Kalassa.net Keskustelut

Propilkki => Verkkopelaaminen ja turnaukset => Topic started by: Mikko_-Procyon- on March 28, 2011, 17:59:08

Title: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on March 28, 2011, 17:59:08
Host-listalla on tällä hetkellä muutama Procyon-pelaaja moderaattorina. Listan moderoinnin tehtävänä on pistää epäasiallisille hosteilla bannia ja vapauttaa sitten sopivan ajan kuluttua tämä IP uudestaan käyttöön. Kuulemma hostit harrastavat kaikenlaista mielivaltaista "homot ja ryssät ei pääse peliin" -tyylistä kommentointia, jonka johdosta nyt otetaan tiukempi moderointi käyttöön. Tuollainen käytös ei kuulu kalamiesten käytökseen.

Uuden linjauksen mukaisesti peleistä karsitaan mm.  kaikenlainen rasistinen huutelu, politikointi, uskonnolliset jutut jne, niin saadaan mukavampi peliympäristö kaikille. Siis aiheista saa puhua, mutta jos hostin pääasiallinen tavoite on haukkua homoja/ryssiä/neekereitä, haukkua toisia puolueita ja ajaa oman puolueen asiaa, kiihottaa uskonnollisia ryhmiä tai saarnata omasta jumalastaan, niin bannia vaan kehiin. Suomi24 yms palstat on tällaisia varten. Propilkki ei.

Tasapuolisuuden nimissä otan myös muista tiimeistä luotettavia tahoja mukaan moderointiin. Myös kielitaito ja ulkolaisilla hosteilla pelailu ja menon seuraaminen lasketaan plussaksi.

Moderointi tarkoittaa käytännössä sitä, että hostin käyttämä IP ei päädy julkiselle listalle. Silloin peliin ei myöskään pääse kukaan liittymäänkään.

Eli luotettavat ja TODELLA aktiiviset tahot voivat nyt hakea tätä oikeutta minulta.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on April 05, 2011, 21:32:34
Taas on tullut muutamia uusia. Pistäkää vain se nick tänne myös näkyville, niin tiedetään mistä hostista puhutaan. Koska tuolal ei ole "temporary ban" tyylistä toimintoa käytössä, niin bannit antanut host voi itse sitten päästää näitä myös "vapaaksi", kunhan rangaistus on lusittu.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on July 22, 2011, 16:02:10
Juu, jos tekee julkisen hostin, niin on syytä päästää halukkaat pelaamaan. Ei sitä ole pakko listalle julkaista, jos ei muita halua mukaan.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on September 21, 2011, 18:50:57
Poistelkaas joitain vanhoja banneja tarvittaessa. Tuo lista alkaa olla jo epätoivoisen pitkä.

Kysyn Jannelta mahdollisuutta tehdä *-tyylisen bannauksen, jolloin lähtee isompi käyttäjämäärä kerralla banniin, mutta loppuu näiden mokkula-torspojen peeloilut myös samalla.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on September 21, 2011, 22:09:45
Katsotaan nyt ensin vielä se vaihtoehto, että pistetään kokonaan joku tietty sarja tyyliin .*** banniin. Silloin saa koulun jälkeen levottomina käyvät ES-Jonnet kiskoa toisenkin kerran mokkulaa irti, että pääsevät takaisin listalle. Ja jos aletaan proxyillä pelleillä, niin pistetään vieläkin isompia kokonaisuuksia listalle.  Pari tuntia jäähyä, niin alkaa se pahin häirintävimma laantua.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on October 15, 2011, 22:58:31
Host-listan moderointi muuttuu lähiaikoina. IP-osoitteen pikamuuttajat saavat nyt tiukemman bannin osakseen, koska yksittäisen IP:n sijasta voidaan bannata isompia sarjoja kerrallaan. Eli adminit, varautukaa siihen että ylläpitosivu muuttuu lähiaikoina.

Ja koska Lampisen bannit eivät selvinneet, IP TIETOJA SIVUILLA VIERAILUJEN SUHTEEN TARKKAILLAAN!

Sivun URL myös muuttuu. Eli jokainen admin kysyy sitten YV:llä aikanaan minulta uuden osoitteen.
Title: Vs: Host-listan moderointia MODERAATTORIT HUOMIO!!! TÄRKEÄ!
Post by: Mikko_-Procyon- on December 14, 2011, 18:13:11
Host-listan moderaattori-toiminnot ovat muuttuneet! Nyt siellä voi laittaa banniin tietyn määrän IP-osoitteita sen yhden IP:n ympäriltä. Näin saadaan se letkun irtikiskonta ja uuden IP:n haku estettyä.

Lista näyttää tältä:    [1] [64] [128] [256] [1024] [4096] [16384] [65536]

Eli normaali "pysyvä yhden IP:n" banni tulee kun tuo 1 on mustattuna. Mikä tahansa muu johtaa isomman ip-avaruuden estoon. Samalla aktivoituu kello (tällä hetkellä 2h), jonka ajan nämä IP:t on pois listalta (ellei moderaattori poista bannia ennen sitä). Älkää ilman hyvää syytä käyttäkö vahvempia banneja. Ainoastaan häiriön toistuessa monta kertaa ja IP:n toistuvasti vaihtuessa klikatkaa tältä listalta isompi banaanikakku ilmoille. Ison avaruuden bannaamisen myötä riski syyttömien bannaamiseen kasvaa koko ajan, joten malttia siis.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on January 31, 2012, 14:03:28
Propilkin käyttö kaupallisiin tarkoituksiin ilman pelintekijöiden lupaa on EHDOTTOMASTI KIELLETTY. Listalla on esiintynyt nyt rahastusta tyyliin "salasana tekstiviestillä" ja hinta perässä. Kaikki nämä banniin vain ja äkisti.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on January 31, 2012, 14:40:20
Juup. Kannattaa välillä katsoa google translatorilla niitä tekstejä mitä siellä on, niin ei ihan mitkä tahansa jutut pyöri listoilla.. ;)
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on April 10, 2012, 16:34:47
Jatkossa JOKAINEN annettu banni perusteineen tänne listalle. Moderaattorilista menee myös uusiksi, koska tällä hetkellä niistä ei ole niin tarkkaa kirjanpitoa. En ole irtisanomassa ketään, mutta pidetään vain tarkemmin kirjaa porukasta. Jatkossa jokainen modetunnus kerrotaan julkisesti täällä ja jokainen on vastuussa teoistaan. Pelin kannalta ei ole hyvä, että kertalaakista jaetaan banneja, jos uusilla käyttäjillä ei ole vielä kaikki käytännöt tuttuja ja selviä.  Ei ole myöskään korrektia, että ylläpito esiintyy salanimellä ja jakelee suoraan tuomioita. Parempi lähestymistapa on se, että jos epäasiallista käytöstä ilmenee, niin viimeistään tässä vaiheessa vaihtaa moderaattoriksi tunnistettavan profiilin käyttöön ja käy opastamassa/neuvottelemassa tilanteesta ja sitten iskee rangaistuksen käyttöön. Tämä siis koskee tätä "ei ota pelaajia mukaan" -toimintoa. Kaikenlainen vittusaatanahomoimekullia -teiniangstin voi pistää banniin ilman mitään selittelyä hostille, kuten myös tahallisen häiriökäyttäytymisen tai hostin kesken peliä katkomiset/perusteettomat mutet ja bannailut yms.

Jatkossa host-listaan pitää itse PELIIN saada näkyviin tuo "host valitsee" ja "automaattisesti kaikki sisään" toiminnot, jolloin julkisella listalla voi olla näitä valikoiviakin tapauksia. Tämä on meidän pelintekijöiden homma ja laitamme sen job-to-do-listalle.

Tuo koko ban-listan tyhjäys ei ollut missään nimessä järkevä temppu. Jos alkaa ohimosuonet pullistella jonkun nahistelun vuoksi, kannattaa ennemmin poistua koneelta ja antaa asioiden tuulettua ennen kuin alkaa tehdä mitään tempauksia. Vanhoja banneja voi harkinnan mukaan poistella, se on normaalia ylläpidollista toimintaa.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: seppojohannes on April 10, 2012, 19:14:36
Kysyin tätä aiemminkin, eli onko paha tehdä sille bannilistalle kohta, jossa näkyy kuka bannit on antanut.....?
 Nythän jos joku "ilkeyttään" laittaa hostin bannilistalle, niin syyllistä ei välttämättä löydy...
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on April 10, 2012, 19:17:22
Jos joku yksittäinen banni aiheuttaa riitaa, niin riittää sen antamisen ajankohta. Tämän perusteella me voidaan logista etsiä sivulla vierailut kyseisenä ajankohtana ja IP-logista jäljittää bannien antaja. Eli jos on syytä epäillä jotain epämääräistä toimintaa, niin pienillä lisätiedoilla saadaan tämä tieto selvitettyä.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: karib on July 20, 2012, 23:16:08
Mitä mieltä olette tästä: 88.222.198.118    4500    TUMBULUMBU . LT       v0.91    Iso-Söimi    10 / 15    1 / 1 (0 waiting)    0    1    13 min
Julkisella listalla, pelaaja määrä rajoitettu yhteen... Bannia vai ei?
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on July 21, 2012, 12:26:25
Tuon voisi oikeastaan pistää korjattavien asioiden listalle, että ko. valinta ole mahdollinen.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on July 21, 2012, 14:19:32
Henk. koht. olen tuosta yksinpelaamisesta tylympää mieltä. Jos osaa valita pelaajien määrän yhteen, niin osaa varmaan valita verkkopelistä vaihtoehdon Älä ilmoita julkiselle listalle? Verkkopelaaminen on yksin on ihan ok (jos haluaa yrittää ennätyksiä tai ei jaksa moderoida omaa hostiaan), mutta jos sen laittaa julkiseksi niin kyllähän se on suoranaista kettuilua muille? Eli hienovarainen ohjeistus ja jollei vinkki mene perille niin bannia?

