Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Hankey Bannister

Pages: [1] 2 3
1
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Kiitos - tulossa on .... mutta
« on: February 01, 2014, 15:42:33  »
Laita Hankey ihmeessä uutta turnausta pystyyn. Sun turneissa ei sentään tartte kilpailla kuka saa suurimman kiisken, vaan pyydetään isoa - ihan niin kuin oikeassa elämässäkin.  :-D

Nyt on pieni tietotekninen ongelma - eli kone piiputtaa - olipa muutaman päivän ihan pimeänäkin. Vika on ilmeisesti (Ja toivottavasti) paikallistettu ja kun totean koneen pysyvän taas vakaana jokusen päivän, niin eiköhän sitä taas turnausta ole tulossa.
Tälle viikonlopulle ei enää ole kisaa luvassa ja ensi viikonloppu on myös epävarma. kun menen itse kursseille, jos kone suostuu pysymään temppuilematta päällä, niin saahan se turnaus tuossa itsekseenkin olla pyörimässä.

Sinulle (ja parille muullekin voittajalle) lähti perjantaina pieni palkintokirje - sisältää meteenpilkintäänkin soveltuvan raskaamman sarjan pilkin.
 

2
Kuinkas puhelimen netillä hostaaminen? Onko mahdollista?

Kyllä ei onnistu - tosin en pysty sanomaan kuin omalta osaltani, mutta ainakin kolmella eri puhelimella on kokeiltu (viimeksi keskiviikkona), eli nokia, samsung ja ihkauusi windows - vaikka periaatteessa liittymän teoreettinen nopeus riittääkin, niin jokin pullonkaula siinä on ja ei onnistu oikein kunnolla edes 3 pelaajaa. Ja kokeiltu on Saunalahti, Elisa ja Sonera.
 - Sonera oli ainoa joka pystyi jopa 2 tunnin peliyhteyteen, sekin vain 3g, - 4g ei pelittänyt sitten alkuunkaan. JA nämä kaikki kokeilut sekä läppärillä & pöytäkoneella ja kolme liittymää, niin kokeiluja tuli siten pitkälle toistakymmentä eri variaatiota.

Joku muu paremmin osaava voi olla onnistunut useammallakin.

Käytännössä mokkulallakin onnistuu paremmin - jopa 31 pelaajaa, mutta sitten pitää olla semmoinen ympäristö, että ollaan periaatteessa ihan erämaassa ja ympärillä ei ole muuta liikennettä - sillä varsinkin 4g nyppäisee heti pelaajien yhteydet poikki, jos joku "Muu" pyytää kaistaa käyttöön eli osuu samaan linkkiin.

Kiinteä yhteys on ainoa yhteys jolla "voi" saada kaverit pysymään kavereina, sillä jos hostin takia ennätyskala uppoaa bittiavantoon voi kaveruus olla katkolla - siksi hostaaminen vain kiinteällä on ainakin minulle silkkaa faktaa kunnes toisin todistetaan.

3
tulokset - OLKAA HYVÄ!

Voittaja Kuka (Tulos 34689 g YLIVOIMAINEN VOITTO)
Suurin kertatulos: Taavi Tumpelo 4655g (Vuontele)


Muut sijoitukset selviävät taulukosta (klikkaamalla suurenee)
Kamalan kiireen takia en ole ehtinyt juurikaan tarkastaa, eli protesiaikaakin siksi vähän enemmän
VIIMEISTÄÄN TÄNÄÄN klo 23! Ilmiselvät huolimattomuusvirheet korjataan myöhemminkin!4
Näyttää ja tuntuu siltä, että kisa on aika suosittu kisailijoiden keskuudessa - ja omastakin mielestäni jännittävää plaatua! Sanoipa tuosa parikin pelaajaa, että tällä kisatavalla pitäisi ratkaista mestaruuksia!
Tarkoittaen ilmeisesti ihan mitö sanoivat!


ILmeisesti pitkä automaattinen peli on virhealtis, koska ilman löydettävää syytä syntyy "bonusmappeja" ainakin puolenkymmentä ylimääräistä on eksynyt joukkoon. Ainakin kolme henkilöaä on jo tarkistanut autoscriptin virhettä löytämättä. - no VIKA ON SAMA KAIKILLE... onpa sitten joku taukokin ollut.SInne vaan mukaan kaikki salasanan saaneet (80) ja salasanaa saamattomat pyytäkööt sitten sähköpostitse - sinne kerkiää mainiosti mukaan vaikka huomennakin - koska kaikki mapit pelataan peräti 9 kertaa!

T E R V E T U L O A

PORSAANREIKÄ oli siinä että sääntöjen mukaan oli mahdollista poistua järveltä ja aloittaa uudelleen tuloksella 0 - nyt mahdollisuus on poistettu joka järven alussa erillisellä kiellolla poistua ja palata samaan mappiin - mikäli näin tekee, on kyseisen mapin tulos 1g ja merkitään tuloskorttiin!
Jos jollakulla pätkii yhteys on sääntö hieman epäreilu, koska ulos voi tippua myös ilman, että asiasta tulee logiin merkintää - siksi tulosta ei hylätä kokonaan.
Jos yhteyden pätkimisen vuoksi menettää tulloksen asiaa tarkastellaan siinä tapauksessass erikseen - pyydän ilmoittamaan minulle asiasta ja katsotaan tuomitaanko 1g vai saakop "kalat takaisin" - HUOM yhteyden katkeamisen takia menetettyjhä kaloja EI SAA TAKASIN, mutta sellaisetm, jotka ongitaan sen jälkeen "uudelleen" voi saada - ainakin jos tuomari salomonia kuunnellaan!


Hyvä että löytyi alussa - ja toinen virhe löytyi autoscriptistä, josssa mäntylahti oli 30 min pituinen - ensimmäinen sai mennä sillä pituudella, loput on jo korjattu oikeaan mittaan (15 min)

Viihteelliseltä ja hauskalta tuntuu pelaaminen tässä pelimuodossa, koska kiirettä ei åpääse pajhemmin olemaan ja minäkin ihan kesken pelin näitä tässä päivittelen!


5
Verkkopelaaminen ja turnaukset / UUden kisan järvet tässä
« on: January 24, 2014, 00:21:43  »
1) Haapolahti   332
2) Mäntylahti  333
3) Kolmisoppi 312
4) Saarijärvi  242 (L1)
5) Jormuanlahti  242 (L2)
6) Linlonlahti  242
7) Niemisjärvet  122
8] Iso-Söimi 122
9) Venetjoen tekojärvi 332 
10) Lahnalammet 112
11) Rautupuro 112
12) Savilahti 122
13) Vuontele 242 (L2)
14) Siika-Valkeinen 242
15) Kuopionlahti 242
16) Kuikansalmi 212
17) Taivallampi 222 (L2)
18) Koivusaaren matalikko 222

Kaikissa 3 suurinta kalaa pelinä.

6
Tietenkin taas mennään olosuhteiden vaatimalla tavalla - eli katkos tavalla tai toisella voi lyhentää aikaa.

Sunnuntaina päättymisaika iltapäivällä noin klo 18, jos ei katkoksia tai muita härdellejä ilmene.

Ja tosiaan tässä kisassa ei sitten ole mitään reikientekorajoituksia, mutta lokkitouhuja ei tulla hyväksymään. Results (väliaikatulokset) -tiedon laitan näkymään, mutta se ei ole nyt sitten sitä lokkista varten vaan sitä varten, että voisi pelaajat vähäsen arvioida kannattaako kalat tuoda puntariin vai ei?

==============================

Jos et saanut kutsua lähetä minulle sähköpostia!

[email protected]

Jos puolestaan taas sait postin, jota et halunnut, ilmoita asiasta - niin poistan listalta osoittesi - tai merkitse viestini roskapostiksi.

Näin se homma etenee!

7
Tere!

Tulipa tämmöinen idea mieleen kun jälleen kerran katkaisi matikka siimat kun ei mahtunut avannosta. Nostokoukku peliin! Itellä kulkee aina pilkkirepussa nostokoukku, vaikka omilla sinteillä sille ei ole ollut tarvetta :-D Tai no iskukoukuilla kyllä. Elikkä jos iso kala kiinni ja epäilee ettei mahdu avannosta, niin esim. hiiren vasemman namiskan tuplaklikkauksella sen saisi valmiiksi. Jos kala sitten ei mahdu, nostokoukku avantoon ja kala ylös. Aina ei välttämättä koukku osuisi kunnolla tai kala voi vaikka suuttua ja tehdä vielä viimeisen syöksyn, mutta kumminkin tämmöinen pikku lisä olisi mukava. Siitä ei ole mitään hajua, kuinka hankala tämmöinen olisi toteuttaa, mutta heitän kuitenkin ajatuksen ilmoille.

