Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - taimenmies.blogspot.com

Pages: [1]
1
Länsi-Suomi / Vs: Hyviä kalapaikkoja Turunseudulta
« on: April 09, 2014, 05:12:20  »
Hei kaikki Turun seudun kovat kalamiehet!
Pystyisittekö kertomaan mikä paikka olisi toukokuun lopussa sellainen mistä voisi tavoittaa säyneen?
Mieluusti läheltä Turun keskustaa, löytyykö hyviä onkipaikkoja minne pääsee näppärästi autolla viereen eikä tetsattavaa ole hirveästi.

t:js

2
Mainostus Sallittu! / Onkitukku ROD avaa uuden myymälän
« on: September 29, 2012, 14:28:44  »
Bongasin netistä, itse olen ainakin menossa...

Onkitukku ROD avaa uuden myymälän / kioskin Espoon Niipperiin. Myymälässä esillä kokonaisuudessa valikoimamme, sekä lisäksi huippu-avajaistarjouksia ja tuotteita, joita et verkkokaupastamme vielä löydä.

Avajaisviikkona 1.10. alkaen olemme avoinna maanantaista perjantaihin kello 12-18.00.

Tervetuloa tutustumaan ja tekemään mahtavia avajaistarjous löytöjä. Maanantaina pullakahvitarjoilut.

Avajaistarjouksena mm.
- Kaikki Cormoran kelat -50% ovh hinnasta.
- Haspelikelat alkaen 9€
- Wake vaaput 10€/4kpl
- Nils Master Invisible 12cm 10€/kpl
- Ur-Suomikaira (oranssi) 99€
- Rodeo energiajuoma 0,99€ sis. pantti

Tervetuloa ostoksille
Terveisin
Onkitukku ROD / Tom Sirviö

3
Itä-Suomi / Vs: Fongausta Itä-Suomessa
« on: June 20, 2012, 21:49:08  »
Itse ymmärsin (hylkäämisen jälkeen), että koko Uuronpuro sekä lampi on kalastuskiellossa.

Näiden kieltoalueiden osalta tullaan tekemään tarkennuksia sääntöihin ja karttoihin. Mikäli kisassa olevat näitä tietävät laittakaa niitä tähän viestiketjuun, tai sähköpostitse Joensuun Kalamaratonin kilpailujohtajalle Kai-Erik Nyholmille osoitteeseen [email protected] Terveisin Skes Taimentiimi Juha Salonen

4
Itä-Suomi / Vs: Joensuun kalamaratoni
« on: June 20, 2012, 20:38:58  »
Kerran kun on Kalamaratonin läpi käynnyt, ei voi seuraavaa jättää väliin. Skes Taimentiimille tuli mittariin 245km, autossa nukuttiin tunti. Pohjatyö ensi vuoden kilpailuun on tehty joten haaste voittajien syrjäyttämisestä otettu vastaan. Edelleen, paikallisetu on puolellanne. Ehkä me kuitenkin saadaan nyt ne lajit mitkä tänä vuonna jäi saamatta... tai sitten emme. Kilpailussa taistellaan Kalamaratonin voitosta ja siitä tulevasta kunniasta. Kilpailu on haastavin ja vaativin sekä mielenpäälle käyvin taisto joka kalastuksen piirissä on olemassa.

5
Itä-Suomi / Vs: Joensuun kalamaratoni
« on: June 03, 2012, 15:58:28  »
Hei, kilpailujohtaja lähetti vahingossa kartat missä oli vain vesistörajaukset. Karttoihin tulee vielä muutuksia ja myös mantere sekä pienvesistöt on mukana. Joko on hirveä kisakuume, täällä Helsingin suunnilla odotellaan innolla tulevaa kilpailua.

Terveisin
Juha Salonen Skes ry (Skes Taimentiimi kapteeni).

Btw: Facebookista löytyy Kalamaratonille oma sivusto: https://www.facebook.com/kalamaraton

6
Itä-Suomi / Vs: Joensuun kalamaratoni
« on: June 02, 2012, 19:45:59  »
Olen ymmärtänyt, että Pielisessä ja jokisuussa pitäisi olla ihan hyviä kuhapaikkoja. Veneestä on hyötyä jos pitää siirtyä jokea/järveä pitkin, autolla kuitenkin menee aina se oma aikansa. Aikaa on kuitenkin 24t, jos haluaa tavoitella 30 lajia on lajikohtaisella pyynnille siirtymisineen 36minuutti. Uskoisin kuitenkin ,että 20-lajia riittää voittoon jolloin lajikohtaiseen pyyntiin aikaa tulee jäämään yli tunti, eli reilusti ;)

7
Itä-Suomi / Vs: Joensuun kalamaratoni
« on: June 02, 2012, 08:46:10  »
:-D uups... " Virallinen" sivusto vähän vaiheessa...!?

http://skes.fi/kalamaraton_saannot_joensuu Joensuun kilpailun säännöt on nyt päivitetty ja julkaistu. Valitettavasti kilpailualueen karttaa emme ole viellä saaneet sivuillemme. Lupapaikoista tiedän mukana olevan ainakin Kuusojan.

Mikäli jonkun paikan kilpailualueeseen kuuluvuus kiinnostaa ottakaa yhteyttä Joensuun Kalamaratonin kilpailujohtajaan: Kai-Eerik Nyholm
050-372 3173 / [email protected]

Terveisin
Juha Salonen Skes ry

8
Itä-Suomi / Vs: Fongausta Itä-Suomessa
« on: May 27, 2012, 08:17:27  »
Terve kaikki, Fongareiden iloksi olemme tehneet "ilmoitus järjestelmän" jonne voi jokainen laittaa saamansa lajin ja samalla näkee kuinka pärjää suhteessa muihin fongareihin. http://skes.fi/ilmoita_fongaus

Fongaus on enemmän kuin kalastus, se on elämäntapa. Tämän kalastuksen pariin päästyään voi nauttia muistakin saaliista kuin vain niistä suurista.

9
Itä-Suomi / Vs: Joensuun kalamaratoni
« on: May 27, 2012, 08:11:33  »
Voin henkilökohtaisesti suositella kyseistä kilpailua. Tässä punnitaan tunteeko pyydettävät kalat ja niiden elintavat, lisäksi kun kerran on käynyt 24h kilpailun läpi ei toiste voi sitä väliin jättää. Lähdemme Helsingistä kahden joukkueen voimin katsomaan kuinka Joensuussa pärjäämme. Tulkaa nyt ainakin haastamaan meidän ja katsomaan paljonko saamme paikallisilta kyytiä.

Kalamaraton on enemmän kuin kilpailu, vuosittain Helsingissä ja Kotkassa tapaavat samat kalastavat porukat. Suurin osa porukoista on sellaisia joita näkee vain kilpailussa. Lisäksi on hienoa huomata kuinka voi lähes poikkeuksessa käydä kilpailun aikana kysymässä kalastajilta "monta ootte saanu tai mikä on hakusessa".

Joensuun ja kilpailun kalavedet ovat uskomattoman hienoja ja odotankin innolla kun pääsemme tiimiemme kanssa tutustumaan niihin. Kalamaratonista voi lukea lisää blogistani sekä kysymyksiä voi esittää https://www.facebook.com/kalamaraton facebook sivulla.

Tulkaa voittamaan itsenne.

Terveisin
Juha Salonen Skes Taimentiimi
Helsingin 2012 kilpailun 3. (27-lajia)

Pages: [1]


center>