Kalassa.net Keskustelut

Kalastuslajit => Pilkintä => Topic started by: nenone on October 01, 2004, 19:24:38

Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: nenone on October 01, 2004, 19:24:38
Elikkäs tarkoitan kaiken näköistä pilkkimiseen liittyvää tavaraa (kuvia ym..)

Itselläni reppuna: vonkamies lifestyle
repussa sisällä : postilaatikko (että ei jää pilkinkuvat reppuun kii)  :D
8 Pilkkionkea ( 3tasuria, 2pystyä, 1morri, 1väritapsi, kuusamon ''leechi'')

sitten vielä muutama vaihtokuva joita harvemmin tulee pistettyä.
 
Siiman paksuudet:
Tasurit: 0.30mm monofiili ,jonka perässä n.1m 0.10mm monikuitua
pystyt: 0.18mm monofiili ja toisessa 0.10 monikuitu
mormyska: 0.12mm monofiili

Ja onhan repussa vielä silloin tällöin termospullo kaakaota joka lämmittää mieltä jos ei kalaa tule.
Ja joskus makkaraa  :D

Ja sitten vielä nostokoukku
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: HalDi on October 03, 2004, 14:16:38
Omistan pilkkipöntön mallia NorMark, sen musta-punasen perushyvän pöntön. Kylkeen oon lätkässy semmosen auton rekisterikilven näkösen pienen tarran. Oon myös jakanu pöntön, foamilevyllä kahteen osaan. Toisessa on kaikki, mikä ei saa koskea koukkuihin ja toisessa vavat, toukat, kauha, puukko, pihdit ja joskus pieni pappiki. Koukkuihin eivät saa koskea (eli toisella puolella) kairan teränsuojus ja joskus toiset hanskat (ne erityiset, joista on katkastu sormenpäät).

Joskus on myös takin taskussa karkkipussi, josta napsin salmiakkeja. (Lisää sisua pilkkimiseen)

Mä en kyllä kanna mitään turhaa, joskin jotain tarpeellistakin puuttuu. kuten semmonen jalkaan kiinnitettävä toukkarasia. Semmosen vois kyllä väsätä. Myös ylimääräsiä pilkkejä puuttuu. Niitä sais olla, mutta ku on nii pirun kalliita.

Vapoja(Musta NorMark) löytyy kaksi. Kuvina toisessa Rapalan tai Nilsun tasuri ja toisessa INI. Käytän lähinnä värinäpilkkiäni INIä, jolla on tullu jo kahden kauden kisamenestys Kiikoisissa. (Ens talvena pitää pokata ykkössija!) Sen kanssa Stroft GTM .22, joka on erittäin hyvää siimaa.

Toi neonen postilaatikko oli hyvä keksintö. Varsinkin reppuun, mutta periaatteessahan jos pihdata haluais, vois laittaa pelkkään postilaatikkoon hihnat kiinni ja tavarat sisään, nii siinähä komee pönttö valmiina. Kehityspohjaa!

Sitten, ku meen niihin kisoihin Kiikosissa, nii otan vielä pulkan, jossa kulkee kalat muovipussissa. Se reikä siinä pöntössähän on tarkotettu pussin suulle, joka kiinnitetään sen "kauluksen" taakse ja lapataan kalat siitä sisään. Tämmönen olis tietysti kans hyvä. Pitänee tehtailla joku systeemi, joka kiinnitetään semmoseen pikkupulkkaan saaliin kuljetusta varten. ...Ja inspishän iski heti! Laitan postilaatikon pikkupulkkaan! Hah, heti kehityslinjalle!
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: marabou on October 06, 2004, 15:50:26
Mulla on reppujakkara jossa on sisällä pönttö, sellane pensakanisterista leikkattu.

Onkina käytän enimmäkseen haarukka vapoja. Keväällä tulee aika paljon ongittua mormuska ongella. Omistan myös laituri ongen.

Pikkejä ja morria kulkee mukana, sekä tapsi siimaa (0,12mm).

Syötteinä yleensä on kärpäsiä ja surviasia joskus myös siimahäntiä.
Ne kulkevat sellaisessa styroksisessa reiteen kiinnitettävässä rasiassa.

Mullakiin on aina joskus karkkii mukana, yleensä suklaata :P
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: kaivo on October 06, 2004, 18:19:51
Riippuu paljolti siitä, mitä kalaa (kirjolohi vaiko ahven) pilkin ja mihin paikkaan menen pilkille (outo vaiko tuttu paikka). Normaali ahvenvarustukseni on suurinpiirtein seuraava. Reppujakkarani on Normarkin tekemä:

-Vapoja repun päätaskussa kulkee mukana 4 - 5 kpl, joista kaksi on tätä nykyä pienimmästä perus-Delfinistä muokattuja (kahvaa lyhennetty parin sentin tapiksi, liipaisinta muotoiltu ja kärki vaihdettu lasikuituiseen). Siimana 0,16 mm. Näillä vavoilla uitan värinäpilkkejä sekä pikkutasareita. Kolmas vapa on saman tyyppinen, tehty pyöreäpesäisestä mormuskavavasta samaan käyttöön. Tapsipilkinnän hoidan yleensä haarukkavavalla (Heikki 1), siimana samaten 0,16 mm. Sitten on vielä mormuskavapa 0,10 mm siimalla.

-Sohjokauha on tietysti mukana, sivutaskussa vasemmalla puolella. Oikessa sivutaskussa on tappokalikka sekä puntari, yleensä kirrepilkiltä unohtuneena :)

-Pilkkikukkaro on haalarin vasemmassa reidenpäällystaskussa, osittain myös siksi että samassa reidessä oleva syöttirasia pysyy kävellessä paikoillaan eikä lähde valumaan nilkkaan.

Kirjolohipilkillä vapoja saattaa olla (ja yleensä onkin) mukana enemmän. Käytän Wiggler-tyyppisiä kevyitä vapoja, joilla uitan Mutu-Leechejä, siimat 0,15 - 0,17 mm. Mormuskavapa on Kuusamon pienikokoisin perusvapa, jarru viilattuna ja teräslankakärjellä, siima 0,14 mm. Lusikkapilkintä ja pohjaonginta hoituvat Blue Foxin sini-harmailla perusvavoilla, joissa on monista vavoista poiketen valmiina hyvä jarru.