Kommentoikaa vapaasti 8-)

Kyllä siinä muistettavia klikkaamisia jo pelissä on tarpeeksi!
- ja minkälaista ylimääräistä iloa tai hupia sitten tuollaisesta tulisi jos näitä' mörköjä olisi 120 kg tuloslistalla? Eipä tuota pakkonostoakaan ole tullut käytettyä kuin pari kertaa ja sittenkin on puntarilta myöhästytty.

Yhtä lailla sinne voisi laittaa vaihda siima tai ota mukaan 8" tuuman kaira, taikka venytä kalaa taikasauvalla. Tietty se iso kaira voisi olla semmoinen, että poraaminen kestää minuutin ja kahta reikää enempää ei sitten jaksa puolessa tunnissa...

Kaikella kunnioituksella ideaa ja kaikkia muitakin ideoita kohtaa, mutta pilkkimisen liittyen lienee kaikki lisäkilkkeet kyllä oltava oikeasti perusteltavissa - onhans se nostokoukku ollut mukana ja ollut olematta mukana minullakin yli 40 vuotisen uran aikana vaihtelevasti, mutta eipä sitä jäillä ole tullut käytettyä kuin yhden kerran ja silloinkin sillä nostettiin kaverin kala. Avovesillä tuotta vekkulia vänkyrää kyllä käyttelen.

Olen aika helkkarin tavalla saanut tosielämässä matikoita - eikä pilkkiä ole siellä vienyt yksikään - irti ovat kyllä päässeet, mutta se siiman katkottaminen ja kalan mahtuminen on vaan ymmärrettävä tässä pelissä ominaisuudeksi, koska on vähän näkyviä tärppejä ja matkalla irtipäässyttä kalaa vieläkin "vauraampi" tärsky- koska ihan oikeasti, jos noita isomuksia tulisi ylös saakka vähänkään enemmän kuin nyt jo tulee, - olisi hyvin lähellä tilanne, jossa pelistä menee liian helppojen isojen kalojen takia maku!
Nykyinen ylösssaantisuhde on ihan passelin tuntuinen - eikä se saamisen AINAKAAN enää tarvitse lisääntyä.

Mieluummin niin päin, että kalojen saanti olisi nyt melko kohdillaan jos peilataan tosielämään, mutta noiden isojen kalojen kiinnitykset saisivat kyllä harventua, mutta taas saamisen ei pitäisi vähentyä, joten mieluummin iso vei pilkin, kuin että eipä isot nyi, eikä käy pyydyksiin - iso vei pilkin on melko usein osoitus siitä, että siellä niitä on muitakin - otapas pois jos saat!

 

Tämmöinen mielipide vaan täältäkin.


8
Kiitokset mukavasta turneesta. Lisää näitä! Yksi mappi jäi tuloksettomaksi (Savilahti) joten ei tullut lähetettyä tuloskorttia. Reilut 50kg oli ilman sitä. Kolmessa mapissa rikkoutui omat vanhat ennätykset  :-)


Kiitos kiitoksista sinulle ja monille muille eri tavoin kiittäneille! - Hole in one jatkuu kyllä - vaan pelataanpa muutakin välillä.

THREESOME - turnaus pikapelaajille!

Katsotaanpa yksi uusi kiva kilpailumuoto - oikein yksinkertaisilla säännöillä:

0) ilmoittautuneille tuloskortti ilmoittautumista vastaan - ilmoita pelinick ja oikea nimesi [email protected]
Kaikille postituslistalla jo oleville (Edellisiin kisoihini osallistuneet, tulee kisakutsu & tuloskortti automaattisesti!) Lähetän viimeistään torstaina. Ilmoittautua voi lauantaihin saakka (Ellei siis ole jo listalla)
1) Perjantaina (24.1.2014) klo 17 - sunnuntaina (26.1.2014) klo 17 kolme kalaa puntarille ilmoitettuista 18 mapista (Enempää ei saa tuoda, vähemmän saa) useamman kuin kolmen kalan punnitseminen johtaa hylkäämiseen koko turnauksesta.
2) Kerran punnitaan per mappi - eli pelattu, mikä pelattu - jos saat enemmän ÄLÄ PUNNITSE (Tai hylätään)
3) 18 mielenkiintoista kenttää, jokainen kestää 15 min (kaikenlaista tulossa: kirreä, matikkaa, ahventa, sekakalaa yms. HUOMAA: kaikissa kentissä kaikki saadut kalat ovat tuloksessa mukana! - joissakin kisamuoto voi olla normaali,tms, mutta näissä kentissä ei (ainakaan pitäisi) olla mahdollista saada muita kuin kisamuodossa on tehty mahdolliseksi)
Jokainen kenttä tulee pelattavaksi 9 kertaa (Sama kellonaika, sama vuodenaika- keli vaihtelee - ja jää)
4) reikien poraamista ei rajoiteta - eikä osallistumista - jopa samassa kentässä voi taktikoida (Katsotaan kuka keksii miten)
4b) pelaajamäärää ei ole rajoitettu - olkoon taktiikkana tällä kertaa "hiljaisten aikojen hiljaisuus"
5) Voittaja ratkeaa tuloskorttien perusteella (tarkistus kuten edellisisissä peleissä = pelilogin saa kun pyytää) tulos muodostuu pelaajan korttiin merkitsemistä 18 mapin 3 kalan yhteispainosta - ja enempää EI SAA OLLA PUNNITTUNA.
6) jokaisen kentän jälkeen 2 minuutin tauko (Pidempiä taukoja ei tarvinne sen takia, että sen 3 kalaa saanee useimmista mapeista muutamassa minuutissa ja sittenpä sitä voikin sännätä puntarille ja alkaa tauko)
7) Sellaiseen kenttään ei enää saa osallistua josta on tulos tehty (= hylkääminen koko turnauksesta) pelaajat valvovat keskenään ja tietysti jos punnitustuloksia on samasta mapista kaksi on asia peliloginkin perusteella selvä.
8 ) palkitaan voittaja & suurin 3 kalaa tulos!
9) kaikki halukkaat mahtuvat mukaan!
10) Kaikista kentistä EI TARVITSE tehdä tulosta


Jos golfteemaa jatketaan (löysästi siihen yhdistäen) olisi tämän kisan nimi vaikkapa sitten "threesome" - niistä kolmesta sioimmasta kalasta johdatellen.

Tällä kertaa osallistun itsekin - kun playlogista voidaan valvoa kaikki. Ja tovwerit pelaajat valvonevat minut! Koetan puolustautua sitä vastaan, ettei tarvitse paljintoja lähettää!9
Voittaja on Matikka Järvinen

Protestiaika ohi


Ilmiselvän virheen tietysti korjaan myöhemminkin. Jos joku vielä palauttaa tuloskortin, laitan tulokset listan jatkoksi...


Ainakin sellaiset pelaajat, joilla on kaikki mapit pelattuna ovat ilmeisesti paria lukuun ottamatta palauttaneet - kiitos siitä.

Julkaisen vain niiden pilkkijöiden tulokset, joiden kortit saan - muiden vois ikään kuin katsoa toivovan, ettei niitä julkaasta...

Ja playlogista turnauksen mittainen pätkä lähtee kaikille pyynnön esittäneille!

TÄSSÄ alustava kunniataulukko!

1)   Matikka Järvinen 75 807
2)   Sirkka 68 905
3)   Ketturi 67 920
4)   Aimo 67 145
5)   Käppis 64 264
6)   KuKa 61 249
7)   ED 60 985
8 )   Fransu 59 540
9)   MICCONI 58 248
10)    Kertavedolla 58 220

Järvikohtainen erittely (Kuva suurenee klikkaamalla)


Toimitan alkuviikosta kisan voittajalle pienen muiston palkinnoksi - samoin postiin lähtee pari edellisen kisan palkintoa matkaan pienen viiveen saattelemana.

10
Menneiden kisojen tapaan alle puolet pelaajista näyttää pilkkineen kaikista mapeista tuloksen. Aika yllättävän tasaista on tulosten perusteella ollut. Veilä jännittää, joko voittaja on selvillä, vai vieläkö joku nousee kalkkiviivoilla ohi muiden?

Nyt heitän rohkean väitteen jolle alkaa olla vahvasti jo tilastollistakin pohjaa - kun sallittua on vain yksi reikä, paranee tulostaso ja voittajien tulostaso normaaliin hostikisaan ihan HUOMATTAVASTI! - Siis ihan varmuudella parhaiden kolmen pelaajan keskiarvo on parempi - joten miettikääpä jokainen tykönänne, mikä onkaan se oikea tapa pilkkiä . juosta ja porata vai keskittyä kalastukseen?

