Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - zillionman

Pages: [1]
1
Kelat & Vavat & Siimat / Vs: Motonetin kelat
« on: July 28, 2008, 20:38:50  »
Kyllähän tuolla laatutavaraa on. Itse kun firmassa duunailee niin pysyy ajan hermoilla ja tukkureilta saa testereitä hyvissä ajoin.  Tämän kauden pettymys lienee tuo cardinal c3 mitä Purefishing finland dumppaa suomen markkinoille. Muutamia takuupalautuksia rahinan (laakerit ) takia.  Muuta hälyttävää ei sitten olekaan.
Itse kuitenkin välttäisin comboja vaan kela / vapa yhdistelmä jokaiseen makuun löytyy varmasti. Comboissa yleensä vapa heikko lenkki.

Oma setti  cardinal 804 ja vapa kinetic hurricane 1.8   Mahti setti Turun rannikkovesiin ja siimana herkkää 0.16 sufix performance braid.  Tuo kineticin vapa on todella hyvä ja tunnokas jigien kanssa.  Ja hauelle löytyy vähän järeämpää sarjaa  mitchell / shakespeare  yhdistelmä. Valikoimaa on vaan niin paljon ja varsinkin vapaosastolla tulee tuhlattua työaikaa joskus vähän liikaa  :roll:


2
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kuulutko kymppikerhoon?
« on: July 28, 2008, 20:17:35  »
 :lol:   Turku hirvensalo ja siellä mustalahden poukama. Viimeisellä heitolla rannalta 15g atomiin (kupari)  hauki  10.7 kg ja 113 cm.  Ei oikein siwan kassi riittänyt. Mitään väsytystarinaa ei syntynyt vaan puikkona rantaan ja takavyöstä rantalepikkoon.

3
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Oman paikkakuntasi kalastusliikkeet?
« on: July 28, 2008, 20:07:41  »
Turussahan näitä riittää.

- Katiska
- Turun pyyntiväline
- Ja sokerina pohjalla motonet minkä valikoima kestää vertailun niin määrän kuin laadunkin suhteen.  HUOM:   www.motonet.fi  näkyy vain murto-osa tuotteista.
- Honkkari
- Ym. Ym.  eli tarjontaa riittää.

     

http://www.motonet.fi/

4
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Abun avokelat Hyvä vai Paha
« on: July 28, 2008, 19:46:09  »
Cardinal 804  ja on poijaat mukava.  ja suht hintava mutta ergonomia huipussaan.   10 pistettä.

5
Heittokalastus / Vs: jigi-kalastus
« on: July 28, 2008, 00:32:55  »
Jigikalstus on tosi vekkulia puuhaa. Ja harjoittelu tekee mestarin. Niin on monta vemputtajaa kuin on kalastajaakin. Puhtaasti tekniikkalaji ja kun oikean rytmin löytää niin saalistakin alkaa tulla. Kannattaa kysellä kokeneemmilta vinkkejä tekniikoista. Itse olen nähnyt jiggaajia jotka kelailee kuin jotain lusikkaa pitkin pintaa :o)

Kevyt jäykkä vapa ja ohut 0.12 - 0.16 punottu siima ja ranneliikkeitä treenamaan. Älä kangistu kaavoihin vaan kokeile rohkeasti erilaista tahditusta ja pieni paussi nykyjen välillä. Itsellä ahven ottaa juuri silloin kun antaa jigin pysähtyä. Hauki nyt ottaa vaikka miten kiskoisi jos kohdalle sattuu. Ja päästä vaan reilusti pohjaan ja ala skannaamaan.
Kauheasti ei yhdessä paikassa kannata viipyä. Jos parvin löytyy niin tapahtumiakin alkaa tulla.  Tsemppiä ja kireitä siimoja.

T : Juha

Pages: [1]


center>