Kalassa.net Keskustelut

Propilkki => Verkkopelaaminen ja turnaukset => Topic started by: arska75 on December 28, 2008, 12:23:43

Title: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: arska75 on December 28, 2008, 12:23:43
Tervehdys.
En tiedä mitä mutta jotain on keksittävä kun nämä "pelihäiriköt" vievät hostaamisesta hohdon. :x
Tämmöinen ajatus nyt kuitenkin että pidetään jonkun aikaa yhteinen linja ja poistetaan välittömästi varoittamatta pelistä kun alkaa suun soitto.
Ei viitsisi lähteä kuitenkaan sille linjalle että ottaa peliin vain teameissä pelaavia pelaajia joutunut nyt jo sitä tekemään varsinkin päivä aikaan kun ilmeisesti koulujen atk luokat ovat auki.
laittakaahan ehdotuksia ei jaksa montaa kertaa tuota hostaamista kun koko oma pilkki aika menee paimentamiseen joka johtaa todennäköisesti hostejen vähenemiseen. :cry:
T: [TKN] Arska75
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Kalamään on December 28, 2008, 12:27:14
Moro!


Jos tämmöistä ilmenee, niin laita jollekkin moderaattorille häirikön ip- osoite tulemaan. (Kuten minulle) Saadaan häirikön nuppiin jotakin eloa. Tarkoitan tällä sitä, että monella pp2 pelaavalla on nimimerkki myös täällä foorumilla. Ääliömäinen käytös yleisellä servulla johtaa myös hetkelliseen porttikieltoon täältäkin. (Tosin useimmissa tapauksissa vasta varoituksen jälkeen)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Nismox on December 28, 2008, 12:54:46
Itse banninut armotta nuo heput niin hostilta kuin foorumilta määrä-ajaksi mitkä löytyvät foorumin tietokannasta.

Toisten kohdalla auttaa toisten ei. Nykyään ottanut linjan että, näille häiriköille, kun aikansa jaksaa v****a tarpeeksi rankasti ne kyllästtyy, yllättävän nopeasti, huomattuaan kohdanneensa voittajansa=)

Tässä kohtaa korostan tuon playlogin käyttöä. Sieltä on helppo poimia häirikön ip ja lähetellä vaikka mulle tutkailtavaksi, (itse myös kurrkkuani myöden täynnä) ja joskus voisi jopa pyytää jonkun moderaattorin hostille katsomaan tilannetta.

-Nismox-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: arska75 on December 28, 2008, 13:51:36
toissa iltainen sla:n hosti oli kauhein kokemus 1,5vuotta kestäneellä pp2 uralla, sla ei kerennyt edes poistamaan kaikkia häiriköitä, parhaat kyselivät jopa paria nuorta poikaa seurakseen yms. 20jäällä 10jonossa noin 15 keskittyi kaikkeen muuhun kuin oleelliseen.

eihän toki siellä jonossa kiva ole olla mutta silti muille pelaajille tulisi suoda pilkkirauha.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Nismox on December 28, 2008, 14:51:22
Ihanan tuttua ja tuskaisaa luettavaa=)

Jokos nyt porukat alkaa ymmärtämään mun todella tiukan linjan hosteilla. Tämä ei todellakaan palvele enää ketään/mitään.

Itellä on onneks tuo rauta muuri jonka taakse saa useimmat häiriköt, mutta voi niitä joilla ei ole samaa mahdollisuutta.

Koitetaan poijjaat jaksaa, Mikko on luvannut parhaansa tehdä asian eteen.

-Nismox-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: SirPaM on December 28, 2008, 17:59:03
Itse olen ratkaissut hoimman just sillä että, olen lopettanut hostaamisen päiväsaikaan melkein kokonaan,
jolloin näyttää nuo häiriköt eniten liikkuvan.
Iltasin ja yöaikaan liikkuu pelaamassa vain "tuttua ja turvallista" porukkaa, silloin ei hostinkaan tarvitse keskittyä
paimentamaan porukkaa vaan pääsee myös itse osallistumaan pelaamiseen.. :-D

Sana yleensä kiertää hostilta toiselle, että minkä nimisiä häiriköitä liikkuu, joten
nykyisin hostiinikin pääsee suurinpiirtein "pärstäkertoimen" mukaan, eli jos on häiriköinyt toisessa hostissa
niin todennäköisesti minun hostissa jäädään jonoon ruikkuttamaan, jonka kautta sitten ulos.
Ja tuntuu että se on jonkin verran mennyt perille että ajattelevat: tohon hostiin ei kannata mennä kun kuitenkaan jäälle asti ei pääse...
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: perza on December 28, 2008, 20:36:52
Olen monta kertaa sanonut hostille sillon kun itse olen ollut pelaamassa että antais häirikön/häiriköitten ip osotteet, mutta jotkut on sitten sanonut että se ei ois sallittua?
Ja tarkoitan juurikin silloin kun olen itse pelaamassa ja samaan aikaan ollut joku häirikkö, kertaakaan en ole ip osotetta saanut sitä hostilta pyydettäessä. En nyt muista keneltä/kenen hostilla olen ip-osoitteita kysynyt, mutta ois se silti ihan hyvä antaa. Annan nimittiäin just bannit kalassa.nettiin.
Siis se pelistä potkimien ei auta tilannetta yhtään päinvastoin...


Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Don Miguel on December 28, 2008, 22:03:03
Joo jos semmosen sais koneelle asennettua...  :-(
Ei anna vista sitä laittaa taijotain..

Jeps, tuota on käsitelty tuolla FAQ:ssa, sivulla 5. Eipähän toimi minulla vieläkään...

http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=14271.120 (http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=14271.120)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Nismox on December 28, 2008, 22:18:41
Se playlog kannattaa määrätä avattavaksi muistiossa. Itellä ei ainakaan wordissä anna muokata, tai antaa mutta tallentuu väärään muotoon.

-Nismox-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mist on December 29, 2008, 12:12:42
Mul on nyt testissä PeerGuard2 joka blokkaa tietyt IPt listojen mukaan. Nyt oon ruvennut keräämään häiriköitten IP:tä ja käyttämään PG2sta samaan aikaan pilkin kanssa kun hostaan. Konkreettisia tuloksia en voi kertoa ku testailu on näin alussa. Voi myös olla mahdollista että toi PG2 ei auta, mutta pakko oli jotai ruveta kokeilemaan. Testailkaa muutkin jos toi häiriköinti stressaa, ohjelma on kuitekin kevyt ja helppo, niin jos se ajaa asiansa täs suhtees, olisis se varmasti helpotus monelle. Testaamisen ideana itsellä on lähinnä noi  dynaamiset IPt ja PG2:n ominaisuus blokata IPt tietyn rangen sisällä.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: JamiDaMan on January 05, 2009, 18:22:47
Nii ja tässäkin kannattaa muistaa, että häiriköt voivat esiintyä pelissä jonkun muun nimellä,
että jos pelkän nimen perusteella bannitaan, nii joku voi saada bannit vaikka mitää ei ole tehnytkään.
Saunan taakse nuo häiriköt pitäisi viedä!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: fishpal on January 08, 2009, 12:34:25
kyllä tuntuu tuolla hostissa olevan aina täyttä, kai täältä löytyy pelaajia jotka ei pelaa hampaat irvessä ja verenmaku suussa. Ei kaikesta tarvi aina tehdä kauheaa kilpajuoksua, mun mielestä tän pelin paras anti on ku saa porukalla pelailla ja kulutella aikaa ihan rennoissa merkeissä..

että semmosia. ja tosi on se että jos joku ei jaksa pölkkypää hostissa olla, ei sinne ole kenenkään pakko tulla pyörimään  :-D tää perustuu kuitenki vapaaehtoseen pelaamiseen..

- kalax - :-D
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: arska75 on January 08, 2009, 14:27:07
kyllähän hauskaa voi pitää ilman yletöntä kiroilua, käsitykseni mukaan tätä peliä pelaa myös iso joukko lapsia joiden vanhemmat eivät ole painamassa f1:stä vaan he lukevat ja ammentavat sanaista arkkuaan myös täällä.
suurin osa hosteista pitää kiroilukiellon päällä tuohon klo22 asti jonka jälkeen ei ihan jokaisesta ärräpäästä pihalle lennä.

tuo pölkkypää juttu oli ainut asia mitä mielessä kävi kun kyseisellä hostilla 10min viihdyin, jona aikana muutama kymmen normaali sana mahtui joukkoon(moi oli yleisin). muuten jutut oli hurjaa luettavaa jopa 34vuotiaan silmiin saati lapsen.

Hauskan pitoa tämän pitää olla mutta jotkut rajat pitää silti säilyttää.

t: Arska75
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Nismox on January 10, 2009, 07:24:10
Annetaanpa nyt omakin vastine asiaan koska näyttää suurin osa jutusta kaatuvan mun niskaani.

Tosiaankin jokainen hoitelee hostiaan niinkuin parhaaksi näkee, sehän on selvä asia.
Minun hosteillani on todella tiukat säännöt ja se sopii niille ketä siellä pelaa ja kuten on huomattu pelaajia siellä on yleensä yli vastaanotto kyvyn.
Jos ja kun ei viitsi hostin sääntöjä ilmoituksesta lukea ja siellä tämä "tuleeko, millä täällä saa, HOMOO, wittu tää o surkee peli," touhu alkaa siellä on kenkä puassa ennen ku kerkee kissaa sanomaan pitkä häntääseksi eläimeksi.

Hostilla on tosiaan tarkoitus pilkkiä ei niinkään muodostaa siittä mitään seuran haku palvelua, saati sitten suomi24 veroista chattia, mikä ei tarkoota etteikö siellä saisi keskustella.

Se miten joku toinen hostiaan hoitelee ja pelaajat siellä saa viihtymään ei kuulu MINULLE ja ei kiinnosta minua enempää kuin kilon kasa kittiä kivellä.

Näistä hosteista ja hostaajista tulee minulle luokkaa 7-20 priva viestiä päivässä, tyyliin "voitko kertoo miks mut potkastiin pihalle" "tuu nyt kattoo hei siellä o meno ihan tolkutonta" "mää oikeesti tapan sut ku potkit mut ulos hostilta" "toi ***** on pirusti parempi hosti kuin sinä, kun siellä saa tehdä mitä tykkää" .

Jo nämä viestit kertoo että, meitä pelaajia on mahdottomasti eri tyylisiä ja siksi on hyvä olla toisistaan poikkeavia hostejakin, vielä kun nämä tietyt puupäät käsittäisi että tuo minun AutHosti on tosiaankin autohosti, siellä on hostille melko turha huudella ja vinkkiä kysyä ja se että, jos sieltä kenkää saa on se jonkun adminin toimesta tullut, ei niinkään hostin=)

Pidetään kuitenkin mielessä että, tämä on peliä ja jos oikeesti alkaa käymään tukkaan, on syytä miettiä sen oikean elämän hankkimista.

Kireitä siimoja kaikille ja hyvää alkanutta vuotta.

-Nismox-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: MIETTINEN on January 10, 2009, 12:51:43
Nismox puhut kyllä PELKKÄÄ ASIAA... :-) näinhän ne asiat menee, minunkin hostilla on tietty raja esim ton kiroilun suhteen, mutta täytyy alkaa hiukan ottamaan tiukempi linja.
täytyykin ottaa hosti ilmoitus uudellen käsittelyyn itselläni ja lisäillä muutamia asioita.

Tämä peli EI kuitenkaan saa mennä liian vakavaksi ja ohi todellisen elämän.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: MIETTINEN on January 11, 2009, 19:36:24
Tuntu että tää kuuluu ehkä parhaiten tänne.

Tapahtui taas, eli haastepelissä vastustajatiimin pelaajat katosi kesken pelin pois, olisiko TAAS ollut syynä tappiolla oleminen.
HYVÄT TIIMIT, JOILLA TÄTÄ ON ILMENNYT OTTAKAANHAN NÄITÄ JANNUJA NISKASTA KIINNI, EDELLEENKÄÄN TÄTÄ PELIÄ EI PIDÄ PELATA NIIN TOSISSAAN ETTÄ TÄYTYY AIHEUTTAA MIELIPAHAA NIIN OMALLE KUIN VIERASTIIMILLEKIN POISTUMALLA PELISTÄ KESKEN KAIKEN
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Nismox on January 11, 2009, 19:44:14
Nooh. Tämä osuu pahiten tiimiin omaan nilkkaan. Kukaan ei parin kerran jälkeen haasta/ota haastetta vastaan ko tiimiltä/tiimeiltä.
Vaikka pelataankin huumorilla ja pääasiassa ajan kuluksi, sen verran kuitenkin ollaan tosissaankin että, tuollainen saa suorastaan verisuonet päässä pullottamaan.

Näistä tiimeistä vaan tiimien kapteeneille tietoa vaikka yv:llä, tietää vastaisuudessa varoa.

-Nismox-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: MIETTINEN on January 11, 2009, 19:51:46
Joo tietysti muita tiimejä kannattaa varoittaa jos alkaa olemaan tuollaisia tiimejä, mutta alkuun kannattaa tiimien kapteeneiden ottaa puheeksi näiden pelaajien kanssa jotka tätä tekee.
MYÖNNÄN on itsellänikin välillä sappi kiehunut huonon peli menestyksen takia mutta siitä kyllä pääsee yli, kunhan tekee sen niin että koko tiimi ja peli ei kärsi.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Ade on January 16, 2009, 10:11:40
Nyt tämän 0,7 ansiosta häiriköintiä varmasti pystytään vähentämään "mukana ominaisuus jolla saadaan chatlogi täydellisenä talteen". Hostit laittakaapas asetuksenne kuntoon!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Satunnaikalastaja on March 28, 2009, 15:09:39
Tuodaanpa toisenlaista näkökulmaa, joke ehkä antaa aihetta hostienkin katsoa peiliin.

28.3.09 Testasin vähän  hostin oikeudenmukaisuutta ja kirjauduin eri nimimerkillä kuin normaalisti. Laitoin nimimerkiksi Jabe ja liityin verkkkopeliin. Host oli Hooligan ja yhteys poikki ennen kuin edes ehdin kentälle tai sanoin sanaakaan. Näin siis ilmeisesti pelkän käyttämäni nimimerkin perusteella. Onko tämä oikein ja kohtuullista?

Seuraavaksi menin Buddhan hostiin kyseisellä nimimerkillä. Ehdin sanoa moro, jolloin banni pamahti.

Suora kysymys hosteille. Olisitteko ystävällisiä ja perustelisitte tuon bannin annon, haluaisin miellääni ymmärtää millaista häiriötä aiheutin? Aiheuttaako pelkkä nimimerkki häiriötä? Ja kertoisitteko myös oliko tuo mielestänne oikeudenmukainen ja reilu teko?

Verkkopeleissä varmastikin on riittämiin häiriköitä, mutta vaikuttaa siltä että ainakin jotkut hostit ovat hieman yliherkkiä.

yst. terv. naamioutunut satunnaiskalastaja
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: inf on March 28, 2009, 15:22:43
Kai tänne prkl pitää joku nicki-lista laittaa että näet ootko tervetullu vai et.. Jos sinut potkitaan jostain syytä vittuhun hostilta kerran, niin hyvin todennäköstä että et oo kovinkaan tervetullut enää toistenkaan. Ja btw minä sulle kenkää pistin, eikä buddha. Joten mulle voit avautua jos siltä tuntuu..
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: [TSK]Topa on March 28, 2009, 15:29:50
Tuodaanpa toisenlaista näkökulmaa, joke ehkä antaa aihetta hostienkin katsoa peiliin.

28.3.09 Testasin vähän  hostin oikeudenmukaisuutta ja kirjauduin eri nimimerkillä kuin normaalisti. Laitoin nimimerkiksi Jabe ja liityin verkkkopeliin. Host oli Hooligan ja yhteys poikki ennen kuin edes ehdin kentälle tai sanoin sanaakaan. Näin siis ilmeisesti pelkän käyttämäni nimimerkin perusteella. Onko tämä oikein ja kohtuullista?

Seuraavaksi menin Buddhan hostiin kyseisellä nimimerkillä. Ehdin sanoa moro, jolloin banni pamahti.

Suora kysymys hosteille. Olisitteko ystävällisiä ja perustelisitte tuon bannin annon, haluaisin miellääni ymmärtää millaista häiriötä aiheutin? Aiheuttaako pelkkä nimimerkki häiriötä? Ja kertoisitteko myös oliko tuo mielestänne oikeudenmukainen ja reilu teko?

Verkkopeleissä varmastikin on riittämiin häiriköitä, mutta vaikuttaa siltä että ainakin jotkut hostit ovat hieman yliherkkiä.

yst. terv. naamioutunut satunaiskalastaja

Minulla ei paljoo tohon oo kommentoitavaa,mutta en tiedä pystytkö itse hostaamaan...Jos et niin mietippä tätä.Jos kyseinen JABE tulee hostiisi uudelleen ja uudelleen vaikka olisit kickkiä antanut ja jossain vaiheessa ei jaksa enää yrittää hostiisi.Sama meno jatkuu seuraavana päivänä.Kyllä sitä vähemmästäkin veetuilusta sun muusta häiriköinnistä palaa hermot.Minun hostissa lentää kaikki ESIM:JABE nimiset tyypit samointein ulos,koska ehkäisen jo valmiiksi syntyvää kaaosta.Eihän sitä tosiaa voi tietää onko se kyseinen häirikkö JABE vai ei,jos on vaihtuva ip:osoite.Ei voi minkää,jos on jonkun mielestä liian tiukat säännöt,mutta olkoo.Ei tässä paljo muutakaa oo tehtävissä ja näin pyrin itse antamaa ees niille rauhallisimmille ja rennoille pelaajille pelirauhan.Ja onko tossa mitää järkeä koittaa pelata JABE nimimerkillä,kun vastaus on 99% selvä.Mutta minkääs teet,kun löytyy noita vähäälyisiä pellejä.mitkä vie (hyviltä) pelaajilta rauhallisen pelin ilon.Itse ehkäisen osaksee tuolla menetelmällä pelin rauhallisuuden ja onhan niitä toisiakin kikkoja mitä en nyt täs rupee selittelee.Hostin ankaruutee on vaa pakko sopeutua ja samalla lailla olisin itse tehnyt hooliganin kohdalla.Juu tuli taas vähän epäselvää tekstiä,mut eipä voi minkää.

Ja pakko viel muokata hitusen.Infin kanssa TÄYSIN samaa mieltä.Mitä sitä turhia kokeilla hostiin tunnetun häirikön nimimerkillä ja sitten ruikuttaa onko oikeudenmukaista.Kyl sullakii oli varmasti tiedossa,että lennät muutaman sekunnin päästä ulos.Ja nyt lopetan tän paskan jauhamisen omalta kohalta.

Topa
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Hankey Bannister on March 28, 2009, 15:35:13
Tuodaanpa toisenlaista näkökulmaa, joke ehkä antaa aihetta hostienkin katsoa peiliin.

28.3.09 Testasin vähän  hostin oikeudenmukaisuutta ja kirjauduin eri nimimerkillä kuin normaalisti. Laitoin nimimerkiksi Jabe ja liityin verkkkopeliin. Host oli Hooligan ja yhteys poikki ennen kuin edes ehdin kentälle tai sanoin sanaakaan. Näin siis ilmeisesti pelkän käyttämäni nimimerkin perusteella. Onko tämä oikein ja kohtuullista?

Seuraavaksi menin Buddhan hostiin kyseisellä nimimerkillä. Ehdin sanoa moro, jolloin banni pamahti.

Suora kysymys hosteille. Olisitteko ystävällisiä ja perustelisitte tuon bannin annon, haluaisin miellääni ymmärtää millaista häiriötä aiheutin? Aiheuttaako pelkkä nimimerkki häiriötä? Ja kertoisitteko myös oliko tuo mielestänne oikeudenmukainen ja reilu teko?

Verkkopeleissä varmastikin on riittämiin häiriköitä, mutta vaikuttaa siltä että ainakin jotkut hostit ovat hieman yliherkkiä.

yst. terv. naamioutunut satunnaiskalastaja

Hostaaminen on vapaaehtoista - ja asiakkaiden valinta hostin yksinoikeus - minäkin potkisin sinut pellolle tuommoisen pelleilyyn takia!

Ja jos olisin moderaattori, potkisin sinut aika kepeästi foorumiltakin, kun et osaa uskoa, mitä lukee netiketissä ja foorumin säännöissä.
===============================================
Hyvä, että hostaajat / adminit ovat valppaana häiriköt paskavatkaamonlahdelle vaippoja väsyttämään!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Aatami on March 28, 2009, 15:40:36
En sentään pois potkisi, mutta kyllähän se pitää jokaisen ymmärtää asia juuri niinkuin Hankey sanoi. Hostiminen on vapaaehtoista ja hostaajalla on oikeus valita pelaajat. Miksi ihmeessä pitää yrittää päästä mukaan nimimerkillä joka on huonossa maineessa? Ei mitään järkeä. Narrit ansaitsee huonon kohtelun ja se pitää jokaisen hyväksyä. Siinä ei katsota ikää tai muuta taustaa. Jos ei osaa käyttäytyä, niin voi pelata yksinään. Ei se sen vaikeampi asia pitäisi olla.

Hostaajat jatkakaa vaan samaa rataa. Tällaiset ihme kokeilut ei ole mistään kotoisin. Pellet pois häiriköimästä!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: TORO on March 28, 2009, 16:17:58
Näin juuri,häiriköt kuriin vaikka vähän arveluttavillakin keinoilla.

Mitä tulee nimimerkki  JABEen niin kyseiseltä kaverilta on noin 10 eri nimimerkkiä pistetty ylös hostaajien toimesta.
Uskokaa nyt hyvät häiriköt nuo fiksummat hostaajat haluavat pelin ja pelaajien kehittyvän ja siinä samalla
pystyy luomaan ystävyys suhteita ympäri suomea.

Tiedän hostien vaihtavan niin sanottuja mustia listoja keskenään,mikä on mielestäni hyvä asia.
Ainahan olisi parempi jos näitä listoja ei tarvittaisiin.

Häiriköinnin estämisen uusin suunta on salasanalla suojattu yleinen hosti.
Täällä saavat pelata sitten niinsanotut valitut henkilöt.

Uusien tiimien ja pelaajien turmioksi nämä häiriköt koituvat.
Vanhoissa tiimeissä ei kovin usein paikkoja aukea ja niihinkin otetaan mieluiten tunnettuja pelaajia.
Siksi olisi hyvä jos häiriköt eivät pilaisi uusien tiimien mainetta heti alkuunssa.

Toivottakaamme uudet tiimit tervetulleeksi PP2 pariin ja pelataan niitä vastaan haastepelejä.
Näin toimien pystyy uudet tiimit kehittymään ja pelaajat pystyvät tutustumaan toisiinsa.

Mutta jos tiimissä esiintyy 1-2 häirikköä niin tuskin kukaan haluaa pelata kyseisen tiimin kanssa.

LOPPUPÄÄTELMÄ:

Häiriköt pitää saada kuriin keinoja kaihtamatta se on kaikkien niiden uusien pelaajien etu jotka haluavat
kehittyä yksilöinä ja tiimeinä.

Vanhat pelaajat ja tiimit pystyvät toimimaan muutenkin,mutta mehän haluamme joukkoomme lissee
pelaamisesta,hyvästä seurasta pitäviä immeisiä.

Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Satunnaikalastaja on March 29, 2009, 01:35:23
Anteeksi pitkähkö viesti mutta onhan tässä toivottavasti asiaakin....

Kai tänne prkl pitää joku nicki-lista laittaa että näet ootko tervetullu vai et.. ..... Ja btw minä sulle kenkää pistin, eikä buddha. Joten mulle voit avautua jos siltä tuntuu..

Uskotko jonkun banned nick-listan jotain auttavan häirikköongelmaan? Olen vahvasti toista mieltä.

Olettaisin jokaisen tietävän että nimimerkki ei ole toimiva tunnistuskeino. Tapahtuneen perusteella kuitenkin adminit näyttävän näin ajattelevan, koska tervetulemisen aste määrittyi pelkän nimimerkin perusteella. Jos kerran pelkän neutraalin (=sellaisen jonka ei ole hyvän tavan vastainen) nimimerkin vuoksi voi saada bannin, niin silloin tietenkin olisi syytä olla lista nimimerkeistä joita ei saa käyttää.

Reilusti tehty että otat vastuun bannista:) En kanna kaunaa, eikä minulla ole mitään henkilökohtaista mainittoja hostejakaan vastaan, hostin nimeäminen oli vain ainoa tapa identifioida tapahtuma. No, tässähän avaudun ja yritän saada vastaukset noihin pariin kysymykseen.


Eihän sitä tosiaa voi tietää onko se kyseinen häirikkö JABE vai ei,jos on vaihtuva ip:osoite.
Ja toisinpäin, eli onko kyseinen Jabe *se* häirikkö. Miksi bannata pelkän nimimerkin perusteella, kun tuota on niin helppo vaihtaa.

Itse ehkäisen osaksee tuolla menetelmällä pelin rauhallisuuden.
Sorry, OT mutten voinut olla lainaamatta:)

Mitä sitä turhia kokeilla hostiin tunnetun häirikön nimimerkillä ja sitten ruikuttaa onko oikeudenmukaista.Kyl sullakii oli varmasti tiedossa,että lennät muutaman sekunnin päästä ulos
Senpä juuri halusin nähdä käykö näin, vaikka käyttäydyin omasta mieöestäni täysin asianmukaisesti. Bannien antajien perusteluja täällä ei valitettavasti ole vielä kuultu - olisihan se hyvä aina kuulla kaikkia asianosaisia, jottei kuva jää yksipuoliseksi.

Käytät, kuten muutama muukin vastauksessaan, kovin tunnepitoisia ilmauksia kuten "ruikuttaa". Aihe on ilmeisen lähellä monen sydäntä.

Hostaaminen on vapaaehtoista - ja asiakkaiden valinta hostin yksinoikeus - minäkin potkisin sinut pellolle tuommoisen pelleilyyn takia!

Ja jos olisin moderaattori, potkisin sinut aika kepeästi foorumiltakin, kun et osaa uskoa, mitä lukee netiketissä ja foorumin säännöissä.
===============================================
Hyvä, että hostaajat / adminit ovat valppaana häiriköt paskavatkaamonlahdelle vaippoja väsyttämään!

Ole kanssasi samaa mieltä kahdesta ensimmäisestä kohdasta. Olisi kuitenkin asianmukaista peli-ilmoituksessa kertoa mitä saa tehdä ja mitä ei - vai oletko toista mieltä?

No jos haluat kutsua pienimuotoista käytännön pelikulttuuritutkimusta pelleilyksi, niin on tunnustettava että tuo nimimerkki oli ihan tarkoituksellisesti valittu. Mutta entäpä ne uudet pelaajat, jotka sattuvat valitsemaan "väärän" nimimerkin?

