Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Nisu

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
Mainostus Sallittu! / Keskisuomalaisen kalakuvakisa
« on: August 17, 2015, 23:29:49  »
Keskisuomalaisen sivuilla on käynnissä kalakuvakisa:
http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/tassa-ovat-kalakisan-20-parasta-kuvaa-aanesta-ja-voita-palkinto/2104350

Käykäähän äänestämässä Nisun kuvaa (Kuva 5), niin saan minäkin tulevilla kalareissulla kalat kylmään :-). Äänestäjienkin kesken arvotaan 50e arvoinen otsavalaisin, joten ei kun äänestämään!

2
Chatissa meni päivityksen myötä jotain pieleen. Nakkelee porukkaa vähän väliä pihalle, ilmoittaen syyksi "virheellinen IP-osoite". Tätä ei ennen päivitystä juurikaan tapahtunut.

3
Pilkintä / Vs: Paljonko jäätä on tarpeeksi?
« on: October 21, 2013, 13:20:05  »
2cm paksuinen jää kestää 70 KG painon, jos liikkuu varovasti.

Pakko kysyä, että mihinköhän tämä väite perustuu? Joskus kokeilin huvikseni astua varovasti parisenttiselle jäälle, kun poltteli päästä pilkille. Pian sitä oltiinkin reittä myöten vedessä, vaikka painoa oli vain 45kg. Piti sitten tyytyä pilkkimään laiturin vierestä.

4
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Vihaiset linnut kaikkialla
« on: May 05, 2013, 12:39:16  »
Mistähän ihmeestä tuo tuplahinta nyt on revitty?

https://www.toknet.fi/kalastustarvikkeet/rapala-angry-birds-skitter-pop-vaappu-bad-pig/0022677224534/dp

vs.

http://kalastus.hongkong.fi/fi/vieheet/popperit/rapala-skitter-pop-7-cm-popperi/p/44541/

Eipä näytä juuri eroa olevan. Ihan hyvä idea, jos tuolla saadaan edes muutama lapsi/nuori lisää kiinnostumaan kalastuksesta.

5
Oulun lääni / Vs: Kitkajärven kiveskoski
« on: April 29, 2013, 08:16:11  »
Mitäpä tuonne kuuluu vuonna 2013?

Olis mökki siellä tolvan kylän tienoilla, ja heinä-elokuun vaihteessa tarkoitus kalastella.

Laittaisitteko vinkkejä jos jollakin saittilaisella kokemusta?.

Heinäkuussa lienee tuo kitkan järvikalastuskin aika haasteellista?

Vene pikkumoottorilla löytyy mökiltä myös jos jollakin joku paikka josta violettiselkäistä kannattaa uitella tuohon aikaan.

Löytyneeköhän tuosta kitkan vesistöstä syvyyskarttaa jollain haulla, että pääsis vähän tutkimaan noita monttujen reunoja etukäteen.

Vinkkejä ei ikävä kyllä ole antaa, mutta kansalaisen karttapaikasta löytyy syvyyskäyrät Kitkalle: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kartanhaku/paikannimihaku.html?e=579358&n=7342649&scale=200000&tool=siirra&width=600&height=600&lang=fi

6
Oulun lääni / Vs: Jäätilanne Oulun alueella
« on: December 26, 2012, 12:30:41  »
Onkohan Lumijoen Varjakassa liikuttu jäällä m-kelkalla/ autolla. Onko kukaan  ite käynyt?

On. Vajaa pari viikkoa sitten kävin siellä reissun. Jäljistä päätellen oli jo autolla ajeltu Hailuotoon päin ja kelkkojakin näkyi liikenteessä useampia.

7
Pilkintä / Vs: Ahvenen pilkintä
« on: December 23, 2012, 12:34:07  »
entä ahvenille ja mistä sitä saa ja miten sitä käytetään
ja millasta pitää olla ahvenia varten

Olen todennut hyväksi SLN:ltä saamani ahvenmäskireseptin, jota kuulemma itsekin käyttää suurahvenpaikoillaan. Resepti sisältää keitettyä makaronia ja suolapähkinöitä soseutettuna. Itse olen havainnut, että ahvenet ovat myös hulluna kissanruokaan - niihin kuiviin kissanraksuihin siis. Sitä vain mäskin sekaan, niin jo alkaa ahventa nousemaan. Syvemmässä vedessä mäskipallon voi viritellä väliveteen kohon avulla.

