Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Toimitus

Pages: [1] 2 3 ... 11
1
Toimiikos nyt? Säädin foorumin merkistökoodausta. Tämä foorumi menee vaihtoon ja olen juuri testaillut siirtoa Metsastys.comin kanssa. Testaan muutenkin samalla hieman sivustopohjan päivitystä parempaan teemaan. Aika varovasti joutuu kuitenkin etenemään, kun viestejä on niin paljon ja kaikkia ongelmia ei itse huomaa.


äääääääääääääääääääääöööööööööööööööööåååååååååååååååååå

2
Katson että mitä sille on tehtävissä. Teen samalla tutkimustyötä foorumin softan vaihtamiseksi. Katsotaan kumpi on helpompaa.

3
Siis juuri noiden viestien katkeamisongelmien vuoksi sen lopulta peruutinkin. Admin-työkalut ynnä muut toiminnot sinne olisi saanut kyllä rakennettua.

4
Tämä koko foorumisofta on aivan paska. Itse kaikista mieluiten haluaisin vaihtaa koko softan. Kuitenkin kun sitä viimeksi yritin, niin täällä oli väki kuorona karjumassa kun jokin toiminto toimii eritavalla. Väki oli tietenkin matkassa ilman pienintäkään kehitysideaa.

Sitten kun tuohon vielä pistetään kylkeen onnittelut foorumin hiljentymisestä, niin täytyy sanoa että vitutus on valmis. Onko se tosiaan onni kun foorumi on hiljentynyt? Jos se oli huumoria, niin kenen odotit nauravan sille? Tässä on nyt pian 14 vuotta tehty tätä sivua, niin ei hirveän mukavaa ole kuulla palautetta jossa pidetään foorumin hiljentymistä mitenkään päin onnena. Siinä alleviivataan meikäläisen työn turhuutta. Luuletteko että se on vain minulta pois tai että teette jotenkin minulle palveluksen olemalla täällä tai haittaa lähtemällä? Teitä varten minä tätä pidän.

Väki on karannut kaikilta foorumeilta isosti Facebookiin keskustelemaan, joskin meikäläisten perustamiin ryhmiin. Koetan kehittää tätä foorumia käytettävyyden kannalta helpommaksi ja sitäkautta suositummaksi, mutta tuntuu ettei jäsenten mielipiteitä pitäisi kuunnella ollenkaan. En muista koska olisin kuullut konkreettisen ehdotuksen, että "Jussi, voisiko tämä toiminto toimia näin?".

5
Empä tiedä ominaisuutta, jota ei heti moitittaisi. Onko todella niin, että kaikki foorumille tehtävät "parannukset" ovat aina perseestä? Onko tämä siis tälläisenä jotenkin täydellinen ja sellainen ettei siihen passaisi koskea?

Koetin foorumisoftaa vaihtaakin, niin väki kävi vuorollaan ilmoittamassa lähdöstään ilman rakentavaa palautetta. Tein sitäkin varten 2 viikkoa illat hommia turhaan, niin voin kertoa että vitutti.

Syy tuohon mobiiliteemaan on se, että foorumi on ainakin kännykällä ilman sitä ihan paska käyttää. Sen lisäksi Google antaa rankkua, kun foorumi ei ole optimoitu kännykälle ja ei näytä sivustoamme siksi kunnolla kännykkähaussaan. Saamme siis vähemmän kävijöitä jos sivu ei ole mobiilille optimoitu.

Onko siis todella niin, että tuo kännykkäteema on mielestänne ihan paska ja haitallinen? Omassa käytössäni se on ollut kelvollinen ja en siksi ymmärrä miksi se pitäisi pois ottaa.

Onko jotain sellaista mitä haluaisitte foorumissa uudistaa? Minä kyllä mielelläni niitä uudistuksia tekisin, mutta haluan ne otettavan rakentavasti vastaan.

