Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - samza

Pages: [1]
1
Etelä-Suomi / Vs: Vesijärvi, Lahti
« on: January 18, 2012, 15:16:09  »
Kilpiäisten pohjukasta kävelin Kaksossaarille asti ja jäätä piisas, jäällä hyvä liikkua ei ole kuin 5cm lunta. Viime viikon lumet sotkeutunut veden kanssa ja jäätyneet kävelyä kantavaks kerrokseks. Teräsjäätä alla noin 10cm. Ahventa tuli määrällisesti hyvin, koko ei kyllä päätä huimannut. Paljon oli muitakin pilkkijöitä liikkeellä

2
Soltinjärvi tosiaan on vähän korvessa mutta jos on auto käytössä löytyy reitti mistä on noin 100m kävelyä järven rantaan. Kukkilan kautta mennessä, kävelyä noin 1km. Maisemallisesti erittäin komea paikka, kalallisesti ei mikään paras paikka. Itäpään kallioilla maanomistajan tiedotteet kun sinnekkin on eksynyt huonosti käyttäytyvää porukkaa ja ilkivaltaa harrastettu. Viikko sitten sunnuntaina en päässyt kukkilan kautta mennessäni kovin lähelle rantaa veden ollessa korkealla, toki järvikin oli viel jäässä. Haukia tulee hyvin satunnaisesti, ahventa en ole saanut kertaakaan. Harvemmin enää edes virveli mukana vaan tyydyn retkeilemään koiran kanssa.

Ennen kymijärven voimalaitoksen kesäseisokkia on myös Joutjoen Vesijärveen laskeva ojan suu sopivan leppoisa paikka heitellä lippaa/jigiä. Salakan kutuaikaan tulee todella hyvin ahventa.  Siellä käydessä pitää toki osata käyttäytyä ja olla sotkematta ettei laivassa asuva pariskunta suutu, ilmeisesti omistavat/hallinnoivat kyseistä tonttia.

Muutamia muitakin paikkoja tiedossa mutta vaativat melkein auton

Pages: [1]


center>