Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - jawa75

Pages: [1] 2 3 4
1
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v. 0.8 julkaistu!
« on: May 02, 2010, 18:32:18  »
1,2kg kirre niemisiltä nousi vielä ylös 4" reiästä. edit: Ja ilman pakkonostoa.

2
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Puronieriän plkintä
« on: April 03, 2010, 13:00:19  »
Niemisiltä ylemmän lammen alapäästä ja oikealta reunalta on noussut useampiakin ja alemman lammen yläreunasta ja vasemmasta reunasta myös, alemman lammen p.nieriät on olleet hiukan kookkaampia kuin ylemmästä nousseet. Räsänen on tainnut tuoda noita eniten, myös ehkä sen takia että on uitettu eniten :) , muistaakseni myös punavalkotasuri on toiminut.

3
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: 0.9 version linjanveto uusiksi
« on: April 02, 2010, 19:03:32  »
Hienoa että foorumin väkeä kuunnellaan! Jos olisi vielä mahdollista ottaa katseen suunta huomioon? Otsaan lisäohjain joka seuraisi minne päin pilkkijä katselee :)

4
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v. 0.8 kehitys-thread
« on: March 29, 2010, 18:15:47  »
Kalojen yhteispainoa pystyy helposti arvioimaan kesken pelinkin (10-30min ainakin) kun hiukan seurailee mitä avannosta nousee. Eipä kai sitä nyt sentään kymmenen gramman tarkkuudella tarvitse tietää. Itse ainakin pystyn arvioimaan lopputuloksen muutaman sadan gramman tarkkuudella jos ei ihan sekalaista silppua tule.

5
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: mistä saa haukea
« on: March 25, 2010, 19:37:32  »
Pienemmille hauille varma paikka on saarijärven oikean reunan joki. Siellä kun kulkee syvänteeltä toiselle ja uittaa räsästä, ahventasuria tai vaikka kultasiipeä niin johan alkaa tärppäämään.

6
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Suosikki vesistö?
« on: March 24, 2010, 07:51:58  »
Kaikki ne vesistöt on lemppareita missä saaliin eteen joutuu tekemään töitä. Vakio-ottipaikkoja on liikaa monessa vesistössä, väki ravaa pienelle läntille ja aina tulee sen verran kalaa että on todella vaikea uusia paikkoja etsimällä tai heikommilla paikoilla pärjätä. Tietyn lajin kisat, eniten lajeja ja suurin kala kisat on juuri tämän takia minun mieleen. Tulee hiukan vaihtelua tiettyjen vesistöjen kisoihin.

7
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Vuolasniva
« on: February 26, 2010, 11:29:57  »
Oma rautu-ennätys parani kunnolla kun sunnuntaina nousi vasemmasta lammesta 1710g kokonen sintti, parannusta edelliseen ennätykseen tuli yli puoli kiloa.

8
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: Kommentteja 0.75 ominaisuuksista
« on: December 07, 2009, 22:12:31  »
Semmoista on tullut vastaan jo useamman kerran yhdellä kaverilla että ukko ei lähde avannolta pois millään, kamera siirtyy mutta ukko jäkittää vaan reiällä. Olen hiukan väsy joten en jaksanut alkaa lukemaan foorumia läpi josko moisesta olisi aiemmin kirjoiteltu. Ainakin kolmella kerralla kun olen servua pitänyt niin samalla pelaajalla on mennyt pelit läskiksi kun ei ole päässyt punnitukseen. Ilmeisesti on painettu ukkoa liikkeelle ilman että olisi nostettu pilkki ylös itse, täyttä varmuutta tästä ei kuitenkaan ole.

9
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Suurin saamasi ahven (pp2)
« on: November 22, 2009, 15:05:05  »
meinasin jo kommentoida että sehän on me, mutta siellähän se listalla jo komeili, onnittelut.

10
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Savilahti
« on: November 07, 2009, 13:56:55  »
Minusta täältä tulee kymmenen kertaa vähemmän kalaa kuin Lehmilammelta.

No eipä noista Lehmin ennätyksistä paljon enää jäljessä olla, puolen tunnin kisassa eroa alle kilo ja lyhyemmissä hiukan reilummin. Ja vesistö ollut pelattavana melko lyhyen ajan.

11
Äkkiä ajatellen homma vois toimia irroittamalla modeemin puhelinjohto. Varma en asiasta ole kun ei pääsee testaamaan kun en ole kotikämpässä.

12
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Savilahti
« on: November 05, 2009, 14:50:37  »
Kävimpä minäkin vartin kokeilemassa ja reilu 3,5kg tuli kalaa, lahnaa suurin osa tuloksesta, suurin alle puoli kiloa. Pari siikakin nousi, isompi muutaman gramman yli puolen kilon. Eka tuntuma on hiukan sama kuin lehmilammella.

