Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - MICCONI

Pages: [1]
1
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Kuopionlahden haaste???
« on: August 16, 2018, 08:53:26  »
Suoranaista vastausta en voi antaa, sillä haluan pitää "omat paikkani" salassa, mutta kuten muissa viestiketjuissa on todettu, moni asia vaikuttaa kalansyöntiin ja liikkumiseen. Hyvä vinkki on katsoa omasta ennätyslistasta millä kelillä ja vieheellä on ennätyskalat tullut. Ennätyslistaa voi myös hyödyntää siihen mistä ja mitä kalaa milloinkin tulee. Lopuksi kuitenkin tuuri ratkaisee eli miten botit vetävät kalaa. Oma tulos on pystyttävä vakioimaan ja maksimoimaan olosuhteiden mukaan. Muistaakseni itse löysin paikan, josta tulee n.50-80 g ahventa ja välissä aina muutama yli 300 g kala (ahven, lahna, hauki,..). Paikassa pitää vaan malttaa olla, sillä itse en ole niin taitava pilkkijä, että osaisin haistella parvien sijainnit ja liikkumiset (pitäisi pelata enemmän). Monesta syvänteestä kala syö koko ajan ja välissä saattaa olla 150-250g kaloja, mutta itse suosittelen etsimään matalikkoja/saarten lähistöjä, joissa kala syö hyvin ja isomuksia on joukossa, mutta aikaa ei kulu pohjaan pudottamiseen ja ylösvetämiseen. Vielä viimeisenä vinkkinä on ylläpitää syöntiä siten, että säästelee surviaisia koko kisan ajalle eli kun syönti on heikompaa, vaihtaa toukan/tasurin survariin. Jos kala syö arasti niin morrivehkeillä saanti on parempaa. Jos vielä muutaman päivän koitat ja et onnistu niin voi paljastaa oman paikkani yv:nä :)

2
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Version 1.2. kehitysketju
« on: February 13, 2017, 10:48:53  »
Terve,

Kyseiset ehdotukset eivät ole mielestäni huonoja, mutta kuten Mikko sanoi, eivät kuulu kilpapilkkimiseen. Tosin jonkinlainen Arcade -versio voisi olla hyvä, mihin kyseiset toimet voisi lisätä ja missä niitä käyttämällä voisi selvitä seuraavaan vaiheeseen / selvityä tehtävästä esim. 7,5 kg kalaa 30 minuutissa.

Olen varsin tyytyväinen peliin, sillä sitä on tullut tahkottua 1. versiosta lähtien enemmän ja vähemmän. Vesistöjäkin on tullut ihan riittävällä tahdilla ja toivottavasti niitä tulee aina silloin tällöin lisää, jotta pääsee taas opettelemaan ja testaamaan. Mobiiliversioon voisi olla hyvä lisätä joitain toimintoja, joita nykypäivän mobiilipeleissä paljon on (tagi/trophy 100 tuntia pilkkimistä, yli 1 ikg ahven,..jolla ainakin osaa pelaajista voisi houkutella pitämään pelissä mukana, jotta jäävät kunnolla koukkuun), itse en niinkään pidä moisista, mutta ne tuntuvat viehättävän varsin monia nykypelaajia. Ei välttämättä olisi niin vaikea edes toteuttaa, mikäli uusi moduuli/metodi lukisi kyseiset tiedot logitiedostosta/ennätysrekisteristä. Näillähän ei tietenkään olisi vaikutusta pelaajan hahmon taitojen kehitykseen vaan pelaajan itsensä seuraamiseen ja kehittämiseen. Muistaakseni joku mainitsikin tässä tai muussa ketjussa vastaavaa.

3
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: May 09, 2013, 21:34:49  »
Avovesikauden aloituksesta ihan kivan kokoinen hauki 114 cm ja 11,3 kg (kutematon mammahauki). C&R ei ollut mahdollista..Uploaded with ImageShack.us

4

Muutama kymppi laitettu pelintekijöille. Kannattaa miettiä paljonko olette jostain pelistä joskus maksaneet ja sitten sitä pelanneet. Harvasta pelistä on valmis maksamaan ja Pro Pilkki tekee kyllä ehdottomasti poikkeuksen. Jos pitää valita kaupan hyllyltä PES, NHL,...tai Pro Pilkki 1.0 ja kaikki hinnoitellaan nykyhintojen (40-60 euroa) mukaan, niin kyllä Pro Pilkki painisi samassa kehässä kaikkien "uutuus pelien" kanssa (tosin hieman korkeammalla kuin perus uutuudet). Mikäli rahaa ei löydy nyt, niin mieti lahjoitusta viimeistään siinä vaiheessa, kun harkitset uuden pelin ostamista. En usko, että kadut antamaasi lahjoitusta, jos mietit kuinka paljon elämyksiä ja rattoisaa aikaa olet viettänyt pelin parissa tai tulet viettämään pelin kehittyessä.


Kiitokset Mikko ja Janne (+muut yhteistyötahot)

Pages: [1]


center>