Taitaa olla perisuomalainen kateus siitä, ettei kaveri vain saa paremmin kannustimena siihen tyhmyyteen, että lokkeilemalla ja kohkaamalla pilaan vain oman ja kaverien pelin!

Tarkistakaa asia itse - kun tulokset selviävät, on moni listan tulos / pelaaja parantunut kisan aikana!
http://www.kalassa.net/propilkki2/P2_records/P2_records.php

Kaikkiaan 34 pelaajaa kävi paikan päällä kokeilemassa "onneaan") - Mukavasti ovat kaikki mahtuneet - eikä isompaa kiistaa pilkkipaikoista ole ilmennyt, joten eiköhän tämä kisamuoto saa pidempääkin jatkoa tulevaisuudessa!

ENNÄTYSKAMAA:
KuKa Siika-Valkeinen made 4535 ja yhteistulos 14575g / 30 min, myös hauen leuka ylitti 14kgn rajan, tosin eri kerralla
Sirkka kiskaisi Savilahdelta yli 8kg tuloksen - ja se ei ole kovinkaan helppoa matikkakisassa tuossa paikassa!
Fiskarna kiskoi Linlonlahdelta yli 12 kg saaliin
Ketturin tulos 17628 g Saarijärveltä on ihan omaa luokkaansa - Sijoittuu muuten automaattisen ennätystilaston NELJÄNNELLE sijalle - ONNITTELUT teitysti ennätyksen arvoa lisää se, että tulos on saatu YHDESTÄ avannosta ja KILPAILUSSA

Moni kertoo myös henkilökohtaisten tulostensa parantuneen - ilmoittipa yksi pelaaja rikkoneensa kuusi omaa ennätystään - jos kohta tuo näkyy kyllä tulosluettelossakin korkeana sijoituksena (Pian)


HYLÄTTY:
Timo Silakka (Kairasi 2 reikää samalle järvelle

Hylätyillä pelaajilla on lupa väistämisvelvolllisuutta noudattaen olla mukana ja kilpailla itsekseen - tuloksia vain ei hyväksytä. Hylätty pelaaja ei saa osallistua järvelle, jossa on 11 pelaajaa tai enemmän. (Ei ole säännnöissä tätä, mutta holeinonen kuningas salomonina justiinsa päätin. - ilman pöppöneuvostoa!) Tämä peli on viihdettä eikä märäntyneitä poronsarvia nielleiden paliskuntien toraa!

Varoitukset (KELTAINEN KORTTI)
Micconi jormuanlahti = kairaaminen yliajalla
KuKa jormuanlahti = kairaaminen yliajalla
karhu200 venetjoen tekojärvi = kairaaminen yliajalla (Ei tietenkään ole kisassa mukana, mutta vertailun vuoksi ja omaksi huviksi tulos tulee sivupöytäkirjaan)
Aimo venetjoki = kairaaminen yliajalla
Matikka Järvinen venetjoki = kairaaminen yliajalla
Fransu jormuanlahti = kairaaminen yliajalla
Kertavedolla jormuanlahti = kairaaminen yliajalla
Sirkka jormuanlahti = kairaaminen yliajalla
Kertavedolla Kuopionlahti = kairaaminen yliajalla

Loistavaa urheiluhenkeä osoittaa, että miltei jokaisesta rikkeestä pelaaja ilmoitti itse!

http://www.kalassa.net/propilkki2/P2_hostlist/P2_hostlist.php

Pyydän kaikki omasta puolestaan tarkistamaan, että tulokset ovat oikein - en ole tarkastanut yhtääkään asiaa pilkuntarkasti loppuun saakka vaan ihan kursorisesti ja luottaen pelaajien rehellisyyteen!


11
Tällä kertaa mennään pelkillä mademapeilla. Ja perusteluna siksi, että kehitteillä on myös "matikkamestaruus" turnaus ja tässä kisassa menestymällä on mahdollisuus saada kutsu matikkamestaruuskisaan ilman karsintaa!
Informoin tästä matikkamestaruuskisasta tarkemmin viimeistään kun SM-kisat on pilkitty alta pois, mahdollisesti aiemminkin! Varsinainen kilpailu käydään joka tapauksessa Sotcin Olympiakisojen jälkeen (Jää penkkiurheilurauhaa kaikille)

Hole - in - one Part III

Pelaajamääräksi tavoitteena 40 - 50 pelaajaa (MAX) - joten edelleenkin nopeat syövät hitaat. Tällä kertaa en jaa kutsuja KUIN JO SÄHKÖPOSTIA LÄHETTÄNEILLE, koska tarvitsen joka tapauksessa sähköpostiosoitteen, johon toimittaa tuloskortin, niin toivon tällä kertaa varsinkin tiimien vetäjiltä omaa aktiivisuutta!

EI YKSITYISVIESTEILLÄ! (Vain meili [email protected])

Myös vanhalla tuloskortilla voi osallistua (kun vaihtaa järvet siihen itse)

(Säännöt) Tärkeimmät kohdat korostettu ja isommalla fontilla (Sininen)

Selostus on pitkä mutta asia yksinkertainen - pelaa viikonlopun aikana autohostillani (karhu200) 9 mappia - jokaisesta tuot kerran kalat puntarille - merkitse tulokset korttiin - ja palauta kortti minulle sähköpostiin. Parhaat palkitaan.
0) Ilmoittautumishakemukset sähköpostitse [email protected], PP2 - liigajoukkueelta hyväksytään yksi ilmoittautuminen kaikkien tiimin jäsenten osalta (Jolloin ilmoittautuja sitten lähettää myös tuloskortit halukkaille joukkueen jäsenille. (Tiimit nokkikoon keskenään kuka sen ilmoittautumisen tekee C, A vai joku muu?) Ilmoittautuessa riittää pelkkä pelinick, mutta ei tee vahinkoa, jos jo ilmoittautuessa ilmoittaa nimensä ja yhteystietonsa. Luonnollisesti tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle missään olosuhteissa.

0B) Ilmoittaumisesta saat vastaviestinä salasanan ja tuloskortin, joka palautetaan täytettynä SÄHKÖPOSTITSE - lähetän kortin tallennusmuodoissa Open document- ja Word-, pyynnöstä myös .pdf - eli mikäli pelaaja ei omista maksullista tekstinkäsittelyohjelmaa (Word) on Open Office vapaasti verkosta ladattavissa ja jokaisen saatavilla (En laita linkkiä, koska latauspaikkoja on useita). Kortin täyttö ON HELPPOA (Vain numeroita merkitään ja kirjoitetaan nimi (Nick) ruudukkoon. Omia yhteystietojaan EI OLE PAKKO LUOVUTTAA (Vaikka asiakirjassa niille tilaa onkin)

1) yksi reikä / järvi - reikä on kairattava 3 minuutin kuluessa lähtömerkistä (kairauksen aloitus)
pohjaankairatun reiän saa uusia (Lupaa ei tarvitse kysyä, koska pohjaankairaus on visuaalisesti todettavissa)

2) Jokaisesta 9 mapista 1 tulos = vaakatulos (Pelaajaa kohti), joka on suurempi kuin 0g pelaajalta vahvistaa reiän pelatuksi, tulosta ei voi enää parantaa. Taktikointi tämän säännön puitteissa on siis mähdollista

3) 2vrk yhtäjaksoinen kisa-aika (autohost) Täysiä kierroksia (9 järveä) pyörii pe klo 17 - su klo 17 Non stop periaatteella. Mikäli sähkökatkot tai muut katkokset lyhentävät turnausta, voidaan olosuhdetta pitää saman kuin luonnonolojakin, joten tulos on edellä mainittuna aikana pilkkien saavutettu.

