Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Catch_A_Fish

Pages: [1]
1
Länsi-Suomi / Vs: Tampereen Pyhäjärvi
« on: June 26, 2014, 20:56:52  »
Onkos kukaan foorumilaisista käyny nyt tällä viikolla kokeileen Kaivannon ympäristöstä/Hahkalasta...? Kiinnostas vähän kuulla saalista, itsellä oli tarkoitus lähteä Kaivantoon sillon maanantai-aamuna, mutta eipä tullu lähdettyä :/ Kuinkahan siellä se juoksutus on, vissiin arkipäivisin vaan virtaa?

Itse oon yrittäny Tampereen päästä kuhaa sekä jigaillen että vähän uistellen. Silppuahan täältä vaan tulee, suurin kuha 47cm tänä vuonna :)
Viime viikon alussa oli tarkoitus jo mennä, mutta kova tuuli ja muuten surkea sää ei oikein jaksanut innostaa. Eilen tuli sitten käytyä, nipinnapin mitallinen kuha (c&r) ja parisataa grammanen ahven. Onko muut saaneet vielä mitään ihmeellistä saalista? Kai sitä vois viikonloppuna/ens viikolla mennä taas käväseen jos ois hiukan parempi kalaonni...

2
Länsi-Suomi / Vs: Siuronkoski
« on: March 12, 2014, 13:28:27  »
Onko kenelläkään tietoa millä perusteilla ja mille kaloille (istari/villi) poikkeuslupaa Siurolla ollaan hakemassa? Heidän nettisivuilta en tietoa löytänyt.
Jos Facebookin omistat, niin käy liittymässä Siuronkosken vavanvatkaajat ryhmään, siellä saattaa löytyä vastaus ja jos ei löydy, ainahan voit sitä kysäistä. Ryhmän ylläpitäjä on tietääkseni se siuronkosken "pääjehu" joka siis huolehtii istutuksista ja kaikesta muusta Siuronkoskeen liittyvästä. Varmasti vastailee sulle sinne jos kysäset.

3
Länsi-Suomi / Vs: Tampereen Pyhäjärvi
« on: June 17, 2013, 14:56:37  »
Joko on porukka kerennyt Luodonsaaren kaivannossa pyörähtään rauhoituksen loppumisen jälkeen? Itse en kerennyt vielä kiellon päättymisyöhön mutta eilen kerkesi käymään, 1 mitallinen, pari karkuutusta veneen vierestä kun olin nostamassa ylös ja muutama ahven. Vaisumpi reissu verrattuna viime kesän avaukseen= 8 kuhaa....

4
Heittokalastus / Vs: Kuhan jigaus
« on: September 02, 2012, 19:10:21  »
Kertokaas joku hiukan pidempään kuhan jigausta harrastanut näistä jigisesongeista. Ymmärtääkseni toinen sijoittuu siihen juhannuksen tietämille ja toinen taas näin syyskuusta etiäpäin?

5
Länsi-Suomi / Vs: Tampereen Pyhäjärvi
« on: August 06, 2012, 15:41:52  »
Onkos täältä porukka käynyt paljon tsiinä Luodonsaaren kaivannossa kuhaa narrailemassa tänä kesänä? Itse palttiarallaa 3 reissua ja omana saaliina n. 5 mitallista ja 15 alamittasta. Viä täytyy yrittää elokuun aikana käydä kerran jos toisenkin. Missäs syvyyksillä ne on viime aikoina uiskennelleet? Vieläkö napsuu pinnasta vai onko jigi vieläkin paras vaihtoehto tällä hetkellä?

Himopilkkijälle: missä päin kävit ahvenia napsimassa toisella puolen luodonsaarta? Jos viitsit tarkemmin paikan kertoa olen kiitollinen, mutta ymmärrän toki jos et myöskään halua paikkaa paljastaa.

6
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Haukea vapavälineillä 2012
« on: July 16, 2012, 15:50:16  »
Ylihuomenna tarkotus lähteä kokeilemaan haukea lähijärveltä ihan huvin vuoksi, kun ei tule oikeen ikinä tuota haukea kalasteltua. Joten kysyisin vähän viehevinkkejä. Calico cat taitaa olla pakollinen hankinta tuohon kalastukseen, ahvenia ja haukia pitäisi tulla hyvin (ahven myös siis kohdekalani). Sitten minnow spooneja, väriehdotuksia? Kalapakista löytyy jerkki hauen värityksellä, mites kun ei nuo jerkit ole tuttuja itselle, heitetäänkö normaalisti ja kelaillaan?

