Kalassa.net Keskustelut

Propilkki => Uutiset ja pelin kehitys => Topic started by: Mikko_-Procyon- on March 01, 2021, 21:24:11

Title: Pikainen 1.7.1 testaus vanhoille käyttiksille NYT HETI!
Post by: Mikko_-Procyon- on March 01, 2021, 21:24:11
Saimme sen sertifikaatin ja nyt pitäisi testata toimiiko se... eli:

Tarvitsen XP, Vista, Win8 ja Win7 käyttäjiä kiireesti.

Peli on muuten sama kuin se store-versio, mutta nyt vanhoille versioille myös exenä. Linkin jako onnistunee täällä YV:nä, toisin kuin esim. facebookissa, joka estää tietynlaisten linkkien jakamisen.

Pelissä ei sinällään ole mitään testattavaa, mutta katsotaan miten käy parin päivän kuluessa, kun defenderin tietokannat päivittyy. Pelin ei pitäisi päätyä karanteeniin, jos sertifikaatti toimii kuten pitää. Jos taas päätyy karanteeniin, se johtuu nykyisestä tietoturvakäytännöstä ja silloin pitää vielä tutkia asiaa lisää.

Eli, jos haluat testata niin minulle YV ja viestiin mukaan mikä käyttis on. Poimin riittävän määrän eri käyttiksiä edustavia koneita testiin. Sen jälkeen minulle infot, jos ongelmia esiintyy. Muuten tätä pidetään valmiina julkaistavaksi. Latauslinkin laitan siis YV:nä takaisin.


TÄSSÄ VAIHEESSA LINKIN JAKAMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ. EI EDES PARHAALLE KAVERILLE, VAIN OMAAN KÄYTTÖÖN. Tämä tulee jakoon muuten todella nopeasti.
Title: Re: Pikainen 1.7.1 testaus vanhoille käyttiksille NYT HETI!
Post by: Mikko_-Procyon- on March 03, 2021, 21:52:54
En ole saanut yhtään (!) viestiä. Joko yv:t ei toimi, tai sitten avustaminen ei kiinnosta. Harmi, hidastaa nyt tätä julkaisua.