pistät lippaan aseen sisää nii siellä lippaan alaosassa on semmonen nappula josta pitää painaa nii kyllä ottaa kuulat!
Title: Vs: Airsoft
Post by: moikkapoika on April 07, 2010, 20:54:39
Voiko noita haulikkojon hylsyjä käyttää niin monta kertaa kun haluaa. Siis ettei ne mene käyttökelvottomiksi.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Ihmevirveli on April 07, 2010, 21:14:14
Voiko noita haulikkojon hylsyjä käyttää niin monta kertaa kun haluaa. Siis ettei ne mene käyttökelvottomiksi.

Voi.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Jokuvaiin on April 07, 2010, 22:07:43
No nyt ostin uuden aseen, huomenna pistän kuvaa.
Nyt ei nääs ehdi.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Paraskalastaja on April 08, 2010, 08:52:28
Kannattaa muuten koittaa tehä näin pääsiäisenä kindermuna-kranaattia

 Keitto ohjeet:1kindermunan muna(se keltane), kuulia, kiinari(se raketti^^). Painetaan pienii reikä kindermunan päähän täytetään kindermuna kuulilla ja kiinari sisään. hela hässäkkä kiinni ja actionissä...-Sytytetään kiinari annetaan hetki palaa ja sitten heitetään sinne misä uskoo olevan vihollisia. Räjähdys alue jtn. 3-7m
Title: Vs: Airsoft
Post by: moikkapoika on April 13, 2010, 15:35:09
No nyt pitäs ostaa uus ase ja oon miettiny tätä
double eagle m89   http://www.milgear.fi/kauppa/product_info.php?cPath=25_49_54_84&products_id
Ostan aseen motonetistä koska siel se on vaa 99e.Ehotelkaa myös muita aseita hinta korkeintaan 100e.
Title: Vs: Airsoft
Post by: kippari[TPP] on June 15, 2010, 20:33:10
elä ihmeessä osta mitään double eaglen asetta.

Edit: jos viittit laittaa 20e lisää niin saat ihan kelpo sähkökiväärin muovisotilaasta, m14 shot wood
Title: Vs: Airsoft
Post by: Nuuskis on April 13, 2011, 21:59:27
Voisipa tämänkin uppia, kun nyt kevään/kesän suuremmat pelit alkavat käydä ajakohtaisiksi. Jokohan sitä on suurin osa porukasta jo aikuistunut sen verran, että kohtelee airsoftia vakavana pelinä eikä niinkään pikkulasten leikkinä.

Onkos foorumilla jäseniä joille airsoft on mahdollisesti uusi tuttavuus? Entäpä vanhoja konkareita? Itseäni rupesi taas aikuisiällä ja intin käyneenä kiinnostaa metsässä rynyäminen ja tetsaaminen. Aiemmin peliaseena toimi Maruin VSR-10, mutta nykyään tappiinsa viritetty Maruzen APS-2 (kyllä, tuohon on mennyt arviolta 800 rahaa), johon saa kuitenkin vaihdettua jousen melkeinpä pelikentällä, joten tarvittaessa vaihtaa löysempään. TUon lisäksi KWC Sig SP2022 Co2 toiminen kakkosaseena.

Varusteisiin uponnut rahaa myös useampi saturainen (välineurheilua tämä airsoft), joten toivottavasti mielenkiinto harrastuksen parissa säilyy  :-D

Tiedustelisin vielä, että onko täällä lähinnä viikonloppupelaajia vai onko joku peräti osallistumassa kevään/kesän aikana suurempiin peleihin ja skenaarioihin?

Title: Vs: Airsoft
Post by: tumppi98 on April 21, 2011, 19:19:54
 mulla on toi kwc taurus kaasupistooli se on ihan tarpeeks tarkka ja tehokas mulle mut ei se noille sähkö konepistooleille ja rynnäkkökivääreille pärjää.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Jokuvaiin on June 10, 2011, 00:34:33
Jooh, tännekkin pitkästä aikaa viestiä.

