Kalassa.net Keskustelut

Muut keskustelut => Mainostus Sallittu! => Topic started by: Arlatec on March 27, 2018, 08:31:37

Title: Veenkestävät älypuhelimet kesäiltoja varten
Post by: Arlatec on March 27, 2018, 08:31:37
Terve vaan kaikille! Jospa tätä kautta saataisiin hiukan uutta asiakasta haaviin!

Kesä on tuloillaan ja sen mukana myös kaaniit kesäillat, mikäs sen parempi tapa viettää ne kun lähtee kaloja narroomaan 8-) Osa tietysti saattaa lähtee emäntiä/ukkoja narroomaan, mutta se on eri juttu se. Jokatapauksessa, vene on railerissa valamiina illan koitokseen.

Vesille ku on piästy niin vieheet vetehen, kohta sieltä kala tulloo jos on tullakseen. Aika kulluu mukavasti auringon laskiessa, nelitahti jamaha (jos merkkiuskollisia porukassa, niin suattaahan se tietysti olla vaikka honda) porskuttaa rauhallisesti ja sitä on mukavata kuunnella. Tunttuu, jotta ei sieltä nouse mitään, ei sitte millään! Noh, vuotellaan nyt viellä, pari mutkaa tuolla saaren kuppeessa niin kyllä se sieltä sittä nappaa.

Lopulta se väistämätön kuitennii tapahtuu ja siellä on kala kiinni kolomessa vavassa, ei pr** mitenkä tästä nyt selevittään, kaikkihan ne on suatava ylös! Aevan järetön hommahan tää on, ite näitä ei ylös sua eikä tämmöstä kukkaan usko, jos tätä ei filimille tallenna. Nokia esille ja kuvaa ottamaan... *plumps* nokia tipahti järvehen sammaan aekaan kun vavat lakkas nykimästä. Ei oo kallaa eikä puhelinta, jamahastakin loppuu bensa. Mitäkä sitä nytten tehhään? :?

No tää tilannehan on tuttu varmasti jokaselle kalastajalle, eikä ratkassuu tähän ongelmaan oo vielä suatu, vaikka moni savon ihminennii on sitä varmasti miettinä. Vaan nytpähän on, kalalle kun ottaa mukkaan veenkestävän puhelimen, joka vielä kelluu niin suapi nää "kalavalaheet" todistettuu todeks. Videot onnistuu vaekka puhelin uppoo vetteen, vaan eipä se uppoo kun se kelluu! Sit jos jamahasta loppuu bensa niin voipahan soittoo kaverit hätiin.

On se heleppoo nykyään eikö vaan ;) Käähän ostaa itelles joku meijän valikoiman vesitiivis kännykkä, niin välttyy kesäillat ketutukselta. Löyttyyhän tuolta tietysti tietokonetta ja tablettii ja muutahin vempettä, jos semmoselle tarve herrää. Tiältähän niitä suap, mistäpä muualtakkaan:

https://www.arlatec.fi/fi/tuoteryhma/iskun-ja-vedenkestavat

Se veessä kelluva puhelin on tuo AGM X2, on sillä hinttoo vaan ompa sillähhii jos kolome kallaa karkovvaa. Suosituin puhelin lienöö tuo DOOGEE S60 ja Blackviewin mallisto. Vaan eipä sittä muuta ku mukavata kevväänjatkoo ja toivotettaan kalaonnee to evrione! Ja onnee myös heille jotka olivat sitä tulevaa puolissoo mänössä narroomaan. :)

https://www.arlatec.fi/fi/tuote/doogee-s60