8
Oulun lääni / Vs:Jäätilanne Oulun alueella
« on: December 06, 2012, 16:27:06  »
Viime viikonloppuna kävin Kuivasmerellä, Kraaselille asti jäätä oli tasasesti 20cm. Eikun jäälle vaan. :)

9
Pilkintä / Vs: Pilkkikausi avattu
« on: November 19, 2012, 15:49:25  »
Viikonloppuna tuli lähdettyä Syötteen kansallispuistoon autiotuvalle yöksi ja samalla tuli avattua pilkkikausi tämän talven osalta. Mittari näytti nollaa ja ilma oli usvainen. Ei tahtonut edes erottaa lammen toisella puolella olevaa metsää.
Pilkille lähdin hieman ennen puoltäpäivää. Jäätä oli noin 20cm ja lunta ei jäällä ollut paljoa mitään. Metsässä sitä oli noin 30cm. Heti ensimmäiseltä reijältä tuli pienoinen ahven hetken pilkkimisen jälkeen. Tämän jälkeen oli taas hiljaista sillä reijällä. Kairailin sitten uusia reikiä ja jokaiselta reijältä tuli 1-2 ahventa, pari ihan kookkaan kokoista. Lähes kymmenen ahvenen jälkeen vaihdoin paikkaa lammin toiseen reunaan. Siellä tuli heti pari tärppiä, joiden jälkeen iski isompi vonkale ja siima napsahti poikki. Sinne meni yksi parhaimmista pilkeistä.
Pienoisia ahvenia tuli aina jokuinen ja iltapäivällä pimeän tullessä lähdin pois jäältä. Illalla tuli vielä paistettua ahvenia folioon käärittynä suolan ja voin kera. Olihan se hyvää. Oli loistava reissu kerrassaan. :)

Voi jestas, kateeksi käy katella noin talvisia maisemia. Saa nähdä tuleeko tänne talvi vielä tämän vuoden puolellakaan. Täällä pilkittiin eilen vähän ankeammissa maisemissa:Jäätä oli kuitenkin se ~10cm. Tuskin noillekaan jäille kohta pääsee, kun näyttää lupaavan vaan plussaa ja vesisadetta...

10
Fishing in finland (ENGLISH) / Vs: Any ice over there yet ?
« on: November 14, 2012, 07:01:11  »
I visited Kuusamo (northeastern Finland) couple of weeks ago and there was about 10cm of ice there, now probably even more. Currently I'm in Oulu, next to the seashore, and there's no sign of ice. I guess the sea will not freeze until christmas if the weather continues like this...

11
Pilkintä / Vs: Pilkkikausi avattu
« on: November 03, 2012, 18:57:24  »
Tänään pääsi avaamaan pilkkikauden Kuusamossa. Jäätä oli jo ~10cm, riippuen vähän paikasta. Eräs syvempi järvi näkyi olevan täälläkin päin vielä puoliksi sula. Kauden avauskala 3,1kg hauki, joka taitaa olla samalla pilkkihaukienkkani. Huomenna jatketaan...

12
Sekalaista juttua / Vs: Diablo III
« on: October 12, 2012, 15:07:39  »
Pakko kysästä että mitäs tässä pelissä tehdään? :-D tai siis mikä on idea kun en oikeen tommosista peleistä jymmärrä  :?

Seikkaillaan pitkin maita ja mantuja ja tapetaan mörköjä kehittäen hahmoa paremmaksi. Wikipediassa hieman parempi kuvaus: http://fi.wikipedia.org/wiki/Diablo_III

Käyhän Mikko juoksemassa vielä ennen seuraavaa patchia mun kans Diablolle asti, pitäähän sitä nyt ainakin kokeilemaan päästä infernolla... Patchin jälkeen taitaa loppua munkin diablon peluu kokonaan, kun barbaari nerffataan aivan suohon. WoWin uutta lisäosaa tässä tosin viime aikoina onkin tullut pelattua enemmän.

13
Tulostin ei anna tulostaa MUSTAVALKOISTA dokumenttia täydellä mustepatruunalla, sillä väripatruuna on tyhjä. Ei auta, vaikka asetuksista määrittelisi tulostukseen käytettävän pelkkää mustaa patruunaa. Jo on suunniteltu toimimaan hyvin. Uusi samanlainen tulostin ei olisi paljonkaan kalliimpi kuin uusi väripatruuna ja kaupan päälle saisi kuitenkin mukaan uuden mustan ja värillisen patruunan.

