Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Suklaamonni

Pages: [1]
1
Oulun lääni / Vs: Oulu: Toppilan putki + Kuivasoja-topic
« on: June 10, 2009, 21:15:50  »
Joo-o. Kävästiin ojan leveällä kohdalla El Barton kanssa kokeileen oisko hauki otillaan.
Melko toivotonta oli. Ojassa oli vettä noin 30cm ja se oli kasvanut aivan täyteen lumpeita.
Käveltiin pitkin polkua ojan vierellä heittopaikkoja etsien. Harvassa oli hyvät kohdat, joissa ei lumpeita ollut.
Polun varrelta bongattiin mm. kalsarit, pari pyörää ja kenkä. Lopulta päädyttiin kyltille. Sieltä tuli joitain pikkuahvenia.
Vettä siellä oli ~30-50cm.
Toivotonta..
Toden totta. Vähän aikaa aprikoin, että olenkohan nyt edes oikeassa paikassa. Siihen tulokseen kuitenkin tulin, että siellä ollaan missä pitääkin. Heti ensivaikutelmana tosiaan ajattelin voiko noin matalasta purosta muka saada jotakin - ja ne lumpeet.. Vartin kärsi paikalla olla kun ei mikään muu syönyt kun sääsket ja niitä oli niin maan perkel*sti. Meinasin turhautuneisuuttani täräyttää vapontekojärvelle (vai mikä olikaan.. tässä joku ketju siitä on pyörinyt), mutta enhän minä nyt olisi sinne ikinä löytänyt.

Paremmalla ajankohdalla uusi yritys.

2
Oulun lääni / Vs: Oulu: Toppilan putki + Kuivasoja-topic
« on: June 08, 2009, 19:46:47  »
Nonniin, neitsytmatka kyltille. Viikon vanhoilla elottomilla madoilla kun ei uusiakaan löytynyt.. :roll: tarkoitus nyt joka tapauksessa lähinnä nuuskia vähän ympäristöä ja meininkiä. Kohti paskanhajua!

3
Länsi-Suomi / Vs: Kaskinen?
« on: July 31, 2008, 17:42:53  »
Joku nainen veteli kaiketi pohjaongella parin kolmen minuutin välein isohkoja ahvenia pussitolkulla sillan kohdassa. Minä ja kummisetäni katteltiin typeränä päälle eikä saatu yhtään mitään. Raavin päätä ja mietin että mitä hemmettiä tuo nainen tekee erilailla, en keksinyt. Virveli ei sitten sattunut mukaan niin ei tullut kuin ongittua.

4
Onginta / Vs: Paras syötti ahvenelle
« on: July 30, 2008, 22:42:04  »
Ei mitään taikinamössöreseptiä olisi? Kun ei jaksaisi enää matojakaan kaivaa. :/ En niillä onnistu muuta kuin särkiä saamaan (joita nyt sitten tietysti voisi syöttinä koittaa..).

5
Länsi-Suomi / Vs: Kaskinen?
« on: July 24, 2008, 10:51:50  »
Tarkoitus pian olisi. Onko Kaskisissa mahdollisuus vuokrata venettä tmv?

6
Onginta / Vs: Ongella rapua?
« on: July 03, 2008, 13:14:48  »
Rapua ei ole tullut, mutta - hieman otsikon ohi, mutten malta olla kertomattakaan - Alajärven Iirujärveltä sai likkakaveri simpukan. Jigiin tarttui.

7
Länsi-Suomi / Vs: nurmon joki
« on: July 02, 2008, 13:21:45  »
En itsekään anna tämän vielä tippua, vaan heti ensimmäisenä tekonani palstalla (terve vaan kaikki) nostan tämän ylös KOSKA..

.. löyty piru vieköön monen vuoden jälkeen taas kipinä kalastukseen. Kävin tuossa sitten töistä päin tunnelinsuulla tunnelmoimassa. Tänään pitää mennä uudestaan vavan kanssa. Muuten voisin virvelinkin ottaa mukaan, mutta muutama vuosi oli tehnyt hallaa pakille ja uistimilla: rohvessorit ja rapalat aivan ruosteessa ja pakissakin jotain ihme möhnää, eikä lupiakaan kyllä ole. Mistä luvat? Valtiolta ainakin omansa, mutta mistä sitten aluekohtaiset luvat? Entä oliko se muinoin ainoastaan urbaani legenda, etteivät tunnelinsuulta nostetut kalat kelpaa paistinpannulle, koska vesi (ja täten vedenelävät) olivat jotenkin saastuneita (elohopeaa tai jotain..)?

Edit: Nyt kun siellä ajatuksen ja ajan kanssa kävi niin en ymmärrä miten edes polvenkorkusena nappulana uskoin jotain elohopeajuttuja. :D

Pages: [1]


center>