Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Jäger

Pages: [1]
1
Pilkintä / Yöllä pimeän aikaan pilkkiminen?
« on: December 27, 2014, 09:02:40  »
Näin keskitalvesta valoisa aika on hieman turhankin lyhyt ja tästä tulikin mieleen, että onko pilkkiminen pimeään aikaan mitenkään mahdollista. Itsellä on tullut pilkittyä vain perinteiseen klo10.00-15.00 valoisaan aikaan, joten ei oikeastaan kokemusta pimeässä pilkkimisestä. Matikkaahan kyllä pilkitään juuri yöllä pimeässä, mutta nappaako ahven tai hauki? Onko kellään kokemuksia?  :-)

2
Rakentelu / Vs: Puukkoviilasta.
« on: June 12, 2014, 11:36:40  »
Puukonteko hommiin olis kenttäahjo mitä mainioin vehje, eikä mikään vaikea olis tehdäkkään. Ite olen tänä kesänä suunnitellutkin,  että semmoisen värkkäisin. Tarvitaan vain paksua rautapeltiä, leikkaa neljä siivua siitä, joista saa hitsaamalla kuperan neliön muotoisen astian jonka keskelle jää reikä. Neliöraudasta hitsaamalla jalat. Sitten vielä pellistä pöytälevyn alle reijän kohalle suppilo jonka pohjalle tulee letku ja letkun päähän palkeet tai vaikkahiustenkuivaaja puhallukseen. Suppiloon kasataan ilmavasti tiilen paloja siten etteivä kuumat hiilet pääsetippumaan letkuun mutta ilma kulkee kuitenkin läpi. Pallogrillistäkin saattaisi saada sellaisen suoraan muokattua mikäli vuoraa tiilillä. Tässä tosin riskinä että grilli palaa puhki. Ei olis kallis, eikä vaikea tehdä  :roll:

3
Sekalaista juttua / Vs: Haluatko "tittelin?" Koita onneasi!
« on: March 27, 2014, 00:15:59  »
Jos titteleitä vielä jaetaan pommiin nukkuneille niin antaa tulla  :-D
Niin pitkä aika siitä kuin aikoinaan foorumilla ollu, että ehtiny unohtua entiset tunnuksekin kokonaan.  :-P
No parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Pages: [1]


center>