4) pelaajamäärä rajoitettu 12 pelaajaa kerrallaan sisään, minimipelaajamäärää ei ole. Aulassa voi odottaa. Sallittu määrä siis 13 - koska olen itse tietysti aina paikalla (Tai botti on)

5) Rajoittamaton oikeus osallistua vielä pelaamattomaan järveen jos hostilla on tilaa. Tietysti sellaiseen mappiin ei voi enää osallistua jonka on jo pelannut.
- mikäli pelaajia on jonossa suosittelen herramiessääntönä, että annetaan jonottajien pelata seuraava mappi ja pidetään itse taukoa (Vaikka jonottaen sitä seuraavaan)

6) voittaja on pelaaja, joka kisan aikana pilkkii 9 reiän suurimman tuloksen = kaikkien reikien kalamäärän yhteispaino

7) Tuloskortti on palautettava sunnuntaihin 19.01.2014 klo 17.30 mennessä täytettynä - tuloksen tulee olla valmiiksi laskettu

8 ) Loppuyhteenveto TULOSTEN OSALTA (Pelinick ja tulokset) julkaistaan ja tulosten osalta lopputulos-login saa jokainen halutessaan (tilaa  tiedosto minulta sähköpostitse, jos haluat sen saada - jokainen tiedoston kisan PÄÄTTYMISEEN MENNESSÄ TILANNUT JA KISAAN OSALLISTUNUT (yksikin mappi) SAA SEN!!!)  En julkaise logia, koska veisi turhaan tilaa foorumilta, vaan postitan tulokset halukkaille su - ti kisan jälkeisinä päivinä - halutessaan kuka tahansa kilpailuun osallistunut voi tarkastaa, että tulokset ja yhteenlaskut ovat oikein. Uskoisin, että tällä julkisuudella karsitaan tahallinen manipulointi - jos kohta sellaista en usko millään muotoa esiintyvän!

9) Parhaita tuloksia tehneet valitaan automaattisesti mukaan matikkamestaruuskilpailuun, joka pilkitään myöhemmin keväällä. Muitakin palkintoja / kunniakirja on mahdollista saada!

10) kaikkien aikojen ennätyksestä Record Hostin yllätys...

11) Peliä valvoo minun lisäkseni jokainen Admin - oikeudet hostilleni saanut pelaaja erityisesti - eli admin oikeuksin - kaikki eivät tunne toisiaan, eikä ole tässä vaiheessa tarkoituskaan. Admin -oikeuksia on useiden eri tiimien jäsenillä, joten on hyvin todennäköistä että joku näkee "aina".

12) Omaa suoritusta koskeviin kysymyksiin (Pelasinko jo tämän, mikä mun tulos oli jne. kysymyksiin en vastaa pelin aikana, koska tasapuolisuuden nimissä en ole koko aikaa paikalla ja en siten voi vastata kuitenkaan kaikille kaikkina aikoina.)

Suosittelen pitäämään omissa peleissä päällä apuohjelma PP2-buddyä - lisäksi suorituksesi kyllä tallentuvat playlog.txt tiedostoon (Laita pelin asetuksista päälle!!!), joten jokainen pelaaja voi ihan yhtä helposti tarkistaa omat suorituksensa kuin minäkin, jos vain viitsii.

Varoitus ("keltainen kortti"):
* Osallistuminen jo pelattuun kenttään (Hosti / admin potkaisee samalla ulos, jos havainto tehdään myöhemmin annetaan varoitus tai "tilin täyttyessä" suoritus hylätään) = ÄLÄ MENE MAPPIIN JOSTA SINULLA ON JO TULOS - ei ainakaan JÄÄLLE --- (=varoitusvaara) Admin -pelaaja voi liikkua, mikäli on perusteltavissa oleva tarve!---
* samalta järveltä 2 punnitustulosta aiheuttaa lisävaroituksen = Varoitustili täyttyy (Jos varoitettu entuudetaan, tuli "noutaja"
* huono käytös (Hosti / admin harkitsee) LISÄKSI TULOKSIIN MERKTÄÄN kyseisen mapin kohdalle 0g! (Ellei varoitustili täyttynyt, eli pelaaja hylättiin)
* järvelle tuleminen (Punnituspaikkaa pidemmälle) 3 min. pelin alusta
* reiän kairaus yliajalla (=yli 3 min pelin alettua), taktisen varoituksen voi ottaa (Iso mappi) - asiallisesti toimivan pelaaja ilmoitta tästä itse!  JOS MYÖHÄSTYT - JA POISTUT pelistä = EI seurauksia 

Puntarille jääneet pelaajat (3min jälkeen) voi hosti/ admin potkaista pellolle - ei muita seurauksia - nukahtaminen on inhimillistä. adminit voisivat kiinnittää erityistä huomiota tähän ja pistää jalalla koreasti!

Hylkäys:
* 3 varoitusta alla ja syyllistyy neljänteen rikkeeseen
* kairaa 2 tai useampia reikiä samassa pelikentässä / pelissä
* väärä merkintä tuloskortissa / muu tulosten tahallinen manipulointi
* kirjautuminen peliin väärällä nimimerkillä ja sillä tuloksen tekeminen tai sen yritys ***)

VAROITETUISTA JA HYLÄTYISTÄ PELAAJISTA pidetään tiedostoa tässä viestiketjussa.

JÄRVET
SEURAAVAT MAPIT PYÖRIVÄT NON-STOP -periaatteella - jokaisen mapin jälkeen on 240 (4 min) sekunnin mittainen tauko - lisäksi aikaa menee pain latautumiseen ja pelin jälkeen tuloslistojen latautumiseen, joten jokaiseen peliin kulunee ainakin 35 - 38 min / peli.

Pelissä on 4 suurta mappia, joten kolmessa on mahdsollisuus ottaa "taktinen varoitus" - Edelleen herrasmiesmäistä on ilmoittaa itse tehneensä "rikkeen" - eli kairausajan ylityksestä viesti! (privakin minulle riittää - tallentuu logiin)

1) Linlonlahti   2-4-3                           
2) Venetjoen tekojärvi   2-4-3                             
3) Siika-Valkeinen   2-4-3                       
4) Saarijärvi   2-4-3                                   
5) Jormuanlahti  2-4-3                               
6) Savilahti  2-4-3                                 
7) Kuikansalmi   2-4-3                         
8] Vuontele    2-4-3                             
9) Kuopionlahti   2-4-3                               

Hostlistalta voit seurata mikä järvi on menossa ja "/hello# -tietoon on merkitty mikä tulee seuraavaksi
http://www.kalassa.net/propilkki2/P2_hostlist/P2_hostlist.php


PROTESTIT - Protestiaika 4h tulosten julkaisusta, muuten kuten edellisessä pelissä (ks. Hole - in - One ensimmäinen peli) Epäselvissä tapauksissa OTA KAAPPAUSKUVA (Kellonaika ja kairaava pelaaja kuvassa (zoomaa) on riittävä näyttö ihan kiistatta. Paikalla olevat todistajat, joilta asiaa voidaan kysyä (Pelaajat samaan aikaan pelissä - ei mummo kiikkustuolissa peräkammarissa siis) kannattaa vaikka kirjoittaa ylös (Playlogista kyllä selviää myös).

Väliaikatuloksia ei (grammamääräisiä julkaista minun toimestani)

Säännöt merkitään tuloskorttiin - joka siis kannattaa tulostaa siihen pelipöydälle ja pitää manuaalisesti kirjanpitoa omista suorituksista! Kaikenlainen taktikointi kun on osa pelin henkeä, niin näiden sääntöjen puitteissa mennään taas seuraavaan peliin.

Kaino toivomus - oltaisiin sillä reiällä mapin loppuun saakka mieluummin kuin poistutaan - helpottaa valvontaa ja vähentää väärinkäsitysten määrää.

================

Säännöt ja turnaus on hyvinkin pitkälle muokattu pelaajien julkisuudessa ja yksityisviestein / keskusteluissa hostilla esittämien toiveiden mukaisesti

Oletusarvoisesti SM_liigan tiimien pelaajat ovat kaikki kokeneita - ja hostilllani säännöllisesti vierailevat pelaajat joilla on selvästi jo menestymistä takana ovat tervetulleita - jos kokemusta ei ole - voi joutua vähän perustelemaan. Kahdella sanalla ei tuntematon pääse sisään.

Ulkomaalaiset/ vieraskieliset pelaajat ovat toki myös tervetulleita, mutta käännän säännöt englanniksi ja teen kutsunkin X-kieliselle osalle foorumia, kun saadaan ensin viilattua tämä kotimaista kieltä käyttäen priimakuntoon.
Eli tervetuloa, mutta toistaiseksi pelissä käytettävä kieli on suomi - jatkossa sitten myös tai ehkä jopa pelkästään englanti - mutta sitten tuleekin ihan koko paketti vain englanniksi.

So maybe next competition will be in English too...

MUISTA REKISTERÖITYÄ ENNÄTYSLISTALLE
Rekisteröityminen taphtuu pelin kautta... ilmoita siellä sähköpostiosoitteesi - saat sähköpostiisi automaattisen viestin, joka sinun pitää käydä vahvistamassa sähköpostitilisi kautta - sitten vaan vonkaelita kiskomaan.