Haukipilkinnästä ei ole toistaiseksi kokemuksia kuin yhden (tosin onnistuneen) reissun verran, joten varustus siihen hakee vielä muotoutumistaan. Reppujakkaraa ei välttämättä tarvita, koska homman luonne on aktiivista valmiiden reikien kiertelyä eikä vapojakaan tarvita välttämättä yhtä enempää.
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Putte on October 07, 2004, 00:01:53
Itsellä on varustus kilpailuissa käydessä muotoutunut aikalailla minimiinsä:

6 haarukkavapaa, viidessä tapsipilkki ja yhdessä Ketjullinen pilkki.
Lisänä löytyy sitten nostokoukku, tapsikukkaro jossa on valmiita tapseja sekä irtomorreja. Alkutalvesta ja loppukeväästä reppuun kuuluu vakiovarusteena myös naskalit(pitäkää te viisaammat niitä kaulassa, minulla hölmöllä ne on repussa, missä ne eivät muuta kuin lämmitä mieltä). Sohjokauha kulkee mukana jos on reppuun unohtunuut, mutta käytän sitä TODELLA harvoin.
Reiteeen kiinnitettävä roukkarasia on tietenkin reidessä kiinni joka reissulla ja näilläpä varusteilla sitä pärjääkin yleensä pilkkireissun.
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Mikko_-Procyon- on October 07, 2004, 08:40:41
Normaalisti näin:

Bagtekin reppu. Se on just se testivoittaja ja tällä kertaa jopa aiheesta on testinsä voittanut, sillä hyvä se kaikin puolin on. Tämä reppu on juuri sillä ryhdikkäämmällä kankaalla varustettu malli.

Sivutaskuissa: Toisella puolen puukko, varasiimaa, kidanavaaja, puntari, kalapusseja, siimaleikkuri, lyijyhauleja, tongit, pihdit, vieheenpelastaja, varakärkiä, liippa yms. pientä roinaa. Toisella puolen yleensä varalapaset ja termospullo. Etutaskussa lisää kalapusseja, mehupullo ja rasiallinen eväitä.

Itse repussa taasen on varavaatteita (jos on tarves, yleensä kuitenkin päälle on mennyt liikaa villapaitaa/kaulahuivia ja ne on nakeltu reppuun). 3 sohjokauhaa (6" reikiä varten 1 iso ja sitten 2 pienempää 4" reikiä varten. Miksikö näin monta? No, ne varret tuppaa katkeamaan liian helposti. EIvätpähän lopu kesken ja painavatkin niin vähän). Naskalit on sydäntalvella repussa, mutta keväällä ja syksyllä kaulassa. Pilkkivapoja on n. 10kpl.  Varustus vaihtelee hieman paikan mukaan. Tyypillisesti 1-2 isoa hauki/kirrevapaa, 2 haarukkavapaa ja loput erilaisia pystypilkintään soveltuvia vapoja (delfin pääsääntöisesti) erilaisilla kärjillä. Pilkkikukkaroita on nykyään 2. Toisessa on morrit ja värikoukut ja toisessa pystyt ja tasurit. Morreja on yhteensä joku 50kpl ja värikoukkuja toinen mokoma. Pystypilkkejä on arviolta myös joku 40-50kpl. Tasureita ei ole ihan niin montaa, liekkö kuitenkin joku 15-20kpl.  Toukkarasioita (styroksisia) repun pohjalla on 2-4 kpl, joista vain yhdessä kerrallaan on toukkia. Niitäkin on hyvä olla varalla, eivät paina paljoa. Nostokoukkuja on 2 erilaista. Toinen on teleskooppimalli (sellainen "kynä") ja toinen tynkä bluefoxin koukku. Pitäisi ostaa "oikea" nostokoukku, sillä nuo molemmat ovat enemmän leluja.

Haalarin taskuista taas löytyy lompakko, kännykkä, digikamera, avaimia pari nippua, nenäliinoja julmettu määrä (räkä lentää pilkillä), sytkäri, karkkia (pikaenergiaa), pastilliaski.
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: jaba88 on October 12, 2004, 07:49:20
No riippuu missä päin on pilkillä,jos on kaukana asetuksesta niin:
ruokaa,juomaa,puukko,tulen teko vehkeet,pilkit kairat uistimet,vaihto hanskat,paskapaperia jolle on ollut käyttöä vain käsien puhdistuksessa kalojen limoista.Ja joskus mukana pari uudenvuoden paukkua tai ilmapistooli joilla voi harakoita ajaa pois 8) .

Että  tämmöstä
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: fizuztaja on October 25, 2004, 22:59:00
Reppuna mulla on tällä hetkellä McKinleyn reppujakkara, jonka olen suunnitellut vaihtavani. Vapoja mulla on viime talvena ollut repussa:
       2 x Haarukkavapa, molemmissa tapsipilkki. Vapana mulla on                          itsetehdyt haarukkavavat.
       2 x Värikoukkuvapaa, vavoissa kela upotettuna kädensijaan ja pitkä               kärki.
       1 x Wiggler-vapa, jossa kiinni ketjupilkki. Vapaa en ole oikeastaan                  ikinä pilkillä käyttänyt joten se näillä näkymin vaihtuu täksi                       talveksi haarukkavapaan.

Näiden lisäksi mulla on tapsikotelo/kampa tai molemmat, värikoukkurasia jonka sisällä säilyy myös varapilkit minigrip pussissa, puukko, pihdit, naskalit ja saappaiden pohjaan jääpiikit jos en tiedä jään kuntoa.

Tavarat mulla pysyy järjestyksessä siten että mulla on semmonen muovinen kanisterista puukolla muotoiltu kalaämpäri. Sen vieressä on itse pahviputkesta tehdyt kotelot värikoukkuvavoille ja wiggler vavalle, jossa nämä pysyvät kiinni vaikka repun kääntäisi ylösalaisin. Systeemin kiristää muovinen haarukkavapakotelo joka on juuri sopivan kokoinen jäljelle jäävään tilaan joten kangas on kireä ja tavarat pysyvät paikoillaan. Loput tavarat on sitten toisessa sivutaskussa ja toiseen mahtuu vaikka termospullo tai evästä jos viitsin kantaa.

Tälle talvelle varustus muuttuu ainakin tuon wiggler-vavan kohdalla. Se jää pois ja tilalle tulee ainakin yksi haarukkavapa. Voi myös olla että värikoukkuvavat eivät kulje mukana ainakaan joka kisassa ja keskityn enemmän tapsi pilkintään.

Sohjokauhaa en ole kohta kolmeen vuoteen ottanut pilkille mukaan, enkä ole kaivannut. Myös minulla toukat kulkevat reisirasiassa mukana ja varatoukat rintataskussa.
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: lykra on November 06, 2004, 20:05:25
Omistan semmosen oiskohan tuo masterin pilkkijakkararepun(ajattelin kyllä tänä talveks vaihtaa uuteen)  ja siellä on mukana yleensä nelisen kappaletta vapoja rasia missä on pilkkeja ja morreja  muovipönttö mihin kalat voi laittaa ja yleensä jotain pientä evästä ja termari... ei kai siellä sen kummempia
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: raimo on November 07, 2004, 11:19:06
Kaivolle kysymys: voiko nuita blue foxin perusvapoja käyttää kirjolohi pilkinnässä vai kannattaako niitä "muokata" vähän.
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: kaivo on November 11, 2004, 16:46:29
Quote from: raimo
Kaivolle kysymys: voiko nuita blue foxin perusvapoja käyttää kirjolohipilkinnässä vai kannattaako niitä "muokata" vähän.
Blue Foxin vavat soveltuvat mielestäni kirrepilkintään sellaisenaan vallan hyvin. Niissä on tosiaan valmiina riittävän hyvä jarru, jonka kireys on sopiva ohuehkoille 0,18-0,25 mm siimoille. Blue Foxin vapoja on (ainakin ollut) myynnissä kolmea kokoluokkaa, joista itse olen käyttänyt pienintä. Suuremmissa vavoissa käytetään yleensä paksumpaa siimaa, jolloin jarrukin saisi olla kireämpi.