13
Kaveri peliä mainosti parisen vuotta takaperin ja ensimmäinen ajatus oli että "no voi haloo, pilkkipeli" mutta tulihan sitä tietysti kokeiltua ja koukku on huulessa vieläkin kiinni. Onnistunutta käännytystyötä on myös tullut tehtyä, lähes jokainen omasta mielestä potentiaalinen uhr..pilkkijä on jäänyt koukkuun, itseasiassa taitaa olla niin että ainoastaan yksi noin 7-8:sta "kalasta" on päässyt karkuun. Tai kun tarkemmin muistelee niin taisi olla alamittainen ja päästin itse takaisin ;)

Kiitos loistavasta pelistä, tsemppiä ja jaksamista tekijöille.

14
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Propilkki II ennätyskalat??
« on: November 02, 2009, 19:50:47  »
Arvasin että täältä löytyy heti näitä saivartelijoita ja "omasta mielestään jokun sortin valvojia".

Tässähän on vain kysymys siitä mikä on jonkun mielestä moraalisesti oikein ja toisen mielestä taas ei.

Olin yli puolivuotta poissa täältä ja voin sanoo: Mikään ei ole muuttunut.

Jos ainoastaan nettipeleissä tehdyt ennätykset hyväksytään ja niiden varmistus tehdään muutamalla todistajalla niin alatko itse "jonkin sortin valvojaksi" ettei todistajat vaan ole toisen iloksi sanomassa että samalla lätäköllä oltiin. Kyllä mielestäni näin on parempi että myös yksinpelin ennätykset kelpaa, ei jää huijausvaraa kovinkaan paljon jos listan pitäjä vielä pyytää records.datin varmistukseksi. Ja myönnän ihan rehellisesti saivarrelleeni, mutta pystytkö itse myöntään että et ajatellut asiaa ihan loppuun asti?

15
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Propilkki II ennätyskalat??
« on: November 02, 2009, 13:04:55  »
Eikös sitten samantien pitäisi määritellä minimipelaajamäärä millä tulos on tilastokelpoinen? Ja hyväksytäänkö koneen pelaajat mukaan? Ja kun niitä ennätyksiä katsotaan niin samantien voisi ottaa vuodenajan, vuorokaudenajan ja säänkin mukaan jotta ne olisivat vertailukelpoisia. Ja tietysti kun nuo pilkit vaihtuu niin nekin voisi ottaa mukaan ennätykseen. No saivartelu sikseen, mutta ehkä tuosta huomaa tilastoinnin ongelman. Ja iso käsi kaizzulle että jaksaa ennätyksistä listaa pitää. Jos se ennätyksen tekeminen yksin on niin helppoa niin siitä vaan pilkille ja tekemään niitä ennätyksiä, sen jälkeenhän niitä ei ole enää helppo rikkoa?

16
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Meri
« on: October 14, 2009, 17:31:07  »
Itsellä oli aikoinaan ongelmia saada kalaa tasurilla, mutta treenaamalla siitä ongelmasta pääsee. Varmaan suurin ero pysty- ja tasuripilkinnässä on se että tasuria pitää liikutella paljon enemmän. Rohkeasti vaan kokeilemaan, linlo, koivusaari ja meri on hyviä treenipaikkoja.

17
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: Omituinen juttu!!!
« on: October 11, 2009, 11:47:51  »
Vaikka propilkki kuormittaakin konetta niin silti se pyörii ihan hyvin miniläppärilläkin ja kyseessä on halvinta lajia oleva eikä mikään huippu-uutuus. Kannattaa tuulettimien pyöriminen ja lämmöt tarkastaa, esim everest niminen ohjelma on ilmainen ja sillä näkee prossun ja näyttiksien yms. komponenttien lämmöt. Tuosta pölyjen poistosta vielä sen verran että on paljon näytönohjaimia joissa on tuuletin ja jäähdytyssiili koteloitu, sinne ei imurilla pääse mutta paineilmalla saa hyvin pölyt pois, näin saatiin eräänkin kaverin kone kuntoon kun kaatuili pelissä kuin pelissä 5 minuutin jälkeen.

18
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: Omituinen juttu!!!
« on: October 09, 2009, 20:41:22  »
Jos kyseessä on kannettava niin ehdottomasti kannattaa paineilmalla puhaltaa puhtaaksi, imurointi ei paljon auta. Omaa kannettavaa puhaltelin säännöllisestä parin kk:n välein kun otti kupoliin tuulettimen puhina.

19
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: Kuha?!
« on: October 08, 2009, 19:59:35  »
Linlolla ja koivusaarella voi napata kuha kiinni melkein mistä vain, parhaiten on tullut linlolta syvänteen liepeiltä ja koivusaaren matalikolla vasemmassa reunassa olevan syvänteen lähistöltä ja oikean reunan laivaväylämerkkien lähistöltä. Ahventasurilla ainakin on noussut ihan kivasti. Sen kun joku kertois mistä niitä oikein isoja kuhia nousee, mieli tekis parikilosta tai edes lähelle :)

20
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Pieni Särkinen
« on: October 05, 2009, 09:14:55  »
Hostissani kaveri nappas 262g:n ahvenen, ei jääny se:stä kuin 11g. Muuten talvi-illan kisa oli aika heikkosyöntinen, tuolla kalalla yksinään olisi saanut 3. sijan  :oops:

21
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Surrinlampi
« on: September 29, 2009, 08:33:28  »
Onhan sieltä hauki ylös asti tullut, painoa "vain" 856g ja parit isommat ahvenet sattu samaan satsiin, toinen 450g+ ja toinen 568g. Muuten tulos olikin sitten pelkkää silppua.

