Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Hagge

Pages: [1] 2 3 ... 13
1
Kaikki.

Joku hemmetin yleisvitutus alko jokunen tunti sitten mut nyt jo vähän parempaan päin ja huomenna varmaan unohtunu koko juttu.

2
Tila tequila - I love you.

Jotenki karmiva kappale. :roll: Mut musiikinhan on tarkotuski herättää tunteita. Mielenkiintonen henkilö muutenkin toi Tequila, mitä oon Youtubessa noita kommentteja katsellu niin tuntuu aika moni vihaavan tota. Nyt ollaan jännän ytimessä... :-D

3
Rakentelu / Vs: Värikoukkujen valmistus
« on: January 07, 2011, 22:13:07  »
On myös epokseja jotka vievät kuivumiseen paljon kauemmin kun 2h.

Btw. muistanko väärin vai oliko nuo perma alkuset jotain erityisesti muovin liimaukseen tarkotettuja?

4
Sekalaista juttua / Vs: Youtube
« on: January 06, 2011, 14:29:56  »
http://www.youtube.com/user/nqtv#p/u/32/HUll5SnavOw  :-D Ehkä wanha mut en muista ainakaan nähneeni täällä.

5
Hienoa muuten, paitsi nostan nyt esille kysymyksen mikä jokaikisestä nettisivusta tulee heti mieleen, nimittäin sivuston taustanväri. Täälläkin se on valitettavasti lähes valkoinen. Vanhan ihmisen rasittuneille silmille tumma taustaväri olisi paljon mukavampi lukea eikä väsyttäisi silmiäkään läheskään niin pahasti. Lisäksi mustalla taustalla ja vaalealla tekstillä saavutetaan paljon parempi kontrasti kuin vaalealla taustalla ja tummalla tekstinvärillä, jolloin tekstiä on paljon helpompaa lukea pieneltä näytöltä/huonolla näköaistilla.

-Ugh, olen puhunut.

6
Varmaan tätä linkkiä haeskelit. Tosiaan ei näytä nyt toimivan mut tuossa on kyllä aika selkeät ohjeet vaapun valmistukseen. (odotellaan josko alkais jossain vaiheessa toimimaan)  :wink:

Itse asiassa hain tätä linkkiä. Jonkin verran on turhaa tekstiä tuolla mutta kannattaa lukasta noi kaikki sivut läpi niin siellä oli kyllä jossain kohdissa ihan hyvää ohjeistusta ko. asiasta.  :wink:

7

Haluaisin kokeilla kalannahkalla päällystämistä mutta mistä ohjeet nahkankäsittelyyn ja liimaukseen. Jos tiedät linkkejä tai vinkkejä niin pistäpä vastaten.

Jostain syystä en nyt pääse Kalamies.comiin mutta sieltä löytyy topic jossa on jonkun verran tietoa ko. asiasta. :wink:

8
Tai sitten lämpenevät hanskat niin tarkenee niin kauan kunnes virta loppuu. :roll: Itteäki kyl vähäsen pistää toi kylmyys vituiks ku mopo ei lähe niin helposti kylmänä käyntiin ku lämpimämmällä ja pitää olla paksut vaatteet että tarkenee ees jonku 5km ajaa ja sit pitää pysähtyy lämmitteleen. :roll:

9
Pilkintä / Vs: Montako kairaa?
« on: December 08, 2010, 21:21:46  »
Puutteelliset äänestysvaihtoehdot mutta vastaus on nolla elikkäs 0. Iskän kairaa tullu lainailtua jos pilkille lähtee ku ei oo varaa omaa ostaa eikä tosin paljoa tuu pilkittyäkään.

