Kalassa.net Keskustelut

Kalastusvälineet => Kesäkalastusvälineet => Vieheet => Topic started by: Olli on March 06, 2010, 20:21:35

Title: Ugly Duckling
Post by: Olli on March 06, 2010, 20:21:35
Tuollanen 4cm uppoava Ugly Duckling värinä "Brown Trout" tuli ostettua. En paljoa kerennyt testailemaan kun jäät tuli rajoittamaan heittomahdollisuuksia. Hyvin kyllä näytti potkivan. Teinkö hyvän vaiko huonon ostoksen? Onko kokemusta Ugly Ducklingeista?

Kotisivut: http://www.uglyducklinglures.com/
Title: Vs: Ugly Duckling
Post by: pilkkiäijä on March 07, 2010, 01:01:50
Minulla on 4cm Duckling uppoavana pikkukalavärissä. En hirveästi uittanut ole, mutta muutamia ahvenia heittämällä ja uistelemalla tuli, uintia joutuu kyllä välillä säätämään kun tuntuu nokkalenkki kääntyvän.. En tiedä mistä johtuu.

Sitten minulla on se isompi, (9cm?) kelluva Ugly Duckling samassa Shad värissä. Sillä on tullut mm. 1,5kg kuha, ja muutama isompi ahven uistelemalla ja heittämällä. Testissä ollut vasta puolet viimevuodesta, mutta siihen nähden toimi hyvin! Kannattaa kokeilla.
Title: Vs: Ugly Duckling
Post by: Pietarin kalansaalis on May 31, 2011, 06:35:50
Itse meinasin juuri tehdä kyselyn ugly ducklingeista koska itselläni noita pari on ja nuo pienemmät toimii tosi hyvin ainakin kirjolle(vetämällä) meilläpäin, mutta ottiväriä (oranssi/kelt/valk) 3 cm  kelluvana ei mulla ole kuin yksi mikä syö miestä. Eli kysymys kuuluukin onko keskisuomessa tai koko suomessa enää yleensä kenelläkään ugly ducklingin jälleenmyntiä? Jos tilaa tuolta kotisivujen kautta(Kanadasta) niin paljonkohan siihen tulee rahti ja ym.. kuluja? Täytyy varmaan mailata sinne. :mrgreen:
Title: Vs: Ugly Duckling
Post by: Pietarin kalansaalis on May 03, 2012, 07:35:53
http://www.tampereenkalastusvaline.fi/uglyduckling.htm (http://www.tampereenkalastusvaline.fi/uglyduckling.htm)

Löytypäs suomestakin   :lol: :lol:    Eikun tilausta kehiin!