Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - JamiDaMan

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
edit. Kännikalan pyynnöstä tyhjennetty.2
Ei kenelläkään sattuis olemaan tietoa miten Zyxel P-870HN-5xb port forwarding saisi toimimaan. Saan tehtyä port forwarding säännön kyllä oikein mutta portti ei aukea.
Muista tehdä sääntö molemmille suunnille TCP/UDP.

3
Tuettu pelin kehitystä 15€:lla.

4
Pilkintä / Vs: Tavoitteet Pilkkikaudelle 2012-2013
« on: October 23, 2012, 12:32:06  »
Jos sitä kävis ensimmäistä kertaa elämässään kirrepilkillä! Mateen pyyntiin pitää panostaa kanssa. Tuleepahan nyt se 6" kaira ostettua, nelituumaisella kun ei ole ahventa isompaa viitsinyt pyytää.

5
Eli tuon mukaan annetaan mahdollisuus huijailuun. Otetaan kuvittellisten tilanteiden asemasta tilanne että pelaajan on itse huolehdittava ettei juuri ne ohjelmat ole päällä. Merkillepantavaa oli muuten, että siellähän oli porukkaa lentänyt ulos nimenomaan periaatteessa uusista pelaajista Pro Pilkin parissa. Ainakin näin käsitin tuon.Näille vanhoille konkareille aika harvoin on tuota varoitusta tullut....
Kyllähän sieltä huijausepäily ilmoitukset tulevat normaalisti. Pelaaja ei vain lennä pihalle automaattisesti.

6
Heräsi taannoisesta pelistä mieleen kysymys, josta lisää täällä:
http://www.kalassa.net/keskustelut/tekninen-tuki-ja-bugiraportointi/speed-cheat-detection/

Liiganeuvoston mielipide, jos kesken pelin tulee speed cheating detection -häiriötä ja pelaajia ropisee ulos molemmista joukkueista.
KiiKin idea testata tämä olis mielestäni kyllä aivan loistava, saisi hyvällä tuurilla kartoitettua missä, milloin ja miksi tuo tapahtuu.

// Järkevintähän olisi tietysti, että kenelläkään pelaajalla ei ole päällä muuta kuin PP2 liiga/diva pelin ajan. Mutta koska syy todella on niin epäselvä, niin mun mielestä se pitää ottaa huomioon jo ennen varsinaisen pelikauden alkamista. Ja jos kaikista varotoimista huolimatta tuota häiriötä alkaa paukkumaan, mitä tehdään? (Silloisessa pelissä tämä korjaantui hostin vaihdolla, tosin peli jouduttiin aloittamaan alusta).

// Tai kuvitteellinen tilanne, että joku pelaaja unohtaa sen suurimman epäilyn, eli spotifyn päälle, ja saa varotuksen kesken pelin/2. lentää ulos, miten se vaikuttaa lopputulokseen? Toivotaan että tuota ei ala ropisemaan kenenkään peleissä, mutta kuten sanoin: tapahtui kerran ja aiemmin, mahdollisuus on siis miksei uudestaan.

Silloisessa pelissä tuo speed cheat detection kierti liki jokaisen pelaajan, siinä ei juuri kerennyt mitään tekemään kun hosti automaattisesti potkas pelistä ulos. Pessimisti ei pety. Entä jos taas?

Eihän näissä tilanteissa juuri mitään ole kunhan hostit ottavat auto bannin pois päältä

Juurikin olin sanomassa, että asetuksista vaan: CheatDetectAutoBan = No.
Vain kapteenit saavat pyytää pelaajia poistumaan liigamatseista. Joten autobannit kannattaa unohtaa liigamatsin ajaksi.   

7
Kymppiuutisten loppukevennys. Hieno mies... ei ******.

Ja JYP Finaaliin! 

8
Pilkintä / Vs: Kairan akkuporakoneadapteri
« on: April 03, 2012, 00:19:14  »
Taos. Tuosta sun kairasta puuttuu kuvassa erittäin oleellinen osa, eli se kairaa isompi pyöreä lätkä. Se estää kairaa tippumasta järveen, jos se pääsee porakoneesta irti.  :-D
 

9
Sekalaista juttua / Vs: Haluatko "tittelin?" Koita onneasi!
« on: April 01, 2012, 12:54:48  »
Mäkin haluan ku muillakin on :D

10
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: 0.9 kehitysthread
« on: March 05, 2012, 20:29:57  »
Kirjoitan tämän tänne, kun en löytänyt aiheesta avattua ketjua. 0.9 Versio latautui kyllä nopeasti, mutta Norton Antivirus poisti asennetun tiedoston välittömästi. Onko kyseessä yleinen bugi vai tarviiko Nortonin asetuksia muuttaa jotenkin? Kiitos jo etukäteen!