K

Jokseenkin samaa mieltä, mutta bannin kesto voisi olla tyyliin "1 ilta", kyseessä ei ole kuitenkaan mikään paha rikkomus.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on December 26, 2012, 23:31:24
Jooh, hello textin saa vaihtaa, jos haluaa ilosanomaa julistaa, niin siihen löytyy muitakin keinoja kuin pp2.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on December 27, 2012, 14:58:21
jouko bannattu, eka kommentti oli mee homo vit.... ei vissiin tarvia kahesti miettiä

Joop.

Fiskarin banni kannattaa kuitenkin pitää lyhyenä, koska rike ei ole iso (ainostaan vasten tuota ajatusta, että politiikat, uskonnot ja lisääntymisbiologia pidetään pelin ulkopuolella). Homottelut taas on enemmänkin merkki siitä, että banneja voi tarjota pidemmällekin ajalle.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: -Orava- on December 27, 2012, 21:57:19
jouko bannattu, eka kommentti oli mee homo vit.... ei vissiin tarvia kahesti miettiä

Joop.

Fiskarin banni kannattaa kuitenkin pitää lyhyenä, koska rike ei ole iso (ainostaan vasten tuota ajatusta, että politiikat, uskonnot ja lisääntymisbiologia pidetään pelin ulkopuolella). Homottelut taas on enemmänkin merkki siitä, että banneja voi tarjota pidemmällekin ajalle.

mut eihän kukaan ole bannia antanut? ainakaan ei näy listalla.. luulen ettäon lukenut näitä tai joku on asiasta sanonut hänelle
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: hauen leuka on December 28, 2012, 12:37:42
Fiskarille bannit.Jatkaa samaa ilosanoman julistusta "Herra Jeesus on totta, taivas on totta, helvetti on totta"
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: -Hammer- on March 16, 2013, 23:24:09
Dazveles bannattu, ilman syytä pelaaja poistettu pelistä.

-Hammer-
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: -Hammer- on March 30, 2013, 12:57:55
täysin aiheeton varoitin  sinua don miguel nimestä

eli poistakaa banni
Jaahas, ei kylläkään mikään aiheeton bannaus, mutta vapautetaan nyt ja yritetään olla ihmisiksi puolin jos toisin...

-Hammer-

ps. käsittääkseni on jo aikaisemmin ollut juttua kyseisen hostin kanssa muteista ym.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: -Hammer- on March 30, 2013, 14:33:13
Moro

Siivottu erittäin rankalla kädellä, voisitte myös itse poistaa näitä vuoden vanhoja tarinoita.
Ei kukaan jaksa lukea viittä sivullista vanhoja viestejä. :-D

-Hammer-
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Nipz on April 17, 2013, 17:24:50
vegez [KyrpäJYRÄ] bannattu. Ei päästänyt pelaajia peliin ja ei suostunut tiimitagiaan vaihtamaan.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on April 26, 2013, 14:02:59
No saa kait siellä sanoa vaikka että "älä ylennä itseäsi tai sinut alennetaan", eikä se aiheuta kenellekään mielipahaa.. mutta heti kun ylitetään se raja, että aletaan jakamaan helvettiin joutuvia ja pelastuvia yms paskaa, niin bannivasara heilumaan. Hyvällä maulla siis.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on April 27, 2013, 18:07:51
Host-listan admin sivu on vaihtunut. Jatkossa ei sitten vuodeta niitä esim. Facebookiin kaikkien näkyville.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on April 27, 2013, 19:05:44


Sattuuhan sitä ja tapahtuu. Adminit voivat ottaa yhteyttä, niin jaan uuden urlin.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Nipz on May 04, 2013, 19:39:43
Fisulandia pikku tauolle. Jatkui tuo jeesuksen ja pelastuksen ilosanoman jako.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: karib on July 28, 2013, 23:08:12
Akille bannia, ei päästä peliin vaan kommentoi törkeästi.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Armine on July 29, 2013, 00:11:59
Jorma Uotisen Meisseli
IP: 91.153.186.145

Tuommoinen hosti julkisella, jutut ei tosiaan perheen pienimmille, ja jos asiasta huomautti, juotuikin pihalle.
Potki myös porukkaa ilmeisesti ilman mitään syytä.

Jos minä saisin päättää niin bannivasara viuhuisi.

EDIT: Laittoi jo pelin kiinni.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Jankova on September 08, 2013, 13:31:22
Pilkki-Pena [Pilikki mulukut] pikku jäähylle.
Jos salasanan takana pelaa, voi varmaan pelata ei-julkisilla tuolla joukkuenimellä.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: janne_83 on September 13, 2013, 19:48:36
Pilkki-Pena [Pilikki mulukut] pikku jäähylle.
Jos salasanan takana pelaa, voi varmaan pelata ei-julkisilla tuolla joukkuenimellä.
Laitetaan uudelleen banniin. Poistin bannin mutta ei olla opittu tai ei käydä sivustoja kattomassa.
Salasanalla samoilla tunnuksilla. Pietään vähän pitempään, jos tulis järkeä päähän.
siellä noi nyt tällä hetkelläkin pelaa   :x
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: -Orava- on September 13, 2013, 19:56:14
Pilkki-Pena [Pilikki mulukut] pikku jäähylle.
Jos salasanan takana pelaa, voi varmaan pelata ei-julkisilla tuolla joukkuenimellä.
Laitetaan uudelleen banniin. Poistin bannin mutta ei olla opittu tai ei käydä sivustoja kattomassa.
Salasanalla samoilla tunnuksilla. Pietään vähän pitempään, jos tulis järkeä päähän.
siellä noi nyt tällä hetkelläkin pelaa   :x

hankalaa kun muuttavat kokoajan ip:tä. no taas laajennettuna bannissa..
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Nipz on September 15, 2013, 22:28:46
Pilkki-Pena [Pilikki mulukut] pikku jäähylle.
Jos salasanan takana pelaa, voi varmaan pelata ei-julkisilla tuolla joukkuenimellä.
Laitetaan uudelleen banniin. Poistin bannin mutta ei olla opittu tai ei käydä sivustoja kattomassa.
Salasanalla samoilla tunnuksilla. Pietään vähän pitempään, jos tulis järkeä päähän.
siellä noi nyt tällä hetkelläkin pelaa   :x

hankalaa kun muuttavat kokoajan ip:tä. no taas laajennettuna bannissa..


Jep sama kaveri taas bannattu..
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Nipz on September 18, 2013, 21:03:50
Pilkki-Penaa saa taas kerran päivässä bannailla. Joku oli ilmeisesti poistanut hänen bannejaan kun banned addresses kohtaa kattelin, eilen oli 5 tänään enään 2.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Jankova on February 23, 2014, 21:33:44
camo kimmo [punahomot] banniin. Peliin pääsyä saa anella ja kielenkäyttö...
Eipä siitä sen enempää.  :evil:
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 23, 2014, 22:47:01
camo kimmo [punahomot] banniin. Peliin pääsyä saa anella ja kielenkäyttö...
Eipä siitä sen enempää.  :evil:

Jo tuolla joukkuenimellä voi pistää banniin.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: -Orava- on February 27, 2014, 23:22:06
hostilla ei mitään mielenkiintoa puuttua kenekään toimintaan. eli bannia haukimestari... ottakuut yhteyttä yv:nä jos haluu takas..
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: -Orava- on autsi on February 27, 2014, 23:41:34
Kyllä sitä on kaikenmaalman moderointia tultu nähtyä mutta sitä että bannaa hostin joka ei osaa private viestiä laittaa on kyllä uusi riman alitus :D
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: A. Breivik Kala on February 27, 2014, 23:51:22
ONKO TÄMÄ TEISTÄ MODEROINTIA????? tervetuloo internettiin teidän äitien helmoista, "Buhuhuu muilla on kivaa enkä kuulu joukkoon, bannaan ne" vitun nörtit menkää töihin TERKKUI NORJAST<3 PS: MUUTTAKAA POHJOIS KOREAAN JOS ETTE KESTÄ KRITIIKKIÄ KOIRAT
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 28, 2014, 00:37:38
Pari viimeisintä kommentoijaa pääsi banaaneja laskemaan.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Jankova on March 28, 2014, 22:36:22
Kulliritari banniin ihan nyt nickin perusteella.
Kattellaan.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on March 29, 2014, 01:02:12
Kulliritari banniin ihan nyt nickin perusteella.
Kattellaan.

Olisin valmis menemään niin pitkälle, että kuvatun kaltaiset "ritarit" eivät pääse minnekään julkiseen peliin.
Jos olette kiinnostuneita miten se voitaisiin toteuttaa, niin yv ja keskustellaan lisää.
-DX-
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: -Orava- on March 29, 2014, 03:42:23
eräjormallle bannit. pyysin salasanan alle siirtymistä, homottelut jne.. vastaukseks. milloin väki oppii??? on banni listal na...
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on March 30, 2014, 18:41:24
Laitoin hostille mailia.

Bannit voi poistaa, kunhan nuo häiriköt ovat kaikonneet.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on March 30, 2014, 18:54:52
Laitoin hostille mailia.

Bannit voi poistaa, kunhan nuo häiriköt ovat kaikonneet.
Myös noihin infoteksteihin voisi puuttua. Yhdellä, joka pitää salasanan takana tulee infoihin milloin mitäkin typerää.
-dx-
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: SJ on April 01, 2014, 15:20:43
Noista bannatuista pistää silmään se, etä listalla on vain suomalaisia hosteja.
Ehkä se kertoo siitä, missä mennään henkisen kehityksen jäädessä teknologian varjoon.
Aika pienet ympyrät on, kun ko. toiminta tuo tyydytyksen minuudelle.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on April 01, 2014, 15:27:00
Noista bannatuista pistää silmään se, etä listalla on vain suomalaisia hosteja.
Ehkä se kertoo siitä, missä mennään henkisen kehityksen jäädessä teknologian varjoon.
Aika pienet ympyrät on, kun ko. toiminta tuo tyydytyksen minuudelle.

