Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - LEIJONA

Pages: [1] 2
1
Kirpputori / Re: Kalassa.netin ulkopuoliset myynnit ja huutokaupat
« on: August 02, 2021, 10:27:35  »
Ostan Jorma Turusen 1991 tehtyjä 100kpl sarjan vaappuja 12cm numeroituja turusen singeeraamia hyvään hintaan?
T. Leijona

3
Verkkopelaaminen ja turnaukset / ihmettelen
« on: July 30, 2021, 21:45:28  »
miten voi kadota topic foorumilta noin vain? oisin kommentoinut sitä että asiallista pohdintaa :) T. Leijona
" opettavaisen tarinan hiekkalaatikolla pointti tuli selväksi, se on vähän niin että joku ne lelut sinne on järjestänyt "
-siis ei voi leikkiä jos ei ole leluja. Muotoilin tän jutun näin ja osoitettu tarinan kertojalle että mulle meni nyt perille asia!-

4
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: pelikaista
« on: March 26, 2021, 13:53:29  »
Moro. Mä olin varmaan yks suurimpia totaali kieltäytyjiä Pelikaistan käyttöön ja kerran jo tunnukseni poiston sieltä pyysin. Nyt oon keskustellut Pelikaistan propilkki vaikuttajien kanssa ja Rasterin myös niin tein uuden tunnuksen Pelikaistalle. Mun mielestä on selvää että propilkissä turnausten infot, ilmottautumiset ym. kaikki sinne tulee siirtymään ja Pelikaista varmaan iso syy että Prop2 luetaan nykyisin e sport luokkaan mikä on suuri asia pelin kehityksen ja toiminnan kannalta. Ei tuota tulosta nykyinen tapa että prop2 löytäisi uudet pelaajat ja Pelikaistalla prop2 saa näkyvyyttä ym. jotta uusia pelaajia löytäisi tämän maailman parhaan pilkkipelin pariin. Suosittelen pelikaistaa kokeilemaan siinä ei mitään häviä. Ja tälläinen jäärä kuin minä ei muuta huvikseen suhtautumista Pelikaistaa kohtaan :D Ja älkää jättäkö sm-kisoihin osallistumista pelikaistan takia, jos ei sinne tunnusta vaan halua tehdä onnistuu se discordissa Tonzalle tekemällä niinkuin itse tein ja siitä sitten seurasikin myös mun paluu Pelikaistalle :) discordin käyttö jos uutta kannattaa tutustua hyvin ohjeisiin ja kysyä neuvoa sen käyttöön ite mokasin (just selvisi etten mokannut disco oli sekoillut itse)discordissa pahasti ja siksi pidän nyt taukoa pelikaistalta, discordista ja propilkistä. Tän novellin tarkoitus oli kertoa oma tarina kuinka Pelikaistan suuri vastustaja ja sivuston täysin paskaksi haukkunut propilkki jäärä muutti mielensä Pelikaistaa kohtaan. T. Leijona

5
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: sm ja mm kisat 2021
« on: March 24, 2021, 19:35:36  »
jep, meinasi jo usko loppua mut hyvinhän ilmo sm-kisoihin sit onnistui :) toi disco varmaan sopis prop2 kanssa kehitellä uusia juttuja ainakin kommunikointiin. T. Leijona

6
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: sm ja mm kisat 2021
« on: March 24, 2021, 15:15:22  »
Moro. Hyvä  Tonza_888 että lisäsit vaihtehtoisesti discordin ja wapin  :-) Laitan discordin kautta oman ilmottautumisen sm-kisoihin.
T. Leijona

7
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
« on: December 25, 2020, 12:04:34  »
Ei, en syytellyt ketään yhtään mistään. Tuosta sai vaan käsityksen että olisit ollut itse tuohon tiettyyn aikaan paikalla. Ja lopetetaan tämä väittely nyt tähän, kiitos.

8
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
« on: December 25, 2020, 11:31:53  »
Kysyin, kiva kun vastasit. En syytellyt mistään.

9
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
« on: December 25, 2020, 10:43:21  »
Miksi et siivonnut itse servuus jos olit paikalla [14.11.2020 00:05] ?

10
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: pelikaista
« on: September 23, 2020, 17:29:45  »
Moro. Minä huomasin pelikaistan sen verran vaikeaksi että pyysin Rasteria poistamaan pelikaista tunnukseni pysyvästi    :-( :oops:
T. LEIJONA

11
Oijoi joi.. LD50-FIN TSK (2007) Jos pari omaa löytyy vielä trioleimaan niin tästä kausi alkaa ja komiaa :)

ps. tasuri mappei turneis ei aikoihin.. ?

