Kalassa.net Keskustelut

Propilkki => Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat => Topic started by: oltzyk . on December 22, 2019, 16:54:05

Title: Katsojia propilkki striimeihin?
Post by: oltzyk . on December 22, 2019, 16:54:05
Hei. Olen tässä puuhastellut striimailun kanssa Twitchissä. Ajattelin, että tämä voisi olla sopiva paikka mainostaa, ProPilkki ei ole ihan suosituimmasta päästä siellä ja katsojamäärät ovat olleet vain parin luokkaa. Onko porukalla kiinnostusta tulla katsomaan? Ajankohtana olisi kello useimmiten kello 18-21 about vaikka parina päivänä viikossa, poislukien nyt joulun aika on vähän kysymysmerkki miten pystyn ajoittamaan. Teemana on rento meno ja opetellaan peliä porukalla, jos saataisiin sellainen kiva chatti porukka  :-) . Olen pelannut vaihtelevalla aktiivisuudella kymmenisen vuotta, mutta aina on paljon opittavaa. Lisäksi laitan striimeistä kohokohtia YouTuben puolelle https://www.youtube.com/user/oltzyk . Ja twitch käyttäjä seuraukseen jos kiinnostaa https://www.twitch.tv/oltzykpelaa.
Ja tosiaan varmaan yritän löytää tietyt viikonpäivät ja ajat hommalle, jotta mahdollisimman moni tietäisi tulla katsomaan. Tai mitä kautta olisi helpoin saada informaatio tulevasta lähetyksestä?
Title: Vs: Katsojia propilkki striimeihin?
Post by: Mikko_-Procyon- on December 23, 2019, 17:07:46
Klapa (eri Klapa kuin täällä) pelaa usein streamissa katsojien kanssa, ts moninpelit päällä. Siellä on katsojia ihan kivasti.