Samaa mielipuolta SJ:n kanssa,nämä Suomalaiset kun eivät jostain kumman syystä osaa käyttäytyä  :roll:
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on April 01, 2014, 22:48:14
Vois muuttaa verkkopelin maksulliseksi, niin häiriköinti saattaisi vähentyä...  :roll:
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on April 01, 2014, 23:08:09
Vois muuttaa verkkopelin maksulliseksi, niin häiriköinti saattaisi vähentyä...  :roll:

Kannatan  :-D
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on April 02, 2014, 10:23:04
Oivallista pohdintaa.
Mielestäni kuitenkin parempi ratkaisu olisi käyttää nyt jo olemassa olevaa rekisteröintiä ehtona peliin pääsyyn.
Peliin lisätään vaihtoehto isännälle, jossa valitaan vaaditaanko rekisteröity pelaaja. Näin voidaan pudottaa pois ne jotka eniten häiriköivät. Ja jos rekisteröity häriköi, niin rekisteröinnin peruutus ja siinä menivät ne.
Rekisteröinnissä tarvitaan voimassaoleva sähköposti ja jos osoite "palaa" on siinäkin oma vaivansa hankkia uusi.
Näin toimien se, ettei enää voisi huutaa ja reuhata aivan anonyyminä, poistanee ongelman suurimmalta osaltaan.
Olen seurannut noita pahimpia ja usein jopa 5 pelaajaa samalla ip:llä, joka viittaa arkipäivänä klo 11.00 koulun atk-luokkaan tai vastaavaan. Tuommoinen porukka saa kyllä muut pakenemaan pelistä heti.
Sitten ovat ne jotka eivät usko mitään "Tämä on vi*** minun nimeni, painu h*** v******", niihin auttaa ainoastaan ip:n plokkaus kokonaan. Se kokonaismäärä on kuitenkin suht vähäinen. Yli 5000 kirjautumista kuukaudessa ja listalle on "päässyt" 8-10 ip:tä.
Kehittävin terveisin
-dx-
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on April 02, 2014, 10:30:11
Eikö tuo 1.08:n tehostettu banni ole riittävä pitämään pelleilijöitä poissa? Jos ei, niin sitä voidaan laajentaa kyllä vieläkin lisää. Ei siitä mitenkään sellaista saa, etteikö se hakkeria estä pääsemästä takaisin hostille, mutta kyllä se siltä vie 5-10min täyttä työtä kiertää ne kaikki estot. Ja sen jälkeen uuden bannin saa muutamassa sekunnissa. Ajan myötä tuon kyllä luulisi tepsivän. Ja vähänkään tavallisempi rivikäyttäjä (tai joku atk-luokan jonne) ei noita kaikkia estoja osaa edes kiertää.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on April 02, 2014, 20:35:08
Miksi tuo team rävä saa pitää julkisella hostia, jossa ei koskaan ikinä ole kuin 1/20 käyttäjää. Ja tervetulo-teksti vaihtuu tunneittain, "haistakaa paska", "laihduttakaa", "antakaa bannia", "imekää itteenne"., jne, jne,, Eihän se toki silviisii ketään isommin haittaa, mutta  joku provo-tarkoitus tossa on, koska nykyään se teretuloteksti vaihtuu n. 1h:n välein....
Tuossa listassa on uutena yrittäjänä eräs "ritari", joka on hosteilta bannattu nimen takia. Eiköhän täällä päde samat kriteerit.
-dx-
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on April 03, 2014, 15:25:21
Miksi tuo team rävä saa pitää julkisella hostia, jossa ei koskaan ikinä ole kuin 1/20 käyttäjää. Ja tervetulo-teksti vaihtuu tunneittain, "haistakaa paska", "laihduttakaa", "antakaa bannia", "imekää itteenne"., jne, jne,, Eihän se toki silviisii ketään isommin haittaa, mutta  joku provo-tarkoitus tossa on, koska nykyään se teretuloteksti vaihtuu n. 1h:n välein....
Tuossa listassa on uutena yrittäjänä eräs "ritari", joka on hosteilta bannattu nimen takia. Eiköhän täällä päde samat kriteerit.
-dx-
Ja sitä sitten IP on vaan vaihtunut ,"ritari" sais kyllä pysyä vaikka pois.
-dx-
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on April 06, 2014, 18:43:42
Miksi tuo team rävä saa pitää julkisella hostia, jossa ei koskaan ikinä ole kuin 1/20 käyttäjää. Ja tervetulo-teksti vaihtuu tunneittain, "haistakaa paska", "laihduttakaa", "antakaa bannia", "imekää itteenne"., jne, jne,, Eihän se toki silviisii ketään isommin haittaa, mutta  joku provo-tarkoitus tossa on, koska nykyään se teretuloteksti vaihtuu n. 1h:n välein....
Tuossa listassa on uutena yrittäjänä eräs "ritari", joka on hosteilta bannattu nimen takia. Eiköhän täällä päde samat kriteerit.
-dx-
Ja sitä sitten IP on vaan vaihtunut ,"ritari" sais kyllä pysyä vaikka pois.
-dx-
Onko tuolle ritarille konstia, näyttää saaneen taas uuden ip:n
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: SJ on April 06, 2014, 19:03:18
Bannattu.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on May 18, 2014, 14:03:17
en tiiä onko oikee paikka tää mut hostin  fak808  toiminta aika tylyä puolen tunnin jälkeen kun alkaa pärjäämään aletaan syyttelee huijaamisesta ja 2min ennen peliä linkastaan bannit.

No ei ole asiallista ei. Tällä hetkellä host-listalla ei ko. hostia näy, joten asialle en voi nyt tehdä mitään.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on January 20, 2015, 08:36:03
Hostnimi kYRPA nakattu hyllylle,ihan vain tuon nimen vuoksi.
-Körmy-
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on August 16, 2015, 16:54:34
Tanen hosti banniin huonon käytöksen vuoksi.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on October 14, 2015, 22:43:15
Pekka Vehulle bannia,,opettele laittamaan "säädyllinen" tervehdystexti,,ei mitään pillujuttuja!!!
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on October 23, 2015, 10:09:15
Puolasta ja Mongoliasta tuli kyselyjä, miksi bannit host-listalle on annettu. Onko mitään käsitystä, mistä syistä nuo on bannattu host-listalta? Jos ulkopuolisten häiriköiden vuoksi (ts. admin ei ole itse paikalla), niin muistakaa poistaa ne bannit kun häiriköinti on päättynyt. Jos taas hostin itsensä epäasiallisen käytöksen vuoksi, niin olisi hyvä ehkä mainita vaikka täällä, niin pysyy vähän kartalla mistä on kyse.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: mr-YK on October 27, 2015, 19:00:29
diarre sprutar mannen , hosti  heittää ulos yleiseltä porukkaa mm minut . tiedä syytä .
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: karib on November 06, 2015, 20:18:39
Vladimir Tereshov hetkeksi jäähylle. Peli julikisella, mutta ei ota mukaan koska "kaveri peli".
PS. Suomalainen hosti.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: karib on November 06, 2015, 21:31:33
Vladimir Tereshov vapautettu toistaiseksi.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on December 04, 2015, 19:23:09
88.114.140.39    4500    Hom*******eekeri
Ei kyllä tarvita tuollaista
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: SJ on December 08, 2015, 09:32:00
Kaikki aloittelee joskus, eikä niitä ohjeita ole tullut luettua kovin tarkasti.
Oletko varma jos siellä hostina on teini joka on juuri aloittelemassa hostin uraansa, että annamme hänelle bannit julkiselle listalle. Pahimmillaan johtaa yhden aktiivisen harrastajan pelaamisen loppumiseen.

Olen varma että myös ko. hosti on lukenut tämän, ja oppi on mennyt perille.....
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Matti Pursiainen on December 08, 2015, 16:46:13
Oli eilen Väiskin epelissä! Ensinnäkin ei tervetuloa tekstissä mainittu että elin muoto olisi voittajan valinta Väiski hostasi vasta toista kertaa eläissään! Mielestäni on hyvä että nuoria hosteja on pelissä! He kouluttavat uutta sukupolvea pelin pariin! Meidän vanhojen pitäisi kouluttaa eikä haukkua! Ymmärrän [email protected] kannan kun ei saa omaan karttaan pelaajia vaikka käy toisten hostien peleissä mainostamassa omaa peliään! Uudet pelaajat vaativat tasoa joka on toista luokkaa kun vuosia sitten! Eli antakaa nuorille arvostelun sijaan opatusta!
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: [email protected] on December 08, 2015, 20:52:52
Olihan tuota eilenkin illalla hosti väkeä täynnä ennen ku tuonne ns parempien ihmisten hostille eksyin missä kohtelu aika ala-arvoista.Ja mielelläni käyn huutelemassa autohosteilla että normi hostiakin tarjolla koska moni pelaaja sanoi että ennemmin normi hostia pelailee kun saa voittaja OIKEASTI valita seuraavan eikä autohosti tai muuten vaan hosti sitä päätä :D peliin tullessa kysyin onko voittajan valinnat ja moni sen kirjoitti että on :) Opetelkaa häviämään älkääkä vetäkö siitä hernettä nenään..aika naurettavaa touhua minun mielestä mutta kyllähän te tiimiläiset osaatte toisten puolia pitää  :-D Mielestäni nämä viestit eivät kuulu tänne..jos jotakin Shaissea vielä Matiaksella mielessä niin vastaan ilomielin yv.eenä.Älä tänne jauha noita turhuuksiasi  :-o
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: SJ on December 09, 2015, 13:08:30
Lauseesi....
peliin tullessa kysyin onko voittajan valinnat ja moni sen kirjoitti että on.