12
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: May 31, 2019, 19:35:16  »
Huomiseen turneeseen minä LD50-FIN paria ei ole mutta pelaan kenen kanssa tahansa.

13
chat log totuus ja LD50-FIN nostaa käden pystyyn  ja toteaa näin jälkikäteen tarkasteltuna käyttäytyneensä moukkamaisesti :/ joo kuin ois jonne97 asenne  ollut ja kys. ilta myös väärinkäsityksiä mutta LD50-FIN myöntää käyttäytyneensä kusipäisesti. sanon näin pahoittelut koko kronoksen porukalle ei tossa tilanteessa ollut sen sortin läppäkään asiallista. tonza mun jutut oli jonne97 tasoa ja ei tuu toistuu. admin toiminta asiallista. porukka juovuksissa osa muissa päihteissä ja salanimisiä pukareita provoomassa. elikkä asian ratkaisi etsivä LD ja toteaa itsessään syytä  mutta provosointiin lähtenyt  muitakin mukaan. itse jatkossa puliukkoja servu jos täys chat off pelaan. Memmu suurin syypää sun mainitsemiiin jutuihin on LD50-FIN eli se saatana yritti luimia syyttömänä tästä,ei prkl kyllä LD50-FIN nyt joutuu penaltii ottaa ja isova... ehdotan KARHUN  KOPPIIN JOS SE SIEL JOTAIN OPPII?tonzaa kohtaan tarkoituksellista  dissausta jota anteeksi pyydän tosissaan en tajua mikä tullut kun noin.  aamu-satu  luettu, pelaamaan ja olkaa kiltisti :)  salanisiä pukareita on pörrännyt mun  ympärillä paljon ja  kovaa  on kaikenlainen kiusa. matikkakoira ollaanko kavereita? kun minulla menee ihan nyyh..tunteisiin ja itkiessä ei tasuri heilu kuin päin vittua!   minun kipulääkitystä  nostettu  ei tarvitse kysyä :) LD50-FIN hävetköön klo 9.00 asti KARHUN  KOPISSA ja pääsee pelaamaan jos oppia saanut...  LD50 & lopo-fin puhuneet!!!

14
Lopettakka joutava paskanpuhuminen, ja sanokaa nimet suoraan. Ei tämä muuten etene. Vai tuliko itsekkin sanottua siinä samalla. 

Niistä rivoista nikeistä, jos pelaaja on niin idiootti, että nikki on painokelvoton, niin se on bannin paikka ja ei ääliötä kannata varoittaa, ei ne sitä usko. Pihalle vaan tyyliin 99999.
Ne pitäisi bannata foorumiltakin.


Tätä en huomannut, 100% asiaa ja mitä toho lisäämään..

15
?? eli körmy haltia kielellä antoi vastauksen  :-D lopo-fin heips sanoo körmylle ja LD50-FIN sai hienoja uutisia ja  nyt viihteilee sen kunniaksi ja palaa joskus pelaamaan maailman parasta pilkkipeliä. LD50-FIN laittaa enkka listoja uusiks sukkelaan ja ei osallistu kala.net keskusteluihin kuin omis jutuis, tää on peliä vaan... tämä kausi.

16
Kirpputori / (Poistettu ilmoitus)
« on: July 07, 2018, 19:05:05  »
(Vanha ilmoitus, ei saanut koko ilmoitusta poistettua)

17
Memmukka. olen oikonut susta tiettyi juttui pitkään niinkuin joskus lupasin...jatkossa myös... ja kkkkojoootin admin vuoroilla ei LD50 pelaa.. heikin servut tärkeitä, ja jos auttaa saa voin ottaa adminit ja paikalla ollessa hoidan asit...

18
Tonza riehumaan!?! pakko sanoo oot jotenkin tripannut ja memmua komennat kai  eteen viel :DD olit itkenyt et mä piilovitttuilen sulle, joo niin tein mitä sit??

19
mihin ketju kuville? mulla kymmeniä kuvia kun kuppia liikaa tai jotain sekoilee... jukusta usea kuva... esim. ja keskusteluista muuten joo ks ja kairojen ufo ideoista.. memmun dissausta sk, kairat ainakin, epin pyyntö voisinko pyytää körmyä hoitaa yhtä asiaa et TOK sais kala sivut auki, hoitu näköjään, oli ihmettely mitä se pyys  .. jukusta voin pistää pahimman kännimokan kuva.... jos admin ei osaa chattii siistii on se prkl memmun  elämä vituiks ja viittaat taas ainakin muhun miks et  nimeä, kronos hissukka?

