Kalassa.net Keskustelut

Kalastuslajit => Kaikkea kalastuksesta => Topic started by: -escorvet- on June 02, 2004, 15:58:15

Title: ERÄ:n yms. lehtien tilaajalahjoista...
Post by: -escorvet- on June 02, 2004, 15:58:15
On vähän offtopicia, mutta: tilasin Erä-lehden, tarjouksena että saan Rapala Tail Dancerin... mutta mutta ei alkanut kuulua. Soitin toimitukseen ja sanoivat että tulossa on... kului aikaa ja postissa tuli paketti, jossa oli Storm kalajigi, jotain kakkoslaatua, pyrstö oli semmonen valuvikainen... saa nähä mitä tekis. Ei oikein lupaavaalta kuulosta. Onko muilla kokemuksia? >:(

edit: otsikko vaihdettu aihetta vastaavaksi...
Title: Re:OT
Post by: Wamba on June 03, 2004, 11:54:27
Kyl mä ite tykkään noista Stormin kalajigeistä ja itsekkion mietin onkohan toi pyrstö ihan oikeen muotoinen mut kerran se oli saman näköinen kuin muut nii ostin pois ja en kadu sitä ostoa.
Title: Re:OT
Post by: jaba88 on June 04, 2004, 07:10:09
no älä lähetä sitä jigiä takaisin vaan pyydä vaappukin lisäksi minkä ne lupasivat :D...
Title: Re:ERÄ:n yms. lehtien tilaajalahjoista...
Post by: kaivo on June 04, 2004, 10:53:47
Itse tilasin Metsästys och Kalastuksen tuossa keväämmällä, sellaisen määräaikaisen tarjouksen perusteella. Tilaajalle luvattiin lahjaksi Stormin kalajigi, jonka nimeä en kyllä muista ulkoa :) Ei ole vielä näkynyt. Tai no, en ole ollut tässä kotosalla vajaaseen viikkoon, joten ehkäpä se on jo postilaatikossa odottamassa... Ainakin velipoikani sai eilen oman jiginsä, samanlaisen lehtitilauksen myötä...

*ps: eilen, 5.6. oli luvattu jigi tullut postilaatikkoon.. :)
Title: Re:ERÄ:n yms. lehtien tilaajalahjoista...
Post by: Jigi on June 05, 2004, 11:58:07
Tilattiin mekin ERÄ-lehti, ja lahjaksi luvattiin Räsäsen se pienin malli. Mutta eipä ole kuulunut sitä viehettä tähänkään päivään mennessä:(. Mutta ei nyt sitten viitsitty soittelemaan sinne ruveta.
Title: Re:ERÄ:n yms. lehtien tilaajalahjoista...
Post by: Monni on June 05, 2004, 21:29:35
Mä tilasin erän niin luvattiin 3 storm kalajigii kaupan päälle. Kyllä ne jigit tuli sit ekan numeron mukana muovikuoressa. Ootteko muuten kuin varmoja että oliko se tarjous menny voimasta kun lähetitte tilauksen?  ;)
Title: Re:ERÄ:n yms. lehtien tilaajalahjoista...
Post by: -escorvet- on June 06, 2004, 13:27:49
jep itse olen,soitin firmaan ja pahoitteli tilannetta ja saan stormin kalajigin lisäksi rapala tail dancerin kirjekuoressa lähipäivinä...aaha...helpotti :D
Title: Re:ERÄ:n yms. lehtien tilaajalahjoista...
Post by: Anonymous on June 06, 2004, 19:37:55
Minulle tuli Erä-lehdestä pieni vaappu.
Olin kai osallistunut johonkin kilpailuun ja voittanut sen sieltä. :)
Title: Re:ERÄ:n yms. lehtien tilaajalahjoista...
Post by: durra on June 07, 2004, 13:40:27
Ja erän mukana tulevassa rapala kalenterissa päivät on ihan miten sattuu (ei oikeita päivämäriä), jeejee paljon on siitäkin mainoslehtisestä hyötyä >:(!!!
Title: Re:ERÄ:n yms. lehtien tilaajalahjoista...
Post by: Anonymous on June 08, 2004, 07:20:21
Osasta ERÄ-lehden kestotilaajaetuna jaetusta vuosikalanterista on pudonnut keskimmäinen neljän sivun arkki pois jossain vaiheessa, jolloin kesäkuun päivät, koko heinäkuun osuus ja elokuun kuva ovat kateissa.