6
Tein pienen, mutta monelle hyödyllisen toimenpiteen. Laitoin tämän foorumin toimimaan hyvin myös kännykällä selattaessa. Ohjelma tunnistaa automaattisesti, että kyseessä on kännykkä ja sen jälkeen vaihtaa teeman näytölle sopivaksi. Kokeilkaa! :)

7
Nonniin, teimme pienen harharetken uusien foorumisoftien viidakossa ja palasimme vanhaan paskaan softaamme, josta väki tuntuu tykkäävän. Nyt taas toistaiseksi siis saamme nauttia tästä tutusta alustasta bottiongelmineen ja muine bugeineen. Minä jatkan tutkimista jos tälle löytyisi parempi korvaaja, mutta koetetaan seuraavalla kertaa sitten julkaista se valmiimpana.

8
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Ulkomaalaiset nettikaupat?
« on: March 14, 2015, 14:51:23  »
Suosittelen myös tuota Hengelsportfaunaa! Aina pelanneet toimitukset hyvin ja hinnatkin ovat olleet kohtuulliset!

9
Länsi-Suomi / Vs: Vaasan seutu/Raippaluoto/Vaskiluoto
« on: March 14, 2015, 14:47:01  »
Kohta alkaa taas kaupunginvesiltä tulla ahventa. Viime keväänä sitä nousi 9kg 2 tunnissa ja melki joka heitolla oli kiinni. Ne pakkautuvat aina keväisin Kalarannan laitureiden läheisyyteen. Suosittelen kokeilemaan!

10
Länsi-Suomi / Vs: Merikarvialle kalaan
« on: March 14, 2015, 14:45:19  »
Koskas Merikarvia mahdetaan avata tänä vuonna?

11
Itselläni ei semmoista ongelmaa ole. Laitoin kuitenkin nyt yhden asetuksen joka saattaa auttaa, seurataan tilannetta.

Tuo Facebook-kirjautuminen toimii nyt erinomaisesti ja on huomattavasti mukavampi kuin normaali kirjautuminen!

12
Huhhahhei, sain kaksinkertaisen kirjanpidon korjattua kun lisäsin kolmen tunnin miettimisen jälkeen yhteen koodiriviin yhden kirjaimen. Sitten kohti seuraavia haasteita...

13
Tervehdys,

Serveri ei lähetä maileja tällä hetkellä ohjelmien käskystä ja siksi ennätyslistoilla on salasanojen liikkuvuuden kanssa ongelmia. Uusi sivusto on rakentumassa ja sitämyöten tulee uusi, parempi serveri. Sen sijaan, että käyttäisin aikaani vanhan serverin korjaamiseen, niin teen uuden sivun valmiiksi ja siirrän koko helahoidon sinne. Kiitän ymmärryksestä ja hienosta suhtautumisesta ongelmaan. Otan aiheesta vastuun ja palautteen, huomioin vain kehut.

14
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Uusia sääntöjä keskusteluun
« on: January 07, 2014, 13:22:07  »
Morjesta,

Teen nyt muutaman säännön tännekin, koska ne ovat parantaneet kaikissa medioissamme keskustelun laatua merkittävästi ja tehneet siitä mielekkäämpää. Ne ovat myös lisänneet ylläpidon työrauhaa, joka on tässä vapaaehtoistyössä tärkeää.

Tästä kirjoitushetkestä eteenpäin:

-Kaikenlainen ylläpidon kritisointi, moittiminen ja vittuilu on kiellettyä foorumilla. Ylläpidolle voi palautetta lähettää yksityisviestillä, jolloin ylläpito pyrkii asian edellyttämällä tavalla vastaamaan. Vittuilua ei kuitenkaan sallita yksityisviesteilläkään. Tämä pelkästään siksi, koska emme ole mikään puna-armeija jossa päätökset tehdään huuto-äänestyksellä. Ylläpito käyttää ylinnä harkintavaltaa kaikessa ja on tässä sfäärissämme aina oikeassa. Ylläpito pyrkii kuitenkin olemaan oikeudenmukainen ja valistunut, mutta sekin perustuu ainoastaan ylläpidon omaan oikeudentajuun. Kritisoinnista moittimisesta ja vittuilusta rangaistuksena on viikon porttikielto. Nokkelasta vittuilusta, eli piilovittuilusta rangaistus on 2 viikon porttikielto. Harkitessaan ylläpito voi myös antaa varoittamatta pysyvän porttikiellon ja poistaa käyttäjän tunnuksen.