14
Sekalaista juttua / Vs: Diablo III
« on: September 18, 2012, 12:48:49  »
Ja tuolla skilli-setupilla lähti barbaarista henki jo 2x parin ekan zombin tullessa vastaan... vissiin ihan vääränlainen geari.

Toiseen käteen 1h ase jossa on ~900 life on hittiä. Näitä saa suht halvalla AH:sta jos katselee jotain n. 700 dps aseita. Main handiin mielellään axe tai mace, jotta saa 15% crit chance bonuksen passive skillistä ja crit chancea yhteensä n. 40-50% (sormukset, kaulakoru, hanskat, hattu). Mitä enemmän crittiä, sen parempi. Specci on siitä jännä, että mitä enemmän mobeja sinulla on kimpussasi, sitä paremmin pysyt hengissä. Pitää siis juosta lujaa ja kerätä kaikki mahdollinen kimppuun. Toisaalta, jos teet pienenkin virheen (esim. shoutin unohdus), fury saattaa loppua ja todennäköisesti kuolet. Vaatii vähän totuttelua alkuun.


15
Sekalaista juttua / Vs: Diablo III
« on: September 17, 2012, 13:05:46  »
Oma peli-into meinaa olla vähän hukassa, kun eivät saa korjattua barbaarin eräällä specillä ilmenevää bugia. Vai lieköhän se olisi korjattu, ei ole tullut pitkään aikaan kokeiltua... Alkaa farmaaminen maistua jo hieman puulta, varsinkin kun tuo bugi kiusaa.

Kokeiles Mikko googletella barbaarille WW spec, niin menee inferno vaikka silmät kiinni.  :wink: Kiinnostaisko muuten joskus pelailla kimpassa?

16
Sekalaista juttua / Vs: Diablo III
« on: August 27, 2012, 13:02:46  »
Monk on nyt lvl 59 ja tekee yli 10 000dps. Aika paljon tuolla hell-tasolla pelaaminen helpottui, kun kävi hakemssa paremman aseen auction housesta. Siinä n. 55lvl kohdilla pelaaminen helpottuu ja alkaa löytymään parempia rojuja. Jos vielä huomenna töytäsis tuon infernolle ja lvl 60 täyteen, niin voisi pitää taas taukoa tovin aikaa.

Jep, sellainen lvl 60 ase vaan, jossa on reilusti -lvl requirementia, niin saa hyvällä tuurilla käyttöön jo ~48 lvl tienoilla. Omakin barbarian dingasi nyt 60. Harmi kun peliaika meinaa jäädä tulevilla viikoilla vähälle. Muuttoa pukkaa päälle ja pitäisi katsella, miten opinnot lähtevät käyntiin.

17
Sekalaista juttua / Vs: Diablo III
« on: August 25, 2012, 03:51:56  »
No joo, niinhän se tuppaa olemaan. Itse olen tosin sitä mieltä, että mukava pelata läpi ennen kuin nerffaavat kaikki bossit ja vihulaiset aivan liian helpoiksi, eikä pelissä ole enää mitään haastetta. Teinpä sitten sen barbaarin, leveleitä mittarissa tällä hetkellä 30. Ihan mukavaa ryskämistä, vaikka tuo melee vähän arveluttikin.

18
Sekalaista juttua / Vs: Diablo III
« on: August 24, 2012, 08:24:03  »
Jahas... patchi tuli ja sen myötä muutama mukava uudistus. Nyt groupissa pelaamisestakin on jotain hyötyä, kun vähensivät mobien hipareita. Loottia (ja ilmeisesti parempaakin sellaista) pitäisi tulla enemmän, mutta itselleni ei kyllä ole parin päivän aikana sattunut ainoatakaan myytävän arvoista tavaraa... pelikavereille sitten sitäkin enemmän.

Vaikka melee-classit eivät ole koskaan miellyttäneet missään pelissä, tekisi mieli tehdä barbaari, se kun tuntuu oikealla gearilla varustettuna olevan aika ylivoimainen muihin verrattuna... ei voi oikeastaan kuin nauraa, kun katsoo sitä menoa, ihme etteivät nerffanneet jo tässä patchissa. :D

Mites Mikon pelailut? Ja onkos täällä muita Diablon pelaajia?