Blue Foxin jarruteho perustuu puolan sisäkehässä oleviin koloihin, joihin kelan liipaisin "stoppailee" puolan jarruttaessa. Pilkinnän aikana kannattaa puola naksauttaa tällaisen kolon kohdalle, jotta vastaiskuun saadaan enemmän pitoa. Toinen konsti on sellainen ote vavasta, missä puolasta tai kammen veivistä pidetään sormilla kiinni pilkkiä heilutellessa. Pohjaonginnassa jarruteholla ei luonnollisestikaan ole merkitystä.

Muuten "Siniketut" ovat hintaisekseen hyviä vapoja. Jos vapaa myydään lattanalla muovikärjellä varustettuna, kelpaa se ainakin lusikoilla ja isohkoilla tasareilla pilkkimiseen mielestäni moitteetta. Jos vavalla on tarkoitus uitella Mutu-Leechejä, Mosareita yms. pikkupilkkejä, kannattaa muovikärki vaihtaa kevyeen ja tunnokkaaseen lasi- tai hiilikuitukärkeen, joita myydään irtotavarana.

Kirjolohen pilkinnästä löytyy laajempikin juttu osoitteesta http://www.kalassa.net/artikkelit/kirjolohi/kirjolohi.shtml
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Arza on November 11, 2004, 18:30:10
mulla on Tervasportin isoin rappu ja sen sisällä on 30L pönikkä, joka on tieysti täyttä kaloja pilkinnän jälkeen. :wink: . On siellä pilkkionkia ainakin minimissään 10kpl, joskus evästä. Ja joskus saattaa löytyä mitä sattuu. :D
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Cordon -Mikko T- on November 17, 2004, 16:37:41
Mulla on pönttö ja reppu erikseen. Tänä talvena ostan kunnon pilkkireppu/jakkarasysteemin. Pöntössä on yleensä kannen alla morrikukkarot/tasarikukkarot. Itse pöntös yleensä 3-5 tasarivapaa ja tai vaihtoehtoisesti morrivapoja sama mokoma. Sohjokauha on kans vaikkei sillä yleensä mitää tee (ja nostokoukku). Välillä josson hyvin kuhaa alla putsaan pahimmat hileet veks jotta ne isommatki sais hyvin hollille ylösotossa. Sitte pöntös on pihdit ja mittanauha. Puukko roikkuu mulla vyötäröllä yleensä. Repussa on sitten eväät ja termari. Lisäksi tietysti muovikasseja ja pulkka on aina messissä. Ei nyt tuu muuta mieleen heti. Naskalit on aina kaulassa vaikka välillä se on säätöö niiden kanssa.
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Qkkeli on November 19, 2004, 20:17:24
Mul on normaali pilkkireppu. Mukana pilkkireissuilla kalatyypistä riippumatta aina vähintään 4 vapaa. Yleensä siika/ahven/harjus/kirjolohi/taimen/rautu  reissuilla on se 5 vapaa mukana. Jokaisessa vavassa on eri siiman paksuus ja pienin on 0.12mm ja suurin on 0.20mm. Pilkkikukkaroita olen saanut rajoitettua kahteen isoon. Toisessa on kaikki mormyskat ja muutama tasapaino ja leechi. Toisessa on pystypilkit ja rautulätkät sekä loput tasapainoista. Repusta löytyy myös muovipussissa oleva vessapaperirulla jos hätä iskee. Puukko, tulitikut muovipussissa, saalispussit, kamera(unohtuu tietenkin aina silloin kun sitä kalaa tulee :lol: ) Muuta ei nyt tule mieleen mitä siinä repussa vois olla mut kai toi jo riittää?
Title: TÄMÄ ON COOL!!
Post by: pilkkireikä on December 05, 2004, 21:50:32
Pilkki reppu:

           * 2 mormuska vapaa... 10mm ja 16mm
           * 1 vapa ketjupilkille
           * 2 tasari vapaa

- Sohjokauha
- Taskumatti
- Kuumaa mehua
- Jotain suuhunPANTAVAA
- vessapaperia ja pussi kaloille
- vara hanskat
- Pihdit ja veitsi

Ja haalarit päälle ja lasit aurinkolasit silmille 8) ja eiku pilkille
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Juba90 on December 06, 2004, 23:44:31
Reppuna on sellainen McKinleyn jakkaralla varustettu. On mulla myös Vonkamiehen vanha reppu, mutta siinä on pohjassa reikä.
Reppu sisältää:

3 pilkkikukkaroa (yksi morreille toinen pystyille ja kolmas tasureille)

Termari, jossa on kuumaa kahvia tai mehua.

8 vapaa [muutamassa morrit pysyvästi yhdessä perho ja lyijypainot (ainakin minä olen pari 500 g - kilosta siikaa narrannu perholla) ja lopuissa sitten vaan tavalliset kärjet joihin olis pysty tai tasuri tarkoitus laittaa. Ja muutama itse tehty värikoukkikin on mukana.]

Sohjokauha

Suolaa

Pari leipää

Hanskat jos toiset kastuvat

Pihdit ja puukko

Siimat:

Morreille 0.16 mm
Ja muille 0.25 - 0.30 mm


Päälläni on pilkkihaalari ja pipo. Ja jos erittäin aurikoinen päivä on niin aurinkolasitkin saattavat tulla mukaan vaikeuttamaan kalareissua.  :wink:
Title: repun sisältö
Post by: Ruoska on December 09, 2004, 13:00:34
tervasportin repun sisältö:

4-8 värikoukkuvapaa  siimat 18-22 järville /lammille
                                          22-25 merelle

2-3 kukkaroo pilkkejä           25mm-100mm "isoimmat ketjupilkkejä"
2-5 rasiaa värikoukkuja         16-8 3-haara,   10-4 ykshaarasia

lämmintä juomista + evästä

10Litran astia kaloille ja ylimääräisiä muovipusseja.

toimiva paketti kisoissa ja muuten vaan. eipähän tarvi toukkien kaa räplätä!
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Reaper on January 11, 2005, 14:43:12
Itse reppuun menee muutama pilkkivapa, varasiimaa, nostokoukku juuri sellainen blue foxin tekele, 2 sohjokauhaa (joista toinen aina pilkki kaverin iloksi) ja juomista.

Sivutaskuihin ja pieniin etutaskuihin laitan pusseja kaloja varten ja pilkkikukkaron.

Haalarin taskuin piilotan kännykän, kukkaron, kamera (jos muistuu ottaa mukaan) ja sitten toukkia varten on sellainen pikkuinen styroksi boksi, joka menee hyvin jalassa "kiinnitettynä".
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Eci on January 11, 2005, 16:09:37
Väre-pilkkirepussa on sivutaskuissa 3 haarukkavapaa joissa tapsipilkit, 2 mormyskavapaa joista toinen haarukkavapa, + 1 jäykkäkärkinen tasapainoille.