Eli valehtelit ensimmäisessä viestissä missä väitit että siellä luki voittajan valinnat.
Et todennäköisesti lukenut sitä lainkaan kuin vasta sitten kun sait bannit räyhäämisestä pelistä. 
Pelaajajien sanomiset ei ole sama kuin hostin kirjoittama viesti......
Jotta puheissasi ei olisi ollut tuota ristiriitaa, poistit aiemman tekstisi.

Minun näkökantani on että syytät hostia virheestä, joka johtuu itsestäsi. Valehtelemalla.
Mielelläni lukisin asiasta Väiskin vastineen myös.

Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: mianka on December 09, 2015, 17:49:47
Quote:
 [email protected] 8.12.2015 klo 20:52:52
"Ja mielelläni käyn huutelemassa autohosteilla että normi hostiakin tarjolla..."

Kaikissa verkkopeleissä, mitä olen itse pelannut, on ollut vähintäänkin kirjoittamaton
herrasmiessääntö, ettei toisten servereillä mainosteta omaa tai jonkun muun serveriä.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: [email protected] on December 09, 2015, 20:03:32
joo siis ei siellä hostissa ollut mitää hello tekstiä sinne mennessä.siksi piti kysellä onko voittajan valinnat ja moni kirjoitti kommentteihin kyllä on.sitä aikaisemminkin tarkoitin.en missää välissä ole sanonut siellä hello tekstissä niin lukevan.sitten ku sitä mappia ei saanut mitä voittajana valitsin niin lähdin servulta pois..noin 5min kuluttua menin kahtelemaan muita servuja ja sillon oli ilmestynyt Hello teksti kyseiselle servulle.en tässä sen enempää ketään syytä.Peliähän tämä vaan on jos joku sitä ei ole sattumoisin ymmärtänyt.Mielelläni vaan pitäsin lupaukset ja antaisin voittajan oikeasti valita jos näin sanotaan niin ei tarvisi mistään turhasta sen enempää jauhaa!
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: hauen leuka on December 10, 2015, 02:41:15
Morientes

Mielestäni on loistavaa että tulee uusia pelaajia ja jotka vielä hostaavat julkisilla pelejä.Sekin on selvää ettei heillä yleensä ole kaikki tietotaito vielä hallussa.Sen takia onkin tärkeää että kokeneemmat pelaajat auttavat aloittelevia hosteja eivätkä aloita suunsoittoa jonkin epäkohdan takia.Aloittelevien ja kokeneimpienkin hostien on hyvä välillä muistia virkistää ja lukaista allaoleva linkki läpi.Siellä ainakin komentoja mitä hostin olisi hyvä tietää.

http://www.kalassa.net/keskustelut/verkkopelaaminen-ja-turnaukset/ohjeita-hosteille-ja-pelaajille-hairikoiden-varalle/

Yleensä hostin kannattaa käyttää muita keinoja ennenkuin bannivasaraa heiluttelee.

Ns. "vanhanliitonsääntö" on ollut että voittaja valitsee seuraavan pelattavan järven ja sen pelimuodot.Poikkeuksista on hyvä kertoa jo "hello" tekstissä ja riittävän selvästi.Myöskin siitä jos halutaan että pelataan vain made tai jotain vastaavia kisamuotoja niin pelaaja pystyy sen tarkistamaan esim. hostlistalta aikaisemmin ja päättämään sen mukaan mitä haluaa pelata ja millä servulla.

Itse myös näkisin toisten pelaajien "hakemisen" toisilta servuilta hieman kyseenalaisena.Kyllä pelaajat aina löytävät hyville hosteille.Tuskin on sattumaa että samoilla servuilla on useinmiten eniten porukkaa ja niillä ei ole ongelmia.

t:hauen leuka
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on December 15, 2015, 17:27:17
Ehtisikö joku käymään?
80.222.132.208    4500    vitt****tana2kilonsärki    
Host-nimi ei oikein ole hyvä!
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on December 15, 2015, 23:47:46
Kiitos ilmoituksesta, valitettavasti en ollut paikalla niin en ehtinyt asiaan reagoimaan tarpeeksi nopeasti.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: SJ on December 16, 2015, 09:19:45
dx, ko. hosti oli bannattu julkiselta listalta puoli tuntia ilmoituksesi jälkeen kun kävin katsomassa; ja on bannissa edelleen. Enkä varmaan ollut ainoa, eiköhän sen tarkistanut kaikki modet jotka sattuivat olemaan sivulla.

Kiitos ilmoituksestasi, tälläisiä tarvitaan.
Jotta kaikki vastaavat pystyisi poistamaan välittömästi pitäisi olla kokopäivä toiminen mode töissä  :-)

( 80.222.132.208   4500   vi........a2kilonsärki      14 h 47 min ago (1) )
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Jankova on December 16, 2015, 16:35:18
Jep yritetty käydä ohjeistamassa asiallisempaan nick.iin. yv.llä.
Ei vastausta hostilta.
Ei näköjään uusiks ole yrittänytkään aukaista.
Jos nyt olisi ollut semmonen nuoren miehen aivopieru.
Vielä vähän aikaa huilissa ja kattoo vaihtuuko nicki. :)

-Janko-
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: -Orava- on December 16, 2015, 19:27:49
Batman bannattu joksikin aikaa. syyt: peliin ei päästetä muita ja kun asiasta mainitsee niin haistattelu alkaa...
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Arvuuttaja on December 27, 2015, 11:42:18
Kiitoksia! Sain hostata ennätys isäntä yli 4 kuukautta ja olen kuulemma tarkkailun alla! Näin hauenleuka kävi ilmoittamassa!
Ajattelin juuri pyytää miten mappiin saisi enemmän pelaajia kun nykyinen 31 aiheuttaa riitaa koska kaikki halukkaat eivät ole mahtuneet joka ilta peleihini! Kiitoksia paljon Mikko! Voin varmaan itse sanoa itseni irti näin vaativasta tehtävästä jota olen pyörittänyt pyyteettömästi yötä päivää! Vai voisiko saada lisenssin jota ei kytätä koko ajan!  Liisa anoi eilen ennätys isännän oikeutta! Häntäkin kiinnostaa onko hänkin niin sanotulla koe ajalla koko ikänsä? Minun hostaamista peleistä voi tehdä vaikka gallupin! Mikäli se ei tyydytä niin pysyn pois tästä "peistä"?!
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on December 27, 2015, 11:57:55
Mistä lie taas kysymys, kun minua kiitellään...
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on December 28, 2015, 15:32:24
Host-list on vialla. PP2 ei saa listaa, eikä sitä saa myöskään selaimella
Näin tällä kertaa
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on December 30, 2015, 14:43:35
Vielä, kun nuo ennätykset saataisiin kuntoon. Ehkäpä sitten päästäisiin kunnialla yli vuoden vaihteen.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on December 30, 2015, 16:12:39
Ennätyslistat voivat olla poissa pelistä vielä pitkäänkin. Saattaa vaatia koko pelistä uuden version, jotta voidaan ohjata liikennettä eri tavalla. Kahtotaan miten käy.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on January 28, 2016, 22:37:11
88.193.249.79    4500    KyrpaJyra       v1.0.6
Lieneekö tuo hosti sopiva käytössä olevaan linjaan?
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on January 28, 2016, 23:24:29
Host-listan moderaattorit, oliko teillä tällä hetkellä toimivaa osoitetta ? Jos ei, niin pistäkääs yyveetä tulemaan, niin katsellaan.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 01, 2016, 09:33:24
Banniin ja pois viralliselta listalta käyttäjä 123 RuS. Saatujen todisteiden varjossa käytössä olisi joko hakkeroitu versio tai sitten cheat-softa. Kalojen koko ei täsmää pelissä esiintyvien kanssa, joten selvitystä odotellaan.

edit. Selvitys tuli ja sanottiin, että tämä ilmiö olisi havaittu myös muualla. Jos kukaan tietää tästä asiasta enempää, niin minuun VÄLITTÖMÄSTI yhteyttä.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 01, 2016, 12:30:47
Tämä tapaus on tutkinnassa, palautan hostin listalle.

Minulla on tarvittavat dokumentit käytössä. Sain infoa jopa 8kg ahvenista muilla hosteilla. Pistäkää minulle infoa, jos kuulette mitään.. ja pyytäkää ihmisiä olemaan minuun yhteydessä, niin katsotaan onko tämä jotain hyökkäykseen liittyvää tai jotain muuta.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 01, 2016, 12:57:26
Nyt on tärkeää se tieto, että onko hosteilla ollut monta 123 RuS nimimerkillä pelaavaa tahoa. Minulla on nyt käytössä 2 logia, jotka eivät vastaa toisiaan samalta ajankohdalta.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 01, 2016, 13:31:05
Todennäköisesti tuo feikki-host on ollut liettualainen. Ajankohta, jolloin tämä on tapahtunut, on 25.1.2016 kello 20.30. Tästä tunteja eteen ja taaksepäin on tätä häiriötä voinut olla havaittavissa.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on February 06, 2016, 20:16:47
87.92.225.54    4500    KILIVVITTU
Ainahan näitä jostain...
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 10, 2016, 22:47:36
Host-listan moderaattorit! TÄRKEÄ tiedotus!

Taas on ollut hostaamassa hosti, jonka peleissä on saatu jättimäisiä kaloja. Tämä on taas kerran todnäk feikki, joten tarkkana näiden kanssa! Nämä huijarit banniin välittömästi ja infoa jakoon! Cheattaajia on siis linjoilla.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 10, 2016, 22:49:56
MYös vinkkiä hostista "isoo kalaa tulee" on mainittu. Eli voi olla Suomestakin huijareita.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 10, 2016, 23:04:17
Korjaan sen verran, että screenshotissa näkyy hostina "iso kalaa tulee" nick, joten kirjoitusmuoto on virheellinen. Tästä syystä voidaan epäillä, että hosti ei ole pakosta suomalainen.

