Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - kalle

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Länsi-Suomi / Vs: Tampereen ja sen lähikuntien pienvedet
« on: January 19, 2013, 09:46:23  »
Onkos kukaan käynyt koskaan Lempäälän Ammejärvellä tai Kortejärvellä?
Onko niissä lutakoissa minkäänlaista kalakantaa?

Entäs Koipijärvi, Merunjärvi, Pieni-Keurujärvi tai Iso-Keurujärvi?

Lähinnä siis pilkkimisen kannalta.

Ammejärvessä ruutanaa, muista kaloista en tiedä..aikas hiljaista talvella. Kortejärvessä on ahventa ja haukeekin, mutta en ole käynyt kuin joskus loppukeväällä...silloin ei tullut kalaa. Noista pienistä järvistä tuo  kaitajärvi (siinä sääksin takana heti), siittä keväisin tullut paljonkin ahventa. Ja Keurujärvillä oon ollut syysjäillä ja ahventa tullut kivastikkin.

2
Länsi-Suomi / Vs: Ylöjärvi: Lavajärvi, Sorvajärvi ja muut järvet
« on: February 28, 2010, 09:29:27  »
Jaahas, sitten on kyseessä eri paikka, mutta hyvä tietää tuokin... Tämä toinen järvi on tuolla Kurussa...

3
Länsi-Suomi / Vs: Ylöjärvi: Lavajärvi, Sorvajärvi ja muut järvet
« on: February 27, 2010, 11:43:51  »
 Morjensta vaan, suurkalastaja, ihan uteliaisuudesta kysyn, että mikähän iso-kivijärvi on kyseessä? siis missä? Meinaan, mun kaveria on alettu ammuskeleen pienoiskiväärillä erään Iso-kivijärven rannoilla - jouduttiin soittaan polliisit paikalle...

4
Länsi-Suomi / Vs: Säkylän Pyhäjärvi?
« on: January 05, 2010, 15:33:02  »
 Juu, yhdyn edelliseen. Tosin jos on jokin tuttu, keneltä saisi luotettavaa tietoa, että sieltä ja sieltä on nyt noussut, niin asia toinen. Haastava järvi, eikä  asiaa helpota yhtään pohjan tasaisuus - itseasiassa se juuri aiheuttaa vaikeuden löytää kalaa. Jalkaisin, ja sokkona jälle ei kannata juurikaan ainaskaan lähteä... aika ei tule riittämään..

5
Länsi-Suomi / Tampereen+lähiseudun jäätilanne raportit tänne.
« on: November 14, 2009, 12:57:10  »
 Tarkoituksena jakaa tietoa muille kyseisen alueen jäätilanteista. HUOM! jokainen käyttäkööt silti omaa maalaisjärkeä, tiedot vain "suuntaa antavia"!

 Isokyynärö, Lempäälä: Jäälle pääsee. varovaisuutta.
 Sääksjärvi, Lempäälä: Jäälle ei vielä asiaa. yritin monesta paikkaa, jäätynyt epätasaisesti, erittäin vaarallinen.
 Peltolammi, Tampere: Jäätä tasaisesti 5cm. Kävin pilkillä. Paljon kuitenkin "uhku-avannon" kaltaisia heikkoja kohtia, ei asiaa, jos sataa lunta, ja ne peittyvät. Ahveniakin tuli.

6
Länsi-Suomi / Vs: Karjulankoski
« on: October 08, 2009, 19:16:18  »
 Jos tarkoitat Kurussa sijaitsevaa Karjulankoskea, niin en suosittele ainakaan kovin kaukaa tekemään reisua sinne. Asia erikseen, jos muutenkin olisi asiaa sinne päin. Kalaa laitetaan keväisin - ja aikas tehokkaasti ne sieltä joko pyydetään,(paikalliset) tai jatkavat matkaa Näsijärveen. Toki Karjulankoski kuuluu kauniiseen Haukkajokeen, jossa myös laavuja,(keväisin voi kanootilla matkata) ja jokihan alkaa haukkajärvestä, kauniista kansallispuistosta. Haukkajoella taas ei käsittääkseni jalokalaa ole, siis juurikaan Karjulaa ylempänä, joki laskee Kuusijärven läpi, jossa ainakin siikaa. Kiteytys: Aikas lailla luonnovarainen kalakanta, lukuunottamatta tuota istutusta ja siittä 2viikkoa eteenpäin.