10
Sekalaista juttua / Vs: Tauti-thread vol. 2.0
« on: November 30, 2010, 21:09:47  »
Täälläkin on liikkeellä tautia. 18 meidän luokan oppilaista 6 oli poissa  :roll:

Tuo nyt vielä mitään. Meillä oli toissaviikolla koulussa 15 henkilön ryhmästä 10 poissa...  tosin kaikki ei kyllä ollu kipeänä mutta osa kuiteski. Mielenkiintoisia tunteja kyllä kun tuntu että ois ollu jossain erikoisryhmässä. :-D

Itelläki tässä syssyn mittaan ollu vähän kerran kuussa jotain pientä flunssan poikasta mut ei mitään vakavampaa ja nyt on taas oltu joku kuukaus melko terveenä vitamiinien ja kunnon hygienian sekä lämpimän vaatetuksen avulla. Jos vaikka tän vuoden vielä pysyis suht terveenä niin johan siinä oiski jotain ilonaihetta. :-)

11
Rakentelu / Vs: Koulussa tehdyt kalastusaiheiset työt.!
« on: November 28, 2010, 22:17:42  »
Koko syksyn tehny kalahaavia koulussa ja inspis katos ekan viikon jälkeen ja opettajien ja muitten mielipiteetkin notta ei siitä mitään tule. Jigi ja kahva nyt tehtynä mut opettaja ei oikein usko noihin mun netistä lataamiin ohjeisiin niin keksii aina ite 10xhitaampia keinoja tehdä toi mut ei siin mitään. :-D Lukioon menossa varmaanki ja sinnehän ei tekninen taida vaikuttaa. :-)

12
Rakentelu / Vs: Värikoukkujen valmistus
« on: November 21, 2010, 19:11:15  »
Niin, epoksissahan muistaakseni tuo kovetin reagoi yhdessä tuon liima aineen kanssa jolloin tuo epoksi kovettuu mutta erikseen nuo aineet eivät kovetu, ainakaan tarkoitetulla tavalla. Yleensä tuota kovetinta sekoitetaan saman verran tuon varsinaisen liiman kanssa. Jos haluaa päästä helpolla (kuten mä) niin ostaa sen pakkauksen missä on ne kaksi muovituubia kiinni toisissaan niin tulee sitten helposti molempia saman verran. Ja tietysti värikoukkujen teossa epoksin pitää olla kirkasta, markkinoilta löytyy myös värillisiä epokseja joten kannattaa olla tarkkana.

13
Rakentelu / Vs: Vaapunvalmistusvinkit tänne!
« on: November 13, 2010, 22:18:36  »
Mikä hemm... ihme beeber maali. Ite en oo koskaan kuullu eikä Google löytäny. Jos jotain "lelu" maalia niin voi olla ettei kestä tai sit vika voi olla ohenteissa, viskositeetissa, liian kuiva/kuivumaton maalipinta, ilmankosteus väärä tai jotain ihan muuta.

14
Sekalaista juttua / Vs: Lumiketjut mopoon
« on: November 07, 2010, 22:37:33  »
Ihan nyt niinku kysymys että onko tossa mitään järkeä. Missä noita attelit ees käyttää? Jossain järvenjäällä vai? Yleisille teille ei kuitenkaan kannata noitten kanssa lähteä. Tuskin saat noita sopivan kokosia mistään ja todennäköisesti tulee helpoimmaksi vaan vaihtaa ne talvirenkaat, saahan siinä jonkunverran painia mutta ei toi ny loppujen lopuksi ole niin iso työ. Ja ainahan voi viedä liikeeseen vaihdettavaksi jos ei itellä riitä habaa.

Sry. offT.

15
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: October 25, 2010, 17:42:31  »
Tuota esiintyy, välillä käynyt täpärästi kun esin saunasta noustessa silmissä sumentunut ja pahimmillaan jopa kaatunut maahan.(Vaikka ei kyllä olekaan maalattiaa saunassa. :-D) Ei kyllä ehkä enää nykyisin ilmaannu niin paljoa kuin ennen. Jännää tämä elämä kyllä...

16
Rakentelu / Vs: Vaappu maaleja hankkimassa.
« on: October 17, 2010, 12:18:19  »
Vesiohenteiset automaalit kuulemma moninkertaisesti parempia kuin createxit joten kannattaa ehkä mieluummin alkaa niitä kattelemaan. Googlella löytyy yhtä sun toista...