Joo porukoiden koneella oli sama juttu. Poistat sen norttonin käytöstä latauksen ajaks ja asennat. Sitte nortti takas päälle.

11
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Yksi uistelulupa koko maahan?
« on: February 21, 2012, 10:43:40  »
Kyllä, olisi hyvä idea! Suomessa on niin monta mielenkiintoista järveä, jossa tekisi mieli käydä uistelemassa. Lupa käytännöt olen kokenut varsin haastaviksi tähän menessä.
Mistään et löydä varmaa tietoa lupaasioihin ennen kuin olet paikanpäällä lupia ostamassa. Joissain tapauksissa on vielä jäänyt jotain epäselvää luvan oston jälkeenkin. Sitten menty sillä: noh katellaan mitä muut tekee, niin eiköhän se siitä periaatteella.

PS. Entäs ne reissut kun kaveri ehdottaa mökkireissua viikonlopuksi. Mennessä tajuat että mökki sijaitsee 10kilometrin päässä läänin rajasta, jonne sinun oikeudet loppuu. Siinä ollaan sitten sillä kuuluisalla ryöstöretkellä, jos kalassa meinaa käydä. 

12
Tässä olis linkki manuaaliin: https://www.telewell.fi/ohjekirjat/TW-3G_Router_manual_new_fi2.pdf

Selaa sieltä kohtaan: 2.3(yhteyden muodostus reitittimeen) jatka kohdasta 4.3. (Porttiohjaus-säännöt --> Ohjelmallinen palvelin) Tee ohjeiden mukaan, mutta sinun pitää avata portti 4500 ei ohjeiden esimerkki portteja.
Palvelimen IP pitäisi olla 100 loppuinen. En ole täysin varma.

13
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: Ennätysten katoaminen
« on: January 20, 2012, 17:00:37  »
Visvassa mulla ennätykset ei tallentunu, jos olin asentanut pelin UAC päällä ja kun otin pois niin tietojen tallennus loppui siihen.. UAC päällä kun joutu klikkaamaan kyllä haluan, joka ****** käänteessä. Sama oli muistaakseni toisinkinpäin.

14
Pilkintä / Vs: Jäätilanne 2011-2012
« on: January 16, 2012, 21:30:09  »
Lappajärvi:
Itäpuoli jäätynyt paremmin ja en ole löytänyt alle 10cm jäätä.
Länsipuolella kohtia joissa 5-7cm jäätä. Tietysti heikoimmat kohdat lumisimpien paikkojen kohdalla. Railoja järvellä myös paljon, mutta en ainakaan löytänyt sellaisia mihin voisi pudota.

Eli joko uskaltaa käydä itäkylän kohdalla ukonniemen venesatamalla koittamassa, tai hietojan kohdilta? Hietoja kiinnostaa enemmän parempien saaliiden vuoksi. Venesatamalta en ole löytäny kuin isoja särkiä.

15
Pilkintä / Vs: Pilkkikausi avattu
« on: January 16, 2012, 02:50:43  »
Kausi avattu vesangassa nälkäjärvellä. Puolisen tuntia pilkittiin ja saaliiksi saatiin muutamia pikku ahvenia. Pilkintä loppui siihen, kun jäähän pamahti railo omasta avannosta kaverin avantoon n.3metrin päähän. Olin jo hyvää vauhtia menossa jään huonommalle puolelle, mutta kerkesin kaatumaan selälleen ja ryömimään rantaan. Siinä ei montaa sekuntia mennyt, kun jo mantereen puolella kavelin tupakkaa taskusta.

Kyllä siinä sai adrenaliinin virtaamaan kivasti. Jäätä järvellä oli yhteensä noin 20cm. Teräsjään osuus vain 2-3cm.
Joten olkaanhan vielä tarkkana, vaikka jäätä olisikin silmämääräisesti tarpeeksi. 