AK47 (CYMA CM028) (http://www.milgear.fi/kauppa/ak47-cyma-cm028-p-360.html) hommattu ja hyvin on toiminu.
Siihen vielä lisäksi Cyman rumpulipas (http://www.milgear.fi/kauppa/rumpulipas-cyma-2500-p-615.html), äänenvaimennin (http://www.pcb-airsoft.com/Spartan-Doctrine-Silencer-Special-Forces14mm-CW-/-CCW) ja
tähtäinjalka (http://www.milgear.fi/kauppa/thtinjalka-p-565.html). Lisäksi olisin kohta hommaamassa punapisteen. (http://www.airsoftnurkka.fi/product/154/30mm-tri-rail-reflex-red-laser-dot-rifle-scope)
Ja kakkosaseena toimii Kybergun Taurus PT24/7 (http://www.milgear.fi/kauppa/cybergun-taurus-pt247-p-1332.html).

Ja tosiaan noista skenaarioista, onko kukaan menossa Partiosota 2011 (http://personal.inet.fi/yhdistys/perhon_partisaanit/partiosota2011.htm) skenaarioon?
Oisin itse lähdössä, mutta ikäraja on 15 niin pääsee vasta ensi vuonna.
Ja sitten taas kaikki muut skenaariot joihin olisi tarpeeksi ikää ovat taas liian kaukana, n. 200-300km päässä kaikki.

Edittiä

Onkos foorumilla jäseniä joille airsoft on mahdollisesti uusi tuttavuus? Entäpä vanhoja konkareita?

Tiedustelisin vielä, että onko täällä lähinnä viikonloppupelaajia vai onko joku peräti osallistumassa kevään/kesän aikana suurempiin peleihin ja skenaarioihin?

Itse olen jo kohta pelannut 2 vuotta, en oikein kauan.

Ja kuten tuossa jo aiemmin sanoin, kaikki skenaariot ovat liian kaukana tai ikäraja liian korkea.  :|
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kipster on September 22, 2011, 11:15:08
Täältäkin kohtaa löytyy uusi harrastaja. Kaveri sai ylipuhuttua tähän hommaan mukaan ja kun muutenkin olen ollut sotahullu aina. Lopullisen niitin antoi youtube, josta olen katsonut todella paljon airsoft videoita, ihan oppimismielessä.

Pienen pähkäilyn ja etsimisen jälkeen aseeksi valikoitui  G&G GR16 CQW RUSH blowback sähköase (http://www.proairsoft.com/acatalog/info_EGR-16P-RS-BB.html) Puhelu liikkeeseen selvensi vielä, että vaikka kyseessä on muoviase, on muovi G&G jonkinlainen oma muovi, joka kestää melkein yhtä hyvin kuin metalli. Eli ei ole kiinamuovia, joka hajoaa kun aivastat.
Suojalaseiksi olen ajatellut
Q-Vision GX1000 Taktiset lasit kirkkaalla linssillä (http://www.proairsoft.com/acatalog/info_QV1000.html)
Maastovaatteet löytyy omasta takaa jo, joten niiden hankinta ei ole ajankohtainen. Sitten taisteluliivit... niitä en ole vielä 100% päättänyt mutta
jos alkuun hommaisi vaikka Cross Draw -taisteluliivit, woodland (http://www.milgear.fi/kauppa/cross-draw-taisteluliivit-woodland-p-2089.html). Ja kun tunnetusti nälkä kasvaa syödessä, niin tuosta lähtisi parantelemaan ja lisäämään varustusta.

Title: Vs: Airsoft
Post by: Loimu on September 23, 2011, 21:57:49
Itseäni airsoft hermostuttaa. Ihmiset juoksee metsässä ammuskelemassa. Sienet tallaantuu ja eihän siellä ole viaton sienestäjäkään turvassa. Kaikki paikat on sitten täynnä niitä kuuliakin. Itse en aloittaisi tätä harrastusta missään nimessä. Pikkuveli kyllä harrastaa airsoftia jossain määrin.