7
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: October 07, 2009, 22:09:28  »
 Kiitosta vaan suurkalastaja, kyseessä on kaikkiaan 4. kympin kala, tosin yksi on tullut talvella koukulla. Kolmas virvelillä oli tämä.  Koukuilla on tullut lisäksi 5 - 8,5kg:n väliin useita, osaa en ole punninnutkaan, mm: yksi oli 97cm pitkä, mutta ei ollut puntaria käytössä, olimme erätaitokursseilla - se kalastus koulutus sujui siis ihan ok :wink:

8
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: October 05, 2009, 21:54:34  »

                                   ....ja tässä loputkin hurjat venekunnasta...

9
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: October 05, 2009, 16:39:23  »
Oli kyllä mahtavin raportti mitä olen tällä foorumilla nähnyt!
Et kertonut vielä kalan painoa tai pituutta, mitkä ne olivat?
Olen pahoillani. unohdin mitat: 115cm/10kg.160g. Lisäsin ne nyt myös raporttiin. Kiitos palautteesta!

10
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: October 05, 2009, 13:10:45  »
 Onnittelut Petelle! Meikäläiselläkin kävi tuuri: 10kg.160g:n hauki Sääksjärvestä  Jo toinen yli kymppi tänä "kesänä" kyseisestä lutakosta. Aatamin kanssa saatiin huhtikuun lopulla 11kg:n hauki. Tämä kala tarjosi kyllä elämäni taistelun, vaikka oli haukikalusto kourassa, niin n. 30min. meni, ennenkuin veijari saatiin veneeseen. Kala iski 6cm. Hornettiin, itse vähän väritetty. Pituutta oli 115cm. Ja minun säkällä taas vatsa oli aivan tyhjä, ei siis niin mitään täytettä :-D Ai niin, tarkempi selostus tapahtumissa "reissuraporteissa" - käykäähän lukemassa!
 


Tässä näkyy se ottikuva. Tuo pun. hornetti sotkeutui serkkupojan virvelistä siimaan. Leikkasimme hänen siimat poikki, ja jatkoimme taistelua...

11
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: October 05, 2009, 00:29:54  »
 Saavuin karun Sääksjärven rantaan. Tiedostamattani loin järvelle samanlaisen katseen, kuin Clint Eastwood valmistautuessaan vetämään esiin Colttinsa Sergio Leonen spaghetti westerneisssä.  Navakka kaakkoistuuli hyväili kalastus laukustani esiin pilkistävää jalovinapullon kaulaa.. Otin huikan. Silloin tiesin sen. Tänään olisi se päivä.

Työnsin veneen vesille. Veneen, jonka pohjalla olin jo niin usein saanut ihastella yli 10kg:n haukien karismaa. Karistin kuitenkin mielestäni menneiden muisteluun, sillä tänään siihen ei olisi varaa. Saavuin ensimmäiselle karikolle. Tarjosin hauille kuusamon 28g.eri värisiä räsäsiä - ei mitään. Edes ahvenet eivät kiinnostuneet itse maalatusta 4cm. Hornestista, joka kantoi nimeä "mäyrä".

Tilanne vaikutti pahalta. Toisin kuin Suomalaiset A-maa-jääkiekkovalmentajat tiukoisssa paikoissa,  jotka vaativat ratkaisua, otin aikalisän:

 Kohmeisin sormin kaivoin laukustani 6cm. "salakan värisen"Salmo Hornetin. Värjäsin tussilla vaapun selän mustemmaksi mitä  tehtaan versio oli, näin sain lisättyä kontrastia menettämättä kuitenkaan luonnollisuutta tavoittelevaa kokonaisuutta.

 Olin tehnyt ratkaisuni. Nyt minun oli vain testattava se  käytännössä. Suuntasin nokan kohti toista karikkoa, ja nakkasin maalaamani vaapun perään.

 Juuri kun vene saavutti karikon matalimman kohdan kiloinen hauki iski hornettiin. Samanlaisella rutiinilla kuin eläkeikää lähestyvä pappi kastaa uuden seurakunnan jäsenen kelasin kalan veneenvierelle, ja irroitin koukut hohtimilla nostamatta kalaa veneeseen. Menkööt takaisin. Tilanne vaikutti lupaavalta. Itse maalamani vaappu tuotti heti tulosta.

