Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - a85

Pages: [1]
1
Propilkki in english / Hosting on remote Windows machine
« on: February 06, 2017, 18:28:45  »
Hi,

Is there any chance to run host on Windows(10) with Remote desktop connection? Or is there some other VNC etc. program or something?

Now I'm going to try run my host through the Windows RDC, but it would't start. It throws Graphics driver error.  :?

2
Olisiko joku jaksanut tehdä autoscript.txt tiedoston, jossa kaikki järvet? Vai osaako hosti pyöritellä kaikki järvet ihan itse ilman tuota autoscript.txt tiedostoa? Minne laitan sitten pelin keston, pyydetäänkö 5 isointa vai määrää? Voidaanko tuokin laittaa randomiksi? Laitanko autohost.iniin sitten "/lures all", /"results 5" ja esim. /timer 5 "peli jatkuu 5 min. päästä".

Ollessaan autoscript.txt:n alussa nuo edelliset, niin peli ei niitä lue seuraavalle järvelle siirryttäessä. Nyt palvelimeni pyörittää esimerkki autoscript.txt:n mukaisia viittä järveä. Tätä en haluaisi, vaan kaikki ja peliajaksi 30 min.

Haluaisin myös dedicated serveriin sellaisen tilan ettei se lataisi tuota graafista alkuruutua lainkaan. Ei nimittäin onnistu hostaaminen etänä juuri sen vuoksi, koska kaatuu juuri näyttötilaan. Vastaavasti kun pelin on käynyt laittamassa pyörimään paikallisesti ja ohjelman minimized tilaan, niin kun taas etänä kirjatuu, niin sielläpä odottaakin avonainen ikkuna ProPilkki2:sta ja peli kaatuu välittömästi. Jos Unreal Tournament III on tuttu, niin vastaavaa dedicated server -tilaa ja webadmin hostingia, danke söön.  ;-)

Ois kiva kun joku tekis selkeät ohjeet kuinka luoda autohostattu peli käyttäen autohost.ini ja autoscript.txt tiedostoja. Ite oon tolla mukana tulleella manuskan avulla koittanu saada pyörimään haluamiani järviä mutta en vaan saa sitä mitenkään toimimaan. Myöskään mitkään automaattiset chatviestit, pelin kestot yms. ei toimi. Nuo edellämainitut asetustiedostot ovat siellä static kansiossa ja olen myös kokeillut pelin data kansiota, kuitenkin tuloksetta. Eli jos joku viitsisi tehdä sen manuaalin missä kerrotaan että mihin tiedostoon tulee mitkäkin asetukset ja miten jotta tämän saa toimimaan. :?

Pages: [1]


center>