Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Ezmo

Pages: [1]
1
Sekalaista juttua / Vs: Hiihto
« on: February 23, 2010, 14:40:55  »
Mulla on kahdet Fischerin suksetyhdistelmäsukset ja perinteisen sukset, Fischerin monot (jotka sopivat molempiin suksiin) ja sauvat joiden merkkiä en muista ulkoa. Nuo yhdistelmäsukset ovat jo sen verran vanhat ja lyhyet, että hiihdän niillä ainoastaan luistelutyylillä. Pari viikkoa sitten ostetut perinteisen sukset oli kyllä hyvä sijoitus sillä ne olivat alennuksessa 39,90e (normaalisti 80e) ja kassalla myyjä otti vielä tuosta alennetusta hinnasta alennuksen, että loppusummaksi jäi 23,90e  :-D ja suksissa oli myös siteet valmiina. Tuttu vielä teki kunnon voitelun niihin 10 eurolla. Nyt kunhan kelit lauhtuis niin pääsisi hiihtämään.
Pidän enemmän luisteluhiihdosta, mutta huonon lihaskuntoni takia se on aika raskasta ja turhauttavaa kun vaikka kuinka hiihtää niin ei pääse kunnolla eteenpäin  :roll:. Tarkoitus olisi siis perinteisellä kasvattaa lihaskuntoani, että jaksias luistelulla hiihtää. On se mukavaa kun hiihtoladut on tuossa parin sadan metrin päässä niin on lyhyt matka hiihtämään. Muuten sitä ei välttämättä tulisi lähdettyä.

2
Sekalaista juttua / Vs: "Vitsinurkka"
« on: February 17, 2010, 19:21:15  »
Mistä tiedät olevasi ylipainoinen?
Kun rannalla maatessasi Greenpeacen aktivistit yrittävät työntää sinua takaisin mereen.

3
Sekalaista juttua / Vs: Harrastuksena juoksu
« on: January 13, 2010, 19:29:23  »
Toisen koirani kanssa harrastan, tai no vasta aloittelen harrastamaan canicrossia eli koirajuoksua. Jos joku ei tiedä lajia, niin lyhyesti selitettynä ihmisellä on juoksuvyö johon koira on kytkettynä joustavalla hihnalla. Ja ihan omaksi ja koiran iloksi juoksen. Näin alkuvaiheessa matkat ovat vain muutamia satoja metrejä, jotta koira oppisi vetämään kunnolla. Vasta sen jälkeen aletaan treenaaman kestävyyttä ja lisätään vähitellen matkan pituutta. Koirajuoksu on kätevä laji kun sovittaa askeleensa koiran juoksun mukaan niin on paljon helpompi mennä, ei väsy niin nopeasti  :wink:

Itselläni on usein polvet ja lonkat kipeinä, joten ne hieman sitten rajoittavat menoa, joskus jopa lyhyen kävelylenkin jälkeen. Olen rampannut koululääkärillä ja fysioterapeutilla mutta eihän sitä tietenkään mitään löytynyt  :|

4
Sekalaista juttua / Vs: Elokuvamokat
« on: November 28, 2009, 15:28:26  »
Tuohan on täysin mahdollista. Myytinmurtajissa testasivat, että _aivan vierestä_ ammuttu nopea luoti hajoaa veteen osuessaan. 200-300 metrin matkalla luoti luultavasti hidastuu huomattavasti, jolloin se ei hajoakaan veteen osuessaan ja voi tappaa usemman metrin syvyydestä. Myytinmurtajissa testasivat 9mm pistoolilla, jolla pystyi tappamaan noin 2,5 metrin syvyydestä, kun luoti tulee pystysuoraan.

Ja suolethan siltä mieheltä vain roikkui ( :-D). Siihenhän ei välittömästi kuole jos suolet roikkuu kehon ulkopuolella (ei tosin ole kokemusta). Kyllä siinä muutaman sekunnin tai vaikka useamman kymmenenkin sekuntia voi sinnitellä, riippuen siitä, että millaista vahinkoa muut sisäelimet ja verisuonet ovat vastaanottaneet.