Pilkkikukkarossa varatapseja + tasapainoja muutama......Itse reppuosan pidän tyhjänä suuria saaliita varten. Repun läpässä pidän kovien pakkasten varalta rukkasia jotka muuten toimivat pehmusteena istuessa kun repun läpän kääntää istuinosan päälle.
Title: Mitä reppu sisältää
Post by: Tasuriman on January 12, 2005, 19:01:23
Siis, kysymys kuului: Mitä reppu sisältää?

Minulla on reppujakkara, jossa pilkkireissulle lähtiessä on Muovikanisterista leikattu kalapönttö, kaksi vapaa, nostokoukku, sivutaskussa puukko ja tulitikut. Joskus myös termari ja siinä kahvia, silloin on myös eväsleivät mukana.

   Pilkit kukkarossaan haalarien taskussa ( melkoinen valikoima tasureita )
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Anonymous on January 14, 2005, 23:42:32
Joo abun reppujakkara on, sisällä "wisky pullon koteloissa" vavat ei mee rikki . (Yleensäkin viinapullojen laatikot hyviä) 3 vapaa 1 tasuri, yhdessä tapsin kanssa morri ja viimosessa ketjullinen pystypilkki. Mukana kulkee myös kärkipihit,puuko,morri/pilkki rasiat 2kpl jotain toukkia ja termospullo tai kaljaa  :D .
Ainiin joo sohjokauha...
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Kalamies78 on January 15, 2005, 00:32:11
repussa 10 litran pönttö kaloille,etutaskussa haarukkavavat ja sivutaskuissa morri/tasurivavat + pihdit.reisitaskusta löytyy pilkkikukkaro joka sisältää n.20 valmis tapsia ja muutamia nilssin jigger tasureita.pystypilkit pidän putkiloissa rintataskussa (tahtoo sotkeutua tapsien kanssa kukkarossa) ja reidessä syöttirasia joka mielestäni parhaita pilkki keksintöjä. en tiedä varmaan olis vielä kehittämisen varaa omissa säädöissä,mutta toistaiseksi ihan hyvin tullu toimeen :roll:
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Matikka on March 11, 2005, 14:42:54
Pilkkivehkeiden lisäksi mulla on repussa (reppujakkara) pienoiskiikarit, puukko, miniradio, kuksa, teetä termarissa, kaksi pulloa olutta sekä eväsleivät. Joskus laitan kyytiin kertakäyttögrillin ja makkaraa.
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Epätasapainopilkki on March 11, 2005, 14:43:34
Pilkkivehkeiden lisäksi mulla on repussa (reppujakkara) pienoiskiikarit, puukko, miniradio, kuksa, teetä termarissa, kaksi pulloa olutta sekä eväsleivät. Joskus laitan kyytiin kertakäyttögrillin ja makkaraa.
Title: pliiplaa
Post by: Epätasapainopilkki on March 11, 2005, 14:43:50
Pilkkivehkeiden lisäksi mulla on repussa (reppujakkara) pienoiskiikarit, puukko, miniradio, kuksa, teetä termarissa, kaksi pulloa olutta sekä eväsleivät. Joskus laitan kyytiin kertakäyttögrillin ja makkaraa.
Title: mitä pilkkireppunne sisältää?
Post by: kalastajapoika on March 11, 2005, 15:40:03
 no mun pilkki reppu sisältää ainaki pilkkejä mitäs sun?      :wink:
Title: mitä pilkki reppunne sisältää?
Post by: kalastajapoika on March 11, 2005, 15:42:19
   mun reppu sisältää ainaki pilkkejä ja syöttejä mitäs sun reppu sisältää
Title: Re: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: kalastajapoika on March 11, 2005, 15:45:13
mun reppu sisältää ainaki pilkkejä ja syöttejä entäs itelläs :D  :D
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: suspi on March 11, 2005, 15:55:25
Mun reppu sisältää: Pari vapaa, pilkkirasian, syötit, puukon, juotavaa, syötävää, pussin kaloja varten, pihdit ja sitte jotaki muuta tilanteesta riippuen.
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: bosso__ on March 11, 2005, 21:15:15
Kolme jäykkäkärkistä vapaa, haarukkavapa ja mormyskavapa. Sitten pilkkikukkaro, sohjokauha ja nostokoukku(eihän sitä koskaan tiedä milloin se iso yllättää...). Pussi kaloille ja p.paperia muosipussissa.

Sitten joka kerta tietenkin matkaan jonkin verran ruokatarpeita. Joskus sillä verukkeella jos joutuu ajelehtimaan jäälautalle usiaksi tunniksi :lol:  No ainakin venäläisillä tuppaa monesti käymään noin.

Ja tietenkin toivomus siitä että kaloja ois pois lähdettäessä.
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: JuQ on March 11, 2005, 21:52:15
minun reppe sisältää 3 pilkkiä 1 sohjokauha 1 rasiaa pilkkituokkia (en pidä kokoajan) 1 pukko 1 (rulla)siimaa  1 vara hanskat  jo takin muuta roskaa   :mrgreen:
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Mikko_-Procyon- on March 11, 2005, 21:56:03
Quote
minun reppe sisältää 3 pilkkiä 1 sohjokauha 1 rasiaa pilkkituokkia (en pidä kokoajan) 1 pukko 1 (rulla)siimaa 1 vara hanskat jo takin muuta roskaa


...laskekaa kirjoitusvirheiden määrä... huhhuh.
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: nenone on March 12, 2005, 19:34:03
kieltämättä matikkapääni ei riitä laskemaan noin montaa virhettä :lol:
Title: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Valmet 412 on March 13, 2005, 21:06:58
Reppuna: joku Normark

Onkía 6 kappaletta: 4 pysty/tasuri, "haukivehe" ja morrionki.
Nautapintarukkaset :D ,
10 litran kalapönttö,
pilkkikukkarot 2kpl ja
puukko.
Ai nii ja sohjokauha...

Joskus makkaraa, kahvia tai kahvinkeittovehkeet.
Title: Pilkkirepun sisältö
Post by: seppo on September 28, 2009, 18:58:18
Minkälainen on siis sinun pilkkireppusi sisältö? Otatko mukaan aina kaikki pilkit vai ainoastaan tietyt keliin sopivat? Onko yksi pilkkionki pyhitetty aina yhdelle pilkille jota et vaihda vai vaihdatko aina pilkin koska sinulla on niin vähän pilkkionkia? Onko sinulla yleensäkään monta pilkkionkea ja pilkkiä mukana kalareissulla? Onko sinulla kenties vara kairanterät aina mukana? Mikä on sinun luotto pilkisi? Mikä on paras onkesi? Eli lyhyesti kertokaa mitä otatte pilkkireisulle mukaan ja laittakaa myös kuvia pilkkivarusteistanne!!!
 