(Sorry tämä offtopic, mutta vastineena ylläolevaan: Siispä olen kiitollinen siitä ettei sinulle forum moderaattorin oikeuksia ole suotu:D Forumin moderaattorit omaavat arvostelukykyä ja osaavat tehtävänsä, eikä viskiin vivahtavat tiukkapipot siihen hommaan sovellu.)

....
Häiriköinnin estämisen uusin suunta on salasanalla suojattu yleinen hosti.
Täällä saavat pelata sitten niinsanotut valitut henkilöt.
....
Häiriköt pitää saada kuriin keinoja kaihtamatta se on kaikkien niiden uusien pelaajien etu jotka haluavat
kehittyä yksilöinä ja tiimeinä.

Erinomainen kirjoitus Torolta kokonaisuudessaan.

Tuo salasanahomma saattaisi toimia, mutta siinäkin on ongelmansa. Järjestely ei saa olla liian monimutkainen, ei-aktiivipelaajalta pelit loppuvat helposti mikäli peliin liittymisprosessi käy monivaiheiseksi ja hitaaksi - ja uudelta pelaajalta kenties ylipääsemättömäksi, kun ensin pitää selvitellä salasanojen hankintaprosessi. Lisäksi riskinä on myös eristäytyminen potentiaalisesta kasvualustasta.

Olisi vielä yksi kysymys hosteille. Uudet pelaajat eivät luonnollisestikaan tunne kulttuuria eivätkä aina ymmärrä, miten pitää käyttäytyä. Kuinka suuri osa "alkuhäiriköistä" oppii tavoille pienten ojennusten jälkeen? Ja miten paljon ohjeellista varoittelua ennen banneja nykyään käytätte?

Hostien/adminien kesken on myös ilmeisen epäselvää mikä on tulkittavissa häiriköinniksi. Ilmeisesti selkeitä sääntöjä ei ole. Kuten tämä esimerkki osoittaa, tuossa eräs hosti uhkailee jo foorumiltakin potkimisella koska satuin kirjautumaan jonkun toisen serverille "väärällä" nimimerkillä ja herättelin asiasta keskustelua täällä.

Tapahtunut antaa vaikutelman jonkinasteisesta ylireagoinnista. Teoriassa olisin voinut olla ensimmäistä kertaa verkkopeliin yrittävä uuspelaaja, itsekukin voi miettiä kuinka suuri motivaatio tulokkaalla pitäisi olla jotta parin tuollaisen kokemuksen jälkeen enää viitsii peliporukoihin yrittää liittyä. Host-forumin nähdäkseni tulisikin miettiä mikä on hyväksi pitkällä jänteellä. Tulisiko pyrkiä luomaan yhtenäinen host/pelaajakulttuuri vaiko antaa pelaajajoukon pirstoutua tyyliin vanhat kaverit vs. muut. Se miten asia hoidetaan, vaikuttaa hitaasti mutta väjäämättä pelin suosioon.

Terv. Satunnaiskalastaja
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Hankey Bannister on March 29, 2009, 02:44:48
Ohoh

On pikkuisen mennyt päähän sinulla tuo maailmanpuolustaminen pahoja hosteja vastaan. Koitan nyt rautalangoittaa tätä:

1) Peli jota hostaan on minun "olohuoneessani". Minä siis päätän olohuoneen sisällöstä. (Meidän olohuoneessa ei tarvitse lukea missään, että "VITTUUU TÄÄÄ ON PASKAMAPPIII")

2) Jokainen normaaliälyinen osaa käyttäytyä halutessaan sen mukaan, mitä ohjeita olen käytöksestä antanut kun hostia avasin - vaan sinnepä suorastaan pursusi normaaliälyttömiä!

3) Valitettavasti varoitus (=Mute) ei ole auttanut yhteenkään häiriötapaukseen, ja lyhytaikainen kick-komento pahentaa häirikön seuraavaa vierailukertaa

4) jos salasanan takana hostaaminen on sinusta noin tuomittavaa, mietipä että minä voin kutsua naapurin äijät pelaamaan meille 4:n koneen sisäintraan peliä, josta et edes tiedä (Mietis kuule sitä, ja yksikään naapuri ei sano itseään Jabeksi) - kyllä siinä nyt tehdään yhteiskunnalle kamala palvelu kun viedään kasvualustat ja kaikki

4.1) Minua ei saa enää käännytettyä avoimeen hostaamiseen - kutsuvieras - salasana on minun juttuni tästä lähtien. Häiriöitä salasanahostissa ei ole ollut ainuttakaan - salasanattomassa ei ole tainnut mennä peliäkään ilman, että joku nostaa verenpainettaan

4.2) Hostaan ehkä joskus puolituntisen demonstroidakseni jollekulle netiketin puutetta.

5) Tahallinen provosointi (Kuten kirjautuminen nimimerkillä Jabe) on tahallista häiriköintiä - jos haluat poliisiksi sinun tulee olla täysivaltainen Suomen kansalainen. Jos olet sellainen voit ottaa asiasta lisää selvää osoitteessa www.poliisi.fi . sitten valmistuttuasi voit hakeutua peitehommiin ja kirjautua jabena buuddhan hostiin, ja katsoa rikotaanko siellä sanavapautta, perustuslakia vai tyhjiä pulloja.

Ja jos se on mielestäsi uhkailua, että minä totean: "jos minä olisin admin, potkisin sinut pellolle myös foorumilta" - tekisin sen edelleen - sillä käytöksesi (Mm. verkkopelithreadiin valittaminen ainakin kahteen kertaan - vaikka moderaattori poisti tekstisi, ja sinulle siitä huomautettiin ON häiriköintiä!

Se on nyt vähän sillä tavalla, että juuri näillä valituskirjelmilläsi aiheutat todennäköisesti sen, että entistä harvempi haluaa ruveta hostaamaan avointa verkkopeliä. En minä ainkaan halua katsoa, koska siellä on 1 oikea ja 12 undercoverjabea kokeilemassa annanko minä sanoa "kakka" tai "pilu"!

Ihan esimerkkinä veemäisistä käytöstavoistani kerron sinulla kauhutarinan: Hostilleni kirjautui joku nimellä "hyttysenmulkku" - annoin kuule ihan heti kenkää - miettimättä lainkaan millaisia henkisiä vaikeuksia tuolle mulkkuparalle aiheutin. (H-sanan kohdalla oli etnisen ryhmän "haukkumanimi, jonka kuvaaminen on Fazeriltakin kielletty, siksi hieman muutin etuliitettä)


PS. Olet väärässä niiden listojen suhteen... on ne vaan NIIN TYHMIÄ - että ihan oikeasti kirjautuvat kerta toisensa perään samoilla nickeillä. Hyvin harvalla peelolla riittä mielikuvitustakaan kuin enintään 10 nickiin. Lisäksi nämä ovat sitä tolkuttoman laiskaa sakkia, joille uuden hahmon  luominen PP2:n on erittäin vaativan tai ylivoimaisen toimenpiteen välimaastossa.   

Ja listaamme me hostit muitakin asioita...

On totta että on olemassa ehkä ylireagoivia hosteja. Mitä sitten heidän olohuone!

Kyllä se vähänkin älykäs pelaaja etsii ja pääsee hostiin jossa viihtyy - jos viitsii nähdä vaivaa. Jos ei jääköön pelaamatta.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: inf on March 29, 2009, 14:50:26
Tjaa että nimimerkki ei ole riittävä tunnistuskeino? Mikäs sitten? Jotenkin en jaksa uskoa että näitten tiettyjen kavereiden nimimerkkejä käyttäisi muut pelaajat..
Bannilistahan ei tietenkään mitään varsinaisesti auta, mutta sieltäpähän voit kurkistaa millä/kenen pelaajan nimellä uskallat ensi kerralla peliin liittyä..
Mutta olkoon sitten epäreilua että lentää nimen perusteella, tuskin tuolla porukka jaksaa alkaa arpomaan että osaakohan tämän päivän "Jabe" käyttäytyä vai ei..Ja jos nyt on ihan välttämätöntä pelata jonkun tunnetun häirikön nimellä, niin siinäpähän kärsii sitten.. Mutta pakko mainita että hyvin onnistunut testi..Kyllä noilla nimillä saa kenkää samantien.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: sami(FIN) on March 30, 2009, 20:46:12
Odottelin että =M= pistää hostia, mutta tuo viestihän on eiliseltä päivältä :-D

Hosti auki (tässä oli ip osoite)

Salasana on minun salakka ennätys ilman g kirjainta. Ennätykset löytyy www.kalakukko.suntuubi.com

Pieni palikkatesti näin alkuun :-)

Hyvin rauhalliset pelit oli kyllä. Kolmisen kymmentä kävijää tuli sivuille lisää ja joku 10 pelaajaa (hostasin 2h)  Eli noin 20kpl joille palikkatesti oli liikaa :-D. Jatkossa käytän samaa taktiikkaa.
Aikasemmin hostasin ilman salasanaa siikakosken 1h ja ero oli kun yöllä ja päivällä. 26 pelaajaa ja niistä 9kpl pelasi tosissaan.

Ei tarvinut potkia kun manu joka sunnuntaisella hostilla mainosteli omaa hostiaan ja pyrde joka muuten vaan kävi hankalaksi.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Hooligan on March 31, 2009, 15:01:25
Tuodaanpa toisenlaista näkökulmaa, joke ehkä antaa aihetta hostienkin katsoa peiliin.

28.3.09 Testasin vähän  hostin oikeudenmukaisuutta ja kirjauduin eri nimimerkillä kuin normaalisti. Laitoin nimimerkiksi Jabe ja liityin verkkkopeliin. Host oli Hooligan ja yhteys poikki ennen kuin edes ehdin kentälle tai sanoin sanaakaan. Näin siis ilmeisesti pelkän käyttämäni nimimerkin perusteella. Onko tämä oikein ja kohtuullista?

Seuraavaksi menin Buddhan hostiin kyseisellä nimimerkillä. Ehdin sanoa moro, jolloin banni pamahti.

Suora kysymys hosteille. Olisitteko ystävällisiä ja perustelisitte tuon bannin annon, haluaisin miellääni ymmärtää millaista häiriötä aiheutin? Aiheuttaako pelkkä nimimerkki häiriötä? Ja kertoisitteko myös oliko tuo mielestänne oikeudenmukainen ja reilu teko?
yst. terv. naamioutunut satunnaiskalastaja
Verkkopeleissä varmastikin on riittämiin häiriköitä, mutta vaikuttaa siltä että ainakin jotkut hostit ovat hieman yliherkkiä.
Joo omaa hölmöyttäs tulit ton tolppaapina jaben nimellä.... se apina on pilannu ainakin monen alottelevan pelaajan ilon. Esim naapurini alotti pelaan tätä peliä laitto nimeks LADAJAPE ni potkittiin kuulenma aina pihalle kun kaikki huutivat JABEKSI. no vaihto nimensä ja elämä jatkuu. ja jos JABELLE antaa varotuksen se on 2 minuuttia hiljaa jonka jälkeen alkaa sama ralli millä tulee? onko tullu? millä pilkit? Mute ei auta sit se ulvoo yksityisviesteillä.... pistää vihaksi.. mutta yleensä ottaen porukka on kyllä ollu asiallista miun peleissä kiitos heille ja terve tuloa jatkossakin  :-)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Pietari on April 01, 2009, 10:07:57
Ohoh

On pikkuisen mennyt päähän sinulla tuo maailmanpuolustaminen pahoja hosteja vastaan. Koitan nyt rautalangoittaa tätä:

1) Peli jota hostaan on minun "olohuoneessani". Minä siis päätän olohuoneen sisällöstä. (Meidän olohuoneessa ei tarvitse lukea missään, että "VITTUUU TÄÄÄ ON PASKAMAPPIII")

Allekirjoittanut edustaa samaa filosofiaa, tosin en ole toistaiseksi kokenut tarvetta salasanoille. Eilen "Jabe" häiriköi olohuoneessani saaden ensin keltaisen kortin, ja sitten punaisen, jonka jälkeen haistatteli privana ja julkisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta hostissani. Jabe oli muuten ensimmäinen liittyjä peliin, ja pyysi Admin oikeuksia...

Mutta siis: tottakai tuollain toiminta jää mieleen, ja bannia tulee ilman erillistä varoitusta ko. henkilölle. Muita vaihtoehtoisia nickejä en tunne, käytös ratkaisee kuten muillakin.

Tuo "tuleeko jo?" "millä nousee?" minuutin välein kysely on ärsyttävää, mutta ei niin vakavaa, ja loppuu kyllä nopeasti, kun siihen ei lähdetä mukaan.

Tv Pietari
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: MadMax on April 05, 2009, 16:06:55
samoin tapahtui myös minulle että jabe kyseli ensimmäisenä admineita hostille.sit alkoi se reppuun kairailu ja kyseleminen heti toisessa mapissa,asiasta hänelle sanottiin ja ei mennyt perille,sai kickit ja ihmekyllä pysyi poissa sen päivän.sit taas tänään tuli musta-mies nickillä hostilleni ja alko sama peli taas,useista varotuksista huolimatta ei menny kaaliin,sit alko haistattelu ja poistui ite,hetken päästä sama ip tuli eri nickillä ja häiriköinti jatkua,jouduin poistaan uudelleen.mitäs olette mieltä siitä että julkistan jaben ip:t täälä,otin elisalta selvää ja maksimissaan 5 eri ip:tä se pystyy vaihtaan.kertokaa mielipiteenne asiasta?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: jekku on April 06, 2009, 17:41:57
samoin tapahtui myös minulle että jabe kyseli ensimmäisenä admineita hostille.sit alkoi se reppuun kairailu ja kyseleminen heti toisessa mapissa,asiasta hänelle sanottiin ja ei mennyt perille,sai kickit ja ihmekyllä pysyi poissa sen päivän.sit taas tänään tuli musta-mies nickillä hostilleni ja alko sama peli taas,useista varotuksista huolimatta ei menny kaaliin,sit alko haistattelu ja poistui ite,hetken päästä sama ip tuli eri nickillä ja häiriköinti jatkua,jouduin poistaan uudelleen.mitäs olette mieltä siitä että julkistan jaben ip:t täälä,otin elisalta selvää ja maksimissaan 5 eri ip:tä se pystyy vaihtaan.kertokaa mielipiteenne asiasta?

Jabe on todellinen ongelmatapaus. Eikö sitä pystytä estämään ettei ko.henkilö pääsisi lukemaan foorumia ja näin ollen saamaan hostien ip.tä selville
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: [TSK]Topa on April 06, 2009, 17:46:31
Sit se ränkkää osotelistaa niin kauan et pääsee jonnekkii sisää.Oisko mahollista saada pelii semmosta,että antaa bannit ja bannit pysyisi vakka hostin sammuttaisi?Viimeks eilen heitin jaben 5 kerttaa ulos ja 4 eli nimimerkillä.Ei oo oikein innostanu itteäkää paljo tää hostailu häiriköiden takia.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: MadMax on April 06, 2009, 17:55:18
julkistan nyt 2 jaben ip:tä tässä,tuskinpa ne kauaa auttaa mutta koitetaan     85.156.79.232      85.156.90.207 tämä on viimeisin ip mikä ollut käytössä.palomuurista pystyy blokkaan ip:n suoraan ni ei pääse enää peleihin,tietenkin ip:n vaihtamisen jälkeen taas.onneksi hänen tyylinsä huomaa kyllä kun tulee peleihin  :mrgreen:
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: arska75 on April 16, 2009, 23:48:16
jos olen oikein ymmärtänyt niin tähän pomppimis ilmiöön on tulossa ratkaisu ,eli peli ei enää jatkossa valitse pelinumeron mukaan vaan tulojärjestyksen mukaan, jolloin pomppimisesta ei saa enää etuilu etua.
itse en käytä hostatessa automaattista valintaa päällä vaan valitsen pelaajat.
Määrättyjen peelojen ansiosta annan kick komentoa välillä jopa liian herkästi.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: SirPaM on April 17, 2009, 06:12:21
Avasimpas eilen julkisen hostin piiiitkästä aikaa, ja suh miellyttävä kokemus oli (yhtä jälkipuintia lukuunottamatta), tiedä sitten onko vaikutusta ollut sillä että
hostit ovat ottaneet mielestäni kovan linjan hosteissaan, vai siitä että hostiini ei nyt sattunut kulkeutumaan ketään häirikköä.

Mutta hyvä maku jäi, ja aion hostia lähiaikoina julkisesti tiiviimmin, miten kauan se jäänee nähtäväksi.

Ja vielä henkilölle joka hostissani sai lähdöt jonossa pomppimisen takia, se oliko pomppiminen tahallista tai ei, en voi tietää mutta on todella mielenkiintoista itse pelata kun ruutu on täynnä tekstiä:
pelaaja xxx ip 0000000 on liittynyt peliin
pelaaja xxx ip  on poistunut pelistä
pelaaja xxx ip 000000 on liittynyt peliin
pelaaja xxx ip  on poistunut pelistä
jne.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: MadMax on April 17, 2009, 13:33:55
kyllä paljon saa kiittää hosteja jotka on ottanu oikeesti tiukemman linjan ns "häiriköitä" kohtaan,iso kiitos siitä.se on todellaki ärsyttävää ku pompitaan edestakas,olen ensin maininnu asiasta ja sit armotta potkassu jos ei menny sanominen perille.kohtahan sitä taas vois julkistaki hostia pitää  :-P
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jaketsu on April 17, 2009, 16:13:09
kyllä se kannattaa suoraan bannia jos tuo pomppinen on jatkuvaa kyseiseltä tyypiltä....
sillähän haetaan vaan se paras numero että pääsee pelaamaan muita nopeammin... kaiketi se kannattaa ottaa käyttöön että hosti napsii
"parhaat" päältä ja asiallisesti käyttäytyvät ihmiset pääsee pelaamaan.... tosin osaa nuo jo katsoa kuka osaa käyttäytyä ja kuka ei...... mutta aina tuleville uusille pelaajille tietysti annetaan mahdollisuus tulla kanssa pelailee mutta kyllä jokaisen järki pitäis sanoa että pitää osata olla ja antaa se pilkki rauha.....
näinhän se pitäisi tietenki olla mutta tämähän on nähty monesti jo miten se menee....mutta tuntuu kyllä että alkanut jo helpottaa homma tai sitten käynyt hyvätuuri kun samaan aikaa ei ole ollut nyt näitä häiriköitä
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: silli 100% on May 13, 2009, 22:21:03
Hei.

Silli ajatteli lisätä tähän tämän päiväisen kokemuksensa hostaamisesta. Vaikka Silli ei itsekkään käyttäydy aina esimerkillisesti - kuten satunnainen runonlausunta ja ekonomistivitsit - oli hän tänään kuin mateella päähän mätkäisty erään verkkopelihäirikön luonnekuvan täyttävän pilkkijän toiminnasta. Koska Silli ei halua kategorisesti leimata verkkopelihäirikön nimimerkkin edustamaa ammattikuntaa kutsutaan häntä tässä kirjoituksessa tästä eteenpäin A:ksi.

Jännitystä jäällä - osa 1: Sanahelinää Syömillä

A otti yhteyttä Sillihostiin valitellen, että kanssapilkkijä B herjaa häntä seksuaalivähemmistön edustajaksi. Tästä suivaantuneena A halusi, että Sillihost potkii herjaajan pois. Lakikirjojakin pläräilleenä Silli ymmärsi tilanteen herkkyyden välittömästi ja otti asianomaisiin yhteyttä yksityisviestillä. A pysyi väitteessään ja B ihmetteli koko välikohtausta. Omien sanojensa mukaan B "ei todellakaan ollut tehnyt mitään tollasta". Jännitys alkoi tiivistyä. Sillihost kävi keskusteluja B:n kanssa ja tällä välin A kirjoitteli yleisöosastolle vihjaavia kirjoituksia B:n epärehellisyydestä. Sillistä alkoi tuntua, että B oli tolkun mies, ja että ehkä tilanne olikin nyt niin, että A:lla oli asiassa omat  - ehkä korvien sisäisiin sekomelskoihin liittyvät - tarkoitusperänsä. Seuraavaksi huudettiin jo Jokista ja lähdettiin tauolle. Tauolla A päästi suustaan yleisöosastolle sellaisen peikon, ettei Sillihost voinut muuta kuin nakata hänet kylmästi pihalle. Valitettavasti Silli ei ehtinyt (lue: tajunnut) ottaa A:n IP:tä ylös. Sillihost jatkoi keskusteluaan B:n kanssa ja oppi ymmärtämään - vaikka todisteaineistoa yksityisviesteistä ei olekkaan - että B oli välikohtaukseen viaton kuin seipi.

Silli pahoittelee, ettei toiminut nopeammin A:n ulosheittämisessä ja siinä, ettei hän muistanut/tajunnut/ehtinyt ottaa A:n IP:tä ylös. Silli yhtyy niihin palstalla esitettyjen puheenvuoroihin, joissa on ehdotettu verkkopelihäiriköiden IP-rekisteriä. Enää pitäisi sopia vain siitä mikä täyttää verkkopelihäirikön tuntomerkit ja minkä suuruisia tuomioita häiriköinnistä pitäisi antaa. Suomessahan elinkautinen on vain viitisentoista vuotta.

Kunnioittavasti: Silli

 

 
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Kohma-73 on November 21, 2009, 19:51:33
Ehtoot pilkkikansalle,rupeaa pikku hiljaa rauhallistakin miestä hermostuttamaan tuo hostien vihamielisyys ulkomaalaisia pelaajia kohtaan.Menin tänään pelailemaan nimeltämainitsemattomaan hostiin ja satuin puolustelemaan että ulkomaalaisillakin samat
oikeudet pelailla kun meillä.Hostin mielestä oli bannien arvoinen teko.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: mr_asco on November 21, 2009, 20:24:54
Ehtoot pilkkikansalle,rupeaa pikku hiljaa rauhallistakin miestä hermostuttamaan tuo hostien vihamielisyys ulkomaalaisia pelaajia kohtaan.Menin tänään pelailemaan nimeltämainitsemattomaan hostiin ja satuin puolustelemaan että ulkomaalaisillakin samat
oikeudet pelailla kun meillä.Hostin mielestä oli bannien arvoinen teko.


Huomioi se että hosti ilmoitus on selvä ja siitä käy ilmi ettei ulkomaalaisia oteta hostille. Hosteja on näköjään muitakin päällä ja niihin pääsee. Ja kun kommentointi hostilla menee huuteluksi ja asiattomasti niin siitä saa bannit. Että näillä mennään.

Sehän on tietenkin täysin hostin oma asiansa ketkä pääsee pelaamaan mutt mikähän mahtaa olla järkevä syy sille ettei ulkomaalaiset pääse pelaa???
ProPilkki on sentään hyvin laajalle levinnyt peli ja "tosi hyvän" kuvan tälläinen politiikka antaa "suomipojist" ulkomaalaisille....
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: arska75 on November 21, 2009, 21:32:47
Todella ala arvoista jos aletaan hylkimään ulkomaalaisia, vaiko se ottaa päähän että ovat yleisesti pirun hyviä
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Hooligan on November 21, 2009, 22:20:19
Joo jatketaas tänne tuota hostin pitokeskustelua... TKP pojjaat ovat nyt vetäneet "oravan" laturiin ja haukkuvat rasistiksi ilman mitään selvää ja perusteltua syytä..

mielestäni hostin pitäjä saa päättää ketä sielä pelaa. Jos peliin tuleva pelaaja ei osaa selvittää omin avuin salasanaa ei sen sillo tarvii sinne tulla.

mitenkäs ensi vuoden liiga? onkos se sillo rasisti liiga? ei kuulenma ulkomaalais joukkueita mukaan oteta

toivoisin asiallisia vastauksia nyt niin saatas tää asia joskus käsiteltyä
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: lareman on November 21, 2009, 22:58:37
Joo jatketaas tänne tuota hostin pitokeskustelua... TKP pojjaat ovat nyt vetäneet "oravan" laturiin ja haukkuvat rasistiksi ilman mitään selvää ja perusteltua syytä..

mielestäni hostin pitäjä saa päättää ketä sielä pelaa. Jos peliin tuleva pelaaja ei osaa selvittää omin avuin salasanaa ei sen sillo tarvii sinne tulla.

mitenkäs ensi vuoden liiga? onkos se sillo rasisti liiga? ei kuulenma ulkomaalais joukkueita mukaan oteta

toivoisin asiallisia vastauksia nyt niin saatas tää asia joskus käsiteltyä
Minä voin kyllä todistaa, että olen nähnyt sinut kairailemassa hakaristiä yleisellä hostilla, joten syy löytyy... Kuvaa ei tietenkään ole, mutta toivottavasti muitakin todistajia löytyy.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: -Orava- on November 22, 2009, 00:22:00
Mie en ymmärrä et pitää olla noin rasistista toimintaa!! mun kanta on et kaikki PITÄÄ päästä pelaamaan tai sit ei tarvii hostia ees laittaa pystyyn. uskoisin et myöskään kalassa.net ei halua kovinkaan rasistista toimintaa! bannata saa muttei sen perusteella et oot ulkomaalainen! hyi teitä! :x
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: -Orava- on November 22, 2009, 00:52:35
Joo jatketaas tänne tuota hostin pitokeskustelua... TKP pojjaat ovat nyt vetäneet "oravan" laturiin ja haukkuvat rasistiksi ilman mitään selvää ja perusteltua syytä..

mielestäni hostin pitäjä saa päättää ketä sielä pelaa. Jos peliin tuleva pelaaja ei osaa selvittää omin avuin salasanaa ei sen sillo tarvii sinne tulla.

mitenkäs ensi vuoden liiga? onkos se sillo rasisti liiga? ei kuulenma ulkomaalais joukkueita mukaan oteta

toivoisin asiallisia vastauksia nyt niin saatas tää asia joskus käsiteltyä

eiköhän pitäisi varmaan aukasta näille ulkomaan vastaisille oma verkkopelaamis osio jossa voisivat ilmoitella peleistään..näin vältyttäisiin näiltä ikäviltä jälkipuineilta! suomen serevit ovat kuitenskin aika suosittuja maailmalla koska olen ymmärtänyt että tääl saa hyvän vastuksen ja sakkia riittää pelaamaan! miksi sitten ei suoda sitä pelaamisen iloa kaikille? kun olen itse hostaillut niin en muista koska olisi ollut mitään ongelmia muutakuin kielen kanssa ja sekin selviää "huonolla" enkulla.. tää on vaan miun mielipide asiasta!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: -Orava- on November 22, 2009, 01:00:23
siis tarkoitin sellaista paikkaa johon nämä henkilöt jotka haluavat vain suomipoikia pelaamaan, et aukasis näille oman hostaus osion...tosin jos niin tekee niin silloin sallii rasistisen käytöksen joka ei miusta ole taaskaan suotavaa. kaipa tämä on vaan kestettävä näin ja toivottava että joskus ihmiset voisivat vaan hyväksyä kaikki pp2 pelaajat oli ne sit suomesta tai kiinasta.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 22, 2009, 01:06:38
Jos ei osaa kirjoittaa englanniksi, että "finnish players only", niin silloin voi hakea peliseuraa kokonaan toisilta foorumeilta... Ei ole liian paha vaatimus.