Kaikki jotka tuolla hostilla ovat pelanneet, pistäkää infoa ja IP tietoa hostista tulemaan.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Tonza_888 on February 10, 2016, 23:07:08
HUOMIO!
Illalla (luultavasti noinklo 21 aikoihin) julkisilla pyöri hosti nimeltä "Iso kalaa tulee".Selvästi jotain oli vinksallaan koska sain tietoa että siellä oltii nosteltu 14kg pasuri ja muita täysin järjettömiä tuloksia ja kaloja.Kuvia on todisteena asiasta.Liekkö hosti sitten ollut suomalainen.Itse en hostilla käynyt vaan sain tiedon muualta.Eikä hostia löytynyt enää ennen klo 22 jos se kerran siellä oli.Ja KAIKKI ketkä hostilla mahdollisesti olivat,chättäsikö hosti ja millä kielellä,JOS chättäsi? Kaikki mahdolliset tiedot ovat tarpeen,kiitos!

-Tonza
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 10, 2016, 23:37:36
Älä sitä bannaa! Ei se venäläinen versio ole syyllinen!

IP joka tuolla nickillä pelasi, johti Liettuaan. Tarkistakaa IP vaikka https://www.iplocation.net/

Eli oikea 123 RuS on Venäjältä, se feikkaaja oli muualta. Ja tuo "iso kalaa tulee" ei vaikuta siltä, että olisi oikea suomalainen, jos kirjoittaa nickinsä noin väärin. Translatorilla tehty nick todnäk. IP tiedot tärkeät, niin nähdään vähän suuntia mistä tuo on peräisin. Ottakaa ihmeessä yhteyttä.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on February 10, 2016, 23:39:51
Host-listan moderaattorit! TÄRKEÄ tiedotus!

Taas on ollut hostaamassa 123 RuS hosti, jonka peleissä on saatu jättimäisiä kaloja. Tämä on taas kerran todnäk feikki, joten tarkkana näiden kanssa! Nämä huijarit banniin välittömästi ja infoa jakoon! Cheattaajia on siis linjoilla.
123 RuS käskystä bannattu.

-Jankova-

Juuri bannauksen aikoihin pelasin kaksi peliä, eikä mitään poikkeavia kaloja pelissä kellään ollut
-dx-
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 10, 2016, 23:45:49
Korjaan nyt tänne vielä. Tällä kertaa huijari host on käyttänyt nickiä "Iso kalaa tulee". Ei siis mitään 123 RuS, tuo oli vain väärinkäsitys ja kyseinen host ei tällä kertaa päätynyt nimimerkkihuijareiden kohteeksi.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 11, 2016, 19:43:46
IP:n perusteella näyttäisi tämä viimekertainen huijari olevan Suomesta ja Elisan asiakas. IP viittaisi Helsinkiin, mutta se ei välttämättä pidä paikkaansa. Eli tämä tiedoksi ylläpidolle, että Suomi-hostillakin voi olla huijaava isäntä.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 11, 2016, 20:51:01
Sain sen "iso kala tulee" bannattua. 1.1. versiolla siihen peliin ei pääse. Jos jollain on 1.08 tai 1.06, nin käykää vähän puhumassa järkeä päähän. IP: 84.230.48.44
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on February 11, 2016, 21:23:01
Sain sen "iso kala tulee" bannattua. 1.1. versiolla siihen peliin ei pääse. Jos jollain on 1.08 tai 1.06, nin käykää vähän puhumassa järkeä päähän. IP: 84.230.48.44
Siellä kävin, ihmettelivät miksi sinne ei oikein pääse. Isoja kaloja saivat kaikki läpi linjan.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 11, 2016, 21:23:52
Minut potkaistiin sieltä heti ulos. En ehtinyt edes tervehtiä ketään.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 11, 2016, 21:51:03
Toinen IP, joka on lähellä äskeistä, päätyi myös banniin: 84.230.3.215

Host oli "fish hunter". Ei sanonut mitään ja sulki hostin ennen tuloksia. Näillä yhteyksillä tulkitsin tuon samaan kategoriaan ja painoin banniin.

Nyt on hyvä hetki kokeilla onneaan näillä huijaushosteilla, bannia nimittäin napsuu todella herkästi. ;)
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 11, 2016, 23:05:46
Host-moderaattoreille vinkkinä, että kaikki cheattaajat ovat käyttäneet versiota 1.06. Näihin versioihin nyt erityistarkkailua. Ja välittömästi ilmoitusta, jos 1.1. versiossa tavataan tuota käytöstä.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 12, 2016, 18:35:57
Otetaas pojjaat tälle iltaa seurantaan nuo 1.06 versiota käyttävät. Eli jos vain 1.06 koneelta löytyy, niin katsomaan noita pelejä, että siellä kaikki pelaa normaalisti. Jos modelistan ulkopuoliset haluavat osallistua tehovalvontaan, niin ilmoitusta vaan tänne, niin ylläpito pistää kurinpalautusta.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 14, 2016, 23:07:04
"Makkarakusiripuli" pois listalta miettimään parempaa nickiä isännän roolissa.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 17, 2016, 22:47:01
Siellä on taas huijari ollut vauhdissa. Host-modet, seuratkaa kaikkia pelejä, joiden IP alkaa tyyliin 84.23*.*.*

Nyt oli huijarilla ollut käytössä jo 1.1. versio.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 19, 2016, 19:30:29
84.231.68.39 IP meni banniin. Sama alku kuin huijarilla ja hostilla puski kalaa ilman taukoa avannosta. Eli 1.1. versio käynnissä ja host-lista moderaattorit ratsaamaan nyt kaikki tuon tyyliset IP:t joka kerta, ihan sama mitä versiota host käyttää.

Edit. Sori vaan niille hosteille, jotka ovat syyttömiä ja samassa IP-avaruudessa. NYt menee kaikki tuolla alulla banniin ilman mitään sääliä. Palautellaan niitä aina sopivissa väleissä.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Jussi (TA2) on February 19, 2016, 19:49:49
Minut on ainakin bannattu syyttä. IP osoitteeni on; 84.231.8.21
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 19, 2016, 19:55:22
Tiedän. Se koko avaruus 84.231. on bannissa. Näin sun hostin siellä ja siksi kirjoitinkin tuohon, että tuossa menee syyttömiä samalla. En voi vapauttaa tuota porttia, valitettavasti. Tuo huijari on vaihdellut illan aikana IP:tä, joten pidän koko tuota avaruutta nyt kiinni hetken aikaa ja vapautan myöhemmin nämä muut takaisin käyttöön.

Ihan perseestähän tuo huijareiden olemassaolo on, koska se vaikuttaa myös syyttömiin. Tehkää tuo selväksi kentällä myös noille pelleille, jotka käyttävät aikansa huijailuun. Ja ottakaa aina välittömästi yhteyttä tänne, niin hoidetaan nuo "saunan taakse", koska julkiselle hostilistalle ei huijarit kuulu.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Jussi (TA2) on February 19, 2016, 20:01:57
Juu, ei paniikkia. Tutut pääsee kyllä osoitelistan kautta jos tarvis.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 19, 2016, 20:07:44
Hyvä homma.

Host-modeille, että jos huijauksesta epäilty taho ei päästä peliin, sulkee pelin ilman mitään varoitusta tai bannit on jo ennestään voimassa - pelkkä epäily huijauksesta on riittävä syy bannata näissä tilanteissa.

Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 19, 2016, 21:39:17
Samainen sankari oli Kalastajaeerona nyt toisella "ruffekiisk" hostilla, jossa jutun taso oli että "saisi joku pistää koko propilkin nurin, jos vaan viitsisi". Bannia heiluu. Alkaa mennä rikolliselle puolelle tuo toiminta, joten nyt alkaa paukut koveta. Ottakaas kaikki logia myös talteen, jos tällaista aletaan suunnitella. Tämä päätyy poliisin käsiin kaikki aineisto, missä pikkunilkit kuvittelevat itsestään liikoja.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: -Orava- on March 05, 2016, 00:20:44
en öde Ö [Neekeri] laitettu jäähylle, valitettavasti peli ns. salasanan alla mutta ei se anna erivapauksia nimien puolesta.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: esme on March 12, 2016, 00:47:56
Pepa76 bannattu sateli tappo uhkauksia.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: pepa76 on March 12, 2016, 14:07:30
jos en uhannut tappaa sinua.vaan kehoitin tekemään itsemurhan tuommoisesta vässyköinnistä.on se perkele ku jengi kitisee täällä jostain nicistä. :-D
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on March 12, 2016, 23:40:37
Jos on jotain kommenttia moderaattoreiden toiminnasta tai keskustelua bannipoistoista yms, niin minulle mieluusti yv:tä, nin selvitellään tilannetta.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: karib on March 25, 2016, 01:32:51
Olen huomannut, että täällä on linja tiukentunut. Kuinka sitten suhtautua siihen,että toiset saavat olla "iloisia"?
    Thester [Team Rävä]    GAY    v1.1    Pohjalampi    28 / 30    1 / 31 (0 waiting)    1    1    1    8 h 42 min    LAIHDUTTAKAA!!!
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on November 03, 2016, 20:44:43
PP-2 bannattu,tervehdystexti  tyyliin  "Jesus save you",vaikuttaa jotenkin tutulta tuo texti  :-o
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on November 03, 2016, 23:32:50
Juuh, linjauksena on muutenkin ollut, että saarnaamiset ja muut hengelliset asiat jätetään sinne kirkon tai vastaavan laitoksen puolelle.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Topias Mariapori on November 05, 2016, 19:01:44
Mites kun hostailen omaani raspberry pi:llä ja minulla on kaistana soneran internet jossa ip välillä muuttuu niin eikai minun hostiani vahingossa lähetetä banaanisaarille :S
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Jankova on November 05, 2016, 19:40:08
Mites kun hostailen omaani raspberry pi:llä ja minulla on kaistana soneran internet jossa ip välillä muuttuu niin eikai minun hostiani vahingossa lähetetä banaanisaarille :S