Tuollahan sitä saapi stalkata, mitä se kaveri jo kerkisi saamaan?

www.kalassa.net/propilkki2/P2_records

12
Itse laitoin hello-viestiin seuraavan tekstinpätkän "Be nice! Repeated foul language = kick without warning"
Ei ole vielä häiriköitä näkynyt. En toki edes päivittäin serveriä pidä ylhäällä. Ja vasta pari viikkoa muutenkin.

Oma mielipiteeni on, että jokaisen ihmisen pitäisi osata käyttäytyä ilman eri huomautuksia aiheesta.
Olen yli kymmenen vuoden nettipelaamisen (ja jokusen vuoden server-admininä toimimisen)
aikana huomannut, että häiriköiden kanssa on ihan turha alkaa järkeilemään. Saavat vain lisää vettä
myllyynsä.

Tämä toki ainoastaan oma toimintatapani, enkä tuputa sitä kellekään. Omalla serverilläni on nämä säännöt.
Olen kyllä aika suvaitsevainen esim. nimimerkkien suhteen. Jonkun verran aika provosoiviakin nimimerkkejä
liikenteessä.

Vahvistan kaiken minkä mianka kirjoittaa! Useita vuosia jo propilkkiä hostineena tiedän myös tästä pelistä ihan varmasti, että ei toimi mikään muu kuin pois sulkeminen - häirikkö ei tokene neuvomisesta. Alkaapa pahimmasa tapauksessa systemaattisen häiriköinnin, jossa tunnusomaista on se että pari huutoa puskasta ja raukkamainen pako.

Ja mitä tulee tuohon uhkailuun - uhkaus toisen pelaajan silmien puhkomisesta (marraskuu) hostillani meni myös toimivaltaisen tahon tietoon IP-osoitteineen. On ihan varma, että väkivaltaisen uhkauksen tekijä löytää itsensä paitsi bannista, niin hyvin todennäköisesti ilmoitan uhkauksesta myös viranomaisille. Ja tietysti myös kalassa.netin ylläpitoon, jotta saadaan mahdollisimman tehokkaasti henkilö jatkossa paiskattua mäelle kaikista tämän aihealueen verkkopeleistä.

Mikkokin voisi laittaa suunnittelulistalle, että kick 9999 komennon voisi pidentää ja /kick tekstin myös funtionäppäimen taakse, jolloin vaikkapa F7 2 99999 saisi kestoiältään ihan asiallisen bannin.
Tuo kick 9999 kun on vaivainen viikko (6,94vrk), miksei bannia voisi pläjäyttää "for ever".

====================

Kukas pelin ihailijakerhosta rakentaa apuohjelman, joka pistää playlogin avulla IP-login järjestykseen ja hakee automaattisesti ip-osoitteille sijainnin ja playlogista myäs pelinickin - tai kaikki pelinickit joita kyseisestä IP:stä on käytetty. Olisi pelin valvonnan kannalta hyvä, mutta myös ihan mielenkiintoista seurata, mistä kaukaa sitä pelaajia loggautuu. Tokihan tuo manuaalisestikin onnistuu, mutta ei riitä oma pelitaito käyttää tietokantoja, joista ainakin IP:n haku ja nickin siihen yhdistäminen lienee yksinkertaisinta mahdollista tietokannann yhdistelyä. Tuo crtl+f kun kyllä pelaa vielä viikon tai jopa kuukauden mittaisessa playlogissa helposti, mutta on tietenkin työläs ja antaa vain yhden tuloksen kerrallaan.

13
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Jatkoföömi
« on: January 09, 2014, 11:15:03  »
Tämä foorumin osio on avoinna tämän kauden loppuun.

Sen jälkeinen aika on pitkälti harkinnan alla. Parasta vaihtoehtoa pohdin, mutta nykyinen "liiga" ei täällä ainakaan voi jatkaa. Olihan Kaizzun aikanakin oma liigan foorumi. Vastaavanlainen ratkaisu on suositeltavaa. Tämän foorumin kisat tulevat painottumaan enemmän henkilökohtaisiin kisoihin. Joukkueet, eli kaveriporukat, voivat jatkossa viestiä toisia reittejä pitkin tai täällä yksityisviestein. Tuo vähentää myös samalla ylläpidon työmäärää, ettei jokaista onnittelua, peliaikataulua, jäsenen tervetulotoivotusta yms tarvitse käydä erikseen poistamassa.

Kyllä minusta olisi asiallista pitää osio avoinna - ei kai yksittäisistä iltakisoista / pariturneista tai muista kilpailuista ilmoittamista pidä tappaa yhden ilmiön kitkemiseksi. Onhan kilpaileminen tämän verkkopelaamisen suola ja perusydintoiminto.

Eikö riitä, että liigatyyppisestä toiminnasta kirjoittaminen kielletään? Olisihan se varsin perusteltua siksikin, että pääasiallisestihan suurin osa kirjoittelusta on liittynyt liigaan ja siellä tapahtuneisiin asioihin vaikka tosiasia on, että pieni osa lukijoista edes on liigassa ja tämän episodin jälkeen sieltä varmasti putoaa ja jää edelleen sakkia pois.

Kehtaan väitää että tuo liigajoukkueiden kirjoittelu on suorastaan häiritsevää! " Onnee jumpper, onks reenihostii auki, hienoo kun voitettiin team team! !!!HYVÄ JÄTKÄT!!! mä en pääse mull on pippa keskimmäisessä polvessa, päätä särkee, lasse lopetti , eeva alotti", ym teksti ei tosiaankaan ole tarpeellista vaan ihan oikeasti kun näyttää vielä ettei nämä tyhyjänpäiväisyydet edes osaa poistua foorumilta ilman moderaattorien erillisavustusta, niin olipa liiga olemassa tai ei, niin liiga pois foorumilta - saa kyllä kannatusta, olipa liigan muu kohtalo mikä tahansa! On ihan käsittämätöntä, ettei asioita voi hoidella yyveenä, facebookissa tai meilillä vaan jokainen hengenveto pitää raportoida täällä. Facebookhan olisi oivallinen tiimifoorumi, paljon parempi kuin tämä - onko se oman kalun vilkuttaminen sitten niin koukuttavaa, että pitää vaan päästä näyttämään kaikille lukijoille, että kattokaas kuinka ME ollaan kaikki tosikovia jannuja vai mitä sanot (C)PEPPU [HV] eiks olekin hienoo kun mun peestä tulee sauhua? eli viestintä on täällä vain pikkuruisen egon pönkitystä varten?

Tiimien keskinäinen viestintä pellolle - ihan niin kuin tavan verkkopelissäkin - jos tiimi alkaa hostillani pölistä keskenään laitan muten - mutta seuraavaksi saankin sitten niskaan ammeellisen v*ttuja tai joudun opettamaan tiimichatin käytön... Mieluummin tietysti jälkimmäisen.

Peukutan -verkkopelaaminen ja turnaukset osion säilyttämisen puolesta!

14
Kyllä se demokratia menee tosielämässäkin niin, että demokratia äänestää yhteisesti Seriffin ja ehkä pari apulaista - mutta sen jälkeen valtaa pitää Seriffi & apulaiset vaalikautensa loppuun.

Seriffi & apulaiset pitävät äänestäjät tyytyväisenä ja äänestäjät äänestävät seriffin & apulaiset uudelle toimikaudelle - tai jos liian moni nenukki punoittaa vihasta, sinne äänestetään uudet Seriffi & apulaiset.

Tuo oli siis demokratiaa.

PUNAKAARTISSA äänestetään jokaisesta asiasta ennakkopäätös, sitten tapellaan, äänestetään jälkipäätöksestä uudestaan kun tappelu meni tasan tai vähemmistöäänekkäillä oli tiilimurskaa hanskoissa - sitten taas äänestetään, tapellaanko - vai kutsutaanko punakaarti taas koolle äänestämään siitä saiko punaista tiilimurskaa käyttää vai pitikö kaikilla olla kahitiilimurskaa ja vieläpä joku törkimys oli käyttänyt tulitiilimurskaa! - ja sitten mennään hakemaan lisää pussikaljaa - pelaamaan ei välttämättä päästä - ja punakaartin kisaorganisaatio hajoaa aina ennen loppuotteluita!

Ikinä ei se liiga onnistu jos pelikauden päätöksiä äänestellään omassa pikkupiirissä. Säännöt etukkäteen - valvojat valitaan ja heillä on valta koko kauden - silloin on turhaa piipitellä.