No jaa, voihan se noinkin mennä kun siitä on aika pitkä aika kun katoin sen Myytinmurtajien jakson  :-D. No sen äijä varmaan reilun minuutin huus äitiään niin alko pikkusen ärsyttää.
Ja sitten siinä alussa nauratti kun tyypiltä oli irronnut käsi hieman kyynärpään yläpuolelta niin se vaan etti sen käden puolikkaan ja jatko matkaa  :lol:

5
Sekalaista juttua / Vs: Elokuvamokat
« on: November 28, 2009, 12:04:05  »
Eilen tuli ensimmäistä kertaa katsottua Pelastakaa sotamies Ryan ja heti huomasin parikin mokaa. Maihinnousussa 2 sotilasta ammuttiin, vaikka he olivat noin metrin verran vedenpinnan alapuolella ja luodit tulivat n. 200m päästä. Tuohon ei voisi oikeasti kuolla. Sekä yhdessä vaiheessa kameran ruudussa oli verta. Tämä tuskin on varinainen moka, mutta sotilas jolla oli kaikki suolet ja sisäelimet ulkona sinnitteli ärsyttävän kauan.

6
Sekalaista juttua / Vs: Suunnistussimulaattori
« on: November 21, 2009, 17:05:52  »
Ärsyttää kun mun koneessa ei toimi print screeni niin en saa otettua kuvia mun suunnistusreiteistä :-(

7
Sekalaista juttua / Vs: Suunnistussimulaattori
« on: November 21, 2009, 11:59:55  »
Minä en edes pääse maaliin ilman gps-apua  :-D Yösuunnistus vesisateessa ilman gps-apua on kyllä aika mielenkiintoinen.

8
Sekalaista juttua / Vs: Suunnistussimulaattori
« on: November 20, 2009, 15:25:23  »
Nyt alkoi toimimaan kun latasin pelin uudestaan.

9
Sekalaista juttua / Vs: Suunnistussimulaattori
« on: November 19, 2009, 20:58:10  »
Latasitko itse pelin vai huoltopäivityksen? Jos lataa pelkän huoltopäivityksen niin peli ei toimi. Itse latasin eka itse pelin ja aktivoin sen. Sitten latasin kaikki huoltopäivitykset siihen. Niitä on yhteensä neljä kappaletta. Ja miulla on vista ja hyvin toimii joten sen piikkiin ei tätä voi oikein laittaa.

Latasin ekan sen pelin ja sen jälkeen huoltopäivitykset. Mullakin on vista. Täytyy huomenna kun on enemmän aikaa niin kattoa ja vaikka poistaa koko simulaattorin ja ladata sit uudelleen.

10
Sekalaista juttua / Vs: Suunnistussimulaattori
« on: November 19, 2009, 20:43:55  »
Valitsitko suunnistajan? Siinä ikkunassa on palkki jonka edessä lukee nimi, josta valitset suunnistajan. Kun olet valinnut suunnistajan niin se lähtö-laatikko aktivoituu. Itse mietin samaa ongelmaa aikoinaan. Laittakaa screenshotteja ja tietoja enkoista tänne threadiin myös.

Vaikka valitsen suunnistajan niin se laatikko ei aktivoidu. Alkaa pikkuhiljaa ärsyttää kun rastiväliharjoituskaan ei toimi

11
Sekalaista juttua / Vs: Suunnistussimulaattori
« on: November 19, 2009, 20:21:37  »
Laitoin aktivointikoodin ja pääsin luomaan oman suunnistajan ja katsomaan ratoja, mutta en itse suunnistamaan sillä se "lähtöön" nappi ei aktivoidu. Mikäköhän on mennyt pieleen?

12
Sekalaista juttua / Vs: Suunnistussimulaattori
« on: November 19, 2009, 19:36:26  »
Täälläkin laitettiin peli latamaan, toivottavasti se toimii ladattuaan.

