Kalassa.net Keskustelut

Muut keskustelut => Kalassa.net Ry - Kalastusseuran jäsenkeskustelut => Topic started by: Qkkeli on April 17, 2011, 11:15:04

Title: Kalassa.net Ry - Kalastusseura, yleinen keskustelu
Post by: Qkkeli on April 17, 2011, 11:15:04
Avataan tällainen yleispätevä aihe seuralle, jossa voi esittää kysymyksiä seurasta ja sen toiminnasta, ehdottaa uusia asioita jnejne.
Title: Kalassanet Ry:n jäsenille oma ryhmä foorumille!
Post by: daiwa2 on May 23, 2011, 13:59:38
Noniin, nyt on kalassa.netin seuralaisille luotu oma ryhmä tänne. Nimimerkin tiedoissa nyt lukee mikäli on liittynyt seuran jäseksi.

Myös ensimmäiset jäsenkortit ovat svk:lta toimitettu joku aika sitten, toivottavasti kaikki ovat saaneet omansa. Patte123:sen ja Qkkelin tiedot eivät vielä ehtineet ensimmäiseen erään, eli heidän korttinsa tulevat myöhemmin, toki tiedot on jo annettu Svk:lle toimitusta varten. Jatkossa lähettelen noita tietoja Svk:lle sitämukaan kun maksut näkyy tilillämme. He sitten lisäävät tietonne lehden toimituslistalle ja lähettävät tuon Svk:n etuihin oikeuttavan kortin oman aikataulunsa mukaan, se ei ole enää sitten meistä riippuvaista.
Title: Vs: Kalassa.net Ry - Kalastusseura, yleinen keskustelu
Post by: MIETTINEN on October 13, 2013, 10:12:39
Morjens!!

Laitanpa ihan yleisestikkin näkyville (Daiwalle laitoinkin jokin aika sit YV). Mikä on seuran nykyinen tilanne ja onko mitään tulevaisuuden varalle?
Daiwa sanoi ilmoittavansa kaikille seuran jäsenille tulevaisuuden suunitelmista kunhan hallitus on kokouksen pitänyt, onkos se jo pidetty?
Huolestuttavan hiljaista on seuran toiminta ollut :-(, siksi laitoinkin YV:nä Daiwalle pari ehdotusta, jotka voisi kokouksessa käsitellä.
Title: Vs: Kalassa.net Ry - Kalastusseura, yleinen keskustelu
Post by: daiwa2 on October 13, 2013, 12:48:12
Morjenttes!

Syyskokousta emme ole vielä pitäneet, mutta olen jo epävirallisesti keskustellut kaikkien seuran hallituksen jäsenten kanssa siihen liittyvistä asioista ja seuran tulevaisuudesta

Tällä hetkellä seuran ongelmana on ollut se että alussa järjestettyihin kilpailuihin ei yksinkertaisesti osallistujia tullut "riittävästi" vaikka järjestimme palkintoja silloisemme kykymme mukaan.  Tästä ehkä hieman lannistuneena tuohu pääsi lopahtamaan. Suuri ongelma on myös ollut että hallitusten jäsenten henkilökohtaiset tilanteet on muuttunut merkittävästi muutaman vuoden sisällä ja aikaa/inspiraatiota panostukseen ei ole ollut riittävästi. Nämähän eivät saisi näkyä seuran toiminnassa, mutta tällä kertaa asiassa on kumminkin käynyt näin.

Esimerkkinä voin nyt ottaa itseni. Seuran perustamis vaiheessa toimin ammattikalastajana Lappajärvelle ja pystyin vahvasti panostamaan aikaani seuraan silloin kuin itse näin sen parhaaksi. Nyt olenkin jo reilun kaksi vuotta opiskellut OAMK:ssa, kesät kulkenut töissä. Kiireellisestä aikataulusta voi kertoa se että opintosuunnitelmassani olisi valmistua puolivuotta  etuajassa, kesän aikana  tuli tehtyä yli 200h ylitöitä ja kalastusreissujen lukumäärä vuodessa on jäänyt alle kymmeneen suuresta poltteesta huolimatta. Ja kotipuolessakin pitäisi ehtiä käydä aina silloin tällöin.