-

Mites sitten metsästäjät? Nehän tallaa sieniä myös. Ja sienestäjät kun heiluvat koriensa kanssa niin eihän siellä viaton mehtämieskään ole turvassa, saati sitten softaaja..Eiköhän siellä metsässä ole tilaa ihan kaikille. Jokaisella on omat harrastuksensa.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kipster on September 24, 2011, 00:14:44
Itseäni airsoft hermostuttaa. Ihmiset juoksee metsässä ammuskelemassa. Sienet tallaantuu ja eihän siellä ole viaton sienestäjäkään turvassa. Kaikki paikat on sitten täynnä niitä kuuliakin. Itse en aloittaisi tätä harrastusta missään nimessä. Pikkuveli kyllä harrastaa airsoftia jossain määrin.


-
No jos sienestäjä on niin hölmö, että menee softaajien keskelle keräämään sieniä niin kyllä aika huonosti menee. Ja ainakin meidän porukassa pelialueelle ei siviileille ole mitään asiaa ilman suojalaseja ja jos jostain kumman syystä sinne sellainen eksyy, niin silloin huudetaan PELI SEIS ja ohjataan asiaankuulumaton henkilö turvalliselle alueelle. Näin, siis kun kuuluu ihan viralliseen airsoft järjestöön, eikä mihinkään kaveriporukan omaan softausporukkaan.
Ja oletko sä nyt ihan tosissas noiden sienten tallaantumisen kanssa? Ei voi muuta sanoo ku voi hyvää päivää... mee samantie syyttelee eläimiä, jotka talloo ja vielä syökin niitä sieniä....
Title: Vs: Airsoft
Post by: Salone on September 24, 2011, 09:22:15
No joo... Harrastakaa, mitä haluatte, mutta minä olen ehdottomasti airsoftia vastaan.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Fisumiäs on September 24, 2011, 23:09:18
olen ollut sotahullu aina.

Pienen pähkäilyn ja etsimisen jälkeen aseeksi valikoitui  G&G GR16 CQW RUSH blowback sähköase (http://www.proairsoft.com/acatalog/info_EGR-16P-RS-BB.html) Puhelu liikkeeseen selvensi vielä, että vaikka kyseessä on muoviase, on muovi G&G jonkinlainen oma muovi, joka kestää melkein yhtä hyvin kuin metalli. Eli ei ole kiinamuovia, joka hajoaa kun aivastat.
Muista että airsoft ei ole sotaa vaan se on peli!
Minunkin ensimmäinen sähkö ase oli G&G. En tiedä noista kalliimmista malleista mutta tuo 114m/s voi olla liikaa G&G gearboxille sillä minulla on G&G mp5 ja se lähtee n. 100m/s, siitä halkesi gearbox, mutta nyt siinä on vahvistettu rataslaatikko. Siitä meni myös n. vuosi sitten moottori mutta uusi tilalle ja nyt se toimii taas. Se kantaa ainakin itselläni paremmin kuin Maruin Famas.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kipster on September 24, 2011, 23:56:49
*nauraa* Enhän mä ole missään välissä sanonut että se on sotaa :D Tarkoitin sotahullulla sitä, että olen aina ollut kiinnostunut aseista, sodista ja sotapeleistä ja kaikenlisäksi nautein armeijasta. Tyhmäkin ymmärtää, ettei se ole sotaa, vaan peli.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Pilkkijä99 on September 25, 2011, 19:09:57
Moi minä oon aloittelemassa tätä harrastusta joten kysyn teiltä kannattaako tälläisiä aseaita aloittelijan ostaa?

http://www.proairsoft.com/acatalog/info_120703.html Olen ajatellut perus pyssyksi.

http://www.proairsoft.com/acatalog/info_BB54.html Tätä olen ajatelut pistooliksi.

http://www.proairsoft.com/acatalog/info_KJ_M700_.html Tätä tarkkuus kivääriksi

http://www.proairsoft.com/acatalog/info_GXGBK.html Tätä olen maskiksi.