22
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v. 0.8 kehitys-thread
« on: September 23, 2009, 21:22:26  »
Esim. se ero että useassa koneessa (lähinnä yritykset) on estetty ohjelmien asennus jolloin pro pilkkiä ei saa asennettua mutta nettiselain löytyy ja jos sen kautta pystyisi pelaamaan niin asennusesto ei haittaisi. Toinen juttu on tietysti se että jos nettiselaimen kautta pelaisi ja pitäisi rekisteröityä jollekkin servulle niin ennätykset näkyisivät ja päivittyisivät pelipaikasta ja -koneesta riippumatta. Onko tuollaisessa sitten loppujen lopuksi mitään järkeä niin jokainen miettiköön sitä omassa pienessä yläkäyttökotelossaan.

23
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Tuplaydin tuki?
« on: September 10, 2009, 05:56:37  »
Ainakin suorituskykymittari vistan sivupalkissa näyttää että yhtä ydintä käyttäisi.

24
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: Hullunkuriset tapahtumat PP2
« on: September 02, 2009, 21:15:19  »
Isolla "toukalla" saa isompaa kalaa  :wink:

25
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Lehmilampi
« on: August 27, 2009, 09:49:54  »
No jos jonkinlainen määritelmä pitää tehdä niin kaippa sitten olen "kokenut harrastelija"  :roll:  Olen pelannut propilkki2:sta parisen vuotta, pelitunteja varmasti toista tuhatta. Ja eikös se pieni harmistuminen ole normaalireaktio jos jotain itse kovasti yrittää siinä onnistumatta ja toinen tulee ja onnistuu lähes ekalla yrittämällä? Ja olen huomannut että ei se pelimäärä näytä ainakaan omalla kohdallani auttavan, mutta hyvä puoli siinä on se että jää yritettävää vielä seuraavallekkin pilkkikerralle  :-P   

26
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Lehmilampi
« on: August 21, 2009, 20:33:07  »
Onnittelut don miguelille! Tuota olen itsekkin hakenu, vaan ei ole ahti suonut ahveniaan. Masentavinta että kolme kaveria on yli kilosen assun repinyt,ja se että kaikki ovat "amatöörejä" (no yhdellä hiukan enemmän kokemusta kuin muilla), paras tyyppi oli pelannut propilkkiä 16*30min ja kaikki eri karttoja kun nyppäs mustalammelta 1062g assun ylös.

27
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Propilkki II ennätyskalat??
« on: August 01, 2009, 19:54:05  »
Onko tuo pienimmät kalat aihe lukotettu kun ei siihen saa kirjoittaa? Miksi kaikki puhuu että on turha aihe, tottakai kaikilla on kiiski, ahven, ym pikkukalat minimikokoisia mutta entäs taimen, kirjolohi, hauki, lahna ja muut "yleensä" reilumman kokoiset kalat. Kuinka pieniä on vesistöistä noussut? Ainakin 8g:n hauesta olen täältä lukenut.

28
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Iso-Söimi
« on: July 24, 2009, 20:10:12  »
ei piip päästi äskön jonku reilu 600 g taimenen alamittasena pois piip


Melko alamittainen on tuo kommenttikin...Taimenen alamitta on about 640g.

29
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Linlonlahti ja Niemisjärvet
« on: July 20, 2009, 08:51:51  »
Muutaman minuutin ehdin 30min kisasta kalastelemaan ja räsänen lähti isosta vavasta samantien. Eikun uusiksi alusta vartin matsilla samaan paikkaan. 6,7kg kalaa, suurin kala oli taimen 2506g ja haukikin tuli ylös, painoa hauella 1,6kg.

30
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Hossalaislammet
« on: July 18, 2009, 08:53:55  »
Isojen saaminen vaatii aikaa (jos ei käy tuuri), aiemmin kirjoitin testeistäni, tuossa vaiheessa oli noin 6h pelejä takana, ja suurin kala oli joku kahden kilon pintaan. Jatkoin vielä muutaman puolen tunnin matsin ja suurin ylös tullut oli 2,8kg. Olen hakenut uusia (henk.koht.) ennätyksiä puronieriälle ja taimenelle niemisiltä ja 30min pelejä on takana reilu 10 tuntia, yksi puronieriä ylitti edellisen enkan ja taimenet ei ole olleet lähellekkään, molempia lajeja noussut >30kpl. Eli isoja kun haluaa niin aikaa jä kärsivällisyyttä vaatii.

Pages: [1] 2 3 4


center>