17
Rakentelu / Vs: Vaapunvalmistusvinkit tänne!
« on: September 16, 2010, 13:44:39  »
Että toi motonetin pullot ei sovi toho badgeri 150??

Veikkaan että käy, mutta tkj:n kommentti tarkoitti sitä, että hinta ei ainakaan ole merkittävästi suurempi samfishingissä.. jos linkkeihin ja tietoihin on uskominen, niin 3snt/purkki. Siispä itsekin suosittelen badgerin purkkia. Ainoa oikeasti merkitsevä seikka on se, ettei purkit ole muovisia, koska ne sulaa esim. CABeja käytettäessä.

Jaha, eikös muoviset ole just hyviä kun eivät hajoa niin helposti...   kukin tavallaan. :-D Itellä ainakin ohennettu johonkin muovipulloihin cabia joku vuos sitten ja eivät ainakaan vielä ole sulanneet eli muovin laatu vaikuttaa aika suuresti tuohon. Noistakin kyllä tuppaa liuottimet haihtumaan joten muutaman kerran vuodessa saa aina ohennella noita mutta taitaa tuo olla lasipurkeissakin vähän sama ongelma. Njoo, kyllä mäkin ehkä ostaisin Samfishingistä mieluummin jos tollasia purkkeja tarvisin niin olisi ainakin sopivat kierteet ja muut.

18
Sekalaista juttua / Vs: Tauti-thread vol. 2.0
« on: August 31, 2010, 16:44:09  »
37.1 ja kurkku ikävä. Talvi tulee...

Edit: Eilen oli 38.5, tänään jo merkkejä paremmasta kunnosta...

19
Se kun menis kerrankin elämässä niinku pitää mutta pitää ite sössiä kaikki kun ei lanttu leikkaa tarpeeksi nopeasti...


Ja mopokin paskana prkl...   Ja BB alkaa. Kannatan tota puskutraktoria!

20
Sekalaista juttua / Vs: Kiinnostavia uutisia
« on: August 09, 2010, 21:45:56  »
Plussat Oululle. :-) Mopot meneekin ihan liian kovaa pyörätiellä. Samanlainen uudistus pitäs tulla voimaan koko Suomessa ja rakenteellinen nopeus sinne 65-85 km/h. Liikenneturvallisuus ja mopoilijoiden kuolleisuus laskisi varmasti.

Ja ne kenen mielestä mopoa ei kannata virittää niin ajakaapa räxällä mistä on putki tukkeessa niin kulkee alle 20 km/h. Pyöräilijät vetää ohi. :-D Vakio putki ei normaalikäytössä pysy talvella auki koska katalysaattori menee tukkeeseen. Tukkoisesta putkesta eivät karstatkaan enää pala pois, edes toholla. Katalysaattorin ohitus on ainut toimiva keino...

21
Sekalaista juttua / Vs: Tauti-thread vol. 2.0
« on: August 07, 2010, 10:42:44  »
Tulihan se kesäflunssa viimeinkin. Lähinnä kuumetta pitäny, aamulla oli 38,2 eikä oo sen jälkeen tullu mitattua mutta en ihmettelesi vaikka se siitä nousisikin. Eilen tuli rehkittyä mopon kanssa niin siitäköhän se nyt taas ärsyynty? Ketuttaa kun mopo on autotallissa osina eikä eikä pääse kasaamaan. Mulla kun yleensä kuumetta tulee niin ensin on kovempaa kuumetta, lähes 40 astetta ja sitten se laskee reiluun 37 ja pysyy siinä monta päivää. Tosin tämmönen kesäflunssa voi kyllä mennä nopeammin ohi.

