Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Lape_

Pages: [1] 2 3 ... 8
1
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 Mobile
« on: December 27, 2015, 10:57:14  »
Pistinkin tuon viimeisimmän testibuildin, eli sen joka pitäisi ilmeisesti myös olla jaossa jo ihan julkaistuille (950 jne) malleille bugipäivityksenä. Ihan hyvältähän tuo muuten vaikuttaa mutta huomaa kyllä että ei ole niin kevyt kuin 8.1

2
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 Mobile
« on: December 26, 2015, 19:38:07  »
Laitoinpa nyt win 10 mobilen tuohon lumia 630. Rupesi PP mobilessa esiintymään aika paljon erilaisia lageja ja pätkimistä. Esim. hyvin moni valinta kestää nyt verrannollisesti paljon pidempään kuin ennen. Lisäksi graafista pätkimistä vastanykäisyn ja kalan nousun yhteydessä (kuuluu pulpahdus ja seuraava kuva on kun pyrstön kärki heiluu yläreunassa). Liekkö puutteita win10 yhteensopivuudessa vai syökö tuo win10 vaan niin paljon enemmän tehoja että alkaa 512 mb RAMilla tekeen tiukkaa?

3
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 Mobile
« on: October 18, 2015, 16:21:33  »
Quote
mikä mahtaa olla kauppojen halvin wintoosa puhelin jossa toimii
Eiköhän se ole lumia 435, vähän vajaa 60 euroa halvimmillaan.

4
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 Mobile
« on: October 16, 2015, 23:04:45  »
Ensimmäinen erä mobilella takana ja kyllä on mainiota...Oikeastaan jopa luontevampaa pilkkiä kosketusnäytöllä kuin hiirellä.  8-) Ainoa mikä hiukan sanottavana niin morrivavan pienien nykyjen näkeminen, omilla terveillä silmillä vielä näkee juuri ja juuri 4,7" näytöltä mutta hiukan huonompinäköisellä voi tehdä jo tiukkaa...Miten olisi joku zoomattu laatikko mahdollista vavan kärjen osalta sitä tarvitseville?

Mutta kuitenkin oikein hyvää työtä ja iso kiitos siitä että tulee juuri Windowsille  :wink:

5
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Varovaista pohdintaa... uusia järviä?
« on: October 13, 2015, 17:33:20  »
Quote
Sellainen pitkä kapea virtaava kalliorantainen järvi, jossa myös matalampaa lahtea. Saisi olla monipuoliset syvänne alueet. Jossakin kohtaa hirmu monttu 20metriä vettä. Normi syvyys sellaista 5m. Mutta siellä täällä erikokoisia syvänteitä. Kovempaa virtaavia matalahkoja kapeikkoja ja siltoja. Kalasto: Ahven, Kuha, Hauki, Siika, Toutain, Taimen, Made, Lahna, Särki, Säyne, Sulkava, Sorva. Voittokalat ovat isoja ahvenia, haukia ja kuhia ja Lahnoja. Siika ja taimen satunnaisina tuuri kaloina.
Tämä kuulostaa kyllä hyvältä idealta. Tosin mieluiten ahvenpainotteisesti, ettei pelkillä lahnoilla pelejä voitettaisi kuten nyt Kuopionlahdella useasti.

6
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: PP2-Liiga kausi 2014-2015
« on: February 07, 2015, 15:08:29  »
Laajasti katsoen suomen liiga kuihtuu tätä menoa kasaan varsin nopeasti. Valitettavasti. Jos trendi jatkuu tämäntyyppisenä, eli tiimejä kaatuu kun ei saada lisää porukkaa ja vanhat naamat vaihtavat toisissa liigoissa pelaaviin joukkueisiin, niin ei tällä liigalla ole tulevaisuutta.

Kuten SJ sanoikin niin jokaisella pelaajalla on täysi oikeus valita tiiminsä missä haluaa pelata ja siihen varmasti vaikuttavat monet tekijät, ja tästä johtuneekin tämä nykyinen Suomen kovien pelaajien poistuminen toisiin liigoihin, jonkinlainen NHL-efekti  :-P. Etenkin tämä viime vuoden pitkävihojen lopullinen purkautuminen oli aikamoinen myrkkyisku liigan tulevaisuudelle. Ja tästä ilmiö osittain johtuneekin, vihoja syntyy heti kun jostain aletaan kilpailemaan. Harmi.