Lusikoita tarkoitus uittaa myös.

Paljon kysymyksiä, toivottavasti löytyy vastauksia.

Ps. anteeksi sekavahko viesti.

7
Heittokalastus / Vs: Jiggaus
« on: July 10, 2012, 19:01:10  »
Tuli ostettua Okuma Safina Pro jigivirveliksi. Muilla kokemuksia?

http://kalastus.hongkong.fi/fi/setit/avokelasetit/okuma-safina-pro-avokelasetti/p/57008/

8
Länsi-Suomi / Vs: Tampereen Pyhäjärvi
« on: June 16, 2012, 14:00:39  »
Yöllä tuli käytyä Luodonsaaren kaivannossa kun rauhoitus loppui klo 00.00, kahteen mieheen 12 kuhaa, 9/12 mitallisia eli kerrankin aika hyvällä prosentilla. 54cm isoin, tämän lisäksi 2-3 ylittivät 50cm rajan. Veneitä oli n. 15-20 meidän lisäksi, eli porukkaa riitti mutta niin myös kuhaakin, vaikka omien tarkkailujen perusteella taidettiin napsia eniten ylös kuhaa  :roll:. Jonkun näin ja kuulin kun sai 1,5kg kirrenkin siinä heti puolenyön jälkeen. Kyllä niihinkin näkyy olevan pieni mahdollisuus, ei ole meinaan ensimmäinen kerta kun sieltä kirbeli nousee! Tänään ehkä uusiksi...

9
Länsi-Suomi / Vs: Siuronkoski
« on: June 14, 2012, 11:29:33  »
Siuronkoskelta saatu eilen/viime yönä suurin kuha koskaan Siuronkoskesta. Painoa 7kg, edellinen ennätys 6,5kg. Kannattaa käväistä siellä kalassa, kirreä ja kuhaa nousee nyt paljon, myös hyvän kokoisiin toutaimiin mahdollisuus!

10
Länsi-Suomi / Vs: Tampereen Pyhäjärvi
« on: May 30, 2012, 23:09:34  »
Eli Hirvisaaressa (rannalta heittelyä) tuli sitten vietettyä rapiat 3 tuntia, ilman minkäänlaisia tapahtumia. Lähtiessä luottoa löytyi, ainoa kokemus kun saaresta oli viime kesältä, jolloin uisteltiin vain saari puoliksi ympäri, saaliiksi pieni hauki ja kuha. Ehkä tuoltakin pulleampia tuloksia myöhemmin kesällä. Luodonsaaren ympäristön rauhoituksen loppumista odotellessa...

11
Länsi-Suomi / Vs: Tampereen Pyhäjärvi
« on: May 28, 2012, 16:17:35  »
Illalla korkkaamaan pyhäjärven avovesikausi! Kerta kaivannossa on vielä kesäkuun puoleenväliin rauhoitus (?), niin nyt kysyisin hyvää ottipaikkaa Luodonsaaren lieppeiltä. Kohdekala voi olla mitä vaan (Hauki, ahven, kuha vissiin mahdollisimmat tuollapäin?). Mökki josta lähdetään sijaitsee n. 100-200metrin päässä kaivannosta (nokian päädyssä) joten ei tarvitse paikan olla edes Luodonsaaren lieppeillä, kunhan vain kilometrin säteellä siitä.

Nopeeta vastausta jos joku pystyis heittään, lähtöön ei meinaan kauhean kauaa ole. Raporttia tulee sitten huomenna reissusta. Kiitos ja kuitti

12
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Veneilyn ikäraja
« on: May 28, 2012, 14:25:21  »
Mites tää asia nyt menee, tässä kesä pitäis viä rillutella 17 mittarissa, ens kesänä vasta täys ikänen. Saako 18vuotiaana sitten vasta ajaa noita yli 15kw moottoreita? Mökiltä löytyy 30heppanen alle 5,5 metrinen vene, joten saakos tuolla vielä itse ajella? Ihan vaan kysäsen kun aika usein noita poliiziveneitä liikkuu täälä vesillä...