-Ylläpidon tai muiden käyttäjien uhkaaminen rikosilmoituksella tai edes äidille kantelemisella on ehdottomasti kiellettyä. Verorahojeni tuhlaaminen teettämällä poliisilla tai viranomaisilla turhaa työtä nettipelleilyjen selvittämiseen on erittäin rangaistavaa. Ylläpito voi jakaa poikkeuslupia järkevien ilmoitusten tekemiseen oikeista rikoksista. Näistä kaikista rangaistuksena on pysyvä porttikielto sinulle ja perheellesi, lapsia ja vanhuksia säästämättä.

-Tällä palstalla pätee ainoastaan Ylläpidon Laki, jonka ylläpito on kirjoittanut ja ainoana tulkitsee. Kaikki kriittisessä mielessä osoitetut lakitulkinnat Suomen Lakiin liittyen ovat siis kiellettyjä, eivätkä kuulu tänne.  Jos tunnet jonkun rikkoneen jotain lakia, niin voit ilmoittaa siitä ylläpidolle. Eli kaikenlaiset epäilyt ja omat tulkintasi esimerkiksi kunnianloukkauksista, tietosuojarikoksista tai muista rikkeistä ovat kiellettyjä. Kunniaasi ei voi rikkoa, koska se kaikki on ylläpidolla. Näistä vinkumisista ja viisasteluista seuraa viikon porttikielto.

-Ylläpito voi harkitessaan antaa myös rajattomattomia kenttätuomioita ärsyyntyessään, joten älä ärsytä ylläpitoa millään tavoin. Ylläpito on jumalsukuista, erehtymätöntä ja kaikkitietävää.

Näillä eväin mennään siis jatkossa. Tämä ei ole demokratia. Tämä ei myöskään ole päiväkoti, jossa jokaisen puurossa on manteli.

15
Se on nyt korjattu. Yhden käyttäjän peeloilu oli aiheuttanut tämän, mutta asia korjattiin ja jatkotoimenpiteitä suoritetaan.

Voi kestää hetken ennenkuin Google tämän korjauksen myös huomaa.

16
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Vs: JUSSI KORJAA!
« on: January 23, 2012, 08:39:31  »
Korjaillaan, ei pitäisi olla vaikeaa.

17
Kaikkea kalastuksesta / Mitä kelluntahaalareita suosittelette?
« on: January 16, 2012, 22:11:59  »
Millaisia kelluntahaalareita suosittelisitte ostettavaksi? Tässä alkaa jo vanhat olla siihen malliin kulahtaneet, että aika olisi vaihtaa. Kirjo eri malleista näyttää olevan laaja, mutta uskon että niiden käytännöllisyyksissäkin on eroja. Haalarit tulisivat ympärivuotiseen käyttöön. Minkä merkkisiä itse käytätte ja oletteko olleet tyytyväisiä?

18
Sekalaista juttua / Vs: Viruksia kalassa.net sivustolta?
« on: October 27, 2011, 22:50:10  »
Yhtäkkiä näyttäisi olevan kunnossa, mutta olipas kyllä perseestä ratkaista tuo ongelma.

19
Sekalaista juttua / Vs: Viruksia kalassa.net sivustolta?
« on: October 27, 2011, 22:43:13  »
Vieläkö tulee varoitusta?

20
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Vs: Bugi foorumilla!
« on: September 17, 2011, 14:54:34  »
Korjasin tuon korruptoituneen tietokannan ja nyt on taas saitti ylhäällä!

21
Olen tässä parina iltana huvikseni kikkaillut kalastajille suunnattua aloitussivua ja tämmöisen raakileen tekaisin:

http://www.kalassa.net/aloitus

Tuo siis perustuu siihen, että Googlen hakupalkin lisäksi on myös kalastajia kiinnostavaa sisältöä. Kokeilkaahan laittaa tuo selaimeenne aloitussivuksenne ja kertokaa että millaisia ideoita, lisäyksiä ja muutoksia toivoisitte selaimenne aloitussivulta?

22
Kalassa.net oli nurin koko viikonlopun johtuen Murphyn laista. Lähdin nimittäin Lappiin perhostamaan viikoksi ja tottahan saitti kämähti juuri silloin kun en päässyt nettiin käsiksi millään. Puolen vuoden yhtäjaksoisen pystyssäolon jälkeen se huomasi näköjään tilaisuutensa tulleen.