Nyt olisi vaan tärkeää saada uusia naamoja tiimeihin ja miksei myös vanhoja naamoja takaisin pelin pariin. Voi tietysti sanoa että mitä minä olen huutelemaan kun en ole aikoihin pelannut peliä, mutta tätä toimintaa ja keskustelua olen aktiivisesti seuraillut ja kokoajan vaan lykkääntyy omalta osaltani se innostuksen kipinä palata takaisin pilkkijäille...Ja näin varmaan kokevat jotkut muutkin.

7
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: PP2-Liiga kausi 2014-2015
« on: January 18, 2015, 06:13:10  »
Onhan se huomattavissa että pilkin suosio ja etenkin tiimipelaamisen suosio Suomessa on jatkuvassa laskussa (itse olen hyvä esimerkki, muutaman kerran jäillä ollut vuoden sisään). Millä suosio saadaan käännettyä takaisin, en tiedä. Osasyynä ehkä kehityspuolen hiljaisuus, mutta siitä ei voi kehittäjiä syyttää kun emme myöskään pelistä heille mitään maksa. Ilmaispelillä on kuitenkin aina oma hintansa.

Oma mielenkiintoni liigaan meni 1) jokapuoleisen v*ttuilun ilmapiiriin joka viimevuonna lopulta tiivistyi surullisenkuuluisaksi nimimerkkikahakaksi ja 2) joidenkin tiimien pelaajarohmuamiseen joka imi viimeisetkin mehut pieniltä tiimeiltä ja niitä kuihtui pois.

Miettikäämme siis, onko mitään hyötyä että pienestä aktiivirintamasta kasataan n. kuusi 20 hengen joukkuetta, vai olisiko kuitenkin parempi että tiimejä olisi se 10 ja pelaajia vähemmän (tai jos porukka innostuu niin miksei saman verran?). Monelle tämä varmaan on se kova pala kun vuorotyöläisiä ja muita ns. epävarmoja pelaajia on kuitenkin niin paljon.

Jos nykykehitys jatkuu niin mielestäni pitää keskustella jo jäällä olevien pelaajien määrästä. Nykymäärällä 8 alkaa olla lähempänä hyvää kuin nykyinen 10.

8
Näkyy, ja on suorastaan hirveä käyttää nykyään. Toivottavasti tulee joku fiksaus takaisin vanhaan.. :roll:

9
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Pohdintoja pelin kehityksestä
« on: June 24, 2014, 21:32:27  »
Innolla odotellen... :-) Muistakaa sitten tehdä siitä sopiva myös 512M RAM-muistillisille laitteille, muuten jää tämä WP-puoli hiukan köyhäksi.. :roll:

10
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kuinka usein hukkareissu?
« on: June 12, 2014, 09:42:32  »
Riippuu kalastusmuodosta. Vetäen tai heittäen saa lähes aina jotain kuten myös pilkillä mutta joella perhostellen hukkareissujen prosentti on huomattavasti suurempi  :-D

11
Itä-Suomi / Vs: Kaivannonkoski (Mäntyharju?)
« on: May 30, 2014, 18:46:03  »
Pystyisiköhän joku kertomaan kosken tämänhetkisestä tilasta ts. kalastettavuudesta ja lähialueen majoituksesta jotain. Mahdollisesti tulossa Mäntyharjun suunnalle joten voisi käydä täällä pyrähtämässä.

(Offtopic-kysymys paikallisille: Kumpaan menisitte itse kalaan, kaivannonkoskelle vai miekankoskelle?  :-P)

12
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2014
« on: May 18, 2014, 18:59:43  »
Suomi hallitsee koko pelin ja vastus tekee maalit. Jotain perinteistä ilmassa?  :-D

Ei niitä voittoja tule maaleitta, eikä niitä maaleja tule pelkällä syöttelemisellä (YV). Ja loppuun ihme virheitä puolustukselta. Noh, muuten ovat pelanneet ihan hyvin.

13
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: Grafikkaohjaimen alustus
« on: April 05, 2014, 18:53:42  »
Tätä kannattaa kokeilla

http://www.iobit.com/driver-booster.php

14
Sekalaista juttua / Vs: Formulaveikkaus V
« on: March 15, 2014, 09:57:57  »
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Vettel
4. Ricciardo
5. Bottas
6. Alonso
7. Massa
8. Button
9. Räikkönen
10. Hülkenberg

Nopein kierros Hamilton

Keskeyttäneitä 5

Suomalaiset Bottas 5. Räikkönen 9.