15
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Onnistuukohan?
« on: January 07, 2014, 23:03:20  »
Jos tuollainen asenteen osakaan saa olla ajatuksissa mukana:"tokihan sitä häiriköintiä tulee olemaan jatkossakin ihan samal tapaa ku nytkin mut ei sille oikeestaan voi mitään"

Jos tuohon lainausmerkeissä olevaan toteamukseen on pakko yhtyä, älkää kiusatko itseänne lukemalla enempää - oikeammin unohtakaa koko juttu - ei teistä silloin ole siihen - ei ollenkaan.
Eihän koko liigapelaamisessa ole vähäisintäkään järkeä jos häiriköinti lasketaan automaattisesti olevan osa toimintaa!

Ei ole kuin fair-play pelaamista - kaikki muu on ihan sitä samaa mitä on foorumilta saatu tiivistettynä lukea.

0) Pelaajille lisenssi - liigan johto antaa - samalla johto saa nimen / nickin ja tarvittavat tiedot (IP / mac)
Lisenssin saa vain kun riittävällä tavalla osoittaa omaksuneensa pelin säännöt, toiminnat ja etiketin. Ilman lisenssiä ei voi pelata. (Olen muuten ihan oikeasti törmännyt liigapelaajiin, JOTKA EIVÄT OSAA LÄHETTÄÄ YKSITYISVIESTIÄ! Yksi ei osannut vaihtaa kairaakaan... [olivat muuten samasta kovasta lok... liigatiimistä!])

1) Unohtakaa kaikki leikkiarmeijakilkkeet C A sun muut härpäkkeet ja perustakaa joukkueet pelaajien tasa-arvoon ja luokaa selliset tiimit, joissa vaihtuvuutta ei ole.
Ei noilla C A ja ties millä kirjaimilla tule jäälle ainoaakaan kalaa Saatanallisesti kyllä joku (C) rinta kaarella esiintyy olevansa maailman napa - en minä noista kirjaimista ,mitään muuta havaintoa ole tehnyt, kuin negatiivisia. EI niitä ainakaan sinne pelitunnuksiin ole tarvetta liimailla, ellei satu olemaan kiiltokuvien kerääjä. Kyllä se "kapu" selkiää omassa joukkueessa ihan muutenkin.

2) Pelaajille kattomäärä Z-kpl joukkueeseen - samaten minimimäärä - eli jos laskee alle X: joukkue tippuu pois, siten joukkueen olisi pikkuisen pakko toimia sovussa keskenäänkin

3) Jokainen pelaaja jäällä vaikuttaa tulokseen jokaisessa pelissä

4) Häiriköinnistä ja sääntörikkomuksista rangaistaan AINA koko joukkuetta tai joukkueita

4b) häiriköinti ja perseily pelien ulkopuolellakin aiheutta tiimille pistemenetyksen - ainakin silloin jos joukkueessa on wannabekapiaisia (C / A)

5) riitelystä AINA pistemenetys riidan osapuolille, ellei syyllistä löydetä. Jos syyllinen löytyy sille pelkästään. Riidelkää siis yksityisviestein ja sopikaa asianne kulisseissa kuten valtaosa....

6) Jokaiseen peliin pääsee tai määrätään liigan ulkopuolinen tuomari (admin oikeuksin varustettu ulkopuolinen tai hosti)

7) Liigassa on ulkopuolinen jury joka päättää - ei tarvita mitään riitelevien tiimien juupas-eipäs -hakkaan sut virkkuukoukulla säätäjiä - ei tuommoinen punakaartin kokous ole koskaan toiminut.

8) liigan pitää olla yksinkertainen ja selkeä - pelaamisen erikoismappien sijaan peruskisaa - erikoiskierros ehkä yksi joukossa mutta jatkuvasti lohijärven suurin särki syys-yönä ei palvele ketään - nyt näkyi huomattava osa olleen noita sadistien laatimia ihmeellisiä säätömappeja.

Juu tiedän etukäteen - jos joku edes vastaa - ei onnistu kun njan njan,,,,

Kyse ei ole pelkästä SM-liigasta vaan ihan oikeasti koko pelin mielekkyydestä ja pelaajien katu-uskottavuus ei todellakaan ole VAIN liigasijoituksen myötä syntyvä asia, vaan kaikki käytös muissakin peleissä ja myös foorumilla vaikuttaa kaikkeen! - hyvin on tullut esiin! 
Muutama tiimi on esiintynyt edukseen olemalla hiljaa liigan paskavuodon tiimoilla - siitä voisi antaa muutaman pisteen siitäkin!


16
Uutiset ja pelin kehitys / Y L I 10 vuotta virtuaalipilkintää!
« on: January 07, 2014, 22:06:53  »
Tekispä mieli lähettää muutamallekin pikku kitisijälle muistutuksena tuo tarina tulostettuna 72pt fontilla.

Kiitos aina vaan tekijöille!


17
Musta tässä on hyviä ehdotuksia! Etenkin toi että pelaajia ei enää pääsisi tietyn ajan jälkeen liittymään peliin, paitsi ehkä sen vikan parin aikana katsomaan tulokset jos sen välttämättä haluaa tehdä. Pari kertaa on käynyt just niin kuin edellä mainitsit. Ainakin oma ennätys oli tulossa helposti, kunnes alkoi kaira rohisemaan vieressä ja kappas, pari tyyppiä kairannu sievän ringin ympärille ja kummasti kalantulo loppui. Eikö ne tajunnu että jalkaanhan mä olin kairannu kun verta jäällä :roll:

Justiinsa tuo pelin pilaaminen viime minuuteilla pistää vihaksi - onpa tuolla useinkin pelitilanteessa tullut esiin, että tilanteessa, jossa olen itse tai joku muu on onkinut hyvää tulosta puntarin lähimaisemista ja kalaa tulee aivan siimana, kunnes joku punnalle palaava - aivan ilmeisen piruuksissaan jurskauttaa muutamat reiät viereen - ja ihan on ollut "liigatason" pelaaja, joka on ainakin 2 kertaa tehnyt reiät edes välillä istumatta - joten ei se tahallisen häirinnän pohdiskelu muutamassa jo sulkeutuneessa/lukitussa ketjussa ole yhtään kaukaa haettu, jos tuota perseilykiusantekoa pitää JOPA tavallisissa peleissä harrastaa.

Yhtä tapausta seurasin henkilökohtaisessa SM-osakilpailussa.

Lokkimisesta joukkuekisassa pitäisikin aina rangaista koko joukkuetta eikä sitä lokkijaa - hoitakoon tiimi siten lokin hemmettiin tiimistä tai laittakoon kuriin remmiapelilla, aivan sama minulle, mutta joukkue on tasan yhtä hyvä kuin sen huonoin pelaaja. Ja joukkue jossa on yksikin lokki on lokkiparvi.

KRIÄÄÄÄKK

18
Jatkoon selvinneet
Varasijoilla
Pudonneet (Vapautettu palveluksesta)


1.   Kalevi                            23p (1. sijoja 2kpl)       
2.   NatoTaimen                   23p
3.   exte                               19p
4.   hannu33                       15p
5.   Seija                             13p
6.   Vileria                           12p (2. sija + 5. sija)
7.   Lupu 10                       12p (2. sija + 6. sija)
8.   hauen leuka                 10p

9.   Klapa                              7p
10.   Kuka                               6p (3. sija + 9. sija )

11.   Tepsu_77                         6p (3. sija + 15.sija)
12.   Nordis                              5p (4. sija)
13.   Flavo Flav                         5p (5. sija + 8. sija)
14.   Rautujässikkä                   2p (7. sija + 11. sija)
15.   Anakondah Sr                   2p (7 sija + 12. sija)
16.   Jugi                                 0p

Protestiaika on ohi.

Linkeistä tarkemmat tiedot:

Pisteet tästä:
http://aijaa.com/gvxBJy

Tulokset järvikohtaisesti tästä:
http://aijaa.com/650BT8


Pahoittelen tösseröintiäni pelimuodoissa ja kisa-ajankohdissa - ei ollut ihan se paras hostipäivä!

Eikä varsinkaan kun tuloksissakin oli vielä pisteet hyppineet taulukosta väärin 'kynään' - eli pisteisiin muutoksia myös!

19
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
« on: December 25, 2013, 19:25:50  »
Olisi kyllä hyvä, että jokaisella vakkariautohostilla olisi tosiaan parilla aktiivipelaajalla adminoikeudet.
Pysyisi homma paremmin asiallisena... :-)

Suurimmalle osalle taitaisi pelkkä mute piisata.

Kumpikin oletus meni väärin - tarvitaan ainakin 10 adminia 24/7 ajalle ei riitä sekään. Mute ei todellakaan riitä, vaan kyllä siinä muten kanssa käy, että sitten se häiriköinti vasta alkaakin - pelaaja poistuu vittuilee - poistuu vittuilee - ramppaa - poistuu vittuilee.

