Kalassa.net Keskustelut

Propilkki => Tekninen tuki ja bugiraportointi => Topic started by: turisti on February 24, 2011, 16:22:33

Title: Ongelma verkkopelin luomisessa
Post by: turisti on February 24, 2011, 16:22:33
Eli kun luonverkkopeliä ja muut yrittävät liittyä siihen, niin se rupee valittamaan niille että "osoitteessa ei ole peleä tai yhteyttä ei voida muodostaa" Mikä avuksi, jos tarvitsee tarkempaa tietoa niin kyselkää niin kerron niitä sitte.
Title: Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
Post by: Qkkeli on February 24, 2011, 16:35:49
Täältä tutkimaan oman purkin asetuksia:
http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=17264.0 (http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=17264.0)
Title: Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
Post by: Kipster on August 26, 2011, 16:10:48
Oletko jo koittanut tuon yhden aiheen vinkkejä ja asetuksia? Vai oletko koittanut ihan ilman mitään vaan luoda verkkopelin?
Title: Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
Post by: Kipster on August 26, 2011, 16:39:59
olen muuttanu modeemin asetuksia, että se alkais pelaan, nyt toisella koneella ei pelaa, mutta soisella pelaa. saikko selkoa.
Eli jos oikein ymmärsin, niin olet avanut modeemin NAT'ista portit, jotta pääsee läpi? Myös mahdollinen virustorjunnan palomuuri sallii läpimenon?
Miten tämä toimimattomuus ilmenee?
Title: Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
Post by: Arska_1 on November 15, 2011, 17:10:15
Täällä lienee sopivaa kysyä, en tiedä olenko puusilmä vai muuten vaan kädetön? Mutta en löytänyt mistään/enkä tiedä miten saa serverin nimen vaihdettua? Nyt se ymmärtääkseni kun hostaan niin tulee omalla nimimerkillä.

-Arska_1
Title: Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
Post by: Pike on November 15, 2011, 21:31:45
Täällä lienee sopivaa kysyä, en tiedä olenko puusilmä vai muuten vaan kädetön? Mutta en löytänyt mistään/enkä tiedä miten saa serverin nimen vaihdettua? Nyt se ymmärtääkseni kun hostaan niin tulee omalla nimimerkillä.

-Arska_1
Eikös se aina tule omalla nimellä eli tietääkseni ei voi vaihtaa mistää. Korjatkaa ihmeessä jos olen väärässä.
Title: Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
Post by: OdeFish on November 16, 2011, 06:58:27
Täällä lienee sopivaa kysyä, en tiedä olenko puusilmä vai muuten vaan kädetön? Mutta en löytänyt mistään/enkä tiedä miten saa serverin nimen vaihdettua? Nyt se ymmärtääkseni kun hostaan niin tulee omalla nimimerkillä.

-Arska_1
Eikös se aina tule omalla nimellä eli tietääkseni ei voi vaihtaa mistää. Korjatkaa ihmeessä jos olen väärässä.

En ole ainakaan itse koskaan nähnyt verkkopeliä, jonka nimi ei olisi sama kuin sen tekijän nimi .. Mutta jaa'a.
Title: Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
Post by: karib on November 16, 2011, 15:29:01
Jos kerran kyseessä on pelin isännän (hostin) nimi, niin nimen vaihto käy, kun hahmonhallinnassa luo uuden hahmon ja isännöi sillä.
Title: Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
Post by: mianka on January 18, 2012, 01:15:58
Itselläni serveriä luodessa herjasi, että "yhteyttä ei pystytty muodostamaan. Palomuuri/reititin jne."

Jossain välissä sitten Windowsin OMAN palomuurin kytkin pois päältä ja alkoi toimimaan.
Ei auttanut, vaikka sinne pelille laitoin poikkeukset (luvat). Ainoastaan pois päältä kytkeminen toimi.
Nyt on käytössä Windows 7 Firewall Control niminen laajennus Windows 7:n palomuuriin
ja siinä annettuna oikeudet Propilkille ja toimii.