15
Pilkintä / Vs: Miten tasapaino pilkkiä uitetaan?
« on: February 21, 2014, 15:06:08  »
Kyllähän tämä tasuri homma kohta alkaa valkenea ja onse paljon mukavanpaa kalastaa näillä tasureilla ku saaliskin on aina suuren paakin ja kiitos tekniikoista ja vinkeistä ja hyviä saaliita kaikille :-D
Itse nyt tämän talven pilkkinyt ainoastaan tasapainoilla, ja kyllä täytyy sanoa että en ole koskaan näin pientä ahventa saanut niin paljoa (tosin en isoakaan niin paljoa) joten etenkin värikoukullisella tasurilla se koko ei aina ole sitä syöntikokoista... :-D (ja värikoukuttomalla en mitään saakkaan  :-P)

Välineistä nyt senverran että jäykkäkärkinen vapa pitää olla

16
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Pohdintoja pelin kehityksestä
« on: February 20, 2014, 19:38:14  »
Onkos tuo Ullava sama kuin oikean elämän Ullavanjärvi? Jos on,
niin on kyllä melkoisen iso järvi  :-o

Ja jos on, niin onko se Propilkki 1:n vesistön osa tuo Syvienkarien
alue? Tässä vaan karttaa kurkkailen, ei ole itsellä minkäänlaista
kokemusta kyseisestä järvestä.

Näyttää kyllä mielenkiintoiselta vesistöltä ihan noin vain kuukle-
mapsia kurkkimalla.
Katsomalla retkikarttaa, tai jotain muuta järvien syvyyskartat omaavaa karttapalvelua, tuo Ullava näyttää kyllä mielenkiintoiselta  :-P

Kysymys, onko se ennätysten lataamisen jättäminen taustalle tai niiden lähettämisen keskeytys TODO-listalla tai jo tulossa? Olisi hyödyllinen, siitä täällä kai aiemmin keskusteltiinkin.

17
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Päivitys 1.06 julkaistu
« on: February 15, 2014, 13:28:31  »
Jäi kyllä mikon viestistä hiukan epäselväksi, mutta vika pete on siinä että 1) tuo 1.07 on vain hosteille kysymällä saatavilla oleva versio mikäli tuo lamppukorjaus jo siinä on, tai 2) sitä lamppukorjausta ei ole edes vielä tuossa 1.07 vaan Mikko vain ilmoitti että löydetty ja korjattu.  :wink:

18
Sekalaista juttua / Vs: Talviolympialaiset Sotši 2014
« on: February 10, 2014, 19:27:26  »
Jaa-a...Hiukan ristiriidassa tuntuu olevan playkaupan arvostelut kommenttien kera noiden tähtien kanssa... :-) Tai sitten internetin versio ei päivitä kommentteja kunnolla.

Jokatapauksessa WP versio ei toimi kovinkaan hyvin, taitaa tähtiluokitus olla 2,5/5.

19
Sekalaista juttua / Vs: Talviolympialaiset Sotši 2014
« on: February 10, 2014, 18:43:26  »
http://www.jatkoaika.com/Uutiset/suomella-rohkeat-ketjukokoonpanot-olympiatreeneiss%C3%A4/154652

Semmoista.

Prkl, kun tulee huonoon aikaan tuo Suomen ensimmäinen peli...

No, onneksi ovat keksineet edes sen sovelluksen että voi katsoa kisoja suorana puhelimesta. Vaikka joutuu olemaan koulussa, voi katsoa pelin koulussa puhelimelta  :-) Kunhan ei vaan jää kiinni.
Siitä sovelluksesta jos aikoo saada jotain selvää niin yritykseksi jää. Surkein kyhäelmä yleltä toistaiseksi...Jokainen video/lähteys pätkii aivan tolkuttomasti. Eikä johdu netistä, kun jokainen arvostelukin sanoo niin  :-D

Ei tullut pikaluistulumitaliakaan...Noh, jos yhteensä kolme mitalia suomalaiset saisivat..

20
Juuri kun olin tässä joku aika sitten päättää osallistua mahdollisesti enemmän näihin erilaisiin turneisiin mitä täälä joka viikko näkyy, niin nyt sitten ajetaan koko PP foorumi käytännössä alas.