13
Sekalaista juttua / Vs: Esittele itsesi!
« on: November 18, 2009, 17:25:39  »
Nimi: Essi
Ikä: 15
Asuinpaikka: Äänekoski
Harrastukset: Kalastus, ratsastus, koirat, valokuvaus
Kalastuslajit: Vetouistelu, heittokalastus, pilkintä, mato-onginta ja pyydyskalastus
Kalastuspaikat: (saarijärven) Pyhäjärvi
Kohdekalat: kaikki mikä onkeen tai pyydykseen jää
Ennästyskalat: Ei oo tullut koskaan punnittua...

14
Sekalaista juttua / Vs: Paras elokuva?
« on: November 15, 2009, 20:02:34  »
Vaikea nimetä yhtä, joten sanotaan nyt nämä Wanted, Star Trek, Die Hard - koston enkeli, Panttivanki, 007 Quantum of Solace, The Guardian, Seabiscuit, Marley & Me. Perusteluina vaikka että 5 ensimmäisessä on paljon mättöä, varsinkin tuossa Wanted:issa. Loput 3 ovat todella koskettavia, pisteet sille joka voi katsoa Marley & Me:n ilman itkemistä.

muoks// Ja ainiin, unohdin täysin Fast & Furious - trilogian. Kunnon driftausta ja toimintaa niissä.

15
Sekalaista juttua / Vs: Lemmikit
« on: November 15, 2009, 19:55:20  »
Kaksi koiraa löytyy, sekarotuinen (pk chihuahua, kk mäyräkoira, bichon havanais) Mocca ja bedlingtoninterrieri Hippu. Ja molemmat on narttuja. Kuvia on täällä: http://picasaweb.google.com/moccahippu. Tuo pieni ja vaalea on Mocca ja tuo harmaa, irokeesin omistava koira on Hippu.

16
Sekalaista juttua / Vs: Top-3 tietokone pelit
« on: November 15, 2009, 19:50:36  »
1. Need for speed - Undercover
2. Propilkki 2
3. Pippa Funnell - Take the reins (ärsyttää vaan kun ei toimi kunnolla)

17
Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Lintu

18
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä pilkki välineistä
« on: November 14, 2009, 17:25:35  »
Upeita pilkkivälineitä ootte kyllä kaikki tehnyt. Itse päätin tehdä iskälle joululahjaksi pystypilkin haarukan varresta ja siihen muutamia värikoukkuja. Jos niistä tulee siedättävän näköisen niin laitan tänne sitten kuvia.

19
Heittokalastus / Vs: Tyhmin paikka mihin jätit uistimesi
« on: August 13, 2009, 20:41:47  »
Kerran olen sähkölinjaan saanut heitettyä ja puuhun sekä pari kertaa on jäänyt samaan uppotukkiin uistin kiinni kun olen laiturilta heitellyt. Mutta sitten vaan veneellä tukin kohdalle ja nitkutella vähän aikaa niin aina on saatu uistimet ylös. Mikään ei oo ketuttanut enempää kuin se, kun serkkuni ja hänen poikaystävänsä lähtivät uistelee ja rapalan professori jäi pohjaan... Ja joskus on löytynyt laiturin edestä pohjasta koukuttomia uistimia kun on haavilla kaivellut siitä, vaikken muista että uistimia ois jäänyt siihen.

20
Sekalaista juttua / Vs: Lemppari bändi?!
« on: August 10, 2009, 20:44:16  »
Eniten tulee kuunneltua Air Traffic:ia, Shinedown:ia, My Chemical Romance:a ja Billy Talent:ia

21
Pyydyskalastus / Vs: Eniten kalalajeja yhdestä verkosta?
« on: August 10, 2009, 19:50:00  »
Yhdessä verkossa (80-100cm korkea, silmäkokoa en muista) oli lahna, 2 haukea, ahvenia, särkiä ja siika.

22
Sekalaista juttua / Vs: Sukupuoli- ja ikäjakauma palstalla?
« on: August 09, 2009, 19:09:24  »
15-vuotias tyttö

Pages: [1]


center>