22
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Karkuutukset -2010
« on: August 06, 2010, 12:04:17  »
Kivijärvellä harmittava karkuutus pariviikkoa sitten. Toista kertaa ikinä kokeilin popperilla kalastaa niin ISO ahven naukkasi kiinni. Tärppi sinäänsä ei ollut kovin agressiivinen ja kala vaikuttikin perus haenpulikalta kunnes sen sai veneenvierelle. Kun näin kalan ensimmäistä kertaa huomasin sen olevan ihan eri kaliberia kuin aiemmat 400g ahvenet. Veneen viereltä ei enää tullut mieleenkään alkaa enää kalaa väsyttämään vaan haavi esille ja samalla kala riuhtaisee itsensä veneen alle ja irti. No, taas tuli muistutus jostain tärkeästä, kalan väsytyksestä.

23
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: August 02, 2010, 12:35:06  »
Lupahommista en tarkkaan tiedä, itse kalastin pikkujärvellä, jossa ei lupia kysytä eikä pyydyksiä tarkasteta. En mä usko, että tohon tarvii sen paremmin lupaa kun johonkin iskukoukkuunkaan

Täälläpäin on ainakin tapana että iskukoukuissa käytetään lupia. Ja todellakin miksei sitä kanisteria voisi solmia johonkin niin ei tarvi jahdata ympäri järveä.

Aiemminkin asiaa täällä kommentoitu mutta joku poisti mun asiallisen viestin...  Mitenköhän tälle käy. :-D

24
Rakentelu / Vs: Bilteman kynäruisku
« on: July 29, 2010, 11:36:03  »
mistäs tohon paine-ilma tulee? normaalist kompurasta

Todellakin. Tai voihan sen ottaa myös autonrenkaasta tai CO2 tankista tai mistä haluaa.

25
Vihdoinkin mökiltä kotiin. Pääsee taas sivistykseen ja kavereita näkemään ja mopolla huristelemaan.

26
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: July 15, 2010, 22:54:55  »
Meikä diggaa kyllä noita metukan värejä. Lähti plagiointiin parit... :-D

27
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: July 15, 2010, 22:47:48  »
Meikä oli pariviikkoa sitten riparille ja siellä meille nimenomaan opetettiin että Raamattu ja evoluutio eivät ole missään ristiriidoissa toistensa kanssa :roll:. Elämän tarkoituksestakin siellä puhuttiin mutta meikä ei sitä enää muista. Lisään sen tänne vaikka huomenna jos jaksan luntata jostain tai muistuu mieleen.

28
Sekalaista juttua / Vs: Mitä energia muotoa kannata?
« on: July 06, 2010, 21:50:29  »
Meikä on yleensä aika puolueeton näissä asioissa, pitäisi oikeasti olla aika paljon tietoa että kannattaa komentoida. Joka tapauksessa ydinvoima on se mitä meikä vähiten tukee. Ydinjätteissä tuo säteily on kuitenkin vaarallista ja sitä kestää oikeasti pitkään. Insinöörit säilöö noita kallioon sun muualle ja sitten kun maankuoret vuosien kuluessa liikkuvat niin varmaan onkin melko vakaa säilytyspaikka. Uusiutuvilla energian muodoilla energian tuotto on taas paljon kalliimpaa kuin uusiutumattomilla. Aurinkovoima voisi oikeasti olla melko tehokasta jossain saharassa. Sinne vaan isoja kenno plantaaseja niin eihköhän sähköä synny... :roll:

29
Jess, ripari loppu. :-D Ihan kivaa siellä oli mutta mukava päästä taas kotiin sivistyksen pariin. Ihan ulkona siitä mitä mitä maailmalla on tapahtunut mutta eipä täällä mitään dramaattisempaa varmaan...

30
Mainostus Sallittu! / Vs: Voddler - Ilmaiset elokuvat
« on: June 23, 2010, 21:30:04  »
Edit-  löyty vastaus jo. Kiinnostavan näkönen sivusto ja pari kiinnostavaakin elokuvaa löyty heti. Mulle et tietenkään viittis kutsua pistää. :roll:

Pages: [1] 2 3 ... 13


center>