16
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Arcade, eli ns. "Party mode"
« on: December 18, 2011, 21:56:55  »
No tuli yks järvi mieleen. Tehkää sinne 31 poteroa, joihin mahtuu vain 1 ukko pilkille kerrallaan. Siinä sitten joutuu arpomaan ja kiirehtimään omalle poterolle. Tietenkin vain yhdessä poterossa on voittokalat. Tai vaihtoehtoisesti kaikkiin kiiskiä ja yhteen poteroon joku isompi kala.

17
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v. 0.85 kehitysthread
« on: December 17, 2011, 17:44:15  »
Eikös tämä olisi kannattanut laittaa 0.9 kehitythreadiin?

Joskushan joku tätä ehdotteli, mutta silloin Mikko tyrmäsi ajatuksen täysin. En nyt tarkalleen muista syytä, mutta joku pätevä syy siihen oli olemassa, miksi tuo ominaisuus ei ole tulossa.
Et oikessakaan elämässä tee purtavaa, tai heitä kepillistä samalla kun juokset.

18
Vetouistelu / Vs: Edullinen kaiku
« on: September 29, 2011, 10:49:03  »
Akun varaustilan näyttöä aika harvoissa laitteissa on.

Akun varaustilan näyttö on melkein kaikissa 100€ kaiuissa. Itsellä on lowrance x-4 pro n.150€. Kaksoiskeilalla ja helppo asentaa.
Olen pärjännyt tuolla kaiulla tähän mennessä erittäin hyvin. Resuluutio on ihan kohtuullinen ja kyllä sillä pohjanmuodot ja syvyyden näkee.

19
Koko divarin sais kuopata hyvänä ideana ja kokeiluna tulevaisuutta varten. Muutama hassu joukkue divarissa ei palvele varsinkaan aloittelevia tiimejä ja pelaajia mitenkään. Mielestäni kaikki pitäisi asettaa samalle lähtöviivalle, jotta saataisiin vielä lisää pelaajia ja tiimejä tähän mainioon yhteisöön.
Pelaaminen "siinä jossain divarissa" ei varmasti ole mielekästä. Miksei kaikille anneta mahdollisuutta pelata SM tittelistä, vaikka olisi selvästi altavastaajan asemassa? Samat tiimit ne kaikille on vastassa?
Vai voiko joku sanoa niin ylimielisesti, ettei halua/jaksa pelata heikompaa tiimiä vastaan?


PS. Jamin oma mietelmä asiasta.

20
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: September 12, 2011, 10:13:44  »
Onnittelut komeasta hauesta! :-)
oliko enkka kala ja milläs sait tuon hauen?

Kiitos. Ei ollut ennätys vielä. Siitä jäätiin melkein 3kg. Vanhempi ennätys on 11,8kg. Hauki nappas minimanista ostettuun 15-17cm mustapinkkihopeaan vaappuun, joka tuli halppis vaappulajitelmassa, mistä noin 50% oli käyttökelvottomia. Osa ui kyljellään, ja osa ei sitäkään. Ainakaan hintatietoinen kala ei ollut  :-D

21
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: September 12, 2011, 01:22:11  »
Tulipa jotain isompaa tälle kesälle. Hauki 9kg 1m5cmUploaded with ImageShack.us

22
Vetouistelu / Vs: 4hp yamaha vesipumppu
« on: May 09, 2011, 10:31:37  »
Kyseles vaikka tuolta: http://www.elisanet.fi/voimakone/

23
Länsi-Suomi / Vs: Patanan tekojärvi
« on: April 25, 2011, 11:26:14  »
Kyllä siellä rannalta heittämällä saa haukea ja assua. Yleensä itsekkin uistelen rannan tuntumassa ihan heittoetäisyydellä. Ongelmana vaan on, ettei noille kalapaikoille kävellen pääse.
Rannat on muutenkin yhtä risukkoa, joten vene on melkein pakollinen tuolla. Padon puolella on taas hyvät rannat heitellä, mutta omat saaliit ovat jääneet melko laihoiksi siellä. 1-3 haukea reissu max.
Veneellä kun aamutuimaan lähtee, niin ei ole mitenkään epätavallista, että joka toinen tai kolmas heitto ja hauki tai assu on kiinni.
Abun reflex lipat on hyviä hauelle. Sinivalkopuna lippa ja valkoinen runko mustilla pisteillä. Keltavihreät jigit kelpasivat viime kesänä hyvin assuille.
Myös kullanruskeat värit kiinnostavat haukea, varmaan koska vesi on juuri sen väristä.
Särjen kutuaikaan huomaat helposti rannoilta että missä haukia menee. Pienet särjet hyppivät ilmaan haukia karkuun joten ei muuta, kuin viehettä perään, mutta tällöin hauet ovat todella valikoivia johtuen runsaasta saalismäärästä.
Niin ja muista siirtyessäsi katsella uistimia rannoilta. Viimekesän saalis oli 8vaappua, mutta taisin menettää itsekkin 4-5  pohja.. haukien suuhun :wink:

24
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: bugi vai ei?
« on: March 28, 2011, 17:54:28  »
Koitas ensin vähän parantaa tekstin ulko-asua. Eihän tuosta saa mitään selvää.