Tämä foorumi on myös sallittu ulkolaisilla ja moni pelaajista on "kavereita" meidän kanssa. En suosittele missään nimessä alkaa erottelemaan pelaajia kansallisuuden perusteella.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: jugetzu on November 22, 2009, 08:25:55
Jopas on touhut täällä!!Yleiset hostit mielestäni avoinna kaikille,ja vielä ilman passua!!Salasana hostit joissa vain tietyt pelaajat ni voisivat yv:nä kutsua heidät paikalle...siin miun mielipide
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: jugetzu on November 22, 2009, 11:22:21
Jokuhan tuolla ylempänä mainitsi että hosti ilmoituksessa oli lukenut ettei ulkomaalaisia pelaajia oteta mukaan. Mielestäni aivan turha täällä sitä itkeä jos sitten joku ulkomaanelävä potkitaan pihalle kun ei ymmärrä sääntöjä, potkitaanhan suomalaisetkin pelaajat pellolle jos ei sääntöjä ymmärrä.. Itsekkin silloin kun hostailin ja jos peli oli täynnä sekä mukaan olisi ollut tulossa suomalaisia pelaajia, teen tilaa ensin ulkolaisista, NIIN KUIN TEKEE ULKOMAISETKIN HOSTIT ENSIN TILAA SUOMALAISISTA, niinkuin moni varmasti tietää. Itse en potkisi tietenkään pihalle ilman syytä jos tilaa on.. Venäläisten kohdalla kyllä aivan sama..
Mutta se ketä peliä pitää, päättää miten hostilla toimitaan ja sillä sipuli, kun nykyään on paljon auki eri pelejä niin voi jopa valita mihin menee..

Ulkomaalaisia pelaajia on kyllä muutamia tosi hyviä tyyppejä, että kannattaa vaan rohkeasti aloittaa keskustelu, vaihka vähän huonommallakin englannilla. Jos sitä kautta sitten hostin säännöt muuttuu..


ite en ikinä ole saanu potkuja ulkomaisilta hosteilta..ja olen ollu useilla ns. salanimeillä ihan testatakseni tuon potkuherkkyyden,itse asiassa juuri kotimaisilla on potkittu pois!!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: -Orava- on November 22, 2009, 13:04:59

niinkuin mikko tuossa sano niin laittaisi "finnish players only"... tuskimpa monikaan ulkomaalainen osaa niin hyvin suomea jotta ymmärtäisi miksi heidät heti bannataan ulos... tuskin olisi liian vaikea asia!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: -Juippi- on November 22, 2009, 13:35:27


Maybe se skin headeille liian rankkaa opetella enkkuu sen verran koska sithän ne opettelis eri maan kieltä ja se luultavast sotii niitten nazi periaatteit vastaan ;D

Ehkä on rankkaa kirjoittaa tänne edes suomeksi oikein. Sori, pieni piikki... :wink:

Mielestäni se on hostin oma asia ketä hänen pelissään pelaa. Jos hän haluaa potkia ulkomaalaisia pihalle, niin antaa minun puolestani mennä. Ehkä suomen osaamattomuus voi olla yksi syy potkimiseen?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Don Miguel on November 22, 2009, 13:37:49
Niin, millä tavalla nämä rasistit nyt perusteli suomipoika-linjaansa. Hostilla on oikeus valita pelaajat hostiinsa? Jumalauta, oletteko te tosiaan aikuisia...
Ainoa syy siihen, ettei hosteilla saa pelata joitain pelaajia, tulisi olla häiritsevä käytös. En ole nähnyt yhtään häiritsevästi käyttäytyvää ulkomaalaista, vaikka on tullut pelattua kansainvälistä liigaa (pelaajia mm. Venäjältä, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Valko-Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta)

Jos peliin tuleva pelaaja ei osaa selvittää omin avuin salasanaa ei sen sillo tarvii sinne tulla.

Mielenkiintoinen väite! Kuinka luonnollisena sitä voidaan pitää, ettei ulkomaalaisilla riitä kielellinen taito suomeksi esitettyyn vihjeeseen salasanasta? Kuten hyvin tiedetään peruskoulupohjalta, suomi on yksi vaikeimmista kielistä maailmassa. Ei näytä onnistuvan sinultakaan btw.

mitenkäs ensi vuoden liiga? onkos se sillo rasisti liiga? ei kuulenma ulkomaalais joukkueita mukaan oteta

Sehän tietysti riippuu liigan vastaavan (Kaizzun) perusteluista. Uskoisin, että liigan tapauksessa kuitenkin on kyse samasta asiasta kuin esim. jääkiekon SM-liigassa - halutaan selvittää se Suomen paras joukkue.

Loppuun vielä kysymys: Onko kenelläkään suomalaisjengillä ollut ongelmia PP2-liigassa pelata KivoKia, Balansiria tai Sluchaita vastaan? Onko ollut minkäänlaista sanaharkkaa yms. Jos ei ole ollut, niin pohtikaa siihen syitä..
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 22, 2009, 14:05:35
Mun ehdotus on se, että siellä on se "international hosts" english-osion alla. Sinne vain IP:tä jakoon, jos halutaan myös ulkolaisia pelaajia linjoille. Ja jos suomi-hostiin ei haluta ulkolaisia, niin sitten vain pyyntö että "Finnish players only" ja jollain google translatorilla vaikka käännös venäjäksi perään jne...  Jos host ei jaksa määritellä viestissä omia toimintatapojaan, niin turha sitä on kostaa pelaajille. Aika p*ska isäntä se sellainen on, joka vieraitaan hakkaa.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: sube on November 22, 2009, 14:15:16
Mulla ei oo muuta kokemusta noista ulkomaalaisista muutakun se, että ne aina tahtoo pälättää sitä niitten omaa kieltä ja vaikka niille sanois hyvällä englannilla, että puhuu mielummi enkkua nii ei ne sitä tajua... Tainnu käydä mulla huono tuuri vaa niitten kaa.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: lareman on November 22, 2009, 15:06:32
Loppuun vielä kysymys: Onko kenelläkään suomalaisjengillä ollut ongelmia PP2-liigassa pelata KivoKia, Balansiria tai Sluchaita vastaan? Onko ollut minkäänlaista sanaharkkaa yms. Jos ei ole ollut, niin pohtikaa siihen syitä..
Meillä oli onkelmia balansiria vastaan, mutta se johtui vain heidän englannin osaamattomuudestaan; heillä oli 11 pelaajaa ja meillä 9, Olli olisi tullut jäälle, mutta hosti oli täynnä joten Olli ei päässyt järvelle. Tätä jahkattiin 20min ja kello kävi. Huutelivat vielä jotain "Speak with team chat please". Lopulta kumminkin ymmärsivät, ja mappi aloitettiin alusta. Eli vahinko ei suuri ollut, mutta ankarasti vitutti kun eivät meinanneet millään ymmärtää.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: (TKH) Juho on November 22, 2009, 15:35:16
Loppuun vielä kysymys: Onko kenelläkään suomalaisjengillä ollut ongelmia PP2-liigassa pelata KivoKia, Balansiria tai Sluchaita vastaan? Onko ollut minkäänlaista sanaharkkaa yms. Jos ei ole ollut, niin pohtikaa siihen syitä..
Ei ole ainakaan meillä KiVoKia vastaan minkäänlaisia ongelmia. Pelit sujui hyvin, vaikka me ei niin hyvin englantia osata.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: jarmoankka on November 22, 2009, 16:04:41
Itse aloittelen hostaamisia varmaan ensi viikolla, kun modeemi saadaan "purettua" ensin...

Mun mielestä tämä VERKKOPELIHÄIRIKÖT- ongelma on aika yksinkertainen.

Mitä tulee ulkomaalaisiin, se on mun mielestä hostaajan päätettävissä, kenet poimii listalta peliin ja kenet ei. Mun mielestä se, että ei halua ulkomaalaisia hostiin ei todellakaan ole rasismia. Ymmärrän sen, että jos siellä puolalaiset pölöttää puolaa, niin käyhän se hermolle joillakin. Kaunis pyyntö puhua englantia tai käyttää yksityisviestejä ja  jos ei tehoa, niin mute.  Kun itse alan hostaamaan, englantia käyttävät pelaajat ovat tervetulleita.

Käsittääkseni samaa valintaa voi käyttää, mikäli hostiin tulee joku tunnettu häirikkö.

Ja jos oikein olen ymmärtänyt, kikka on hyvin yksinkertainen: valitsee itse pelaajat listalta eikä käytä automaattista valintaa.  Jos tämän jälkeen vielä jäälle tulee häiriköitä, niin se on sitten mute/kick toiminto.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Pietari on November 22, 2009, 16:10:21
Loppuun vielä kysymys: Onko kenelläkään suomalaisjengillä ollut ongelmia PP2-liigassa pelata KivoKia, Balansiria tai Sluchaita vastaan? Onko ollut minkäänlaista sanaharkkaa yms. Jos ei ole ollut, niin pohtikaa siihen syitä..
Ei ole ainakaan meillä KiVoKia vastaan minkäänlaisia ongelmia. Pelit sujui hyvin, vaikka me ei niin hyvin englantia osata.

Ja mitä olen Juhon selän takaa kurkkinut, niin Kivok käyttää team-chattia, ja ainoa näkyvä kommunikointi on mallia "thank you for the game" tai "3 min pause please".

Itselläni ei ole ollut koskaan mitään ongelmia muiden kuin suomenkielisten kanssa  :evil: eikä Jaben kaikottua juuri heidänkään kanssa...

Pietari
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 28, 2009, 12:37:03
Muistakaa kaikki, että F1 napilla saa chatin hiljaiseksi, jolloin vain tiimi- ja privaviestit tulevat läpi.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: joohn on December 03, 2009, 14:26:45
Moro.

Tämän erään käyttäjän kommentin myötä hostaaminen/ pelaaminen verkkopeleissä on saanut ikäviä piirteitä. Pitäessäni hostia, kaikki meni ok, kunnes tämä kirjoittaja saapui peliin. Hän ei aloittanut mitään keskustelua, mutta rupesin saamaan privaa muilta tyyliin "heitä tuo pelle v*tt**n". En heittänyt, koska ei ollut mitään syytä. Sitten alkoi julkinen parjaus, jota koitin hillitä kirjoittamalla "puikaa ermielisyyksiä foorumilla". Ei tuo auttanut, joten päätin lopettaa hostin mapin loputtua; ilmoitin "OK. Tämä oli sitten viimeinen." En suojele ketään ja minulla on oikeus pitää pelaajia pelissä, jotka käyttäytyvät asiallisesti, oli sitten joku/ jotkut esittänyt hyvinkin radikaaleja mielipiteitä, jopa syytöksiä foorumilla. Verkkopelaaminen ei ole foorumiasioiden puintipaikka.

joohn
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Makkeri on December 08, 2009, 23:13:28
tuota tuota, olisko nyt mahdollisesti vähän menny nää häiriköinti asiat ja ulkomaalaisten pelaajien potkimiset immeisilta överiksi. Tämähän on vain minun mielipiteeni mut pistäkääpä testaten, hosti ilmotuksessa vaatikaa asiallista käytöstä (ihan kuten tuolla oikeasti jäällä ollessa vaaditaan) ja ilmoittakaa säännöt ( jos esim vain kansallisia pelejä) millä peleissänne mennään. ja jos ei muiden hosti hommelit miellytä ei muuta kun itte kokeilee. jos suuta soitetaa ja häiriköidään ni pihalle pari kolme varotusta ja ilmotus tyypille jos ei lopu ni aina lentää ku leppä keihäs ( ihan niinku tosi elämässäkin) kisoista pihalle. ja noihin ulkomaalais pelaajiin, ni ilmottakaa 2 sanaa ni kyl joka jannu milt olen kyselly sen ymmärtää. "Finnish only" hyvin on toiminu nuo ohjeet. eikun mukavia peli hetkiä kaikille.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: pertti69 on December 21, 2009, 17:24:40
Hei kaikille pilkin ystäville.

Olemme ihmetelleet mielivaltaista toimintaa liittyen verkkopeihin ja niistä ulos potkimisiin.
Ymmärrämme kyllä jollakin tavalla sen, jos serverin säännöissä kerrotaan, että kiroilu/huono käytös on kielletty.
(vaikka sekin on mielestämme pelinluonteen vastaista.) Jos ihmiset ovat niin herkkiä, että eivät kestä "kiroilua" niin pitäisi pysytellä yksinpeleissä.

Nyt kuitenkin varsinaiseen asiaan: Mielivaltainen potkiminen ja serveriltä blokkaaminen.

Otetaan esimerkki.

Kaveri keskustelee pelin ohessa tauon aikana tupakan ja nuuskan käyttöön liittyvistä asioista. Keskustelu oli aivan asiallista, ei kiroilua tai muuta epäasillaista käytöstä.
Toinen osapuoli lentää ulos serveriltä... En ymmärrä tällaista toimintaa missään muotoa, jos keskustelu ja omaan mielipiteen esittäminen serverillä on kiellettyä pyytäisin vähintään siitä ilmoituksen jossain.
Tämän jälkeen muutama kaveri asiallisesti tiedustelee potkujen syytä ja saavat itse vastaavan kohtelun.
Tietenkin jokainen saa luoda ja tehdä omalla serverillään mitä haluaa, mutta olisihan se nyt kaikkien etu, että säännöt olisi selvät ja TASAPUOLISET kaikille.

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille  :-)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: sla on December 22, 2009, 10:16:16
On noita hostejaki monenlaisia. JOs pelaajilta vaaditaan käytöstapoja, niin sama pätee myös siihen hostiin. Hostin kehoitus 'suksia vittuun' on aika kaukana asiallisuudesta. TOki jokainen saa olla hostina millainen tahansa, mutta sana kyllä kiertää ja pelaajat sen myötä tiettyjä hostin pitäjiä.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: vuokaleipa on December 22, 2009, 10:45:22
ehtipä SLA ennen minua kommentoimaan ja varsinkin kun naispelaajalle tuolla tavalla sanotaan niin voi voi !!!

Heh, tuskinpa sitä nyt vastakkainenkaan sukupuoli kovin henkilökohtaisesti ottaa.  :-D Mutta jonkinlaiset käytöstavat on syytä kuitenkin olla. Paras keino protestoida näitä hosteja vastaan on "äänestää jaloillaan". Yhteys poikki ja uutta peliä pystyyn. Tuskin foorumilla valittaminen mitään auttaa, muuta kuin, että muut pelaajat tietävät olla menemättä hänen peleihinsä. Mainitkaa siis ihmeessä kenestä oli kyse.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on December 22, 2009, 23:09:09
Juuh.. äänestäkää ihmiset jaloillanne. Jos host tekee mielivaltaisia päätöksiä, niin silloin uutta hostia pystyyn vaan ja pelit paremmalla hengellä. Onneksi täällä tulee tutuiksi melko helposti aktiivipelaajien kanssa, jonka jälkeen myös tutut hostit takaavat myös mukavat pelitkin.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Paavi on December 27, 2009, 12:40:37
Tuosta sananen kun jotkut puhuvat huonosta englannin kielestä että olisi "kielimuuri" niin www.ilmainensanakirja.fi - sivustosta voisi olla apuja kaiketi niille joilla kielimuuria on. Sivusto on maksuton
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on January 17, 2010, 22:06:13
Jees.

Hostin kannattaa ilmoituksessa vähän linjata sitä, mitä peleiltään tahtoo. Jos ilmoitus on vain IP + "tervetuloa" -tyylinen, niin pelaajilta voi odottaa milloin mitäkin. Jos niin ei tee, niin ei voi pelaajiltakaan vaatia esim. hiljaa olemista. Tulin juuri anonyyminä käytyäni saaneeksi mutet ja kun kysyin syytä siihen, niin tuli kohta kenkää perään.

Tuollainen hostaaminen EI ole kovin kunniallista touhua. Liian hermoherkkää meininkiä.

Jätän nimet mainitsematta, mutta uskoisin ko. hostin päällä syttyvän hehkulampun.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jjj on February 11, 2010, 21:37:00
Alkaa jo pänniä, kun joka tiimien välisessä matsissa tulee vähintään yksi ulkopuolinen tonttu, jolla ei ole mitään asiaa matsiin, eli älkää menkö tiimien threadeissa oleviin IP osoitteisiin jos ei lue, että yleinen hosti tai jotain sinne päin!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Skilleri on February 25, 2010, 19:26:26
Onko kenenkään muun tiimin reeneissä käyny joku eri henkilö pelaamassa tiimissä olevan nimellä?? Meille on pari kertaa sattunut niin. Jos jonkun muun tiimin hosteilla on käynyt niin IP:n saa minulta YV:nä, koska sillä ei ole vaihtuva IP.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Hooligan on February 25, 2010, 20:43:16
Se nyt on vaan niin jotta tuo IP on muistissa pitkään! Iha sama mulkero millä nimellä tulet 9999 bannilla lähdet.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: SirPaM on February 25, 2010, 20:49:23
Onko kenenkään muun tiimin reeneissä käyny joku eri henkilö pelaamassa tiimissä olevan nimellä?? Meille on pari kertaa sattunut niin. Jos jonkun muun tiimin hosteilla on käynyt niin IP:n saa minulta YV:nä, koska sillä ei ole vaihtuva IP.


Viimetalvena meillä oli totaallinen ongelma ylimääräiset pelaajat treeneissä ja peleissäkin. Sitten pläjäytin salasanan käyttöön. Mukavasti toimi.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Skilleri on February 26, 2010, 09:18:25
Joo.  Niin mekin tehdään, mutta tympii siltiki tuommonen homma.  :x
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jjj on March 09, 2010, 12:58:58
Meillä on käynyt, mutta ei olla ip:tä tajuttu ottaa talteen.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Skilleri on March 09, 2010, 13:18:51
Löytyy pelilogista jos asetus päällä
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Makkeri on March 21, 2010, 08:21:50
Kännikala jo laittokin tuonne verkkopelaamista osioon nuista ns. häiriköistä.

Saman linjan olen minäkin omaksunut, pihalle lentää heti jos ei osaa ihmisiks olla, niistä varoituksista tule muuta ku suun soittoa takasin tyylin: pölö pölö , et voi mua pihalle laittaa.

Ja hostihan voi ja laittaa, ainakin tämä hosti.
Vahvasti näyttää siltä että nämä sällit on niitä varotuksia saaneet jo useita, kun ovat yleensä samoja tyyppejä eri nimellä.

Kyllä nää on menny vähän pitkälle ku pitää jo reeneihin ja tiimipeleihin tunkee. Luulis jo järjen sen verran sanovan, että jos peli ilmoituksessa TIIMIN tredissa lukee illan pelistä tietoja, ni se ei ole yleinen hosti, kuin ei myöskään ole yleinen jos siellä lukee että on reenit illalla.

Eli pitää ruveta laittaa salasanaa peleihin ja reeneihin, muutamien tyyppien takia.

Näille häiriköille tiedoksi, ip:t on tallessa ja sillä ip:llä lentää miun hosteilta aina, kuten lentää edelleen jos alkaa olla häiriöksi muille pelaajille.

Jos niin tärkeetä on sitä älämölöä keskenänne pitää tehkää se yv:nä, ohjeita kyllä löytyy foorumilta miten sitä käytetään.
Normaali keskustelu on edelleen sallittua, jopa suotavaa  :-P

Onneksi suurin osapelaajista on miun hosteilla ainakin ollu ihan asiallisia, kiitos siitä, koitetaan pitää  sama linja ja pelailla muita häiriköimättä
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: JamiDaMan on March 21, 2010, 11:48:13
Kännikala jo laittokin tuonne verkkopelaamista osioon nuista ns. häiriköistä.

Saman linjan olen minäkin omaksunut, pihalle lentää heti jos ei osaa ihmisiks olla, niistä varoituksista tule muuta ku suun soittoa takasin tyylin: pölö pölö , et voi mua pihalle laittaa.

Ja hostihan voi ja laittaa, ainakin tämä hosti.
Vahvasti näyttää siltä että nämä sällit on niitä varotuksia saaneet jo useita, kun ovat yleensä samoja tyyppejä eri nimellä.

Kyllä nää on menny vähän pitkälle ku pitää jo reeneihin ja tiimipeleihin tunkee. Luulis jo järjen sen verran sanovan, että jos peli ilmoituksessa TIIMIN tredissa lukee illan pelistä tietoja, ni se ei ole yleinen hosti, kuin ei myöskään ole yleinen jos siellä lukee että on reenit illalla.

Eli pitää ruveta laittaa salasanaa peleihin ja reeneihin, muutamien tyyppien takia.

Näille häiriköille tiedoksi, ip:t on tallessa ja sillä ip:llä lentää miun hosteilta aina, kuten lentää edelleen jos alkaa olla häiriöksi muille pelaajille.

Jos niin tärkeetä on sitä älämölöä keskenänne pitää tehkää se yv:nä, ohjeita kyllä löytyy foorumilta miten sitä käytetään.
Normaali keskustelu on edelleen sallittua, jopa suotavaa  :-P

Onneksi suurin osapelaajista on miun hosteilla ainakin ollu ihan asiallisia, kiitos siitä, koitetaan pitää  sama linja ja pelailla muita häiriköimättä

Joo yhdyn tähän. Täällä tekeytyvät uhreiksi ja hakevat muiden foorumilaisten sympatioita puolelleen.
No onneks näitä ei ole kuin muutama ja loput asiallisia pelaajia. Varoittelusta seuraa yleensä, vain pään aukomista ja heitävät lisää vettä myllyyn. 
Tämähän sitte taas johtaa siihen nazi meininkiin hostien käytöksessä. Noh niin tai näin häiriköt lentävät pihalle jatkossakin.
Ja jopa ilman varoitusta jos foorumilla ilmoituksessa olevia sääntöjä rikotaan.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: ¤Kännikala¤ on March 23, 2010, 18:55:47

KICK VAROITTAMATTA ERIKSEEN.


Jospa nyt hostitkin koittaisivat vähän panostaa tekemiseensä.. hostailun natsimeiningistä tulee mulle säännöllisesti valituksia. En voi tietää aina taustalla olevia asioita, mutta toivoisin molemminpuolista yhteisymmärrystä. Asia on sinänsä vaikea, koska kyllä host saa päättää ketkä pelaavat ja millä säännöillä... mutta koko foorumin ja yhteisön kannalta järkevä hostaus olisi myös suotavaa ja turha päteminen jätettäisiin vaikka hiekkalaatikolle tai nakkikioskijonoon.Nyt tästä asiasta sen verran, että kun taas alotin tän hostaamisen uuestaan, niin silmään pistävää tässä kasvavassa häiriköinnissä on se, että kun varoitat asiasta, niin sitä ei noteerata millään lailla!
Ja kun potkit henkilön pihalle varoitusten jälkeen, niin sitten tullaan tänne foorumille itkemään, "että taas se nönnönnöö potki mut ilman syytä pihalle"... yms..
Ja tuo tuntuu oleva aika yleistä.. Kumma kun ei muut oo asiaa enemmälti tuonu esille...

Mutta kiitos siitä, että hostillani on melkein aina ollu asiallista porukkaa!
Jatketaa samaan malliin..


Siirretääs tää tänne, ni saa jäähä näkyville...
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: [TMF] oltermanni on May 03, 2010, 19:34:24
Näitä on paljon näitä häiriköitä... joka kerta melkein ku tulee joku uusi VERKKOPELAAJA  niin se on yleensä höpöttäjä .....  :|
Tänään tuli eräät mestaripropilkkijä, Duddles, ja propilkkijä88.. niin  ne eivät rauhottuneet vaikka mitä teki.  :|
Ja kun hostaaja ei osannu heittää pihalle, niin ne vaan naureskelivat ja huutelivat näin:

HAAAHAAAA!!
Eikö pieni osaa?!
HEHEE!!

Ja ilmottelivat joka kalat mitkä sai..  :oops:
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on May 03, 2010, 19:46:27
Ilman hostin antamia IP-tietoja ylläpito foorumilla ei voi asialle mitään. Jos joku sanktio halutaan, niin todistematskuna chat.log tai screenshot + ip-tiedot häiriköistä. Sitten kyllä homma hoituu.

Ja host muutenkin saa potkia ja mutettaa häiriköitä haluamallaan tavalla. Nytkin ongelma olisi sillä ratkennut. Täällä on äärikireitä hostaajiakin, jos sellaisesta meiningistä pitää (kuten Nahkavaappu.. siellä tuollaista menoa ei ainakaan pitkään katsella). Tosin, mun mielestä sopiva juttelukin pitää sallia ja sopiva tie on jossain näiden tyylien välillä. Mutta jokainen valitkoon hostin ja hostaustavan ihan itse. Ei me voida täältä määrätä, mikä on sallittua ja mikä ei, koska kyseessä ei ole mikään pelin virallinen serveri. Voimme vain toivoa, että kaikilla olisi mahdollisimman kivaa ilman turhanpäiväistä riehumista ja häiriköintiä. Ja jos chatti haittaa, niin painamalla F1 sen saa piiloon (lukekaa pelin releasen noteseja muutenkin).
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: TORO on May 04, 2010, 17:08:20
Nyt on nettiin laitettu MUSTA LISTA.

Mikäli haluatte jonkun häirikön listalle niin listan ylläpitäjälle sähköpostina tiedot häiriköistä.

Pelkkä ilmoitus et tuo kiusas mua ei riitä.
Ilmoituksen voi tehdä kuka tahansa,mutta mieluimmin hosti.
Hostin tehdessä ilmoituksen tulee mukaan liittää keskustelulogi tai kuvan kaappaus keskustelusta ja mielellään pelaajan IP osoite.

Mikäli ilmoituksen tekee joku muu kuin hosti pitää todisteena olla kuvankaappaukset kyseisestä tapauksesta.

Ilmoittajan tietoja ei julkaista.

Musta Lista löytyy osoitteesta =
   http://kevatturnee.nettisivu.org/musta-lista/ (http://kevatturnee.nettisivu.org/musta-lista/)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: arska75 on May 04, 2010, 18:37:17
GRT TORO nyt on asialinja ehkäpä sitä itsekkin taas innostuis hostailemaan. Lopahti into hommaan kun nämä "huono käytöksiset" vei kaiken oman pilkki ajan. Ehkä tämä musta lista vähän edes niitä karsisi...

Kiitos Toro.