19
Sekalaista juttua / Vs: Miksi kala-/metsämiehet eivät kosi?
« on: July 02, 2012, 11:04:41  »
"Voit oikeastaan ajatella asiaa myös näin: Ei ole olemassa enää "miesten ja naisten töitä". Pelkästään miesten työt. Nainen olettaa, että siivous, tiskaus, pyykinpesu, ruuanlaitto, vaatteiden silitys jne. jaetaan puoliksi. Molemmat siis tekevät näitä koska on "vanhanaikaista" että nainen joutuisi tekemään kotityöt. Tottahan se silti on, kyllähän jokainen mies osaa tai ainakin pitäisi osata suoriutua noista kaikista.

Mutta, kun pitää vaihtaa talvirenkaat,paikata puhjennut pyörän rengas, avata viemäri, korjata jotain, laittaa lamppu kattoon, leikata nurmikko jne jne. Ne ovat aina miesten töitä.. Se tasa-arvo katoaa oudosti siinä tilanteessa."


Tämä on ehkä naurettavin vertaus ikinä. :lol: Jos nyt mietitään noiden kahden listan eroja, niin alemman listan töitä tehdään hmm.... kerran tai kaksi vuodessa, jos sitäkään? Kotityöt tehdään päivittäin, joten nykyään kun naisetkin käyvät töissä kotona lusmuilun sijaan, on kai reilua ja inhimillistä, että molemmat tekevät osansa. Moni nainen tosin käyttää hyvää "en osaa" tekosyytä alemman listan töistä kieltäytymiseen ja ukko hölmönä sitten tekee ne yksin...

20
Sekalaista juttua / Vs: MIKSI KALA-/METSÄMIEHET EIVÄT KOSI?!
« on: July 01, 2012, 12:35:30  »
Piti ihan tälle foorumille rekisteröityä jotta pääsee miesten ajatuksiin paremmin sisälle.
Kertokaas herrat hyvät, miksi ihmeessä asutte vuosikaudet naistenne kanssa ettekä kosi?
Odotatteko että nainen tekee aloitteen vai mitä?
Ei me naiset aleta ikuisuuksia odottelemaan! Onnettomiksi tulemme kun meitä pidetään itsestäänselvyytenä!
Perskules!
 :?

Onko sinulla kokemusta useistakin kala- ja metsämiehistä, vai miksi käytät monikkoa? Muunlaiset miehetkö ovat kosineet sinua? Miksi et itse kosi? Mitä sitten, vaikka odottaisikin naisen tekevän aloitteen?

21
Sekalaista juttua / Vs: Kysy mitä vaan....
« on: June 29, 2012, 16:38:41  »
Tuo havupunakuoriainenhan se taitaa olla. Punahelokuoriaisen selkämys näyttää liian sileältä. Kiitos.

22
Sekalaista juttua / Vs: Kysy mitä vaan....
« on: June 29, 2012, 14:46:35  »


Tämmösiä ötököitä oli ilmestyny auton katolle paikallisen sahan lähistöllä. Tietääkö kukaan, mikä elukka mahtaa olla kyseessä?

23
Typerät kanssakalastajat. Mikä v**** siinä on että ne nuotiot pitää KUSTA sammuksiin, saatika tehdä se merkityillä nuotiopaikoilla? Ei vain mahdu minun pieneen päähäni, mitä iloa joku siitäkin saa. Mukava muilla tehdä/syödä eväitä alueella, jossa tulien teko on sallittu vain näillä merkityillä paikoilla. Rakon tyhjentäminen paria metriä kauempana rannasta tuntuu myös olevan liikaa vaadittu, kun joka toisessa varteenotettavassa heittopaikassa lemuaa auringon porottaessa voimakas kusen katku. Myös juopottelevat kalastajat, ölisevät äijäporukat, inhottavat, mutta toisaalta, juuri nämähän niitä minne sattuu kuseskelijoita yleensä ovatkin. Lähdetään vähän ERÄILEMÄÄN ja KALASTAMAAN LAPPIIN ja sitten metelöidään, roskitetaan, kuseksitaan niitä nuotioita sammuksiin ja jätetään tyhjät tölkit nuotioon ja lähiympäristöön, ollaan niin kovaa äijää että! Turhaan täällä nuoria kalastajia mollataan, asiallisestihan nuo käyttäytyvät yleisillä kalastuspaikoilla verrattuna noihin äijäporukoihin.