Niinpä koukkasin laajan lenkin veneellä, tarkoituksena saada uistin uudestaan karikon reunalle. Tällä kertaa päätin ohittaa  karikon syvemmän puolelta. Se osoittautui oikeaksi ratkaisuksi.

 Olin jo sivuuttanut karikon veneellä, joten annoin sen lipua myötäiseen aallokkoon ja aloin kelata uistinta ylös tarkoituksenani kääntää vene paikallaan ympäri, ja palata takaisi samaa reittiä. Huomasin siimasta, että vaappu alkoi lähestyä venettä, ja nousta kohti pintaa.

 Juuri silloin se tapahtui: Daiwan Vulcan-X- vapani taipui kuin vihreät hallituksessa kolmen uuden ydinvoimala hankkeen edessä! Tilanne oli selvä silmän räpäyksessä: kala on ISO!

 Vanha 4000 Shimanon jarru antoi vastaiskun jälkeen periksi karmeasti valittaen. Mieleni täytti epävarmuus: olin juuri ostanut uuden Daivan ison haspelin uudeksi hauki kelakseni, sillä vanha ja kulunut Shimanon jarru ei enää toiminut moitteettomasti.

 Seurasin huolestuneesti kelani toimivuutta kalan tehdessä pitkiä, ja voimakkaita syöksyjä pohjan tuntumassa. Peto ei suostunut lähestymään venettä, saatika pintaa, päin vastoin. Se vaati lisää siimaa jatkuvasti. Jonkin ajan kuluttua  seurasin tilannetta huolissani: Siima oli vähissä, ja kala oli kiskonut venettä  suoraan kohti erittäin pahaa karikkoa, joka oli niin matala  että veneellä ei ylitse pääse, lisäksi se oli täynnä kasvillisuutta.

Tilanne oli selvä: Jos kala pääsisi matalikkoon, olisivat mahdollisuuteni yhtä mitättömät kuin Ruotsin merivoimilla löytää Venäläistä sukellusvenettä aluevesiltään! Oli aika tehdä seuraava siirto, ja tiukentaa jarrua. Kala reagoi tähän välittömästi ottaen käyttöön uuden tekniikan: se yritti ravistella uistinta irti. Katsoin riskin kuitenkin pienemmäksi kuin tuon nopeasti lähestyvän kasvillisuuden peittämän matalikon.

 N. 20minuuttia tärpistä alkoivat hauen syöksyilyt ja riuhtomiset tasaantua ja sain sen muutaman kerran jo pintaankin näytille, mutta veneen viereen se ei vielä suostunut tulemaan.

Hieman tämän jälkeen tapahtui jotain, joka sain loputkin harvoista hiuksistani harmaantumaan: Hauki oli venettä kiertäessään pyöräyttänyt itsensä ympäri  ja nyt siima tuli suoraan sen kidasta, neulan terävien hampaiden välistä.

 Ikään kuin peto olisi käsittänyt uuden etulyönti-asemansa: se teki voimakkaan syöksyn viistoon pohjaan vieden siimaa mukanaan useita metrejä. Totesin, että ei ollut enää mahdollista jatkaa väsytystä, vaan vedin kalan "väkisin" veneen viereen.

Sisimmässäni epäilin että peli oli jo pelattu: Hauen terävät hammasrivistöt eivät todellakaan ole sopiva paikka monofilille.

 Haavi osoittautui aivan liian pieneksi varusteeksi tähän leikkiin, joten valmistauduin nostamaan kalan ylös käsin.

Ensimmäinen yritykseni epäonnistui, ja hauki pyörähti irti kädestäni. Samalla kuitenkin siima vapautui sen suusta, ja peruke pääsi jälleen hoitamaan tehtäväänsä. Mutta oliko monofili jo ehtinyt vaurioitua?

Muutaman epäonnstuneen lähestymisen jälkeen sain kalasta tukevan otteen, ja riuhtaisin tuon vesistöjen Tyranosaurus-Rexin veneen pohjalle. Näky oli mahtava. Useita voimakkaita iskuja kakkosnelosen pätkällä kalan niskaan päätti taistelun lopullisesti edukseni.

Väsyneenä, mutta huojentuneena soudin takaisin rantaan. Vedin veneen ylös, keräsin varusteet, ja heitin hauen auton takakonttiin. Kuikan yksinäinen huuto saatteli minut matkaan ja suunnistin kohti kalamarkkinoita, sillä päätin käydä näyttämässä savolaisille muikkujen paistajille, minkälaisia kaloja täältä Hämeestä saadaan. Tampereelta. Kotijärveltäni. Sääksjärveltä. Kala painoi 10kg160g, ja pituutta oli 115cm.
                          


