Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Pohjakosketus

Pages: [1] 2
1
Itä-Suomi / Vs: Kuhaa Joensuusta
« on: June 11, 2014, 10:56:34  »
No nyt on Ecillä osunu komea otus! Pitää itekin koittaa nyt aktiivisemmin kulkea joen rannalla kun kerta kuhaa siinä tuntuu olevan. Pari kertaa oon käyny tuulaakilla ja yksi kuhakin on tullut (1,85kg)...

2
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: February 19, 2014, 08:29:06  »
Yrittänyt tahkota pyhäselkää niittylahden päästä, muttei mitään tulosta tasureilla. Lähen myös tänä vuonna liikkeelle jigillä, kattotaa tuleeko mitään. Mut nyt ois tarkoituksena perkata Hopealahtea ja niitä matalikkoja ja reunoja jossa tipahtaa 15 metrin kieppeille. Alkaa jo olemaan Prisman kalatiski liian tuttu paikka
Omasta kokemuksesta voin sanoa, että kannattaa jättää pyhäselkä rauhaan näin "syvätalven" aikana. Itselle ei pyhäselkä ole antanut kuin vasta keväällä jotain... Toki oikeat ammattilaiset saavat lähes mistä vaan ja milloin vaan. Kirkkaimpiin vesiin vaan vehkeitä uitteleen näinä hetkinä.

3
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: February 16, 2014, 07:17:59  »
Heposelällä eilen upeassa kelissä. Kalaa tuli ihan kohtalaiseti, muutamia +200g eksyi myös jään päälle. Kauniimpi puolisko veteli kaikki suuret, kun minä kiskoin vain niitä vehkeen mittasia  :lol: Kaikki kalat 1-2metrin vesistä, syvältä ei nykyn potkua, tasurit eivät kelvanneet ollenkaan,

4
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: February 05, 2014, 17:55:05  »
Tänään itsekin kävin kaverin kanssa Kuorinkaa testaamassa. Ei mikään älytön syönti ollut, mutta fileiksi asti kuitenkin muutamia 150grammasia.

5
Itä-Suomi / Vs: Liperin kirkkolahti
« on: February 05, 2014, 17:53:24  »
Osaisiko joku kertoa, mistä sais ostettua lupia Kirkkolahdelle? Ylämyllyn shell vai jostakin muualta? Tattis jo etukäteen!

6
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: January 24, 2014, 13:29:04  »
Heposelällä tänään neljä tuntia klo 9 - 13. Saalis tavallinen minulle, eli ympäripyöreä nolla... ei edes nykyjä, tai no ehkä yksi, mutta laitan senkin vain jonkinlaisen kylmästä johtuneen lihaskrampin piikkiin. Pelkästään tasuria uittelin ku oli sen verran rapsakka keli, että ei tohtinut ottaa edes toukkia mukaan. 1,5 - 10 metrin vesiä kiertelin. Niin suuria kuin pieniä tasureita, luonnonvärejä kuin ärsykevärejä, pohjasta, välivedestä ja jään alta. Ei auttanut saatana ei minkäänlaiset liikkeet. Niin isoja kuin pieniä vetoja väristyksineen tein, mutta ei sitten mitään... Usko alkaa loppua..

7
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: December 18, 2013, 16:15:33  »
Hyvä saalis Ecillä! Mistäpäin Viinijärveä oli ahven purullaan? Ja entäpä syvyys? Meinasin kaverin kanssa huomenna mennä kyseistä vesistöä tonkimaan.. Tänään Onkamolla ja Särkijärvellä täysin hiljaista, jos ei pikkuahvenia ja särkiä lasketa mukaan...

8
Itä-Suomi / Vs: Kuhaa Joensuusta
« on: June 29, 2013, 09:21:31  »
No siellähän liikkuu hyvin kalaa. Täytyy tänään lähteä illasta jokisuulle vesittelemään, jospa se sit tänä iltana tulisi se ensimmäinen jigikuhakin saatua. Keskiviikkona kävin viimeksi, jolloin sain väsyteltyä reilusti mitallisen kuhan jo veneen viereen, mutta sekin tuli sit vapautettua ennen haavimista  :-D  Pari puolen kilon ahventa kuitenkin ruokakaloiksi tuli silloin.