  PS. Jos samanlainen aihe on olemassa niin sivun ylläpitäjät voi tämän aiheen sitten poistaa!!
Title: Vs: Pilkkirepun sisältö
Post by: <Teho Pilkkijä > on October 03, 2009, 20:35:04
mukaan otan:
kairan
2-10 vapaa (kaikkiin joissa voi olla niin on lukot pilkin vaihtoja varten)
4 pilkki kukkaroa tai rasiaa yleensä tasapainoja/morreja...
jakkara :-P
sohjokauha
käsien lämmittimet ja kaakaota termariin
joskus kompassi (Huom...sumuiset kelit)
ja tietty naskalit alku ja loppu kaudesta.
Title: Vs: Pilkkirepun sisältö
Post by: seppo on October 03, 2009, 21:31:32
"käsien lämmittimet" öö tarkoitatko hanskoja vai jotain muuta?
Title: Vs: Pilkkirepun sisältö
Post by: Patte123™ on October 03, 2009, 23:58:13
pilkkivavat
kairan :roll: :evil: :wink:
syöttejä
jakkaran
sohjokauhan (jos muistaa)
pilkkirasian
lämmintä juotavaa
naskalit
Title: Vs: Pilkkirepun sisältö
Post by: sube on October 04, 2009, 00:04:51
"käsien lämmittimet" öö tarkoitatko hanskoja vai jotain muuta?
Veikkaan että tarkoittaa semmosia "lämpöpusseja". Eli kun sen avaa, niin se on jotain 20h lämpimänä ja sillä kyllä lämpiää aika hyvinkin paikat. Tai sitten ei  :-D
Title: Vs: Pilkkirepun sisältö
Post by: jarmoankka on October 04, 2009, 02:26:52
Pituvie... Semmosen repun määkin haluun johon mahtuu mm. kaira  :-D
Title: Vs: Pilkkirepun sisältö
Post by: Jokuvaiin on October 04, 2009, 03:37:38
-Kärpäsentoukat
-Pilkkivavat
-Pilkit
-Siimaa
-Penkki
-Pihdit, jos sattuisi vähän isompi kala tulemaan
-Koukkuja
Title: Vs: Pilkkirepun sisältö
Post by: Koskenkylänjoki on October 04, 2009, 09:43:06
Pituvie... Semmosen repun määkin haluun johon mahtuu mm. kaira  :-D

Virvelireppukin toimii hyvin.
Jos on vain jakkara erikseen siin siinä saa helposti kuljetettua kaiken.
Title: Vs: Pilkkirepun sisältö
Post by: <Teho Pilkkijä > on October 09, 2009, 14:52:27
Ainiin unohdin syötti puolen kaloille ja itselleni.Eli itelle pullaa ja kaakaota ja kaloille kastematoja ja/tai kärpäsen toukkia :mrgreen:
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: juhnuu on April 05, 2010, 06:51:51
(http://www.karhunjalkishop.fi/images/tuotekuvat/kuva200/Tuotekuvat/kinetic%20pilkkip%C3%B6ntt%C3%B6.jpg)
Alku kaudesta tuli hommattua tuo kinetic pönttö kilpapilkintää varten. 16pilkkikisaa käyneenä voin todeta parhaaks systeemiksi tuon pöntön.

Etutaskuun menee 6haarukkavapaa, sivutaskuun mahtuu morrionget 3-4kpl ja 4-5kpl värikoukkupilkkejä. Repun päätyyn mahtuu termari,juomapullo tai sohjokauha. Puhumattakaan pöntön tilavuudesta yhdessä merikisassa rupes särkeä lappaamaan oikeen kunnolla. Tulos 19,80kg kaikki mahtu pönttöön :)
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: -Masi- on April 05, 2010, 14:55:00
(http://www.karhunjalkishop.fi/images/tuotekuvat/kuva200/Tuotekuvat/kinetic%20pilkkip%C3%B6ntt%C3%B6.jpg)
Alku kaudesta tuli hommattua tuo kinetic pönttö kilpapilkintää varten. 16pilkkikisaa käyneenä voin todeta parhaaks systeemiksi tuon pöntön.

Etutaskuun menee 6haarukkavapaa, sivutaskuun mahtuu morrionget 3-4kpl ja 4-5kpl värikoukkupilkkejä. Repun päätyyn mahtuu termari,juomapullo tai sohjokauha. Puhumattakaan pöntön tilavuudesta yhdessä merikisassa rupes särkeä lappaamaan oikeen kunnolla. Tulos 19,80kg kaikki mahtu pönttöön :)

Löytyykö noita ihan paikallisista kalastusvälinekaupoista vai pitääkö tilata netistä?
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Edu on April 05, 2010, 15:02:18
Reppuna joku Otso  :-)
Sisältö:
- 5 pilkkionkea (1 morrivapa, 1 tasurivapa ja 3 pystyvapaa)
- Pilkkikukkaro (sisältää 6 tasuria, 8 pystyä, muutamia morreja ja värikoukkuja)
- Sohjokauha
- Pari rullaa siimaa
- Linkkari (pihdit samassa)
- Toukkia (ei aina)
- Mittanauha
- Naskalit (pilkkiessä kaulassa)


Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Jolle on April 05, 2010, 15:11:52

- Naskalit (pilkkiessä kaulassa)

Niinpä niin...
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Edu on April 05, 2010, 15:17:14

- Naskalit (pilkkiessä kaulassa)

Niinpä niin...
:-D
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: -Masi- on April 07, 2010, 11:16:48
Saas nähä löytyykö noita Lappeenrannan motonetistä. Näyttää kyllä nollaa mutta tiiä häntä jos löytyy ni pitää käyä varmaankin hakemassa. Onko miten hyvälaatuista materiaalia ja kestääkö kovempaakin käyttöä?
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: juhnuu on April 07, 2010, 18:22:37
Saas nähä löytyykö noita Lappeenrannan motonetistä. Näyttää kyllä nollaa mutta tiiä häntä jos löytyy ni pitää käyä varmaankin hakemassa. Onko miten hyvälaatuista materiaalia ja kestääkö kovempaakin käyttöä?

On se nyt yhden kauden moitteetta kestänyt. Tukevat olkaimet, laadukkaat vetoketjut. Päädyssä tilaa termarille/juomapullolle.
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Fisumees on July 21, 2010, 09:31:48
13pilkkivapaa 0,25 siimaa
pystypilkkejä noin 50kpl
kalanuija joskus kuumaa juomaa
muovipussi
ja tasuri
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Juz on July 21, 2010, 13:53:34
Tällä hetkellä varmaan:
-Muutama vapa (olisko 6-8, en muista tarkkaan)
-Pihdit
-Pilkkikukkaro
-Muovipusseja mahdollisia kaloja varten
-Siimaa
-Sivuleikkurit
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: lahnapoika on August 02, 2010, 15:37:22
oma reppuni sisältää 2ristipilkkiä ,2tasaria,pari pystyä,syötit,eväät,sohjokauha,siimaa ,pilkkikukkaro ja puukko.
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: _kiiskenkalastaja_ on August 02, 2010, 15:54:19
-3 pysty vapaa
-2 tasurivapaa
-2 morrivapaa
-sohjo kauha
-2kpl pilkkikukkaroita, toisessa pystyt ja morrit ja toisessa tasurit
-vara hanskat
-kalapussi
-siimaa
-pilkkilukkoja
-kuksa
-puukko
-naskalit
ja reppuna on retki finland
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Salone on September 27, 2010, 18:11:32
Mun reppu on sellainen Retki-reppujakkara.