Häviävän pieni on banaanisaarille pääsy jos ei ole syytä. :D
Harvemmin on viime aikoina niin paljon laajennettua bannia tarvinnut kenenkään moderaattorin antaa(luulisin), että monikaan hosti siitä kärsisi vääryyttä. :)

-Jankova-
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on November 05, 2016, 19:50:56
No jos noin käy, niin viesti tänne ja vapautus tulee nopeasti.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Topias Mariapori on November 05, 2016, 22:00:40
Huomasin päiväyksen jälkikäteen mutta joo pidän kantani :)
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on November 07, 2016, 19:58:53
PP-2 vapautettu banneista
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on January 25, 2017, 22:39:27
Jönskin hosti bannattu,,,ei voi kuunnella järkipuhetta :(
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on February 13, 2017, 23:03:00
Terveisiä "Yrjö Sivallukselle"  onnnea banneista (y)
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: YrjöS on February 13, 2017, 23:07:43
Terveisiä "Yrjö Sivallukselle"  onnnea banneista (y)


 Jaa mistähän nämäki tuli? Kun ei herra pääsyt servulle ku alko eka viestillä jo vittuilu?
Pistetääs vähän palautetta sinnekki suuntaan että minkälaisille pelleille täälläki annetaan adminit.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: YrjöS on February 13, 2017, 23:09:56
Näkeehän tuon jo ylemmistä viesteistä että ei varmaan tarvi paljoa herralla olla huono päivä että hammeri heilahtaa.  Ja voisitkos laittaa linkkiä missä sanotaan että servulle täytyy olla passu jos omalla porukalla pelaa?
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Matti Pitkänen on February 13, 2017, 23:11:54
meleko naurettava admin ku pistää bannit tämmösestä  ->> https://gyazo.com/fc6f5b144a1a46cccc5bb70184ba7dc2   

ja jatkoa https://gyazo.com/80afe0ff01a84c6275ba9fd3921bb2f3 <--- olisiko aika tämmöiseltä adminilta ottaa oikeudet pois kun tulee huutelemaan ja ilman minkäänlaista varoitusta / ilmoitusta että on joku admin pistää bannia... aika pikkumaista netti täynnä servereitä mihin pääsee kuka vain niin ei kelepaa
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Matti Pitkänen on February 13, 2017, 23:14:10
meleko naurettava admin ku pistää bannit tämmösestä  ->> https://gyazo.com/fc6f5b144a1a46cccc5bb70184ba7dc2   

ja jatkoa https://gyazo.com/80afe0ff01a84c6275ba9fd3921bb2f3 <--- olisiko aika tämmöiseltä adminilta ottaa oikeudet pois kun tulee huutelemaan ja ilman minkäänlaista varoitusta / ilmoitusta että on joku admin pistää bannia... aika pikkumaista netti täynnä servereitä mihin pääsee kuka vain niin ei kelepaa
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 13, 2017, 23:28:20
No minä otan bannin pois, mutta pistäkää sinne se salasana, jos ette kaipaa muita pelaajia peleihin. Se on suht vakiintunut hyvä käytäntö. Porukka joutuu muuten vaan ihmettelemään aulassa, eikä mitään tapahdu. Eli hostilta kohteliasta tehdä niin vinkiksi muille... eikä tarvitse kaikille erikseen vastailla.

edit. Ja ylläpitoon kuuluvien kanssa kannattaa ennemmin keskustella "nätisti" kuin soittaa suuta. Vaikka ylläpito joskus vähän kismittääkin, niin ilman sitä noissa peleissä vallitsisi suht paha sekamelska. Koittakaa ymmärtää, hyvät pilkkijät.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: YrjöS on February 13, 2017, 23:50:09
Tämä tehdään. Kiitos asiallisesta palautteesta jolla tulee asia perille eikä vain hammeri heilu.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: hauen leuka on November 11, 2017, 23:26:47
psykoositohtorille bannia hostilla tapahtuvasta kielenkäytöstä/osaamuttomuudesta puuttua asiaan ja samaan rytäkkään varmaan sen kaveri joka avasi nokkelana miehenä hostin nimellä hauenleukemia :D jos vastaavia näkyy niin ei tarvitse hostille vaivautua vaan suoraa banaania voi antaa.15min yritin nätisti ohjeistaa mutta kun mikään ei mene jakeluun niin tässä sitten lopputulos.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on December 11, 2017, 20:58:15
Mariaporin hostilla kovin levotonta meininkiä ja seikka on saletti. Nimiä nyt löytyy vaikka minkälaisia,Persereikää ja muuta vielä pahempaa. Kannattaisko ottaa muutama admin kehiin,,(oli lähellä jottei servu lentänyt bittiavaruuteen) !!!
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on December 11, 2017, 21:56:35
Minäpäs välitän viestiä Mariaporille, niin leka jyrähtää.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Topias Mariapori on December 11, 2017, 22:20:39
Taitaa olla että Admini ei ole ollut juuri paikalla.

Björnis on ollut ainakin välillä valvomassa kun itse en kerkeä, minulta voi pyytää admineja moderointia varten.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Topias Mariapori on December 12, 2017, 14:46:26
Hei,

nyt on kaksi uutta adminia lisää! toivotaan että rauha säilyy.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Jari Hämäläinen on December 13, 2017, 13:47:37
Moi, meillä on Admineja noin 30, ja tuntuu että välillä nekään ei riitä, eli niitä hetkiä löytyy kun ei noita admineja ei setu olemaan mapilla, ja kas kummaa silloin
ilmestyy noita ei toivottuja tyyppejä, mitkä tulee jollain idioottimasilla nickeillä, en nyt laita tähän esimerkkejä, koska näitä voi joku lapsikin seurata,
sitten tämä toinen ryhmä, mikä taas pitää chatissa, "Hauskaa" haukkumalla toisia esimerkiksi H_____si,ja kaikkia muutakin kivaa,
Jotkut ovat ihmetelleet miksi laittelen ilman mitään varoitusta kivoja banneja, mielestäni nuo tyypit ovat juuri niitä ketä ei kiinnosta loistava pilkkipeli
vaan joku ihmeellinen huomion haku. eli Itse taas ajattelen asioita niin että jos tuollaisia tyyppeja ei bannita, ne saattavat jopa pilata serverin maineen,
Jos pelkästään sillä perusteella, että kun on kyse julkisesta serveristä, siellä saattaa olla jopa lapsiakin pelissä mukana, Tuleehan meilläkin noita
kiroiluja, esimerkiksi kun pääsee Iso irti, tai vie jopa pilkin, silloin kyllä itse sanon mainiin että ei kiroilla, 90% laittaa siihen viestiin että Ok, sori, Ja peli Jatkuu,
pieni osa ei vastaa mitään, mutta sitten tulee taas yksi ryhmä, mikä alkaa välittömästi haistattelee, silloin nakkaan bannit, Jas samat ohjeet olen antanut
myös Admineilleni.

Näin siis meillä  :=))

Matikka Koira
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Tiikeri2 on December 14, 2017, 08:15:52
Mielestäni Matikan servun säännöt hyvät ja kaikilla servuilla pitäisi pitää sama linja jos admin paikalla. Näin loppuisi näiden kiertäminen servulta servulle. Toki noille voi välillä muistuttaa , että toivomme heidän olevan pilkkimässä ja on toivomme heidän käyttäytyvän asiallisesti. Jos ei käy nii sitten ulos.
 Itse annan varoituksen tai usein laitan muten ja puhun sitten kertoen mitkä asiat pitää muuttua. Kerron nickistä ja sen vaihtamisesta..kielenkäytöstä ym. Sitten sanon, että mute loppuu 5 min, jos silloin haistattelua niin sit reilu banni.   onneksi välilllä web-admin tarkkailee  servuja. Hyvä jos admineja on riittävä määrä. Myös tärkeää että noihin pelaaja nickkeihin puututaan..nii pelin maine pysyy edeleen arvostetuna.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Jari Hämäläinen on December 14, 2017, 13:31:59
Mariaporin hostilla kovin levotonta meininkiä ja seikka on saletti. Nimiä nyt löytyy vaikka minkälaisia,Persereikää ja muuta vielä pahempaa. Kannattaisko ottaa muutama admin kehiin,,(oli lähellä jottei servu lentänyt bittiavaruuteen) !!!


Tässä voin sanoa että itse olin kyseisellä serverillä AD:na, ja kun noita yllämainittuja juttuja aloin poistaa, eli potkimaan  (samoin perustein kuin Matikka Koiran serveriltä,
siitä nousi iso haloo, koska olin potkinut hostin kavereita, ja kun host sanoo jotain omista "Säänöistä" mitä en ymmärrätänyt, pyysin poistamaan tunnukset minulta,
Tämä myös viittaus Tiikeri2 esitykseen, että Hosteilla pitäisi olla edes suurinpiirtein samat ohjeet, Oli ne sitten mitkä hyvänsä.

Minun ainakin on vaikeata toimia jossain serverillä Adminina, jossa esimerkiksi ääliömäiset nickit on sallittuja, tai kiroilu/haukkuminen sallittu, ja uskon että kaikki ketä tykkää
tästä mainiosta pilkkipelistä, ja Hostaa serveriä, Ja tuskin ketään pelaajakaan ei tuollaisista tykkää, Itse voin rehellisesti sanoa että Olen potkinut/bannannut jopa
meidän tiimiläisiäkin mäkeen, kun ei ole tajunnut, että vaikka kantaakin serverin tagia, se ei anna mitään oikeutta rikkoa noita sääntöjä.