Niin ja käyttöjärjestelmänä itsellä Windows 7 Pro.
Title: Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
Post by: lotollasaa on January 18, 2012, 11:12:08
Itselläni serveriä luodessa herjasi, että "yhteyttä ei pystytty muodostamaan. Palomuuri/reititin jne."

Jossain välissä sitten Windowsin OMAN palomuurin kytkin pois päältä ja alkoi toimimaan.
Ei auttanut, vaikka sinne pelille laitoin poikkeukset (luvat). Ainoastaan pois päältä kytkeminen toimi.
Nyt on käytössä Windows 7 Firewall Control niminen laajennus Windows 7:n palomuuriin
ja siinä annettuna oikeudet Propilkille ja toimii.

Niin ja käyttöjärjestelmänä itsellä Windows 7 Pro.
ei se aina toimikkaa vaikka antaa poikkeus luvan ..pitää mennä siinä tapauksessa ohjauspaneeli/palomuuri/sieltä linkki salli ohjelmat ja sitte ettii pro pilkki 2:sen ja antaa luvan ..yleensä jos windows kysyy poikkeus lupia ohjelmille niin se antaa sen luvan vain toiseen suuntaa esim: sisää muttei ulos
Title: Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
Post by: mianka on January 18, 2012, 13:14:00

ei se aina toimikkaa vaikka antaa poikkeus luvan ..pitää mennä siinä tapauksessa ohjauspaneeli/palomuuri/sieltä linkki salli ohjelmat ja sitte ettii pro pilkki 2:sen ja antaa luvan ..yleensä jos windows kysyy poikkeus lupia ohjelmille niin se antaa sen luvan vain toiseen suuntaa esim: sisää muttei ulos
[/quote]

Jep, paitsi että olin näin tehnyt :)
Ei myöskään kone näkynyt, kun netistä testasin yhdeltä saitilta suoraan avattuun porttiin.
Windowsin palomuurin disabloituani alkoi näkymään.
XP:ssä en muista, että minulla olisi tällaista ongelmaa edes ollut.
Title: Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
Post by: ChristaNou on February 26, 2012, 20:22:53
DNA on blokannut operaattorin puolesta tarvittavan TCP-4500 portin. Joten mikäli DNA mokkulayhteys niin turha edes yrittää, eikä niillä kuulemma ole aikomustakaan aukasita sitä. Sulkeminen paransi kuulemma mokkulayhteyksiä ja ajateltiin "käyttäjien parasta".

Sonera puolestaan on estänyt kaikenlaisten hostaamisen, silläkään on aivan turha yrittää mitään. Operaattoriblokkeja ei voi kiertää!

Saunalahti ei blokkaa mitään, itse vaihdettiin DNAsta Saunalahteen ja johan rupesi toimimaan. :)
MUTTA Saunalahti 4G-tikku (tai yhteysohjelma) blokkaa ulkoisen liikenteen ja pelintekeminen ei onnistu. Ei edes reitittimen kautta....
Title: Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
Post by: jarmoankka on March 14, 2012, 10:27:33
Vaihdoin asuntoa. Edellisessä pystyin luomaan verkkopelin ja siis hostaamaan... nyt mun peliin ei pääse ja kun koitan sitä julkiselle listalle, niin tulee seuraavaa:

Lisääminen pelilistalle epäonnistui:
Yhteys ei onnistu ulkoa päin  (palomuuri/reititin?)


Windows-paloomuuri ei ole käytössä. F-securen reaaliaikaisen otin pois ja siellä muutenkin on propilkki sallittuna. 
Minkään ei periaattees olla muuttunut paitti tietokoneen ja laajakaistan fyysinen osoite....  Missä siis vika kaiketi voisi olla?

Ja selkosuomella, en ymmärrä näistä mitään.

Saunalahti operaattorina. Kiinteä laajakaista.
Title: Vs: Ongelma verkkopelin luomisessa
Post by: jarmoankka on March 14, 2012, 19:21:29
näkyville tämä vielä hetkeksi...