Kick 9999 on jonneiluun ainoa toimiva lääke ja mokkulan irroittelija kyllä tuntuu jaksavan senkin muutaman kerran kirjautua aina uudella IP_llä.20
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
« on: December 25, 2013, 19:12:45  »
Hessun ja Kaitsun servereitä tarkoitin ns. "vakkarihosteilla"... :-)
Mietinkin, että kyllä noille hosteille on varmaan adminoikeuksia jaettu.

Mutta tosiaan ainakin silloin, kun ei admineita ole paikalla niin juttujen taso vajoaa välillä aika alas.
Pitäisi kai osata vahdata vain sitä vapaa.

Kukapas sitä tahtoo 24/7 adminiksi ja todellakaan ei 2 adminia riitä vaan vasta 10 adminia takaa jotensakin kattavan valvonnan puoleksi aikaa - kun oma peli kärsii ja kuraa siitä admin hommasta tahtoo käteen jäädä? Eipä niitä lopulta minullekaan kovin montaa ilmoittautunut, ja suunnilleen 1/2 ajasta on admineista joku paikalla - kuten arvata saattaa onkin paikalla sitten useampia, olikohan parhaalla kertaa peräti 6 vaii 7 pelaajaa kirjautuneena adminiksi, että kyllä siinä admin-haulikko aika herkästi pamahti, jos joku alkoi röhkimään.

Minun mielestäni on ihan turhaa nostaa Hessua ja Kaitsua huonokäytöksisten hosteina esille yhtään enempää kuin kenenkään muunkaan - kyllä niitä häiriköitä löytyy ikävä kyllä ihan jokaiselta hostilta - ja ikävintä asiassa on, että jonne-häiriköt (Älyttömät mölyäjät ja homohomohomottelijat ovat suurimmaksi osaksi (90-95%) suomalaisia - lokit sitten pitkälti venäjä-latvia-puola-suomi. Jos vielä noita millä tulee - tuleeko kalaa - mistä tulee kyselijät otetaan lukuun mukaan ovat he ihan täydet 100% suomesta. Muut joko osaavat lukea release notesit ja foorumeilta ohjeet tai ovat vaan muuten paljon fiksumpia kuin nämä kotimaiset patalaiskat kaikkimullehetiäkkiämissäviipyy hösääjät.

Admineille homman tekee vaikeaksi se, että näillä pahimmilla häiriköillä kun tahtoo olla mokkulat, eli IP- vaihtuu ja näkyy numerot olevan sellaisilta IP-alueilta, että ei voi isoa avaruutta sulkea, koska siellä samoilla alueilla on myös fiksuja pelaajia. Toistakymmentä häirikköä kiinteällä IP:llä olen estänyt suoraan palomuuriin, eli eivät pääse hostilleni enää koskaan - ellei IP vaihdu.

Itse päädyin hostimisessa siihen lopputulokseen, että kun en pysty itse koko aikaa päivystämään - ja admineita kyllä on, mutta hekään eivät paikalla koko aikaa ole, niin suljin hostini salasanan taakse - nyt ei ole häiriöitä - ja mikä parasta pelaajilla ihan todelliset mahdollisuudet tehdä hostin perusasiaa, eli olla paikkana ennätysten tekemiseen arkisin - viikonloppuisin sitten taas kisapaikkana - eli kilpailut erikseen muuten periaatteessa "autohostittua" harjoittelua.

Salasanan ovat toistaiseksi saaneet kaikki kysyneet ja niin kauan saavatkin, kun osataan olla lokkimatta ja jonneilematta.

Kovasti tuntuu porukka kaipaavan aktiivista hostia - vaikka minun osoitteessani autohosti lukeekin, olen itse paikalla parhaimmillaan jopa 30h viikossa. Ja sekin ero autohostimiseen on, että peli pyörii autoscriptattuna, eli listalla on mappipotpuri, jossa on valikoituja mappeja. Tällähetkellä mennään pääasiassa mademapeilla, mutta muutakin on mukana välipaloina.

Tervetuloa vaan katsomaan - salasanan saa täältä: [email protected]
Notta Kurikkahan pilikille - AIkaasemmin täälä ei ollu muita järviä kun tekojärvi ja housujärvi - nyt piisaa virtuaalista vesistöä...

21
JA laitan eniten toivotun jutun seuraavan kisan aiheeksi - samalla jätän uuden ehdotuksen sitä seuraavaksi äänestykseen - eli muokkaan tuota alkuperäistä ja äänet nollattuna - vanhasta äänestyksestä varmaan jätän arkistoon ruutukaappauskuvan.

Salasana on jo jaossa ja edellisen hole-in-onen tuloskortti on muuten samanlainen - että vanhaakin sopii käyttää - mutta järviinhän tule joka tapauksessa muutoksia.

Kiitos runsaasta mielenkiinnosta aiheeseen - kyllä tätä jatkossa tulee lisää, jos vain mielenkiintoa riittä!

22
... jokin oleellinen vaihtoehto, niin kertokaa - äänestystäänkin voi vapaasti muuttaa!

Mielipiteellä siis ainakin tässä kohtaa voi konkreettisesti vaikuttaa mitä seuraavan kerran pelaillaan!

Äänestykseen lisätty kohta 9! (22.12.13 klo18.25)

==========================================
Käytetään jatkossa samaa juttua, jotta saadaan suosituimmat kentät peluuseen. Nollaan äänestyksen, kun päätös seuraavasta pelistä on tehty.

JA tietysti uusia pelitapoja saa aivan surutta ehdottaa - joko tässä suoraan taiu viestillä, kuten kohta 9 tulikin.

23
Lämpimät kiitokset kaikille osanottajille.

http://aijaa.com/Vjsk4w

Voittaja: Taavi Tumpelo - osoitteen kun saan, niin pienoisen muiston pökkään postiin!

http://aijaa.com/Vjsk4w

Isoimman kertatuloksen kisassa teki jake88 Linlonlahdella madesaaliillaan, joka oli 14 799g
Itse sain kisan ulkopuolella melkein unelmapotin samasta paikasta 16 372g (Kun kerrankin osuin) muuten en kisaan olisi lopulta ehtinyt kaikkia tuloksia tekemäänkään - liian moni järvi jäi kesken milloin mistäkin syystä - eikä vähiten lukuisien kysymysten takia.

24
Verkkopelaaminen ja turnaukset / HOLE -IN - ONE - toiveiden tynnyri
« on: December 22, 2013, 15:53:58  »
Äänestää saa KOLMEA mieleistä!

HOLE - IN - ONE -Pelin yksinkertaistettu kuvaus:

*) YKSI reikä yhteen järveen / pelaaja - toisen jos teet lennät ulos (§hylkäys§)
*) Reiän kairaus on alkoitettava 3 minuutin kuluessa lähtölaukauksesta, kairausajan ylitys = (§varoitus§)
*) 9 mappia pyörii non-stoppina vähän yli 2 vrk = 9 kierrosta.
*) Kustakin mapista pelaaja voi tuoda kalat vain kerran puntarille. (kaksi tulosta playlogissa = §varoitus§) HUOM vaihtoehdossa 5 saa tuoda halutessaan kaikista mitkä tahtoo.
*) Jo pelattuun ja punnittuun järveen ei saa enää kairata reikää (§varoitus§)

Pelaajamäärä kerrallaan on rajoitettu - että taataan tuloksen tekemiseen rauhaa.

Salasanaa seuraavaan peliin voi pyytää sähköpostitse - jatkossa uuden salasanan saa automaattisesti kun on kerran liittynyt Hole-iin-one turnauksiin.

[email protected]

25
Verkkopelaaminen ja turnaukset / L O H K O 2 + TULOKSET
« on: December 20, 2013, 01:12:31  »
Kakkoslohko on pelattu 2.1.2014 noin klo 19 - 21

Tulokset
1. Taavi Tumpelo 27p
2. -sla- 18p
3. Kalevi 14p
4. Fiskarna 13p
5. Kale-vaari 12p
6. Jarza 11p (Paras sijoitus 2.)
7. SöSSÖ  11p (Paras sijoitus 4.)
8. Jave 10p (paras sijoitus 1.)

