Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - derous

Pages: [1]
1
Etelä-Suomi / Pilikkipaikat Lahdessa
« on: February 12, 2010, 21:05:59  »
Tässä vähäsen aikaa sitten Lahteen muuttaneena piti ryhtyä tiedustelemaan täältä että missä olis hyviä pilkkipaikkoja tässä ihan keskustan liepeillä ja minkälaisia jäänvahvuuksia lienee. Veri vetäis jäälle mutta ei uskalla mennä ihan ilman tietoo vaaranpaikoista ja tietysti hyvät ottipaikat olis mukava tietää  :wink:

2
Pilkintä / Vs: Parantaako PAKSUMPI siima syöntiä
« on: November 17, 2007, 00:19:13  »
Se on ihan sama vaikka tanssisit ripaskaa veneessä/ jäällä se ei paranna kalan syöntiä. korkeintaan siiman vahvuus vaikuttaa uitettavan kuvan uintiin ja sitäkautta sen houkuttelevuuteen kalan näköhermoissa. ps. tämä tarina ei perustu totuuspohjaan eikä tällä ole yhteyttä mihinkään mafiaan, tämä on vain minun henk. koht. mielipide :evil:

3
yleensä en ollenkaan tai väliajoilla nahkarukkasta mut tähän sesonkiin varauduin rapalan prowear kynsikkäillä saapi nähä miten istuu.

4
Heittokalastus / Vs: Missä myydään nokku vieheenpelastajaa?
« on: September 12, 2007, 22:40:50  »
Tervon shelliillä olikohan hinta 7,50€ ja siitä alennusta 50% koska noita on siellä poisto korissa

5
Muut kalastuslajit / Vs: Tuulastus
« on: September 12, 2007, 21:15:21  »
kävin eilen tuulastamassa lähdimme järvelle noin klo. 20 ja palattiin 24:00 saaliiksi reilu 5 kiloa haukia (3kpl) suurin 2,5 kilonen. keli oli erinomainen paitsi että pilviverho hävisi taivaalta illan mittaan ja yölla rupesi tulemaan usvaa. erittäin hieno kokemus muutaman vuoden tauon jälkeen.

6
Vieheet / Vs: Minnow Spoon
« on: June 20, 2007, 00:08:50  »
eikös toi rmt ollu jo viimevuonna markkinoilla?? ainaki mulla oli samanmoinen vai liekkö joku edustajansälli antanu sen, en muista. mutta siitä huolimatta erinomainen ottipeli.

7
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Mikä kala maistuu parhaalle
« on: June 19, 2007, 23:41:58  »
Lohikin on hyvää, mutta parasta on leivitetyt ja voissa paistetut muikut. erittäin hyviä ovat myös oikein suolatut haukifileet voissa paistettuna, eikä niiden tartte olla välttämättä fileitäkään koska en ruotoja vierasta. myöskin kuha on erinomaista pannulla paistettuna mutta koska sitä saa niin harvoin vesistä joissa kalastan se jää nyt vähemmälle huomiolle. kannattaa myös kokeilla haukea uunissa tuorejuustokastikkeessa kypsytettynä.

Pages: [1]


center>