Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Sig Hansen

Pages: [1]
1
Veneet ja veneilytarvikkeet / Vs: Millä veneellä uistelette?
« on: May 22, 2010, 15:39:29  »
Yamarin 475DC -84,Yamaha 60 -86 vetopowerista vastaa Honda BF5s -06.Veljeni taidonnäyte?  :lol:

2
Etelä-Suomi / Ruotsalainen Heinolassa
« on: May 22, 2010, 15:24:41  »
Eli vene on tullut asetettua tuonne kananiityn laituriin (Kumpelin vieressä) ja tarkoitus olis koko kesä uistella tuolla Ruotsalaisella,elikkäs onko mitään tiettyä aluetta jossa kala luuraa?
Kuha se tietenkin silmässä kiiltää sekä Tammukkakin olisi kiva kokea.Fishing Paradisen alueelle ei kiinnosta mennä maksamaan,mutta siitä tähtihovista Asikkalan suuntaan kiinnostaa.Viikonloppuna tuli käytyä kokeilemassa lankkuluodon ja Kausanselän väliä,lankkuluodon kupeessa kyllä kaikuja oli,mutta ainoa tärppi oli pohjakosketus ja menetys.  :lol: Ainoat saaliit saatiin Kausanselän ja lankkulotojen välisen väylän vierestä (2 haukea 1,8 & 2,2kg) syvältä tuli.Nyt on varustukseen hankittu sitten plaanarikelkat ja takila kyytipojaksi jahka näillä sitten onnistuis.Eli jos kokemusta vesistöstä,niin kiva olis kuulla hiukan suuntimaa jonne kannataisi lähteä kokemaan.Ai niin ja melkein oli unohtua tuo Asikkalanselkä,onko siellä mitään tiettyä nurkkaa jossa kannataisi kokea kalaa saada?

3
Veneet ja veneilytarvikkeet / Vs: Moottorit
« on: April 10, 2010, 10:57:37  »
Vähän offtopikkina mutta onkos kenelläkään kokemusta tuosta Yammun 60hp 2t koneesta? Itellä sellanen tuli veneen oston mukana vm 86.Eli onko kenelläkään mitään suuntaa antavaa infoa kulutuksesta? Yleisesestä luotettavuudesta ja vikoja (onko) ilmennyt.
Vene on Yamarin 475DC (Finnsport 480DC) vm 84.

Pages: [1]


center>