Ovatko nämä hyviä aloittelijalle?
Title: Vs: Airsoft
Post by: Survari on September 25, 2011, 20:29:28
Moi minä oon aloittelemassa tätä harrastusta joten kysyn teiltä kannattaako tälläisiä aseaita aloittelijan ostaa?

http://www.proairsoft.com/acatalog/info_120703.html Olen ajatellut perus pyssyksi.

http://www.proairsoft.com/acatalog/info_BB54.html Tätä olen ajatelut pistooliksi.

http://www.proairsoft.com/acatalog/info_KJ_M700_.html Tätä tarkkuus kivääriksi

http://www.proairsoft.com/acatalog/info_GXGBK.html Tätä olen maskiksi.

Ovatko nämä hyviä aloittelijalle?
Jos kerta harrastusta olet vasta aloittelemassa, niin en suosittele ostamaan kolmea eri asetta kerralla (siis jos niin meinasit). Aluksi kannattaa panostaa yhteen kunnon aseeseen ja jos innostus harrastusta kohtaan jatkuu, niin sitten täydentelee tarvikkeita. Noista vaihtoehdoista itse ainakin ottaisin tuon HFC VSR-11 kiväärin.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Nuuskis on October 06, 2011, 02:40:24
Moi minä oon aloittelemassa tätä harrastusta joten kysyn teiltä kannattaako tälläisiä aseaita aloittelijan ostaa?

http://www.proairsoft.com/acatalog/info_120703.html Olen ajatellut perus pyssyksi.

http://www.proairsoft.com/acatalog/info_BB54.html Tätä olen ajatelut pistooliksi.

http://www.proairsoft.com/acatalog/info_KJ_M700_.html Tätä tarkkuus kivääriksi

http://www.proairsoft.com/acatalog/info_GXGBK.html Tätä olen maskiksi.

Ovatko nämä hyviä aloittelijalle?

Noihin jousutoimisiin lutkuihin en suosittele koskemaan pitkällä kepilläkään (pois lukien tarkkarit tietenkin). Tuosta VSR-11 aseesta sen verran, että kaikissa VSR-10 ja VSR-11-sarjan aseissa esiintyy syöttövikoja lippaissa. Ensimmäiseksi aseeksi ei ehkä kannata ostaa tarkkaria, koska sillä pelaaminen on vaikeata ja saattaa kiinostus lajiin mennä. Tämäkin asia korjaantuu välittömästi kivääriä virittämällä, mutta siihen uppoaa taas useampi raha. Esimerkiksi Muovisotilaasta saa hyviä aloituspaketteja. Näistä esimerkkinä hieman reilun 200€ paketti, jossa mukana kiinalainen (nykyään hyviä) Cyma merkkinen AK-47 ja tarpeelliset suojavarusteet.

Laitetaan nyt mainosta tännekkin: Jos asut Lopen tai Riihimäen lähettyvillä ja airsoft kiinnostaa (olit harrastaja tai et), niin ota yhteyttä [email protected]

Varusteiden lainaus järjestyy tiettyyn rajaan asti.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kipster on October 06, 2011, 12:48:24
Nyt olis alotuskamat tilattu. Suunnitelmat meni täysin uusiksi verrattuna tuohon, mitä alunperin kirjoittelin, koska alkuun koitan päästä mahdollisimman halvalla mutta silti ei niin halvalla, että joutuisi heti korjaamaan jotakin. Tilaukseen lähteneet tavarat ovat:
SVD (A&K SVD), metallinen (http://www.milgear.fi/kauppa/metallinen-p-1725.html) + tähtäinjalka + tähtäin. SVD oma tähtäin olisi maksanut 140€ + postit....  :-o

(snipu siksi, koska aina halunnut tarkkuusammuntakiväärin. Tässä snipussa valmiina m150 virit. Rynkkyä jos kaipaan, niin lainaan kaverin viricolttia.)