9
Itä-Suomi / Vs: Kuhaa Joensuusta
« on: June 13, 2013, 16:41:26  »
Hyvin porukalla noussut kuhia :-) Ja isojakin tuntuu liikkuvan ihan kivasti. Itse olin eilen aallonmurtajilla, josta pari veneporukkaa sai hyvin kuhia, ei toki mitään valtavia, mutta mittakaloja kuitenkin  :-) Itse sain vain hauen ja pari ahventa.. Yksi iso kuha oli kiinni ja yksi melko varma kuhatärppi. Oikestaan kunnolla vasta tänä kesänä oon kuhien perässä jigillä niin vastaiskun kanssa meinaa olla ongelmia... Turhan myöhään vasta tunnen kun kuha on kiinni... No jospa sekin taito kehittyisi ja saisin elämäni ensimmäiset jigi-kuhat jo tänä kesänä  :-)

10
Itä-Suomi / Vs: Kuhaa Joensuusta
« on: June 03, 2013, 16:36:24  »
Eilen piti taas lähteä nauttimaan komeasta kelistä jokisuulle. Kannatti lähteä, koska kauden avaus-kuhat nousivat. Eka, jonka mitat olivat 1,6kg/57cm, otti heitettyyn 12cm storm-vaappuun ja toinen oli noin kilon luokkaa ja pituutta oli 47cm. Tämä toinen otti ihan pystypilkkiin, jossa iso yksihaarainen värikoukku madolla varustettuna. Lisäksi pilkistä karkasi yksi arviolta yli kiloinen kuha. Ihan kivasti tuli myös isoja ahvenia ja yksi vähän vajaa kiloinen haukikin :-)

11
Itä-Suomi / Vs: Kuhaa Joensuusta
« on: June 02, 2013, 09:19:14  »
Eilen illalla Pielisjokisuussa oli taas lahna tosi kovalla purulla pilkkeihin, toista kymmentä sai nostella veneeseen asti ja usempi karkasi. Jokaisen paino pyöri 150 - 500g välissä. Lisäksi muutama särki ja tyttöystävä vetäisi myös kuhan veneeseen pilkillä  :-o ei toki ollut ku alamittainen (38cm), mutta kuha kuitenkin  :-) Jigiäkin kokeilin ja tulos vain yksi pieni hauki. Vetämällä sitten pieni ahven ja hieman vajaa 3kg hauki..
Hiljaista tuntui olevan kuhien kanssa. Tämän meidän veneessä käyneen kuhan lisäksi näin vain yhden kuhan, jonka joku porukka sai vetämällä.

12
Itä-Suomi / Vs: Kuhaa Joensuusta
« on: May 27, 2013, 22:12:01  »
Morjesta.

Haluatko Pohjakosketus kertoa suurinpiirtein mistä kohdasta noita isoja lahnoja nostelit? Ystävä kuolaa lahnojen perään ja pönttöö rikittää mutta pönttö siitepölyttyy hänen pihallaaan. Lupasin hänelle lahnat saalistaa mutta tähän mennessä tullut kuin ravintoloista viime aikoina  :x
Ihan tuosta Kuhasalon edustan aallonmurtajien viereltä niitä nousi, väylän reunamia kun pilkki niin silloin tällöin sattui parvi kohdalle, josta sai aina pari nostaa ylös asti. Toki otanta on vain tuon yhden reissun verran, mutta luulisin että lahnaparvi kiertelee samaa aluetta päivästä toiseen... Ja muutenkin varmaan kun vaan onkii pitkin pielisjoki vartta niin saattaa tosi isonkin lahnan saada kun vaan sinnikkäästi onkii  :-)

13
Itä-Suomi / Vs: Kuhaa Joensuusta
« on: May 27, 2013, 19:06:40  »
Eilen taas yrittämässä jigitellä kuhaa pielisjokisuulta. Ahventa ja haukea oli vain liikkeellä. Itsekin sain veneeseen asti yhen 1kg hauen ja likelle puoli kiloisen ahvenen. Kuulosti että muillakaan ei ollut kuhahavaintoja, haukia vain... Pilkillä tuli myös hyvin isoja lahnoja sekä muutama isompi särki ja ahven.

