Kalassa.net Keskustelut

Muut keskustelut => Kalassa.net - Tiimi => Topic started by: Toimitus on June 02, 2009, 13:07:04

Title: Kalastuslinkkejä kaivataan kipeästi lisää!
Post by: Toimitus on June 02, 2009, 13:07:04
Morjens,

Voisiko joku ottaa hommakseen perata suomalaisia kalastuslinkkilistoja ja lisätä puuttuvat kalastuslinkit palveluumme?

Sielä on vielä aikamoisia aukkoja joissakin kategorioissa, joten olisi enemmän kuin loistavaa jos joku iltapuhteina täydentäisi kaikki puuttuvat linkit! :)

Title: Vs: Kalastuslinkkejä kaivataan kipeästi lisää!
Post by: Mikko_-Procyon- on June 02, 2009, 13:15:51
...tarkoitat siis copy-paste urakkaa sivustolta "kaikki Suomen kalastuslinkit" ?
Title: Vs: Kalastuslinkkejä kaivataan kipeästi lisää!
Post by: Toimitus on June 02, 2009, 13:33:10
On niitä linkkilistoja muitakin ja Googlea voi käyttää myös ja lisätkää myös tietenkin omatkin sivustonne sinne jokainen sellaiset omistava. En usko että Kalastus.comissa sentään ihan kaikkia linkkejä on saatu oikeasti koottua ja siksi linkkejä täytyy etsiä aktiivisesti joka puolelta. Ei ole kalastuslinkkien etsimiseen oikein muutakaan keinoa kuin käydä kaikki suomesta löytyvät kalastuslinkkilistat läpi. Lisätkää myös ulkomaisia linkkejä, koska niitä ei ole vielä listattu kunnolla minnekään suomalaiselle kalastuslinkkilistalle!

On hyvin tarpeellista myös vierailla itse kalastussivulla myös, koska linkkiä varten lomakkeessa täytyy täyttää myös kuvaus-kenttä pienellä kuvauksella kyseisestä sivusta.

Tärkeintä, että saadaan nyt nopeasti linkkilista niin kattavaksi että sitä voi käyttää tehokkaasti tiedonetsintään ja sieltä voi olettaa löytävänsä oikeasti kaikki suomalaiset kalastuslinkit.
Title: Vs: Kalastuslinkkejä kaivataan kipeästi lisää!
Post by: Toimitus on June 02, 2009, 13:59:28
Huomioitavaa erityisesti on kuitenkin, että lisääjä tarkistaa aina ettei sivustoa löydy palvelusta jo ennestään! Olkaahan tarkkoja ettei tule päällekkäisyyksiä!

Kiitoksia! Sieltä alkoikin heti satelemaan linkkejä! Lisää kaivataan vielä ja paljon! :D
Title: Vs: Kalastuslinkkejä kaivataan kipeästi lisää!
Post by: Mikko_-Procyon- on June 03, 2009, 13:43:06
Onko miten vaikea tehdä tuosta systeemistä sellaista, että se vertaa lisättävää linkkiä jo olemassa oleviin? Lähinnä sillä, että jos ja kun näitä linkkejä kertyy sadoittain, niin se vertailun tekeminen muodostuu työläimmäksi vaiheeksi koko linkkikirjaston ylläpidossa. Ei kait sen pitäisi olla kuin yksi vertailulause.. mutta käytännössä lienee joku tietokantalistan tulostus toiseen tiedostoon, jossa vertailu tapahtuu.. tai mistä minä tiedän. Arvailen vain c64 ohjelmointitietojen pohjalta :)
Title: Vs: Kalastuslinkkejä kaivataan kipeästi lisää!
Post by: Timpe on June 03, 2009, 13:53:55
Samaa tiedustelin tuolla toisessa topicissa
http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=21749.msg277783#msg277783

Ilmeisesti se on sen verran epäluotettava jotta se ei kannata..täytyy tässä vaiheessa tuudittautua siihen jotta tarkkasilmäiset huomaavat sieltä ne tuplat ja raportoivat sen eteenpäin :)
Title: Vs: Kalastuslinkkejä kaivataan kipeästi lisää!
Post by: Toimitus on June 03, 2009, 13:57:53
Niin siis Load-käskystähän kaikki alkaa ja niin edespäin :D

Voisinpa koittaa toki jotain semmoista yhtään luotettavankuuloista funktiota kehittää, mutta paras on se että saataisiin palvelun käyttäjät ilmoittamaan mahdollisista virheistä, korjauksista ja tuplista virheilmoituslomakkeella. En nimittäin usko minkään automatiikan toimivan riittävän tehokkaasti...

Koitetaan keksiä jotain käytäntöä, koska tuo näyttäisi tyhmältä jos sielä olisi paljon tuplia.
Title: Vs: Kalastuslinkkejä kaivataan kipeästi lisää!
Post by: Timpe on June 12, 2009, 20:04:32
Mites on Jussi, onko tuohon linkkien lisäykseen kehitteillä jotakin? Linkkejä on nyt jo se n.250, joten tuplien mahdollisuus lisääntyy kokoajan, ja kyllä niitä tuplia jo aika usein joutuu poistamaan..Ja lisäksi hommaa vaikeuttaa se, että linkin otsikko voi olla erilainen muutamassa linkissä, mutta www-sivu on silti sama.