T:Matikka Koira
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Tiikeri2 on December 14, 2017, 16:37:41
Samoilla lihjoilla matikan kanssa. Kyllä kaikki nimittely..törkeät nick, kiroilu ja muu asiaton käytös on karsittava. Joiken tajuaa..että pilkkimiseen ei tarvitä jotain peräreikä nickiä..eikä toisten haukkumista. Minusta on oikein että banneja laitetaan. Kun ne kohtuu pitkii..kaveri voi joko oppii ja palata asiallisesti. Jos taas ei opi ..haistatellen..jolloin annan uuden bannin. Minusta Mikko jossain ketjussa antoi hyvät ohjeet häiriköiden varalle. Kylä adminit anteeksikin  antaa jos sitä sen mukaisesti pyydetään.  Kiitos kaikille hosteille ja adnmineille. Tehdään työtä rohkeasti ja asiallisesti. Laitetaan häiriköt kuriin :wink:
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on December 14, 2017, 21:47:58
Pistä päälle se toiminto, että vain enkkoihin rekisteröityneiden viestit tulevat chatissa läpi. Se hillitsee kummasti toimintaa.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Jari Hämäläinen on December 14, 2017, 21:51:46
katsos vaan tuo ei ole tullut mieleenkään, taidampas laittaa toiminnot aamulla kaikille servereillemme päälle. kokeilimpas heti, ja tuohan ainakin toimii, eli komentohan oli

/chat reg
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on March 13, 2018, 23:58:49
Onko jotain aavistusta, miksi "Morkis" oli bannattu?
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on March 15, 2018, 12:51:34
Ei kommenttia kyselyyni, niin tarkennettaan lisää.

13.3. 22.00 - 01.00  välillä, kuka host listan moderaattori IP-osoitteesta 85.76.1.42 on antanut bannit käyttäjälle Morkis?

Haluaisin tietää syyn tälle bannille. Oliko joku oikea syy? Vahinko?

Ylläpito (minä ja Janne) halutaan vain tietää syyt toiminnalle, ihan oman tietoturvan ja käyttäjille palvelujen takaamisen puolesta. Jos on epäily siitä, että ulkopuolisilla on pääsy tähän toimintoon, teemme siihen välittömästi muutoksia. Tämä asia on tärkeä selvittää mahdollisten väärinkäytösten estämiseksi.

Voitte pistää viestin minulle YV:nä, niin anonymiteetti säilyy.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Marko Täkyjoki on April 22, 2018, 16:49:34
Sellanen kysymys että olen aiemmin usein pelannut verkkopeliä DX n hosteilla mutta nyt en pääse niihin mihinkään. Yrittää yhteyttä mutta ei pääse sisään. Mitään en ole ainakaan sekoillut että olisi ollut bannia syytä antaa. Mistä mahtaa johtua? Vai onko jokin tekninen vika kyseessä.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: dx on April 22, 2018, 17:48:19
Sellanen kysymys että olen aiemmin usein pelannut verkkopeliä DX n hosteilla mutta nyt en pääse niihin mihinkään. Yrittää yhteyttä mutta ei pääse sisään. Mitään en ole ainakaan sekoillut että olisi ollut bannia syytä antaa. Mistä mahtaa johtua? Vai onko jokin tekninen vika kyseessä.

Nyt pitäisi olla kunnossa. Kiitos ilmoituksesta!

-dx-
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Tiikeri2 on April 22, 2018, 18:20:03
Jos jokkekkin  tulee jostain servulta bannia ilman syytä..on hyvä laittaa muistiin hosti miltä tullut ja aika? Joskus voi olla niin että joku asiatonta kieltä käyttävä,,sanoo asiansa ja häipyy nopeasti..admin on katsonut pelaajan numero,,joka saattaa vaihtua toisen poistuessa ennen sitä? en ole varma tuleeko numerolle joku uusi tai vaihtuuko numerot?
Kannattaa huomioida myös että vaikka olisit kaikkien tuntema fiksukaveri ja päätät tulla vaikka asiattomalla nickillä sisälle..saattaa joku antaa bannin , vaikka yleensä tapana kehoittaa vaihtamaan.
Harvemmin banneja tulee ilman syytä, mutta ihmistä kyse ja virheet mahdollisia. Myös voi kertoa kaverille pyytää häntä käymään kysymässä asiaa  ja pyytää poistamaan banin jos tarpeeton. Joskus puran banneja , kun joku kertoo asiasta..vaikka en itse olekkaan bannannut. Ei kukaan halua antaa banneja, vaan toivomme että kaikki saa pilkkiä ja osallistua hienoon ajanviettoon saman henkisten kanssa.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Marko Täkyjoki on April 22, 2018, 18:30:47
Sellanen kysymys että olen aiemmin usein pelannut verkkopeliä DX n hosteilla mutta nyt en pääse niihin mihinkään. Yrittää yhteyttä mutta ei pääse sisään. Mitään en ole ainakaan sekoillut että olisi ollut bannia syytä antaa. Mistä mahtaa johtua? Vai onko jokin tekninen vika kyseessä.

Nyt pitäisi olla kunnossa. Kiitos ilmoituksesta!

-dx-

Kyllä oli kunnossa. Kiitos itsellesi ja eikun pilkille!
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Topias Mariapori on May 25, 2018, 09:30:54
Mariaporin hostilla kovin levotonta meininkiä ja seikka on saletti. Nimiä nyt löytyy vaikka minkälaisia,Persereikää ja muuta vielä pahempaa. Kannattaisko ottaa muutama admin kehiin,,(oli lähellä jottei servu lentänyt bittiavaruuteen) !!!


Tässä voin sanoa että itse olin kyseisellä serverillä AD:na, ja kun noita yllämainittuja juttuja aloin poistaa, eli potkimaan  (samoin perustein kuin Matikka Koiran serveriltä,
siitä nousi iso haloo, koska olin potkinut hostin kavereita, ja kun host sanoo jotain omista "Säänöistä" mitä en ymmärrätänyt, pyysin poistamaan tunnukset minulta,
Tämä myös viittaus Tiikeri2 esitykseen, että Hosteilla pitäisi olla edes suurinpiirtein samat ohjeet, Oli ne sitten mitkä hyvänsä.

Minun ainakin on vaikeata toimia jossain serverillä Adminina, jossa esimerkiksi ääliömäiset nickit on sallittuja, tai kiroilu/haukkuminen sallittu, ja uskon että kaikki ketä tykkää
tästä mainiosta pilkkipelistä, ja Hostaa serveriä, Ja tuskin ketään pelaajakaan ei tuollaisista tykkää, Itse voin rehellisesti sanoa että Olen potkinut/bannannut jopa
meidän tiimiläisiäkin mäkeen, kun ei ole tajunnut, että vaikka kantaakin serverin tagia, se ei anna mitään oikeutta rikkoa noita sääntöjä.

T:Matikka Koira

Heps,

Kyseiset nimimerkki peelot eivät olleet minun kavereitani, ainoastaan minun kavereitani oli jotka olivat silloin tällöin kiroillut.
Mutta ainakin Hapon Mikon kanssa olen keskustellut kiroilusta palvelimilla ja se ei silloni ainakaan ollut kielletty.

Pyydän tarkistamaan faktat ennen kun aletaan sormella osoitella.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on December 09, 2018, 17:40:01
Nimi Lazzerino banniin kauniin kielenkäytön vuoksi :D  propilkkiKEISARIDEEP:   [09.12.2018 17:32]
haista vittu

propilkkiKEISARIDEEP:   [09.12.2018 17:32]
painu vittuun

propilkkiKEISARIDEEP:   [09.12.2018 17:33]
LOL ETKÖ PÄÄSE :DDD

Hyyhmä:   [09.12.2018 17:33]
mulleko puhut?

Lazzerino:   [09.12.2018 17:33]
näköjään

propilkkiKEISARIDEEP:   [09.12.2018 17:33]
Wah
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on February 14, 2019, 21:24:50
Quu-Ukon hostilla paska meininki,,jatkuvaa lokkimista. Juostaan perässä aina kun vaihat paikkaa,,nakaanko pihalle nyt,vai heti ?? Kumma tunne,jotta kyse saman tiimin pelaajasta,,tahallinen häirintä?

Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Epi on February 15, 2019, 10:22:35
Adminina ollessani kyseisellä hostilla, peli on ollut siistiä ja reilua.
En ollut näkemässä ko. tapahtumaa eli voi olla ,että näin on tapahtunutkin. Saattaa myös olla peiliin katsomisen paikkakin.


t. Epi (A) [TOK]
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Revo on February 15, 2019, 12:22:51
Jahas. Pussihousuissa taasen tutisee...Älkää hyvät ihmiset ja pilkkikollegat lokittako körmyä. jotkut kun ottavat asian niin vakavasti. Ja kuten Epi kirjoittikin, olisiko käynyt niin, että vääpelin omalla käytöksellä on osansa asiassa? Mikään salaisuus se ei ole, että  olet käyttäytynyt myös huonosti servuilla, ja laitellut privaviestejä ja haistatellut. Olen jopa nähnyt kyseisen chatlogin jossa sinä aloitit koko shown. sitten itket täällä kuinka kaltoin sua kohdellaan. Riehut bannaamassa tehotippa nokassa porukkaa. No kukin saa kiksinsä eri paikoista. Kummallisesti sun tekemiset useinmiten painetaan villaisella. IKEA:sta saa halvalla kokovartalopeilejä...bannibodailuun ja miksei ihan sen naamavärkinkin katselemiseen.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Jari Pekka on February 15, 2019, 13:15:38
JAA HAS..  nyt se alkaa. näinhän asiat etenee  :) :) hyvä homma :) :)
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Epi on February 15, 2019, 13:26:46
Totta kai sanotaan takaisin kun mustamaalataan toisten hostia. Tuntuu ettei muilla yleensä tämmöisiä ongelmia ole kun edellä mainitulla.