T: Arska
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Teräs on May 06, 2010, 20:30:32
terminator puhuu jälleen kerran asiaa!! Jos ei kuulu johonkin tiimiin (esim. edesmennyt TMH ,TeamMammaHauki) niin ei mitään asiaa sinne ole! Sitä varten on tuo Verkkopelaamista! thread täällä!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jerchw on May 06, 2010, 23:58:21
En tiedä kuuluuko tällainen tapaus mustalle listalle, mutta torstaina pitämästäni hostissa joutui eräs pelaaja ulos automaattisen huijauksen eston takia (/autoban). Pelaaja ei varsinaisesti ollut häiriöksi pelissä. Tapauksesta on logit tallessa.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: MadMax on May 07, 2010, 18:36:31
noin 80% noista huijasilmotuksista johtuu ihan muusta ku huijauksesta.monesti pelkkä mese/skype/torrent ja muut p2p ohjelmat aiheuttaa sen että tulee ilmotus huijaamisesta.että ei todellakaan kannata sen takii alkaa banniin ja ilmotteleen "mustalle listalle"
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Skilleri on May 10, 2010, 19:36:01
Kävin Hampon hostilla pelaamassa pari mappia. Ajattelin sitten siinä nuorta poikaa neuvoa tiimin perustamisessa. Annoin vinkin ja sain palkaksi "haistattelut". En tiedä kuuluisiko yllämainittu pelaaja mustalle listalle, koska tämä ei ollu ensimmäinen kerta kyseiseltä henkilöstä.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: zaukko[TPP] on May 12, 2010, 17:59:30
Kävin Hampon hostilla pelaamassa pari mappia. Ajattelin sitten siinä nuorta poikaa neuvoa tiimin perustamisessa. Annoin vinkin ja sain palkaksi "haistattelut". En tiedä kuuluisiko yllämainittu pelaaja mustalle listalle, koska tämä ei ollu ensimmäinen kerta kyseiseltä henkilöstä.
olin kyseisessä pelissämukana ja en oikein tajunnut mitä skilleri oikein sanoi väärin. :? viestit Hampolta olivat tylliä "ime sie munaa". outoa käytöstä hampolta! :|
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: jessenic [FIN] on May 16, 2010, 11:48:39
Nyt on nettiin laitettu MUSTA LISTA.
...
Musta Lista löytyy osoitteesta =    http://kevatturnee.nettisivu.org/musta-lista/

Me propilkki.info (http://forum.propilkki.info):n ylläpidossa olemme päätyneet siihen tulokseen, että tuolla mustalla istalla olevat IP:t saa bannit foorumeille ja ovat estyneet näkemään palvelinlistassa (http://serverlist.propilkki.info) olevat pelit.
Kiitos,
propilkki.info (http://forum.propilkki.info):n ylläpito.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Kaizzu on September 01, 2010, 19:07:03
Taas joku käyttää väärää nimeä, tällä kertaa Unskin nimeä käytti kun tuli treeneihin

kaverin ip oli 80.222.11.44IP address:     80.222.11.44
IP country:    Finland
IP Address state:    Eastern Finland
IP Address city:    Pieksämäki
IP latitude:    62.3000
IP longitude:    27.1333
ISP:    TeliaSonera Finland Oyj
Organization:    TeliaSonera Finland Oyj
Host:    dsl-mlibrasgw2-fe0bde00-44.dhcp.inet.f


Näytti olevan Erä-jorma, tuli tolla nimellä hetken päästä
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Timpe on September 01, 2010, 19:29:14
Sama henkilö käyttää myös nimeä Mikko Happo, ainakin IP on molemmilla sama.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: TORO on September 01, 2010, 19:42:54
Tais tuo käyvvä meinkiin harkoissa nimellä Erä jorma.

Kaveri laitettu mustalle listalle.  http://kevatturnee.nettisivu.org/musta-lista/ (http://kevatturnee.nettisivu.org/musta-lista/)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on September 01, 2010, 21:52:12
Kalassa.netin käyttäjissä ei ole ketään tuosta IP:stä rekisteröityneenä. Minäpäs pistän tuon IP:n banniin, niin katsotaan rauhoittuuko tilanne.

t. OIKEA Mikko Happo.

Ja Procyt erottaa kyllä tiimitagista ja salasanasta. Jos epäilette, että joku on feikki, niin kutsukaa kuka tahansa Procy paikalle. Salasanan täsmäys jos ei osu kohdilleen, niin huijarille saatte antaa monoa ja suoraan mustaa listaa.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: karib on September 02, 2010, 02:17:29
Chat logiiin tallentuu kaikkien peliin liittyjien IP osoitteet. Pelin isännältä pitäisi löytyä tuo logi static kansiosta.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: TORO on September 02, 2010, 12:49:11
Eikö vieläkään.

Siis Chat logi ei tallennu automaattisesti kun luot hostin pelin oletus asetuksilla.
Henkilö joka haluaa tallentaa Chat logia hostatessaan tulee laittaa se ensin päälle,jonka jälkeen tallennus tapahtuu aina hostatessa.

Chat login päälle laitosta ohjeet Täällä== http://www.kalassa.net/keskustelut/verkkopelaaminen-ja-turnaukset/verkkopelaamista!!/ (http://www.kalassa.net/keskustelut/verkkopelaaminen-ja-turnaukset/verkkopelaamista!!/)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: arska75 on September 11, 2010, 16:22:59
Mitä hyötyä on koko ip:stä samat pellet sisään heti eri iipeellä 
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on September 16, 2010, 10:05:30
Mitä hyötyä on koko ip:stä samat pellet sisään heti eri iipeellä 

Niin pitkään kun pelillä ei ole virallista serveriä, niin asialle ei oikeastaan ole mitään muuta ratkaisua. Tai sitten host pistää pelin salasanan taakse.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: jhaapanen on November 26, 2010, 19:52:19
Itse henk.koht en kovinkaan montaa kertaa ole verkkopelejä pelannut, koska ei yksinkertaisesti aikaa ole, mutta ainakun aikaa löytyy niin tulee pelattua!
En ole koskaan peleissä mihinkään häiriköintiin kohdannut, mutta voin vain arvata kuinka paljon tämä asia v*tuttaa!
Minun mielestäni homma pitäisi toteuttaa niin että peleissä ollaan samoilla tunnuksilla kuin täällä foorumillakin, eli käyttäjänimi ja salasana!
Tällä periaatteella saataisiin karsittua häiriköt peleistä ja foorumilta!
Eli jos haluaa pelata verkkopeliä, pitää olla rekisteröitynyt! Tähän voisi pistää jonkun nimellisen korvauksen rekisteröitymistä vastaan, joka käytetään pelin kehittämiseen!
Elikäs jos haluat pelata turnauksia, maksat, jos tyrit niin maksoit ja olet tietynaikaa palaamatta!
Title: Hostiminen onkin aivan turhaa hommaa
Post by: Hankey Bannister on November 27, 2010, 01:24:08
1) ei ole pakko päästä jos ei älyä - salasana on allekirjoittaneen hostilla "peliohjeessa" suoran tai vinkkinä.
2) ei ole pakko tulla jos haluaa vain häiritä
3) onko siinä jotakin väärää, jos tarjoaa muille mahdollisuuden pelata, mutta ei halua huonoa käytöstä
4) jos ilmoitat... ÄLÄ RAMPPAA - ja sitten potkaiset ramppaajan ulos uhkailun arvoinen teko?
5) Jos foorumilla EI OLE VIESTIÄ pelistä, ei hosti ole välttämättä avoin, vaan pelataan haastepeliä tms.

Tarkoituksena luoda kaikille liittyneille pelaajille peli, josta voi nauttia "harjoituskilpailuna" ja mahdollisena juttupaikkana kaverin kanssa "YKSITYISVIESTEIN"

Olisi ihan viihdyttävää pelata itsekin edes joka toinen peli ilman, että pitää huomauttaa, laittaa mute tai tehdä epämieluisa toimenpide kick muutamalle pelaajalle!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jaz on November 27, 2010, 02:01:58
No joo, nämä on taas näitä... On se nyt vittu ku kaikki inisee kuinka häiriköt, teinit,yms,, vittuilee, häirittee, lokkiii, ynnä kaikkea vitun muutakin vitunmoista paskaa. Peliin on luojan kiitos tehty toimintoja hostia varten, ja hostin luulisi tietävän nämä???.  Kaiken näköisiä syytöksiä, mustia listoja, yms. leijjuu bittiavaruudessa, MUTTA eiköhän se kuitenki se vastuu ole sillä joka sen vitun(anteeksi ruma ilmaisu)hostin pistää pystöön ja hoitaan homman sillä kertaa.
  Ei millään pahalla mut täytyy välillä vähän avautua ku tuo pelin aikanen avautuminen on niin riskaa peliä;)

ps. vittu ja just hokasin et pelishän pystyy piilottamaan keskusteluja:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Fisu3b on November 27, 2010, 09:40:15
Moi ja lauantai-aamua.

Kyllä tässä asiassa hyvin kirjoitti tämän threadin ekalla sivulla Hankey Bannister.

Kun ProPilkki itsessään edellyttää keskittymistä ja kärsivällisyyttäkin, niin
jatkuvasti chattaavien tyyppien toiminta joskus ärsyttävää. Puhumattakaan
niiden viestien sisällöstä. Usein varmaan syynä moiselle on kaljottelu ja sen
semmoinen..  Ja mukana 'aktivisteissa' varmaan ihan mukuloitakin.

Salasanalla kun vain pääsee peliin, niin karsii varmasti itsekeskeisimmät pois.

Mietin oman turnauksen hostaamista, kun nyt sain troijalaisen nujerrettua.   :roll:

Mutta nyt reppuun vehkeet ja termospullo - vuorossa talven eka oikea pilkkiretki!
:-)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 27, 2010, 11:05:32
Ei me voida "naitattaa" peliä ja foorumia samoihin tunnuksiin. EIkä edes haluta. Ei me haluta olla riippuvaisia foorumista, ennemmin toisinpäin. Propilkki ei ole kalassa.net, eikä tule olemaankaan. Meillä on vain pitkä yhteistyö tämän foorumin kanssa. Täysin absurdi ajatus muutenkin, koska se pakottaisi kaikki pelaajat rekisteröitymään tänne, ennen kuin pääsisivät pelaamaan verkossa.

Tulevassa versiossa chat on kokonaan omassa kentässään. Se ei enää häiritse pelaamista. Uskokaa minua, parannus on VALTAISA. Ja ainakin minun mielestä chattailu kuuluu pelaamiseen. Muutenhan olisi ihan sama pelata botteja vastaan. Itse kuulun varmaan sitten häiriköihin, kun en osaa olla pelatessa hiljaa.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: .Jokinen on November 27, 2010, 16:34:44
Opin tuon F1 nappulan käytön 70-luvulla pyhäkoulussa.http://www.youtube.com/watch?v=I0rUTa9cQt8
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mika76 on November 28, 2010, 00:10:21
Helpoimmalla pääsee, kun hosti laittaa onko kyseessä tosipeli vai vapaampi illan vietto.

Jostain syystä viime aikoina paljon ollut esillä ns tosi vääntäjät, jotka pilkkii usb-vavalla hampaat irvessä haalarit päällä koneellakin ja vastapuolella vapaammaan pelailun ja juttelun kannattajat.
Oisko siis tiivistettynä, että kummankaan ei tarvi kaivaa verta nenästään. Kaikille riittää sopivia pelejä varmasti.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Hooligan on November 28, 2010, 12:50:38
ON SE NYT SAATANA!!!

MIkä vit... siinä on nyt, että nää hostit ei saa päättää sääntöjä/salasanoja kun niillä estetään nimenomaan ne
HÄIRIKÖT.
Miun mielestä nää monikieliset hosti ilmoitukset ovat oikea tapa ilmoittaa kansainvälisille pelaajille myös
pelisäännöistä. Nää jotka kitisevät/narisevat ovat juuri niitä HÄRIKÖITÄ kuin karvattomat pikku pojat jolta on isi viennyt
tikkarin.

TKP:een JOKINEN oli käynyt kirjoittelemassa HÄIJYJEN tiimi sivuille ehdotuksia uudesta tiimi
nimestä ja kuulema meille soittelevat pohjanmaalla kirkonkellot ja Jokinen käy muitten hosteilla haukkumassa HÄIJYJÄ ym.Mun mielestä tää kyseinen henkilö/HÄIRIKKÖ on se joka käy räkyttämässä
muitten sivuille ja pakenee nurkan taakse/tiimin. TKP tiimiä vastaan ei sinällään ole mitään kränää.

ja kun minä pidän hostia niin en suinkaan voi painaa f1 nappia, koska se miun vastuu vahtia jotta mitä siellä höpötellään.

Jos Jokiselta tulee Tiimiämme & Hankeytä kohtaan anteeksi pyyntö,  niin minun puolesta tämä asia on loppuun käsitelty ja voidaan siirtää mappi ÖÖhön.

T: EL Dictator  Hooligan

PS. Kohman kanssa kirves on haudattu ja molemmin puolin anteeksi pyynnöt lähetelty.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mertzu on November 28, 2010, 13:10:34
Olen samaa mieltä Hooliganin kans täst asiasta.
Musta on törkeetä provosoida tiimiä tolla tavalla.
Tiimin pitäis pitää palaveri tollasen pelaajan osalta(Jokinen)omalta/tiimin osalta TKP:tä vastaan ei ole mitään kränää.
Jotenkin tuntuu ,että joillakin pelaajilla on tiimiämme / Hankey Bannisteria vastaan hampaan kolossa.
Toivon,että tilanne rupeaisi rauhoittumaan.
Olemme mielestämme kiitettävästi pitäneet hosteja, jatkossa voi olla hiljaista, jos asialle ei tapahdu parannusta.

 T: Mertzu
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Cmon Catch and releace on November 28, 2010, 15:16:57
Tuo pluto ei kyllä tiiä mistään mitään. Se on kyllä todettu.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jonkke on November 28, 2010, 15:48:05
Pelityylejä on niin monta kun on pelaajiakin, joten annetaan jokasen tehdä sellanen hosti kun haluaa, vaikka liika selvittäminen ja verkkopelaamista threadin tukkiminen neljän sivun pitusella viestillä onkin ehkä liikaa, niin valitaan se toinen hosti sieltä tai sitten yksinpelataan. Asia on vähän kun kaksteräinen miekka, mutta haudataanpa ne sotakirveet ja pelaillaan rauhassa, niin on kaikilla hyvä pelata.
Title: Meni mopo pöpelikköön
Post by: Hankey Bannister on November 28, 2010, 17:35:16
Missä minä KIELTÄNYT chattaamisen?

Älkää nyt sekoittako asiaa yhtään enempää!

Chatti eli keskustelu ei ole se asia, joka hermostuttaa, vaan ....

1) Suoranainen vittuilu
2) "millä tulee?" / muut tyhmyydet
3) kahden pelaajan henkilökohtainen keskustelu
4) Yhtämittainen remppaaminen peliin ja pois
5) lokkihommat - jos sama pelaaja lennähtää useammassa pelissä aina vierelle
6) Turhan vinkujat


Minäkin olen häirikkö - kirjoitan joka pelissä useankin viestin... ja chättään - topsin enimmäkseen yksityisviestein.

Ilman kirjoitusmahdollisuutta en varmaan edes pelaisi!

==============================================================

Älkää nyt hyvät ihmiset tukehtuko tähän ihan yksikertaaseen asiaan!

On se ihme ja kumma kun tänne jotakin kirjoittaa, niin taatusti joku / jotkut ääliöt ymmärtää asian väärin - joskus tuntuu, että tahallaan.

Tulkaa hostille pelaamaan etenkin ne, jotka hyvin osaavat asiaa arvostella peleissäni poikkeamatta!

hbTitle: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Cmon Catch and releace on November 28, 2010, 18:14:55
 :roll: onhan peleissä alottelioita jotka eivät oikeasti tiedä millä tulee. Joten jaksais kuunnella tota hostie valittamist chatissä puhumisesta. Chätti on chätti, turhaa siinä valitatte ei teitä kukaan pakota pelaamaan vaikka hosteja oottekin. Jos ei jaksa kuunella ni älkää pelatko, jos on niin vaikeeta :roll:
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: mr_asco on November 28, 2010, 18:58:34
:roll: onhan peleissä alottelioita jotka eivät oikeasti tiedä millä tulee. Joten jaksais kuunnella tota hostie valittamist chatissä puhumisesta. Chätti on chätti, turhaa siinä valitatte ei teitä kukaan pakota pelaamaan vaikka hosteja oottekin. Jos ei jaksa kuunella ni älkää pelatko, jos on niin vaikeeta :roll:

Chatti on PP2:ssa tosiaanki chatti muttei kuitenkaa mikään IRC-kanava. Ja jos ei oikeasti tiedä millä tulee niin sitä varten on harjoittelu/cup-moodi pelissä. Kannattaisi ehkä aloittaa siitä eikä verkkopeleistä. Ja aloittelijat voisi lukea sen lueminut.rtf tiedoston pelin asennuskansiossa niin helpottaa kummasti verkkopelaamista....ei se niin vaikeeta oo. Ei neuvominen tietenkään vaikeeta ole ja uuet pelaajat on aina tervetulleita mutta jos samaa asiaa joutuu neuvomaan satoja kertoja niin kyllä jossain vaiheessa tulee raja vastaan.
Title: Vs: Meni mopo pöpelikköön
Post by: Luza on November 28, 2010, 19:11:50
Missä minä KIELTÄNYT chattaamisen?

Älkää nyt sekoittako asiaa yhtään enempää!

Chatti eli keskustelu ei ole se asia, joka hermostuttaa, vaan ....


Pitää nyt minunkin Hankeyta puolustaa, koska tosiaan näyttää että osalla porukasta menee puurot ja vellit sekaisin...pitäisihän nyt jokaisen ymmärtää mikä ero on keskustelulla ja turhalla jokaisen kiisken ilmoittelulla tms.

Ainakin omasta mielestä Hankeyn hosteilla on usein ollut paljonkin hyvää, huumoripitoista keskustelua, eikä ole vielä banaania tai mutea tullut vaikka itsekkin selitän enempi ja vähempi......

Ja turhaa se aloittelijoiden on kysellä ottivieheitä tai paikkoja verkkopeleissä, vastauksena yleensä räsänen tai mummon tekohampaat...
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 28, 2010, 19:28:31
(http://img521.imageshack.us/img521/6827/pp2new4.jpg) (http://img521.imageshack.us/i/pp2new4.jpg/)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mika76 on November 28, 2010, 19:44:05
:roll: onhan peleissä alottelioita jotka eivät oikeasti tiedä millä tulee. Joten jaksais kuunnella tota hostie valittamist chatissä puhumisesta. Chätti on chätti, turhaa siinä valitatte ei teitä kukaan pakota pelaamaan vaikka hosteja oottekin. Jos ei jaksa kuunella ni älkää pelatko, jos on niin vaikeeta :roll:
Turussa on näköjään lopetettu äidinkielen opetus... :-P
Et ole tainnut kuullla, että sivistys lähti Turusta, eikä koskaan enää palannut :P
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Cmon Catch and releace on November 29, 2010, 00:41:23
Jos jostain pitäs bannia saada, ni se on toi turha sorsiminen siitä mistä on kotoisin. Suomalaisia ollaan kaikki. Ja jos hostien mielestä on niin vaikeeta toi ni PAINAKAA NYT SITÄ VITUN F1. Tiedä mikä siinä on niin helvetin vaikeaa. Itseasiassa tässä pelissä ois paljon parempi käyttää RAPORTOINTIA koska noita kusipäisiä hosteja löytyy liian monta. Jos heitä ei aihe kiinnosta niin mutelle menee. Mielummin sitten niin. Että pelaajat ilmoittavat ylläpitäjälle jos joku siellä lorvii paskaa. Sitkun tarpeeks moni on sitä mieltä että ei saa kitaansa kiinni paskan puhumisesta ni sit puuttuu joku pelin tekijöistä asiaan. Tuo randomien valikoiminen hosteiksi on niinku se kaikkein tyhmin tyyli. Muissakin peleissä jos ei jaksa kuunella jotakuta, ni voi mutetaa tyypin niin että ei näe sen tekstejä mutta muiden kuitenkin. Mikä vittu siinä on että täytyy kusta pelit "HOSTEILLA" ja "ADMINEILLA".
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: JamiDaMan on November 29, 2010, 02:25:35
Ja jos hostien mielestä on niin vaikeeta toi ni PAINAKAA NYT SITÄ VITUN F1. Tiedä mikä siinä on niin helvetin vaikeaa.
Eiköhän se hooligan jo aikaisemmin maininnut hyvän syyn. Hostin tehtävänä on valvoa chattia ja mistä siellä puhutaan. Tuskin täällä foorumillakaan modet voi painaa F1:stä, jos keskustellaan tylsistä/sisäpiirin aiheista ja jätetään keskustelu herran haltuun.
Joskus hosteilta tulee ylilyöntejä näissä asioissa(itselleni kanssa käynyt näin). Joskus se tuppaa unohtumaan, että hostilla on kuitenki oikeus päättää pelisäännöt.
Se on eri asia sitten, onko säännöt reilut ja oikeuden mukaiset kaikkien mielestä. Jos kyseisen hostin säännöt ei miellytä, aina voi laittaa oman hostin ja mainostaa sitä rehtinä ja reiluna, muille samantyylisille pelaajille.
Jos hostilla vallitsee villinlännen säännöt, tuskin siellä itse kauan viihtyisin. Sitä kalaa siellä pääasiassa jahdataan, ja jos näytöllä vilisee mitä eriskummallisempia aivopieruja kokoajan, ei siellä kauan jaksa tekstien välistä vavankärkeä etsiä. F1:sen käytössä on se ongelma, että joskus jollain saattaa olla asiaakin.
Mutta kuten todettua kannattaa se hosti valita oman pelityylin mukaan. Asiallinen ilmoitus foorumilla tarkkojen sääntöjen kanssa, ei todennäköisesti ole oikeapaikka ihmiselle, jolla kielenkanta on löyhässä.
Tässäpä minun näkemykseni.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: cpt miller on November 29, 2010, 07:38:36
Ruvetaas taas hieman rauhoittumaan..
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 29, 2010, 08:52:56
Ruvetaas taas hieman rauhoittumaan..

Joo. Huomasin että ylläpidolla alkaa mennä hermot tämän riehumisen johdosta. Mode-alueella on selvästi hälytystila nostettu jonnekin defcon 3:n tasolle ainakin. Varoittelevia lyhytkestoisia banneja on alkanut jo sadella. Hillitään nyt hieman menoa.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Makkeri on November 29, 2010, 10:34:01
Jaa että tälläseksi on taas menny...

Tämähän on tää perinteinen joka vuotinen hostien haukkumis tread  :wink:

No mutta asiaan, kuten joskus on joku viisaampi laittanu ni ratkaisu on yllättävän helppo.
Meniköhän jotenkin näin: Äänestäkää ihmiset jaloillanne, jos hosti on mielestänne käyttänyt mutea tai kickkiä väärin älkää menkö sille hostille pelaamaan.
Kyllä sen hostaamisen oppii jokainen eikun kokeileen, jos ei muiden pelit miellytä.

Mitä ite olen pelannu nyt sen reilun vuoden verran ja olenpa jopa joskus aika paljon kalkattanutkin eipä ole mutea tullu eikä banneja.
Kuten en ole myöskään niitä joutunu jakamaan kun yhden käden sormilla laskettava määrä.

Tuli vaan muuten mieleen että ne jotka joka kalan ilmoittavat taitavat yleensä olla näitä nuoria sällejä jotka ovat onnessaan kun kalan saavat, onhan se hienoo pikku jannun tempasta yli 200g assuja. Ei kai tuollasille ilmotuksille voi kun hymyillä, siellä taas taitaa joku ensi talvena vanhemmille mennä pilkkireissua ehdotteleen. :-D

Ei muuta kun pitkää pinnaa ja kireitä siimoja kaikille.

Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: seppojohannes on November 29, 2010, 12:06:21
Makkeri puhuu asiaa. Ja kyllä sen näistäkin tarinoista täällä huomaa, kenellä siellä yleisellä hostilla on vaikeaa. :roll:
 Eli jos et viihdy pistä oma hosti. Jos hosti on mielestäsi veemäinen, niin älä mene sinne. Äänestäkää niillä jaloilla, kyllä se pakottaa hostinkin muuttamaan tyyliä.
   Tiedän mm. yhden hostin joka vaatii muilta käyttämään yv-viestejä, mutta kun herra menee muiden hostiin niin hän on siellä eniten äänessä. Eli muille laaditut säännöt ei koske häntä..... 8-)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Hankey Bannister on November 29, 2010, 14:28:27
Makkeri puhuu asiaa. Ja kyllä sen näistäkin tarinoista täällä huomaa, kenellä siellä yleisellä hostilla on vaikeaa. :roll:
 Eli jos et viihdy pistä oma hosti. Jos hosti on mielestäsi veemäinen, niin älä mene sinne. Äänestäkää niillä jaloilla, kyllä se pakottaa hostinkin muuttamaan tyyliä.
   Tiedän mm. yhden hostin joka vaatii muilta käyttämään yv-viestejä, mutta kun herra menee muiden hostiin niin hän on siellä eniten äänessä. Eli muille laaditut säännöt ei koske häntä..... 8-)

Löytyihän se isäntä itkupillerökin sieltä!

Kehotan kertaamaan sen kansakoulun ekalla luokalla aloitetun lukemisen ja epämääräisen vihjailun sijaan (Jos olet mies) voit astua kaapista kammariin ja kertoa, että Hankey Bannisterpas se ei osaa olla hiljaa muiden hosteilla jne.

Voit ihan luvan kanssa käyttää nickiänikin kun siihen suoraan viittaat.

Kirjoitan OLEN KEHOTTANUT KÄYTTÄMÄÄN YKSITYISVIESTIÄ!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: arska75 on November 29, 2010, 18:36:55
Tämähän on kääntynyt ihan päälaelleen kokoaihe alue  :cry:
Aivan tyrmistyttävää että täällä haukutaan hosteja jotka oikeasti mahdollistavat verkkopelaamisen. Jokaisella pelaajalla on mahdollisuus valita hostinsa missä käy ja jos mikään ei miellytä niin laittaa pystyyn semmoinen hosti mikä itseään miellyttää.
Ilmoituksissa on merkattu yleensä mitä missäkin hostissa saa tehdä.

Luulisin että lähes kaikki hostit myös tahtovat että siellä myös jonkin moista juttelua on. Nämä määrätyt kysymykset millä tulee ,mistä tulee ne on ne jotka on turhan päiväisiä. Muu mukava jutusteluhan on ihan mukavaa.

T: Arska

Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Qkkeli on November 29, 2010, 21:33:01
Arskan hyvään viestien lopetamme tämän jauhamisen hetkeksi ja mietimme jotain helpompaa aihetta, vaikkapa elämän tarkoitusta.

Edit.
Aihe taas aukaistu, jatkakaa asiallisella linjalla.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: -Hammer- on April 02, 2011, 11:44:34
Moro

Avataas jälleen..näyttää olevan  sen verran häiriköitä liikenteessä.

Ja pysytään asialinjalla.

-Hammer-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jjj on April 16, 2011, 16:29:16
En tiedä onko tämä varsinaista häiriköintiä, mutta tuon hostilistauksen myötä on tullut joku "muoti-ilmiö", että käydään hostissa ja häivytään heti pois.