Q-Vision DL taktiset lasit verkolla, musta (http://www.proairsoft.com/acatalog/info_GM_02_08M.html) Vaikka silmiensuojauksessa ei saisi säästellä, niin otan sen riskin. Ainakaan ei huurru =) Arvosteluista päätellen ovat aika heikohkot laadultaan. Eli tietoinen valinta. Nämä lasit testaan heti kun saan käsiini tuon kiväärin ja lasit.


Vielä hankinnassa on taisteluliivit jotka ovat edelleen Cross Draw -taisteluliivit, woodland (http://www.milgear.fi/kauppa/cross-draw-taisteluliivit-woodland-p-2089.html) sekä oma rynkky. On muuten yllättävän vaikeaa valita sitä itseä miellyttävää rynkkyä, kun valinnanvaraa on liikaa.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Nuuskis on October 06, 2011, 14:18:50
Vielä hankinnassa on taisteluliivit jotka ovat edelleen Cross Draw -taisteluliivit, woodland (http://www.milgear.fi/kauppa/cross-draw-taisteluliivit-woodland-p-2089.html) sekä oma rynkky. On muuten yllättävän vaikeaa valita sitä itseä miellyttävää rynkkyä, kun valinnanvaraa on liikaa.

Lipastaskujen yleisyyden ja hyvän saatavuuden nimissä taitaa olla käytännöllisintä ostaa joku M4/M16-sarjan torrakko. Tai mikä tahansa muu, joka käyttää stanag-lippaita. Mutta esimerkiksi UMP ja P90 varten joutuu hankkimaan aivan erilaiset lipastaskut. Myös G3 ja SIG-sarjan aseiden lippaat ovat leveämpiä ja paksumpia, kuin Colttien.

Meinasitko Kipster pistoolia hankkia? Kokemuksesta voin kertoa, että etenkin pulttilukkoisen tarkkarin kanssa sellainen on elinehto. Kuin myös turvallisuuden nimissä näiden viritettyjen tykkien kanssa. Dragun kanssa ei kyllä hirveästi pääse nuo liivit oikeuksiinsa, koska lippaita ei tarvitse vaihtaa usein edes puolen tunnin välein, eikä sitä tavaraa niin kauheasti tarvitse.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kipster on October 06, 2011, 15:37:19
Vielä hankinnassa on taisteluliivit jotka ovat edelleen Cross Draw -taisteluliivit, woodland (http://www.milgear.fi/kauppa/cross-draw-taisteluliivit-woodland-p-2089.html) sekä oma rynkky. On muuten yllättävän vaikeaa valita sitä itseä miellyttävää rynkkyä, kun valinnanvaraa on liikaa.

Lipastaskujen yleisyyden ja hyvän saatavuuden nimissä taitaa olla käytännöllisintä ostaa joku M4/M16-sarjan torrakko. Tai mikä tahansa muu, joka käyttää stanag-lippaita. Mutta esimerkiksi UMP ja P90 varten joutuu hankkimaan aivan erilaiset lipastaskut. Myös G3 ja SIG-sarjan aseiden lippaat ovat leveämpiä ja paksumpia, kuin Colttien.

Meinasitko Kipster pistoolia hankkia? Kokemuksesta voin kertoa, että etenkin pulttilukkoisen tarkkarin kanssa sellainen on elinehto. Kuin myös turvallisuuden nimissä näiden viritettyjen tykkien kanssa. Dragun kanssa ei kyllä hirveästi pääse nuo liivit oikeuksiinsa, koska lippaita ei tarvitse vaihtaa usein edes puolen tunnin välein, eikä sitä tavaraa niin kauheasti tarvitse.

Tietty pislankin hommaan hiukan myöhemmin. Kuten sanoit, se on elinehto. Siihen saakka mulla on kaveri "taisteluparina", joka hoitaa lähitaistelut puolestani. En todellakaan halua noilla vireillä lasauttaa ketään 10m etäisyydeltä. Ja jonkinmoisen m4 olen suunnitellut hankkivani, vielä pää arpoo vain lopullista päätöstä. Yksi aksukin kävi mielessä mutta unohdin sen jo. En oikein välitä noista AK47 tapaisista aseista muutenkaan.