14
Itä-Suomi / Vs: Kuhaa Joensuusta
« on: May 24, 2013, 13:01:55  »
millaisia paikkoja lie jigiä heittää siinä pielisjoen suussa olevien saarten ympärykset? tuntus et siinähän saattas kuhia pyöriä.
Varmasti pyörii kuhat niillä nurkilla. Toissa päivänäkin oli joku juurikin kuhasalon puoleisen saaren lähettyvillä ja siitä se muutaman kuhan/ison ahvenen vetäisi veneeseen ihan lyhyen ajan sisään. Itse kävin just tänään aamupäivällä muutaman tunnin jigi-session samoilla paikoilla, mutta vain pienten ahventen kanssa sain tuntumia.. Mahtaapi parhaat kuha-ajat olla vielä lähes kuukauden päässä, jos vielä silloinkaan.
Ne saaren ympätystät ovat suh. matalia (n.2m) ja paljon kiviä tuntuu olevan ihan saarten rantavesissä, joiden rakoon jigi mielellään painuu... Mutta kun heittelee enemmän väylän reunalla väylän päälle, niin ei pahemmin tarttuillut jigit pohjaan.

15
Itä-Suomi / Vs: Kuhaa Joensuusta
« on: May 24, 2013, 08:13:04  »
Kauheeta sikailua kalapaikoilla...Kävin aamulla Kuhasalon aallonmurtajalla ja näky oli surkea. Siimavyyhtejä siellä täällä, varmaan kilometritolkulla siimaa ristiin rastiin joka puolella. Ei pelkästään lintujen ja muiden eläinten riesana vaan niihin meinaa jo kalamieskin sotkeutua. Siimapakkauksia, uistinpakkauksia, muovipusseja, muovipulloja, kaljatölkkejä yms. ryönää joka paikka täynnä. Joku oli saanut ihan hyvänkokoisen hauen ja jättänyt sen kivikolle mätänemään ja haisemaan. Olis vapauttanu tai vieny mukanaan.... Jos joku tunnistaa itsensä niin voi vähän miettiä. En meinaa enää tuonne mennä kalalle, löydän viihtyisämpiäkin mestoja.
Toissa päivänä kävin avaamassa veneily kauden ja uistelin jokisuussa aallonmurtajien kupeilla ja satuin kiinnittämään huomion kuhasalon aallonmurtajalla olleeseen, omasta mielestäni hieman "epämääräiseen" kalastusporukkaan. Jotain tavaraa ne välillä viskoi siihen rannalle... tiedä sitten ovatko he kaiken sotkun takana...
Ja itse kalastuksesta, ei jäänyt munapataan eka reissulta, yksi vähän vajaa 2kg hauki tuli veneeseen asti. Tämän lisäksi 4 lyhyttä taistelua, joista yksi oli melko raju nykäisy, mutta ei pysynyt kiinni kuin ihan hetken. Saattoi toki sekin olla vaan iso hauki.. Joku jigittelijä kiskaisi parin näkemäni heiton aikana pari isompaa ahventa tai sitten ne oli just ja just mitan täyttäviä kuhia, kun ei niitä takaisin päästellyt. Jospa pian omalle kohdallekin joku kuha sattuisi  :-)

16
Itä-Suomi / Vs: Kuhaa Joensuusta
« on: May 08, 2013, 10:23:21  »
Itsekin eilen kävin jokiaseman kupeilla nakkelemassa jigiä. Muutaman kerran väsyttelin maapalloa, ei kalahavaintoja. Emäntä kuitenkin yhden särjen sai ongella  :-D Oli aika kova virta, mutta eiköhän se hieman laannu, kun vesi lähtee laskemaan ja samalla toisi enemmän kuhia jokisuulle... Jospa sitä kuhan makuun pääsisi toukokuun puolen välissä kun saan veneen linnunlahdelle  :-)

