Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - santeri

Pages: [1]
1
Oulun lääni / Vs: Lainepudas Iissä
« on: April 19, 2010, 19:18:12  »
Noniin nyt on tämän kevään viimeiset kisat käyty laineputaalla ja kalaa tuli :) En kyllä palkinnoille päässyt, mutta sään ja saaliin puolesta mahtava reissu, saaliiksi pääasiassa isoa särkeä sain, mutta lahna oli kanssa kovasti liike kannalla:)

2
Oulun lääni / Vs: Lainepudas Iissä
« on: April 13, 2010, 16:06:25  »
Unohdin äskeissä viestissä mainita henk.koht saaliini joka on jäänyt vähäiseksi pillkki kokemuksen puutten takia, koska olen aloittanut pilkkimisen 7 vuoden tauon jälkee uudestaan:) Olen siis laineputaalta saanut useita paistiksi sopivia ahvenia per reissu.. eikä ikinä ole jäänyt saalis pussi tyhjäksi:)

Ps. unohtui edellisessä viestissä mainita että alueella on myös isohkoa lahnaa tarjolla :wink:

3
Oulun lääni / Vs: Lainepudas Iissä
« on: April 13, 2010, 08:11:41  »
Lainepudas on mainio paikka pilkintään!  :-) saalis yleensä ahventa, mutta pilkkijät jotka useammin siellä käy on saanut isoa särkeä ja haukea (suurin tietämäni hauki 5kg) :)

Olen laineputaalla muutaman kerran tälle talvea käynyt ja viikonloppuna pitäsi uudestaan lähteä. Suosittelen lainepudasta lämpimästi kaikille:)


Pages: [1]


center>