Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Kalakingi99

Pages: [1]
1
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Rauman järvet ja lammet
« on: September 09, 2015, 09:08:35  »
Kiitos paljon vastauksesta!:) Itse olen kuullut joskus kymmenen vuotta sitten pienten poikien nostaneen Äyhönjärvestä kaksi n. 1kg painoista ahventa. Hong kongissakin tuli viime vuonna juteltua jonkun kokeneen kalamiehen kanssa ja ukkeli kertoi, että Äyhönjärvestä saatiin iskukoukulla jopa 13kg hauki:o Ja Äyhönjärven reunalla olevien rehevien lammikkojen välisestä kapeasta kohdasta joitain vuosia taaksepäin eräs mies sai reilut 6kg hauen:) Mutta olisiko vinkkejä kalastukseen Pitkäjärvellä tai Äyhönjärvellä? Heittokalastusta pääasiassa ja talvella pilkkimistä:) Viehesuosituksia, aikoja jolloin saa parhaiten yms.? Ja missä kohtaa tarkemmin Pitkäjärvessä on tämä syvä monttu?:)

2
Kaikkea kalastuksesta / Rauman järvet ja lammet
« on: September 08, 2015, 14:23:38  »
Nonii, elikkäs itse innokkaana kalamiehenä kiinnostaisi tietenkin tietää Rauman lammilta ja järviltä saatuja isoja ahvenia ja haukia. Kaikki muukin tieto kiinnostaa kuten Äyhönjärven ja Pitkäjärven syvyys ja näissä järvissä elävät kalalajit. Kaikista muistakin järvistä ja lammista saa kertoa eikä tarvitse paikan nimeä kertoa! :wink: Kaikki kalajutut kiinnostaa! :-)

Pages: [1]


center>