25
Länsi-Suomi / Vs: Venetjoen tekojärvi
« on: March 27, 2011, 11:49:47  »
Varautukaa siihen, että pohjaan jää paljon tavaraa.

Kannattaa kehitellä tälläinen apuväline:


Uploaded with ImageShack.us

Kun pilkki jää pohjaan, älä yritä riuhtoa sitä yhtään, se jää vain tiukemmin kiinni. Kaivat tuon leikarin repusta ja napsautat sen siiman ympärille.
Sitten lasket sen siimaa pitkin pohjaan ja hakkaat kunnes irtoaa. Leikari saisi olla mahdollisimman painava, että pilkki irtoaa hyvin.
Tuolla välineellä olen saanut kaikki pohjatärpit irti tähän mennessä.
Vakio varuste tekojärville, eikä reissun jälkeen harmita yhtä paljon, kuin ilman tuota!

26
Länsi-Suomi / Vs: Venetjoen tekojärvi
« on: March 17, 2011, 15:53:44  »
Mites meneekö tuonne "propilkki" lähtöpaikalle tietä tänätalvena? Ja missä kunnossa se on, jos menee? Kannattaako etuvetokipolla edes yrittää?

27
Tarkoitusperä on kyllä jalo, mutta tämä ajaisi koskikalastuksen 100% todennäköisyydellä rikkaiden harrastukseksi. Jos ja kun(toivottavasti) näitä rajoituksia lähdetään ajamaan eteenpäin, ei lakiesitystä saisi parsia kokoon hätäisesti. Porsaanreijät tukkoon, jotta raha ei ratkaise kenelle kala kuuluu vai kuuluuko kenellekkään.
Siltä pohjalta eteenpäin, että kalastus on jokamiehen oikeus!

28
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: March 06, 2011, 22:51:48  »
Eli on täällä rippeitä ihan "oikeastakin"  kalastukseen liittyvästä toiminnasta :wink:.

Talvi on Propilkin sesonkia. Kesällä muut aiheet nousevat siitä ohi. Näin se on aina mennyt.

Tuohan tuntuu ihan väärinpäin menevän. Luulisi, että kesällä pelataan Propilkkiä, kun ei oikeille jäille pääse ja talvella sitten keskityttäisiin itse ongintaan. Varmaan moni propilkkijä on sitten sen verran vieraantunut tavanomaisesta pilkkimisestä, että mieluummin pilkitään tietokoneella?

Koitappas lähteä joulu-tammi-helmikuussa töiden/koulun jälkeen pilkille. Voi olla syönti suht huonoa klo-16.00 jälkeen.
Ihan järkeen tuo käy, kun vähän ajattelee. Illat pilkitään virtuaalisesti ja odotellaan viikonloppua, jotta sitä aikaa tuohon harrastukseen olisi.

29
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v. 0.85 kehitysthread
« on: February 20, 2011, 16:35:37  »
Kyllä minusta ainakin olisi kiva, jos harjoittelussa saisi päättää sään. Oppisi esimerkiksi helpommin tietämään mikä sää on paras millekkin kalallee ja sään vaikutus kalaparvien paikkoihin tulisi ilmi helpommin.
Tätä toimintoa olen odottanut tosielämään jo vuosia, mutta ei vielä ole näkyny sääkonetta prisman hyllyllä. Eihän tuossa ole mitään järkeä.

30
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: Win 7 64bit ja PP2
« on: February 20, 2011, 12:39:52  »
Näyttiksen ajurit tuon aiheuttaa todennäköisesti. Porukoiden läppäriin tuli tuo ongelma, kun päivitin ajurit. Koita alkuun päivittää ne ajurit, jos ei auta niin poista ne kokonaan ja yritä sitten uudelleen. Ja onko sulla siinä nvidian kortti, vai AMD radeon?

Pages: [1] 2 3 ... 5


center>