17
Itä-Suomi / Vs: Kuhaa Joensuusta
« on: April 25, 2013, 11:21:08  »
Nostellaanpas tätäkin aihetta ylemmäs kun pilkkikausikin on saatu jo päätökseen.
Tuli lueskeltua tämä keskustelu alusta loppuun ja hyviä vinkkejä tuli ensi kesän kuha hommiin. Itse viime kesänä aloittelin jigihommia (en tosi kertaakaan joensuussa) ihan hyvällä menestyksellä ahvenien ja haukien osalta, mutta kuha jigillä on vielä tavoittamatta. Tarkoitus on hommata soutuvene tuohon jokisuuhun venepaikalle tai sit johonkin "omalle paikalle"  :-D Kuhaa kuitenkin on mahdollista saada ihan rannalta pommittamalla ihan hyvin tuloksinkin? Ja eikös kuhan alamitta täällä päin ole 40cm vai 45cm?
Toki nyt vielä joutuu noin kuukauden odotteleen hyviä kuha-kelejä, joten siksi kyselisin myös hieman off-topicina onkos tähän aikaan vuodesta hyviä ahvenen jigauspaikkoja Jns:n liepeiltä ihan rannasta käsin? Olisiko joitain hyviä sillan alusia ja salmipaikkoja, josta voisi ahventa ja haukea tähän aikaan vuodesta nousta?

18
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: April 19, 2013, 13:39:17  »
<-- Onpahan ollut syönti kohillaan!
Eci, oliko miten jäät mennet pehmeiksi vesisateiden jäljiltä? Varmaankin vielä vknloppuna uskaltaa jäillä pyörähdellä(?)

19
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: April 18, 2013, 18:14:30  »
Ecillä paukkunut taas komeita kaloja!

Itse kävin myös tänään kaverin kanssa jäällä, kahden jäljestä oltiin jäällä ja muutaman tunnin ehti olla ennen kuin aloitti vesipaisteen. Taas mentiin Viinijärvelle. Reissusta tuli itselle fongaus-reissu, koska pohjoisen pojalle tuli ensimmäiset kosketukset ikinä pasureiden kanssa. Niitä tuli sitten läjäpäin ja suurimmt olivat jopa yli 100g  :-o Kaveri kertoi että alkavat olla jo hyvän kokoisia pasureiksi. Lisäksi tuli kamalat määrät isoja särkiä ja pieniä ahvenia. Kolme paistikasta ahventakin tuli, 300g ja kaksi vähän reilua 100 grammasta. Kuten Eci edellä sanoi, kalat olivat matalassa, 1 - 2 metrin vesissä. Syvemmällä ei minkään näköisiä tapahtumia...

20
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: April 16, 2013, 21:24:48  »
Ihme ukkoja - parhaat ajat pitäs olla vasta alkamassa ja porukka jo luovuttelee :-P

Joo, no, eipä se minun luovuttaminen tältä talvea onnistunutkaan, sanani söin  :-D kaveri sai houkuteltua pilkkireissulle ja päätettiin mennä Viinijärvelle (Riihiselälle). Lonkeroa piti ottaa mukaan, koska pelko mp-reissusta oli erittäin suuri  :-D No ei tällä kertaa niin huonoa ollut, 3 filekalaa tuli (300g ja 2x n.150g). Saalis siis minun mittapuulla mitattuna lähes huikea  :-D Saarten läheltä olisi saanut pilkkiä silppua niin paljon kuin olisi jaksanut. Oli suurimmaisella mahassaan puolittain sulanut vaaksan mittainen särki/salakka tm. Olisipa sattunut samoihin aikoihin paikoille tasureiden kanssa...
Jospa sitä vielä kerkeäis jonnekin päin yrittään sitä suurta, ainakin vknlopuksi luvatut yöpakkaset saattavat antaa vielä ensi viikollekin mahdollisuuksia.