SUURKIITOS, HALAUKSET JA MILJOONA JOULUPUSUA JANNE OLKKOSELLE, JOKA KORJASI VIAN JA NOSTI SIVUN YLÖS SILLÄVÄLIN KUN OLEN LAPISSA! <3

Uskon kyseessä olleen hakkerointiyrityksen, koska kyseisen ongelman aiheuttaneen tiedoston ei pitäisi muuttua missään tilanteessa. Olin todennäköisesti jättänyt liikaa oikeuksia tiedostolle päivityksen yhteydessä ja jokin botti huomasi sen. Nyt kuitenkin kaikki toimii taas ja kesäiset keskustelut jatkukoon! Itse olen taas huomenna ruodussa mukana. :)

23
Hyvä idea! Voisiko joku teistä ottaa tuosta homman itselleen ja luoda sen omaksi sivukseen Kalapedian puolelle, jotta sitä voisi jokainen tiedoillaan täydentää? Voisin vetää sivupalkkiin sellaisen kentän joka näyttää aina senhetkisen sesongin ja linkin aiheeseen liittyviin artikkeleihin!

Tuosta tulee kyllä kätevä toiminto!

24
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Kauppahalli
« on: July 05, 2011, 00:04:33  »
Korjasin juuri Kauppahallin kuvanlisäyksessä olleen bugin, joten käykäähän lisäämässä kuvia ilmoituksiinne jos niitä löytynee! Bugi oli syntynyt Mahtisaaliin kehityksen yhteydessä, kuten tavallista... :)

Tässä threadissa voi muutenkin keskustella Kauppahallista ja antaa ideoita sen kehittämiseksi!

25
Minulla on se ongelma kun lisäsin kalaa niin laitoin vahingossa väärän kuvan siihen enkä saa muokattua enkä poistettua sitä.

Kuvan saatte muutettua sillä, kun lisäätte saaliiseen toisenkin kuvan ja poistatte aiemman kuvan. Laitoin sen sillätavoin, että joka saaliissa olisi jokin kuva, ettei palvelu olisi pian puolillaan kuvattomia ennätysjötkäleitä.

26
Mitenkäs kun on käytössä pelkkä kalan mitta (kuten mulla nyt just) ja silti se vaatii TARKKAA painoa. Miksei sitä pelkkää mittaa voisi vain ilmoittaa ja jättää painon tyhjäksi? Mä kun harvemmin esim. salakoita/kiiskiä/särkiä alan punnitsemaan, jos mato-ongella sattuu suurempi kohdalle.

Paino toimii kalojen vertailulukuna, kuten normaaleissakin kalakilpailuissa ja rekistereissä. Mitta on toki tärkeä tieto myös, mutta painon kanssa on ehkä selkeintä pelata tuota specimen-pistepeliä.

27
Länsi-Suomi / Björkön silta (Raippaluodossa)
« on: May 14, 2011, 20:38:57  »
Kävin tuossa reipas kuukausi sukeltamassa Björköön sillan edustalla ja ei näkynyt ristin sielua veden alla. Olisikohan kellään tietoa tai arvelua, että josko sielä nyt olisi kalaparvet asettuneet sillan ympärille? Kesällä sieltä sai harppunalla ampua loputtoman määrän ahvenia, kun valtavat parvet olivat vallanneet sillan ympäristön.

Tässä muuten videota sukellukselta tuolloin:
http://vimeo.com/22166112

Millaisia saaliita olette sieltä tänä vuonna saaneet?

28
Nyt on omissa kaloissa päivämääräbugi korjattu.

Lisäsin myös toiminnon, että uusista kommenteista saa muistutuksen sähköpostiinsa jos ei ole sillä hetkellä onlinessa!

29
Saaliin muutoslomakkeesta korjattu päivämäärä-kenttä, joten käykäähän korjaamassa jos saaliiden päiväykset näyttää nollaa. :) Lisää bugi-ilmoituksia kiitos!

30
Sielä oli hölmö bugi unohtunut, mutta nyt pääsee taas lisäämään kaloja Mahtisaaliiseen! :)

Pages: [1] 2 3 ... 11


center>