Kalassa.net Keskustelut

Propilkki => Tekninen tuki ja bugiraportointi => Topic started by: K.K.Kojootti on April 30, 2019, 15:25:12

Title: Surviaiset katoaa
Post by: K.K.Kojootti on April 30, 2019, 15:25:12
Avantonäkymässä näyttää kalan ylös tullessa, että vielä on survikkaa jäljellä, mutta irroituksen jälkeen onkin koukku tyhjä. Itse huomasin jo muutama(?) vuosi sitten tämän bugin, mutta nykyään tuntuu olevan ennemmin sääntö kuin poikkeus.

Och samma på svenska - Glada Vappen 2019!
Title: Vs: Surviaiset katoaa
Post by: Mikko_-Procyon- on May 01, 2019, 01:03:41
Ööm.. oisko niin, että surviainen irtoaa/hajoaa irrotuksen yhteydessä.
Title: Vs: Surviaiset katoaa
Post by: K.K.Kojootti on May 01, 2019, 17:27:23
En tosiaan osaa vastata. Mutta yllättäen alkoi surviaiset katoamaan totutusta järjettömän nopeasti. Samoin kuin toukan pysyminen koukussa muuttui dramaattisesti, etenkin kolmos vavassa.

Koitin joskus etsiäkkin tähän jotain järkevää selitystä, mutta en onnistunu tuolloin löytämään mitään infoa foorumilta.
Title: Vs: Surviaiset katoaa
Post by: aku ankka on May 01, 2019, 17:50:25
Viimesimmän päivityksen myötä huomasin saman että survi saattaa hävitä vaikka nostaessa se näkyisi. Aiemmissa päivityksissä se näkyi nostaessa aina jos survi on jälellä. En sen enempää sitten kiinnittänyt huomiota kun aattelin että tämmönen ominaisuus on tullu ja sen kanssa on vaan opeteltava pelaamaan.
Title: Vs: Surviaiset katoaa
Post by: K.K.Kojootti on May 01, 2019, 20:25:14
Jep. Ja yhessä vaiheessa huomasin että itellä survi saattoi ihan noston alussa näkyä, mutta pian katosikin animaation loppuvaiheessa. Tähän "ilmiöön" en taas ole sen koomin törmännyt. ...Aika sekavan oloisesti heittelee pelille perustavasti tärkeä osa-alue. Olisi hyvä että edes tällaisista olisi jotakin infoa löydettävissä päivitysten yhteydessä.
Title: Vs: Surviaiset katoaa
Post by: Pelaaja on May 02, 2019, 14:53:00
Mielenkiintoinen ilmiö sinänsä :) Propilkistä sanotaan kaiken vaikuttavan kaikkeen ym. mikälie survit kadottaa on outoa ja etenkin jos toukat ei katoa kuitenkaan.. Osaisko joku neuvoa kuinka viritän vermeet valmiiksi pilkit koukut tyhjinä ilman surveja/toukkia jos haluaa pilkkiä ihan pelkällä koukulla?  Vai onko se mahdollista? kiitos T. pelaaja