E. lainaus maistraatin sivuilta:
Quote
Kaikki vähintään 5,5 metriä pitkät purje- tai moottoriveneet tulee rekisteröidä. Myös moottoriteholtaan vähintään 15 kilowatin eli yli 20 hevosvoiman veneet on merkittävä vesikulkuneuvorekisteriin.
...
Rekisteröidyn, moottorikäyttöisen vesikulkuneuvon kuljettajan tulee olla viisitoista vuotta täyttänyt.

Eli tarkoittaako sitä, että kun on +15vuotta ikää, saa kuljettaa minkä kokoista perämoottoria vaan? En ainakaan löytänyt mitään tehorajoja mistään viitaten tuohon ikään.

13
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kuvia pakin sisällöstä
« on: May 26, 2012, 13:56:40  »
Jigejä (vain murto-osa, en jaksanut kaikkia kuvata)
http://imageshack.us/f/20/180ar.jpg/

Kaikennäköstä:

http://imageshack.us/f/441/182egf.jpg/
http://imageshack.us/f/716/183ip.jpg/
http://imageshack.us/f/209/184rcx.jpg/
http://imageshack.us/f/38/185bg.jpg/

Lisäksi löytyy pakasterasiallinen turhia vaappuja lippoja lusikoita joita ei tule ikinä käytettyä ja pakillinen hauen kalastukseen soveltuvia isompia vaappuja/jerkkejä. Ja kaikennäköstä muuta härpäkettä mitä nyt ei jaksa kaivaa esille että sais kuvan :)

Sit tartteis viä vähän apua; Onko tälle calico catin lipalle mitään tehtävissä kun vain 1 koukku jäljellä?  Siis koukkuja löytyy itseltä mutta onko mitään keinoa millä sen tohon vois vaihtaa?Kuvaa vielä siitä:
http://imageshack.us/f/109/181im.jpg/

14
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kuhan liikkuminen keväällä?
« on: May 24, 2012, 12:41:00  »
Morjestaa. Eilen oli kaveri saanut jo 1,5kg kuhan, mädit sisässä eli kutu alkanut. Mutta kertokaas nyt "aloittelijalle" että nouseeko sitä kuhaa oikeen vielä näihin aikoihin? Itse olen saanut ymmärtää että juhannuksen tienoilla paras sesonki. Niin ja jos vielä viitsii joku valaista että pitääkö sitä lähtee tavotteleen jigillä pohjasta vai vaapuilla pinnasta. Kiitos

E. ja niin, paikkahan löytyy jo itseltä, on suosittu kuhapaikka ollut jo monta vuotta, eli ei ole siitä kiinni että kalaa ei siellä kesän aikana olis, nyt vaan mietiskelen joko se mahtaa syödä sielä hyvin...

15
Heittokalastus / Vs: Toutaimen heittokalastus
« on: May 07, 2012, 17:33:50  »
Jokos on porukka tänä keväänä kerennyt toutaimia nappaan? Itellä tarkotus/tavoite napata tällä viikolla ensimmäinen.

16
Länsi-Suomi / Vs: Siuronkoski
« on: November 14, 2011, 22:42:31  »
Mites on, jos sattuu kalastuspäivälle parin asteen pakkanen, niin onko vaikutusta kalastukseen. Kerkiääkö esim. siima jäätymään kun siihen joka heiton jälkeen vettä jää?

Ja kiitokset vastauksista!

17
Länsi-Suomi / Vs: Siuronkoski
« on: November 12, 2011, 14:31:41  »
Onkos porukka lähdössä Siuroon kalaan kun tuo rauhoitus loppuu 16.11?

Mistä niitä kirrejä kannattaa tuohon aikaan tavoitella, ei ole kokemusta itselläni näin myöhään vuodenaikaan kalastamisesta vapavälineillä. Aamulla tarkoitus mennä ja iltapäivällä joskus poistua. Liikkuuko ne kirret ja taimenet pinnassa vai pohjassa nyt kun vesi on kylmää? Viehevinkkejä otetaan myös vastaan.

18
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Amatöörille apua!!!
« on: November 02, 2011, 18:55:17  »
Tämä ketju kelvatkoon viestilleni.

Onkos porukalla minkämoisia kokemuksia kalastuksesta lohi ja siikapitoisilta koskilta tuon rauhoitusajan loppumisen (16.11) jälkeen? Tuleeko kalaa virvelillä hyvin (kirret, taimenet, kuhat...) ja minkälaisilla vieheillä? Kannattaako tavoitella pinnasta vai pohjasta tuohon aikaan?