12
JEEE!!! Tänään sääksistä erittäin kovan kamppailun jälkeen veneeseen 115cm.hauki. Painoa oli mokomalla 10kg.160g. Huamenna tarkempaa selostutsta ja kuvia myös, siis so toinen yli 10kg:n kala tänävuonna! Hauki iski 6cm itse värjättyyn hornettiin!


13
 JEEEE!!!!! Kaverini sain tänään Sääksistä rontti 2kg:n säyneen ul- vehkeillä, mahtava kamppailu, hauskaa piisasi!!!

14
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kunnioitusta alamittoja kohtaan
« on: July 23, 2009, 15:25:51  »
 Juu, helppo olla samaa mieltä Aatamin kanssa alamittojen kunnioittamisesta.
 Mielestäni paras lääke olisi ensiksikin verkkojen silmäkoon kasvattaminen - silloin väistämättä otettavienkin keskikoko kasvaisi - eikös vaan?

 Vapavälineillä ei kuitenkaan niin suurta tuhoa saada aikaan. Sanktiot vaan huomattavsti kovemmiksi...

 Itse en lähtisi ihan noi nostamaan alamittoja - vapakalastajat kärsivät, ja verkkopyytäjät toteavat vain: Taas on jäänyt alamittainen pahasti kiinni...

15
 Lohen ja hauen pituus/paino suhdetta ei kannata kovin tarkkaan vertailla. Mutta Aatamin kanssa saatiin se 12kg. hauki, joka oli TASAN 120cm. pitkä. Aikas vaikea kuvitella, että 22,5kg:n kala mahtuisi saman mittaiseen luurankoon, kuin 12kg... Lisäksi oli muistaakseni Iltalehdessä ja Iltasanomissa aikas lailla eroja jutuissa, taisi olla muistaakseni jopa tunnin ero väsytykselläkin :-D

16
Heittokalastus / Vs: Kun iso hauki nappaa
« on: July 03, 2009, 09:05:44  »
 Morjesta pöytään. Mielestäni ison hauen väsytykseen toimii sama motto, kuin Keke Rosberg kerran totesi, kun poikansa ajoi kolarin ensimmäisesssä mutkassa: Siinä ei voiteta kisoja - ainoastaan hävitään!

 Eli ei hoppu hyväksi, malttia peliin, ja koko ajan aktiivinen jarrun kanssa - kala vetää välillä kovemmin, välillä ei.

 Siiman tarvitsee olla kuitenkin kokoajan kireällä - muuten kala ei ei väsy, tai saa löysää, ja kaikkihan sen tietää, kuiinka siinä käy!

Jos mahdollista, ohjaa kamppailu sinun kannaltasi turvalliseen paikkaan -  pois kivikosta, ruovikosta jne - syemmälle, vapaaseen veteen.

Itse sain 12kg:n hauen 7kg:n siimalla.

 Kaverille iski 4cm hornettiin ja ul-virveliin yli 10kg:n hauki. 1h15min soudettiin selällä hauen perässä, pari kertaa saatiin pintaankin, kun hauki pääsi kivikkoon, siima välittömästi poikki...

17
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: May 13, 2009, 23:00:18  »
 Aika: 10.05.2009.
Paikka: Sääksjärvi/Lempäälä

Tuuli oli jo niin navakkaa, että airojen liikuttaminen ilmassa oli raskaampaa, kuin vedessä. Keli ei siis ollut aivan paras mahdollinen..

Reisu oli kaksi jakoinen: Saimme komian ahvenen ( ja haukia ), mutta kaikki ei mennyt putkeen. Löydettyämme pienen matalikon, aloimme heitellä ul- virveleillä.

 Kaksi kertaa oli minulla jo kiinni, mutta eivät nousseet veneeseen asti ( isoja ahvenia, siis.. ). Kolmannella heitolla vapa notkahti kuten edellisilläkin, ja kiloinen ahven pääsi venheeseen.

 Tästäkös riemu syntyi: Olimme löytäneet parven isoja ahvenia! Seuraavalla heitolla uistin pohjaan, ja juurikin siinä kohtaa, mistä edellisellä heitolla kiloinen iski! Ei auttanut muu, kuin nostaa ankkuri, ja käydä irroittamassa Hornet kivikosta..