Miksei voi vaikka lukea etukäteen, mikä mappi on menossa ja paljonko aikaa jäljellä, eikä käy äkkiä hostissa ja häivy heti, jos ei mappi/aika/pelaajamäärä yms. kelpaa. Turhauttavaa toimintaa ainakin minun mielestä...
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Timpe on April 16, 2011, 16:33:00
Jos tarjontaa on paljon, niin moni varmasti käy tsekkaamassa keitä hostilla pelaa, itsekkin tulee välillä syyllistyttyä tähän  :oops:
Tietysti, jos tuohon hostilistaan tulevaisuudessa saisi tuon toiminnon, jolla näkisi ketä hostilla pelaa, pelkän pelaajamäärän sijasta, niin varmasti vähentäisi tätä "pomppimista".
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: gunman on April 16, 2011, 21:13:54
Samoin...

Käyn esimerkiksi katsomassa onko omia tiimiläisiä hostilla...
Tähän toivoisi parannusta tulevaisuudessa, että näkisi ainakin oman tiimin väen ennen hostille liittymistä...
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: -heikki- on April 17, 2011, 10:13:54
Hostaus ja verkkopelihäiriköinti

Kaksi kautta olen hostia pitänyt aika aktiivisesti

2009-2010 Kaudella ei minkäänmoisia ongelmia, ei tarvinnut antaa yhtään mutea tai kickiä

2010-2011 Jonkin verran ongelmaa, joskus jopa meinannut karata käsistä.

                 * Turhaa kyselyä, millä saa jne. (Toimenpiteet: Varoitus, sen jälkeen mute)
                 * Toiselle pelaajille huutelu, kommentointi sukupuoleen tai eettiseen taustaan, rasismi ym. (Toimenpiteet: Mute, ääritapauksissa suoraan kick)
                 * Kiroilu, ns tuhmat sanat (Toimenpiteet: Päiväaikaan tiukempi linja, varoitus ja jos toistuu jatkuvasti mute)
                 * "Reppuun kairaus"  (ei minun hostissa toimenpiteitä, joskin suotavaa ettei niin tehtäisi)

Ehdotus: Laaditaan yhteiset säännöt pelaajille ja hosteille, joihin kaikki sitoutuu (ns. sääntöpohja minulla valmiina)

Pelaillaan nätisti ja opetellaan ne peruskäytöstavat, silloin on kivaa kaikilla :)

Mukavaa kevättä toivottaen

-heikki-

Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Maaafe on April 18, 2011, 20:25:11
Saman säännöt on omallaki hostillani. Mutta aina, kun olen nähnyt saman henkilön seuraavana päivän katson ekaksi mitä se kirjottaa jos heti on sellasta "vittuilua" niin suorat 1pv kickit. Varsinki päivisin oon antanut melkein aina sellaselle henkilölle kuin Sorjonen. Se tulee mun hostiii ja heti vaan tulee pilamaan kaikkien pelit. Sorjonen tulee sanomaa näin: "Vitun homo maafe vitun homot ette osaa pilkkiä. Haistakaa paska ja jne" Ja eikun suoraan 2-4 pv kickit hänelle. Mutta iltaisin ei ole mitään ongelmia kenekää kanssa, mut päivisin on joittenki pelaajien kanssa ongelmia. Ekaks mutet muutamaksi minuutiks. Sitten jos sama rata jatkuu niiin loppu päiväksi kicket.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Happikato on July 25, 2011, 22:58:39
Joo elikkäs tällästä ilmottasin että tuo peleissä mielellään pyörivä häirikkö nimeltä Kärpänen käyttää myös nimeä Pilkkijä 2......joten voisiko ip pistää banniin? ei oikee viittiis hostia kun tämä sankari tulee aina vaan uudestaan paikalle  :x :cry:
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Timpe on July 26, 2011, 09:17:59
Joo elikkäs tällästä ilmottasin että tuo peleissä mielellään pyörivä häirikkö nimeltä Kärpänen käyttää myös nimeä Pilkkijä 2......joten voisiko ip pistää banniin? ei oikee viittiis hostia kun tämä sankari tulee aina vaan uudestaan paikalle  :x :cry:

Jos kerran hostailet, niin sinulla on myös mahdollisuus antaa kenkää moisille häiriköille omalta hostiltasi.
Komentohan on /kick *pelaajan numero* 9999. (pelaajan numeron saat kirjoittamalla /names chattiin).
Voithan toki laittaa yv:llä kyseisen häirikön IP:n (löydät sen playlogista), ja jos moinen meno jatkuu, niin laitetaan sitten estoja myös foorumille, jos kyseinen IP täältä löytyy.
Näitä häiriköitä ikävä kyllä aina tulee riittämään, ei niitä koskaan saa kitkettyä lopullisesti..
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Ranez on July 26, 2011, 17:45:21
Juu tuosta kärpäsestä on minullakin ollut haittaa. :-(  Tulee pilaamaan pelit ja tulee aina takasin kun kickkaa

Niin no.. Jos on mokkula, nii kickeistä ei ole paljoa hyötyä, koska.. Ip tulee vaihtumaan, jos käyttää nettiä kiinni ja yhdistää takaisin..
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Pike on August 12, 2011, 19:55:17
Lasketaanko häiriköksi sellaista hostaajaa, joka jatkuvasti kesken pelin lopettaa ja aloittaa uutta peliä ja lopettaa kesken pelin servunsa, koska ei saa kalaa jne.?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on August 12, 2011, 22:25:06
Tarjotkaa IP ja tehkää ilmianto, niin ylläpito pistää banaanisaarille. Kuulostaa naurettavalta toiminnalta.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Pike on August 12, 2011, 23:52:52
Tarjotkaa IP ja tehkää ilmianto, niin ylläpito pistää banaanisaarille. Kuulostaa naurettavalta toiminnalta.
Jos yhtään helpottaa niin kyseinen ihminen oli liikenteessä nimellä tammukka 98 .
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: janne_83 on October 25, 2011, 04:21:53
ootteko puuttunu pelaajien nimimerkkeihin ajattelin vaan ku tuolla kaiken maailman neekeri nimimerkeillä pyöriviä eli kysymys oli oletteko puuttunu ja jos olette ni miten
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: -heikki- on October 25, 2011, 05:14:45
Epäsoveliaan nimimerkin tultua peliin, pyydän vaihtamaan nikkiä, mikäli ei itse vaihda niin kick 5 minuutiksi.
Yleensä tulevat takaisin toisella nimimerkillä.
Myöhäiltana/yöllä on pikkasen löysempi linja :)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on October 25, 2011, 08:54:00
Mjoo, hostien vallassa on tuo,  millaista toimintaa sietää. Pelintekijät eivät voi olla minään poliiseina tässä asiassa.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Töppö on November 25, 2011, 19:39:16
http://www.ip-adress.com/ip_tracer/62.113.162.138
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 25, 2011, 19:58:58
http://www.ip-adress.com/ip_tracer/62.113.162.138

Tuolla tiedolla ei tee oikeastaan mitään. Ainoastaan tietyt sarjat IP-avaruudesta voisi yhdistää foorumin käyttäjiin, mutta kun ei ole mitään mitä yhdistää. Ts. pelaaja on joku "pelkkä pelaaja". Hostit voivat lisätä tuon IP:n nyt suoraan ban-listalleen niin halutessaan. Se on  ainoa hyöty ja ilo.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: El Dorado on December 10, 2011, 16:35:29
Taas nähtiin hieman verkkopeli kiusaamista. Heti kun menin peliin nii alko kettuilu ja lopulta potkittii ulos. Ajatelkaa oikeesti vähä mitä teette...
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Pike on December 10, 2011, 17:19:43
Taas nähtiin hieman verkkopeli kiusaamista. Heti kun menin peliin nii alko kettuilu ja lopulta potkittii ulos. Ajatelkaa oikeesti vähä mitä teette...
Olin samalla servulla enkä kyllä missään vaiheessa huomannut mitään kettuilua tai vastaavaa. Sen sijaan sinä kuulemma lokitit hostaajaa jne.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: KOLE on December 10, 2011, 17:21:38
Taas nähtiin hieman verkkopeli kiusaamista. Heti kun menin peliin nii alko kettuilu ja lopulta potkittii ulos. Ajatelkaa oikeesti vähä mitä teette...
Itekki olin samalla hostilla ja kovasti tunnuit lokittavan...
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Partis on December 10, 2011, 17:22:50
Minä se kyseinen hostaaja olin, ja kyllä mua kahen kerran reppuun kairasit ja varotuksen sait. Seuraavasta laitoin sut pihalle. En kyllä näe, että tuo mitään kiusaamista on, mitä mieltä muut on?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: lareman on December 10, 2011, 18:59:04
Taas nähtiin hieman verkkopeli kiusaamista. Heti kun menin peliin nii alko kettuilu ja lopulta potkittii ulos. Ajatelkaa oikeesti vähä mitä teette...
Paha sai palkkansa?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: lotollasaa on January 11, 2012, 13:55:40
aijaa no minä oon kyll pitäny aina samaa linjaa ihan sama mitä servua pitäny, jos alkaa suun soitto niin ihan se automaattisesti sormista lähtee kicki ilman mitää varotusta. kyllä se kickit saanu tietää aina hyvin minkä takia pihalle joutu :)..

ja toisella kertaa ei tuukkaa vaan niin lyhyitä banneja ku 5min ..riippuu vähän omastaki päivästä jos on huono päivä ja porukka sattuu sinä huonona päivänä hyppiin silmille niin tulee kickiä ja niin monta 9:iä perää ku saa.

ei tuu ainakaa vähään aikaa nokille hyppiin :)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Pike on February 18, 2012, 18:01:48
Atte [FIN] hostaa yleisellä ilman salasanaa tai mitään, eikä päästä peliin. Kuulemma pitäisi pitää turpa kiinni, koska kyseinen servu on privaatti  :roll:
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 18, 2012, 19:01:33
Atte [FIN] hostaa yleisellä ilman salasanaa tai mitään, eikä päästä peliin. Kuulemma pitäisi pitää turpa kiinni, koska kyseinen servu on privaatti  :roll:

Ei näköjään ole enää listalla, kun kävin tarkistamassa.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Pike on February 19, 2012, 14:07:00
Onko se talviloma vai mikä kun nyt näitä julkisella salasanatta hostaavia, jotka eivät päästä peliin, tuntuu riittävän. Tällä hetkellä Tap [FIN].
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Nahkavaappu on February 19, 2012, 14:28:25
Ihmetettänyt  jo pitkään asia,et miks tiimi ainakin osa ilmoittaa pelinsä julkiselle ja omaan treadiinsa jos peli on kuitenkin salasanalla suojattu ? Pelihän ei silloin ole julkinen,noi pitäs karsia tuolta listalta helvettiin.Kohta siellä on 20 matsia julkisella salasanalla suojattuna..

Jos tiimi ilmoittaa et salasana ja se ip niin se on jo tiedossa kaikilla jotka sinne menossa.Niin ihmettelen mit vit sellanen peli tekee julkisella listalla ?

Voi olla ettei kuulu tänne ja äidinkieli ei ole koululuokkaa.

-nahka
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: karib on February 19, 2012, 14:36:23
Ihmetettänyt  jo pitkään asia,et miks tiimi ainakin osa ilmoittaa pelinsä julkiselle ja omaan treadiinsa jos peli on kuitenkin salasanalla suojattu ? Pelihän ei silloin ole julkinen,noi pitäs karsia tuolta listalta helvettiin.Kohta siellä on 20 matsia julkisella salasanalla suojattuna..

Jos tiimi ilmoittaa et salasana ja se ip niin se on jo tiedossa kaikilla jotka sinne menossa.Niin ihmettelen mit vit sellanen peli tekee julkisella listalla ?

Voi olla ettei kuulu tänne ja äidinkieli ei ole koululuokkaa.

-nahka
Tällä hetkellä 16 hostia, ei yhtään salasanalla suojattua..Mikä tässä on oikeasti ongelma, Nahkavaappu?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Nahkavaappu on February 19, 2012, 14:53:23
Ihmetettänyt  jo pitkään asia,et miks tiimi ainakin osa ilmoittaa pelinsä julkiselle ja omaan treadiinsa jos peli on kuitenkin salasanalla suojattu ? Pelihän ei silloin ole julkinen,noi pitäs karsia tuolta listalta helvettiin.Kohta siellä on 20 matsia julkisella salasanalla suojattuna..

Jos tiimi ilmoittaa et salasana ja se ip niin se on jo tiedossa kaikilla jotka sinne menossa.Niin ihmettelen mit vit sellanen peli tekee julkisella listalla ?

Voi olla ettei kuulu tänne ja äidinkieli ei ole koululuokkaa.

-nahka
Tällä hetkellä 16 hostia, ei yhtään salasanalla suojattua..Mikä tässä on oikeasti ongelma, Nahkavaappu?

Kyse ei ollut tästä hetkestä vaan yleisestä.Kummaa ku ku porukkaa bannitaan sen takia ettei ota peliin sama bannihan koskee myös heitä jotka ilmoittavat pelin julkiselle mutta salasanalla! Molemmat kusettaa muita samalla tavalla..Kyse oli julkisesta pelistä,ei muusta.MIKSI PELI ILMOITETAAN JULKISELLE VAIKKA SE ON SALASANALLA SUOJATTU ???? SILLOIN PELI EI OLE JULKINEN EIKÄ SE KUULU KYSEISELLE LISTALLE! En itse ole bannittujen listalla ainakaan vielä.Sehän on myös bannaamisen syy että ilmoitetaan peli julkiselle vaikka se ei sitä ole.Ite oon sitä mieltä ettei noi ilmoitukset kuulu julkiselle listalle jos ne ei ole julkisia ja varmaan on moni muukin.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Nahkavaappu on February 19, 2012, 15:22:41
Eli kaikki jota bannattu ni julkinen peli vaan ja salasana.

Julkisena salasanalla ilmoittaminen ei ole niin paha kuin normisti blokkaaminen.

Samalla tavalla molemmissa estetään peliin pääseminen,mutta toisessa vaan annetaan banni :D Kieroa porukkaa!

P.S En tunne näit bannattuja mutta ihmetelly jo pitkään tuota julkiset pelit salasanalla suojattu..Sama blokkaus mut salasanalla se on sallittua pilkissä muu ei :D

Otetaan huikat mahtaville blokkaajille kippis !

-nahka
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: karib on February 19, 2012, 18:46:28
Eli kaikki jota bannattu ni julkinen peli vaan ja salasana.

Julkisena salasanalla ilmoittaminen ei ole niin paha kuin normisti blokkaaminen.

Samalla tavalla molemmissa estetään peliin pääseminen,mutta toisessa vaan annetaan banni :D Kieroa porukkaa!

P.S En tunne näit bannattuja mutta ihmetelly jo pitkään tuota julkiset pelit salasanalla suojattu..Sama blokkaus mut salasanalla se on sallittua pilkissä muu ei :D

Otetaan huikat mahtaville blokkaajille kippis !

-nahka
Kavereille voi ilmoittaa pelin muillakin tavoilla kuin ainoastaan kalassa.netissä. Onhan noita kaiken maailman mesejä yms.
Annettakoon heille mahdollisuus pelata, eikä olla mustasukkaisia siitä, että emme pääse heidän peleihin.
Kaikilla ei välttämättä ole isännän IP osoitetta tallennettuna, tai se on muuttunut, joten se täytyy julkaista listalla.
Julkisten pelien lista toimii kuitenkin hyvin, joten annetaan halukkaiden pelata.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: jarmoankka on February 20, 2012, 09:33:46
Jos peli on suojattu salasanalla, jota ei ole julkisesti kerrottu, niin kyllähän se tarkalleen ottaen silloin ei ole julkinen.

Ongelmaan sen enempää kantaa ottamatta sen voisi kenties ratkaista tekemallä peliin erillisen listan "salasanalla suojatut pelit".
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: lareman on February 20, 2012, 13:33:05
Jos peli on suojattu salasanalla, jota ei ole julkisesti kerrottu, niin kyllähän se tarkalleen ottaen silloin ei ole julkinen.

Ongelmaan sen enempää kantaa ottamatta sen voisi kenties ratkaista tekemallä peliin erillisen listan "salasanalla suojatut pelit".
Mutta kun host on suojattu salasanalla, mitä ihmettä se edes haittaa että on julkisella listalla? Ei ymmärrä.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Nileksi on February 20, 2012, 14:28:25
Laremanin kanssa samoilla linjoilla. Pakko kommentoida tähän väliin kyllä, että mitä ihmettä ne salasanalla suojatut siellä listalla ketään haittaa? Onko se keneltäkään pois jos siellä joku hostailee kavereilleen peliä ja se silti näkyy julkisella listalla? Miksi siitä pitäisi edes välittää? En kyllä ymmärrä koko ongelmaa, mikä tällaisesta asiasta on saatu. Eikös sieltä itse voi valita sellaisen hostin mikä on avoin kaikille, ja jättää omaan rauhaansa ne salasanalla suojatut..?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 20, 2012, 20:11:13
Se salasanasuojattu hosti on olemassa siksi, että on kaveriporukoita, kalastusseuroja ja vaikka mitä ompelukerhoja, jotka haluavat pelata vain kavereidensa kesken. Peliin liittyminen on helppoa, kun löytävät toisensa tuolta listalta ja käyttävät sitä samaa salasanaa joka kerta. He eivät halua sinne peliin muita ja sillä hyvä. Avoin peli taas tarkoittaa sitä, että kaikki ovat sinne tervetulleita. Jos host haluaa esittää toiveen käytöksestä (kuten vaikka "only English, please), niin sen voi esittää laittamalla /hello komennolla tekstin. Jos siellä sitten jotkut itä-vasemialaiset kaldoviikit alkavat puhua korostanin murretta, niin hosti voi ne potkia pois, jos eivät varoituksen (ja muten) jälkeen asetu. Yleensä pelkkä mute riittää ja touhu rauhoittuu. Jos taas tiimi haluaa pitää harkat ja tiedottaa niistä kalassa.netin sivuilla, ei sitä samaa voi odottaa tekevän esim. Jyskän Parsijoiden mummo-kaartilta.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Eci on February 23, 2012, 23:16:29
^Oliskin salasanasuojattuja mutta välillä on julkisia pelejä joihin kyllä pääsee sisälle mutta ei voi liittyy järvelle vaikka tilaa olis. Tulee hostilta vastaus "Mä päätän ketä tänne liittyy"
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 24, 2012, 00:27:07
"Mä päätän ketä tänne liittyy"

Noh.. periaatteessa host voi tehdä niin. Sehän se isäntä siinä pelissä on. Ei mikään kohtelian tapa toimia, mutta ei sitä voi kieltääkään.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: -Orava- on February 24, 2012, 09:38:24
"Mä päätän ketä tänne liittyy"

Noh.. periaatteessa host voi tehdä niin. Sehän se isäntä siinä pelissä on. Ei mikään kohtelian tapa toimia, mutta ei sitä voi kieltääkään.

mutta asiasta olisi minun mielestä hyvä ilmoittaa esim näin: /hello Pelin isäntä valitsee pelajat!  näin se on siis julkinen ja ei ongelmia..
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: ChristaNou on February 25, 2012, 13:30:39
Sieltähän voi niitä pelejä järjestellä kun listan jaotteluja klikkaa, saa ne salasanapelit sinne alas ja julkiset ylös tai vaikka maan mukaan. Sitten ei tarvitse vaivata silmiään niillä salasanasuojatuilla peleillä..
En ymmärrä mikä tuossa on ongelma! Toisekseen sillä saa esmes treenipelaajat kiinni jotka on esimerkiksi vaikka unohtanut treenit ja tulee pelaamaan ja "kappas ai meillä onki reenit menenpä sinne", jos ei asu tällä voorumilla.. nih. tuo oli e-s-i-m-e-r-k-k-i-!-!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Satunnaikalastaja on February 27, 2012, 22:33:01
Sieltähän voi niitä pelejä järjestellä kun listan jaotteluja klikkaa, saa ne salasanapelit sinne alas ja julkiset ylös tai vaikka maan mukaan.

Jee mieliasetukseni että salasanasuojatut alimmaiseksi ja loput maan mukaan .... hienoa .... uups!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Tuupis on June 13, 2012, 12:54:46
Tuntuu sille että kesä tuo taas lisää noita " ääliöitä " peliin mukaan. Lie syynä koulujen kesäloma kun pennuilla on aikaa pelissä riehua.
Olen Hessun servussa ollut adminina jonkun aikaa ja seurannut pelaajien chattailyä siinä sivussa. Valitettavasti useista kehoituksista huolimatta kick-käsky on lähtenyt melko usein. Talvella käyttäytyminen on ollut paljon asiallisempaa.

Toivoisin kaikkia hosteja toimimaan samoin jotta pelit pysyy asiallisina ja saataisiin taas " rauha maahan " niille jotka pelistä pitävät. Pentujen hiekkalaatikko se ei kuitenkaan ole. Niille lienee omat chatit. Kiinnittäkää tuohon huomiota ja muistutelkaa miten käyttäytyä pitää. Huonompi juttu on jos asialliset pelaajat alkavat katoamaan pelistä ainoastaan näiden " ääliöiden " vuoksi.

Hyvää Kesää kaikille virtuaali-pilkkijöille !!  8-)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Tuupis on September 08, 2012, 17:36:40
Loppu taas hostimiset yhden idiootin takia. 25 eri ip:tä otin talteen kahden päivän aikana ja ei loppunut noihin kikkeihin tämän (ahven[kalakeisarit]) leikki. Ei kannata ihmetellä ettei ole suomalaisia servuja kuin autom.

T: arska

Juu, todistajana paikalla olin ja samaa mieltä Arskan kanssa olen.

-Kiiki (A) TNT
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on September 08, 2012, 21:17:30
/spect off ja vain adminit poimii pelaajat peliin.. kyllä ne siellä aulassa kyllästyvät piipittämään, kun ketään ei kiinnosta.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: MIETTINEN on January 07, 2013, 17:58:15
Tuohan on joko yksi ja sama pelaaja tai sitten samasta taloudesta 2 henkilöä ollut pelaamassa (IP samat). Ainakaan KuKan:n listoilla ei KO pelaajia ole ja tiimiä yhtään tuntien ei siellä tollasta käytöstä ole tullut vastaan.
Joten jää vain yksi vaihtoehto, TIIMITTÖMÄT HÄIRIKÖT.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Kalapaja on January 07, 2013, 18:41:40
Joo, ei tosiaan ole meidän pelaajia ja tuommosella käytöksellä kenkää olisi tullut välittömästi.

Joku häirikkö lienee, en tiedä mitkä intressit hänellä on käyttää meidän tiimi tagia.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on January 07, 2013, 19:31:55
Foorumilta ei löydy tuolla IP:llä ketään käyttäjää, joten ei voida linkittää ketään tuohon toimintaan suoraan.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Tornio_River on January 07, 2013, 22:00:36
Juu ei ole meidän tiiminlistoila kyseisiä immeisiä tai henkilöitä,meidän tiimissä sen verran tuo ikähaarukka kypsempää että en henkilökohtaisesti usko millään että on meidän tiimin aikana saanoksia millään tavalla.

Tornio_River
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: kiadmin on January 09, 2013, 17:45:00
Niinpä aattelinki, ettei KuKa sietäisi tuommosta. Mutta pitipä tuossa joutessansa lueskella vähän chatlog tiedostoja. 8) Kyllähän sieltä paljon pahempaakin löytyy, mutta tuo nyt vain oli sellainen silmiinpistävin juttu, koska siinä käytettiin KuKa:n tagia luvattomasti. Ehkä nuokin jässikät joskus 5 - 10 vuoden päästä oppivat olemaan... tiedä häntä. Hyvää kevään alkua kuitenkin kaikille. 8) Kaitsu
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on April 03, 2013, 22:44:20
Tiedoksi häiriköille, että Kaitsun serverillä tapahtunut häiriköinti on toimitettu eteenpäin ja poliisin tutkinnassa. Ihan vain vastaisuuden varalta infona, että joku raja on oltava perseilylläkin. IP-tiedot ja ajankohdat on ylläpidon tiedossa.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Fiskarna on April 04, 2013, 14:25:39
Verkkopelihäiriköistä tuli mieleen eka kerta kun pelasin pp2 netissä, viime syksynä (silloin eri nimellä). Ensimmäistä nettipeliä oli kulunut suunnilleen 5min kun tiimitägiä "Joosuan kostaja" tms. kantavalta kaverilta tulee chattiin "vittan eemil vittan" ja muutakin outoo läppää. Kysäsin sitten mikä tänä juttu on niin toiset pelaajat sitten ettei tosta kannata välittää. Lähinnä naureskelin sille. Samanlaista läppää ja muuta vastaavaa tuli muillekin. Joulun jälkeen ei oo näkyny hemmoja, mutta mikäs tämä tiimi oli?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on April 04, 2013, 14:36:09
Nyt oli kyseessä jo ihan eri tason perseily. Ja kommentointi kohdistui henkilöön. Selvästi oli kyseessä vain häiriköinti ja touhu karkasi rukkasesta pahemman kerran.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Johanna79 on April 04, 2013, 17:31:41
joosuan kosto tyypit häipyivät kun kickasin niitä pihalle ahkeraan Hessun hostissa, ja kerran pidin yhdelle niistä kunnon puhuttelun..sen jälkeen en ole heihin törmännyt... mutta se tosiasia on että noita häirikköjä on aivan liikaa taas ollut liikenteessä... ja Kaitsun hostiin tarvittaisiin henkilöitä joilla se admin salasana on tiedossa, Kaitsun hosti kun käytännössä pyörii 24/7.. moni joita Hessun hostissa Kickaan aikani sanovat että menevät kaitsun hostiin koska kukaan ei siellä vahdi...

T: Johanna79
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Henry on April 04, 2013, 18:24:44
ois hyvä jos se yks apina saatas ulos kaikista peleistä ! (don miguel ) se on aika hyvä näis häiriköinnissä. jos sitä ei joku mielytä ni sit lentää mielenvigastläppändeerust ...
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: kiadmin on April 04, 2013, 23:52:08
Noniin... Vinkistä otettu taas opiksensa...  Tällä hetkellä tuolla Kaitsun Serverillä on jo useampia admineita.
Lukumäärä ja nickit jääköön mainitsematta, mutta eiköhän aika usein ole ainakin joku paikalla.
Eipä tuollaista häirikkötulvaa yksi Kaitsu pystynytkään yksin hillitsemään... 8)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: exte on April 13, 2013, 21:39:52
tossa törmäsin 2 fake TK mieheen seppo (TK) (ip: 88.193.56.73)toinen kanu(TK) sen ip tässä 80.222.88.55
eli nää sankarit pyörii tuolla hosteilla ja ei suostu vaihtaa tota tagia pois omasta mielestäni baanania hetkiseks mutta päättäkää te t.exte
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: janne_83 on September 08, 2013, 23:05:53
rikchard niminen jätkä käy mun hostissa soittamassa suutaan käyttää myös nimeä homomake joka kerta ku avaan hostin ni se tulee sinne vittuilemaan eli jos sille sais bannia vähäksi aikaa ip:188.67.246.75
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Kalle68 on September 08, 2013, 23:18:02
pistä Janne sille apinalle ihan riittävä banaani, ja ihan ite  8-)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: janne_83 on September 09, 2013, 00:17:52
pistä Janne sille apinalle ihan riittävä banaani, ja ihan ite  8-)
9999 minuuttia se saakin aina ku tulee sinne mut alkaa vaan ottaa päähän toi päivittäinen häiriköinti
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on September 09, 2013, 08:33:53
Eipä tuo paljoa hyövää laittaa jotain random IP:tä banniin täällä foorumin päässä. Tarkistin tuon IP:n ja foorumin käyttäjistä sillä ei kärähdä kukaan. Ainoastaan yksi käyttäjä, joka ei ole kirjautunut 520 päivään, olisi edes aavistuksen epäiltyjen listalla.
Title: VERKKOPELIHÄIRIKÖT ruotuun - tahtooko joku adminoida?
Post by: Hankey Bannister on October 24, 2013, 14:36:37
Jokusia jouduin eilen jo potkimaan.

