Kalassa.net Keskustelut

Muut keskustelut => Kalassa.net Ry - Kalastusseuran jäsenkeskustelut => Topic started by: Perca on April 13, 2011, 23:27:05

Title: Siikaonkimiitti Helsingissä 16.4.2011
Post by: Perca on April 13, 2011, 23:27:05
Kuten seuran perustaminenkin, ensimmäinen miitti tulee melkoisella salama-aikataululla. Siikaa lähdetään onkimaan pääkaupunkiseudun rannoilta perinteisin menetelmin jo tulevana lauantaina 16.4.2011. Tervetulleita ovat kaikki kalastajat kokemukseen ja ikään katsomatta, joko liottamaan siimaa veteen tai vain keskustelemaan uusimmista vinkeistä!

Seura tarjoaa jäsenilleen eväskahvit, syötit ja pientarvikkeet. Mukaan siis lämpimästi vaatteita sekä virvelit – taskuun myös tarvittavat luvat! Tähän mennessä vastaavissa tapahtumissa on ollut viidestä kahteenkymmeneen osallistujaa, ja otamme tarvittaessa ilmoittautujien ylärajalimiitin käyttöön. Rannalla on tarkoitus istua kalavaleita kertoen, hyvää henkeä luoden, uusiin ihmisiin tutustuen ja luonnollisesti isoa siikaa tavoitellen!

Lähetä minulle ensisijaisesti sähköpostia tai soittele, niin kerron missä tavataan lauantaina. Aamu-unisilla ei ole kiire, porukkaan mahtuu myöhemminkin aamusta tai iltapäivästä – kalalle tai vain jutustelemaan! Seuran ulkopuoliset, kalalle haluavien tulee pitää huolta omasta varustuksestaan. Keli on tämänhetkisen ennusteen mukaan lämmin, keväinen ja tyyni. Tilastojen valossa siiat ovat aktivoituneet jo aamuhämärissä, aion itse olla rannassa jo hyvissä ajoin.

18-64 -vuotiaat joutuvat lain mukaan maksamaan kalastuksenhoitomaksun. Siianongintaan Helsingissä tarvitaan lisäksi läänikohtainen viehekalastuslupa, tai vaihtoehtoisesti Helsinki-Espoon merialuelupa. Alle 18-vuotiaat tai yli 64-vuotiaat eivät käsitykseni (http://2011.kalakortti.com/opastus_lupajarjestelma.asp) mukaan tarvitse lupia 1 vavalla onkimiseen. Lämpimästi tervetuloa ja rohkeasti porukkaan!

Ilmottautuminen, tiedustelut ja kysymykset:
[email protected]