t. Epi
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Tiikeri2 on February 15, 2019, 15:28:37
Olisi kai paras laittaa liigasäännöt käyttöön kaikilla hosteilla. Lokkeilua en ymmärrä..siinä ei juuri järkeä. Jos ei löydä kaloja, pyytää jonkun tekemään reiän valmiiksi tai opettelee etsimään kalansa. Joka hostilla tapahtuu kaikenlaista, jos admin ei paikalla. Mielestäni tyhmää tuomita yksittäisiä pelaajia tai hosteja. Jos älyttömyyksii on..kannattaisi varmaankin kertoa se hostille yv:nä.
 Täällä kärpäsestä tulee aina härkänen. Tämä paikka ei ole hyvä paikka millekkään kostoiskuille. Jokaisen on hyvä miettiä, ennenkuin tänne aloittaa jonkun aiheen ja kirjoittaa viestiä. Aina jollakin on paha olla tai joku pahoittaa mielensä.
Kyseisillä hosteilla, enkä Körmyn toiminnassa ole nähnyt mitään valitettavaa. Nämä tilanteet syntyy yleensä kun admineita ei paikalla.  Me pilkkijät ollaan kaikki kavereita. Iloitaan toisten ja omista onnistumisista. Kannustetaan toisiamme, niin hienot pelihetket kaikille mahdollisia.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Kilohauli on February 15, 2019, 16:00:34
Aika usein omalla käytöksellä on seurauksensa, on sitä joskus itekkin tullut kähmättyä hostilla ja seuraukset oli selvät. Mutta nyt puhutaan julkisista hosteista jonne ei voida määrittää samanlaisia sääntöjä kuten jossain liigassa. Lokittaminen nyt kuuluu peliin ja jos se menee ihon alle niin ehkä voi katsoa myös peiliin siinä vaiheessa. Eihän se hauskaa ole mutta ei kenenkään avanto ole myöskään mikään pyhitetty alue mihin ei saa koskea. Aika monella meistä on samat kohdat järvellä kuin järvellä toistemme kanssa. Mutta olettaisin että ainakin ne jotka ovat aktiivipelaajia osaavat tehdä päätöksensä itse. Kokeileeko toista kohtaa vai kairaako repusta läpi toisen viereen. Sekin kuuluu peliin, itse ainakin huomannut että hyvällä kunnioituksella toisiamme kohtaan pelaamme julkisilla, olimmepa salanimillä tai omillamme.

Se että pelin ympärillä on jo muutenkin tarpeeksi nihilismiä verrattuna muihin peleihin mitä pelannut/pelaan. Se että lokittaminen olisi "lailla" kiellettyä tuntuu jo ihan idiotismilta. Ei counter-strikessäkään ole hauskaa että yksi pelaaja tekee nuotion omalle startille ja siellä odottaa kuolemaansa. Mutta se on pelin henki. Peliin tulee välillä aika paljon uusia nimimerkkejä, jos heille ruvetaan ensimmäisenä sanomaan että soosoo, tuhma pelaaja kun menit toisen viereen. Niin sehän se nostaa motivaatiota yrittää uudestaan. Heille voi kertoa miksi ei kannata istua viereen ja kuinka oppia paikkoja ja mahdollisesti vinkata vaikka mitä viehettä käyttää perusvieheistä esim. kultasiipi

Ja tässä kun nyt kaikki lähti hostin syyttämisestä niin on aika huono kohde, harva hosteista katsoo 24/7 ruutua, mulla ei edes näy kuvaa koska linux hosti. Admineitakaan ei aina ole paikalla ja kaikille niitä ei voi antaa selkeistä syistä. Hostit päättää sääntönsä ja jos joku perseilee keskellä yötä niin saa hostia vaihtaa, jos chätti häiritsee niin f1:llä saa sen hiljaiseksi tai kestää se kuin aikuinen ihminen (oletamme että suurin osa on aikuisia (Ja moni myös ihminen)). Hostit tarjoavat tätä meille kaikille ilmaiseksi, vaikka koneet olisikin maksettu jne... kyllä ne vie sähköä tai palvelimen laskun mukana kuitenkin kulkee.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Epi on February 15, 2019, 16:21:37
Niin ei kai tuossakaan sen ihmeempää, Körmy voisi esittää julkisen anteeksipyynnön hostin herjaamisesta ja pelit taas jatkuu normaalisti.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Revo on February 15, 2019, 16:55:19
Kyllä se on sillälailla että körmyn paikat on körmyn, ja me pilkitään siellä muualla. Minä ainakaan uskalla mennä viereen, jos sattuu vaikka privaviestiä pukkaamaan..hui! jonkulainen kunnioitus pitää olla. Omistaa vissiin oman nimetyn parkkiruudun marketin pihassa.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on February 15, 2019, 17:23:50
 En kommentoi asiaa enempää. En myöskään pelaa enää kyseisellä hostilla jos meininki tuo,mikä oli eilen.Siellä istui 3 äijää samassa kasassa,kairasin oman reiän kauas niistä ja kas kummaa, 1 niistä lähti heti perään. Tein reiän ja kaveri tuli viereen,veti siihen 3-4 reikää,joten päätin vaihtaa paikkaa. En kerinnyt nousta kunnolla avannolta kun taas lähettiin perään ja reikä taas kainaloon. Vielä kerran vaihoin paikkaa ja taas sama homma,sama tyyppi taas perässä ja reikä kainaloon,,ihan vitun mukavaa  :-D :-D p.s Kirjoita Revo ihmeessä elämänkerta,kun tuntuu tuo kirjotus niin kiinnostavan (y)
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on February 15, 2019, 17:27:03
Ai niin ja iso anteeksipyyntö vielä
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Jussi (TA2) on February 15, 2019, 17:52:52
Tämä nyt ei liity edellä mainittuun tapahtumaan millään lailla enkä itse lokkimista harrastakaan, mutta koko tuo lokkitouhu on mielestäni karannut lapasesta. Oma mielipide olisi se, että jokainen kairaa niin paljon kun haluaa ja mihin haluaa oli sitten hupipelejä tai sm-liiga kyseessä. Selkeyttäisi hommaa kaikin puolin.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: kuke on February 15, 2019, 18:51:33
Kyllähän sitä lokittaa saa mut onhan se raja nyt johonkin vedettävä oli se hosti kenen tahansa...
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Korpelannapakymppi10(C on February 15, 2019, 19:37:49
Host listan moderointia..eiköse sillon pidä moderaattorin sanoa kyseinen hosti missä tapahtuu ni viesti menee perille..se eioo solvausta.  Näinse vaan on että ite kutakin pitää välillä herätellä :)  ja ite ainaki tuossa lokki hommassa suosisin liigan alotus  reikä   plus 2muuta koloa ja minuutti vähintään samalla avannolla...voimme vain kuvitella miten sairaaksi touhu menis jos ihan vaan kettuillakseen sais ite kukanenkin kairata reikiä mielin määrin..entä vähentäskö se mielen kiintoa peliä kohtaan...vähenisikö suosio..ehkäpä vaan asia linja ja toisten kunnioitus voittaa :)  ...saamma jatkossakin nauttia pilkkipelistä 👍
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Revo on February 15, 2019, 23:47:07
No joo. Jos körmyn puheisiin on luottaminen niin sen verran tulen vastaan, etten hyväksy tuollaista lokkimista kuitenkaan. Täys mulkkuhan sinä körmy olet niin kuin minäkin, sillä erotuksella että, minua ei kukaan lokita, enkä välitä vittujakaan kairaako joku viereen. Oletko körmy oikeasti ajatellut mistä moinen kunnia on harteillesi tullut? Onko siinä ollut syytä itsessä..vaiko vain muissa pelaajissa?  Narsisti on aina oikeassa, eikä huomaa omia virheitään. Niin ja olet sinä pienimmästäkin lokittamisesta saanut privaviestit lentelemään. ja kiitos kirjoitan elämänkerran sitten vanhempana.
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Tiikeri2 on February 16, 2019, 01:38:27
Jos tää nyt kuitenkin ois tässä. Kairaillaan ja pilkitään toisia kunniottaen. Henkilökohtaisuuksia ei avoimella servulla kannata jakaa. Keskinäiset kaunat kannattaa sopia lumisotasilla ulkona, sillä lunta riittää. Turha noita vuosien varrella tapahtuneita juttuja on uudelleen nostella esiin  ja muistella. Virheitä tehdään jokainen.  :-)
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: Körmy on October 28, 2019, 21:02:22
Yle Tv pilikki vapautettu banneista,,joko on järkeä pelata viisaasti ja käyttäytyä  :evil:
Title: Vs: Host-listan moderointia
Post by: -heikki- on March 28, 2020, 19:17:28


kakkapylly ja Lutka(2kg siika), bannattu, hostille ei päässe kun salasanan takana, olisin voinut hiukan opastaa.
Ko host nimet ei ole sopivia yleiselle.
Title: Re: Host-listan moderointia
Post by: hauen leuka on December 22, 2021, 00:58:16
! [Lahnattomat] - Ice Hole Fishink ! Hosti bannattu.Lisätietoja voi kysellä yv:llä jos haluaa servunsa auki.

t:hauen leuka
Title: Re: Host-listan moderointia
Post by: Mikko_-Procyon- on February 28, 2022, 11:32:37
Pelin ylläpidolle ja hosteille: Sain raporttia ylilyönneistä käyttäjän "kuhakimmo" osalta. Pelissä toisten huorittelut ja perseenmyymiset ym on täysin vastoin pelissä hyväksyttyjä sääntöjä. Tällaiset puheet eivät kuulu jäille ja nämä kuuluu potkia pois. Ihan sama, "mitä on lasissa". Jos on jotain miestä vahvempaa, niin on parempi mennä nukkumaan kuin alkaa tuohon tyyliin soittamaan suuta.

Tarvittaessa jaan IP tietoja ym, mutta toivoisin, että tilanne rauhoittuu nyt ja näillä päästään sovussa eteenpäin.