1 varoitus ja ellei heti auta kick N 9999

Ainakin vanhan kokemukseni mukaan nuo eivät mistään kukkapuheista usko.

Mutta ongelmahan on siinä, että mieluusti pidän uaki 24/7 muttas koksa en koko aikaa ole paikalla, niin annan myös adminoikeudet käyttöön sellaisille tolkuille pelaajille, jotka muistan edellisen propilkkielämäni ajalta, joten yksityisviestiä vaan minulle, jos sellaiseen on viehtymystä.

Viikonvaihdehan se taas kohta on ja vasta sunnuntaina kerkiän kunnolla itse pelailemaan.

Niin se serveri on "Karhu200" ja toistaiseksi madepilkillä viittä suurinta on tarjolla.
Kun itse tuon jollakin tasolla opin ja omaksun, niin sitten luvassa sekalaisempaa peliä - 30min - 2h vesistöstä riippuen tietysti. Ei sitä taida ihan joka paikkaan väkeä 2 tunniksi tulla.

Kiinnostavaa on ainakin kokeilla miten keskitalven pitkässä iltapäiväpelissä tulee ensin muuta kalaa ja tuleeko sitten pimeällä myös matikoita? (Tähän voisi joku asiaa kokeillut vastatakin).
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 10, 2013, 17:57:01
Ilmoituksen perusteella "Rehtori" [MadeMiehet] banniin host-listalta. Kuulemma ei päästä peliin ja ala-arvoista kielenkäyttöä.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Vikke on December 24, 2013, 12:36:02
Miksi suurin osa hosteista on nykyään autohosteja ?

Ennen oli paljon enemmän ja useammin ns. "normihosteja", joissa oli valvonta pelin isännän puolesta kokoajan.
Toki kaikilla hosteilla sitä valvontaa ei ollut, mutta tietyillä isännillä oli aina hyvä valvonta häiriköiden suhteen.

Näillä autohosteilla vain tahtoo tuo keskustelun taso vajota välillä sellaiselle tasolle, että tekee mieli vain lähteä pois pelistä...
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: SJ on December 24, 2013, 14:21:54
Suurin kato yleiseltä puolelta on varmaan tiimeissä.....
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jankova on December 24, 2013, 14:27:13
Saman olen huomannut, mutta ne työt ja tiimit pelaa enemmän privana. :)
Vakkariautohostit voisi tietysti antaa muutamille aktiivipelaajille adminit.
Siis järkeville semmoisille. :-D
Itselläin yhteen "vakkariin" on adminit ja aika siistinä on hosti pysynyt.

 -Löysin rantein, ei liian kovalla kädellä-   :roll:

-Janko-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Vikke on December 24, 2013, 16:00:55
Olisi kyllä hyvä, että jokaisella vakkariautohostilla olisi tosiaan parilla aktiivipelaajalla adminoikeudet.
Pysyisi homma paremmin asiallisena... :-)

Suurimmalle osalle taitaisi pelkkä mute piisata.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Johanna79 on December 25, 2013, 10:00:54
Jos Vikke tarkoitat Hessun hostia niin olen sinne hommannut aika monta adminia...
ja lisää tietysti kaivataan :) elikkä jos innostuneita admin osaajia on niin laittakaas yv:tä niin annan admin salasanan...
(toki pidän rajaa asiassa että en ihan tuntemattomille anna, ja mieluiten sellasille jotka pelaavat liigassa)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Fiskarna on December 25, 2013, 10:41:15
Entä Kaitsun serverillä, onko sinne admin salasanoja kuinka monella? Eilen olisi voinut mutea napsauttaa aika monelle... Teki mieli häippästä siitä lastentarhameiningistä.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jankova on December 25, 2013, 14:10:51
Minulta löytyy Kaitsulle admin-salasana. Kannattaa kysyä Kaitsulta itseltään Yv.nä antaisiko sen muutamalle ns. järkevälle pelaajalle. :)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Vikke on December 25, 2013, 18:23:29
Hessun ja Kaitsun servereitä tarkoitin ns. "vakkarihosteilla"... :-)
Mietinkin, että kyllä noille hosteille on varmaan adminoikeuksia jaettu.

Mutta tosiaan ainakin silloin, kun ei admineita ole paikalla niin juttujen taso vajoaa välillä aika alas.
Pitäisi kai osata vahdata vain sitä vapaa.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Hankey Bannister on December 25, 2013, 19:12:45
Hessun ja Kaitsun servereitä tarkoitin ns. "vakkarihosteilla"... :-)
Mietinkin, että kyllä noille hosteille on varmaan adminoikeuksia jaettu.

Mutta tosiaan ainakin silloin, kun ei admineita ole paikalla niin juttujen taso vajoaa välillä aika alas.
Pitäisi kai osata vahdata vain sitä vapaa.

Kukapas sitä tahtoo 24/7 adminiksi ja todellakaan ei 2 adminia riitä vaan vasta 10 adminia takaa jotensakin kattavan valvonnan puoleksi aikaa - kun oma peli kärsii ja kuraa siitä admin hommasta tahtoo käteen jäädä? Eipä niitä lopulta minullekaan kovin montaa ilmoittautunut, ja suunnilleen 1/2 ajasta on admineista joku paikalla - kuten arvata saattaa onkin paikalla sitten useampia, olikohan parhaalla kertaa peräti 6 vaii 7 pelaajaa kirjautuneena adminiksi, että kyllä siinä admin-haulikko aika herkästi pamahti, jos joku alkoi röhkimään.

Minun mielestäni on ihan turhaa nostaa Hessua ja Kaitsua huonokäytöksisten hosteina esille yhtään enempää kuin kenenkään muunkaan - kyllä niitä häiriköitä löytyy ikävä kyllä ihan jokaiselta hostilta - ja ikävintä asiassa on, että jonne-häiriköt (Älyttömät mölyäjät ja homohomohomottelijat ovat suurimmaksi osaksi (90-95%) suomalaisia - lokit sitten pitkälti venäjä-latvia-puola-suomi. Jos vielä noita millä tulee - tuleeko kalaa - mistä tulee kyselijät otetaan lukuun mukaan ovat he ihan täydet 100% suomesta. Muut joko osaavat lukea release notesit ja foorumeilta ohjeet tai ovat vaan muuten paljon fiksumpia kuin nämä kotimaiset patalaiskat kaikkimullehetiäkkiämissäviipyy hösääjät.

Admineille homman tekee vaikeaksi se, että näillä pahimmilla häiriköillä kun tahtoo olla mokkulat, eli IP- vaihtuu ja näkyy numerot olevan sellaisilta IP-alueilta, että ei voi isoa avaruutta sulkea, koska siellä samoilla alueilla on myös fiksuja pelaajia. Toistakymmentä häirikköä kiinteällä IP:llä olen estänyt suoraan palomuuriin, eli eivät pääse hostilleni enää koskaan - ellei IP vaihdu.

Itse päädyin hostimisessa siihen lopputulokseen, että kun en pysty itse koko aikaa päivystämään - ja admineita kyllä on, mutta hekään eivät paikalla koko aikaa ole, niin suljin hostini salasanan taakse - nyt ei ole häiriöitä - ja mikä parasta pelaajilla ihan todelliset mahdollisuudet tehdä hostin perusasiaa, eli olla paikkana ennätysten tekemiseen arkisin - viikonloppuisin sitten taas kisapaikkana - eli kilpailut erikseen muuten periaatteessa "autohostittua" harjoittelua.

Salasanan ovat toistaiseksi saaneet kaikki kysyneet ja niin kauan saavatkin, kun osataan olla lokkimatta ja jonneilematta.

Kovasti tuntuu porukka kaipaavan aktiivista hostia - vaikka minun osoitteessani autohosti lukeekin, olen itse paikalla parhaimmillaan jopa 30h viikossa. Ja sekin ero autohostimiseen on, että peli pyörii autoscriptattuna, eli listalla on mappipotpuri, jossa on valikoituja mappeja. Tällähetkellä mennään pääasiassa mademapeilla, mutta muutakin on mukana välipaloina.

Tervetuloa vaan katsomaan - salasanan saa täältä: [email protected]
Notta Kurikkahan pilikille - AIkaasemmin täälä ei ollu muita järviä kun tekojärvi ja housujärvi - nyt piisaa virtuaalista vesistöä...
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Hankey Bannister on December 25, 2013, 19:25:50
Olisi kyllä hyvä, että jokaisella vakkariautohostilla olisi tosiaan parilla aktiivipelaajalla adminoikeudet.
Pysyisi homma paremmin asiallisena... :-)

Suurimmalle osalle taitaisi pelkkä mute piisata.

Kumpikin oletus meni väärin - tarvitaan ainakin 10 adminia 24/7 ajalle ei riitä sekään. Mute ei todellakaan riitä, vaan kyllä siinä muten kanssa käy, että sitten se häiriköinti vasta alkaakin - pelaaja poistuu vittuilee - poistuu vittuilee - ramppaa - poistuu vittuilee.

Kick 9999 on jonneiluun ainoa toimiva lääke ja mokkulan irroittelija kyllä tuntuu jaksavan senkin muutaman kerran kirjautua aina uudella IP_llä.


Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Vikke on December 26, 2013, 11:40:27
Kukapas sitä tahtoo tosiaan 24/7 olla koneen ääressä... :roll:
En todellakaan tarkoittanut sitä, että siellä pitäisi kokoajan olla admin pelissä.
Ei tätä peliä silti kannata niin tosiaan ottaa.

Ja sanoin vain, että tarkoitin Kaitsun ja Hessun servereitä "vakkarihosteilla"... Koska ne serverit löytyvät listasta melkein aina.
Tarkoitus ei ollut antaa sitä kuvaa, että noilla servereillä pelaajilla on aina huono käytös.
Sehän on todella hieno homma, että joku jaksaa pitää serveriä aina auki !

Mutta alunperinhän kirjoitin aiheeseen, koska ihmettelen miksi "normihostit" ovat vähentyneet.
Ja täytyy myöntää, että omakin hostaaminen on vähentynyt vuosien saatossa.
Tarkoitus olisi kyllä vähän "skarpata" tässä asiassa.

Jokatapauksessa pitää silti muistaa, että tämä on vain peli.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: mianka on December 26, 2013, 19:12:16
Itse hostaisin pelejä, mutta ei ole enää kiinteää nettiä vaan tuo 4g netti
ja se pätkii muutenkin ihan tarpeeksi, että vielä peliserveriä ajaisi taustalla.

Kuitenkin 4 muutakin perheessä yrittää käyttää samaa yhteyttä.

Ehkä osasyy näiden normihostien katoamiseen on juurikin käytösvammaisten
ihmisten invaasio servereillä. Ei vaan jaksa sitä vittuilun määrää. Kyllähän se
tuossa lokitusketjussa taas nähtiin, että ihmisiltä kummasti häviää käytöstavat
johonkin tietokoneen ääressä. Ei se vaan voi mennä niin, että toiset tekee
pyyteetöntä työtä ja muut saa kaataa kaiken paskan omasta elämästään
heidän niskaansa ja heidän pitäisi vain hymyillen ottaa kaikki vastaan. Vähän
vastuuta pitäisi ihmisten ottaa omasta elämästään, eikä syytellä aina muita,
kun tulee vähän vastoinkäymisiä.

Valitettavan yleistä ihan joka puolella nykymaailmassa tällainen. Vrt. vaikka
käytös kassaneitejä, sairaanhoitajia yms. kohtaan. Ei kukaan jaksa paskaa
niskaansa määräänsä enempää.

Eli jokaisen pitäisi miettiä omalta osaltaan, onko tullut käyttäydyttyä ihan
asiallisesti. Jos on, niin hyvä, jatka samaan malliin. Jossei, niin pitäisiköhän
asialle tehdä jotain...
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: jeik on January 06, 2014, 05:03:15
Jos Vikke tarkoitat Hessun hostia niin olen sinne hommannut aika monta adminia...
ja lisää tietysti kaivataan :) elikkä jos innostuneita admin osaajia on niin laittakaas yv:tä niin annan admin salasanan...
(toki pidän rajaa asiassa että en ihan tuntemattomille anna, ja mieluiten sellasille jotka pelaavat liigassa)

Hessulla ei oikeen adminointi toimi kun bannia tulee ilman syytä. Ellei idlaaminen ja keskittyminen kalastamiseen ole syy bannamiseen.  :?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 03, 2014, 10:44:16
Pistäkääpäs tulemaan infoa, jos näkyy cheat enginellä pelejä häiriköiviä. Nickit ja IP:t talteen ja mulle tietoa. Mielellään jotain kuvausta mukaan, että mitä tapahtui ja miten usein.

Olemme saaneet raportteja, että peleissä on näkyillyt näitä julmettua vauhtia juoksevia tahoja, jotka sitten lentävät pelistä pihalle. Suosittelen hosteille näiden tapausten kohdalla asetusten muuttamista muotoon "poimi pelaajat käsin" -muotoon, eli automaattinen kisaanotto pois. Ja sitten jättää nämä pellet vinkumaan aulaan /spect off -komennon myötä.

Ja VARSINKIN siten, että jos host käyttäytyy oudosti, niin nämä tapaukset otetaan erittäin vakavasti.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 06, 2014, 15:47:04
Näyttää pahasti siltä, että yksi venäläinen pelaaja harrastaa pelien häirintää jollain työkalulla. Pahimmillaan se saa kaadettua hostin.

JOS näin käy, niin pistäkää tulemaan crash.logit debug.logit yms mitä vain peli tallentaa (ohjeet löytyy releasenotesista yms paikoista).

Janne pyysi testaamaan myös yhtä asetusten muutosta. Ohjeet tähän löytyy täältä:

http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=28053.msg424718#msg424718

Kertokaa auttoiko vai ei.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 06, 2014, 23:04:42
Logitietoja on käyty läpi. Ehdotettu korjaus ei toimi. Kyseessä on törkeä hyökkäys hosteja kohtaan. Täyttää rikoksen tunnusmerkit.

Hostit pistää kaikki IP-tiedot yms talteen, kun tämä sankari käy häiriköimässä ja teleporttailemassa järven päästä päähän. Kerätään talteen kaikki aiheutetut häiriöt. Ehkä niistä voidaan jotain kehitellä. Pistää hivenen vihaksi käyttää aikaa tällaisten vatipäiden vuoksi johonkin muuhun kuin itse kehitystyöhön.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: janne_83 on February 07, 2014, 21:48:16
Näyttää pahasti siltä, että yksi venäläinen pelaaja harrastaa pelien häirintää jollain työkalulla. Pahimmillaan se saa kaadettua hostin.

JOS näin käy, niin pistäkää tulemaan crash.logit debug.logit yms mitä vain peli tallentaa (ohjeet löytyy releasenotesista yms paikoista).

Janne pyysi testaamaan myös yhtä asetusten muutosta. Ohjeet tähän löytyy täältä:

http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=28053.msg424718#msg424718

Kertokaa auttoiko vai ei.
     pelaajan nimi vaan julki ni helpommin pystyy seuraamaan sen tekemisiä
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: jonttexi on February 07, 2014, 22:54:47
tommonen pelaaja meni aamulla lujaa kentällä, empä oo moisia hommia nähny ennen eli sokolidze rus ja herjas jotain nopeus juttua koko ajan .
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 08, 2014, 00:03:44
tommonen pelaaja meni aamulla lujaa kentällä, empä oo moisia hommia nähny ennen eli sokolidze rus ja herjas jotain nopeus juttua koko ajan .

Juurikin tuosta nickistä on eniten raportteja tullut.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: JMT on February 08, 2014, 06:24:00
mulla kävi tommonen venäläinen kun sokolidze http://vk.com/yyyyyaz ja ip 109.184.49.130 tuli hetkes lähöstä toiselle puolen järvee ja kun potkasin ulos tuli heti takas ja sai jotenkin hostin nurin toivottavasti on jotain apuja täst

Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Johanna79 on February 08, 2014, 08:06:28
Ja eilen Hessun hostissa samainen kaveri aiheutti pahennusta! samalla tavalla häiriköinnillä....
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 08, 2014, 11:28:44
Tuttu kuvio. Tulee huijaamaan ja kickistä kostaa. Rasittava tyyppi.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 08, 2014, 11:45:14
Koska on tapahtunut muiden pelaajien häirintää ennätyshostilla, on se riittävä syy poistaa tämän nettienkka tunnus. Sille tuli "delete" nyt. Varautukaa siihen, että tuo takuulla tulee kostamaan tavalla tai toisella. Jonkinlainen hyökkäys on odotettavissa, koska kyllähän tuollainen teko ylläpidolta on provokaatio. Ennen tiukennettujen bannityökalujen käyttöönottoa ei tässä vielä paljoa ole tehtävissä. Vähintään 1-2 vko menee, että jotain patchia on tarjolla.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 08, 2014, 13:15:48
Kiitoksia lähetetyistä debug/crash logeista. Niistä oli apua. Löytyi paikka, mikä pelissä menee nurin hyökkäyksen aikana ja se saataneen korjattua. Samalla tuli idea millä saadaan korjattua tuollaiset "speed cheat -kairailut". Näiden lisäksi tuli pohdintaan myös se, että "virallisiin" peleihin ei pääsisi ilman enkkalistakirjautumista. Ja jos me estetään se kirjautuminen, niin se on ylläpidon määräämä banni ja hidastaa/vaikeuttaa häiriköintiä. Ylimääräistä työtä ja ajanhukkaa meille yhden vinoutuneen venäläisen häirikön vuoksi, mutta näköjään näitä aina pulpahtelee aika ajoin pinnalle eri puolilta maailmaa.

Ensimmäinen patch tulee todnäk lähiviikkoina, isompi korjaus ehkä seuraavan releasen ohessa. Tälle en uskalla mitään aikataulua luvata, koska siinä tehdään näitä mobiilialusta-testejä todella paljon.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: JMT on February 09, 2014, 01:00:58
ois kyllä kiva saada noi tommoset pois tästä pois koita tehrä parhaas :evil:
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 13, 2014, 22:32:56
Hosteille, joita kohtaan on näitä hyökkäyksiä tehty, olisi nyt tarjolla testiversio 1.07. Eli laittakaas yv, jos hostilla on häiriköity tai hyökkäilty, niin saatte linkin josta löytyy tämä patch. Paketissa on suojaus ddos-tyylisiä hyökkäyksiä vastaan ja tehostettu ban. Tehostetulla bannilla pitäisi lähteä mokkulalla kikkailijatkin vähän pidemmälle jäähylle. Versiossa on myös uusi suojaus speed cheat tyylistä toimintaa vastaan.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Sape on February 14, 2014, 13:02:47
ite pidän hostia yllä aina kun mahollista, autohost tai ite hostaan, sillon mennään voittajan puheilla. voin heittää adminit fiksuille pelaajille jos häiriköitä ilmenee ja en itse oo paikalla!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 14, 2014, 14:02:29
ite pidän hostia yllä aina kun mahollista, autohost tai ite hostaan, sillon mennään voittajan puheilla. voin heittää adminit fiksuille pelaajille jos häiriköitä ilmenee ja en itse oo paikalla!

Siis olitko halukas ottamaan tuollaisen beta-version testiin ja oliko sun hostilla ollut häiriköintiä?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Sape on February 14, 2014, 15:22:00
Siis olitko halukas ottamaan tuollaisen beta-version testiin ja oliko sun hostilla ollut häiriköintiä?
[/quote]

Ei oo ollu, ainakaan vielä....mut sitä lähinnä tarkotin että adminit voin lykätä luotettavalle kun autohostit päällä....mitäs siihen testaukseen sisältyy? nakkaa vaikka yvnä viestiä :)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 16, 2014, 18:48:59
Sokolidzen vajukkitoiminta on kuulemma jatkunut, joten hostit ottakaa vain yhteyttä. Saadaan testattua, josko on löytynyt lääke tuota tuuhiota vastaan. Hostit, pistäkää vaan kyselyjä tulemaan.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 17, 2014, 21:46:56
Hyvä uutinen. Kuulemma häirikkö oli saapunut peliin linjoille ja ei ollut onnistunut häiriköimään. Todennäköisin tapahtumaketju on se, että koitti aikahuijausta ja kun se ei enää onnistunut, koitti ddosilla saada serverin alas. Vaan sekään ei toiminut, vaan pelin suojatoiminnot olivat riittävät. TOIVOTAAN että tästä oli kyse, joka tarkoittaa luonnollisesti sitä, että tehdyt korjaukset olisivat riittävät tähän häiriköintitapaukseen.

Hiiren hidastumista yms tutkitaan ja 1.07 käyttäjät voisivat raportoida kaiken omituisen pelin käytöksen minulle tai Jannelle heti kun jotain vain ilmaantuu.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 17, 2014, 23:13:53
Varmaa "ituttaa" nyt häirikköä :?  :-D

Ehkäpä. Speed cheat suojausta pitää silti vielä parantaa. Ei sillä, etteikö se estäisi huijaamista, mutta on joitain tilanteita joissa peli ei käyttäydä normaalisti huijauksen aikana. Eli 1.08 tulee vielä jossain vaiheessa testiin. Kyllä tässä kaikenlaista pientä kikkaa on hihassa, millä saadaan huijareita vähän hidastettua.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Körmy on February 18, 2014, 17:14:07
Enitenhän tuossa ärsyttää tuo ylimääräinen työ, mitä tuo latvaroso järjestää pelintekijälle, kun muutenkin menee aikaa tuohon pelintekoon ja suunnitteluun :?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Klapa on March 04, 2014, 22:21:23
Moro

Juu tuollainen kaveri kävi Logegata madehostilla ___`````Sokolidze````___ [######Seti v Boy######] ja
sen jälkeen kaatu hosti että silleen.

Klapa
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on March 04, 2014, 22:31:05
Olihan 1.08 asennettuna? Jos ei, niin hopi hopi.

Ja jos oli 1.08, niin logit meille ASAP, niin katsotaan minkä kohdan sai kaatumaan. Siellä on pari satunnaisempaa juttua, joita voidaan vielä tarvittaessa tiukentaa.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on March 04, 2014, 22:54:53
Lokegata oli 1.06 host. Infosin sinne 1.08 päivityksestä.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Aarre on September 02, 2014, 12:53:42
Moro

Juu tuollainen kaveri kävi Logegata madehostilla ___`````Sokolidze````___ [######Seti v Boy######] ja
sen jälkeen kaatu hosti että silleen.

Klapa

Joko mainitun "sokolidze":n synnit on annettu anteeksi, kun voi pitää julkista serveriä (109.184.45.230)?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Antsa_ on October 26, 2014, 13:16:14
Tänään ku pelasin pelissä nimeltään Hessu ilmotuksen propable speed cheating detected: Joni. Pystyykö ylläpito tarkistamaan onko kyseessä huijaus? Tämä ilmotus tuli aika monta kertaa. En ole pelin host vaan ainoastaan pelasin tota peliä niin tuli usein toi ilmoitus.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on October 27, 2014, 06:22:47
Moro

Juu tuollainen kaveri kävi Logegata madehostilla ___`````Sokolidze````___ [######Seti v Boy######] ja
sen jälkeen kaatu hosti että silleen.

Klapa

Joko mainitun "sokolidze":n synnit on annettu anteeksi, kun voi pitää julkista serveriä (109.184.45.230)?


Asiasta on keskusteltu ja tilanne on seurannassa. Jos mitään erityistä ei ilmene, niin ei syitä jatkotoimenpiteisiin.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jokinen12 on February 26, 2016, 10:43:20
Körmyn voisi laittaa hermolomalle, Syy aggressiot meitä "huonompia pelaajia kohtaan" ja ylimielinen käytös (suoraan sanoen kusipäisyys) Tämähän on toki turha pyyntö, koska  Körmyhän on koskematon.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jokinen12 on February 26, 2016, 23:26:42
Eiköhän tuo viesti paljasta itsekeskeisyyden ja samoin ettei siihen mitenkään reagoida. Samanlaista terrorisointia jakaa yleisillä hosteilla.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: hauen leuka on February 27, 2016, 00:08:55
Jos Jokinen tuntee kokevansa vääryyttä julkisilla hosteilla niin kerro minkälaiseen terrorisointiin olet joutunut yleisillä hosteilla.Minulle voit laittaa yv:tä asiasta.Muuten huutelu vieras nimimerkkien takaa saa luvan loppua!Eikä sitä voi kukaan ottaa kovin vakavasti kun et anna omalle nimimerkille kasvoja.

t:hauen leuka
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 28, 2016, 00:36:01
Noniin. En tiedä mistä täällä on kysymys, mutta laittakaa minulle yyveetä ja kertokaa. Ei puheluita, koska jos olen pilkillä tai nukkumassa niin saatte korkeintaan hyvin äkäisen käskyn soittaa eri aikaan :)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 28, 2016, 01:07:28
Noniin.

Ylläpidossa piti vähän kikkailla, mutta jo aiemmat anonyymit huutelut SM-ketjussa oli helposti yhdistettävissä erääseen tahoon. Nyt kun näitä anonyymejä vieraita katsoo, niin IP:t kiertävät laidasta laitaan, joten yritystä peitellä jälkiä on. Mutta kas kas, kun sieltä näkyy nätisti se, mihin ketjuun on yritetty hakeutua sillä samaisella IP:llä! Ja samainen taho se siellä kuitenkin kummittelee taustalla, koska sama tiimi yhdistää tuon huutelun ja nyt anonyymin toiminnan.

Voin tässä nyt sanoa suoraan, että tiedän tasan tarkkaan kuka tämän takana on ja pyydän nyt lopettamaan tuon toiminnan tai pistän bannia. Ja muita toimenpiteitä myös. Jatkossa keskustelut käydään omalla nimimerkillä ja hyvän käytöstavan mukaisesti.