Ja tuokin totta, ei niitä kuulia tule tuon kanssa kulumaan kuin murto-osa verrattuna rynkyn kanssa tappeluun. Tuossa mukana tulee 60 kuulan midcappi, jonka oletan riittävän siihen asti, että saa sen ladata. Toisena vaihtoehtona on, että otan kaverin coltin lähitaisteluun, silloin liikkuminen on vain hankalaa kun 2 isoa asetta kantelee.

Niin ja tuo Dragu ei tule olemaan ainoa ase, jonka hankin, kuten mainitsinkin. Enemmän rynkkyä varten noita liivejä hamuan, kun tulee lippaitakin olemaan sitten enemmän. Siksi en noita liivejä vielä hommannutkaan.

Nyt tuli hiukan takapakkia tuon aseen tähtäimen kanssa. Olivat Milgearissa sekoilleet ja laittaneet väärän tähtäimenjalan tuon tilaamani kohdalle varastoon, jolloin tietty varastotilanne näytti, että löytyy 1kpl tuota tiettyä jalkaa, jota tilasin. Milgearista tuli puheli, että jättävät sen pois, koska sitä ei olekaan ja laittavat pelkän aseen tulemaan nyt. Eli ilman kiikaria mennään. Rautatähtäimet kunniaan!

Katsotaan mihin pääsen dragulla ja yhdellä lippaalla  8-) Luulen, että tulee olemaan helvetin hauskaa!
Title: Vs: Airsoft
Post by: Larzaman on October 16, 2011, 11:10:34
Itelläni on aseena Marui AK-47 Beta Spetsnaz ja Backup-aseena toimii Glock 17. Maastopukuna toimii saksan armeijan käytetty puku, makso kirppikseltä 5e. Turkusoftissa olen käynyt, ja kavereiden kanssa täällä metiköissä lipunryöstöä, yms. Ongelmana tuossa Maruissa on kertatuli, koska kun yrittää ampua kertatulella, ei toimi heti, pitää vaihtaa sarjatulelle ja ampua pari laukausta ja sitten kertatulelle taas niin toimii. Aika heikko lähtönopeus kyllä mutta tuo on viritetty joten lähtee 120-130m/s. Ostin aseen Huuto.netistä käytettynä 67.00e
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kipster on December 01, 2011, 19:06:35
Auttakaahan meidän porukka voittoon tämän ehdotuksen avulla! Kiitos! Äänestys päättyy TÄNÄÄN.
http://www.paikkakuntaparemmaksi.fi/fi/ehdotukset/65

Klikkauksenne airsoftin hyväksi on kullan arvoinen meille satakunnan softaajille.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kokardi 65 on February 10, 2013, 19:54:05
hienoa,että fisupoikaa airsoftaus vielä kiinnostaa,miten muuten tuon haulikon laita on kyselit sellaisesta täällä kun aloittelit pelaamista 2009

Jooh, tännekkin pitkästä aikaa viestiä.
AK47 (CYMA CM028) (http://www.milgear.fi/kauppa/ak47-cyma-cm028-p-360.html) hommattu ja hyvin on toiminu.
Siihen vielä lisäksi Cyman rumpulipas (http://www.milgear.fi/kauppa/rumpulipas-cyma-2500-p-615.html), äänenvaimennin (http://www.pcb-airsoft.com/Spartan-Doctrine-Silencer-Special-Forces14mm-CW-/-CCW) ja
tähtäinjalka (http://www.milgear.fi/kauppa/thtinjalka-p-565.html). Lisäksi olisin kohta hommaamassa punapisteen. (http://www.airsoftnurkka.fi/product/154/30mm-tri-rail-reflex-red-laser-dot-rifle-scope)
Ja kakkosaseena toimii Kybergun Taurus PT24/7 (http://www.milgear.fi/kauppa/cybergun-taurus-pt247-p-1332.html).