Syynä on se, että kyseisen kalanterin niittaus on selkeästi epäonnistunut, sillä kalenterin tavallista kovempi paperi on murtunut taitteesta niittien kohdalta. Olemme pahoillamme asiasta. Syy ei varmasti ole ainakaan ERÄn toimituksessa, vaan kyseisen kalenterin painaneen kirjapainon ammattitaidossa. Asiasta on tehty (vihainen) reklamaatio painolle.

Ottamalla yhteyttä Yhtyneiden Kuvalehtien tilaajapalveluun (kontaktiedot lehdessä tai ERÄn nettivuilla) voi saada uuden kalenterin viallisen tilalle.

Seppo Suuronen
pt/ERÄ
Title: Vs: ERÄ:n yms. lehtien tilaajalahjoista...
Post by: Tuomolaa on April 11, 2017, 12:23:09
Sori vanhan ketjun jatkamisesta, mutta onko jollain tietoa onko Erä lehdellä vielä tarjolla jotain tilaajalahjoja? Ja jos kyllä, miten saisi ne itselleen.

Ainakaan tällä sivulla (https://parhaatlehtitarjoukset.com/) ei ole mainittu mitään tarjouksia nyt 2017...  :?
Title: Vs: ERÄ:n yms. lehtien tilaajalahjoista...
Post by: marjaleena112 on September 16, 2017, 20:54:04
Minä olen saanut aina mielestäni aivan hyviä tilaajalahjoja lehtien mukana. Toki voi olla, että joskus heilläkin sattuu kämmejä tuotteiden kanssa. Kannattaa ottaa yhteyttä lehden kustantajaan ja selvittää asia.
Title: Vs: ERÄ:n yms. lehtien tilaajalahjoista...
Post by: Satunnaikalastaja on January 30, 2018, 18:54:29
Lehti kuuluu Otavamediaan. Jos tilaalalahjat kiinnostaa, niin ehkä kannattaa kirjautua https://otavamedia.fi/kirjaudu/ ja antaa puhelinnumeronsa (jos se tuolla on mahdollista). Puhelnmyynnissä kun yleensä tarjotaan sitä sun tätä. Myyjälle kannattaa ilmoittaa olevansa kiinnostunut, mutta vähän hangoitella vastaan, niin hän usein lyö lisätarjousta tiskiin.

Itsellä kahtalaisia kokemuksia tilaajalahjoista. Joskus on hyvääkin tavaraa, useimmiten jokseenkin laadutonta. Kerrankin oli jonkun taskulampun arvo oleviinaan jotain 18 €, vastaavan kestävämmän sai tavaratalosta alle viiden euron, kun se tilaajalahja hajosi parissa kuukaudessa.Toisaalta yksi saamani keraaminen veitsi on ihan mainio.
Title: Vs: ERÄ:n yms. lehtien tilaajalahjoista...
Post by: lottopete on September 25, 2018, 11:31:52
Tilaajalahjoja tulee melkein joka lehden mukana, https://www.lehtitarjoukset.com/ -sivua kun katselee, niin näyttää nuo "lahjat" olevan kyllä melkoista krääsää. Harvemminpa nuissa mitään laatukampetta on. Tosin noin kymmenen vuotta aikaa tuli jonkin lehden tilaajalahjana reppu, joka on kestänyt ihan näihin päiviin saakka.
Title: Vs: ERÄ:n yms. lehtien tilaajalahjoista...
Post by: gex111 on September 26, 2018, 10:56:14
Maksatte ne lahjat omilla tilauksilla ,heti kun edellinen tilaus raukea,niin tulee niitä tarjouksia..en tilaa enää, Jos ERÄ lehti sais 1 eurolla ,niin ehkä miettisin...mutten ei,kiitos...säästäkää luontoa ja paperia,kiitos!
Title: Vs: ERÄ:n yms. lehtien tilaajalahjoista...
Post by: marjaleena112 on May 07, 2020, 17:38:19
Onhan noissa tilaajalahjoissa usein valittamista. Aika halpaa krääsää on paljon, mikäli tutustuu oikein valikoimaan. Lehtitarjoukset (https://www.lehtitarjouksia.com) ovat yleensä edullisia, mutta kestotilaus on huono asia. Useimmat lehdet on hankala irtisanoa, kun asiakaspalvelu ei vastaa.