24
Sekalaista juttua / Vs: Diablo III
« on: June 05, 2012, 13:09:47  »
Rannetuki? Mobilat? Havainto, että ei "hakatessa" tartte naputella nappia, vaan pelkkä pohjassa pitäminen riittää?  :-D

On huomattu ja poikakaverille valitinki siitä miksi pitää naputella nappia koko ajan, ennen ku kokeilin koko peliä. Jotenki sitä sitten itekki pääty naputtelemaan... Pakko kai opetella pitämään pohjassa. :D Toinen asia, mikä pahentaa tuota rasitusta on se, että painelen etusormella molempia nappeja. Tottunu käyttämään hiirtä vasemmalla kädellä niin, että napit on kuitenki oikeakätisen "asetuksilla", eli vasen nappi ns. ykkösnappi. Käsi on jotenki vaikeassa asennossa ja tulee enemmän rasitusta yhdelle sormelle sen sijaan, että jakais sitä nappien hakkaamista kahdelle sormelle. Kai se pitää sitä mobilatia kokeilla jos tää ei mee ohi, kiitos vinkistä! :D

25
Sekalaista juttua / Vs: Diablo III
« on: June 05, 2012, 12:48:45  »
Jahas... tais iskeä jännetuppitulehduksen hiirikäteen. Täytynee pitää taukoa, tai opetella klikkailemaan oikealla kädellä. :lol:

26
Sekalaista juttua / Vs: Diablo III
« on: June 04, 2012, 10:09:24  »
Persiistä tuo tuollainen, että yksinpelikin kulkee serverin kautta, ts. jos ikinään blizzard menisi konkurssiin, olisi peli ihan puhdasta roskarautaa.

No niinpä!

Nyt on peli ostettu ja pari päivää pelailtu, hyvinhän nuo servut on nyt pelittäny. Demon Hunterilla pelailen, Nightmare-tason Act II tällä hetkellä menossa. Nyt peliin tuli sentään jotain haastetta, saattaa väliin kuollakin jos ei ole hereillä, normaalitaso kun tuntui aivan naurettavan helpolta. Aika koukuttavaa... Mitenhän sitä malttaa lähteä töihin?

27
Sekalaista juttua / Vs: Diablo III
« on: May 31, 2012, 06:22:00  »
Ei se vaikea ole.. vaan pikemminkin tosi helppo (diablo-veteraanille). Mutta jos genreä kokeilee ensimmäistä kertaa, niin voi tuossa haastettakin olla. MUTTA se peli  itsessäänhän alkaa vasta myöhemmillä vaikeustasoilla. Jo nightmarella tuntui olevan haastetta selvästi enemmän.

Mulla on 2 guest passia halukkaille.

Eijei, en sitä tarkoittanut. Helppo päästä sillä tavalla peliin "sisään" ja tuttu genre, vaikka aiemmat diablot ovatkin jääneet väliin. Tuntuu vain olevan noita serveriongelmia, niin ei pääse loggaamaan sisään. :lol: Salasanaa saa spämmätä urakalla, ennen kuin pääsee pelaamaan.

28
Sekalaista juttua / Vs: Diablo III
« on: May 30, 2012, 20:36:37  »
Starter Editionia tullut pelailtua demon hunterilla nyt hiukkasen ja vaikuttaa siltä että pitäähän se kokoversiokin käydä hakemassa kaupasta tässä joku päivä. %¤"#/% ku ottaa vaan päähän tuo peliin pääsyn vaikeus. :x

29
Sekalaista juttua / Vs: Hitti vai huti?
« on: May 18, 2012, 09:52:50  »

 Hitti tuo on,vaikken paljoa tämän tyylisestä pidä,mutta tämä kolahti. Siin ois seuraavahttp://www.youtube.com/watch?v=yydlX7c8HbY

Rammstein on aina ollut oikeastaan inhokkiyhtyeitä, eikä tuokaan biisi ole tehnyt vaikutusta. Huti siis.

Laitetaas seuraavaksi kotipaikkakunnan poppoolta jotain:
http://www.youtube.com/watch?v=7t5Bn7tYdio

30
Oulun lääni / Vs: Oulu: Toppilan putki + Kuivasoja-topic
« on: May 15, 2012, 22:38:58  »
Kiitos Hoksaahven! Pitääpä käydä joku päivä. Huikkaa jotain jos satutaan samaan aikaan paikalle, tunnistat varmaan letistä. :-)

Pages: [1] 2 3 ... 5


center>