21
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: April 15, 2013, 22:53:54  »
Välineistä en tiedä millä pilkit (voi olla että niissä ei oo mitään vikaa) mutta monien aloittelevien pilkkimiesten olen nähnyt uittavan liian suuria pilkkejä paksuilla siimoilla ja kauheen kokosilla vavoilla joissa ei tunnu varmasti alle kilon painosen kalan nykäsyt.
Lähes parikymmentä vuotta on tullut pilkittyä, niin kyllä välineiden pitäisi olla (omasta mielestäni) lähes priimaa tällä kokemuksella, ohuet siimat ja herkät vavat, sekä tasureita että pystäreitä jne löytyy  :-) Toki vaikeita talvia on sattunut muitakin kuin vain tämä talvi, mutta nyt on ollut kyllä tosi vaikeaa. Olen kyllä koittanut, kiitos teidän palstaveljien ja -sisarten, avustuksella kokeilla ns. hotspotteja, mutta ei niin ei  :-o
No mutta täytyy vielä katsella jaksaako vaivautua tälle talvelle jäille vai odottelisiko jo avovesiaikaa  :-) Paljon riippuu siitä, että syökö teillä muilla miten hyvin.

22
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: April 15, 2013, 10:26:24  »
Ihan rehellisesti ja käsi sydämellä voin sanoa olevani iloinen että muut vetävät hyviä saaliita! Jatkakaahan samaan malliin!  :-)

Itselläni taisi tänään olla viimeinen päivä kun viitsi lähteä tyhjää nypyttelemään... Vknlopusta oli kovat odotukset; lumet suli jään päältä, kovin syönti pitäisi olla päällä jne. mutta ei vaan omalla kohdallani kala syö. Eilen Pyhäselällä kiertelemässä: tulos nykäyksetön reissu. Illalla vielä Keretinlahdella: tuloksena yksi 10g ahven. Tänään sit Höytiäisellä Somerluodon ympäristössä, klo 6.30 olin jo jäällä ja kymmenen maissa oli pakko heiluttaa valkoista lippua ja heittää kaiken maailman pyyhkeet kehään, ei nykäystäkään, saatana... 4km on melko turhauttava matka kävellä tuollaisessa tuulessa ja vielä kun kalaa ei tule...
Jos minut vielä jollain ilveellä jäälle saa tänä keväänä, niin paikan pitää olla ns. pomminvarma (vinkkejä otetaan vastaan :-D). Ahvenella alkaa olla kilohintaa useampi satanen kun on ajellut koko talven pitkin Joensuun ympäristöä ja saanut vain yhdeltä reissulta filekaloja.

23
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: April 02, 2013, 17:02:43  »
Mahdollisesti tulis käytyä Keretinlahtea kokeilemassa huomenissa vaan tietääkö joku mihin autoa saisi näppärästi parkkiin? Onko porukka jättäny kurssikeskukselle autot ja siitä kävelly vai löytyykö parempia paikkoja autoille?
Kurssikeskuksen pihaan saa kyllä auton parkkiin. Ja jos jatkaa sitä tietä Pohjalammen kohdalta eteen päin, niin ihan kohtalaisen hyviä autopaikkoja tulee ihan järven viereen. Itse pidin Kiehuvalahden kohdalla autoa, kun muutaman kerran siellä kävin.. Ei kauas tarvinnut kävellä että vettä oli monta metriä ja pikku ahvenia sai kiskoa.

24
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: March 31, 2013, 22:53:03  »
Hienoja apuroita on Eci vedellyt

Pienellä porukalla käytiin eilen Pyhäselällä ja saaliiksi tuli toista sataa pientä ahventa. Tänään aamulla samassa paikassa enää muutama sintti jään päälle... Emännän kanssa päätettiin komean kelin takia lähteä jonnekin uudelle paikalle iltasyönnille. Paikaksi valikoitui Pielisjoki Paiholan paikkeilla. Kannatti lähteä, koska siellä odotti koko talven paras ahvenpilkki-reissu henk.koht. tasolla meillä: Yksi pieni hauki (n.400g) ja läjä päin 120g - 400g ahvenia. Itse tasapainoilin ja emäntä pystypilkkeili. 6 ahventa lähti kotiin fileiksi ja loput C&R- tyyliin takaisin luontoon. Eipä jäänyt tänäkään talvena filerointiveitsi käyttämättä vaikka pahasti jo siltä näyttikin  :-).