Nyt kumminkin koulu alkaa olla voiton puolella ja aikaa alkaa pikkuhiljaa taas riittämään muuhunkin. Ensimmäisenä tavoitteena on saada seuran toiminta paremmalle tasolle mitä se on ikinä ollut ja olen valmis uhraamaan siihen aikaani niin paljon kuin se vaatii.  Olen tehnyt jo alustavaa kartoitusta mm. yhteistyökumppanien osalta ja alustavaa kiinnostusta on jo löytynyt vuodelle 2014. Tästä huolimatta me emme pysty hallituksen kesken luomaan tätä seuraa yksinään, vaan me tarvitsemme siihen apua jäseniltämme ja ulkopuolisilta henkilöiltä.

Tässä esitänkin nyt kaikille seuraan kuuluville ja seuraan kuulumattomille henkilöille haasteen johon toivon mahdollisimman monen tarttuvan. Kertokaa mitä juuri te odotatte seuralta.Ideoikaa ja haastakaa itsenne ja kaverinne kehittämään meille toimintaa. Ilman teidän panostusta emme saa seurastamme jäsentemme näköistä yhteisöä.Saanen myös muistuttaa että olemme ensimmäinen internetportaaliin perustuva kalastusseura joten olkaamme suunnannäyttäjinä tulevaisuudessa!

Tähän asiaan liittyen täytyy nostaa hattua Miettiselle ja AlpoK:lle jotka ovat tänä vuonna olleet hallitukseen jo yhteydessä ja ideoimassa toimintaa

Tyhmiä ideoita ei ole, on vain tyhmää jättää ideat toteuttamatta.

Title: Vs: Kalassa.net Ry - Kalastusseura, yleinen keskustelu
Post by: BlackIce on October 14, 2013, 12:45:30
Juu kiva kuulla seurasta jotain. Toivottavasti seuran toiminta kasvaa.

Mut joo ideoitu on. Jonkunlainen kilpailu ois kyl jees esim kirjoituskilpailu omasta kalareissusta tai jotain.

Itellä olisi iltaisin aikaa (en niin innokas koulunkävijä  :roll:) , et voin lupautua vetäjäksi. Palkintoja tuskin tulee multa, koska opiskelijan elämä on tiukkaa. Ellen ala valmistaa omia lusikka-vieheitä tai muuta vastaavaa.   :wink:
Title: Vs: Kalassa.net Ry - Kalastusseura, yleinen keskustelu
Post by: daiwa2 on October 28, 2013, 20:19:40
Noniin, nyt on kokoustettu hallituksen kesken. Mukana oli Perca,Qkkeli,Toimitus ja allekirjoittanut. Leo ja Aatami eivät muilta kiireiltään ehtineet kokoukseen.

Kävimme läpi seuran tulevaisuutta koskevia asioita ja teimme sen ratkaisun että keskitämme lähes kaiken voimavaramme ensi vuoden toimintaan.Ensi vuodelle on luvassa huomattavia muutoksia toimintaan ja näistä ilmoitamme vielä myöhemmin paremmin. Mutta mainittakoon alustavasti että seuralaisille on kumminkin tulossa uusia etuja ja oikeuksia. Myös mielenkiintoista  toimintaa on luvassa!
 
Muistuksena vielä tähän että Kalassanet aihioita on edelleen saatavilla!

Ilmoittelemme myöhemmin vielä tarkempaa sisältöä kunhan kaikki saadaan lyötyä lukkoon.

-Joonas
Title: Vs: Kalassa.net Ry - Kalastusseura, yleinen keskustelu
Post by: BlackIce on October 29, 2013, 11:10:49
Jes. Mukavaa uutista on kiva lukea. Innolla odotan, mitä ensi vuonna tapahtuu  :-D. Ja aina olen apuna jos tarvitsee.  :wink:
Title: Vs: Kalassa.net Ry - Kalastusseura, yleinen keskustelu
Post by: MIETTINEN on September 22, 2016, 06:30:16
Onko seura kuollut ja kuopattu? Daiwalle laitettu viestiä monestakin suunnasta.
Seuran jäsenille tarkoitettuun osioon olen myös laittanut viestiä.