 Ahvenet tästä tietysti säikähtivät ( vettä n.90cm. ), joten soudettuamme taas matalikon yläpuoleiselle reunalle laskimme ankkurin, ja aloimme etsiä uudelleen parvea.... Juuri, kun sain tärpin, ankkuri lähti irti pohjasta - ja vene oli HETKESSÄ kaukana ottipaikoilta! ( tod.kova tuuli )

 No, jälleen uusi yritys, mutta ahvenia emme tavoittaneet - varsinkin kun ankkurimme jumiutui aivan käsittömällä tavalla pohjaan, josta sitä revittiin irti n.20min! Tämä kolina pienellä matalikolla karkoitti isot ahvenet - ja suuntasimme kotiin. - Aikakin loppui kesken.. Mutta saimmepa sentään yhden komian affenan!


18
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: May 13, 2009, 22:07:04  »

 - No niin, kiitosta vaan vinkeistä, tässä olisi nyt nämä kuvat parempina.. Eli kyseessä 11kg / 114cm. hauki Sääksjärveltä ( 27.04.2009 ) jonka Aatami koukkasi taitavasti nostokoukulla reelingin paremmalle puolelle..
.. Ja tässä julmettu pää... ( ja kaksi komiata naamaa )

...  laitetaas vielä tuo 12kg/120cm hauki, jonka Aatami myös koukkasi veneeseen ( 22.04.2007), eli toissa keväänä..

...Ja vielä kiloinen assu mukaan kuviin, samasta lutakosta: (10.05.2009)19
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Isoin haukesi lusikalla?
« on: May 03, 2009, 19:31:24  »
 Minulla räsäsen 28g. hopea/kupari on ollut kova sana, kaksi haukea, yht.23kg! molemmat järveltä, ei mereltä..

20
Heittokalastus / Vs: Kun iso hauki nappaa
« on: April 30, 2009, 19:34:33  »
Ei jarru ole välttämättä liian kireällä - vaan syy voi olla siinä, että isolla hauella on voimaa käännellä itseään miten haluaa - elikkäs esim. ensin iso hauki antaa pumpata itseään  kalastajaa kohti - tällöinhän siiman kulkusuunta on hauesta pois päin ( kohti kalastajaa ) , muuta kun iso päättääkin kääntyä ympäri - niin siima painautuu väkisinkin hauen suupieliä vasten ( pyrstö kalastajaa kohden, ui pois päin...) jolloinka valitettavasti siima osuu tapaa hauen suun - ja hampaat...

21
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: April 29, 2009, 08:24:22  »
100% varmuudella oli kyseinen kala jo kutenut! Syönti on siis käsillä....

22
Vieheet / Vs: paras uistin mitä teillä on tai on ollu
« on: April 28, 2009, 22:57:56  »
 Nyt on jo pakko todeta, että 28g.räsänen... 12kg. ja 11kg.n hauet on sillä saatu, väriltään kirkas (s?) ulkopuoli, ja mess.tai kupari sisäpuoli...

23
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Tilasto hauista
« on: April 28, 2009, 22:37:04  »
 Sääksjärvi, Tampere: 3kpl isointa haukea, yht.n.34,3kg!!!! ei paha?

24
Kaikkea kalastuksesta / "10" - kerhoja, tai vastaavia???
« on: April 28, 2009, 22:32:23  »
 - Elikkäs, olisiko tietoa ns. kymppikerhoista / vast? Onko niitä vielä? Saisiko kenties jonkin vaapun tahi vast. merkikisi jäsenyydestä? Kiitos tiedoista...

25
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: April 28, 2009, 20:58:57  »
Joo todella tyhjä kala oli ja kyllä sitä sai houkutella ennen kuin se tärppäsi. Kävi kuulemma tönimässä useamman kerran, mutta kyllä Kalle noi isot hauet löytää. Miehessä on varmaan jokin kalamagneetti joka vetää puoleensa isomuksia. Tai ehkä se on vaan sitä taitoa. Itse toimin vaan koukkumiehenä ja voinpahan ainakin sanoa koukanneeni kaksi yli kymmenenkiloista :-)

 "Vaan koukumiehenä" - Tarkennetaanpa hieman: Kyseinen iso hauki oli huonosti kiinni ( mikä ei ollut yllättävää, sillä kala kävi tosiaan tönimässä räsästä ), aivan suupielestä oli YKSI koukku edes jonkilaisesti kiinni, toinen oli vain näytiksi uponnut huuleen..