Kysymys kuuluukin, että onko joku innokas tekemään Kalassa.netin korvaavan propilkki-foorumin? Eihän mikään tule oikeasti mitenkään toimimaan tiimimaailmassa jos täällä ei saa PP puolelle kirjoittaa kuin kehitysideoita ja toista foorumia ei ole olemassa.

21
Tuo /wait n on vaan se joka asettaa sen ns. taukoajan niiden pelien välille eikä se vaikuta tuohon alkuperäiseen ongelmaan eli tulosten näkymiseen..

22
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: kairan leveys
« on: December 31, 2013, 13:16:36  »
Ollut käytössä jo pitkään. Punnituspaikalla painat kairan kuvaketta tai vaihdat sen aloitusvarusteista...

23
Sekalaista juttua / Vs: Mitäs SÄÄ ny?! - Sään seurantaa
« on: December 26, 2013, 10:56:02  »
Ensimmäistä kertaa reiluun viikkoon näkyy viikon ennusteessa pakkasta tännepäin  :-o

Jos tässä pääsisi siis helmikuun alkuun mennessä taas uudelleen pilkille...

24
Pilkintä / Vs: Pilkkikausi avattu
« on: December 08, 2013, 12:13:05  »
Viimein pääsin kauden avaamaan. Värikoukuilla piti mennä kun en toukkia kerinnyt hakemaan. Noin parin tunnin aikana ehkä jotain 1,5 kiloa tuli, kuulemma viikolla olivat saaneet paljon enemmän silppua siitä, mutta lumen tulon jälkeen syönti oli hiipunut..

25
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Pohdintoja pelin kehityksestä
« on: December 01, 2013, 19:57:57  »
Vaihtoehto keskeyttää enkkojen lähetys. Nyt viidettä minuuttia lähettää alle 20 pelaajan tuloksia ja alle puolet menny....

26
Propilkki 1 / Vs: Pelaa Pro-pilkkiä Android puhelimella / Tabletilla!
« on: November 29, 2013, 21:01:14  »
Saisko mitenkää nokia lumialle?
Jos tekevät DosBoxin Windows Phonelle. Toivottavasti joskus...

27
Pilkintä / Vs: Tavoitteet pilkkikaudelle 2013-2014
« on: October 22, 2013, 19:42:24  »
Viimekaudella ei onnistunu juuri mikään, joten samoilla mennään...

  • Saada +500g ahven
*Ei onnistunut*
  • Saada kuha tai siika
*Ei onnistunut*
  • Käydä lähes joka viikonloppu pilkillä, nimenomaan loppukaudesta koska muut harrastukset
*Lähes onnistui*
  • Pilkkiä enemmän pelkästään tasureilla ja myös morreilla
*Kerran koskin toukkiin talvella, onnistui siis tasurien osalta*
  • Koluta lähialueelta useampia järviä
*Ei onnistunut*
  • Osallistua mahd. moniin kisoihin (ja saada niissä enemmän kuin 200g kalaa  :-D)
  *Uusi ennätys 3,3 kg, ONNISTUI!  :-D*

Muuten aika surkea vuosi sattuneesta syystä...

28
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Ennätyssivun ehostelua -kommentteja!
« on: October 16, 2013, 21:55:32  »
Hyvä, mutta pyydän edelleen että mademapeissa olisi mahdollisuus kisapituuskohtaisissa ennätyksissä saada mateet pois jotta näkisi normikisoissa pelatut tulokset. Ilkeä käydä nyt etsimään parasta Kuopionlahden 30min normikalatulosta tuolta...

29
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: F-secure käyttäjät!
« on: September 22, 2013, 19:27:59  »
Mulla on Saunalahti 4G Super liittymä. Eli tää o mokkula. Voiko vika olla tietoturvassa vai netissä?
Netissä. Taitaa toi DNA:n mokkula olla ainut (?) mokkula jolla pystyy nykyään ja silläki oltava portti 500.

30
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: F-secure käyttäjät!
« on: September 22, 2013, 19:00:31  »
Jos ensin kertoisit minkälaista nettiä (mokkula/WLAN/kiinteä) käytät, mikä operaattori jne. niin voisi auttaa sekin  :-)

Pages: [1] 2 3 ... 8


center>