19
Länsi-Suomi / Vs: Tampereen Pyhäjärvi
« on: July 02, 2011, 03:37:07  »
Jatketaan yksinpuhelua. Tänään (Luodonsaaren) Kaivannosta 6 kuhaa, 3 mitallista, 3 alimittaista.

20
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: July 01, 2011, 02:40:15  »
Pari ahventa melkein kuukauden takaa Kangasalan kaivannosta. Calico Catilla tuli molemmat.


21
Länsi-Suomi / Vs: Tampereen Pyhäjärvi
« on: June 14, 2011, 22:34:41  »
Juuri sitä minä tarkoitin. Kiitokset nopeasta vastauksesta. Pitääpi ylihuomenna lähteä koittamaan, kun mökki sijaitsee 200m kaivannosta ;)

22
Länsi-Suomi / Vs: Tampereen Pyhäjärvi
« on: June 14, 2011, 20:16:50  »
Kellään tietoa, että koska se Kaivannon rauhoitusaika loppuu?

23
Länsi-Suomi / Vs: Kaivanto, Kangasala
« on: June 13, 2011, 22:32:26  »
Viime viikolla tuli napattua kyseisestä Kaivannosta muutama lähemmäs puolen kilon ahven, mutta ensi kerralla hakusessa joku vähän isompi kalalaji. Mitäs kaikkea tuolta nyt pitäisi saada? Taimenta?Kuhaa?Kirjolohea?

24
Länsi-Suomi / Vs: Kulovesi (Kutala)
« on: June 13, 2011, 22:28:52  »
Kiitokset pilkkiäijälle vinkeistä. Huomenna taitaa kuitenkin kurssi taittua kohti Viikinsaarta, mutta pakko on kyllä katsastaa Kulovesikin tänä kesänä kun on kuuleman mukaan hienon kokoisia  toutaimia ja kuhia sieltä saatu.

25
Länsi-Suomi / Vs: Tampereen Pyhäjärvi
« on: June 13, 2011, 22:25:42  »
Eli onkos kukaan käynyt vielä tänä vuonna kokeilemassa tuolla Viikinsaaren edustalla? Mitä kaloja sieltä kannattaisi lähteä hakemaan(mitä kaloja sieltä nousee ), millaisilla uistimilla/jigeillä yms. Kiitokset vastauksista jo etukäteen.

Ps. Tarkoitus olisi huomenna siellä uistella ja jigeillä koittaa.

26
Länsi-Suomi / Vs: Tampereen ja sen lähikuntien pienvedet
« on: June 13, 2011, 20:13:51  »
Toivottavasti on nyt oikea ketju. Eli onkos kukaan käynyt vielä tänä vuonna kokeilemassa tuolla Viikinsaaren edustalla? Mitä kaloja sieltä kannattaisi lähteä hakemaan(mitä kaloja sieltä nousee ), millaisilla uistimilla/jigeillä yms. Kiitokset vastauksista jo etukäteen.

Ps. Tarkoitus olisi huomenna siellä uistella ja jigeillä koittaa.

27
Länsi-Suomi / Vs: Kulovesi (Kutala)
« on: June 13, 2011, 19:00:53  »
Huomenna olisi tarkoitus lähteä Nokialle Kulovedelle kalastamaan pääosin kuhaa, toutainta ja isohkoja ahvenia. Olisiko kenelläkään antaa mitään vinkkejä paikan suhteen tuolla Kulovedellä? Uistelemalla kalastetaan pääosin ja jigeillä luultavasti myös. Ja jos vielä amatöörille uistinvinkkejä jollain olisi heittää..  :roll:

28
Kaikkea kalastuksesta / Kalastuslupa ongelma
« on: July 15, 2010, 00:23:55  »
Elikkäs asiani olisi seuraavanlainen. Paikallisessa järvessäni en tarvitse kalastuslupaa ollessani alle 18-vuotias. Mutta, jos lähden täysi-ikäisen kanssa kalaan veneellä (tarvitsee kalastusluvan kyseiseen järveen), mutta täysi ikäinen ei kalasta, mutta minä kalastan sillä lupaa en tarvitse, niin voisiko samassa veneessä oleva täysi ikäinen silti tarvita kalastus luvan vaikka ei kalasta? Muutenhan joku voisi ns. kalastaa ilmaiseksi ottamalla alle 18-vuotiaan mukaan kalastamaan kalat, ettei tarvitse lupia maksella. Joten, kellään tietoa miten asia menee?

Pages: [1]


center>