Tarkoittaa sitä, että ilman Aatamin kylmähermoista ( korrrroostan sanaa kylmäherrrmoista) toimintaa tilanteessa, jossa oli vain yksi mahdollisuus käytettävissä, hän suoritti tehtävänsä samanlaisella päättäväisyydellä, kuin 2.maailmansodan kamikaze-lentäjä  syöksyessään Zerolla läpi tulihelvetin kohti lentotukialusta...

Juu, hieman vielä reissusta, olosuhteet olivat miltein idylliset verrattuna 2v.sitten keväällä, kun saimme sen 12kg:krokon:Sama paikka, samat äijät, ja sama viehe ja keli..

Hauet eivät olleet todellakaan syönnillään, siitä kertoi myöskin vain kaksi haukea veneessä..

Kala tosiaan kävi kopisuttelemassa uistinta kaksikin kertaa, jolloin annoin vavankärjellä hieman löysää ( en ole tottunut pysäyttämään kelausta välillä, samaa efektiä tavoittelin ), sillä seurauksella, että vieheen kulku "notkahti" hetkeksi - ja se riitti..

 Loppu onkin jo tiedossa. Vielä kerran kuitenkin lämmin, ja vilpitön kiitos Aatamille ripeästä, ja taitavasta toiminnasta nostokoukun varressa!

26
 JEE!!!!! eilen (27.4) Sääksjärvestä nousi reelingin paremmalle puolelle reilut 113cm pitkä, n.11kg:n hauki. ( 10.911 osittain verestettynä) Aatami koukkasi kalan osoittaen jälleen kylmähermoisuutensa!

27
Sekalaista juttua / Vs: Monta kuppia kahvia?
« on: March 19, 2009, 18:47:41  »
 n. 6-10 kuppia, joskus ylikin, maitoa sekaan, joskus harvoin kermalikööriä...

28
Kaikkea kalastuksesta / Vs: kala-ja ottikalenteri
« on: March 19, 2009, 18:33:54  »
 Kalentereita on monia, ja perusteet ottaako, vai ei - ajankohdille ovat monissa hataria, itse uskon jonninverran kuunkierron merkitykseen kalan aktiivisuudessa, ja kuulemma on sellaisiakin kalentereja, jotka perustuvat siihen, joten onhan minun silloin juurikin niihin jonkinverran uskottava :-)

 Toki homma on aina myöskin miehestä kiinni, siittä olen samaa mieltä, joskus olen mietiskellyt, että saaliin saamisesta on kiinni 90% kokemusesta=tieto/taidosta, ja loput 10% muista tekijöistä, sis. mm: "kala-onnen" Nämä ovat vain minun mielipiteitä, eikä minulla ole esittää mitään tieteellistä teoriaa niiden tukemiseksi...

29
Sekalaista juttua / Vs: MELKEIN sukua julkkikselle...
« on: March 19, 2009, 15:29:12  »
 Molskista vaan.. Olen hakenut (tampereella rantatiellä) useita eri f1-tähdille kuuluvia maalauksessa olleita kypäröitä, mm: Alonso, Häkkinen jne...

Vein ne  lentoasemalle josta jatkoivat lentorahtina (pikana, rahasta ei ilm. ollut kiinni) maailmalle :wink:

Kerran ehdotin sille maalarille, että laitetaanko vähän syyhypulveria Häkkisen pahimpien kilpailijoiden kypäriin vesiliukoisen kalvon allle... Kun hiki alkaa virrata, niin pulveri pääsee kosketuksiin päänahan kanssa, mahtaapi olla kiva tunne ajaa 300km/h kun alkaa kutisemaan niin perkuleesti kypärän alla :-D

 On mulla toinenkin: Mikko Alatalon vanha astianpesukone palveli meillä vielä hyvin parikin vuotta :-D

30
Länsi-Suomi / Vs: Eräjärvi ORIVESI
« on: March 13, 2009, 06:45:22  »
 Eilen kävimme serkun kanssa: ensimmäinen reikä:YLLÄTYS= hauki... pari isoa ahventa karkuutin, ylös ei tullut yhtään yli 200g... Pilkkikisojen jäljiltä salmi oli kuin reikäjuustoa, elikkäs varmasti kalat nostettu...

Pages: [1] 2 3 ... 10


center>