Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - krisu-

Pages: [1]
1
Vetouistelu / Vs: Perukkeen käyttö.
« on: July 02, 2007, 08:50:29  »
tottahan toki käytän perukettä jos vaikka isompi nappaa nii ei siima poikki purase..itse teen perukkeen semmoisesta 25kg kestävästä peruke narusta...on sillä sen verran kestävyyttä että ei meinaa puukolla saada poikki etttä ei varmasti kalaan pure sitä poikki :-D.ja myös normi perukkeita on jossai kiinni mutta ei monesssa koska eivät ole mitään kestäviä!!!!!!! :lol:

2
Vetouistelu / Vs: Lipoilla uistelu
« on: July 02, 2007, 08:47:15  »
ite vedän aina lotto  lippaa perässä jos lipoilla vedän mutta harvoin.kyllä lipoillakin ihan kohtalaisia jörmyjä saa jos vaa on syönnillään....kokeilkaa myös räsäsen kaikkia eri värejä meinaan niissä on yksi ihan hyvä lohi lusikka.väri on hopee punanen muistaaksesni :mrgreen:

3
Vetouistelu / Vs: Kuhastuksen vinkkejä
« on: June 26, 2007, 18:28:59  »
itse olen saanut kuhia oikeastaan vain jesse vaapuilla.......... :mrgreen:kuhaa on tullut myös yhden paikallisen tyypin tekemillä uistimilla..........tämän kesän suurin kuha on ollut 1,1kg.kuhaa kannattaa vetää noin kolmesta metristä.ja sen 1,1kg kuhankin sain jesse vaapulla musta jesse vaappu toiminut aina!!!!

Pages: [1]


center>