En tiedä miten on Körmy onnistunut pääsemään noin nätisti jonkun (tai jopa joidenkin) tahojen ihon alle, mutta tämä ei ole oikea paikka käydä läpi henkilökohtaisia kaunoja. Tehkää se ihan YV-puolella tai jos asia ei siten ratkea, niin ottakaa minuun yhteyttä.

edit. Täsmennän vielä, että minulla on 2 nimimerkkiä samasta joukkueesta tiedossa, jotka nämä viestit ovat erittäin suurella todennäköisyydellä lähettäneet. Ja tuo ugambo-mikälie ottaa ihan itse nyt tuon hahmon pois deletoimalla, tai sitten lähtee se hahmo + hahmo joka on samasta IP:stä postannut. Tämä uhkaus astuu voimaan sunnuntaina kello 23.00.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on February 28, 2016, 13:46:58
Kiitoksia reagoinnista viestiini. Ottakaa jatkossa ihmeessä yhteyttä minuun, jos ongelmia on. Uskoisin että sillä tavalla voidaan luoda parempia keinoja selvittää ongelmia jatkon kannalta. Körmyn kanssa olen jo jutellut ja kuullut siltä puolelta mielipiteen. Mieluusti kuulen myös tämän toisen osapuolen kertomuksen. Olen jo sivustaseuraajien mielipiteitä saanut, jotka ovat osin uutta tietoa, mutta myös paljon kokemukseen perustuvaa.

Lokkeilu-ongelmaan ollaan toivottu pelin puolesta myös jotain ratkaisua ja tulen ehdottomaan Jannelle, että jatkossa pelissä olisi hostilla komento käytössä, joka voisi muuttaa pelaajien nimimerkit jäällä anonyymiksi. Tuossa on vain se ongelma, että silloin myös tahallinen häiriköinti on mahdollista ilman helppoa kiinnijäämisen riskiä, ts. pystyt käymään porailemassa reikiä ympärille ja pelaajalla on anonyymisuoja. Tuo ongelma pitäisi ratkaista jotenkin... ja se ei ole ihan helppoa ilman isoja muutoksia. Yksi olisi tietenkin numeroon perustuva tilapäis-nick pelissä, joka pelin jälkeen sitten paljastettaisiin, jolloin tuo häirikkö voitaisiin diskata tuloksista tässä vaiheessa. Asiaa pitää miettiä ja tutkia.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Osteri on March 08, 2016, 23:10:40
Hmm, meikäläisellä kaatu peli tänään ensimmäistä kertaa hostaillessani. Mielenkiintoinen sattuma siihen oli että tapahtui jonkun aikaa sen jälkeen kun potkaisin mäelle kaksi sankaria nimimerkeillä imekää sykkivää (88.193.158.173) sekä pilluhikihaisee (88.193.149.11). Voihan toki olla ettei noilla kahdella sattumalla ole mitään yhteistä mutta kävipä tuo mielessä oisko siitä pojat mielensä niin pahoittaneet ja löytysikö sellaista osaamista että tälläisen "koston" onnistuisivat tekemään. :o
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: dx on March 09, 2016, 00:38:13
Kavereilla on ollut lentopäivä. Minäkin laitoin nuo ulos. Peli ei kyllä kaatunut, tiedä sitten mitä touhusivat.
-dx-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on March 09, 2016, 12:18:05
Ainahan voit kaivella ne kaatumislogit ja laittaa ne meille tutkittavaksi. Tosin peli lähettää kaatumisista sen kaatumisraportin ihan automaattisestikin, mutta jos joku tietty kaatuminen pitää selvittää, niin helpottaa login löytymistä saada se suoraan mailiin.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Osteri on March 15, 2016, 13:04:37
Jahas, eilen törmäsin toisella hostilla pelaajaan "NEW HACK TEST", pinkoi jäällä kauheeta kyytiä ja speed cheat varoituksia tuli sille koko ajan.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on March 15, 2016, 20:48:29
Jahas, eilen törmäsin toisella hostilla pelaajaan "NEW HACK TEST", pinkoi jäällä kauheeta kyytiä ja speed cheat varoituksia tuli sille koko ajan.

Eikö se automatiikka potkaissut sitä pellolle?

Mikähän ihmeen cheattaus-aalto tänä vuonna on käynnissä. Tuntuu että enemmän kuin aiemmin on nyt näitä kaikenmaailman huijareita.

Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on March 15, 2016, 20:52:54
Mjoo, Jannen kanssa pohdittiin asiaa tänään, niin jatkossa tähän touhuun tulee todennäköisesti muutos. Eli peli näyttää erikseen trusted hostit, jolloin muut random hostit ja mahdolliset huijarit eivät näy tällä listalla. Eli on olemassa tunnetut hyvät hostit ja sitten ne "kokeile onneasi" porukat. Ja sitten tehdään vielä lisäpykälä, että vain rekisteröityneet pelaajat (eli ennätyslista-rekisteröityminen on tehty ja päällä) voivat liittyä peliin, jolloin anonyymit tapaukset saadaan karsittua pois näistä peleistä. Lopputuloksena on paremmin kontrolloitua pelaamista ja vähemmän häiriöitä. Tälle kautta tätä uudistusta ei saada, mutta ensi kaudelle yritetään.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Osteri on March 16, 2016, 00:55:39
Ei näyttäny potkasevan, se herjas vaan sitä "possible speed cheat detected" vai miten se nyt meneekää, joku varmaan 6 kertaa tuli noin, sittenkun alettiin ehdottaa potkuja ja bannia niin sanoi: "Im just testing" tai jotain vastaavaa ja häipyi itse ilmeisesti.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on March 16, 2016, 00:57:21
Pistähän mulle IP-tiedot tuosta, niin seurataan tuota hostilistaa tarkemmin.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: dx on April 15, 2016, 18:09:12
Uskomaton avaus pelaajalta, kun pyytää hostia liittymään peliin:

tonikki97
tuu pelaa vi**n vammanen

Ja taas tarkasteltiin palomuurisääntöjä.

Älkää nyt herranjestas ihan kaikkea kirjoittako pelin chattiin. Jonkilainen seula ja kaikilla on mukavampaa.

-DX-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: KuKa on October 29, 2016, 00:31:33
Olenko häirikkö....? Oma hosti nollattu, aiheesta tai aiheetta? Mutta mulle henkilökohtaisesti ei ole kukaan tullut ruikuttamaan, joten...? Kuka itkee ja mitä, no KuKa itkee..., no ei itke, vaan valittaa, että sille ns hyvälle hostille ei päässy pelaa tänää,,,,, mutea, mutei kickiä heti vaan heti perää..., Onnea kaikille entisille tiimikavereille ja muillakin hyvää lykkyä kaikile...! :-) Antaaka mun pelata tätä. edes hupina silloin tällöin... ?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: dx on October 29, 2016, 01:42:44
Olenko häirikkö....? Oma hosti nollattu, aiheesta tai aiheetta? Mutta mulle henkilökohtaisesti ei ole kukaan tullut ruikuttamaan, joten...? Kuka itkee ja mitä, no KuKa itkee..., no ei itke, vaan valittaa, että sille ns hyvälle hostille ei päässy pelaa tänää,,,,, mutea, mutei kickiä heti vaan heti perää..., Onnea kaikille entisille tiimikavereille ja muillakin hyvää lykkyä kaikile...! :-) Antaaka mun pelata tätä. edes hupina silloin tällöin... ?
Kerro ihmeessä miksi ja mistä on kysymys?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: KuKa on October 29, 2016, 02:36:03
Ei mitää propleemaa. Lopettelen hiljalleen pelailua... pelailen siellä vielä missä voi ilman vidduilua jonkun aikaa ja lopettelen kun vieroitusoireet ohi ;) no. Joku ilmeisesti kickaili mua  tänään, eilen eräältä hostilta ulos admineilla? Olkoon arvailua. Ei kiinnosta, ,,,, IMulla ei pitäis mitään riitaa olla kenenkään kanssa, joten olkoon, en jaksa kaikkien kanssa enää riitelemään alkaa... Mä käyn ny nukkuu. Öitä...
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on October 30, 2016, 17:47:49
Joo, laitahan infoa mistä on kyse.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: KuKa on October 30, 2016, 18:34:33
Pelasin Heikin hostilla yhden pelin, Niemiset, jossa en muuta kuin tervehdin, onnittelin voittajaa, ja sitten poistuin, myöhemmin ajattelin pelata pelin tai pari, mutta kickastiin heti peliin tultuani ulos mitään selittelemättä, kokeilin vielä liittyä, mutta sama juttu... Siinä kaikki...
Voi olla olen Niemisjärvillä sanonut jotain sopimatonta? Yleensä mulla ei kuitenkaan ole henkilökohtaisella tasolla tapana sanoa kenellekään mitään asiatonta..., ja harvoin kukaan mullekaan omalla nickillä kukaan mitään sanoo, ....yleensä annan olla ja keskityn pelaamiseen, mutta usein perjantai-iltana sitä saattaa jonkilaista asiatontakin puhua, jopa kirjoittaa, mutta mun jutut ovat usein tietyn laista sarkasmia, joka lähtee itsestä, eikä niile ole tarkoitusta loukata ketään tiettyä/keitään tiettyjä henkilöä/-löitä......          .......ju.mitä tulee host-koneeseen, kun en ole saanut viimeisen päivityksen jälkeen toimimaan? No. En ole yrittänytkään lähteä etsimään, josko se saisi pelittämään jotain säätöjä tekemällä, mutta olettaisin, että, jos on valitusten johdosta poistettu tms, niin siitä olisi myös minulle ilmoitettu.... ...Eli jos joitain valituksia on tullut, niin minulla on ollut myös txt-logi päällä, josta asioita voi tarpeen tullen tarkastella... Tapana on ollut aloitella hostia alkuillasta ja sitten napostella juomaa, ja kieltämättä olla loppuillasta melkoisessa tuiskeessa..., jolloin ei muista välttämättä voittajien nimiä tai muistaa edes katsoa niit, ja usein touhuaa jotain ihan muuta ;)     Ju. Hosti pitäisi ymmärtää laittaa kiinni tai vähintäänkin autolle, kun kunto alkaa pettää....   Eipä tässä tuon kummempia...no oliha sitä jo siinäkin ;)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: -heikki- on October 30, 2016, 18:47:23
Moi

Minä itse en ole ollut tuolloin paikalla ja yleensä jaan banneja helläkätisesti, pitää tarkastella lokeja mistä moinen on tullut.

Tarkistettu lokeja:

Ketään adminia (ainakaan omalla nikillä) ei ole ollut ko aikana pelissä, eli kukaan ei ole antanut Sinulle bannia.
Useita yhteyskatkoksia johtuen ehkä mobiilista, useita peliin kirjautumisia, silloin voi tulla automaattisesti ettei pääse sisään sen pelin aikana...

-heikki-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: KuKa on October 30, 2016, 19:00:48
Kiitos! :-) Ei sillä, ettenkö niitä banneja yms monesti olisi ansainnut, mutta viime pe muistaakseni käyttäydyin ihan asiallisesti...

T. KuKa
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: KuKa on October 30, 2016, 19:35:10
Lisäksi joku (tiedän? Kyllä ken..) on tehnyt sukunimestäni väännöksen Maxikainen.... En ole ouuttunut asiaan,kun on ihan laillista, vaan olen odotellut, milloin joku menee pidemmälle, ja menee minun nimissäni pidemmälle... Tämä henkoilö on niitä, joiden kanssa en lähtenyt haukkumaan muita tiettyjä henkilöitä heidän kanssaa, kunen halua olla sellaisten kanssa tekemisissä, siis joukoissa joissa tyhmyys tiivistyy, ja otetaan aina joku silmätikuksi... Kaikki kunnia niile, joilla on rohkeutta ajatella itsenäisesti ja jättäytyä pois asioista, joissa mukamas huumorin nimissä aletaan "henkilökohtaisesti" (tuo on lainausmerkeissä, koska eihän kukaan koskaan omalla nickillään mitään törkeyksiä huutele, paitsi ehkä minä) v...uilemaan..., siitä katoaa pienikin huumorin siemen, kun se alkaa olla puhtaasti ilkeämielistä....!!!!     Kenelle minä olen oikeasti jotain pahaa sanonut? ...paitsi itselleni, ja jos olenkin joskus jotain sanonut, en ainakaan piiloudu "naamioiden" taa...

T. KuKa
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on October 31, 2016, 08:59:44
Hostaus-oikeuksiin ei ole tehty muutoksia. Päivityksen ei pitäisi muuttaa mitään olemassa olevia asetuksia, joten kyseessä on ehkä vain sinun koneellasi toimiva palomuuri, joka on blokannut uuden softan oikeudet toimia hostina. Elikkäpäs käyt läpi palomuurin asetukset ja host toimii taas.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: SJ on October 31, 2016, 09:26:17
Maksullinen Avast blokkasi PP2 ainakin minulla. Roskakorissa toimii tyydyttävästi :-o....
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: KuKa on October 31, 2016, 12:08:48
Mitään muutoksia en ole koneelle tehnyt, mutta mulla on kyllä Avastin maksullinen versio ollut jo jonkun aikaa, joten pitää joskus katella... kts...
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: mianka on October 31, 2016, 12:09:25
Sellasen ikävän ilmiön olen huomannut nyt viimeaikoina, taas Pro Pilkin pariin kesätauon jälkeen palattuani,
että servereillä pyörii sellaista porukkaa, joka huutelee lokittajaksi ja valittaa liian lähelle poraamisesta,
vaikka olisi välissä kolmen reiän (minun tapauksessani enemmänkin) tila ja olisi ollut paikoillaan jo viisikin
minuuttia. Että adminien kannattaa olla tarkkana, onko oikeasti kyseessä lokittamista vai vain kiusantekoa
huutelijan puolelta.

Suoraan itseen on kohdistunut nyt kaksi kertaa tällainen. Ensimmäisellä kerralla olin itse
ensimmäisenä alueella ja pilkkinyt jo useamman minuutin siinä eri rei'illä, kun paikalle myöhemmin
tullut alkoi valittaa, vaikka hänen aikanaan kairasin 2 reikää ja pidin huolen, niinkuin aina pidän, että
porasin vähintään 2 reiän mittaa kauemmas hänestä. Lisäksi kävi selväksi tuloksissa, että olimme
eri kalalajin perässä kokonaan. Hän raudun, minä siian.

Toisella kertaa tulin itse myöhemmin paikalle (eri järvi, eri pelaaja) ja porasin ehkä 5 reiän mitan
päähän paikalla olleesta. Istuin reiällä 3-4 minuuttia ja sitten minulle alettiin huudella, että kairasin
liian lähelle. Että näin. Vastasin kyllä aika napakasti, että kilometrin päähänkö pitäisi kairata ja loppui siihen.

Pistin vain merkille, että näitä huutelijoita oli enempi ja huutelivat muillekin. Muutama pelaaja lensi pihallekin,
mutta niistä en tiedä sitten oliko oikeasti lokittajia vai näiden huutelijoiden uhreja.

OFFTOPIC:
Harmi, kun nykyisellä yhteydelläni en pysty itse hostamaan. On vähän ikävä tiettyjä pikkujärviä, joita ei
kenttärotaatiossa näy julkisilla servereillä :(
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: hauen leuka on October 31, 2016, 13:15:05
Mianka jos voisit laittaa mulle vaikka yv:tä Hostista/hosteista missä tälläistä on tapahtunut ja pelaajien nimet ketkä tälläistä harrastaa niin koitetaan asialle tehdä jotain!

T:hauen leuka
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: dx on October 31, 2016, 16:53:48
Itse olen katsellut tuollaista toimintaa jo pidempään ja niin venäläiset kuin puolalaiset sekä tietysti vasta-alkajat tulevat surutta ihan kylkeen kiinni. Näille itänaapureille ei nyt oikein voi, muuta kuin potkia pois jos sille tielle haluaa lähteä. Minä en tuolla perusteella kyllä juurikaan sitä tee.
Sitten on oma lukunsa nuo vasta-alkajat jotka eivät tiedä tai ymmärrä näitä vakiintuneita käytäntöjä siitä mikä on sopivaa ja mikä ei. Jos huomauttaa lokittamisesta, niin kysytään mitä se on. Se mikä on tuossa edellisissäkin tullut huomattua, runsas lisääntyminen, varmaan johtuu kännykkäpelien määrän suuresta kasvusta.
Olen laittanut nettisivuille jotain pientä ohjetta esim. vasta-alkajille. Eipä nuo näytä paljoa kiinnostavan. Pelissä kysytään "Miten tätä pelataan", "Miksi minut on hylätty?" jne. Kova kiire aloittamaan nettipelit, vaikkei ole vähäisintäkään käsitystä miten peliä pelataan saatikka miten pelissä käyttäydytään.
Kaikesta huolimatta, eiköhän tässä pärjätä puolin ja toisin. Joskushan kaikki on opittava.
Ystävällisesti -DX-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: mianka on October 31, 2016, 20:49:41
dx,
eikun nimenomaan on nyt ilmiö se, että syytetään ihmisiä lokittamisesta, vaikkei ne edes lokita.
En tiedä onko se vaan olevinaan "hauska pila" vai yritetäänkö oikeasti saada admin heittämään
jengiä pihalle. Jotain suomea puhumatonta kun aletaan syyttä syyttämään lokittamisesta, niin eihän
se pysty puoliaan pitämään. Eri asia meikäläistä kohtaa, osaan kuitata aika tehokkaasti tommosen
touhun.

Ei minua lokittaminen ole koskaan vaivannut, kunnen tosissani tätä peliä pelaa. Ja toisinpäin: yleensä
menen aina muualle pilkkimään kuin sinne, missä jo on joku, vaikka sitten tietäisin saavani sen vuoksi
huonomman saaliin, koska en halua häiritä muita. Mutta jos itse olen jos jossain paikassa, niin en
kyllä sen vuoksi ala siirtymään, että joku muu kairaa viereen.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: KuKa on November 01, 2016, 00:19:40
Mianka on kuitenkin sen verran pelistä kiinnostunut, että selailee täällä muutakin kuin pelin lataussivua yms... mikä minä olen kertomaan, jos syystä tai syyttä möyhennetään aika ajoin, kun olen huono esimerkki, ja kuuntelen aikani, valitsen ne hostit millä voi pelata... ns liigasääntönormeja käyttäen, ja siirryn sitten pitämiään omaa, ja sen menetän tulevaisuudessa - kunhan ensin saan kuntoon asetukset, oamaa tyhmyyttäni tai jääräpäisyyttäni...

No, en kertonut yhtään hyvää neuvoa, joten kerron Miankalle ja muillekkin ei-aktiiveille, opetelkaa pelin säännöt ja netiketti (yleensä käsittääkseni liigasääntöjä sovelletaan ainakin lokittamisen suhteen ja monessa muussakin joillain hosteilla.... Jos joku lähtee pelaamaan vakavissaan pp2sta, niin kannattaa selailla käytyjä keskusteluja ennakkotapauksia katsoen - minä en näihin muotteihin sovi kaikilta osin, ainakaan mitään netikettiin tulee...., mutta sanoisin Miankalle, että sun ei pitäisi olla huolissasi, niin kauan, kun et ala ottaa esimerkkiä joistakin vanhemmista pelaajista, kuten ny minusta, vaan, jos pelaat sääntöjen mukaan, etkä välitä lokituksissyytöksistä, jos kukaan niistä ole valittanut tai muistakaan, jos et niitä ole, tehnyt... Jos. Oikeaa- kuka senkin määrittelee - väärinkohtelun uhriksi joutumista ei ole, niin pikkuasiat kannattaa unohtaa........Tämä meni ohi Miankan ongelmasta, mutta kukapa sen kissanhännän pöydälle nostaa, jos ei kissa itse.Joten asoiden on yleensä parempi, antaa olla, ennen kuin vahinkoa alkaa ilmaantua syyttä suotta pelaamiseen liirttyen tai pelaamisen ohi...

Olkoon meikäläisen esimerkki, siinä, että jos mitään radikaalia ei ole tapahtunut, niin joskus pelkkä puolustelukin voi kääntyä itseään vastaan. Huom! Tällä en tarkoita aikaisempiin keskusteluihin osallistuneita henkilöitä, vaan nytkin minä itse henk.koht. paisuttelin sinänsä vakavaa ongelmaa yli äyräiden...

Anteeksi hyvin heikko rationaalinen ajtellu just nyt, mutta jatka Mianki peliä hyvän pelin parissa, ja jos et riko sääntöjä, niin anna palaa eli pelaa ihan kaikessa rauhassa tätä hienoa peliä :-)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 01, 2016, 09:01:53
Mianka, pistäs korvan taakse ajankohtia, nimimerkkejä, hosteja yms, missä mahdollista häiriön aiheuttamista tapahtuu, niin ylläpito voi seurata tilannetta. Lähinnä sillä, että jos kyseessä on joku tietty pieni porukka joka sitä tekee. Silloin voimme infota hostia olemaan huomioimatta näitä ja pistämällä mutea käyttöön.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: -Orava- on November 01, 2016, 11:00:17
oon kyllä itekkin huomannu peleissä et tuo lokittelu asia on nyt vähän paisunu ku pullataikina. suurin syy lokitukseen on edeleen resultien käyttö. jos ne poistaa niin kyseistä asiaa ei tapahdu eikä kukaan siitä välitä. veret jäällä aiheuttaa myös lokitelua, varsinkin made mapeissa oli väliajat tai ei. tosin omalta kohaltani en edes asiaan juurikaan puutu, se on kuulunu tähän pelin henkeen useita vuosia..  on mullekin tultu sanomaan heti liittyessä et toi yks on sit sellanen lokki et tarkkailuun vaan samantien. musta on hyvä et monella hostilla on paljon admineja mut jokaisella tuntuu olevan vähän omat säännöt. toiset antaa tehä sitä ja tätä, toiset ei juuri mitää.. sellainen kultainen linja uupuu.. toki ymmärrän et jotkut vaan haluu et lokit ja ylimääränen pölpötys on poissa. tuon lokittelun valvominenkin on vähän niin ja näin. adminit ja hosti on pelkästään pelaajien varassa tuossa asiassa ja sen perusteella tehdään päätös. harvemmin itse admin tai hosti edes huomaa et sellaista tapahtuu ellei sit lokittelu tapahdu juurikin kyseisen henkilön viereen. pitäs varmaan eka vetää sellainen linja ja iskoittaa se jokaisen päähän et mitä tarkoittaa lokitus ja missä menee sen rikkomisen rajat???  ihan pikku kysymys vaan et jos itse et saa kalaa mistään oikeissa kisoissa niin jäätkö nokottamaan huonoille paikoille vai kenties sinne mis kalaa on?  eihän se nyt hyviin tapoihin tietenkään kuulu. ulkomaalaiset tekevät ihan täsmälleen samaa mitä mekin. jos jokainen lokki ja hitusenkaan epäilyttävä heppu poistettas joka hostilta ni ois aika hiljaset verkkopelit välillä..  jotenkin muistelen et tähän peliin on tehty joku ns. suoja-alue et ei pääse ihan polvelle istumaan, se ei ilmeisesti riitä?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: jutapo on November 01, 2016, 11:13:19
Juuri näin on,aina joku vaan valittaa!!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 01, 2016, 12:09:39
Minä olen samaa mieltä, että turha tiukkapipoisuus pois, mutta itse kiinnitin huomiota tuohon lokki-huuteluun aiheetta. Tuo on silkkaa pahansuopaisuutta, että hosti koitetaan herätellä vaan pistämään kickiä ilman tarkempaa käsitystä mistä on kyse.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Cpt Miller on November 01, 2016, 14:04:07
Ehkä vähän ohi aiheesta, mutta pelailin yhdellä hostilla ja eräällä pelaajalla tuli aika tiuhaan varoitustekstiä speedcheatingistä. Onko tuo miten paikkansa pitävää?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 01, 2016, 14:37:01
Ehkä vähän ohi aiheesta, mutta pelailin yhdellä hostilla ja eräällä pelaajalla tuli aika tiuhaan varoitustekstiä speedcheatingistä. Onko tuo miten paikkansa pitävää?

Ei välttämättä. Tuo voi johtua verkkoliikenteestäkin, jos ei peli potki sitä pois missään vaiheessa. Siinä on vain tietyn rajan ylittävä poikkeama, josta peli huomauttaa ja varoittaa. Tässä vaiheessa hostin tulisi alkaa tarkkailemaan tilannetta. Mikäli selvää speed cheatingiä tämän jälkeen näkyy, niin bannia vaan huijareille. Ja jos huijaus on hyvinkin ilmeinen, peli hoitaa bannailut ihan itse ilman luvan kysymistä :)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: $T$ on November 03, 2016, 10:31:32
Moi

Ensimmäistä kertaa laittelen tänne tämmösestä touhusta... Olin PURVS:n servulla hossalaisia pelaamassa jokin aika sitten kun nimimerkillä ValtersLV aloitti ilmeisesti turhautuneena yrityksen upottaa minut jäihin  :-o :?... Sain liian hyvin kirrejä ilmeisesti  :-)
En ole varma onko tämä nyt oikea threadi tälle mut verkkopeli häiriköintiä parhaimmillaan  :x :x
En pysty laittamaan kuvaa koska jpeg muodossa, näin ainakin kone herjaa...

T:$T$ Team Hurrikaani
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 03, 2016, 12:42:41
Kannattaa pyytää hostia reagoimaan tuollaiseen.. tai kysellä, josko joku muu admin on paikalla pelissä.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: $T$ on November 03, 2016, 16:43:44
Yritin muttei kaikuuni vastattu, eli lienee ettei adduja ollut paikalla :)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: $T$ on November 05, 2016, 18:30:09
josko ny näkys toi kuva...
T:$T$
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: dx on November 05, 2016, 18:34:31
josko ny näkys toi kuva...
T:$T$
Olikos tämä kuvan pelaaja ValtersLV. Laita tarkat tiedot, niin eiköhön hostit porukalla asiaan pysty vaikuttamaan.
-dx-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Topias Mariapori on November 05, 2016, 18:59:18
Minä olen pyrkinyt palvelimellani poistamaan ja bännäämään kaikki häiriköt.

Joskus se on tuskaa mutta haluan pitää pilkkijillä hyvän kokemuksen!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: $T$ on November 06, 2016, 19:00:32
Minä keskellä ja jompikumpi oli ValtersLV
Harmi kun en tajunnut ottaa kuvaa sillee et näkyis nimi.... kun toinenkin innostu sit kairailee Valtersin lisäks...
Mut enpä enää mene k.o. servulle....
T:$T$
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Nalle.60 on November 11, 2016, 12:59:12
mun mielestä tätä häiriköintiä vois rauhoittaa laittamalla ton chatin hosti tai admin kuten DX (/chat reg), antaa aihetta miettiä mitä kirjoittelee yleiseen
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 11, 2016, 13:39:44
Nimenomaan tuo /chat reg on tehty näitä tilanteita varten, jolloin host tai admin ei ole valvomassa peliä. Tällöin chattia rahoittaa merkittävästi tuo toiminto.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Topias Mariapori on November 21, 2016, 14:58:04
Mihis toi /chat reg pistetää?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: dx on November 21, 2016, 15:06:02
Admin tai host kirjoittaa sen chat ikkunaan

-dx-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Topias Mariapori on November 22, 2016, 22:25:00
Eli esim vaikka autoconfiin tuo samate ku ne muutki siel?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: dx on November 22, 2016, 23:22:07
Lisää autohost.ini tiedostoon rivi:
/chat reg

Huom! max 10 riviä huomioidaan

Tämä silloin jos haluat toiminnon olevan päällä käynnistyksessä.