Ja tosiaan noista skenaarioista, onko kukaan menossa Partiosota 2011 (http://personal.inet.fi/yhdistys/perhon_partisaanit/partiosota2011.htm) skenaarioon?
Oisin itse lähdössä, mutta ikäraja on 15 niin pääsee vasta ensi vuonna.
Ja sitten taas kaikki muut skenaariot joihin olisi tarpeeksi ikää ovat taas liian kaukana, n. 200-300km päässä kaikki.

Edittiä

Onkos foorumilla jäseniä joille airsoft on mahdollisesti uusi tuttavuus? Entäpä vanhoja konkareita?

Tiedustelisin vielä, että onko täällä lähinnä viikonloppupelaajia vai onko joku peräti osallistumassa kevään/kesän aikana suurempiin peleihin ja skenaarioihin?

Itse olen jo kohta pelannut 2 vuotta, en oikein kauan.

Ja kuten tuossa jo aiemmin sanoin, kaikki skenaariot ovat liian kaukana tai ikäraja liian korkea.  :|

Title: Vs: Airsoft
Post by: Kokardi 65 on January 25, 2014, 17:56:48
hepulis pitkästä aikaa pongasin netistä pari airsoft liikettä,tavara näyttäisi olevan halpaa
ei maksa juuri mitään,maksutapana käy muun muassa esim.paypall

http://gunfire.pl/

http://www.taiwangun.com/

Title: Vs: Airsoft
Post by: Kipster on February 03, 2014, 09:56:26
Taiwangun on tuttu ja luotettava, toisesta en osaa sanoa. Itse tilaan paljon myös ulkomailta. Tsekkiläisestä Airsoftprosta mulla on vain hyvää kerrottavaa. Kaikki toimii tilauksen alusta paketin saapumiseen. Ja nuo hinnat ja valikoima. Varsinkin jos omistaa SVD, niin tämä on melkein ehdoton liike siihen osia ostelua varten
http://airsoftpro.cz/eshop/index.php
Title: Vs: Airsoft
Post by: Kokardi 65 on February 09, 2014, 19:26:58
no niinpä on tsekkiläisessäkin putiikissa tavara halpaa,omalta kannalta on vain vähän kehnoa että maksutapana käy vain
luottokortit,itse kun en sellaisia omista,tilasin muuten roinaa tuolta gunfirestä,ei ollu mitään valittamista toimitusten puolesta
Title: Vs: Airsoft
Post by: hauki000 on June 03, 2014, 23:49:04
Itse olen aina silloin tällöin käynyt softaamassa ja lainannut kaverin asetta ja suojalaseja, vanhemmat kun eivät oikein tälle hyvälle harrastukselle lämpeä. Mukavaa hommaahan tämä on hyvässä porukassa. Suojalaseista sen verran, että kannattaa ostaa se maski. Itseäni tuli kuula nenään kun ei ollut kunnon laseja. Kaverin snipusta jossa lähtönopeus noin 170 km/h. Ja matkaa noin kymmenen metriä. Verta tuli ja oikein mukava mustelma.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Amarok on June 06, 2014, 15:18:53
Ite kanssa käyn kavereiden kanssa pelaamassa ja itellä tuli nyt ostettua tuossa kaverilta halvalla Dan Wesson 8¨ merkkinen revolveri mitä en oo päässyt kokeilemaan kunnolla vielä peli tilanteessa.. Mukavaa hommaahan se on mutta mitä ite tiedän jo joistain jousi aseista niin ei niistä kyllä mihinkään oikein meinaa olla..
Title: Vs: Airsoft
Post by: hauki000 on June 06, 2014, 17:52:48
Juu yleensähän ne parhaimmat toimivat kaasulla tai sähköllä. Tuo mistä sain nenään niin oli ihme kyllä jousitoiminen.
Title: Vs: Airsoft
Post by: Amarok on June 06, 2014, 23:13:59
Okei.. Melko jykevällä jousella saattaa olla sit varustettu..