Sisältö:

- Ämpäri
- Pulloja vapatelineinä
- Monta pilkkirasiaa (pilkkejä niin paljon etten kaikkia rupea luettelemaan)
- Kännykkä (usein myös taskussa)
- Villasukat ja rukkaset
- 3 vapaa (1 pienille tasureille ja pystyille, 1 isoille tasureille ja pystyille ja 1 morreille)
- Muovipusseja
- Puukko ja kalasakset
- Sohjokauha ja nostokoukku
- Vaaka
- Eväitä (kuten leipää, maitoa ja joskus suklaata)
- Kärpästoukkia, keinosurvareita ja kastematoja

Joskus saattaa löytyä muutakin tilanteesta riippuen.
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Buddha on October 12, 2010, 13:35:57
Mukaan jäälle lähtee. Kaira , reppu mikä sisältää sohjokauhan , (0.5l limuu, ei laske verensokeri) 2-3:met hanskat. 5-vapaa pilkkeineen mehukannussa (ei pääse vavat katkeen ja hyvä kuljettaa) .  + Pieni retkijakkara mikä kulkee kädessä kantaen. Toukat röökit ym kulkee kätevästi haalarin taskussa. :)  
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: wewwer51 on October 12, 2010, 21:11:04
(http://www.karhunjalkishop.fi/images/tuotekuvat/kuva200/Tuotekuvat/kinetic%20pilkkip%C3%B6ntt%C3%B6.jpg)
Alku kaudesta tuli hommattua tuo kinetic pönttö kilpapilkintää varten. 16pilkkikisaa käyneenä voin todeta parhaaks systeemiksi tuon pöntön.

Etutaskuun menee 6haarukkavapaa, sivutaskuun mahtuu morrionget 3-4kpl ja 4-5kpl värikoukkupilkkejä. Repun päätyyn mahtuu termari,juomapullo tai sohjokauha. Puhumattakaan pöntön tilavuudesta yhdessä merikisassa rupes särkeä lappaamaan oikeen kunnolla. Tulos 19,80kg kaikki mahtu pönttöön :)

Löytyykö noita ihan paikallisista kalastusvälinekaupoista vai pitääkö tilata netistä?
minulla on 2 kpl tuolasia pakkeja hyvi löytyi ihan halpa hallista vaan.
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Olli on January 03, 2011, 22:11:53
Abu Garcian pilkkireppu mulla käytössä. Pohjalle on asetettu vanerilevy Erälehden inspiroimana. Pitää repun ryhdikkäämpänä, joten stuffien tonkiminen sieltä helpottuu. Sanoivat kans ettei vettä pääse niin herkästi pohjaan.
Sitten on myös vapateline, jonka improsin peltiboxista ja mehukattipurkkien pohjista. Vapoja messissä joku 4-6kpl. Myös pilkkikukkaro ja vieherasia.
Muuta sälää:
-Puukko
-Pihdit
-Vaaka
-Siimarulla
-Muovipussi
-Mittanauha
-Sohjokauha
-Pitemmällä reissulla ehkä jotai evästäkin  :-)
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: KÖSTER on January 03, 2011, 23:32:26
Nostokoukku,termospullo,skottiwiskiä sille ennätyskalalle ja nitropurkki sille "kateellisille" jota pumpusta ottaa :wink:,+muovipussi/pusseja(Jos hyperventiloikin vielä?),tervasta kalikka tulentekoon tarvittaessa, puukko,tulentekovälineet,sohjokauha,morri,tasuri,pysty pilkkejä vapoineen, pihdit ,siimarullia,eväitä ja palauttavia juomia/geelejä jos pidempi sessio tiedossa. Useimmiten pulkan kyydissä perässä vetäen, niin reput kuin kairatkin ym. tykötarpeet.
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: kalamies2000 on March 03, 2011, 18:15:21
-sohjokauhan
-siimaa(14milistä)
-puukon ja pihdit
-vapoja
-kalapussi

Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Aatami on March 03, 2011, 18:34:53
Vahvaa siimaa käytät kalamies2000  :-o

Ite en käytä varsinaista pilkkireppua vaan alla on itse rakennettu pilkkipönttö.
Sieltä löytyy:
-Vapoja 5-9
-pilkkikukkaro
-värikoukkukukkaro
-Pihdit koukun irroitukseen
-Termari
-Eväät jos on mukana
-Sohjokauha
-Varakintaat
-Sekä ämpäri joka on integroitu pöntön kylkeen  :lol:
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Fisumiäs on March 03, 2011, 19:18:04
- 2 pilkki onkee
- pilkkejä
- evästä
- pussin kaloille
- sohjokauha
- pihdit
- toukkia
- siimaa
- puntari/mitta
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Vikke on March 05, 2011, 10:20:26
- 16 vapaa (joista tosin karsin pilkille lähdettäessä ne, joille ei ole ko. paikassa tarvetta, yleensä 12 vapaa kulkee mukana)
- Kaksi pilkkikukkaroa (toinen morreille ja toinen suuremmille pilkeille)
- Sohjokauha
- Nostokoukku
- Tarvikerasia (siimaa, pihtejä yms.)
- Kalapussi
- Puukko
- Evästä
- Termari
- Kalarätti
- Toiset hanskat (jos sattuu päällä olevat kastua)
- Kuksa
- Naskalit

Tuossa nyt kaikki, mitä äkkiseltään tuli mieleen.
Muokkailen viestiä, jos jotain tulee myöhemmin mieleen.
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Tupa[THP] on March 05, 2011, 10:29:58
-Delfin vapa jossa samaa merkkiä oleva Nestori-kärki, ks. PP2 Delfin-vavan kärki
-Morrivapa jossa filmikärki
-Rapalan naskalit
-Pilkkipakki jossa kirreläpyköitä, morreja, pystyjä, 2 tasuria ja värikoukkuja
-Kärpäsentoukkia, reissusta riippuen 3-5 purkkia mukana
-PowerBait tahnaa
-Puukko
-Muovipussi
-"lettermäni"
-sohjokauha
-kirrereissuilla nostokoukku
-patriot-vaaka
-leipiä ja ehkä makkaraa
-siimana käytän 0.15 Tuflineä, morrivavassa jotain masterin monoa
-Lippuonki
-Pitkä- ja taipuisakärkinen ootto-onki

Mukana kulkee myös Rapala UR 4" kaira ja lumilapio. :)
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Pilkkijä99 on September 28, 2011, 15:33:50
Viime kaudesta hommasin tollasen http://kauppa.motonet.fi/web/guest/muut#query=pilkki%20reppu

Normaali reissulla se sisältää
3 Morri onkee,
1 Tasu onki,
3 pysty onkee ,
2 pilkki kukkaroa,
sohjokauha,
juomapullo ja evästä.
 