-dx-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Topias Mariapori on November 22, 2016, 23:46:01
Jees tattista!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: kelteri on November 25, 2016, 19:37:19
PESUKARHU nimimerkiltä adminin oikeudet pois! heittää syyttä suotta pihalle ja ite kiroilee sekä kehuu juopotteluaan. ketä kiinnostaa. tarkistakaa loki heikin hostista tänään n. kello 19.25 kelteri lensi pihalle kun puolusti vain itseään. tarkistelkaa myös keskustelu aiemmin
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: -heikki- on November 26, 2016, 01:16:15
Moi

Jospa ensin tutkitaan asia ja sitten hutkitaan :)

Noista hostin tapahtumista voi minulle suoraan laittaa ilmoitusta yv:llä
Aiheetttomat bannit varmasti perutaan

Hiukan ohjetta (http://teamkn.net/index.php/pro-pilkki-2/heikin-host)

Kun itse en millään voi olla aina paikalla ja hosteissa on pelaajia kiitettävän paljon, joskus voi sattua ylilyöntejä myös admineille.
Valtaosa pelaajista osaa käyttäytyä ihan moitteettomasti, joskus taas tulee ilmeisesti kaveriporukkaa jotka yrittävät kaikkensa että pelitapahtuma menisi kaikilta pieleen.

Hosteilla on paljon admin oikeuksilla olevia.

ps.
Asia on loppuunkäsitelty, jospa ei tarpeettomia kommentteja tänne ilmesty, toki minulle voi laittaa niitä suoraan.
Myös sen päätän ihan itse kenellä on admin oikeudet, edelleen kaikilla niillä joilla aiemminkin, tullut jopa joku lisää.

Mukavia pelihetkiä edelleen :)

-heikki-
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 26, 2016, 09:45:38
Perjantaina tai lauantaina tuntuu aina olevan enemmän tai vähemmän nahinaa peleissä, se on vuosien mittaan jo nähty. Tunnelma on vähän kuin jossain grillijonossa baarien sulkeuduttua. Seuraavana aamuna  pyydellään vähän hiljaisina, että josko asioiden annettaisiin olla.... En tiedä nyt mistä on kyse, mutta  veikkaan vähän tästä ilojuomasta.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: kelteri on November 26, 2016, 20:35:26
loistava peli joskin nämä tyhjänpäiväisyydet pilaavat tunnelman
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Revo on November 27, 2016, 23:00:14
Ottaako Pesukarhu muka hapanta? mun mielestä aina niin asiallinen "vähän vanhempi nuorimies" kova puhumaan ja ajaa omegalla...viimeks ainakin. tosi herttanen on.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on November 28, 2016, 09:02:34
Heikin sanojen mukaan asia on loppuunkäsitelty, joten tuo tapaus ei saa jatkoa tässä ketjussa.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Körmy on December 11, 2018, 20:05:51
Näin mukavaa on liittyä peliin nykyisin,omalla nimellä :D :D   
Ruttumuna:   [11.12.2018 20:01]
nyt vittuun körmy

[11.12.2018 20:01]

Sämpylä on liittynyt peliin.

Körmy:   [11.12.2018 20:01]
??

PillunImijä:   [11.12.2018 20:01]
että vittuun

PillunImijä:   [11.12.2018 20:01]
meidän järvestä

Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Tiikeri2 on December 12, 2018, 00:17:11
eiks noita servuja vois heittää bittiavaruuteen tai poistaa julkiselta..omiin pippaloihinsa. Ei tuo ees vaadi omaa nimeä..vaan aukovat päätään muutenkin kaikille
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Körmy on December 12, 2018, 21:54:30
Juuh,"hyllyllä" on,,syy on se,ettei hostaaja reagoinut mitenkään noihin puheisiin,,eli samaa populaa koko porukka (y)
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on December 12, 2018, 21:57:13
Jos ei kaipaa toisia pelaamaan, pitäisi hoksata asettaa pelille salasana (jonka vain omat tietää) tai sitten piilottaa IP julkiselta listalta ja jakaa IP muita reittejä pitkin pelaajille. Ei ole nykyaikana enää kovin vaikeaa. Jos suhtautuminen on tuolla tasolla neuvoviin pelaajiin / liittyviin pelaajiin, pikaisesti vain ban hostlistalta, vaikkapa tunniksi alkuun. Jos ei meno muutu, niin vuorokausi.. viikko.. jne. Kyllä se joskus oppi menee perille.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: jugetzu on December 16, 2018, 10:43:35
123 russ server poistaa heti pelaajat jotka ilmeisesti eivät ole venäläisiä tahi kamuja... harmi ku en aikanaa ottanna tunnareita gm.. mut toivon jotta nykyiset gm henkilöt kurkkaisivat kyseisen hostin toiminnan.. itse harvoin nykyään pelaan mutta jos yleisillä on ip ilman tekstiä sinne pitäisi olla ns vapaa pääsy.....
t : Juge
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on December 16, 2018, 12:46:44
Tällä hetkellä venäläisillä on suurvaltapoliitikasta johtuen vaikeuksia muutenkin päästä pp2 peleihin, niin en ala ainoaa venäläistä hostia potkimaan pois listoilta. Olemme tekemässä muutoksia, jotta tuo Digital oceanin bannipurku saadaan (siis bannaajana on Venäjän valtio) ohitettua. Menee taas paljon aikaa turhuuksiin.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: jugetzu on December 16, 2018, 13:59:33
No just.. Putin rules täälläkii???? Oikiasti joku roti ny hemmot!!!!
T: Jukka/ Jugetzu
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: jugetzu on December 16, 2018, 14:17:04
Turhuus??? Jos joku pelaaja harvahan haluaa itänaapurien kanssa pelailla.eipähän kuulu haista paska tahi vihtu jne.. Määrääkö itänuapur mitä tehhää.. jos ei ni eu..ittenäine soomi.. rysseli kertoo missä kulmassa viljan pittää kasvaa jne...
ugh Juge...
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Nipz on January 04, 2019, 15:56:06
Vanha tuttumme Sokolizde pelaili tänään venäläisillä hosteilla. Speedcheattia käytteli minkä kerkesi, saavutuksina mm. 30 sekunnissa taivallammen alalutakolta yläpunnituspaikalle ja savilahdella kun muut jäälle pääsi niin kairasi jo reikää toisessa päässä karttaa. Jos suomalaisille hosteille eksyy niin kikkailkaa surutta poies!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on January 05, 2019, 13:28:43
Jännä että pitää roikkua tuonkin peleissä..

Laittakaas mulle kaikenlaista tietoa yv:nä näistä häiriköistä, kuten IP-tietoja jne. Todnäk menevät kaikenlaisten proxyjen läpi mutta seurataan tilannetta silti.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Tiikeri2 on January 05, 2019, 17:01:42
sen verran tähän. Koskaan ei oo minua heitetty ulos venäläisten servulta millään nickillä millä oon ollut. Muutenkin ihan ystävällistä toimintaa. Mietin, että heittävätkö ulos vieraammat jos hosti täynnä ja joku ilmoittaa ettei mahdu sisään? tai sit minulla hyvä tuuri. Enemmän minua häiritsee kun sinne tulee suomalaiset pikku pennut haistatteleen ja kiroilemaan. En mitätöi mitään tapahtunutta vaan kerroin omat kokemukset
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: lareman on January 05, 2019, 18:14:15
Ainakin minulla on ollut sellaisia kokemuksia että Rus123:sta heitetty pihalle jos hosti täynnä (siis kun itse on aktiivisesti pilkillä).
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Tiikeri2 on January 06, 2019, 16:45:40
tuota tarkoitinkin. Heittävät vieraat ulos täydeltä servulta, jos venäläisiä tulossa sisään. ikävää, mutta ei kuitenkaan minusta jatkuvasti tapahtuvaa, Yleeensä hosti aika täynnä, mut mukaan mahtuu ku vaihtuvuus suuri. kyllä porukka muuten kohteliasta ja ystävällistä.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Körmy on October 30, 2019, 21:15:02
Siis tämmönen alakaa syömään miestä,kun tyhjästä vittuillaan aina :( Pera:   [30.10.2019 21:23]
hyhmä juokse himaas

Hyyhmä:   [30.10.2019 21:24]
oon jo:)

Pera:   [30.10.2019 21:24]
hyhmä kusetti

saatanan spede:   [30.10.2019 21:24]
voitin mä sut

[30.10.2019 21:24]

Pera on poistunut pelistä.

Hyyhmä:   [30.10.2019 21:24]
ok,,ainahan se kusettaa
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jari Hämäläinen on December 22, 2019, 17:45:28
asiasta kolmanteen. Tuo kotkan grilli niminen serveri on kyllä yksi "paskanick" serveri, jos jotain ääliöitä on liikkeellä, niin sieltä löytyy.
en tiedä voiko sille tehdä jotain, että ei keikkuisi tuolla julkisella listalla, minun mielestäni ei kuulu.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: -heikki- on December 24, 2019, 00:24:01
 
Tuohon Jarin viestiin olen vastannut hänelle suoraan Skypessä, seurataan tilannetta
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on March 15, 2020, 19:58:55
-RPRS-MasaMainio     <--- banniin, epäasiallisia hello-viestejä.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jari Hämäläinen on December 25, 2020, 08:06:23
Laitetaanpas tämänkin elämään taas. tässä taannoin serverillämme oli 2 ääliötä liikkeellä, valitettavasti serverillä ei tuohon aikaan ollut Admineja paikalla, jossain vaiheessa
onneksi 1 admin käväisi serverillä ja sai bannittua toisen ääliön, toinen pääsi luikahtamaan, mutta tässä tuonkin ääliön IP selviää.[13.11.2020 22:59]
Moro on liittynyt peliin. [81.197.199.70]
 

[13.11.2020 22:59]
Neekeri pitäs tappaa on liittynyt peliin. [85.76.33.230]
 

[13.11.2020 23:00]
Raimo Pekka [YLÄ-SAVON KALASEURA] [FIN] on liittynyt peliin. [176.93.192.204]
 

Raimo Pekka:   [13.11.2020 23:01]
moi

[13.11.2020 23:01]
Juha Erkinmäki [YLÄ-SAVON KALASEURA] [FIN] on liittynyt peliin. [83.102.62.38]
 

[13.11.2020 23:01]
Raipe on liittynyt peliin. [85.76.107.142]
 

szefowa gd:   [13.11.2020 23:01]
hi

Juha Erkinmäki:   [13.11.2020 23:01]
mops

Raimo Pekka:   [13.11.2020 23:01]
puhu suomee

Neekeri pitäs tappaa:   [13.11.2020 23:01]
moro kyrville

Raimo Pekka:   [13.11.2020 23:01]
jep

[13.11.2020 23:02]
Raipe on poistunut pelistä.
 

[13.11.2020 23:02]
/lake  Ullavanjärvi,3,1,3
Lake Ullavanjärvi selected - spring - morning - 30 min.

[13.11.2020 23:02]
/game  3,3
Game type 3 and start place 3 selected.

[13.11.2020 23:02]
/hello Next map:  Venetjoen tekojärvi,3,1,3
Hello text set by . Matikka Koira [Team Tylsäkaira] to:
Next map:  Venetjoen tekojärvi,3,1,3

[13.11.2020 23:02]
GLAZ(LAT) on poistunut pelistä.
 

Moro:   [13.11.2020 23:02]
AVaa  ittu peli hmo

Moro:   [13.11.2020 23:02]
neeokker

Neekeri pitäs tappaa:   [13.11.2020 23:02]
mutaturpa cheeck

[13.11.2020 23:02]
Raimo Pekka [YLÄ-SAVON KALASEURA] [FIN] on poistunut pelistä.
 

[13.11.2020 23:02]
H3nkka [FIN] on poistunut pelistä.
 

Moro:   [13.11.2020 23:03]
VITUN NEEKERI

New LAN SERVER competition started: Ullavanjärvi. (11.3. 9:20/ 30 min/ Medium / All species / Normal ice) [13.11.2020 23:03]
[13.11.2020 23:03]
Juha Erkinmäki [YLÄ-SAVON KALASEURA] [FIN] on poistunut pelistä.
 

[13.11.2020 23:04]
Taimen Ministeri [KKK] [C] on liittynyt peliin. [84.248.78.213]
 

[13.11.2020 23:09]
jummi on liittynyt peliin. [84.250.9.156]
 

[13.11.2020 23:10]
Nicsteri on liittynyt peliin. [37.219.116.42]
 

Nicsteri:   [13.11.2020 23:11]
Iltaa

Taimen Ministeri:   [13.11.2020 23:11]
iltaa iltaa

[13.11.2020 23:11]
hamipekka [FIN] on liittynyt peliin. [84.253.204.181]
 

Moro:   [13.11.2020 23:11]
VITUN HOMO TURPA KII

JonttuX:   [13.11.2020 23:11]
iltaa

jd62(ulvila):   [13.11.2020 23:12]
iltaa

[13.11.2020 23:14]

Yhteys pelaajaan on katkennut: Nicsteri

[13.11.2020 23:15]
Nicsteri on poistunut pelistä.
 

[13.11.2020 23:21]
Toxim* [SWE] [SWE] on liittynyt peliin. [82.209.142.155]
 

[13.11.2020 23:22]
jummi on poistunut pelistä.
 

Taimen Ministeri:   [13.11.2020 23:27]
oho mikäs siel on tullu

[13.11.2020 23:28]
epe 1 on liittynyt peliin. [213.216.239.204]
 

[13.11.2020 23:31]
jyri on liittynyt peliin. [90.190.170.41]
 

jyri:   [13.11.2020 23:31]
hi

Toxim*:   [13.11.2020 23:31]
hi

Toxim*:   [13.11.2020 23:33]
grt

[13.11.2020 23:33]
/lake  Venetjoen tekojärvi,3,1,3
Lake Venetjoen tekojärvi selected - spring - morning - 30 min.

[13.11.2020 23:33]
/hello Next map:  Lokkiluoto,3,1,3
Hello text set by . Matikka Koira [Team Tylsäkaira] to:
Next map:  Lokkiluoto,3,1,3

hamipekka:   [13.11.2020 23:33]
grt

Moro:   [13.11.2020 23:34]
GG

jd62(ulvila):   [13.11.2020 23:34]
grt

Moro:   [13.11.2020 23:34]
vitun neekerit

JonttuX:   [13.11.2020 23:34]
en sit vittu kerenny :D:D:D

Moro:   [13.11.2020 23:34]
mul oli eniten kaloja saatanan matut

[13.11.2020 23:34]

Yhteys pelaajaan on katkennut: Taimen Ministeri

[13.11.2020 23:34]
Havi [FIN] on poistunut pelistä.
 

[13.11.2020 23:34]
jd62(ulvila) [FI] on poistunut pelistä.
 

Moro:   [13.11.2020 23:34]
hoMOY

New LAN SERVER competition started: Venetjoen tekojärvi. (9.3. 9:20/ 30 min/ Medium / Normal / Normal ice) [13.11.2020 23:34]
[13.11.2020 23:34]
epe 1 on poistunut pelistä.
 

[13.11.2020 23:35]
Taimen Ministeri [KKK] [C] on poistunut pelistä.
 

Moro:   [13.11.2020 23:36]
MENKÄÄ TYNNYRIIN

[13.11.2020 23:37]
JÄRVEVANA on poistunut pelistä.
 

[13.11.2020 23:40]
Mummi70 on liittynyt peliin. [188.238.73.75]
 

[13.11.2020 23:41]
Anders widerberg [SWE] on liittynyt peliin. [194.68.171.134]
 

[13.11.2020 23:45]
Mummi70 on poistunut pelistä.
 

[13.11.2020 23:46]
Myszolow.pl on liittynyt peliin. [83.4.213.92]
 

[13.11.2020 23:51]
Blizge,LTU on liittynyt peliin. [78.59.68.185]
 

[13.11.2020 23:56]
jyri on poistunut pelistä.
 

Moro:   [13.11.2020 23:56]
JYRI O HOMO

Toxim*:   [13.11.2020 23:56]
kippis

Moro:   [13.11.2020 23:56]
ja

Moro:   [13.11.2020 23:57]
vitun homo

Neekeri pitäs tappaa:   [13.11.2020 23:57]
Mitä vittua vitun aivovammanen neekeri mee himaas panee mutsiis saatanan kitukasvunen kikkara pää neekeri

Moro:   [13.11.2020 23:58]
menikö saatana nweeekerillä kumivene puhki ku oot ni vihane

Neekeri pitäs tappaa:   [13.11.2020 23:59]
pplpplplplplplplplplplplplplplplp1lplplpl1plplplp1plpl1plpl1pl1pl1pl1p1l1pl1p1l1pl1p2qloepdjfölsfkeiod,fi932kdlköfj8smdjkfhlkFjkdfgneuwfhdjklsi

Neekeri pitäs tappaa:   [13.11.2020 23:59]
sgfsf

Neekeri pitäs tappaa:   [13.11.2020 23:59]
gg

[13.11.2020 23:59]

Neekeri pitäs tappaa is muted because of flooding.

Neekeri pitäs tappaa:   [14.11.2020 00:00]
hami pistää verist röörii

hamipekka:   [14.11.2020 00:02]
kiiskiä pukkas

[14.11.2020 00:03]
Coyan [RosaFoppaToffel] [SWE] on liittynyt peliin. [94.191.152.154]
 

Toxim*:   [14.11.2020 00:03]
only 33 fish... bad round

Moro:   [14.11.2020 00:03]
turpa kii neekeri

Toxim*:   [14.11.2020 00:04]
Kul att se lite svenksar på isen också :)

szefowa gd:   [14.11.2020 00:04]
grt

[14.11.2020 00:04]
Myszolow.pl on poistunut pelistä.
 

Moro:   [14.11.2020 00:04]
swedu pelle

Neekeri pitäs tappaa:   [14.11.2020 00:04]
matu

Moro:   [14.11.2020 00:05]
rottalainen

Toxim*:   [14.11.2020 00:05]
Luleå

Coyan:   [14.11.2020 00:05]
Hej pojkar

Toxim*:   [14.11.2020 00:05]
tjena tjena

hamipekka:   [14.11.2020 00:05]
grt

[14.11.2020 00:05]

Autoscript is ON. Current line: 1. (by . Matikka Koira [Team Tylsäkaira]).

[14.11.2020 00:05]
/autohost  on
Autohost is ON.

[14.11.2020 00:05]
/results  8
New results in 8:00 (period is 8 min)

[14.11.2020 00:05]
/lures  all
All lures are available. Options are ON, OFF, ALL or CUSTOM.

[14.11.2020 00:05]
/wait  45
Wait time between competitions is now 45 seconds (by . Matikka Koira [Team Tylsäkaira]).[14.11.2020 00:05]
/lake  Lokkiluoto,3,1,3
Lake Lokkiluoto selected - spring - morning - 30 min.

[14.11.2020 00:05]
/game  1,1
Game type 1 and start place 1 selected.

[14.11.2020 00:05]
/hello Next map:  Iso-Söimi,1,1,3
Hello text set by . Matikka Koira [Team Tylsäkaira] to:
Next map:  Iso-Söimi,1,1,3

Toxim*:   [14.11.2020 00:05]
ty

Neekeri pitäs tappaa:   [14.11.2020 00:05]
grt

[14.11.2020 00:05]
Blizge,LTU on poistunut pelistä.
 

Toxim*:   [14.11.2020 00:06]
nä nu äre sängen nästa. hade

Toxim*:   [14.11.2020 00:06]
bye bye

Moro:   [14.11.2020 00:06]
grt paisti se vvitun ruotsalainen homo neekeri

[14.11.2020 00:06]
Toxim* [SWE] [SWE] on poistunut pelistä.
 

Moro:   [14.11.2020 00:06]
turpa kii ruotsalainen maahanmuutttja

New LAN SERVER competition started: Lokkiluoto. (19.3. 9:20/ 30 min/ Medium / Normal / Normal ice) [14.11.2020 00:06]
[14.11.2020 00:06]

Yhteys pelaajaan on katkennut: hamipekka

[14.11.2020 00:06]

Yhteys pelaajaan on katkennut: Anders widerberg

[14.11.2020 00:07]
hamipekka [FIN] on poistunut pelistä.
 

[14.11.2020 00:07]
Anders widerberg [SWE] on poistunut pelistä.
 

JonttuX:   [14.11.2020 00:12]
mm

Moro:   [14.11.2020 00:12]
homo

Moro:   [14.11.2020 00:12]
sry

Moro:   [14.11.2020 00:12]
misclick

JonttuX:   [14.11.2020 00:13]
samoin

[14.11.2020 00:14]
lkm on liittynyt peliin. [77.219.15.139]
 

[14.11.2020 00:15]
lkm on poistunut pelistä.
 

Coyan:   [14.11.2020 00:28]
I need a bigger drill

JonttuX:   [14.11.2020 00:29]
i need a fucking fish

Moro:   [14.11.2020 00:29]
fuck your mom

Neekeri pitäs tappaa:   [14.11.2020 00:29]
i need ur moms pussy

JonttuX:   [14.11.2020 00:29]
my mo dead

JonttuX:   [14.11.2020 00:29]
mom*

Coyan:   [14.11.2020 00:30]
Toxic

Neekeri pitäs tappaa:   [14.11.2020 00:30]
coyan dont let ur mom walk on the lake i dont wanna drown

Coyan:   [14.11.2020 00:30]
:D

[14.11.2020 00:31]
james potkukelkka [SF] on liittynyt peliin. [83.245.227.15]
 

[14.11.2020 00:31]

james potkukelkka [SF] is now an administrator.

[14.11.2020 00:32]
JonttuX on poistunut pelistä.
 

[14.11.2020 00:32]

Player Neekeri pitäs tappaa is kicked out for 99999 minutes! (by james potkukelkka [SF])

[14.11.2020 00:32]
Neekeri pitäs tappaa on poistunut pelistä.
 

[14.11.2020 00:32]

Yhteys pelaajaan on katkennut: james potkukelkka

[14.11.2020 00:33]
james potkukelkka [SF] on poistunut pelistä.
 

Coyan:   [14.11.2020 00:35]
Lesson learned. Use a bigger drill next time ;)

[14.11.2020 00:38]
/lake  Iso-Söimi,1,1,3
Lake Iso-Söimi selected - autumn - morning - 30 min.

[14.11.2020 00:38]
/game  1,1
Game type 1 and start place 1 selected.

[14.11.2020 00:38]
/hello Next map:  Siika-valkeinen,3,1,3
Hello text set by . Matikka Koira [Team Tylsäkaira] to:
Next map:  Siika-valkeinen,3,1,3

[14.11.2020 00:38]

Yhteys pelaajaan on katkennut: Moro

[14.11.2020 00:38]
szefowa gd on poistunut pelistä.
 

[14.11.2020 00:38]
Coyan [RosaFoppaToffel] [SWE] on poistunut pelistä.
 

New LAN SERVER competition started: Iso-Söimi. (10.11. 9:20/ 30 min/ Medium / Normal / Normal ice) [14.11.2020 00:38]
[14.11.2020 00:39]
Moro on poistunut pelistä.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: LEIJONA on December 25, 2020, 10:43:21
Miksi et siivonnut itse servuus jos olit paikalla [14.11.2020 00:05] ?
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jari Hämäläinen on December 25, 2020, 11:25:46
En vaan ollut paikalla. oli virtuaalisesti paikalla ( Matikka Koira. On Host ) Yksi pelaaja vain pyysi katsomaan keskusteluplogia yön tapahtumista. itse olisin nakannut pellolle, ja laittanut taatusti
Ysejä enemmän kun 5 kpl. Eli älä ala syyttelemään.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: LEIJONA on December 25, 2020, 11:31:53
Kysyin, kiva kun vastasit. En syytellyt mistään.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jari Hämäläinen on December 25, 2020, 11:41:10
Niin meinasit vaan että katselisin aikani kuluksi kun 2 ääliötä pitää pikku rasistista paskapuhetta 1.5 tuntia serverilläni. tuolta tuo nyt enemmän kuulosti.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: LEIJONA on December 25, 2020, 12:04:34
Ei, en syytellyt ketään yhtään mistään. Tuosta sai vaan käsityksen että olisit ollut itse tuohon tiettyyn aikaan paikalla. Ja lopetetaan tämä väittely nyt tähän, kiitos.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Jari Hämäläinen on December 25, 2020, 12:20:46
Näitä vaan onneksi on parikappaletta, ketä pitää saada jonkinnäköistä julkisuutta, laittamalla "edes" Jotain kommentteja näkyviin, toiset laittaa epäselvissä tapauksissa jopa
yksityisviestiä ja kysyy, ja jokunen taas ei. yksi tapa on tietysti poistaa, omat kirjoitukset, kun on saanut tyydyttävän vastauksen, ehkä suurin osa tekee niin  Kiitos.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on December 26, 2020, 01:50:59
Pistäkääs IP:t seurantaan. Banneja vaan, jos sattuu kohdille. Seurantaa tiukennettu myös täällä.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: hauen leuka on December 26, 2020, 19:13:16
Jokaisen sivustolle kirjoittelin olisi hyvä aika ajoin lukea seuraava linkki(erityisesti kohta 4)
http://kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=24503.0

Jatkossa tulemme kiristämään toimenpiteitä mikäli edellämainittuja sääntöjä rikotaan!

t:hauen leuka
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Mikko_-Procyon- on December 26, 2020, 22:32:18
Pelin uuteen versioon on tulossa kirosanafiltteri. Sen myötä teemme myös rekisteröityneiden käyttäjien kohdalla karsintaa. Jos peli-nickit on tyyliin homo, kyrpä, mulkku, neekeri jne, niin ylläpidollisia toimia saattaa osua kohdalle. Etukäteisvaroituksia ei ole tulossa, vaan ylläpito tekee itse omat päätökset. Samoin myös se, että päätökset ovat lopullisia, eli poistettuja tilejä ei palauteta.
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: Topias Mariapori on December 27, 2020, 20:44:00
Tämä on toivottu ominaisuus, milloin lie olen jo toivonut.

Edit: Vuosi meni melkein että huomasin et vittu tässähän viestissä oli kirjoitusvirhe. "millon lie olen jo toiminut" :D

Hyvä Team Procyon!
Title: Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
Post by: dx on December 28, 2020, 00:27:17
Tämä on toivottu ominaisuus, milloin lie olen jo toiminut.

Hyvä Team Procyon!
Noilla Linux-servuilla käytössä ja asetuksella, vaihtaa pehmoon, hyvin toimii ja pelaajien varaukseton suosio. Oikein hyvä uudistus!
DX I - DX IV

-DX-