25
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: March 28, 2013, 12:36:34  »
Tuli tehtyä reissu Pyhäselälle. Muutaman tunnin ja yli 30:n reijän kairauksen jälkeen tulos on juurikin samanlainen kuin kaikkina muinakin tämän talven pilkkireissuilla.. Tällä kertaa tulos HUIMAT 6 vaaksan mittaista ahventa ja kiiski. Suunnaton vitutus alkaa tulla, kun kala ei syö/omalle kohdalle osu. Hieman on kyllä käynyt mielessä, kun lukee muiden reissuraportteja, että mahtaa olla miehessä pian se vika, kun kala ei syö  :-D.
Lauantaina kuitenkin jonnekin päin pilkille, tod.näk. jonkun olusen joutuu ottamaan mukaan, ei sitä enää selvin päin jaksa ku siimoissa ei tunnu painoa   :roll:

Kireitä heille, jotka pilkillä meinaavat pääsiäistä vietellä! Toivottavasti edes muilla on kalaonnea, kun itselläni sitä ei tänä talvena ole  :-)

26
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: March 15, 2013, 06:52:59  »
Eilen tuli käytyä ekan kerran Keretinlahdella. Pienellä porukalla saatiin muutama kymmen pieniä ahvenia ja jokunen taloussiikakin nousi... Isoista kaloista ei juurikaan mitään tietoa, paitsi itsellä joku suurempi nykäisy tasuriin. Mutta ihan hyvännäköinen paikka kyseessä ja varmaankin tulee samaisille mestoille mentyä tässä lähi päivinä kun sääkin alkaa suosimaan! Onkos kukaan muu tuolla Keretinlahdella käynyt pilkkejään uittelemassa ja onko tullut isompiakin?

27
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: March 10, 2013, 16:19:17  »
Onkos vettä ja lunta miten paljo jään päällä? Joko alkaa liikkuminen isoilla vesillä yhtään helpottamaan?
Höytiäisellä ei ainakaan ollut vettä jäällä, lunta n. 15cm... Saishan nuo lumet alkaa sulamaan pois jään päältä, saattais kalakin alkaa liikkumaan... Valkealammelta tänään 2 tunnin tulos yksi nyky... Taidan jättää ahven hommat muutamaksi viikoksi pois ohjelmasta ja jatkaa hyväksi osoittuneen hauenpilkinnän parissa.

28
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: March 09, 2013, 14:54:47  »
Tänään Höytiäisellä kahta kiiskeä ja yhtä ahventa lukuun ottamatta täysin auringosta nauttimis reissu... Hiljaista on jään alla, ainakin omalta kohdaltani. No jospa siimat alkais kiristyyn tuossa parin kolmen viikon päästä..

29
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: February 13, 2013, 21:35:08  »
Ihan tarkotuksella kävin kukkokaloja pilkkimässä Viinijärveltä Vaiviosta että pääsee vähän testaamaan minkälaista sapuskaa noista onnistun tekee. En ees kairannu reikää kun löysin valmiita.....n. 150 ahventa 3,5kg kolmelta reiältä eikä aikaa menny kovin kauan :D

Ootko Eci käyny Matkalammella kokeilemassa? Jos kukkokalat kiinnostaa niin sieltä sitä pitäs tulla, tosin "harmittavasti" saattaa isompaakin appuraa löytyä. Viime keväänä kaverin kanssa 12 kiloa nosteltiin sieltä parhaana päivänä, joukossa n. 100-300g kaloja kolmisenkymmentä.

Itse muutaman reissun matkalammelle tänä talvena tehneenä voin allekirjoittaa tuon kukkoahventen saamisen sieltä... Isommat ahvenet on kiertäneet syöttini kaukaa, vain yksi n.150g ahven, loput sitten pientä ahventa ja saakelin suuria särkiä...

30
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: February 07, 2013, 12:20:57  »
Ihanpa tuonne rantaa asti oli aurattu. Ja muutamalle autollekin oli paikka tehty..

Pages: [1] 2


center>