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Jarskimo on September 29, 2011, 20:27:45
- 16 vapaa (joista tosin karsin pilkille lähdettäessä ne, joille ei ole ko. paikassa tarvetta, yleensä 12 vapaa kulkee mukana)

 :-o Itelle jo kaksi vapaa on hieman liikaa, mutta pakko pitää toista varmuuden vuoksi mukana. Eihän sun reppuun mahdu kaloja yhtään jos vapoja on tusina, hui
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Himopilkkijä89 on September 29, 2011, 23:05:36
-Vapoja muutamasta noin kahteentoista.
-Kaloja (ainakin pilkkikerran loppupuolella yleensä)
-Joskus sohjokauha, pilkkikukkaro ja nostokoukku.
-Joskus evästä
-Muovipusseja
-Joskus pilkkihanskoja
-Joskus toukkarasia jossa toukkia

Ja reppuna edellä olleen Kineticin kopio. Muuten samanlainen mutta ei kestä mitään.  :roll:
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Smuge on October 01, 2011, 04:44:42

Iltoja..

Eli kehimisvapoja 7 kpl ja yksi tasurivapa repussa.
Sohjokauhana toimii aina käsi ja kala astiana 15 litran astia saksittuna.

Eli kilpapilkintää harrastan silloin kun jäälle selviän.

Tapsikampoja useampi kymmenen sivutaskuissa.


T: Smuge
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Partis on October 01, 2011, 09:57:15
Aamuja

-Uistinrasian (sisältää tapseja, morreja, tasureita ja pystyjä.)
-Sohjokauhan
-5 vapaa (2 tasureille, 2 pystyille ja 1 morreille.)
-Pilkkijakkaran
-Toukkia
-Joskus pidemmille reissuille eväät.
-Itsetehdyt naskalit heikoille jäille.
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: disturbed833 on October 27, 2011, 16:40:55
2 uistin rasiaa. Toinen pystyille toinen tasureille
Vapoja, noin 6 kpl
Puukko
Pihdit
Siimaa noin 0.10-0.15 millistä
Täkysetin
Pussin kaloille. Yleensä 1 särjelle siis :-D
Hanskat
Sohjokauhan
Toukkia
Eväitä aina joskus
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: pilkkijä 96 on November 11, 2011, 07:37:35
Kehimisvapoja 7kpl joista2 on morrivapoja.
2 pilkkikukkaroa joissa toisessa on pilkit ja toisessa morrit
Sohjokauha
Naskalit
Pihdit
Varapipo koska toinen ylensä kastuu matkojen aikana
juotavaa
Ja reppuna toimii  kineticin pönttö-reppu yhdistelmä.
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Nileksi on November 29, 2011, 23:55:14
- pilkkukukkaro, jossa morreja, pystypilkkejä ja värikoukkuja (+ pilkkilukkoja ja muuta sälää)
- karismaxin morrivapa ja saman valmistajan perusvapa, sekä vähän jykevämpi vapa (en oikeen muista valmistajaa)
- muovipusseja
- siimaa (eri paksusia)
- sohjokauha
- termari täynnä kuumaa juomista ja jotain korppuja tai muuta pientä naposteltavaa
- pihdit
- paksummat hanskat jos tarvitsee lämmitellä
- puukko

Reppuna siis joku halpisreppu, joka kulkenut myös metällä mukana. Jakkara kiinni repussa. Varmaan nyt seuraavalle pilkkikaudelle hommattava kunnon reppu, ja eipä nuo riistaeläimetkään siitä punasesta ainakaan kovin paljon tykkää. :)
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: tyhjän_pyytäjä on November 30, 2011, 07:11:20
- vapoja
- sohjokauha
- muovipusseja
- lapaset
- pidemmällä reissulla jotain syömistä
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Kattokassinen on November 30, 2011, 08:52:05
Sieltähän löytyy kaikenlaista vähän reissusta riippuen...
-Vapoja yleesä noin 3kpl, joskus enemmän
-Morrirasia
-Pilkkikukkaro
-Tasurirasia
-Puukko
-Pihdit

-Vähän evästä
-Kahvia
-Ja jotain muuta juomista
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Survari on November 30, 2011, 22:50:10
Yleisimmin mukana:
-7kpl Sakun haarukkavapoja
-1kpl Karismaxin haarukkavapoja
-1kpl haarukkavapa, jonka merkkiä en muista
-1kpl omatekemä haarukkavapa
-2kpl morrivapoja
-1kpl värikoukkuvapa
-2kpl Kineticin normivapoja
-sohjokauha
-valmiita tapseja
-2kpl pilkkikukkaroita, joissa luonnollisesti sisällä pilkkejä ja morreja
-pihdit
-siimaa (pilkki- ja tapsisiimaa)
-välineitä tapsien tekoon
-puukko
-joskus juomista
Jotakin saattoi vielä unohtua, mut täyttelen, jos jotai muistan  :-P


Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: kono96 on December 01, 2011, 20:41:52
- pilkkivapoja esim. samin haarukkavapoja 2kpl ja yks sakun haarukkavapa
- pilkkikukkarot, joissa pystypilkkejä, morreja, tapsimorreja, tasureita ja värikoukkuja
- puukko
- termari
- nostokoukku isompien varalle  :-D
- varalapaset
- pieni vesipullo
 yms.
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Djk3k on December 12, 2011, 02:07:14
tällä hetkellä ei reppua, vielä vähemmän järkeä, hirveesti intoa ja vähän rahaa. suunnitelmissa 6 tuuman kaira, pulkka onki jo(naapurin jannepetterille kiitos, et saa takasi.) kalapönttö jonka päällä voi istua (mahd. modattu ja käytetty postilaatikko jollain tuilla ja kantoremmeillä, jossa pieni säilytyslokero pilkkitaskuille, ja siimoille yms.) vapoja 2 kpl, 50mm delfinkopio ja 70mm delfin (oisin kopion ostanu, enkä kehannu kassalla enää vaihtaa). yks tasku tasureille joka koostuu lucky john mallistosta ja toinen, pienempi pystyille. pystyjä 2, nautilius 50mm ja penan mulle kusettama tapsipilkki värissä papukaija. kuulemma hyväki. ja ehoton ykkönen, paskapaperi, herkkä maha, valmius SIPA:lle. kiitos ja anteeks  :-D
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Tornio_River on March 02, 2012, 16:32:40
Tässäpä tämä foorumiltakin tuttu boksi oottamassa oikeitten vehkeitten lastaamista,ensi reissulle. Sisältö tietty vaihteelee aina kohde kalojen mukaan.

http://imageshack.us/photo/my-images/717/pilkkiu.jpg/

Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: kirjol0h1 on March 10, 2012, 20:36:31
-vapoja
-muovipussi mahdollisille kaloille
-pilkkitoukat
puukko
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: lahna95 on March 27, 2012, 18:57:06
Itsehän en reppua omista, vaan pöntön. Sen sisältö:

- Karismax Maxtreme 5 morrivapa
- 2x Kinetic lasikuitukärkiä
- Jonttu 70
- Satellite ootto-onki
- Sohjokauha
- Pilkkikukkaro
    *6x tasureita, 3x pystyjä, pari liitsiä...
- Jos tarpeen niin termari ja eväät
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Kala Erkki on March 27, 2012, 20:33:28
-2kpl Saku -pilkkivapoja (kohta)
-Delfin -haarukkavapa
-Teho -diagonaalivapa
-Morrivapa
-Pilkkipakki
-5-10kpl valmiita tapseja,
-Sohjokauhan
-Evästä
-Varasiimaa
-Joskus kaloja.  :-P
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: NatoTaimen on March 30, 2012, 19:18:27
Tällasta löytyy meikäläiseltä:

kanisteri, josta sahattu pois päällinen
kehimisonki tapsipilkille
tasurivapa
morrivapa
varakynsikkäät ja rukkaset
leatherman
kaloja 10-20kg :-D

ja sit viel toukkia ja naskalit totta kai 8-)
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: TKarhu on June 05, 2012, 09:20:24
Asseri pilkkipakki, 10-15 Dam ice 10 vapaa, ja pari haarukkavapaa siimat 0,15-0,20 mm, omat kukkarot morreille, pystyille ja tasureille, vaihtoterä+ työkalut, jäänaskalit, jotka siirtyvät jäällä kelluntatakin kaulaan, kamera, puukko, tulitikut, kahvipannu jossa kahvipussi, evästä ja muovikasseja.
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: villain on January 29, 2013, 00:04:27
Retki merkkinen reppujakkara. Sisällä on repun mallinen ehkä noin 15l muovipönttö. Pilkkivapoja on yleensä 4-6. Perus delfinit ja tehot. Useinmiten kaikissa kiinni pystypilkki ja jatkeena tapsi tai ketju. Olen karsinu ylimääräiset ja näistäkin usein on pari ylimääräistä. Pilkkikukkarossa on muutama varapilkki ja jokunen kymmen valmiiksi sidottu tapsi ja ketjukoukkuja. (äkkiähän näitä vaihtaa jos on pakko, turhaa kantaa liikaa vapoja mukana) Lisäksi taskuissa pyörii rapalan pienet sakset ja puukko. Reidessä toukkurasia.
Huvipilkillä on monesti makkaraa mukana niin ei mee liian totiseksi touhuksi :-)
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: KÖSTER on January 29, 2013, 00:16:31
No 10kg +300gr ahventa ja pullo laadukasta whiskyä....mitäpä sitä repulla muuta, pilkki kulkee kädessäkin :-D!

Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: esranta on January 29, 2013, 11:05:30
Reppuna:
http://www.normark.fi/tuotesivu/pilkkireput_ja_-pontot/rapala_limited_series_chair_pack
Joka vaikuttaa täysin samalta kuin Retki merkkisenä myytävä, tosin rapalasta uupuu varusteet:
http://kauppa.motonet.fi/web/guest/muut#query=pilkki%20reppu

Repussa mukana:
3 pilkkivapaa "pringles purkissa" pilkit paikallaan
sohjokauha
termarillinen kahvia + sämpylöitä
"pitkopussia", saa haluamansa kokoisen pussin...
kynsikkäät
kalapuukko
kalasakset
vaaka

Jäälle mennessä siirtyy repusta haalareihin:
pilkkikukkaro
toukat
pihdit

Pysyvästi haalareissa kaulalla naskalit
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Tasuriman on January 29, 2013, 12:34:44
Pilkkirepun sisältö?

    Karun yksinkertaisella varustuksella liikun.

  Repussa 2 - 3 pilkkivapaa.
 Kala-astia, leikattu 4 l. muovikanisterista.
 Sohjokauha.
 Pilkinpelastaja.

   Loput kamat haalarin taskussa.

 Pilkkikukkaro,
 taskuveitsi,
 tulitikut.

    Naskalit kaulalla, jos vähänkin arveluttaa jään kantavuus. Muutoin haalarin rintataskussa.
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Himopilkkijä89 on January 29, 2013, 18:35:35
Pilkinpelastaja.
Minkäslainen viritys tämä on?
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: KÖSTER on January 29, 2013, 23:31:18
Olisko samanolonen viritys kuin tuo "Noukku" virvelihommissa?
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Harrastelija on January 30, 2013, 07:59:35
Vapoja paikan mukaan. Sohjokauha, puukko ja pilkkikukkaro.
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: Tasuriman on February 01, 2013, 09:48:55
Olisko samanolonen viritys kuin tuo "Noukku" virvelihommissa?

   Tuosta Noukusta olen joskus jonkunlaisen kuvan nähnyt. Toimintaperiaatteeltaan " pilkipelastaja" lienee samantapainen.

    Yksi suosikkipilkintä paikoistani on kirkasvetinen latvajärvi metsän keskellä. Aikojen saatossa on veteen kaatunut rantapuita ja monesti tasapainopilkki tarttui hakoon ja kalustotappioita syntyi. Tasurit maksavat rahaa, joten kustannuspaineita harrastuksen suhteen vähentääkseni aloin kehitellä laitetta, jolla saisi ainakin osan hakoihin tarttuvista vieheistä pelastettua.
      Laite syntyi pätkästä 10mm. happoterästankoa ja TIG- hitsauslangasta.

Tankoon sahasin pitkittäisuran siimalle. Alapäähän viistoukset ja tarttumakärki. Yläpäähän lenkki vetonarulle. TIG-langasta siimauran yli upotetut pidikkeet ja yksinkertainen sekä toimiva laite oli valmis.
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: wegex on February 02, 2013, 22:53:51
Morrivapa, pari vapaa pystyille, eväät sun muunta mukavaa :-P
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: vaapunvetäjä98 on March 19, 2013, 15:23:29
vapoja 1-10 riippuen... Pilkkirasia jossa jotain 8pystyä 8-10 tasuria 12-15 morria, viehelukkoja, värikoukkuja niin ykshaara kuin kolmihaara, tavallisia ykshaara ja kolmihaara koukkuja, 2 herkkää vavan kärkeä, 2 liitsiä, 2-4peruketta.
Puukko, taitettava veitsi, sivuleikkurit tai pihdit, makkara tikku, eväät, kalaämpäri, vaihto hanskat, videoaurinkolasit ja kaiken näköstä muuta sälää... Kaikki ei välttämättä aina mukana...  :-)
Title: Vs: Mitä pilkkireppunne ''sisältää'' ?
Post by: hauki000 on December 14, 2013, 15:32:33
Pilkkireppuna toimii joku styroksilaatikko. Siellä kulkee mukana 1-2 pilkkionkea, pilkkejä, sohjokauha, pihdit ja kalapussi. Kairana on jokin nelituumainen, mallia en nyt muista.