==============================
9. Schape 10p (Paras sijoitus 5.)
10. PuliSher 7p
11. rashe 6p
12. AlpoK 6p
13. KoiJari 5p
14. Kaizzu 5p
15. alizeimrk 4p
16. Pilkkijä99 1pTuossa nuo taulukot vielä kuvina:

1) PISTEET
http://aijaa.com/J2FvNi

2) JÄRVET JA SAALIIT
http://aijaa.com/ydxcVT26
Uutiset ja pelin kehitys / Noin se vaan menee IRL - kalaaskin
« on: December 17, 2013, 00:36:19  »
Ainoa ero madepilkinnässä - siis ihan selvä ero on, että mateet eivät siimoja katko KOSKAAN (Jos pilkkijällä on realiteetteja)... ei madepilkillä oikeastaan kuin kalastajan tösseröityä (Omakohtainen viererestä seurattu 0,20 siimalla saatu matikka painoi 4,1 kiloa - reikiä piti tehdä [4"] 4kpl (Matikka ootteli nostokoukun varassa kun kaverit porasivat!)

 - matikoita kyllä irtoilee - ja tosielämän madepilkillä 1000 mateen keskipaino on ihan taatusti alle 500g - jos kalastaa paikoilta, joista sen 1000 matikkaa millään opilla voi yhden talven aikana saada (Harvemmin kalastetusta paikasta on itselläkin 10 matikan paino ollut yli 25 kiloa). Ennen mateen kutuaikaa ja sen aikanakin keskipaino on pikkuisen parempaa mutta keväällä made katoaa ja sitä saa oikeastaan vasta huhtikuulla taasen - ja varsinkin silloin se ottaa syöttiin. Jos kohta kutunsa päätettyään se syö myös melko rajustikin yöaikaan syöttiä, mutta pilkissä syöttiä kutuaikaan ei tarvitse kuin sen takia, että kalastaja ITSE siellä jäällä ei usko pelkkään tyhjään rautaläpyskään - useat kerrat tuo on todistettu mm. päijänteellä jopa kilpailuissa -, että ilman syöttiä voi olla ihan yhtä hyvä tai parempi lopputulos.

Parhaiten IRL madepilkillä syötti auttaa syksyllä.  Mutta silloin tuottoisin mateenpydystystapa onkin täkykoukku - myös haukia tulee syksyaikaan samoista koukuista - ja ottavat myös yöaikaan kiinni - joskin mahdollisesti vasta päivän valjetessa. Tosin aamulla klo 8 hauki, joka on jäykkä ja kuolluty ei vccissin ihan heti ottanut ... ja koukut laitettiin sentään vasta illalla klo 18)

Jos tosielämää propilkissä sopisi edelleen jäljitellä - niin mieluummin isot irtoamaan kuin siimoja katkomaan siis...  Väsytys sen sijaan voi olla pidempikin joskus... omakohtainen kokemus yli 5 min - siima taisi olla 0.18 - matikka ei itseään näytellyt, ja onneksi se matikka oli kiinni 18 -vuotiaan eikä nykyisen pumppuvikaisen meikäläisen pilkissä - irtihän tuo pääsi - iso oli muuta ei voi todeta.

Mutta mieluummin sitä realismia ainakin siihen, ettei se siina napsahtele siima siihen malliin kuin nykyään - en ole ainoa, jolta on 3 pilkkiä yhdessä 30 minuutin sessiossa mennyt manalaan 30 min  PP2 -pelissä - ja millään aikakertoimilla se ei ole realismia.

Viihdettä voi olla... mutta jos realismiin pyritään... Tai sitä noopeutetussakaan aikamuodossa toteuttamaan - niin painotuksia vaihtaisin, jos olisin mikko happo ja / tai janne olkkonen.

P.s on sitä joku joskus saanut kumissaappaankin pilkillä...

==================

Jos tahdot mikko tilastoitua faktaa pelistä,niin ilmoita - minulla jotain jo onkin - ja ihan tosissaan on mahdollisuus jotakin myös tehdä!

Jopa hostimalla tilastoturneen, jossa on jonkinlainen tiedollinen tavoite!

Viestiä vaan... Matikkaan ja sen pilkintään PP2 pelissä tutustuin tavallista perusteellisemmin testaamalla moniakin eri asioita.
Siihen ja kuhan pilkintään kun on tulut toiselämässäkin perehdyttyä jonkin verran keskimääräistä enemmän.

27

1) Voisikohan results - eli väliaikatulokset saada myös siten, että pelaaja näkee tiedon jossa on kyllä lueteltu väliaikatulokset, mutta EI NIMIÄ - pelaajan oma tulos korostettuna punaisella - ja ehkä nicki siinä kuten ennenkin, että ihmiset ymmärtävät

Saa se vanhakin olla olemassa - fiksujen ihmisten pelissä sillä on hyvä viihdearvo, mutta julkisella hostilla tuosta tahtoo olla ajoittain kovasti harmia.

Jos tuo uusi tapa olisi vaihtoehtoinen tapa väliaikatuloksille - vaikkapa komennolla /secret results

Ottakaapa kantaa...

Juu olen tietoinen että results- tietoa ei ole pakko pitää päällä, mutta erittäin monesta syystä sillä on enemmän positiivisia kuin negatiivisia vauikutuksia silloin kun halutaan harjoitella - jos sen sijaan pelaaja ei tiedosta pidä. saa sen pois painamalla 2 kertaa nappia F1. Silloin eivät kyllä näy viestitkään, mutta ei kai se olis tulosten piilottaminen ohjelan tekijöiltä vaikeaa laittaa toisen funtionäppäimen taakse "F9 = no results"

======================
2) Toinen asia joka vois olla toisin olisi se, että hosti voisi määrätä ajan koska aulan ovet (Järvelle pääsy / peliin liittyminen) sulkeutuvat ja peliin ei pääse enää mukaan järvelle. esim pelin alusta 15 minuutin kuluttua saisi ovet kiinni ennakkokomennolla "/close 15"

- peliin sen loppupuolella tulevat uudet pelaajat kun eiivät ollenkaan käsitä, että joku saattaa olla ennätyksen syrjässä kiinni, mutta joskus se kalantulo loppuu kuin seinään kun lokki täräyttää pari kolme reikää viereen ja pudottaa avantoon ties mitä...

Saahan tuon oven kiinni manuaalisestikin, mutta miten autohostissa? ei mitenkään... ellei ole itse paikalla!28
Tuossa linkissä pistetaulukko VOITTAJIEN osalta...

http://aijaa.com/EqL1UV

Protestiaika päättyi ilman protesteja

Voittajat voisvat ystävällisesti ilmoittaa minulle yhteystietonsa (Pietelkilpailun voittaja jontte, ja Voittokisan voittaja hauen leuka => pyydän tietojanne yksityisviestillä - mielellään alkuviikon aikana!


PISTEKILPAILU
I         jontte    28131
II        AlpoK    24285
III       kok       23993
IV       mr-YK    22880
V        Taavi Tumpelo 22531
VI       

Eniten voittoja:
hauen leuka 4
AlpoK 3
Taavi Tumpelo 3
Voitot klapa 2
kok 2
Markku 2
Ketturi 2
Fransu 2


Pyydän anteeksi nimimerkeissä tekemiäni iso/pieni kirjain -virheitä - ovat taatusti tahattomia,,,

JOS JOKU HALUAA PLAYLOGISTA LEIKATUN tuloslistauksen (Siitä voi laskea paitsi tukoset ja pelaajat, myös osallistumiskerrat) , sen saa kun ilmoittaa minulle yksityisviestinä pyynnön.sähköpostiosoitteensa


Paljon onnea voittajille .... kovatasoisessa kilpailussa YHDENKIN osakilpailun voittaminen on saavutus, joka ei todellakaan onnistu ihan kaikilta - jokainen listalle päässyt voi huoletta pitää itseään kovana osaajana!

29
Propilkki in english / WANTED some admins
« on: December 09, 2013, 18:48:51  »
Who can read and write English & Russian languages! And no harm, if you speak/ read/ write some other languages too!

85.157.146.235 (karhu200)

Please send a private message for me or drop by in my host! If i am not present, please visit again.

Its important to tell to other players how to:

1) use private messages in game
2) act like gentlemen

It's important, because so many prussian pro-pilkki -player doesn't manage any other language than russian... AS YOU KNOW!

And if those advices don't help, then host have power to mute or kick player.

Welcome to play all readers....

==========================
There is no payment, but all admins are free to join all my tournaments (And can win)
30
I would like to say that theres is a promise for everyone to crush old lousy results with 2hours lasting competitions

Welcome - And causes of protection of children naughty talks is allowed only in English and WITHOUT F-words! No stupidities

Stupidity?
I think that sensible adukts will know twaht is tahat without asking any questions 

Address
Hostlists Karhu200

Tervetuloa - Welcome! And same wish with 100 languages - choose your own.

Moderator can delete this after weekend - if I don't remember to do that myself

Pages: [1] 2 3


center>