20
Josjoku jostain valittaa eikös nimi hyvä mainita et mahis puolustautuu... memmu miks et syytä mua suoraan koskaan, kyräilijöiden kerhossa satoja samanlaisia. no kronos otti kovasti aiheeseen pelissä ja adminin osaamiseen,  ei nimeä osaa kirjaa ja syyttää suoraan kuin  mä... tai memmu edes alote? joo tässä puhutaan tää kaus ja kahotaan sit... lukkoon aihe ei tuu tolkkuu... dx servut siistejä, nukkuukoha se ikinä :) joo syyttelyitä LD50-FIN dx servullla mitälie niin en ole dx kuullut ainakaan.. dx puuttuu jos tarpeen bannit jälkijunas... memmu ideoi oikeudenmukaisuus ja rehti peli takas ProP2, aikoinaan kuulemma 1.2 divarit ym team rehtejä, pari jälel kai.. memmu vaadi tai jotain alotteita ei saa muuten  etenee. Vaadin että memmun hieno topic jatkuu 3 sivuiseks ja pelin suuret kunnioitetut parrat ottaa kantaa. memmu asiaa ja nyt kronos takana vois  tapahtuukin...

21
Heikillä 2 hienoa servua.. Heikki ohjeistanut adminit kuulemma, miksi ei esim. kkkojootti noudata niitä tai muutkaan? olisko aika pistää jokainen admin huilille ? näin vois luulla jos ei itse hostin ohjeita noudata... nimeän tuon yhden, ei tajua adminille kuuluvista toimista paljoa tai runsasta alkoa... ja faktaa eli kuvaa löytyy  :)) puhuu paskaa ja on epäkunnioittava tuttavuus.. esim. jos tigrua kehariksi sanottas alabaman-musta-kyy kysyttäs onko se kyrpä se kyy niin admin kkk ei tee mitään 0/ ja öitä .... ja sama porukka 3 iltaa show piti KKK kojootti ei osaa admin komentoja pakko olla mapin vaihtoonkaan sitä ei voi päästää... asiaa puhun mut paljon

22
oon adminina aikoinaan toiminut en muista ongelmii.. pe illat nykysin adminin painajainen.. memmu tossa oikeessa kun voittajan valinnat, on loukkaavaa sivuuttaa se..KKK esim adminoinnit toiv. lopettanut...

23
Käsi pystyssä..Syyllinen  :evil:

chat log+kuvaa  kaikesta sillon faktaa muuten  ei mitään...

24
Faktaa, asiaa mikko happo ei edes vastaa ja kyseessä törkein ikinä tehty sääntöjen välinpitämättyys ja ylimielisyys niin en ota kantaa mistä kyse, mikkoa ei kiinnosta niin asiasta tulee poliisille tutkinta pyyntö. mutta nyt tarvitsen apua ja toimia kiusaamiseni, jatkuva saada loppumaan ja rangaistuksia tultava, mikolta lausunto jo että jos jatkuu rangaistusta tulee... Kuka admineista siis game tai o suurin tai selvinpäin  edes. KÖRMY & KHARON? vastatkaa joku en kato enäää tätä, keneen otan yht.????

25
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Suurin saamasi ahven (pp2)
« on: June 13, 2018, 14:06:40  »
1534g lokkiluoto fluori-punapysty+survi oma enkka  :-D Sitä 2kg odotellessa... Lokkiluodolla erikoisuuksia riittää, onko muilla ottanut lokkiluodolla ahven räsään+katkaan?!? Tai missään muussa mapissa? Mulla on lokkiluodolta 3 assuu tullut räsä+katka ( aika samasta paikasta ) ja luulis räsään ottavan assun olevan jo aika mörkö mutta ei näköjään noi oli n. +300 kaikki..  :?  Olis kiva kuulla aiheesta jos jollain kokemusta/tietoo....

26
 :-D Lokittaminen ei ole ongelma propilkissä. Jos on lokkeilua kuvaa vaan ja niinkuin tän foorumin ohjeissa on neuvottu :) Hostaaminen/hostit se tän pelin tämän hetkinen ongelma on...  Ja ullavanjärven kartta joo  :-D :-D

27
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Parikisa turnee. KLO 19.00
« on: October 29, 2017, 13:07:06  »
lopo-fin peruu osallistumisen ja ei ole jukulle parina.

28
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Parikisa turnee. KLO 19.00
« on: October 28, 2017, 18:29:21  »
Mahdollisesti esteen tullessa LD50-FIN & ronfe-fin  :-D

29
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Parikisa turnee. KLO 19.00
« on: October 28, 2017, 18:28:01  »
lopo-fin & juku seuraavaan pari turneeseen ilimottautuu.. ja team SK Saariston Kaljastajat  :-D

30
Laitoin Jannelle viestiä asiasta
Hyvä.. Ja tää ei ole mikään satunnaisesti esiintyvä ongelma vaan toistuu koko ajan  :?

Pages: [1] 2


center>